Tuoreimmat hankinnat kotiin Vol. 2

Heippa kaverit! Eilinen päivä oli kaikin puolin oikein onnistunut ja satuin jopa jollain ihmeellä bongaamaan shoppaillessani mukaan pari alejuttua – Kerrankin hyvä tuuri tässä asiassa  Näistä kyseisistä löydöistä kuulette sitten lisää vähän myöhemmin! Nyt kuitenkin tämän päivän aiheeseen, joka on tällä kertaa sisustuspainotteinen eli tulin esittelemään teille kodin tuoreimpia hankintoja. Ruokailuryhmän tuolit lähti tänään uudelle omistajalle, joten nyt olisi tämä pakollinen uusien hankkiminen edessä ennen asuntopostauksen toteuttamista! Pääsette siinä sitten näkemään paremmin miltä tämä koti näyttää kokonaisuudessaan, mutta nyt näihin yksittäisiin juttuihin:

IMG_9600fw

Makkari sai lisää beigeä piristystä viime Ikean reissulta, nimittäin onnistuin löytämään sieltä kivat pehmeää materiaalia olevat pussilakanat Toinen puoli lakanoista on ruutukuosia ja toinen taas pystyraitaa. Pussilakanoissa on myös reunoilla pieninä yksityiskohtina narut, joihin pystyy tehdä suloiset rusetit! Hintaa näillä oli muistaakseni 19.99€/per paketti.

IMG_9587s

Vielä yksi lahja joulupukilta eli uusi kiiltävän valkoinen Soda Stream-kone! Mä juon aika vähän limsoja, mutta sen sijaan tällä tulee tehtyä monta kertaa viikossa normaalia vichyä, makuvichyä tai jääteetä. Jos teillä on suositella tähän jotain tiettyjä makuja niin vinkkejä saa heitellä tänne suuntaan!

IMG_9636h

Nämä Lexingtonin uudet tyynynpäälliset vilahti täällä blogin puolella jo hetki sitten, mutta esitellään ne nyt vielä paremmin… Näiden tilaamisen kanssa ei ollut mikään hyvä tuuri matkassa vaan jouduin odotella näitä saapuvaksi melkein reilut neljä viikkoa. Onneksi kuitenkin lopulta nämä tuli perille ja en voisi olla tyytyväisempi näihin – Ainoastaan täytyisi osata päättää siirränkö nämä makkariin vai parvekkeen sohvalle, haha valinnanvaikeuksia :-D Tilasin nämä Sisustussatiini-nimisestä verkkokaupasta ja hintaa taisi olla 49.00€/kpl.

IMG_9676s

Mun tulee oltua tietokoneella niin sängyssä, nojatuolissa kuin vähän milloin missäkin… Ja sen vuoksi tälläinen tietokoneelle tarkoitettu sylitaso on mulle ihan ehdoton! Se pitää koneen tiukasta jalkojen päällä sekä estää koneen kuumentumisen. Edellinen alkoi olla jo parhaat päivänsä nähnyt, joten Ikeasta lähti tälläinen uusi mukaan ja tämä on itse asiassa valmistettu samasta kankaasta kuin olohuoneen sohvat. Ja tämä maksoi 19.99€.

IMG_9569s

Samassa Sisustussatiinin tilauksessa tuli peltinen leipälaatikko! Mä oon jotenkin hurahtanut pienen ajan sisällä kaikkeen beigen väriseen ja varsinkin tälläisissä pienissä yksityiskohdissa kyseinen väri toimii todella hyvin Pientä piristystä valkoisen ja tummansinisen kaveriksi! Niin ja tällä oli hintaa 29.90€.

IMG_9647k

Toteutin hetki sitten myös yhden pitkäaikaisen unelman ja hankin keittiönpöydän päälle Yki Nummen suunnitteleman Lokki-valaisimen. Tätä valaisinta on tullut kuolattua niin kauan kuin muistan ja nyt ajattelin, että on vihdoin aika ostaa se Valaisin on yhtä aikaa niin ihanan yksinkertainen, mutta silti kiva ”katseenvangitsija”. Ostospäätökseen vaikutti myös se, että tämä oli hyvässä tarjouksessa Anttilassa ja alennusten jälkeen hintaa jäi vähän alle pari sataa. Klassikko lamppu, johon tuskin koskaan kyllästyn!

