The last few days review

Mä oon saanut jatkaa vielä tämän päivän viikonloppua, nimittäin mulla on ollut tänään pitkästä aikaa maanantaivapaa En tiedä mitään parempaa pitkän viikonlopun jälkeen kuin vielä yksi lisäpäivä akkujen lataamiselle :D Ja varsinkin näin joulukiireiden aikana tälläinen on enemmän kuin tervetullut! Samalla, kun yritän tässä epätoivoisesti valmistaa ruokaa (saa nähdä mikä tällä kertaa palaa pohjaan) niin ajattelin pitkästä aikaa tehdä tälläisen sekalaisen kuulumispostauksen.

Mun viime päiviin on kuulunut muun muassa:

Joulusiivousten aloittamista | Äitin leipomien pipareiden ja joulutorttujen herkuttelua | Spotifyn joululistan kuuntelemista repeatilla | Uuden kattolampun asentamista, tuskailua ja lopulta hermojen menettämistä | Jouluomenoiden maistamista, mutta tänääkään vuonna ne ei päässyt suosikiksi | Shoppailua puoliksi tyhjässä Ikeassa (ihmettelen vieläkin missä kaikki oli lauantaina?) | Postissa puolen tunnin jonottamista | Juoksulenkkejä vesisateessa | Säätietojen toiveikasta katselua…

IMG_6731s
… Kiireisten päivien keskellä nautittuja rauhallisia välipalahetkiä Kun päivä on buukattu täyteen suunnitelmia niin jo pienikin hengähdystauko mieleisten juttujen ääressä piristää! Tällä kertaa taustalla pyöri jakso PLL:ää sekä vieressä oli kone, jolla kävin nopsaa vastailemassa uusimpiin kommentteihin ja sen jälkeen takaisin kiireen pariin.

IMG_6884l
… Ikean keittiöosastolla joulukattauksiin rakastumista! Mun yksi haave on joskus vanhempana päästä järjestämään jouluna isot juhlat suurelle joukolle, joissa pääsisin kokkaamaan ja kattamaan pöydän kauniiksi. Mulla on vielä harjoiteltavaa niin kokkauksessa kuin pöydän hienoksi kattamisessa, joten tää saa odottaa vielä muutaman vuoden.

IMG_7163x
… Viimeisten shoppailujen tekemistä! Ideapark on siitä loistava paikka, että sieltä löytyy saman katon alta kaikki viimeiset lahjat sekä vähän jotain kivaa myös itselle. Kaikista lemppari vaatekaupoista Gina Tricot oli jälleen ykkönen Jos teitä kiinnostaa niin voisin esitellä vaate-sekä kodin sisustusostoksia vielä ennen joulua?

IMG_7203x
… Iltojen viettämistä kuuman glögikupin sekä klassikoksi muodostuneen Skipataan Joulu-leffan kanssa. Mä en koskaan tykkää katsoa samoja leffoja uudestaan, mutta joululeffat on sellaisia että ne on aivan pakko nähdä joka vuosi vähintään kerran – Innolla jo odotan, että telkkarista alkaa pyörimään Yksin Kotona-osat!

Pilalle menneet asukuvat
… Viimeisimpien asukuvien tuskallista katsomista. En tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, kun uusimmista kuvista joka toinen pääsi silmät kiinni-kategoriaan :-D Haha nämä siirtyi nyt koneen kansioon odottamaan seuraavaa pilalle menneiden asukuvien postausta!

10850480_10204715626281779_37493207_n
… Rankan kauppojen kiertelyn jälkeen maistui kuuma Chai Latte ja piparkakun makuinen jäätelö herkullisessa Ciao Caffessa Tämän pienen kahvilan voisin ottaa vaikka heti tännekkin päin Suomea!

IMG_7227
… Itsensä hemmottelua pienellä joululahjalla En oo mitään kovin erikoista tänä vuonna pyytänyt lahjaksi, mutta yhtenä suurimpana toiveena on ollut nämä Marc Jacobsin korut! Koska joulu on hemmottelun aikaa niin päätin piristää itseäni kyseisen sarjan kultaisella rannekorulla.

