IN // OUT part 6

Heissan ihanat Ja pahoittelut pienestä parin päivän ”hiljaisuudesta”! Mä oon koko kahden vuoden ajan päivitellyt tätä vähintään kerran päivässä, joten tälläinen joulukiireiden aiheuttama ”ero” postaamisesta on tuottanut aivan tuskaa :-D Huomaa, että tämä blogi on mulle kuin yksi päivittäin rutiini – Omanlainen riippuvuus.
Tultiin äsken kotiin Tampereelta, jossa ollaan vietetty koko päivä Ikeassa sekä Ideaparkissa kierrellen ja nyt on vihdoin kaikki viimeiset joulun hankinnat tehty! Kuvia tuli räpsittyä pitkin päivää ja ajattelin purkaa niitä sekä viime aikaisia kuulumisia teille heti huomenna, mutta ennen sitä olisi vuorossa kuukausittainen IN ja OUT-postaus. Mennään asiaan:

13874942555_b4b2e90fa0_z (1)

Pilalle menneet asukuvat-011

Selfie-tikku
Haha mun ensimmäinen ajatus näistä joskus reilu kuukausi sitten oli, että mitä ihmettä?? Näin kuitenkin parisen viikkoa sitten Kristiinalla kyseisen kapistuksen ja hän vähän näytti mulle miten se käytännössä toimii. Nyt on pakko myöntää, että tälläinen olisi älyttömän kätevä – Nämä ylettyy yleensä jopa metriin saakka, joten tällä saisi helposti ikuistettua suurenkin määrän ihmisiä samaan kuvaan.

Pilalle menneet asukuvat-014

Superfoodit

Mun terveellisempi elämäntaparemontti on lähtenyt hyvin käyntiin ja karkit + muut herkut on jäänyt kokonaan ruokavaliosta pois. Oon myös (nyt jo) viime aikoina kiinnostunut entistä enemmän kokeilemaan terveellisempia superfoodeja! Jotkut kuulostaa vielä liian oudoilta omaan korvaan, mutta yhdeksi suosikiksi on noussut Goji-marjat, joita lisään päivittäin aamupuuron joukkoon 

Pilalle menneet asukuvat-012

Punaiset takit
Mä käytän yleensä takeissa sekä muissa ulkovaatteissa aina joko mustaa, valkoista, beigeä tai muita vaaleita ja harmoonisia sävyjä. Nyt oon kuitenkin viime aikoina alkanut mielessä pyöritellä ajatusta jonkun räväkän takin hankkimisesta ja yksi väri, joka houkuttelee on kirkkaan punainen Kyseinen väri toimii tosi hyvin simppeleiden vaatteiden piristäjänä ja mihinkä vuoden aikaan kirkkaan punainen sopisi paremmin kuin jouluun? ;-)

13875344674_8c53ace5af_z

Pilalle menneet asukuvat-013

Jeffrey Campbell-kengät

Silloin, kun nämä kengät ilmestyi niin halusin sellaiset itselleni… En kuitenkaan niitä koskaan hankkinut ja nyt en voisi olla tyytyväisempi tähän valintaan.  Joidenkin tyyliin nämä sopii paremmin kuin hyvin, mutta mun omaa silmää nämä ei tällä hetkellä miellytä yhtään – Toki oon täysin varma, että vielä jonain päivänä nämä tekee kauan odotetun comebackin!

Pilalle menneet asukuvat-016

Facebookissa haukkuminen

Tätä on varmasti tapahtunut aina, mutta varsinkin nyt kun pohdittiin paljon tasa-arvoista avioliittolakia niin jopa mun tilin etusivulla näkyi jos minkälaisia kommentteja tuttujen tilanpäivityksiin. Netissä haukkuminen on helppoa, mutta se jättää ikuiset arvet ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa kiusaaminen. 

