Paloja kodin uusista hankinnoista

Kuten eilen lupailinkin niin tänään olisi vuorossa pitkästä aikaa paaaaljon toivottuja sisustusjuttuja Mä rakastan sisustamista, jonka vuoksi aina vähän väliä tulee hankittua jotain uutta, muutettua järjestystä yms. Me ollaan kuitenkin jo pidemmän aikaa haluttu tuoda tänne melkein vitivalkoiseen sisustukseen väriä ja ollaan tuotu sitä pienillä tummansinisillä yksityiskohdilla, mutta lopulta haluttiin joukkoon myös beigeä. Valkoinen, beige ja tummansininen toimii mun mielestä älyttömän hyvin yhdessä! Nämä värivalinnat tuli itse asiassa toiselta puoliskolta ja pakko myöntää, että nappiin meni kaikki valinnat. Esittely koko asunnosta on tulossa heti joulun jälkeen, mutta ajattelin nyt esitellä vähän uusia juttuja, joita ollaan tänne hankittu:

Huom! En kirjoittanut tähän tarkkoja hintoja/ostopaikkoja (koska en muista kaikkia), mutta jos joku erityisesti kiinnostaa niin vastaan mielelläni kysymyksiin :)

IMG_4922l

Koska päävärinä halutaan nyt ja myös tulevaisuudessa pitää puhtaan valkoinen niin siitä syystä beigeä väriä on tuotu tänne tekstiilien ja muiden pienien huonekalujen muodossa. Gant Homen tähtikuosiset tuotteet on houkutellut jo pidemmän aikaa, mutta väriä en oo ikinä osannut päättää! Voisin nimittäin ottaa nämä kaikissa mahdollisissa väreissä Lopulta annoin Tatun tehdä valinnan beigen ja tummansinisen välillä ja hänen mielestään päätös oli kuulemma tosi helppo… Tilattiin netistä kaksi tyynynpäällistä, joista toinen pääsi lepotuolin päälle ja toinen sohvalle, mutta siitä en ottanut tarkempaa kuvaa, koska nämä on tismalleen samanlaiset.

IMG_4914åö

Gant Homen samaa sarjaa myös jättimäinen (lue: painava) torkkupeitto, joka on niin iso että sitä pystyy käyttää normaalina peittona. Lisäksi ostettiin jo joskus reilu kuukausi sitten jälleen kerran uudet sisustustikkaat, heh :-D Onko teistä moni ihastunut tälläisiin tikkaisiin? Laitettiin ne meidän olohuoneen nurkkaan, jossa oli sille juuri oikean kokoinen kolo.

IMG_4976ä

Löysin hetki sitten ihan sattumalta tälläisen suloisen kiiltävän valkoisen koristepuun! Tässä oli jotain mikä kiinnitti heti mun huomion ja kyllähän se hetken ihastelun jälkeen päätyi koristamaan meidän kylppärin sisustustikkaita.

IMG_4853jIMG_4859g

Peili on pyörinyt jo ostoslistalla jo kuukausia, mutta oikeanlaista ei meinannut millään tulla vastaan… Kierrettiin Ikea, Jysk, Asko, Isku ja Keskinen, kunnes lopulta Prismasta löytyi oikea malli, oikeassa värissä ja sopivalla painolla. Paino oli sen vuoksi tärkeä kriteeri, koska peili on kiinni sellaisilla taulukiinnikkeillä, joissa on ainoastaan tarrat eikä niitä käyttäessä tarvitse tehdä seiniin jälkiä – Kätevää vai mitä!

IMG_4877ä

Keittiönpöydälle löytyi lattiarahin kanssa samaa sarjaa olevat tabletit, jotka lähti viime Ikean reissulla mukaan. Ehdin aluksi jo vähän pelätä, että miten nämä pysyy kunnossa päivittäisessä käytössä… Mutta näiden laatu on kyllä yllättänyt mut positiivisesti

IMG_4962ö

Meillä on makuuhuoneessa lattiasta kattoon ylettyvä syvennetty vaatekaappi eli käytännössä peiliovien takana on tyhjä pieni ”huone”, jossa on paljon hyllyjä. Ylimmät hyllyt on katonrajassa, jonka vuoksi siellä olevia laukkuja joutui aina pomppimalla repiä alas tai silloin, kun jaksoin niin raahasin keittiöstä asti tuolin… Keksittiinkin hommata vaatekaapin sisälle pieni valkoinen jakkara ja sen päälle löydettiin Ikeasta myös pehmeä päällinen!