IMG_7186
… Viimeisten lahjojen paketointia. Tänä vuonna olin kerrankin ajoissa asialla, nimittäin kaikki lahjat löytyi yllättävän helposti! En vaan malta odottaa jouluaattoa ja sitä, kun näkee lahjojen saajien iloiset ilmeet. Odottaako teistä joku muu tätä samaa?


75 Responses to “The last few days review”

 1. Avatar Sara sanoo:

  Näitä sun kuvia saa aina vaan kerta toisensa jälkeen ihastella, niin upeita! <3 Ihanaa joulun odotusta Saija :)

  http://sara–says.blogspot.fi/

 2. Avatar S O N J A sanoo:

  Ihana postaus ♥ Oot todellakin ollut tänä vuonna ajoissa lahjojen kanssa + tuo viimeinen kuva on supersöpö, hihi :') Ja mua ainakin kiinnostaisi nuo vaate- sekä kodin sisustusostokset!

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos hurjasti Sara! :) Tälläinen palaute tekee mun vapaapäivästä vielä kivemman! Ihanaa joulun odotusta myös sulle Sara<3

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitos kovasti ♥ :) Joo en tiedä mitä on tapahtunut, kun normaalisti ostan kaikki lahjat paniikissa viimeisellä viikolla :D Hei vähän kiva! Voisin esitellä noita vaateostoksia täällä jo ehkä tällä viikolla :p

 5. Avatar Emilia sanoo:

  Ihana nähdä että joku on ajoissa joululahjojen kanssa, ite oon menossa ostamaan ne vasta 22 päivä ;D osa saa kyllä ihan itsetehtyjä juttuja, joten niitä voikin kaikessa rauhassa tehdä iltaisin :) tuo maanantai vapaa kuulostaa todella hyvälle, mikään ei oo ihanempaa kuin jatkaa sitä viikonloppua vielä yhden päivän ajan ♥

 6. Avatar Milla G sanoo:

  Ei vitsit miten hienoa lahjapaperia! <3 Itekin paketoin lahjoja mukamas hienolla hopeisella glitterlahjapaperilla, mutta se osoittautu tuskaiseksi operaatioksi. Glitteriä oli joka paikassa eikä edes teippi tarttunut siihen paperiin…En enää koskaan osta sitä lahjapaperia, vaikka olikin nättiä :-D Onneksi oot saanut ostettua lahjat näin ajoissa! Mulle alkaa tulla paniikki, kun oon jättänyt kaiken viime tinkaan Prahan matkalle…iiks!!

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kirjoitusvirhe viimeisessä kappaleessa c:

 8. Avatar Emma Maaria sanoo:

  Tosi ihana postaus ja ihania kuvia ♡. Hah, määkin jo odotan yksin kotona leffoja :–D ♡

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä otin tänää koulusta vapaata ja käytii äitin kans ikeassa ja jumbossa vähän shoppailemassa! Huippuja tälläset päivät :-) ihania kuvia jälleen!

 10. Avatar Emma sanoo:

  oon itekkin tän syksyn aikana ihastellut marc jacobsin koruja, erityisesti kelloja (heihei michael kors) :-D ihana rannekoru!

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi vikan kuvan joulufiilis välittyi ihanasti tänne ruudun toisellekkin puolelle :-) Ja voi kyllä – ostospostaus kiinnostais!

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  En ymmärrää…sähän oot mainostanut jättäneesi kaikki herkut?

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Siis tiiäks mul on toi aivan sama et ootan lahjansaajien reaktioita niin paljon! Siks Haluisin antaa jo kaikki lahjat ku en meinaa malttaa näitä loppuja yheksää päivää :'D mulla on aina sama kaikkien synttäri/isän -ja äitienpäivä yn lahjojen kanssa.. Haluisin antaa ne heti ku ostan ne.. :D

 14. Avatar Heidi sanoo:

  Ehdottomasti odotan samaa, mutta ennen kaikkea sitä, että posti tuo ne ajoissa :– )
  Aina unohdan, että viikko enää ja sitten saa rauhoittua :-D

 15. Avatar isaheijj sanoo:

  Nuo Marc Jacobsin korut (&kellot;) ovat kyllä aivan ihania! <3 Itselläni on kyseinen kello ja sen kaveriksi olen toivonut tuota samaista rannekorua mutta paksumpana versiona, jospa poikaystävä yllättäisi… ;) Ihania kuvia taas, saa kerta toisensa jälkeen ihastella miten kauniisti osaat ikuistaa pienetkin jutut! Hyvää joulun odotusta sulle!<3