Pilalle menneet asukuvat-015

Törkeitä tekstejä sisältävät pipot 
Netistä ei löytynyt tähän hätään erästä pipoa, joka tuli mua tänään vastaan… Jotkut tälläiset tekstilliset pipot on hauskoja ja viihdyttäviä, mutta jos otsassa lukee isolla ”haista v***u” niin kuinka moni haluaa lähestyä sellaista ihmistä?

Ootteko te samaa vai eri mieltä näistä? Entä mitkä on teidän mielestä nyt in ja out?


55 Responses to “IN // OUT part 6”

 1. Avatar Sara sanoo:

  Tosi kiva postaus! Ja mä oon kyllä kaikissa näissä samaa mieltä, hah! :D

  http://sara–says.blogspot.fi/

 2. Mä oon myös miettinyt selfietikun hankkimista :) kiva postaus taas <3 milloin ostosten esittelyä? :)

 3. Avatar Virvas Way sanoo:

  samaa mieltä kaikista,paitsi en vieläkään ymmärrä selfie-tikkua, tosin en oo semmonen "100 selfietä päivässä ihminen" ja punanen takki sulle ehdottomasti! Tai viininpunanen :) Itse on tullut käytettyä tooosi paljon pari vuotta sitten ostettua one wayn sinistä takkia!

  virvasway.blogspot.fi

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  hahha ois kyllä hauska näky jos joku kävelis vastaan päässään pipo jossa lukee haista vttu! :DD mutta en kyllä ymmärrä miten jollakin on pokkaa :D

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Täysin samaa mieltä, varsinkin noista tekstipipoista! Niinkun sanoit, osa noista tekstipipoista on ihan jees ja sisältää jonkun jopa hauskan jutun, mutta suurin osa noista on karmeita ja en kyllä ymmärrä kuka haluaa pipossaan lukevan "bye bitch" tai "Fuck you"?!
  Mää muuten hankin tuommosen räväkän punaisen trenssin vähän aikaa sitten ja oon kyllä tykännyt enemmän ku paljon! <3
  Ja vielä loppuun kysyn että mitä mieltä oot tasa-arvoisesta avioliittolaista? Mikä on sun kanta? :-)
  Hyvää joulua, sehän on kohta jo täällä..jäiiiks! :-D

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos Sara! Ja niin mukava kuulla, että oot samaa mieltä näistä :)!

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki oon, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi hankkia :p Iso kiitos sulle Heidi

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  mun mielestä näissä olisi kiva sellaset aiheet jotka on joskus olleet in and nyt out.. tai ainakin toi fb juttu jäi häiritsemään, toihan nyt on ihan selvää ettei netissä haukkuminen ole in

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  muuten mullakin asiat sopii noihin kuvioihin mutta jeffrey campbellit on vieny mun sydämen :D

 10. Avatar Emma Maaria sanoo:

  Oi määkin haluaisin niin päästä kokeilemaan tollasta selfie- tikkua! Ja munkin mielestä netissä haukkuminen on tosi tyhmää ja etenkin todella lapsellista…

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä oon muissa samaa mieltä mut toi selfietikku… Ihan oikeesti pliiis :-D sähän voit ottaa selfien ihan omalla kädelläs tai sit kuvauttaa ittes. Miksi, oi miksi?xd

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Joo totta :) Mäki otan silleen aika harvoin selfie-kuvia, mutta joissakin tilanteissa tuo olisi kyllä loistava keksintö :-) Ooh sellainen takki olisi kyllä kiva piristys perus takkeihin! Ja sininen takki on varmasti myös kiva :)<3

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Noista pipoista on niin samaa mieltä. Itellä ei ainakaan ois pokkaa käyttää tollasta. Pidän muuten hirmuisesti näistä postauksista (: !

 14. Avatar Karoliina S sanoo:

  Nämä in-out postaukset on aina niin kivoja! Oon samaa mieltä kyllä kaikista, ja varsinki tosta viimesestä, nuo pipot on jotenki vaa niin karseita:-D

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon itse asiassa nähnyt sellaisen :D Ja se oli aika järkyttävä! Mutta en ymmärrä miten joku näkee jotain hauskaa niissä :-D?

