Gift ideas for her & him

Vaikka mä oon tänä vuonna ollut yllättävän ajoissa joululahjojen hankinnan suhteen niin tiedän, että todella monella on vielä lahjat kaupassa eikä ideoita niiden suhteen tunnu olevan… Teistä moni kommentoi tästä aiheesta myös eiliseen postaukseen, joten ajattelin nyt tulla auttamaan teitä Tiedän vähän liiankin hyvin millaista on hankkia lahjat paniikissa viimeisellä viikolla tai jopa viimeisinä päivinä ennen aattoa ja se jos mikä ei oo hauskaa :-D Niinpä mä toivon, että näistä saatte näistä ideoista vinkkejä viimeisten juttujen hankkimiseen!

For her

Siskolle, äidille, ystävälle, tyttöystävälle sekä muille naispuolisille henkilöille:

1. Astiat ja maljakot – Kannattaa salaa etukäteen vähän selvittää, että kerääkö ystäväsi jotain astiastoa. Nimittäin mä voin kokemuksena sanoa, että astiasarjan kasvattaminen ilahduttaa aina! Iittalalta löytyy myös aivan ihania korurasioita, kynttilätuikkuja, maljakoita jne.
2. Sisustusjutut – Lämmin viltti, tuoksukynttilät, koristetyynyt, lampaantaljat, pussilakanat sekä kaikki muut kodin jutut on varmasti kotoaan pois muuttaneelle enemmän kuin tarpeellisia.
3. Kosmetiikka – Tämä jos mikä on aina varma vaihtoehto! Uusi pullo suosikkihajuvettä, meikkipaletti, herkullisen värisiä kynsilakkoja, meikkisiveltimiä, meikkilaukku, sauvakiharrin, vartalorasvoja tai vaikka käteviä lahjapakkauksia.
4. Korut ja kellot – Kaikki naiset rakastaa koruja Meillä äiti ilahtuu erityisesti kaulakoruista, mutta kuulemma myös kaikki muut kelpaa vallan mainiosti ;-) Rannekelloista löytyy nykyään todella kattavia valikoimia ja nyt kannattaa suunnata shoppailemaan Daniel Wellingtonille, nimittäin koodilla HolidaySaijis saa vielä tämän kuun loppuun saakka -15%:a alennusta tilauksen loppusummasta.
5. Kengät, laukut ja lompakot – Jos vaan tietää kengän koon ja vähän lahjan saajan makua niin lahja osuu varmasti nappiin.
6. Suojakotelot kannettavalle ja puhelimelle – Monet kaupat on täynnä toinen toistaan ihanempia kännykänkuoria, mutta nykyään myös kannettaville löytyy suloisia laukkuja.
7. Vaatteet – Uusi kylpytakki, aamutossut, sukat (erityisesti söpöissä paketeissa/laatikoissa olevat), alusvaatteet, yövaatteet yms. on vanhoja klassikoita, mutta niille löytyy varmasti aina käyttöä.
8. Lahjakortit – Jos lahjojen hankkiminen tuntuu kaikkien mahdollisten vinkkien jälkeen mahdottomalta niin silloin kannattaa napata kaupasta mukaan lahjakortti – Näitä löytyy nykyään jokaiseen liikkeeseen ja myös verkkokauppoihin on saatavilla omia kortteja, joten tässä lahjassa ei voi mennä kovin pieleen.
For him

Veljelle, isälle, kaverille, poikaystävälle sekä muille miehille:

1. Urheiluvaatteet – Jos lahjan saaja on vähäänkään urheilullinen niin tämä on helppo lahja! Esmerkkinä erilaiset urheiluvaatteet, treenikassi, juomapullo, puhelimen suojakotelo tai vaikkapa lahjakortti salille.
2. Leffaliput – Tähän lisättynä myös erilaiset Netflixin tai Viaplayn lahjakortit. Leffoja tulee varmasti jokaisen miespuolisen katsottua vähintään pari kertaa vuodessa, joten lippu odotetun leffan ensi-iltaan piristää varmasti.
3. Elektroniikka – Jos on mahdollisuus laittaa lahjaan isompia summia niin elektroniikka on sellainen, joka uppoaa jokaiseen mieheen :-D Meillä Tatu päätti hoittaa tämän puolen itse, nimittäin meille saapui viime viikolla 50 tuumainen telkkari… Muita hyviä vaihtoehtoja on iPad, kuulokkeet, pelikonsoli, musiikkisoitin, puhelin jne.
4. Korut ja kellot – Miehille löytyy kultasepänliikkeistä monia erilaisia koruja ja varsinkin rannekellot on vuosi vuoden jälkeen suosittuja lahjoja. 
5. Asusteet – Meillä positiivisen vastaanoton on aina saanut nahkaiset lompakot, vyöt, lippikset, pipot ja kengät. 
6. Hajuvedet – Osa miehistä on huonoja itse ostamaan itselleen tuoksuja, joten me naiset voidaan hoitaa tämä homma heidän puolestaan kerran vuodessa ;-) Ja mikä olisi parempi ajankohta sille kuin joulu!
7. Pelit + pelien lisäosat – Jos lahjan saajalta löytyy jo pelikonsoli niin siihen saattaa näin joulun alla löytyä monia erilaisia pelien uusimpia versioita tai vaikkapa konsolin lisäosia.
8. Vaatteet – Kylpytakki, aamutossut, kravatit, bokserit, kylpypyyhkeet toimii niin isällä kuin poikaystävällä. Niitä miehet harvoin ostaa itse, joten ei tarvitse ainakaan pelätä hänen jo omistavan samanlaisia.