IMG_9619kl

Ikean tekstiiliosasto vei tällä kertaa voiton, koska sieltä tuntui löytyvän vaikka mitä kivaa! Sisätyynyjen ja pussilakanoiden lisäksi löysin kivan beigen viltin palmikkoneuloksella. Mä oon sellainen vilukissa, että mulla täytyy olla paksun peiton lisäksi joskus myös viltti lämmittämässä ja yleensä käyn keskellä yötä raahamassa sellaisen olohuoneesta :-D Nyt sain onneksi ostettua makkariin oman! Ja tämä oli 24.99€.

IMG_9657ls

Vielä viimeisenä olohuoneeseen kirjaimellisesti suurimman muutoksen tuonut hankinta :-D Mä katson telkkaria oikeastaan aika harvoin, mutta täytyy myöntää että tämä yksilö oli niin väriltä sekä mallilta eniten myös mun mieleen!
Siinä taitaa olla suurin piirtein kaikki viimeisimmät hankinnat ja omia erityisiä suosikkeja näistä on tyynynpäälliset sekä valaisin  Entä mitäs mieltä te ootte siellä ruudun toisella puolella näistä jutuista tai koko sisustuksesta?68 Comments
 • Avatar
  Kristiina
  Posted at 19:46h, 30 joulukuu Vastaa

  Aivan ihania hankintoja, teillä on niin kaunis koti! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:51h, 30 joulukuu Vastaa

  Aina ku näitä sun uusia hankijota kotiin postauksia lukee, tulee hirvee hinku muuttaa omaan kotiin!
  Ihana koti ja ihana sinä❤️

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:53h, 30 joulukuu Vastaa

  Vau teillä on kyllä ihana koti! Osaat tosi hyvin sisustaa :)

 • Avatar
  Anne H
  Posted at 19:56h, 30 joulukuu Vastaa

  Voi vitsit miten kivoja löytöjä oot tehnyt! :) Itsekin oon just muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiini ja sisustusjutut kiinnostaa enemmän kuin koskaan. Tänään kävin juuri kiertelemässä piensisustuskauppoja ja löysin kaikkea pientä kivaa. Sulla on ihana maku myös kodin suhteen. Lisää tämänkaltaisia postauksia! <3

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 19:59h, 30 joulukuu Vastaa

  Nyt tekee kyllä mieli lähteä ikeaan vähän shoppaileen ;) ihania juttuja oot löytänyt teille, teillä on kyllä niin kodikasta ja ihanan valoisaa ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:03h, 30 joulukuu Vastaa

  Teidän koti on ihanan raikas ja tosi kivasti sisustettu! Tykkään ihan älyttömästi valkosen, sinisen ja beigen yhdistelmästä teidän kodissa. :) ♥ Tosi kivoja ostoksia kaikki, varsinkin tuo lamppu! Innolla ootan jo sun asuntopostausta. :)

  sanjaamanda.blogspot.fi

 • Avatar
  jenna
  Posted at 20:13h, 30 joulukuu Vastaa

  Tosi kivoja sisustusjuttuja ja on kyllä aivan ihana sisustus. Ihanan vaaleahenkinen. :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:16h, 30 joulukuu Vastaa

  Wow, mikä koti! :—–) Noi Lexingtonin tyynynpäälliset on rakkautta ensisilmäyksellä <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:33h, 30 joulukuu Vastaa

  mistä tuo teidän ihana tv taso on ostettu? :-) näyttää muutenkin ihanalta toi teidän kämppä!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:48h, 30 joulukuu Vastaa

  Kiitos kovasti Kristiina! Sun täytyy tulla joskus käymään täällä :')

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:48h, 30 joulukuu Vastaa

  Ihana koti, ihania hankintoja!! mutta mistä saat opiskelijana niin aljon rahaa tähän kaikkeen?

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 20:49h, 30 joulukuu Vastaa

  Aivan ihania hankintoja ootte tehneet! Porukoiden luonta löytyy toi Lokki -valaisin ja se on kieltämättä upea ilmestys :-) Tykkään myös kovasti noista Lexingtonin tyynyistä – tosin vähän liian hinnakkaat mun budjetille :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:57h, 30 joulukuu Vastaa

  Teillä on ihan täydellinen koti, ah rakastan! ♥ sulla on niin hyvä maku :-) itekin tykkään beigestä todella paljon sisustuksessa! :-) ja oon ihan rakastunut kaikkiin tuollaisiin laatikoihin ja kaikkiin muihin tuollaisiin pieniin yksityiskohtiin♡:-) hyvää uutta vuotta sulle !♥:-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:58h, 30 joulukuu Vastaa