 16. Avatar hanipupu sanoo:

  mä oon ihan akastunu tollasiin kenkiin<3en oo vaan vielä saanu hankittua semmosia.mutta oon kyllä ihan samaa mieltä ton facebook ja pipo jutun kans.

 17. Avatar Nelli sanoo:

  olipa kiva ja mielenkiintonen postaus :) noi pipot on kyllä aivan järkyttäviä :-D

 18. Avatar Jenni R sanoo:

  Mua niin naurattaa noi selfietikut :DD Reissussa näki pari turistia tollasien kanssa ja en kyllä ite kehtais liikkua tollasen tikun kaa :D

  http://www.kenkafriikki.com

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon kyllä samaa mieltä ihan kaikista! Nuo pipot jossa tosiaan lukee tollasia kauheuksia on kyllä kamalia, en tajua miten jotkut vois tollasia käyttää. Punainen takki multa itseasiassa löytyykin jo, tosin sellanen enemmän urheilumallinen toppatakki. :D Noi selfie -tikut on kyllä kiinnostavia, vois olla ihan hauska toivoa sitä vaikka joululahjaksi. :) Mutta tosi kiva postaus jälleen. <3

 20. Avatar Roosa sanoo:

  Oon ihan samaa mieltä noista kaikista, mutta vieläkään en tajua tota selfie tikkua :–D

 21. Avatar Mirror sanoo:

  Oon saamaa mieltä melkein kaikissa näissä! Ainoastaan Jeffrey Campbellin kengät on sellaset, jotka kyllä iskee muhun vieläkin ja oon edelleenkin luvannut itselleni että jos saan yli 9 keskiarvon peruskoulun päättötodistuksesta ostan itselleni sellaiset :D

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano!! Sellaiset hauskat tekstit on oikeasti mielenkiintoisia ja niihin kiinnittää kaduilla huomiota sekä saa hymyilemään :D Mutta nuo… En ymmärrä mitä kivaa niissä on ja tosi moni saa kyseisten pipojen takia ns. ennakkoluuloja ihmisestä, jolla lukee päässä isolla Fuck you :o Ootko! Vitsit täytyyköhän mun kans etsiä sellainen jostain <3 Ne on nimittäin aivan ihania ja voin vaan kuvitella miten hyvältä tuo väri näyttää trenssissä :p Mä oon ehdottomasti tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Se oli mulle heti itsestään selvää, että kannatan sitä! Mun mielestä jokaiselle kuuluu mahdollisuus rakastaa haluamaansa ihmistä :) Niin on! En käsitä miten nopeasti tämä aika on mennyt :o Hyvää joulua myös sulle :')

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Onhan esimerkiksi Jeffreyn kengät olleet niin kauan kuin muistan niin in ja nyt ne alkaa olla jo out :) Joo tässä ei oo tarkoitus esitellä sellaisia asioita, jotka olisi joskus olleet in vaan sellaisia, jotka saattaa olla heti out mun mielestä tai hetken päästä. Joku taas saattaa olla heti in mun mielestä, kun jonkun mielestä taas out :D Olipas sekavasti selitetty, mutta toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin :)!

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Hei mutta se on niin kiva nähdä, että erilaisia mielipiteitä löytyy! Kyseiset kengät sopii munkin mielestä monelle, mutta taas itselle en vaan osaa kuvitella niitä :/ Kiva kuitenkin, että sä tykkäät niistä! (:

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Joo!! :D Mäkään en oo vielä virallisessa tilanteessa kokeillut, mutta varmasti tosi kätevä tilanteissa, joissa käsi ei yllä kuvaamaan koko taustaa :) Niin on… Ja järkyttävää, että nyt tuon asian takia se on vaan lisääntynyt :/

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Niin voikin! :D En mäkään tuolla kaikkia selfie-kuvia ottaisi vaan sellaiset kuvat, joissa käsi ei riitä kuvaamaan koko taustaa. Esimerkiksi jos haluaa jakaa kuvan Instagramiin oikean kokoisena niin kuva olisi hyvä saada otettua vähän kauempaa ja siihen tämä olisi varmasti loistava väline :–D

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Veit sanat mun suusta :) Mä en oo koskaan oikein tajunnut noita pipoja (paitsi niitä huvittavia versioita). Ihana kuulla, että oot tykännyt näistä. Näitä on nimittäin tosi kiva myös toteutella :)!

