Viimeiset räpsyt marraskuulta

Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää Kuinka moni on avannut jo kalenterin ensimmäisen luukun? Meillä ei tänä vuonna oo ollenkaan kalenteria, mutta oon silti enemmän kuin innoissani tämän kuun alkamisesta! Oon muuten viime aikoina ollut paljon menossa, joten puhelimella on tullut räpsittyä ennätysmäärä kuvia sekä siinä samalla myös Instagram on päivittynyt ahkeraan tahtiin – Aloin tänään käymään näitä läpi ja ajattelin nyt kerätä nämä yhteen niin näette vähän mitä oon kuluneen marraskuun aikana puuhaillut;
Jos lisäkuvat reaaliajassa kiinnostaa niin mut löytää tuttuun tapaan Instagramista nimimerkillä @saijis

PicMonkey Collage1

1. Onnistuin pitkän etsimisen jälkeen bongaamaan tästä kyseisestä takista kokoja ja vielä jopa -50%:n alennusmyynnistä! Omistan ainoastaan yhden mustan takin, joten tälläinen pidempi malli tuli tarpeeseen. 2. Weheartista on tullut mulle illan rentoutumiskeino :-D Ennen nukkumaan menoa on ihana selailla inspiroivia kuvia niin kauan, että väsymys alkaa painaa päälle 3. Lauantain tyttöjen illasta löytyy myös puhelimesta muutamia kuvia! Illan asu meni yllätys yllätys aika vaalealla linjalla – Päällä oli pitsinen off shoulder-paita, beiget housut, valkoiset korkkarit sekä valkoinen clutch. 4. Sunnuntai ilta meni rennosti: Aamulla nukuin todella pitkästä aikaa kahteentoista, päivällä katsottiin vaan leffoja sekä kävin hakemassa energiaa juoksulenkistä. Sunnuntai on mun yksi ehdoton lemppari kaikista päivistä!

10834177_10204641974800538_919793795_n

5. Juoksulenkin jälkeen siirryin keittiön puolelle leipomaan pipareita! Sain myös Tatun kaveriksi ”auttamaan” leipomisessa, mutta Tatu keskittyi vaan syömään niin pelkkää taikinaa kuin myös valmiita pipareita :-D Onnistuin mä kuitenkin muutaman säästämään!

PicMonkey Collage2s

6. Tämä kuva on otettu muutama viikko sitten eräänä iltana, jolloin herkuttelin viimeistä kertaa ennen terveellisimpiä elämäntapoja. Täytyy myöntää, että tätä kuvaa katsoessa ei edes tee mieli karkkia – Edistystä on siis selvästi tapahtunut ;-) 7. Treffattiin ihanan bloggaaja Kristiinan kanssa viime viikolla kahvilla ja vitsit miten mukava oli tavata vihdoinkin Ja mun iloksi Coffee Houseen oli saapunut jälleen saataville kaneli-piparkakkulattea. Jos joskus käytte siellä niin suosittelen maistamaan! 8. Aivan ihana quote, joka sopii hyvin juuri tähän päivään. Tämä vuosi on ollut ikimuistoinen ja paljon on tapahtunut, mutta ei enää kauaa kun vietetään uutta vuotta. 9. Herkullinen paketti, jonka kävin tänään hakemassa postista. Kiinnostaisiko teitä nähdä tarkemmin mitä sieltä paljastui?

IMG_5367
10. Uusien juoksuhousujen testaamista ja ensimmäistä kertaa oli jopa päivällä pakko pukea päälle ohut untuvatakki sekä paksut hanskat.

PicMonkey Collage3

11. Onko teistä jo moni testannut tätä kyseistä vettä? Mä testasin tätä eilen uudella yhdistelmällä, johon tuli basilikaa, limeä sekä appelsiinia. Raikasta, mutta tämä vie silti voiton. 12. Me pidettiin melkein koko syksy ulkona syömisestä ns. lakkoa ja eräänä sunnuntaina käytiin pitkästä aikaa herkuttelemassa Amarillossa kahdestaan. Onnistuttiin paikalle vielä hyvään aikaan, nimittäin koko ravintola oli melkein tyhjä! 13. Mulla on joka joulu piparien koristelemisessa oma teema ja tällä kertaa se oli valkoisen + vaaleanpunaisen yhdistelmä 14. Vaikka ostin nämä kengät ihan hetki sitten niin ne on kyllä päässyt vuoden käytetyimpien kenkien listan kärkeen. Ne on niin mukavat jalassa, näyttää hyvältä ja sopii kaiken kanssa yhteen – Voiko kengiltä muuta enää toivoa?

