Favorites of november

Marraskuu… Kuukausi, joka ei lukeudu mun suosikkeihin. Kuukausi, joka tuo silti mukanaan aina jotain kivaa: Nimittäin joulunodotuksen Marraskuu tunnetaan vuoden synkimpänä aikana, mutta mun mielestä silloin on ihana vaan nauttia kotona pimeydestä viltin alla kynttilöiden kera. Se on vähän niin kuin kuukausi, jolloin on lupa olla tekemättä mitään! Suosikkeja löytyi tuttuun tapaan myös tältä kuukaudelta ja nyt olisi aika listata ne:

IMG_6236a

Mä kerroin teille viime viikolla pienestä elämäntaparemontista eli kertauksena aion lisätä terveellistä syömistä sekä liikuntaa normaaliin arkeen ja mä sanoin postauksessa myös, että pyrin syömään hedelmiä päivittäin. Mä oon aina rakastanut hedelmiä ja varsinkin mandariineja sekä vesimelonia Mutta nyt, kun niitä on lisännyt entistä enemmän ruokavalioon niin niiden syöminen on alkanut pikkuhiljaa tökkiä… Syön niitä lemppari hedelmiä edelleen, mutta vaan eri ”muodossa”. Ananaksen sisältä kaikki maistuu eksoottisemmalta – Suosittelen testaamaan joskus! Tässä mun tämän kertaisessa versiossa oli ananasta, appelsiinia, mandariinia sekä kiiviä.

IMG_6150sd

Mä käytän normaalisti melkein kaikkia kosmetiikkatuotteita ympäri vuoden, mutta omistan kaksi purkkia jotka sopii vaan ja ainoastaan tähän vuodenaikaan. Nimittäin nämä Bottega Verden vaniljalta sekä kardemummalta tuoksuvat vartalorasva ja suihkugeeli. Marraskuulla otin nämä käyttöön ja heti ensimmäisen suihku kerran jälkeen joulufiilis oli katossa! Eikä se muuten kovin helpolla laske näitä käyttäessä…

Pilalle menneet asukuvat

Edeltävänä kuukautena tuli myös korkattua talvivaatteet kunnolla käyttöön ja varsinkin talvitakit! En aluksi innostunut niiden käyttämisestä yhtään vaan halusin kesän takaisin… Onneksi kuitenkin maahan satanut lumi ja pieni pakkanen sai muistamaan miten kivalta talvitakissa onkaan kävellä, kun ei tarvitse pelätä jäätymistä Tässä mustassa takissa on untuvavuori, joten tälläinen vilukissakin pärjää vallan mainiosti!

IMG_6188s

Sisustamista kuului myös tähän kuukauteen (niin kuin vissiin jokaiseen) ja saatiin tuotua tänne meidän kotiin uutta väriä! Päävärin valkoisen lisäksi täältä löytyy hieman tummansinistä ja beigeä, joista jälkimmäinen on tällä hetkellä pelkästänsä tekstiileissä, sängynpäädyssä ja makuuhuoneen tapetissa. Oon kauan katsellut näitä Gantin tähtikuvioisia tuotteita ja mun mielestä kyseinen kuosi sopii älyttömän hyvin yhteen beigen ja valkoisen kanssa – Vai mitä mieltä ootte?

IMG_6126sa

Urheilun suurimpana motivaation lähteenä toimi uudet Gina Tricotin juoksuvaatteet ja jos ette vielä huomannut niin niissä ykköseksi on päässyt leopardikuosi :-D Oon ollut positiivisesti yllättynyt Ginan urheiluvaatteiden laatuun eikä näissä hintakaan kirpaise kukkaroa!

Piparit

Oon leiponut piparia nyt jo kaksi kertaa ja ne on kaikki kadonnut melkein parempiin suihin, joten edessä olisi ainakin vielä yhden erän leipominen! Oon tainnut kummallakin kerralla kuluttaa koristeluun sellaiset reilu kolme tuntia, heh… Noh näistä nautitaan kuitenkin kerran vuodessa, joten eiköhän se oo sen arvoista

IMG_6568ss

Vielä loppuun uudet Victoria’s Secretin puhelimen kuoret, joiden laadusta oon kuullut aika paljon huonoa palautetta ja sen takia ehdin hieman pelätä millaiset nämä on! Nämä vaikuttaa kuitenkin todella kestäviltä ja materiaali on silikonia, jonka vuoksi nämä on tukevat kädessä – Plussaa myös söpöstä ulkonäöstä!