Entä te – Onko kaikki lahjat ostettuina vai odottaako ne vielä mahdollisesti kaupassa?

21 Comments
 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:09h, 16 joulukuun Vastaa

  Huippuja ideoita :)<3 mä ostin omani jo muutamia viikkoja sitten- oo joka vuosi ollut ajoissa :D viime vuonna ostin ensimmäiset jo kesällä :'D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:12h, 16 joulukuun Vastaa

  Oi miten kiva, että pidit <3 Ohoh! Sä oot kyllä ollut sitten tosi hyvissä ajoin liikkeellä ja se on hyvä :) Saat ottaa koko loppuajan rennosti ilman mitään turhia stressaamisia :'D!

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 22:22h, 16 joulukuun Vastaa

  Ihan huippuja ideoita! Todellakin tästä sai vinkkejä niin omalle lahjalistalle kuin toisille ostettavaksi! :)
  Mistä muuten toi ihana kannettavan suojakotelo on? Oon nimittäin yrittänyt etsiä juuri tuota jo pitkään, mutta tuloksetta ://.

 • Avatar
  Katarina Kivimäki
  Posted at 22:32h, 16 joulukuun Vastaa

  "Bokserit – ei ainakaan tarvi pelätä miehen omistavan näitä" hihi ou gaad toivottavasti yksikään mies ei oo noin onneton ;) ei kai, tää on ihana postaus. Hiema ois kutkuttanu ostaa pleikkari 4 mut se on nyt tän hetken budjettiin hieman liian kallis. Koitan nyt säästää pääsykoekirjoihin :( mut sainki täst ideaa äitin lahjaan, kiitos ihana <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:39h, 16 joulukuun Vastaa

  Kiitos tuhannesti! Ja mahtavaa, että sait tästä uusia vinkkejä :') Tuo kyseinen kannettavan suojakotelo on Marc Jacobsin ja ainakin jossain välissä Stockmannilla on ollut näitä ainakin myynnissä. Kannattaa käydä sieltä katsomassa ja varmaan netistä voi löytyä tuolla nimellä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:42h, 16 joulukuun Vastaa

  Ohoh xD Siinä piti lukea, että ei omista samanlaisia, heh :'D Ihana kuulla, että pidit :) Joo vitsit sellainen olisi kyllä niin kätevä! Ja ne 4:sen ulkonäkö on paljon enemmän mun mieleen kuin kaikki vanhemmat. Harmi kuulla, mutta toivotaan että saat sen hankittua pian :( Jei tosi kiva juttu, kiitos itsellesi :)<3!

 • Avatar
  SiljaS
  Posted at 22:57h, 16 joulukuun Vastaa

  Mä päätin kerrankin repäistä ja hankkein rakkaalle isyyden playstation4, jota hän on sen julkaisemisesta asti kuolannut. A on niin reippaana ollut rakentamassa meidän yhteistä kotia, pitänyt huolta minusta ja koirastani ja on aina niin iloinen ja ihana, joten hän oli sen ansainnut.<3<3 harmi vain, etten ole näkemässä hänen ilmettään jouluaattona, kun avaa lahjan, koska hän on töissä, eikä pääse jouluna kotiin.:(

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 22:58h, 16 joulukuun Vastaa

  Tosi kiva postaus taas kerran!:) lahjojen osto on kyllä sinänsä hankalaa ja tosi yksilöllistä puhaa, koska esim mä en yhtään tykkäis sada korua lahjaksi, koska en kuitenkaan tulisi käyttämään sitä!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:19h, 16 joulukuun Vastaa