10822483_10204641974280525_2004771433_n

15. Lauantain tarjoiluista ja fiiliksistä tuli jaettua myös kuvia Instagramin puolelle! Mun mielestä tuo kuusi tuo tähän kuvaan niin kivaa tunnelmaa

PicMonkey Collage55a16. Vielä silloin, kun täällä oli lunta ja pakkasta niin parin tunnin pihalla reippailun jälkeen kuumaa kaakao toimi lämmittelijänä.  17. Autossa matkalla kuvaamaan asukuvia, mutta käytin jo autossa vietetyn ajan hyödyksi kuvaamalla kännykän täyteen erilaisia kuvia :-D 18. Mä oon niin rakastunut meidän valkoiseen joulukuuseen, että voisin kuvata ja katsella sitä koko ajan Onko teistä jo monella muulla joulukuusi pystyssä vai laitatteko vasta jouluaattona? 19. Jatkoin piparien koristelemista vielä eilen illalla yhdeltätoistakin, mutta lopulta vihdoin oli kolme pellillistä koristeltu eikä sitä tarvitse hetkeen tehdä uudestaan!

10822284_10204604319219172_955106626_n
20. Tämä kuva on otettu jo parisen viikkoa sitten, kun suunnattiin Iriksen kanssa pizzalle sekä kiertelemään kauppoja jouluhankinnat mielessä. Lopputuloksen voi arvata: Mitään ei löytynyt mitä lähdettiin etsimään… Jos ensi kerralla parempi tuuri!


43 Responses to “Viimeiset räpsyt marraskuulta”

 1. Ihanaa joulukuuta sullekin :) <3 mistä toi takki on?

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Heidi <3 Takki on tilattu H&M;:ltä :)!

 3. Avatar Henna sanoo:

  Vautsi miten kivoja kuvia! Meki meinattiin hommata valkoinen kuusi, mutta koska ollaan suurin osa joulukuusta kotikotona Vaasassa, ei sit viitsitty ostaa. Teidän kotiin se sopii ihan super hyvin! =)

  Terveisin: http://www.hennanblogii.blogspot.com

 4. Avatar Emilia sanoo:

  Ihanaa joulukuun ensimmäistä kaunokainen <3 Joulukuu on kyllä sellaista ihanan kutkuttavaa ja tunnelmallista aikaa <3!

 5. Avatar Emma sanoo:

  Oih mitä ihania fiiliskuvia! <3 Ihanan vaalea koti teillä! :) Mukavaa joulunodotusta!

 6. Avatar iikku sanoo:

  Toivotaan että torstaina on parempi onni ostostensuhteen :D Voisin jopa ostaa nyt niitä joulukoristeita! Ja oli muuten ihana ilta♥

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiitos paljon sulle Henna! Joo tuo on ymmärrettävää, siitä ei saisi nauttia niin kauaa :s Mutta ehkä sitten sellaisena vuonna, kun siitä tulee nautittua enemmän :)! Ihana kuulla, että oot tuota mieltä. Mä kans tykkään siitä älyttömästi :-)

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Aww kiitos paljon ja katso itse vaan peiliin :p Niin on! Joulu on kyllä niin tunnelmallista aikaa, että siitä täytyy nauttia kunnolla :)<3

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ilahduttavaa kuulla, että pidit näistä! Ja kiitos kovasti kummankin puolesta <3 Sulle myös ihanaa joulunodotusta (:

 10. Avatar Sara sanoo:

  Niin kiva kun muillakin on jo joulukuusia, ei tarvii tuntea itseään hulluksi, haha! :D ihania kuvia <3

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Hei joo toivotaan :-D Eiköhän kaikki löydy mitä pitää! Ja joo niin kyllä oli :) ♥

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä! Mä kans ajattelin, että onkohan liian aikaista, mutta onneksi sitten kuulin että sulla ja parilli muullakin on jo :p Mutta joulu kestää niin hetken, että kyllä siitä kuuluu nauttia :) Voi kiitos hirmuisesti <3!

 13. Avatar Kata sanoo:

  Ihanaa joulunodotusta sulle, niin kauniita kuvia taas ♥

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Herkullinen paketti… Söitkö noi tuotteet?

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania kuvia♡ jee joulu on kohta :-D:-D
  Valkonen kuusi on kyl ihana♡♡♡

 16. Aivan ihania kuvia jälleen♥ Ihanaa joulunodotusta Saijis! :)

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tuleeko kirpparille vielä kamaa? :)

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  hei millä sä muokkaat nää sun puhelinkuvat ?:)

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiiitos hurjan paljon Kata! Ja oli mukava kuulla, että pidit näistä :) ♥

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Joo söin! Oli tosi hyvää :p Ei vaan tarkoitin tuolla, että se on herkullinen väreiltään :)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  NIINPÄ! Vitsit miten innoissani mä jo odotan sitä :p Ja pakko sanoa, että oon kans niin ihastunut tuohon kuuseen! Onneksi laitoin sen jo vähän etuajassa :) Kiitos sulle kovasti <3

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten mukava kuulla tälläistä :) Kiitos tuhannesti ♥!