IMG_4946ö

Viikko sitten saatiin hullu idea ja vaihdettiin meidän makkarin järjestys! Nykyinen järjestys on aiempaa paljon järkevämpi ja kerta heitolla tuli myös rutkasti lisää tilaa Tässä kuvassa näkyykin yöpöydälle saapunut uusi läpinäkyvä lamppu, jossa on ihanan tunnelmallinen valo.

IMG_4955

Oon joskus tainnut mainita, että me haaveiltiin sänkyyn omaa päätyä ja tarkoitus oli myös valmistaa sellainen itse. Päädyn valmistamista olisi joutunut odottamaan ensi kevääseen/kesään asti ja sen valmistus olisi vaatinut paljon aikaa. Tatu onnistui löytämään meidän kummankin makuun sopivan vaalean beigen sävyisen tukevasta kankaasta valmistetun päädyn ja päätettiin ostaa se. Ja tämä oli kuin tehty meidän sänkyyn Kotiinkuljetus tuli yhdessä arkipäivässä, joten toimitus oli ehdotonta plussaa!

Kiinnostaako teitä nähdä lisää kuvia täältä? Entä mitä piditte uusista hankinnoista?


72 Responses to “Paloja kodin uusista hankinnoista”

 1. Avatar Jasmin sanoo:

  Mistä toi sängynpääty on ja mihin hintaan :) IHANA <3

 2. Avatar veraaae sanoo:

  Taas kerran ihan huippu postaus! Sun blogia on niin kiva lukea, kun tästä huomaa sun intohimon tätä kohtaan. Niin, ja ihanan näköinen asunto teillä. :) ♥

 3. Avatar Ida sanoo:

  Kuulostaa käteviltä noi taulutarrat! Voisitko kertoa niistä jotain lisää mm. paljon ne maksoi, mistä niitä saa ja tuntuuko ne luotettavilta? :)

 4. Avatar Saijis sanoo:

  EIKÖ <3 Niin ihana munkin mielestä ja kruunaa kivasti sängyn :p Se on tilattu Hobby Hallista ja hintaa oli noin 200€ kotiin kuljetuksineen :)

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Musta on niin ihana nähdä, että te tykkäätte näistä sisustuspostauksista niin paljon :) Ja vielä kivempi oli kuulla, että mun intohimo tätä kohtaan välittyy sinne! Tämä on kyllä ehdottomasti se mun juttu :) Iso kiitos sulle ja mä kans tykkään tästä tosi paljon ♥

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä sängynpääty?:)

 7. Avatar Karoliina S sanoo:

  Wou onpa ihania juttuja! Beige ja tummansininen sopivat kyllä hyvin valkosen kanssa! Noi sisustustikkaat on aivan ihanat! *__*

 8. Avatar Ilonaah sanoo:

  oi voi kun ihana postaus! ♥ teidän kodin sisustus ja maku on vaan niin täydellisiä! ♥ mun mielestä ne sisustustikkaat on myös aivan ihania! ♥ semmoset voisin itekkin joskus tulevaisuudessa sitten huolia! ♥ ja oi tuo peili, sekä sängynpääty, aivan täydellisiä mun makuun ainakin! ♥ :)

 9. Avatar Catrih sanoo:

  Eikää, aivan ihanan näköstä teille! <3 Niin tyylikästä, simppeliä ja kaunista! :) Varsinkin toi teiän olkkari näyttää niin viihtyisältä! Nää sisustus-postaukset on kyl mun ehdottomii lemppareita :))

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on tosi käteviä! Niitä saa melkein ainoastaan Clas Ohlsonilta ja myös joistakin Prismoista :) Taulutarroja on eri painoisille tauluille, peileille yms. muille ripustettaville ja niissä on sellainen tarrapinta, jonka toinen puoli liimataan seinään ja toinen tauluun. Sitten niitä painetaan lujasti kiinni ja taulu pysyy paikoillaan niin kauan, että itse vedät pienestä sivusta tarran irti. Hintaa tarroilla on painoluokasta riippuen noin 3-6€/kpl. Meillä on tässä peilissä kaksi kappaletta 3.6 kilolle tarkoitettuja tarroja :)

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Se on tilattu Hobby Hallilta! :)