Mitäs piditte mun marraskuun suosikeista? Entä löytyykö teiltä mahdollisesti samoja?


39 Responses to “Favorites of november”

 1. Avatar Amber Lime sanoo:

  Ihana postaus! Vaikka nyt on joulunodotusfiilikset katossa niin pakko sanoa tästä postauksesta tuli ihanan kesäinen fiilis! Sun kuvat on muutenkin aina ihan bueno perfectoja!
  Kaikissa kuvissa on ihanan valkoinen ja kirkas valaistus. Multa löytyy myös piparit nyt suosikeista. Ihanaa joulunodotusta!

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä kokoa sun talvitakki on? Mua häiritsee ku kirjotit piparia eikä pipareita xD mut ihana postaus taas mä niin tykkään sun kuvista <3

 3. Avatar emmi sanoo:

  Nää kuvat on vaan niiin ihania♥ värikkäitä, tarkkoja, herkullisia! ;) Eli täydellisiä!

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sun blogista saa paljon inspiraatiota, sulla on ihana tyyli ja tosi kivasti myös kirjoitat! Hyvää joulun odotusta sulle :)

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti! Ja tosi kiva kuulla kuvista näin positiivista palautetta :) Mä pyrin ottamaan ympäri vuoden värikkäitä ja raikkaita kuvia valoisalla taustalla! Oih piparien koristeleminen on ihan parasta<3 Kiitos paljon ja ihanaa joulunodotusta myös sulle :)!

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus, ja tosi kivoja kuvia! :)

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Se on koko S :) Haha huuuups! En pääse sitä nyt korjaamaan, mutta vähän piristystä perjantai iltapäivään :-D! Aw kiitos sulle paljon<3

 8. Avatar Anni sanoo:

  Kivoja suosikkeja eri osa-alueilta! Ihanat noi gantin tyynyt ja vs:n kuoret! Mistä oot muuten hankkinut ne? :-) tykkään tosin ehkä enemmän niistä saman merkin kirkkaanpinkeistä! Hyvä muuten kun noi piparit oli tossa pitääkin tehdä niitä tänään! :-D

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vau miten kiva postaus :-)

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  heii mistäs oot ostanu noi söpöt kännykän kuoret:3 +ihana postaus piristämään sateista päivää!

 11. Avatar Emilia sanoo:

  Tykkäsin kyllä kovasti sun marraskuun lemppareista :) niin herkullisen näköinen hedelmäannos <3 oi että! Ostin itsekkin vasta ginalta treenivaatteita- sielä on niin ihanan värikkäitä <3 ja minusta laatusuhde on kohdillaan! :)

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei mistä noi ihanat vs:n puhelinkuoret on ostettu? :)

 13. Avatar Janni sanoo:

  Voi ihania suosikkeja! Pakko testata joku kerta tota anananashässäkkää, niin herkullisen näkönen! Ananas on mun ihan suosikkihedelmiä ja nimenomaa ihan aito tuore ananas eikä purkkiversio… :) Noi kaardemumman ja vaniljan tuoksuset rasvat kuulostaa niin hyviltä! Tuoksua ajatellessa tulee vesi kielelle hahah :D Ja kolmantena pakko kehua noita treeniliivejä, ihanat!

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aivan ihania kuvia taas kerran, joulu ei ois kyllä mitään ilman pipareita, ihanaa joulunodotusta sulle ❤
  -emilia

 15. Avatar Essi sanoo:

  Nä postaukset on ihan parhaita! Sun blogi on ihan mun lemppari, aina upeat ja ihanat kuvat ja ihanaa kun päivität niin usein :-)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset sulle Emmi ♥ Kuvista on aina yhtä mukava saada näin iloista palautetta! :)

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Aw niin mahtava juttu, että saat täältä inspiraatiota :) Ja sitä mä pyrin tällä blogilla myös tuomaan! Kiitos tuhannesti ja hyvää joulunodotusta myös sulle (:

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos ja niin kiva kuulla, että pidit tästä :))

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mä pyrin aina kuvaamaan suosikkeja monilta eri osa-alueilta ettei vaan esimerkiksi kosmetiikkaa tai vaatteita, koska sitten postauksesta tulee helpolla tylsä :s Eikö ookkin<3 Mä kans tykkään niistä älyttömästi! Gantin tyynynpäälliset + viltti on tilattu Seitashop-nimisestä verkkokaupasta ja VS:n kuoret on Ebaystä. Joo mulla on myös ne kirkkaan pinkit ja ne on myös tosi kivat :p Haha hyvä, että tuli tälläinen muistutus :D!