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Ei tuu enää tänä vuonna, mutta ensi vuoden puolella joskus keväällä se taas jatkuu:)!

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Pixlr Express + nimisellä sovelluksella sekä niillä Instagramin "uusilla" muokkauksen työkaluilla :)

 25. Avatar Emilia sanoo:

  Voi että miten ihastuttavia jälleen kerran, millä ihmeellä sä saat sun kuvat näin valoisiksi myös tuonne instaan, sillä ite en saa vaikka kuinka yrittäisin muokata valotuksia jne ? :) olisi kiva saada postausta sun instakuvien muokkaamisesta :)

 26. Avatar Ilonaah sanoo:

  ihania kuvia & ihana postaus! ♥ niin tykkään näistä postauksista! ♥ mullakin on niin super joulufiilis, etten pääse yli siitä! ♥ joulu on niin ahh! ♥

 27. Avatar Aa daa sanoo:

  Vautsi mitä kuvia ! <3

 28. Avatar Aa daa sanoo:

  Ja muuten kiinnostais nähä tarkemminkin mitä tuolta paketista tuli, meinaan sen verran mielenkiintoselta näytti ! ;)

 29. Avatar Aa daa sanoo:

  Ja muuten kiinnostais nähä tarkemminkin mitä tuolta paketista tuli, meinaan sen verran kivalta näytti ! ;)

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Voi et Emilia tiedäkkään miten ihana saada sulta näin positiivista palautetta :) Mä lisään sillä Instagramin kirkkaus-muokkauksella kuviin lisää valoa, mutta voisin mä tehdä siitä oman postauksenkin, kun tätä on moni viime aikoina kysellyt. Kiitos ideasta! :)

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh miten ilo nähdä ja kuulla, että sä tykkäät näistä postauksista! Mä nimittäin tykkään kans älyttömästi näistä ♥ Ihanaa! Musta on niin ihana nähdä ihmiset joulufiiliksissä ja iloisena :) Joulua ei voita mikään ♥

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten tälläinen pieni, mutta ihana kommentti piristää niin paljon :)<3

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva juttu, että sua kiinnostaa se tarkemmin :) Katsotaan jos lähiaikoina esittelisin sisällön hieman tarkemmin ;>!

 34. Avatar Nelli sanoo:

  Ihana postaus ihanalta bloggaajalta :') ♥ tee vaan tarkempaa esittelyä ton paketin sisällöstä, mua ainakin rupes kiinnostamaan :) ♥

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eikö tuossa pitsassa ole muuta kuin kuiva pohja ja päällä noita rehuja? :o ei siinä varmaan hyvää mutta eihän pitsa ole pitsa ilman täytteitä!

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä kommentti tuli vissiin kaksi kertaa :o Mutta vastasin tuohon toiseen :)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Aww kiitos paljon ihanaihana Nelli ♥ Vähän kiva juttu! Mä voisin kyllä esitellä sen, kun sisältönä oli vaikka mitä :)!

 38. Avatar Saijis sanoo:

  On siinä vaikka mitä :p Siinä on Juustoa, Kirsikkatomaattia, Koskenlaskija juustokastiketta, Kurpitsansiemeniä, Parmankinkkua, Parmesaanijuustoa ja rucolaa. En mäkään söisi pitsaa, jossa ei olisi täytteitä mutta tässä niitä oli paljon. Kuvassa ei vaan näy kaikki, kun rucolaa oli niin paljon :)

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  mistä oot ostanu ton popcorn kulhon? entä sen kulhon missä lukee sweets kun eikö sulla sellanenki oo? :-)

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mulla oo sellaista sweets-kulhoa, mutta aion ehdottomasti ostaa joskus jos sellaisen löydän :) Tämä Popcorn-kulho on ostettu Askosta, mutta täällä päin niitä on ainakin tosi harvoin saatavilla… Toivottavasti löydät sellaisen :)!

 41. Avatar Tinja Emilia sanoo:

  Tää oli kiva postaus, tuli jotenkin hyvä mieli :)

  PS. Popcorn-kulhoja löytyy myös Stockalta! :D

  https://stockmann.com/fi/koti/keittio/kattaus/kaatimet-ja-tarjoiluastiat/bruka-design-popcorn-kulho-%28valkoinen%29?itemId=760743

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiiiiitos paljon! Niin ihana kuulla, että tuli hyvä mieli :)

  Hei jes!! Nimittäin joskus pari kuukautta sitten, kun katselin niitä sieltä niin kyseiseltä merkiltä ei ollut mitään enää netissä myynnissä :o Mutta hyvä, että nyt on tullut :)!

 43. Hei tuli mieleeni, miksi jotkut kuvat on yksittäin vaikka selvästi ideana neljän kuvan kollaasit? Tossakin 4 yksittäistä kuvaa, joista ois saanu yhden kollaasin. Mielenkiinnosta kyselen :-)

Kommentoi