  Oooi teiän koti näyttää niiiiin upeelta!! Toivottavasti munki tulevaisuuden koti ois nui kiva, haha :D SodaStreamiin palatakseni, niin mandariini&lemon; lime&cola; sugar free on kyllä iha sikahyvii ja maistuu jopa paremmalta ku fanta&sprite;&cola; ja vaikka toi cola onki sokeriton ni silti iha sairaan hyvää, suosittelen :—)

 • Avatar
  Enni
  Posted at 20:58h, 30 joulukuu Vastaa

  Miiiieki haluun jo omaa kotia laittamaan!:D ihania juttuja <3 ootan asuntopostausta!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:59h, 30 joulukuu Vastaa

  Ää voi ei miten kiva kuulla :) Ihanaa nähdä, että tämä koti on sun mieleen! Kiitos hirmuisesti Ano ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:00h, 30 joulukuu Vastaa

  Olipas se kivasti sanottu :) Kiiiiitos paljon! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:06h, 30 joulukuu Vastaa

  Mahtava juttu, että sä pidit näistä :) Ootko!! Voi se on niin ihanaa, kun pääsee sisustamaan omaa kotia ja silloin myös juuri se oman kodin sisustaminen alkaa kiinnostaa enemmän :p Voi kuulostaa tosi hyvältä! Kaikista pienistä sisustuskaupoista löytyy aina ihania juttuja :)

  Iso kiitos sulle Anne ja mä voisin kyllä alkaa toteutella näitä sisustusjuttuja useammin :p<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:07h, 30 joulukuu Vastaa

  Ikea on niin paras! En oo vielä koskaan lähtenyt sieltä tyhjin käsin pois :'D Wau kiitos! Ilahduttavaa kuulla, että tämä on sun mieleen ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:10h, 30 joulukuu Vastaa

  Oooh kiitoskiitos :)! Mua itseä kans miellyttää tosi paljon nämä väriyhdistelmät ♥ Ilo nähdä, että nämä oli mieluisia juttuja ja varsinkin tuo valaisin (: Se on ihanan klassinen ja menee varmasti monia kymmeniä vuosia. Ja huippua, että odotat jo sitä! Mä kans odotan, että pääsen kuvaamaan sen teille :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:11h, 30 joulukuu Vastaa

  Suuret kiitokset :-) Mä rakastan sisustamista ja sen varmaa huomaa :D Ja juuri kaikki vaaleat sävyt on mun mieleen eniten, ah <3

 • Avatar
  Pauliina A.
  Posted at 21:11h, 30 joulukuu Vastaa

  Voi miten kauniilta teidän koti näyttää! ♥ Ihanan raikas ja klassinen! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:13h, 30 joulukuu Vastaa

  Vaude kiitos!! :) Mä oon niin samaa mieltä sun kanssa, noita ei vaan voinut vastustaa <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:14h, 30 joulukuu Vastaa

  Kiitoksia sulle! Tv-taso on ostettu Jyskistä ja ainakin tällä hetkellä näitä on vielä myynnissä :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:17h, 30 joulukuu Vastaa

  Eikä miten ihanaa nähdä, että tämä asunto miellyttää näin monia <3 Mä käyn kokopäiväisesti töissä ja saan tästä blogista tuloja yms. En opiskele tällä hetkellä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:20h, 30 joulukuu Vastaa

  Kiitos hurjasti Suvi! Tuo Lokki on kyllä niin kaunis valaisin ja se sopii moneen erilaiseen tilaan sekä sisustukseen :) Mäki maltoin nyt panostaa niihin vaikka ne on kyllä tosi arvokkaita… Mutta onneksi myös varmasti pitkäikäisiä (:

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:20h, 30 joulukuu Vastaa

  Huhhuh miten viittii laittaa johonku sohvatyynyihinki 50e :ooo ja lamppu makso _vain_ alle pari sataa.. voi jessus….

