Waiting for summer 2015…

Picasa-002

Aurinkoa, kuumaa hellettä, värikkäitä bikineitä, kylmää pehmistä torin jätskikojulta, uimarantoja, rusketusrajoja, tuoreita mansikoita ja mustikoita, festareita, grillailua, vaalentuneita hiuksia, hurvittelua huvipuistossa, mökkeilyä, yöttömiä öitä ja pinknikkejä….
En tiedä oliko se hyvä vai huono asia, kun pari tuntia sitten klikkasin ulkoiselta kiintolevyltä auki Kesä 2014-kansion. Niin paljon värikkäitä kuvia ja mieleenpainuvia aurinkoisia hetkiä Joka vuosi tähän samaan aikaan mulle iskee tämä kuin salama kirkkaalta taivaalta – Kesän kaipuu. Eikä tämä(kään) vuosi tuonut muutosta asiaan vaikka kuinka yritin vältellä sitä.


Picasa

Mulla on ei oo ollut tänä vuonna oikeastaan mitään ongelmia tuon pihalla vallitsevan synkkyyden kanssa vaan päinvastoin oon osannut nauttia pimenevistä illoista täysillä! Ehdin jo sunnuntaina täällä hehkuttaa, että saatiin paljon lunta maahan… Noh maanantai aamulla kaikki oli kadonnut! Siis ihan kaikki ja mä luulen, että juuri se lumen puute on syyllinen tähän ”haluan kesän nyt”-fiilikseen :-D

Picasa-001

Edessä on vielä pitkät 7 kuukautta kesän alkuun, mutta kai sitä saa vähän jo unelmoida siitä? Joka vuosi sitä tulee sanottua, että seuraavasta kesästä tulee elämäni paras. Ensi kesänä aion kuitenkin tehdä kaikkeni, että kesästä tulee paras ja unelmien täytteinen Benjihyppy taitaakin olla listan kärjessä!
Millaiset fiilikset siellä ruudun toisella puolella on? Piristikö vai masensiko nämä kesäkuvat 
teitä?


28 Comments
 • Avatar
  Jutta
  Posted at 21:22h, 26 marraskuu Vastaa

  Oo kesä <33 Tämä postaus sai kyllä kaipaamaan sitä vapauden tunnetta, rentoja aamuja, pitkiä lenkkejä, mökkeilyä, kavereita, Helsinkiä ja kaikkea muuta! Jos jonkun lupauksen teen itselleni ensi kesäksi, on se ehdottomasti se,että pidän kameran paremmin mukana! Kesäkuvat 2014 jäivät naurettavan vähäiseksi, mutta niitä hyviä hetkiä olisi ihana muistella näin jälkeen päin kuvien muodossa!
  Toisaalta on ihana, että joulu on tulossa, mutta täälläkin päässä pääsi aamulla pettymyksen tunne valloilleen, kun erehdyin katsomaan ulos… Joka paikassa oli loskaa ja jäätä, juuri kun ehdin iloita valkoisen joulun tulosta. Joulu ei vain tunnu samalta ilman isoja lumikinoksia ja pakkasta!
  Noi sun kesäkuvat ovat ihan mielettömiä ja unohduinkin tuijottelemaan niitä joksikin aikaa :D. Näin koeviikon päätteeksi on ihana palata ajan kanssa tänne sun blogiin hakemaan energiaa tämän pimeyden keskelle! <3

 • Avatar
  Sara
  Posted at 21:38h, 26 marraskuu Vastaa

  Oon aina tykännyt talvesta, mutta nä kuvat kyllä masensi, hah! Tai siis jos sitä lunta olis niin en luultavasti (ainakaan vielä) kaipaisi kesää, mutta tän synkkyyden keskellä sitä toden teolla kaipaa… Sulla on aina niin upeita kuvia!! <3

  http://sara–says.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:16h, 26 marraskuu Vastaa

  toisaalta piristi ja toisaalta masensi ku saa tietää et kesään on niin pitkä aika ja ulkona on nyt noin harmaata. et oo kyllä ainut jolla on ikävä kesää!

