Vuosikatsauksen ensimmäinen osa

Tänään on jälleen kerran yhden vuoden hienoimman juhlan aika, nimittäin uuden vuoden  Illalla olisi suunnitelmissa juhlistaa tätä kaveriporukan kanssa skumpan, kuuman saunan, paljun, hyvän musiikin sekä muutamien rakettien merkeissä! Ennen kuin toivotetaan vuosi 2015 tervetulleeksi niin siirrytään throwbackina hetkeksi kuluneeseen vuoteen jo perinteeksi muodostuneen postauksen mukana eli vuosikatsauksen ensimmäinen osa tulee tässä!

tammikuu

Vuosi starttasi juhlien merkeissä ja rakettien paiskeessa  Suurin osa kavereista oli paria viikkoa sitten palannut armeijasta kotiin, joten se oli myös illan yksi suurin juhla-aihe! Tammikuulla koukutuin täytetyistä kana caesarbageleista ja jaoin teidän lukijoiden innoittamana myös reseptin tänne blogin puolelle. Blogin yhdeksi suosituimmaksi postaukseksi nousi tuolloin 10 vinkkiä bloggaamiseen ja se huitelee vielä tänäkin päivänä kymmenen luetuimman postauksen joukossa. Näiden lisäksi juhlittiin ihania talvihäitä Tampereella, juoksin aamulenkkejä -24 asteen pakkasessa sekä kävin parin vuoden tauon jälkeen luistelemassa!

helmikuu

Helmikuun alussa kävin työhaastattelussa ja aloitin siitä parin viikon päästä nykyisen työni. Mun piti alunperin olla vain parin kuukauden tuuraaja, mutta ilokseni työsopimus saikin jatkoa Uudet työkuviot kummankin kohdalla aiheutti vaikeuksia liikkumisen kanssa, joten ahkera uuden kämpän metsästys alkoi ja ehdittiin käydä parissa eri näytössä, kunnes vastaan tuli tämä! Pukeutuminen oli aika toppatakki voittoista, mutta tänne tuli silti jaettua yllättävän iso määrä asukuvia.

maaliskuu

Maaliskuuhun mahtui paljon asioita! Uusi työ ja työkaverit, asunnon saaminen ja siihen muuttaminen, mun 20v. synttärit sekä niiden ja tupareiden yhtä aikaa juhliminen. Meille kokoontui iso porukka juhlijoita ja pääsin kokkailemaan kaikkia erilaisia herkkuja illan tarjoiluksi. Myös säät alkoi tässä vaiheessa lämpenemään eikä postissa saapuneet uudet biksut auttanut kesän odotuksessa yhtään :-D

huhti

Innostuin huhtikuulla kokeilemaan uusia meikkejä ja löysinkin kaksi uutta huulipunaa, jotka toimii edelleen luottomeikkeinä Huhtikuulla myös juhlittiin pääsiäistä, vietettiin leffailtoja, käytiin ulkona syömässä vähän liiankin usein, shoppailin monet uudet kesäkengät, innostuin ostamaan kotiin vähintään kerran viikossa tulppaaneja, sisustettiin kotia ja käytiin pariinkin otteeseen Ikeassa huonekalu-sekä kynttiläostoksilla.

toukokuu

Toukokuu aloitettiin tuoreiden mansikoiden kera sekä silloin oli vuorossa kauan odotettu vappu! Iltaan kuului skumppaa pinkeistä laseista, serpentiiniä, korttipelejä ja hyvää seuraa. Paksut takit vaihtui paksuihin neuleisiin ja toukokuun ensimmäisellä viikolla uskaltauduin ulos jo shortsien kanssa Kävin myös kertomassa eräällä nuorisotalolla tästä blogista sekä ylipäätänsä bloggaamisesta ja tapasin silloin ensimmäistä kertaa lukijoita ”livenä”. Tässä vaiheessa alkoi vaatekaappiin muodostumaan riippuvuus kukkakuosiin, joka ei oo muuten vielä tänäkään päivänä lähtenyt pois. Innolla odotan jo kaikkia tulevan kesän raikkaita kuoseja!

IDKUVA

Mun yksi suosikki kuukausi starttasi kivoissa merkeissä ja tähän kuukauteen kuului sen lisäksi muun muassa myös: paljon töitä, shoppailureissuja, tuoreista hedelmistä ja marjoista tehtyjä smoothieita, Provinssirock, josta lähdin keskellä yötä käymään kotona pukemassa toppatakin päälle, lounastreffejä, ensimmäisen tuotearvostelun kirjoittaminen muustakin kuin kosmetiikasta, kevyitä playsuitteja ja jumpsuitteja sekä juhannus, joka vietettiin kaveripariskunnan kanssa mökillä. Juhannuksena pyörähdettiin myös Powerparkissa, joka oli meidän iloksi silloin melkein typötyhjä!
Siinä olisi ensimmäiset kuusi kuukautta ja seuraavassa osassa tulee loput. Nyt mä toivotan teille kaikille oikein hyvää uutta vuotta Olitte sitten juhlimassa tai rauhallisesti kotona niin viettäkää kiva ilta!