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Oi miten kiva kuulla Karoliina, että pidit näistä :) Niin sopii! Itse asiassa yllätyin siitä miten hyvältä ne voikaan yhdessä näyttää <3 Mä oon sun kanssa niin samaa mieltä! Tuollaiset tikkaat on jotenkin tosi yksinkertaiset, mutta silti niissä on jotain kiehtovaa:)

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtava juttu, että sä tykkäsit ja muutenkin tosi kiva nähdä, että meidän maku on sun makuun ♥ Älä muuta sano! Niissä on kiva säilyttää torkkupeittoja ja niitä hyllyllisiä malleja pystyy käyttää sisustuksessa hyödyksi :) Kiitos sulle paljon illan piristyksestä ♥

 14. Avatar Nelli sanoo:

  Teillä on aivan älyttömän kaunis koti! <3 Mulla on aika samanlainen sisustusmaku varsinki värien suhteen, joten puree todellakin minuun teidän sisustus :) Ja niiin kaunitaa kuvia taas kerran!

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Äää niiiiin kiva kuulla, että oot tuota mieltä:) Mä rakastan kanssa sisustuksessa simppeliä, mutta tyylikästä ulkonäköä kivoilla yksityiskohdilla :) Meidän olkkari on munkin mielestä ehkä koko asunnon "paras" paikka! Jei vähän kiva juttu, nyt tiedän että voin hyvillä mielin jatkossa tehdä näitä postauksia lisää <3 :)

 16. Avatar Emilia sanoo:

  Siis toi teijä koti näyttäminen kauniilta ja just sellaselta millasen määki haluan sit ku omaan kämppään muutan!(; ja noi Gantin tyynynpääliset ja toitorkkupeitton on kyllä niin ihania<3 mulla on itellä lexingtonia mut tykkään ihan hulluna tosta gantista… Täytyy edelleen sanoa että sulla on tosi hyvä maku ja mää rakastan sun blogia<3

 17. Avatar Oo_naaa sanoo:

  Oi vitsit teillä näyttää aivan ihanalta! Ihan kun suoraan kuvalehdestä, mutta kuitenkin sellainen kodikas fiilis =)

 18. Avatar Jutta sanoo:

  Saijaa! Sä et saa tehdä näitä näin ihania postauksia teidän kodista! :D Oikeesti voisin muuttaa tuollaiseen kotiin koska tahansa! Mulla tulee näistä sun postauksista aivan mieletön sisustusvimma, enkä enää malttaisi odottaa paria vuotta :D. Miten te oikeasti löydätte noin ihania juttuja – aina uudelleen ja uudelleen! Teidän koti on kyllä täydellisesti sisustettu <33

 19. Avatar Bellanna sanoo:

  Meillä on sama sohva ja rahi kuin teillä ja nyt ensi kuussa ostan serkultani tuon nojatuolin! :) Valko-musta sisustus on itelläni ollut siitä asti, kun muutin omilleni eli yläasteen jälkeen. Täysin valkoista asuntoa meille ei oo tulossa, koska poikaystävä ei tykkää. :/ Täytyy kuulemma olla vähän mustaa antamassa kontrastia ja syvyyttä jne. Nyt kun on ruskea keinutuoli, niin täytyy sanoa, että se antaa ihanasti lämpöä tai jtn tänne olohuoneeseen Hei muuten onko toi valkoinen jakkara ostettu mistä? Minun lapsuudenkodissa on nuita ja on niin kivoja!

 20. Avatar Emilia sanoo:

  Voi että mitä ihania uusia juttuja ja mä myös itse sisustan beigeä valkoisen sekaan, sillä valkoisen haluan olevan se pääjuttu :-) toi sängynpääty on kyllä ihana ja mä olen tuollaista samanlaista miettinyt ostettavan myös tänne suunnalle, mutta en vaan raaski luopua tuosta ihanasta lavasta tehdystä päädystä :-)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana asunto! Video teidän asunnosta olis kiva!