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:22h, 30 joulukuu Vastaa

  Aww kiitos… ♥ Musta on niin kiva nähdä, että tämä on monen mieleen ja varsinkin sisustuksesta on mukava saada tälläistä palautetta:) Nuo kaikki ihanat laatikot ja pienet yksityiskohdat on ihan parhaita! Tuo sisustukseen "sitä jotain" :-) Kiitos ja hyvää uutta vuotta myös sulle ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:35h, 30 joulukuu Vastaa

  Voi ei mikä piristys kommentti! Suuri kiitos

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:37h, 30 joulukuu Vastaa

  Sulla ei oo enää kauan :p Mäki odotan jo nimittäin sun postauksia uudesta kodista! Kiitos paljon ihana :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:42h, 30 joulukuu Vastaa

  …Voi Pauliina kiitos! :) Ihana nähdä, että sä tykkäät tästä ja juuri raikkaus sekä klassisuus miellyttää mua paljon sisustuksessa ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:47h, 30 joulukuu Vastaa

  Se on vähän makuasia :) Mä mielummin panostan kerralla enemmän kuin oon joka vuosi ostamassa esimerkiksi uutta lamppua. Ja tarjoushinta oli lampun oikeaan myyntihintaan nähden "halpa". En mä ihan mistä tahansa lampusta tuollaista summaa ikinä maksaisi, mutta tästä olin haaveillut jo niin kauan että päätin kerran panostaa :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 21:59h, 30 joulukuu Vastaa

  Teidän koti on niin ihanan pelkistetty ja klassinen, ai että <33 koristetyynyt ja valaisin oli ehdottomasti mun lempparit<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:04h, 30 joulukuu Vastaa

  Niinkö? Voi ei mikä ihana piristys tämä oli ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:17h, 30 joulukuu Vastaa

  Emilia oot kyllä niin huippu! Ihana nähdä sun aktiivisuus täällä kommenttiboksissa :) Kiitos paljon mieltä lämmittävistä sanoista :)<3

 • Avatar
  Ani Frei
  Posted at 23:00h, 30 joulukuu Vastaa

  Aivan ihana koti! Mä ite rakastan vaaleita sävyjä sisustuksessa ja teidän koti näyttää musta upealta! :)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 23:19h, 30 joulukuu Vastaa

  Oih mitä ihanuuksia! <3 Voi vitsit! :) Mää metsästin ennen joulua sellasia Lexingtonin vanhan malliston neulostyynyliinoja, mutta ei löytyny enää mistään! :( Varmaan netistä löytäis ko kallais menehän, mutta tällä hetkellä kun ei oo varsinaisesti omaa kämppää jota laittaa, niin parempi sijoittaa rahat sitä ennen muuhun oleellisempaan! :) Mutta siis niin aivan ihanat nuo tyynyliinat! Ja kaikki muukin…(Silmät suurella ihastuksesta…) :D <3

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 23:45h, 30 joulukuu Vastaa

  WOW! Teidän koti on ihan mielettömän i-ha-na!!! <33 Osaat kyllä sisustaa aina vain täydellisemmäksi ja ainakin noi kaikki uudet hankinnat kolahtaa muhun ja kovasti!
  Täytyypä itsekin seuraavalla Ikean reisuulla kiikuttaa kotiin tuollainen sylitaso tietokoneelle. On varmaan ihan tietokoneenkin kannalta parempi, ettei se ole ihan kiinni esimerkiksi vaikkapa sängyssä, ja tuo näyttäisi näppärältä omaankin tarkoitukseen :).

  En voi vaan olla hehkuttamatta kuinka paljon mä tykkään tästä sun blogista! Oot kehittynyt tämän kanssa vuodessa ihan hirmuisesti parempaan suuntaan vaikkakin tämä sun blogi onkin koko olemassa olonsa ajan ollut ihan mun lemppari!

  Ihanaa uutta vuotta sulle Saija <33

 • Avatar
  Ella
  Posted at 23:48h, 30 joulukuu Vastaa

  Meillä on myös toi ihana lokki- valaisin! <3 pieni varoitus kuitenkin: älä ikinä polta kynttilöitä siinä lampun alapuolella, koska lamppu kirjaimellisesti alkaa sulaa.. Meidän lampussa on jo muutama semmoinen sulanut kohta :D

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 23:55h, 30 joulukuu Vastaa

  ei voi sanoa muuta kun että wow kun tota teidän sisustusta täältä käsin katselee ♥ mun lemppareita näistä oli toi valaisin sekä toi viltti ♥