43 Responses to “Vuosikatsauksen ensimmäinen osa”

 1. Jutta sanoo:

  2014 on kyllä hujahtanut silmänräpäyksessä läpi! Muistan vieläkin kaikki noi sun kirjoittamat jutut kuin olisin lukenut ne täältä blogin puolelta vasta viime viikolla. :D Toivottavasti tulevasta vuodesta tulisi yhtä mieleenpainuva!

 2. Sanni leena sanoo:

  Tosi kivasti kerroit, vaikka tekstiä oli paljon niin jakso lukea! Voisitko linkata tohon alkuun edelliset tälläiset postaukset, jos niitä on?:-)

 3. FiaMaria sanoo:

  Hyvää Uutta vuotta, toivottavasti sulle tulee kiva ilta <3<3

 4. Anonyymi sanoo:

  Sul on ollut hauska vuosi:-D:-D

 5. Anne H sanoo:

  Ihana postaus! Tein itsekin juuri samankaltaisen vuosikatsauksen blogiini ja niitä tehdessä on kyllä kiva muistella vuoden hienoimpia hetkiä ja muutoksia elämässä, samalla tulee selailtua vanhoja kuvia ja itse ainakin tykkäsin myös kollaasien rakentamisesta. :) Sullakin on näköjään ollut ihana vuosi, toivotaan, että vuosi 2015 on vähintään yhtä hyvä kuin tämä!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 6. Kati sanoo:

  Nää koostepostaukset on tosi kivoja lukea:) Ihana kun sun postauksista tulee aina niin positiivinen kuva, tää on oikee hyvän mielen blogi!

 7. Emilia sanoo:

  Aivan ihana koostepostaus ♥ oikein ihanaa uutta vuotta sulle Saija :)

 8. Ihanaa uutta vuotta Saija ♥

 9. Emma sanoo:

  Tosi ihana postaus taas! Sulla on kyllä niin upeita kuvia tää blogi täynnä!:-) Ei voi kun kateellisena katsoa. Ja hei, ihanaa uutta vuotta sullekin! ♥

 10. Anonyymi sanoo:

  Sun vuosi näyttää kyllä olleen tosi kiva! :) Ihania kuvia kaikki!
  Oon kohta vuoden ajan seurannut sun blogias ihan päivittäin ja silti sun jokainen postaus on ollut jotenkin erilainen muihin verrattuna, sillä osaat kirjoittaa tosi monipuolisesti. :) ♥
  Tein muuten itekkin just eilen blogiini pienen katsauksen mun vuoteen. :)

  sanjaamanda.blogspot.fi

 11. Anonyymi sanoo:

  Voi eii mä niiin rakastan sun blogia! Osaat aina olla niin positiivinen ja panostaa postauksiin sekä vastaat niin ihanasti kommentteihinkin! En oo oikeastaan ikinä kommentoinut sun blogiin mutta nyt oli pakko! <3 Teidän koti vaikuttaa tosi kivalta, en malta odottaa että saan itsekkin päässä suunnittelemaan! Sun tyyli on tosi kiva, ja oon saanu paljon vinkkejä tältä blogilta. En malta itsekkään odottaa kesällä päästä pukeutumaan ihaniin kukkakuoseihin <3 Ja ainiin muuten, tosi kiva postaus :) Ihanaa uutta vuotta myös sulle!

 12. Nelli sanoo:

  ihanan valosia kuvia ja tästä postauksesta tuli muutenki hyvä mieli :) ♥ hyvää ja onnellista uutta vuotta ♥

 13. Anonyymi sanoo:

  Tosi kivoja asioita on kyllä sinun vuoteen mahtunut, toivottavasti myös ens vuonna :) Hyvää uuttavuotta! :D

 14. Anonyymi sanoo:

  Ompa ihania kuvia, ei liian valosia vaan just niin ihania ku ärsyttää ku joskus joittenkin kuvat on liian valosia ja ei meinaa saaha ees selvää

 15. Emilia sanoo:

  Tää postaus oli kyllä tosi kiva :) hyvää uutta vuotta sullekkin Saija ❤

 16. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus ja ihania kuvia:)
  Hyvää Uutta Vuotta:)

 17. Anonyymi sanoo:

  Millä muuten otat sun kuvat? :) Taisiis mikä kamera sulla on

 18. Petra sanoo:

  Kivaa Uutta Vuotta 2015!!!!