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko noi kaikki paketit sulle ja tatulle? Vai laitatko tonne kuusen alle myös muiden läheisten paketit?:)

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus ja ihania kuvia! <3 ja kyllä vaate- ja sisustusostosten esittely todellakin kiinnostais! :). sanjaamanda.blogspot.fi

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi miten ihana postaus jälleen + kuvat on jälleen niin ihania. <3 Piristi mun synkkää iltaa kun totesin etten pääse huomennakaan kouluun koska olen sairas. :/ Nyt kun olisi rennompi viikko niin olisin koulussa ihan mielelläänkin. Mutta toi ostospostaus kuulostais tooosi kivalta! :) Nimittäin tykkään sun ostospostauksista ihan hirveästi. Ihanaa joulunodotusta sulle ja Tatulle! :)
  -Sofia

 19. Avatar Emilia sanoo:

  voiii näitä sinun kuvia, oikeastiii <33!!! Ihanasti toteutettu postaus :) mua ainakin kiinnostaisi vaate- sekä kodin sisustusostokset! <3

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi sullahan lahjoja riittää melkein koko Suomelle! No ei! Mä en ole vieläkään ostanut joululahjoja ja vähän harmittaa kun oon just kipee nii sillee ehtiiks. Oon seurannu sun blogia 1,5 vuotta ja odotan aina innolla sun postauksia. Sulla on tosi kiva tapa kirjoittaa. Älä pliis ikinä poista tätä blogia♥ Jatka samaan malliin!

 21. Avatar Minna sanoo:

  Oi näistä tulee ihana joulufiilis ♥ Mä oon ollu tänä vuonna erikoisen ajoissa lahjojen hankkimisen kanssa, mutta vielä pitäisi muutama paketti löytää :) ja oon samaa mieltä että lahjojen antaminen on ihanaa kun näkee toisen ilon ♥

 22. Avatar hanipupu sanoo:

  Tiesikkö että jos yrität poistaa instagram profiiliasi tai kuviasi niitä ei saa enää pois mitenkään

 23. Avatar Mira sanoo:

  Wau, tykkään niin paljon näistä sun postauksista :) Olen lukenut blogiasi yli puolivuotta tauotta ja joka ilta, ennen nukkumaan menoa on pakko tulla tarkistaan, olisko tullu jo uus postaus! :) Multa on kuitenkin yksi juttu jäänyt jotenkin pois mielestä/huomaamatta, saanko kysyä että missä päin asut ihan näin mielen kiinnolla, kun idea parkista puhuit? :) Ja asiasta toiseen taas, sun asut ovat aina jotenkin todella hienoja ja erilaisia, sun takki kokoelma on varmasti aivan ihana ja kaikki kengät mitä ostat on juuri sellaisia, joita voisin omaanikin kaappiin sujauttaa! Hyvää joulun odotusta sulle ja Tatulle! <3 :)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Mä en tiedä miten oon tänä vuonna näin ajoissa näiden juttujen kanssa :o Parina edellisenä vuotena oon ostanut kaikki lahjat ihan paniikissa :D Oi itse tehdyt lahjat on niin ihania! Voin vaan kuvitella miten kivoja juttuja oot tehnyt :) Älä muuta sano! Tälläinen pieni pidennys viikonloppuun teki kyllä hyvää :) ♥!

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki tykkään tosi paljon<3 Kovalla työllä metsästin tuota lisää, mutta onneksi löysin toista vähän samantyylistä :) Eiiii xD Voi sulla on käynyt niin huono tuuri tuon paperin kanssa :s Toivottavasti ensi kerralla parempi! Hei mutta se ei haittaa, koska mä julkaisen huomenna viime tippaan lahjavinkit, joten toivotaan että niistä on vielä apua sulle :)!

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Oho! Kiitos paljon korjauksesta :')

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos tuhannesti ♥ Jei vähän kiva, että joku muu odottaa niitä joka vuotisia klassikoita :-D!