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Jee niin mukava kuulla tälläistä :) Ja vielä kivempi, että oot samaa mieltä näistä! Niin on…:D En käsitä mitä ideaa on haukkua ns. toista kulkemalla pipo päässä, jossa lukee fuck you D:

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko! Voi vähän kiva, että sä taas pidät niistä :) Niin kiva nähdä monia erilaisia mielipiteitä. Toivottavasti saat hankittua pian omasi :)!

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos kovasti ihana Nelli:) Sä oot aina niin ihanan positiivinen! Niin on, haha en kestä :-D

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Onhan nuo vähän huvittavia enkä mäkään tuollainen kädessä haluaisi kulkea ympäriinsä :D Mutta kauempaa otettaviin kuviin tuo on loistava keksintö :-)!

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko! Vautsi miten kiva :) Niin on:o Mä oon viime aikoina nähnyt parikin tuollaista järkyttävällä tekstillä ja mietin, että pitäiskö sen naurattaa vai ärsyttää enemmän vastaan tulevia ihmisiä :D Munkin mielestä nuo tikut on tosi mielenkiintoisia ja varmasti myös käteviä! Joo toivo ihmeessä :p Iso kiitos sulle piristävistä sanoista<3

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit vähän kiva! Ei hätää en mäkään aluksi ymmärtänyt sen ideaa, mutta nyt oon alkanut miettiä että se on varmasti kätevä :D En vaan tiedä olisiko se hankkimisen arvoinen vai ei:)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kiva juttu :) Oi mutta se on kiva, että sä pidät niistä ja ihana idea niiden hankkimisella. Tuollaiset tavoitteet motivoi varmasti lukemaan enemmän, kun tietää että sen jälkeen saa jotain kauan haluttua (:

 35. Avatar Senni R sanoo:

  Toi selfie-tikku on kyllä hauska! Iskä toi sellaisen työreissulta Kanarialta ja se on kyllä oikeastaan aika huvittava keksintö, mutta käytännöllinen juuri isommankin ihmisryhmän kuvaamiseen! Hei voisimpas toteuttaa selfie-tikku aiheesta postauksen!:) http://puoliksiporo.blogspot.fi/

 36. Avatar Emilia sanoo:

  Kyllä ollaan niin samaa mieltä näistä !! Punaiset takit on vienyt mun sydämen ihan kokonaan ja kova metsästys jo punaisesta kevät takista on jo käynnissä ;) yritin löytää talveksi toppatakin punaisena, mutta yhtäkään sopivaa ei löytynyt joten oon tyytynyt sitten etsimään muille vuodenajoille sitä :) aivan ihastuttava postaus, jälleen kerran yksi hyvä postausidea muistiin ♥

 37. oon myös samaa mieltä sun kanssa varsinkin noista tekstipipoista. Niistä kun ne teksti valinnat menee joillain vähän yli:D Ja pakko vielä sanoo et sulla on yli ihana blogi, pakko oli liittyä lukijaks!:)

 38. Avatar Ilonaah sanoo:

  tosi ihana postaus! ♥ mäkin kyllä ihmettelen suuresti noita pipoja :'D

 39. Avatar Johanna sanoo:

  joo noi haukkumapipot tms on todellakin OUT.. itse en osaa tuosta selfie tikusta sanoa muutakuin että ompas outo mutta jos on kerta toimiva nii kiva kuulla :-3 tosin ei sitä varmaan kantais kuitenkaa joka paikassa mukana..?:-D