 22. Avatar Niina sanoo:

  Oiii, niiin perf toi sängynpääty!! <3 :)

 23. Avatar Elskuuna sanoo:

  Ihana koti teillä ! Tollanen valoisa ja tyylikäs. Varmasti teidän näköinen ♥ saisiko kodin esittelyä videona? (: (toivottavasti tää kommentti nyt ei tullu kahesti)

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  oi taas niin ihania juttuja oot löytänyt! teillä on kyllä aivan ihana sisustus <3

 25. Avatar Annika sanoo:

  Ehdottomasti lisää näitä!<3 Teillä on tosi ihana ja kutsuvan oloinen koti :-)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh vautsi<3 Oi sulla on sitten hyvä maku ;-) Tämä väriyhdistelmä on munkin mieleen ja haluan tulevaisuudessa myös oman talon noudattavan samaa yksinkertaista linjaa samoilla väreillä! Kiitti paljon Nelli (:

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Hei niin huippua nähdä, että meidän maku on näin samanlainen! Ja uskon, että saat sisustettua tulevaisuudessa ihanan kodin :) Mä kans tykkään kovasti Lexingtonin tuotteista ja tarkoitus olisi ostaa siltä vielä muutama tyynynpäällinen, mutta nämä Gantin tuotteet on myös aivan ihania! Rakastuin noihin väreihin ja näiden pehmeyteen – En oo varmaan koskaan nähnyt yhtä pehmeitä tyynynpäällisiä:) Ihana kuulla tälläistä, kiiiiitos<3!

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Wow kiitos sulle paljon!! Mukava kuulla, että vaikka muistuttaa kuvalehteä niin silti kotoisuus välittyy näistä kuvista :) Mä rakastan juuri tälläistä yksinkertaisen kaunista sisustusta vaaleilla sävyillä! Koko asunto on vielä muutamaa juttua vaille valmis :)

 29. Avatar Emiilia sanoo:

  Voi että mä tykkään teidän kodin värimaailmasta! Ihana :)

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Eiii! Voi eikä :-( Tervetuloa vaan tänne! Mahtava juttu, että saan näillä sisustusvimman aikaiseksi, mutta harmi kuulla että joudut vielä odottamaan :/ Onneksi kuitenkin voit suunnitella mielessäsi koko asunnon valmiiksi niin sisustaminen tapahtuu paljon helpommin ja varsinkin nopeammin :p Haha mä en tiedä! Musta tuntuu, että aina kun käyn sisustuskaupoissa tai selaan nettiä niin löydän jotain mielenkiintoista :D Sun kommentti piristi paljon mun aamua! KIITOS<3

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Onko! Voi nämä on kyllä aivan ihanat ja kaiken kruunaa vielä nojatuoli :) Kuulostaa hyvältä! Meillä oli kans ensimmäiset 1,5 vuotta mustavalkoinen sisustus, mutta tähän asuntoon muuttaessa musta on jäämässä pikkuhiljaa pois ja tilalle on tullut beige + tummansininen :) Mutta tuo on ihan järkevää! Tummat värit tuo sellaista omaa syvyyttä asuntoon. Kiitos sulle paljon ja voisin kyllä alkaa tehdä näitä sisustuspostauksia useammin, koska nämä taitaa olla kaikista tykätyimpiä postauksia :p Valkoinen jakkara on ostettu Minimanista – Mun lapsuudenkodissa on kans näitä ja halusin itsellekin tälläisen :) Ihana ja niin kätevä!

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten ilo nähdä, että meidän sisustus on monen mieleen! Ja valkoinen sekä beige toimii tosi hyvin yhdessä ja se on sellainen yhdistelmä, josta tulee tosi kodikas ja lämminhenkinen tunnelma :) Älä vaan luovu siitä, voin vaan kuvitella miten kiva sekin on <3 Me kans suunniteltiin meille sellaista päätyä, mutta sitten Tatu oli enemmän tämän kannalla, joten lavapöytä saa hetkeksi riittää :p Kaikki eurolavoista valmistetut tuotteet on niin ihania! Niistä voisi rakentaa vaikka ja mitä :-)

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän! Hyvä idea, sellaisen voisin tehdä heti joulun jälkeen, kun viimeisetkin jutut on hankittu :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäät siitä :) Se on munkin mielestä aivan ihana ja se teki meidän makkarista vielä viihtyisemmän paikan<3

 35. Avatar Sarita sanoo:

  Ihana koti teillä <3 toi sängynpääty on kiva!