 • Avatar
  Siiri Tuominen
  Posted at 00:11h, 31 joulukuu Vastaa

  Voi ei, siis voi ei! :D Mä en vaan kertakaikkiaan kstä teidän kotia, niin täydelliset värit, upea sisustus ja kaikki, ääääää♥ Mun lemppari oli näistä uutuuksista ehdottomasti nuo lakanat, sopii teille tosi kauniisti! Sitten tuo telkkari koska itse olen telkkarin ylin ystävä joten tuollainen valkoinen upeus olis kyllä ihana ;3 ja sitten tuo samanlainen leipälaatikko kuin meillä on, meillä on tosin enemmän vaaleanpunahtavan sävyinen mutta tuo on kyllä super söpö! Ihania ostoksia taas, odotan jo seuraavaa postausta ♥ :3!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:19h, 31 joulukuu Vastaa

  hei saija! oletko mallina her secretillä? :O :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:34h, 31 joulukuu Vastaa

  Näin sut ja Tatun maanantaina Hämeenkadun H&M;! Olit niiiiin kaunis! :-) <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:35h, 31 joulukuu Vastaa

  vau , aivan ihana koti ja upeita hankintoja <3 ois aivan huippua tavata sut , vaikutat niin ihanalta ja aidolta ihmiseltä! jatka samaan malliin <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:13h, 31 joulukuu Vastaa

  Kiitos suuresti sulle! Tiedätkö mua kans miellyttää kaikki vaaleat sävyt, joten kiva kuulla että sua myös :) Vaaleat sävyt tuo ihanaa raikkautta ja valoisuutta <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:09h, 31 joulukuu Vastaa

  Olipas kiva kuulla, että sä pidät Emma näistä :)! Eikä… Mä kans nimittäin metsästin toista tuollaista toiseksi viimeisessä kuvassa näkyvää sinistä Lexingtonin tyynyä, mutta ne oli kaikki myyty loppuun ja sen jälkeen malli oli poistunut :s Mutta mä pidän peukkuja, että löydät sellaisen vielä joskus! Aw ihana kuulla, että nämä kaikki miellyttää sua <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:16h, 31 joulukuu Vastaa

  …<3 Voi ei Jutta! Miten paljon positiviisuutta ja ystävällisyyttä mahtuikaan sun kommenttiin :) Kiitos tuhannesti! Tuo sylitaso on kyllä tosi kätevä ja se helpottaa paljon koneella olemista. Siitä on kuitenkin paljon koneelle hyötyä, koska esimerkiksi sängyllä kone ei saa ilmaa ja sit se voi ylikuumentua… :(

  Arvostan niin paljon sun sanoja <3 Mikään ei piristä niin paljon kuin kuulla, että sä oot nähnyt kehityksen. Tämä vuosi on ollut blogin kannalta kyllä aivan erilainen kuin muut ja kehitys on ollut todella suuri :) Mutta se jatkuu koko ajan! Tämä on nimittäin sellainen asia, jossa haluan koko ajan kehittyä lisää ja lisää :-) Hyvää uutta vuotta myös sulle ja kiitos vielä kerran tästä kommentista <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:17h, 31 joulukuu Vastaa

  Onko! Vitsit se on niin ihanan ajaton valaisin :) Ohoh! En oo tuota asiaa edes ajatellut ja hyvä, kun sanoit. Nimittäin tuon alla oli ainakin jouluna pari kynttilää (toki lamppu on tosi korkealla), mutta nyt en polta niitä enää hetkeäkään siinä alla :'D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:20h, 31 joulukuu Vastaa

  Huippua, että sä pidät siitä!! Mä oon tähän kyllä itsekin niin tyytyväinen ja sen varmaan huomaa, että miten paljon mä tykkään sisustamisesta :) Tuo viltti on niin lämmin ja varsinkin tuo palmikkokuvio toimii siinä hyvin ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:29h, 31 joulukuu Vastaa

  Siiri sä kyllä käynnistit mun päivän heti niin energisesti ♥ Musta on niin kiva nähdä, että tämä koti ja sisustus on sun mieleen ja nuo lakanat… Ah niiden värit, materiaali ja kuvio on kuin tehty tänne :p Ja mä en myöskään oo mikään telkkarin katsoja, mutta tuo oli kyllä positiivinen yllätys! Ja kiiltävän valkoinen toimii siinäkin älyttömän hyvin :) Oo se on varmasti myös hieno tai mä tykkään oikeastaan kaikista tuollaisista peltisistä rasioista, heh :D Suuri kiitos ja kiva, kun jo odotat sitä =) ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:30h, 31 joulukuu Vastaa

