Blogikirppis – Viimeinen osa

IDKUVA

14983078862_0c4a675660_z

Heissan tyypit Moni saattoi jo blogikirppiksen puolelta tai sitten viimeistään tämän postauksen otsikosta huomata, että nyt on julkaistu uusi erä kohteita myyntiin blogikirppikselle! Nämä kohteet tulee samalla olemaan tämän vuoden viimeiset ja koska oon aina saanut muutamaa kohdetta vaille kaikki jutut myytyä niin aion jatkaa tätä jo perinteeksi muodostunutta kirppistä taas ensi keväänä. Nyt myynnistä kuitenkin löytyy kaikkea halvoilla lähtöhinnoilla! Siellä on muun muassa neuleita, hameita, collegeita, Guessin laukku sekä paljon muuta. EDIT: Sääntöihin on tullut lukijoiden pyynnöstä muutoksia eli pystyt ostamaan haluamasi tuotteen heti jättämällä tarjouksen siitä mun sähköpostiin saija.ritamaki@hotmail.fi
Blogikirppikselle pääset TÄSTÄ.
Kohteita on aikaa huutaa 03.12.2014 kello 22:00 asti. Kivoja tämän vuoden viimeisiä shoppailuhetkiä kaikille!


10 Comments
 • Avatar
  Emilia
  Posted at 20:46h, 25 marraskuu Vastaa

  Onko sulta mahdollista ostaa silleen suoraan heti pari juttua tuolta siten että teen niistä molemmista heti yhteissummalla tarjouksen ? On meinaan juhlien takia kova kiire saada jotakin ja nyt kun löysin sulta molemmat haluamani ni sillä kyselen :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:41h, 25 marraskuu Vastaa

  Joo kyllä on! Laitatko haluamiisi kohteisiin kommentilla sen tarjouksen ja sähköpostin niin otan suhun heti yhteyttä :)!

 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 22:31h, 25 marraskuu Vastaa

  Laitoin sulle s-postia yhdestä tuotteesta :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:47h, 25 marraskuu Vastaa

  Kävin vastaamassa sulle! (:

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:36h, 25 marraskuu Vastaa

  voisitko joskus tehdä postauksen sun oudoista&hassuista; tavoista?
  tää sun blogi on superkiva ja ihana kun postailet päivittäin♡:)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:53h, 26 marraskuu Vastaa

  Haha tämä oli hauska idea :D Joo voisin! Itse asiassa vaikka piankin ja kiitos hurjan paljon<3 Ihana kuulla, että aktiivinen postaustahti on sun mieleen :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:34h, 26 marraskuu Vastaa

  mun mielestä väärin ettäsähköpostiin tarjouksia lähettämällä tuotteita voi ostaa ilman että muut näkevät tarjouksia, esim jos joku tarjoaa hameesta 20 ja myyt ja itse olisin valmiks maksamaan 28 e niin harmittaa..

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:18h, 26 marraskuu Vastaa

  Onhan tuo totta, mutta niin moni on sitä toivonut :/ Toki tarjouksia tulee aika harvoin. Jos jonkun tuotteen haluaa niin kannattaa koko ajan vähän tarkkailla onko siellä huutoja yms. koska en ikinä myy mitään suoraan alle huudettujen hinnan :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 03:10h, 30 marraskuu Vastaa

  Mielestäni tässä on kyllä termit nyt sekaisin. On väärin kutsua tätä "blogikirppikseksi" sillä tämä on huutokauppa. Kirpputorilla hintoja ei nosteta huutamalla vaan tuotteen saa se joka sen ensimmäisenä ostaa, kuten varmasti tiedät :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:39h, 04 joulukuu Vastaa

  Joo tiedän, mutta tuollainen kirppari olisi aika väärin lukijoille :s Vaikka tiedän, että nopeat syö hitaat mutta haluan olla tasapuolinen :) Ja tässä on mahdollisuus ostaa myös tuotteita suoraan! Kiitos kuitenkin mielipiteestä ja katsotaan, kun keväällä avaan sen uudestaan jos tekisin tuolla tavalla :)

Post A Comment