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh kiitos!! :)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Tilasin ne Ebaystä :) Ne on kyllä älyttömän suloiset kuoret! Vitsit miten ihana kuulla, että tämä postaus piristi sun sadepäivää :-) Tänään täällä on kans sellainen…

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtava juttu, että sä Emilia tykkäsit näistä :) Sulta on aina niin kiva saada iloista sekä tsemppaavaa palautetta! Tuo hedelmäannos on kyllä herkullinen, kannattaa joskus testata :p Ja Ginan urheiluvaatteet…<3 Ah ne on kaikki niin ihania ja ihastuin myös niihin sun omiin ;-)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Tilasin ne hetki sitten Ebaystä :>

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla Janni sulta näin positiivinen kommentti heti aamusta! Vautsi oot kyllä niin ihanan positiivinen <3 Voi mä oon kans niin aidon ja tuoreen ananaksen puolella! Sitä purkkiversiota en syö koskaan :s Hei joo sama mulla! Ja arvaa mitä? Ne tuo mulle ihan tuoreen korvapuustin tuoksun mieleen :—D Voisin syödä ne! Treeniliivit on kyllä ehkä kaikista parhain suosikki, leopardikuosi toimii nimittäin aina ♥

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiiitos sulle hurjan paljon :) Ja samoilla linjoilla mennään täällä – Joulussa parasta on ehdottomasti piparit! Ihanaa joulunodotusta myös sulle sinne Emilia ♥

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Oiii kiitos hirmu paljon :') Ihan huippua, että oot tuota mieltä! Tälläinen palaute piristää mua tosi paljon ja kiva, kun vaivaudut kommentoimaan niin aktiivisesti. Arvostan sitä :)

 27. Avatar Julia sanoo:

  Ihana postaus jälleenkerran:-)
  Toivon sulle ihanaa joulua!:-)

 28. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko nuo teidän olohuoneen tikkaat myös Ikeasta? :)

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  En oo ihan varma mutta oot kai vaihtanu tän blogitekstin fonttia/paksuutta tms, niin miten teit sen? :) mä en vaan löyä koodista sellasta kohtaa.. :/

 30. Avatar Nelli sanoo:

  ihania suosikkeja ♥ toi ensimmäinen hedelmäkuva oli varsinkin tosi inspiroiva ja värikäs, kuten sun kaikki kuvat ♥ mä oon myös käyttäny paljon aikaa pipareiden koristeluun, mutta mikäs siinä kun se on hauskaa puuhaa ja on kiva nähdä oman käden jälki :-D

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Julia ja ihanaa joulua myös sulle!! (:

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vaan ostin ne hetki sitten Askosta! :-)

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Joo oon :) Eli meet Blogger – Ulkoasu – Mallin suunnittelutyökalu ja sieltä valitset blogin teksti. Sitten avautuu eri fontit sekä niiden koot ja klikkaat sieltä haluamasi! Toivottavasti ymmärsit jotenkin mitä tarkoitin :p

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti ihanainen ♥ Aw kiva kuulla, että se miellytti sua! Mä niin rakastan tuoretta ananasta ja sen sisältä kaikki maistuu vielä paremmalta :p Haha "onneksi" joku muukin käyttää siihen tuhottomasti aikaa xD Mutta lopputuloksesta tulee ainakin omaa silmää miellyttävä :p ♥

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aaa aivan kyl mä ton tiesin mut mul ei toimi se :(

 36. Avatar Emma sanoo:

  Oi miten ihania suosikkeja ♥ ja tosi kauniisti oot koristellut noi piparit, nams :3 ja muutenkin kivoja tuotteita, ja mukava nähdä aina joka kuukausi että mistä oot pitänyt eniten :)♥

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi! Muokkaatko sä sun kuvia jotenkin kun ne on aina niin kirkkaita ja valoisia? :)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos hirmu paljon Emma :) Ja niin ihana kuulla, että sä tykkäät näistä postauksista! Mun mielestä on kans tosi kiva aina kuukauden päätyttyä kerätä suosikit yhteen :) ♥

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Joo muokkaan niitä Picasalla. Lisään kirkkautta ja varjostuksia :)!

Kommentoi