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 22:41h, 26 marraskuu Vastaa

  No ei ainakaan masentanut! Paitsi siinä mielessä tietenkin kun katsoo ulos ja on sillai "Miten on nii pitkä aika nuihin ihaniin aikoihin.." Mutta tämä piristi toisaalta tätä pimeää aikaa ja nuita kesäjuttuja on nii ihana kyllä muistella ja tehdä kollaaseja! Ihanan värikäs postaus, Saijis! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:35h, 26 marraskuu Vastaa

  Parasta mitä tiedän…<3 Voi, että mä niin kaipaan juuri noita samoja asioita! Joka vuosi tämä pimeys tuo mukanaan kesän kaipuun ja sitä toivoo, että pääsisi edes hetkesi takaisin kesään :( Tuo on muuten hyvä idea! Voisin itsekin tehdä tuollaisen lupauksen ensi kesäksi vaikka näitä kuvia tuli nyt jo otettua paljon, mutta aina voi parantaa :p

  Mä kans odotan jo innolla joulun tuloa ja lasken siihen jo päiviä<3 Mutta silti sitä toisaalta toivoisi jo kesän tulevan :s Jotenkin se lumen puuttuminen tekee tämän fiiliksen ja toivottavasti saadaan jouluksi lunta! Se ei nimittäin munkaan mielestä tunnu yhtään samalta jos ei oo valkoinen maa :-( Aw suuret kiitokset sulle Jutta! Ihana kuulla, että saat täältä energiaa päiviin <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:37h, 26 marraskuu Vastaa

  Älä muuta sano! :D Jos nyt olisi joka päivä valkoista, vähän pakkasta ja aurinko paistaisi niin sitten sitä kesää ei edes muistaisi vaan osaisi nauttia ihan eri tavalla talvesta :) Toivotaan kuitenkin, että jouluna olisi paaaaaljon lunta! Ooh kiitos sulle hirmuisesti !<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:38h, 26 marraskuu Vastaa

  Nyt on kyllä tosi harmaata :/ Mutta eiköhän se valkea joulu sieltä vielä tule ja sen jälkeen ihanaihana kesä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:44h, 26 marraskuu Vastaa

  Hyvä juttu, että nämä kuvat ei ainakaan masentanut :) Niinpä… Voi, kun voisi mennä ajassa heti joulun jälkeen eteen päin suoraan kesään :D Mutta pakko myöntää, että näiden kuvien katsominen ja varsinkin tämän postauksen tekeminen piristi vähän :) Ehkä mä nyt jaksan odottaa vielä tuon pitkän ajan! Iso kiitos sulle Johanna ♥

 • Avatar
  Elsi
  Posted at 23:54h, 26 marraskuu Vastaa

  Et oo ainoa joka kaipaa kesää! Onneksi kuitenkin kohta on joulu, niin on jotain piristystä tähän talveen :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:48h, 27 marraskuu Vastaa

  Eihän tolla benjilla oo ikärajaa hypätä?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:25h, 27 marraskuu Vastaa

  Mukava nähdä, että muilla on samat fiilikset! Niinpä :) Joulu on niin ihanaa aikaa ja onneksi siihen on enää 27 päivää <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:26h, 27 marraskuu Vastaa

  Ei oo mitään ikärajaa, mutta oon ymmärtänyt että alle 15-vuotiaat tarvii huoltajan luvan :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:01h, 27 marraskuu Vastaa

  todella masentavia kuvia kyllä kiitos hirveästi. päivä meni pilalle :( eivaan vitsi vitsi ihania kuvia olisipa kesä <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:20h, 27 marraskuu Vastaa

  Hahah mä jo aluksi säikähdin! Mutta hyvä juttu, että nämä vähän piristi synkkiä sadepäiviä :) Ja kiitos paljon<3

 • Avatar
  Ilonaah
  Posted at 16:23h, 27 marraskuu Vastaa

  oi ihania kuvia! ♥ niin kesäsiä! ♥ oi kesä ♥
  mä kyllä rakastan talvea ihan törkeesti, ehkä jopa enemmän kun kesää! mutta kyllä tää loska ja synkkyys kieltämättä alkaa jo masentaa.. mutta ihana postaus ♥ toi hymyn huulille! ♥