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vitsit sun päivä kuulostaa niin kivalta ja onnistuneelta :) Just tuollaiset päivät on ihan parhaita joulun alla <3 Oi kiiitos!:)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vähän kiva! :) Ne on kyllä kaikki niin ihania koruja ja myös ne kellot on alkanut miellyttää mun silmää! Ostoslistalla olisi uusi kultainen kello, joten vähän kyllä houkuttelee Marc Jacobsin omat, mutta myös Michael Korsin… Ääh tulee varmaan valinnan vaikeus :p

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla, että sain sen avulla joulufiilistä myös sinne suuntaan :-) Ja huippua, että oot kiinnostunut näkemään täällä sellaisen! Voisin tehdä vaatteista oman postauksen jo tämän viikon aikana :')

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Joo kyllä oon ja elän edelleen ilman niitä, mutta kerran kuukaudessa pari lusikallista jäätelöä ei ole pahitteeksi. Ja vaikka en sitä tekstiin kirjoittanut niin mun syöminen jäi juurikin niihin pariin lusikkaan, nimittäin jäätelö oli niin makeaa näin pitkän herkkujen syömättömyyden jälkeen :-D Ei kyllä taas hetkeen tee mieli yhtään mitään. Tatulle se onneksi maistui :)!

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Onko!! Niin ilo nähdä, että myös muut ajattelee noin :D Ja sama! Mä oon niin malttamaton ihminen, että hyvä kun pysyin housuissani noiden lahjojen kanssa… Haluaisin antaa ne kaikki jo :p "Helpottavaa" nähdä, että löytyy myös muita malttamattomia lahjojen antajia :)!

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Mä pidän peukut pystyssä, että saat kaikki lahjasi ajoissa :) Se on aina niin jännittävää, kun jouluna ei tiedä ehtiikö paketit ajoissa vai :D Onneksi enää viikko! Sen jälkeen saat ottaa rauhallisesti ja keskittyä rentoutumiseen :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  NIIN ON… Voi ei kiitos älyttömästi! Kuvista on aina niin ihana saada näin positiivista palautetta:)

  Kiitos paljon ja ihanaa joulun odotusta myös sulle <3!

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Tuolla on muutamia paketteja kaverille sekä läheisille, mutta muut on meille :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset! <3 Vitsit miten kiva kuulla, että te innostutte vaate-sekä sisustusjuttujen esittelyistä! Taidan toteuttaa ensimmäisen osan jo tällä viikolla =)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Äää voi kiitos hurjan paljon:) Et tiedä miten mun iltaa piristää tälläiset sanat <3 Eikä! Tuota flunssaa ja muita viruksia on nyt niin paljon liikkeellä :s Mutta toisaalta onneksi tulit nyt jo, koska ehdit varmaan parantua jouluksi :) Silloin ei olisi kiva olla kipeänä :/ Hei mahtava juttu! Mä kans tykkään tosi paljon toteutella niitä, joten kiva että te myös innostutte! Kiitos kummankin puolesta ja meiltä myös sulle kivaa joulun odotusta :)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  ….<3 Oot kyllä niin iloinen ihminen! Vitsit on aina kiva nähdä tälläisiä kommentteja :) Iso kiiiiitos <3 Ja ostospostaus tulee itse asiassa varmaan jo tällä viikolla ;-)

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Haha joo on tullut vähän innostuttua :-D Kaikkien lahjat löytyi tänä vuonna niin helposti! Eikä :s Tosi moni on just nyt kipeenä ja se hankaloittaa paljon joulujuttujen toteuttamista sekä lahjojen ostamista :/ Mä teen huomenna lahjavinkeistä postauksen, joten niistä saat toivottavasti viimeisiä vinkkejä :) Voi ei… Sä oot seurannut tätä tosi kauan ja oon kyllä niin iloinen siitä! Oot kulkenut blogin mukana, suuret kiitokset sulle siitä ja tästä ihanasta kommentista ♥

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Aww niin mukava kuulla, että näistä tulee joulufiilis ♥ Mulla on se niin katossa, että on kiva välittää sitä myös muille :) Hei vähän kiva! Nyt voit ottaa aika rennosti koko loppuajan, kun on suurin stressin aihe pois. Ja mä oon itse asiassa huomenna tekemässä viimeisen lahjavinkeistä koostuvan postauksen, joten ehkä sä saat niistä vinkkejä viimeisiin hankintoihin :) ♥

 41. Avatar Saijis sanoo:

  En tiennyt :o Mä oon muutaman kuvan joskus poistanut niin kyllä ne silloin ainakin katosi sieltä… Onko tuo joku uusi uudistus :)?