 40. Avatar Juuli-Tuuli sanoo:

  Kaikki piti aika hyvin paikkansa. Itse oottelen, että joululahjapaketista paljastuis itelle kans selfie-tikku.
  Kai saadaan pian kuvia uusista IKEA tavaroista! :)

 41. Avatar Emilia sanoo:

  Huippu postaus<3 Mä oon kyllä kaikissa näissä samaa mieltä- jälleen :D Paitsi Jeffrey Campbell- tyyppiset kengät omistan ja tykkään paljon :))

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva kuulla, että sulla on siitä noin positiivista sanottavaa :) Pakko varmaan hankkia myös itselle :D Joo toteuta ihmeessä! Mä olisin ainakin kiinnostunut lukemaan sellaisen :p

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Jeii ihana juttu ♥ Ja punaiset takit… Ah ne on niin ihania! Tosi harmi, että et oo löytänyt sopivaa :s Mä kans oon huomannut, että varsinkin talvitakkeja on tosi vaikea löytää punaisena niin, että väri ei näytä tyhmältä :/ Kiitos tuhannesti sulle ihana Emilia ♥ :)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva, että sä kans ajattelet noin! Ne on kyllä niin järkyttäviä :D Ja miksi ihmeessä ne tekstit pitää olla sellaisia :s Voi kiitos hirmuisesti ja tervetuloa seurailemaan! :)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle ja niin ihana kuulla, että pidit :) ♥ Joo samalla linjalla mennään täällä :D!

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Oon niin samaa mieltä sun kanssa :D! Tuo selfie-tikku on kyllä vähän hassu, mutta varmasti myös todella kätevä :) Joo ei kyllä ihan joka päivä tulisi kannettua sitä mukana…D:

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva kuulla :) Oi vitsit se on varmasti niin kätevä! Ja ennen kaikkea hyödyllinen moniin kuviin. Tarkoitus olisi varmaan vielä ennen joulua esitellä Ikean löydöt sekä pari muuta sisustusjuttua :)!

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos paljon ihanuus <3 Noni vähän kiva! Voi se on vaan mun mielestä kiva, että löytyy eri mielipiteitä ja voin vaan kuvitella miten hyvältä ne näyttää sulla! :) Kun taas mulle ne ei jotenkin sovi yhtään :s

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  hahahaah mun mielestä selfietikut on ollu out heti kun ne ilmoille tulivatkin

 50. Avatar Lotta sanoo:

  Oon taas suurinpiirteinen samaa mieltä..! Tollanen selfietikku ois älyttömän kätevä, hah :D Muhun iskee edelleen noi Campbellit, mutta mullekkaan ne ei välttämättä sopis. Ja noista bitch-pipoista sun muista oon täysin samaa mieltä, kauheita. :'D

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Noi pipot on kyllä niin järkyttäviä. Ite en lämpeä oikeen niille YOLO tai #SELFIE teksteillekkään pipoissa, mutta ei ne mitään suuria kauhunväristyksiäkään aiheuta. Tommonen haista vee pipo sen sijaan on mun mielestä vaan epäkohtelias ja mua hävettäis kävellä tommonen päässä kadulla. Onpa kiva kun vaikka oma mummo tulee vastaan ja itellä on joku haistattelupipo päässä.

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ne oli munkin mielestä aluksi, mutta mielipide muuttui :D

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva, että ollaan näin samaa mieltä :D Ja vitsit, että mä haluaisin tuollaisen selfie-tikun! Se on varmasti niin kätevä :p Joo ne on sellaiset kengät, jotka sopii osalle ja taas mulle ei ollenkaan… :s Haha älä muuta sano… Niin järkyttäviä :'D

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mäkään en tykkää niistä :) Mutta nämä on vielä pahempia ja juuri se, että en ikinä kehtaisi kävellä tuollainen päässä kaupungilla – Mitäköhän ihmiset ajattelee :D Niinpä! Siinä olisi vähän selittelemistä miksi päässä on niin loukkaava pipo :-D

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  Äää mä niin tykkään näistä in ja out postauksista!! :–)

Kommentoi