 19. Anonyymi sanoo:

  Noita kesäkuvia katsellessa tuli hirveä ikävä shortseja mekkoja ja muita kesävaatteita *_*♡ Ihana postaus ja valtavasti asioita on mahtunut sun puoleen vuoteen. Innolla odotan toista osaa :)

 20. Sonja sanoo:

  Näitä vuosipostauksia on niin kiva lukee aina! :) Muistaakseni oon lukenu sun blogistas, että kiinnität taulut seinään jollakin tauluteipillä, ellen ny pahasti väärin muista. Missähän sellasta myydään? Olis kätevää ittellekki saada sitä! :D

 21. Saijis sanoo:

  NIIN ON! Mihinkä ihmeeseen se kaikki aika katosi? :D Aw eikä! Tätä postausta kirjoittaessa mä kans vasta tajusin, että kuinka nopeasti se aika menee :( Joo toivotaan! Siitä tulee varmasti ikimuistoinen vuosi :)<3

 22. Saijis sanoo:

  Hei mahtavaa, että sä jaksoit lukea vaikka en normaalisti kirjoita näin pitkiä tekstejä :) Joo täältä löytyy viime vuoden oma:

  http://saijis.blogspot.fi/2013/12/my-year.html

 23. Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset sulle :) Ja illasta tuli kyllä kiva ja oli ihana nähdä joitakin ihmisiä pitkästä aikaa <3!

 24. Saijis sanoo:

  Joo on siihen kyllä mahtunut paljon asioita!! :)

 25. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ihana Anne :) Ooo mun täytyykin käydä heti lukemassa sun postaus, koska näitä on niin kiva lukea! Blogin avulla ja kaikilla kuvilla sitä muistaa ne pienetkin asiat ja kollaasien tekeminen toi paljon muistoja mieleen <3 Oli kyllä hyvä vuosi ja mä kans toivon, että myös sulle tulee hyvä vuosi! :)

 26. Saijis sanoo:

  Vautsi olipas se kivasti sanottu :) Ja varsinkin tuo viimeinen lause toi hymyn huulille! Kiitos hurjasti ja ihanaa nähdä, että sä pidät näistä postauksista ♥

 27. Saijis sanoo:

  Iso kiitos Emilia.. ♥ Musta on niin kiva nähdä, että tälläiset postaukset on myös teidän mieleen! Hetken päästä tulee toinen osa, joten pysy kuulolla :p

 28. Saijis sanoo:

  Ihana piristys päivään, kiitos paljon ihanuus ♥!

 29. Saijis sanoo:

  Ilahduttavaa kuulla, että tästä postauksesta pidettiin :) Aww kiitos hirmu paljon ♥ Kuvista on niin mukava saada palautetta ja varsinkin kun se on näin posiitivista! (:

 30. Saijis sanoo:

  Vuosi oli kyllä kaikin puolin onnistunut ja paljon ehti tapahtua :) Eikä mikä kommentti! Aivan ihana kuulla, että oot seurannut tätä jo noin pitkän aikaa ja tykännyt tästä :) Suuri kiitos ♥ Hei kuulostaa kivalta! Mä käyn heti lukemassa sun oman :)

 31. Saijis sanoo:

  Huippua, että sä päätit nyt tulla kommentoimaan <3 Mua nimittäin piristää niin paljon juuri tälläiset kommentit, joissa kommentoija tulee kertomaan jotain ensimmäistä kertaa :) Kiitos älyttömästi! Mä pyrin tällä blogilla tuomaan mahdollisimman paljon inspiraatiota ja sen takia nämä sun sanat kuulosti paremmalta kuin hyvältä :) Mä odotan jo innolla kaikkia uusia postauksia, joita pääsen tänä vuonna kirjoittelemaan! Ja juuri erityisesti kesää, koska silloin pääsee pukeutumaan kukkakuosiin. Piristit paljon mun päivää ♥

 32. Saijis sanoo:

  Iso kiiiiitos sulle Nelli :') Musta on niin kiva nähdä, että tämä postaus tuo hyvän mieleen aikaan. Innolla jo odotan, että pääsen kirjoittamaan seuraavan osan teille ♥ :)

 33. Saijis sanoo:

  Mäki oon tosi tyytyväinen vuoteen 2014! Se piti sisällään yllättävän paljon asioita sekä erilaisia muutoksia :) Toivotaan kuitenkin, että ensi vuodesta tulee vielä parempi. Kiitän :) <3

 34. Saijis sanoo:

  Vaude kiitoksia :) Mä pyrin ottamaan ja muokkaamaan sellaisia "sopivan" vaaleita kuvia niin, että kuvan värit ja sävyt ei kuitenkaan katoaisi mihinkään! Joten oli kiva kuulla tälläinen palaute =)

 35. Saijis sanoo:

  Suuren suuret kiitokset :) Ja loistavaa, että tämä postaus oli mieluinen ♥

 36. Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti ja mukava juttu, että sä pidit näistä kuvista sekä koko postauksesta! :')

 37. Saijis sanoo:

  Mulla on Canon EOS 1100D ja siihen se perus objektiivi sekä 50mm :)!