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Montako pakettia sulla on tatulle?:3

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Eii vitsit mikä kommentti oli tänne tullut – Vautsi <3 Sä oot seurannut tätä blogia jo tosi pitkän aikaa ja se jos mikä lämmittää mun mieltä :) Musta on niin kiva kuulla, että uusia postauksia jo odotetaan ja sitä kautta tulee myös itselle suuri halu päästä jo postaamaan uusi postaus :) Mä asun Seinäjoella ja täältä ajaa Ideaparkkiin noin kahdessa tunnissa, joten käydään siellä tosi usein. Myös Tatun sukulaisia asuu sillä suunnalla, joten siellä on helppo käydä samalla :)

  Ooh kiitos hurjasti! Mikään ei piristä niin paljoa kuin palautteet asuista ja kuvista :') Mä oon tänä vuonna jotenkin innostunut enemmän takeista sekä kengistä, joten kummastakin on tullut kerättyä hyvän kokoinen kokoelma. Vähän kiva, että meillä on niin samanlainen maku kenkien suhteen :p Kiitos vielä kerran ja hyvää joulun odotusta myös sulle meiltä kummaltakin :)<3

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Neljä, yksi vähän isompi ja pari pienempää :)

 45. Avatar Johanna sanoo:

  Odotan samaa <3 tai sitä yllättynyttä ilmettä ainaki :-3 ja Ikeassa on mun mielestä ihanaa kun on rauhallisempaa, ettei oo ruuhkaa :-) piparinmakuista jätskiä :o oliko hyvää?

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Joo se on niin ihanaa nähdä kaikkien ilmeet ja vielä jos ne on erittäin positiiviset <3 Ikeassa oli kyllä kieltämättä kiva olla, kun siellä ei ollut ketään :-) Joo oli, mutta tosi makeeta eli sitä pystyi syödä vaan pari lusikallista… Mutta muuten oli :)!

 47. Avatar Ilonaah sanoo:

  ihana tää tämmönen postaus & ihania kuvia! ♥ ootpas ehtinyt tehdä paljon kaikkea! ittestä tuntuu etten oo saanu mitään aikaan! :D

 48. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei vitsi kuinka ihanan joulufiiliksen sain sun postauksesta! :) kiitos<3 ja ihanaa joulua!

 49. Avatar Emma sanoo:

  Olipas siinä monenmoista kivaa! :) Ihania fiilistelykuvia ❤ Määkään en malta oottaa, että nään muiden ilmeet paketteja avatessa! :) Se on niin parasta!

 50. Avatar Kata sanoo:

  Ihana postaus taas ja niin kauniita kuvia ♥

 51. Avatar Sara★ sanoo:

  Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! :-) Tykkään myös sun blogissa siitä että postaat nii usein!

 52. Avatar Mary sanoo:

  ihana postaus, tykkäsin paljon!<3 tee ehdottomasti postausta ostoksista! :)

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aaah olen itsekin haaveillut tuosta samasta Marc Jacobsin rannekorusta <3 ostitko stockmannilta ja paljonko mahtoi maksaa? :)

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mää niin tykkään tästä sun blogistas! Huomaa että näät näihin postauksiin vaivaa paljon :-)♥ Nuo sun jouluiset kuvat ja varsinkin viimeinen kuva nostatti kyllä joulufiilistä vielä korkeemmalle :-) onko siellä jo lunta maassa? :-) ihanaa joulun aikaa Saija! ♥

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  voi ei tommonen vapaapäivä kuulostais aika ihanalta näin lukiolaisen silmin, vaikka sekin menisi enkun esseen ja äikän kirjatyön tekemiseen haha mutta taas tosi ihania kuvia<3 ja ostospostaus kuulostaa hyvältä:)

 56. Avatar Elisabeth sanoo:

  Ihan sairaan hienoja kuvia! ♥ Voi näistä tuli kyllä moinen joulufiilis, että täytyy alkaa tehdä itsekin jotain joulupuuhia, heh. Hyvää joulun odotusta sulle Saija :-) ♥