  Ei sä oot aivan ihana tyttöystävä!! Vau<3 Voin vaan kuvitella miten mielissään hän on, kun näkee lahjan. Juuri tuollaiset puskista tulevat yllätykset jouluna ovat parhaimpia :) Mutta tosi harmi vaan, että et pääse näkemään hänen ilmettään :( Mutta kuitenkin, kun seuraavan kerran näette niin hän pääsee kiittämään sua ja onnellisuus on varmasti näkemisen arvoinen vielä silloinkin! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:20h, 16 joulukuun Vastaa

  Kiitos hirmu paljon :') Joo niin on! Ää voi eikä :s Tosi harmi kuulla, mutta se on niin makuasia että lahjan antajan on hyvä vähän tietää jotain toisen mausta ettei paketista paljastu jotain ei toivottua-pakettia :)!

 • Avatar
  SiljaS
  Posted at 23:45h, 16 joulukuun Vastaa

  Voi kiitos ihana<3 ja anteeksi kirjotusvirheet, nää ennustavat syötöt on ihan kauheita!:D

 • Avatar
  Emma Maaria
  Posted at 23:46h, 16 joulukuun Vastaa

  Tosi hyviä ideoita, näistä sai hyviä vinkkejä tulevalle shoppailu reissulle :).

 • Avatar
  saara-
  Posted at 19:01h, 17 joulukuun Vastaa

  Aivan ihania vinkkejä! Harmi vaan oon jo ostanut kaikki joululahjat ja lompakko näyttää myös siltä…mutta pidän nää mielessä seuraavaksi kun pitää lahjoja ostella! <3

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 19:55h, 17 joulukuun Vastaa

  Ihania kuvia!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:19h, 17 joulukuun Vastaa

  Hei Saija!
  Mitä sä ostaisit pikkusisaruksille? Sisko on 13v. Ja veli 9v. Mun mielestä ainakin nuoremmille sisaruksille jotka ei kumminkaan oo mitään vauvoja mutta ei silti astu ihan omaan ikäkaartiinkaan ja tätä kautta ei ihan pysty ostamaan lahjaa omia toiveitaan matkien! Vanhemmille sisaruksille lahjat on hommattu mutta nuoremmille vielä hakusassa! :-)
  Jos sulta löytyy mitään vinkkejä jotka ei olis ihan noin "aikuismaisia" tai jotain krääsää mitä kaapit on jo täynnä niin otan ne vastaan enemmän kun mielelläni! Kiitos jo etukäteen! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:24h, 17 joulukuun Vastaa

  Jei mahtavaa kuulla tälläistä! Voisin joskus jatkossakin tehdä tälläisiä, kun näistä näyttää olevan hyötyä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:26h, 17 joulukuun Vastaa

  Ooh KIITOS ♥ :) Mä sanoisin, että kannattaa käydä ensin vähän tutkimassa (jos mahdollista) niin ensimmäisenä päivänä, mutta nykyään sellaisia yllätyksiä tulee myös eli mä ehkä menisin vasta parin päivän jälkeen. Silloin on vähemmän asiakkaitakin liikkeellä :) Itse ajattelin mennä päivän/kahden päivän päästä alennusten alkamisesta:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:27h, 17 joulukuun Vastaa

  Voi vitsit kiitos paljon :) Ääh eikä! Mutta taas toisaalta se on hyvä, että oot ollut ajoissa liikenteessä :) Kiva kuitenkin, että pidät tämän mielessä ensi kertaa varten<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:27h, 17 joulukuun Vastaa

  Kiitos Helmi! :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:52h, 17 joulukuun Vastaa

  Siskolle voisi ostaa vaikka yöasun, lahjakortin, meikkejä, vaatteita, korusetin, puhelimen kuoret, kynsilakkoja, Victoria's Secretin tuotteita, lehtitilaus (Demi yms), musiikkia, tv-sarjoja, suklaata, nuorempien lahjapakkauksia, hauska tyttömäinen lautapeli, tietokonepeli, korurasia, meikkilokerikot, hiusjuttuja jne. Kannattaa myös käydä Glitterissä, koska sieltä löytyy kaikkia kivoja pieniä juttuja :)

  Pojalle lautapeli, Angry Birds-juttuja, konsolipelejä, pussilakanat, urheiluvälineitä, leffoja, legoja, lahjakortteja, musiikkia, musiikkisoitin, liput johonkin jääkiekkopeliin jne.

  Toivottavasti tästä oli edes vähän apua :) Ja pidän peukkuja lahjojen suhteen<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:53h, 18 joulukuun Vastaa

  <3 Eii haittaa! Mulla käy nimittäin samalla tavalla vähän liiankin usein :'D!

Post A Comment