  Joo tai olin joskus vielä vuosi sitten. Kuvia näkyy siellä edelleen joissakin vaatteissa, mutta enää en oo :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:32h, 31 joulukuu Vastaa

  Olisit ihmeessä tullut moikkaamaan! Mutta se oli ihanasti sanottu, kiiiiitos :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:33h, 31 joulukuu Vastaa

  Sä vaikutat mun tosi ystävälliseltä ja positiiviselta ihmiseltä :) Kiitos kovasti näistä sanoista :) Ja mukava juttu, että kaikki hankinnat sekä koti on erityisesti sun mieleen! <3

 • Avatar
  FiaMaria
  Posted at 10:17h, 31 joulukuu Vastaa

  Teillä on niin ihana koti. Rakastan ennenkaikkea tota sisustusta <3

 • Avatar
  Mira Ella
  Posted at 10:21h, 31 joulukuu Vastaa

  Näitä lukiessa toivon aina, että munkin joku tuleva koti tulisi olemaan myös tuollainen aivan mielettömän ihana! <3 Ja pakko sanoa, että kaikki tuollaiset hieman kalliimmat, kuten tuo lokki valaisin on todella kannattava ostos, sillä se säilyttää arvonsa ikean valaisimiin nähden! Rakastan niin tuota teidän kotia! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:28h, 31 joulukuu Vastaa

  Tosi kivoja hankintoja :)! Ps. Omistan tuollaisen pussilakanasetin vaaleanpuna-valkoisena :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 03:09h, 01 tammikuu Vastaa

  Ootko koskaan ajatellu pitää ostolakko kuukausia ja ottaa vaikka viikkorahan käyttöön? :) Esim. sen ajan pistäis säästöön sen minkä olis laittanu johonki tavaraan. Näin tulevaisuutta ajatellen. Tämmösenä pienenä haasteena heitän :D

 • Avatar
  inka
  Posted at 11:39h, 01 tammikuu Vastaa

  Sun tyyli vaatteiden ja sisustuksen osalta on aivan ihana ja muutenkin tykkään sun blogista tosi paljon! ja tosta sodastreamista pink grapefruit on tosi hyvää:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:44h, 01 tammikuu Vastaa

  Tosi kivoja hankintoja ja ihana koti! Ja se soda stream semmonen oisko joku mango appelsiini on iha sika hyvää!! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:48h, 01 tammikuu Vastaa

  Oo kiitos tuhannesti :) Ja huippua nähdä, että tämä koko sisustus on sun mieleen <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:51h, 01 tammikuu Vastaa

  Wow kiitos hurjan paljon :) Oon niin otettu kaikista näistä kommenteista ja niin kiva nähdä, että meidän asunto on näin monen mieleen. Se oli ihanasti sanottu <3 Hei niinpä! Tuo on säilyttänyt arvonsa monia monia kymmeniä vuosia, joten se säilyttää varmasti myös jatkossa. Kiitos vielä kerran! :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:52h, 01 tammikuu Vastaa

  Kiitoksia! :> Oii vähän kiva <3 Se väri on myös aivan ihana ja mua miellyttää näistä myös se harmaa :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:54h, 01 tammikuu Vastaa

  Joo mä oon itse asiassa joskus pitänyt sellaisen, mutta en aivan kuukautta. Tämä täytyisi kyllä toteuttaa joskus uudelleen ja nyt sun haasteen myötä voisin ottaa sen vuoden 2015 yhdeksi tavoitteeksi :-)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:55h, 01 tammikuu Vastaa

  Eikä mikä kommentti <3 Kiitos paljon piristävistä sanoista :) Mä itse asiassa tänään juuri maistoin tuota Pink Grapefruittia ja se oli kyllä positiivinen yllätys kaikin puolin :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:56h, 01 tammikuu Vastaa

  Kiitos tuhannesti meidän molempien puolesta!! :) Tuo kuulostaakin jo niin herkulliselta, että taidan seuraavalla kauppareissulla napata sen mukaan – Kiitos vinkistä :))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:47h, 03 tammikuu Vastaa

  Hei! Ihana koti sinulla :) nyt on pakko kysyä tuosta pippurimyllystä, mistä se on ostettu ja toimiiko hyvin? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:13h, 03 tammikuu Vastaa

  Miksi et enää oo?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:56h, 03 tammikuu Vastaa

  En löytänyt sivuilta enää mitään tilattavaa ja tyyliini sopivaa niin lopetettiin yhteistyö :)

Post A Comment