 38. Saijis sanoo:

  ….<3 Kiitos paljon Petra :)

 39. Saijis sanoo:

  Älä muuta sano!! Mä niin haluisin, että olisi jo kesä :(

 40. Saijis sanoo:

  Mukava juttu, että sä pidät näistä :) Näitä on myös tosi kiva toteutella! Joo mä kiinnitin niillä painavan peilin seinään ja voin kyllä suositella lämpimästi <3 Peili ei oo liikahtanutkaan ja sain sen seinään ilman reikiä. Niitä myydään Clas Ohlsonilla ja hintaa on noin 3€-6€ riippuen tarran painosta :p

 41. Anonyymi sanoo:

  Hei mua alko kiinnostaa tos huhtikuun kohal toi ihan hirveen vaalee huulipuna? tos eka oikeelta, ekalta riviltä et onkse ihan siis huulipunaa? :D yritin ettii kyl vastausta tost linkatusta postauksesta sekä sitä aiemmista mutta en ainakaan löytäny? :-)

  Oon uus lukija enkä oo aikasemmin kommentoija mut sun ottamat kuvat kyl piristää aina ku ne on vaan niin kivoja! Oispa itselläkin silmää kuvailla noin kivasti :D

 42. Saijis sanoo:

  Joo eli se on huulipunan pohjustusvoide ja sitä levitetään huuliin ennen varsinaista huulipunaa :) Tuo on Oriflamen omaa ja ainakin mulla se auttaa huulipunan pysymisessä!

  Aww kiitos tuhannesti :) On aina niin piristävää kuulla palautetta kuvista! Ja varsinkin näin positiivista<3

 43. Anonyymi sanoo:

  Olet niin ihana ja rohkea ihminen. Rohkea, koska annat mahdollisuuden kommentoida myös anonyymisesti. Teen varmasti virheitä, koska olen oppinut suomea vaan pari vuotta -anteeksi. :) Tunsin, miten hermostuin viime vuoden joululahjajutusta – siitä miten jotkut ihmiset voi olla niin kateellisia ja itsepintaisia. Minusta oli loistava katsoa, mitä sä sait ja olin iloinen puolestani. Joulu on nimenoman lahjojen aika, koska antaamalla lahjoja, tuotamme iloa ja saamme ja myös annamme tarpeellista tavaraa. Kyllä joulu on myös perhen ja hyvän ruuan ja koristelun aikam mutta jokainen ihminen jopa voisi tietää, että Jeesus oikeasti ei syntynyt joulukuussa. Silti saa joulu olla taikan aika -se riippuu siitä, miten aikaisesti me alamme miettimään, miten tehdä läheiset onnelliseksi myös vaikka merkkitavaralla. Ja se ei ole synti. Ihmiset vois enemmän opettaa myös lapsille, miten tehdä lahjoja niin, että se elämän aikana ei olisi rangaistus vaan pelkkä ilo. Olemme tavallinen perhe – emme ole rikkaita eikä köyhiä, mutta tein miehelle 11 lahjaa, ite sain saman verran ja lapsi sai noin 15 lahjaa. Anoppi sai 5 lahjaa ja äiti 5 ja isä 5 ja niin edelleen. Itekin sain äidiltä noin 5 lahjaa… Ja 12 vuotias poika teki lahjat minulle, isälle, vaarille ja mummolle . itse osti omasta pikkurahasta, koska lahja ei tarvitse olla kallista vaan semmoinen, että sopii lahjan saajalle ja kyllä mylle suklaarasia ihan mainosti sopii. :) Paljon lahjoja ei tarkoittaa sitä, että rakkautta olis vähemmän ja sitä yritettään kompensoida tavaralla – on meillä kyllä rakkautta ja halimista ja laatuaikaa, mutta on myös haaveiden toteuttaminen. :) Sori, että rupesin puhumaan joulusta vaikka se onkin jopa mennyt juttu!!!!!! Viva la presents!!!! I love Your blog!!! You are a beautiful person!!!!! PS: Miten Sun valokuvat ovat niin kirkkaanvärisiä? Voisitko antaa vinkin??? :D

Kommentoi