 • Avatar
  Henna
  Posted at 16:33h, 27 marraskuu Vastaa

  Piristi kummasti! Tykkään joulusta ja talvesta yleisesti, mutta kyllä marraskuun lopussa sais olla jo lunta että olis valosampaa :) Kivaa pikkujoulua sinne pohjanmaalle täältä itä-suomesta!
  ♥: Henna, http://www.hennanblogii.blogspot.com

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 17:31h, 27 marraskuu Vastaa

  Ihana arvonta ♥ seuraan molempia teitä instagrammissa :)♥ emiliakorpela@outlook.com

 • Avatar
  Tinja Emilia
  Posted at 19:34h, 27 marraskuu Vastaa

  Ei masentanut, tässä kesää odotellessa :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:19h, 27 marraskuu Vastaa

  En haluais loukata tai olla töykee, mutta mun mielestä tähän aikaan vuodesta ei kuulu postailla kesäpostauksia, kun nyt ollaan vasta päästy talveen ja kaikki odottaa joulua, ei kesää! En ees halunnu kattoo noita kuvia. Kannattais miettiä parempi ajankohta tällasen postauksen julkasemiseen. Monet ovat varmasti eri mieltä, mutta mä ajattelen näin. Mutta älä ota tätä haukkuna tai loukkauksena, tää oli vaan mun mielipide asiasta.

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 20:38h, 27 marraskuu Vastaa

  Eikä, nyt kun lumet suli ja harmaus tuli takasin ja sit eksyin tähän postaukseen niin kaipuu kesään nous pinnalle ♥ no mutta, tää on vaan ohimenevää aikaa, kohta päästään juhlimaan joulua ja uutta vuotta ja sieltä se kesä taas tulee ihan yllättäen ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:21h, 27 marraskuu Vastaa

  Aw kiitos hurjan paljon ♥ Joo mä kans tykkään älyttömästi talvesta, mutta on kurjaa miten kaikki ns. talvikuukaudet menee hukkaan loskan ja pimeyden myötä :/ Toivottavasti saadaan pian lunta maahan ♥ :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:23h, 27 marraskuu Vastaa

  Voi miten mukava kuulla! Joo totta :) Mä kans tykkäisin, kun olisi lunta ja valoista :) Kiitos tuhannesti ja sinne myös takaisin ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:24h, 27 marraskuu Vastaa

  Tämä kommentti taisi tulla väärään postaukseen :o Oli varmaan tarkoitus laittaa arvontaan :)?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:24h, 27 marraskuu Vastaa

  Jei niin kiva kuulla! Joooo voi, kun se tulisi jo heti joulun jälkeen <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:41h, 27 marraskuu Vastaa

  Ikävä kuulla, että ajattelet noin :/ Ja onhan se vähän makuasia! Ihmiset kuitenkin matkustaa ympäri vuoden, joten ei nämä kuvat paljoa eroa kesäisistä kuvista jotka on otettu ulkomailta :) Kyllä mäki odotan älyttömästi joulua, mutta tämä synkkyys ja sade saa haaveilemaan enemmän kesästä. Kiitos sulle mielipiteestä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:42h, 27 marraskuu Vastaa

  Niin tuli! Miksi….:( Mä niin tykkäisin lumesta ja auringosta :/ Onneksi kuitenkin pian on tosiaan joulu ja uusivuosi ♥ Ja eiköhän se kesä sieltä tuu taas yllättäen! Aika menee onneksi nopeasti :p ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:47h, 27 marraskuu Vastaa

  Ei liity postaukseen, mutta eikö nordicfeelillä myydä enää niitä victorias secrerin tuoksuja siinä paketissa jossa on monta eri ja pienempiä pulloja? Sulla taitaa olla se? Oisin sellasen halunnu mutta en sieltä sivuilta löydä :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:29h, 27 marraskuu Vastaa

  Joo mulla on se ja se on hankittu kesällä :) Valitettavasti ne myytiin silloin loppuun ja sen jälkeen niitä ei oo enää ollut saatavilla :/ Toivottavasti löydät kuitenkin jostain muualta sellaisen :)!

Post A Comment