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Saijis kaipaan apuasi! Täällä ei oo vielä joululahjoja osteltu auttaisitko ideoissa… mitä ostaa pienellä budjetilla seuraaville: iskä, äiti, sisko16v ja veli 13v.. sekä myös mummille…ideat oli melko vähissä ku tnå kaupoilla kåvin vähän kattellee… :/

 58. Avatar Nelli sanoo:

  kivan erilainen postaus ♥ lahjojen paketointi ja varsinkin antaminen on yks parhaimmista jutuista joulussa :-) ♥

 59. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kannattaa maistaa tavallisen glögin sijaan mustikkaglögiä (jos vaan siis tykkää mustikoista) – on muuten hyvää :-)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitos kovasti :') Niin mukava kuulla, että sä ajattelet noin ♥ Joo oon itse asiassa ehtinyt tehdä yllättävän paljon kaikkea! Hyvä joskus näin :'D Joulun alla on aina niin kiire, että tälläinen energisyys tuli tarpeeseen :p

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Aw voi ei miten paljon piristit mun päivää tällä kommentilla :) Suuret kiitokset ja mukavaa joulua myös sulle <3!

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva kuulla näin iloista palautetta! Vautsi kiitos sulle ♥ Oi kiva, että säkin tykkäät katsoa ilmeitä! Se on yksi ehdoton kohokohta jouluna ja onneksi se tapahtuu vihdoin ensi viikolla!:)

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi kiitos hirmuisesti Emma :) Ihana nähdä näin iloista palautetta täällä ♥ Voi se on kyllä niin kiva nähdä kaikkien ilmeet! Onneksi se tapahtuu vihdoinkin ensi viikolla ;>

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos paljon Kata!! :) ♥

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä mikä kommentti! Sait tällä heti hymyn mun huulille :) Mukava kuulla, että aktiivinen postaustahti on sun mieleen :) Kiitos ♥

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti sulle <3! Ja hei joo voisin tehdä jo ensimmäisen ostospostauksen tällä viikolla :p

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Se on aivan ihana…<3 Ja sopii kivasti kultaisen kellon kaveriksi, mutta myös yksistään. Mä tilasin tämän Shopbop-nimisestä verkkokaupasta :')

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Musta on niin hienoa nähdä, että mun panostus näkyy sinne ruudun toiselle puolelle :) Tästä on kyllä tullut niin suuri intohimo ja haluan panostaa tähän täysillä jatkossakin ♥ Voi vitsit kiitos sulle paljon! Ja ei valitettavasti oo kuin todella ohut kerros… Ensi viikoksi on kuitenkin luvattu eli saadaan sitä tänne onneksi aatoksi :) Ihanaa joulun aikaa myös sulle ♥

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Äää eikä :/ Voin vaan kuvitella miten rankkaa tuo on vielä ennen joulua, mutta onneksi kohta alkaa koulusta loma :) Kiitos<3 Ja vähän kiva, että oot kiinnostunut ostospostauksesta:)!

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle ihanainen :) Vitsit miten tälläiset kommentit piristää mua :) Hei sehän on hyvä, että tämä postaus sai sut joulupuuhien pariin :) Ihanaa joulun odotusta myös sulle ♥!

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Hei käyppä katsomassa uusin lahjavinkki-postaus jos saisit siitä ideoita :) Mutta hyviä pienen budjetin lahjoja on cd-levyt, kynttilät, lahjakortit, leffat, asusteet, yöasut, aamutossut, pienet korut, lahjapakkaukset, kirjat, mutta myös kaikki itse tehdyt lahjat on kivoja :) Toivottavasti tästä oli vähän apua ja kysy vaan jos tarvit vielä vinkkejä :)

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiiiiitos Nelli ♥ Niin on! Vitsit en malta millään odottaa ensi viikkoa, kun silloin saa antaa kaikki lahjat ja varsinkin nähdä saajien ilmeet :)

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Mä RAKASTAN mustikoita<3 Mistä sellaista saa?? Pakko päästä maistamaan, kiitos vinkistä :)!

 74. Avatar Anonyymi sanoo:

  En itse asiassa oo ihan varma mistä se oli hankittu mut veikkaisin et perus ruokakaupoista saa sitä :)

 75. Oi sulla on ihana blogi ! :) Jään todellakin seurailemaan :)!
  http://ktrtmn.blogspot.fi/

Kommentoi