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisen paljon :') Mä oon sun kanssa samaa mieltä, että tämä on ihanan valoisa ja sellainen sisustus, jossa tullaan varmasti viihtymään todella pitkään! Oon itse asiassa suunnitellut tekeväni tästä videon, joten mukava juttu että sellainen kiinnostaisi sua ♥ Ja ei tullut kahdesti, vaikka tosi usein Blogger heittää kommentit kaksi kertaa tänne :)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi älä muut sano :-) Löytyy aina vähän liikaakin kaikkea kivaa! Aw ihanasti sanottu, kiitos paljon kummankin puolesta <3

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Mä niin tykkään tehdä näitä postauksia, joten mahtavaa nähdä että niin myös te! <3 Kiitti sulle Annika (:

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Tuhannet kiitokset! Mä oon niin samaa mieltä sun kanssa, tämä värimaailma on jotenkin aivan ihana ja "rauhoittava :'))

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän <3 Ja tosi kiva, että sä ihastuit siihen:)

 41. Avatar iikku sanoo:

  Ompas kivan näköinen! Hihi samoja juttuja mistä mä haaveilen, ehkä myös toteutan viimestää ku löydetää isompi kämppä :)

 42. Avatar Kata sanoo:

  Ompa kauniita kuvia taas teidän kodista, nättejä hankintojakin ♥

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  eiks toi oo vähä tyhmännäköstä kun pyyhe keskellä olohuonetta tikapuilla

 44. Avatar Anonyymi sanoo:

  Rakastan näitä sun kuvia ja kuinka ihanasti oikeesti oot sisutannu sun kämpän! Tuo värimaailma on jotain niin rakkautta :) miten saat noin valosia ja hyvälaatusia kuvia? Olisko sulla jotain vinkkejä miten niitä vois saada tälläsillä harmaina päivinä?

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  Äkkiä katoin että toi makkarin pöytälamppu on viinilasi! :'D tosi kiva sisustus teillä!! <3

 46. Avatar Emma sanoo:

  Jos sä oisit sisustussuunnittelija joskus tulevaisuudessa, ottaisin sut heti ihan ensimmäisenä suunnittelemaan mun kans mun tulevaisuuden kämppää! :-D eli tästä voi jo ymmärtää, et teidän kodin sisustus miellyttää mun silmää toden teolla :3 ♥

 47. Avatar Henna sanoo:

  Kivoja juttuja, taas kerran! :) Meilläkin on noi tikkaat ja teinkin niistä juuri postauksen :)

  Talvisin terkuin: http://www.hennanblogii.blogspot.com

 48. Avatar Emilia sanoo:

  EIIIII saa tehdä näin ihania postauksia teidän kodista! :D Oikeasti muutan teille, ihan täydellistä! ♥♥

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  perus suomalainen koti: valkoistavalkoistavalkoista, tähtiä ja beigeä. Hyvin kekseliästä ja persoonallista…

 50. Avatar ellaa sanoo:

  aivan täydellinen sisustus! näyttää niin mainoslehden kuvilta :D

 51. Avatar Nelli sanoo:

  nää sisustuspostaukset on aina niin ihania ♥ saan näistä tosi paljon inspistä siihen, millasen sisustuksen haluun sitten omaan kämppään joskus tulevaisuudessa :-D sisustustikkaat on ainakin ostoslistalla ♥ tykkään kans noista tähtikuvioisista tekstiileistä ja beigen värisenä ne sopii täydellisesti yhteen valkosen kanssa :) ♥

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitti paljon :) Hei vähän kiva! Toivottavasti löydätte pian mieleisen ja isomman kämpän :p

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos tuhannesti Kata! Sä osaat sitten kirjoittaa niin ihanan positiivisia kommentteja :) Arvostan sitä ♥

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Se on torkkupeitto eli niin kuin viltti :) Ja sisutustikkaat on meillä olohuoneen nurkalla eli ne ei oo ollenkaan keskellä tai mitenkään tiellä. Eli ei oo mun mielestä yhtään tyhmän näköistä vaan päinvastoin :)

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  valkoista valkoista ja VALKOISTA ,tähtiä ja vän 'väripilkkuna' beigeä… Niin massaa ja kekseliästä. Tulee hyvin persoonallisuus esiin!….

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Äää et tiedä miten ihana yllätys oli päivittää Blogger ja nähdä näin iloinen kommentti :) Kiitos sulle hurjasti ♥ Mä kuvaan aina luonnonvalon aikaan (silloin, kun vaan ehdin) ja lisään kamerasta kuviin valoa sekä vielä koneella vähän kirkkautta ja varjostuksia :) Vinkkinä voin antaa, että kannattaa kuvata mahdollisimman valoissassa huoneessa ja mielellään valkoista tai muuta vaaleaa taustaa vasten niin kuvista tulee huomattavasti valoisempia! (:

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Mitäää! Haha ei aivan xD Niin mukava kuulla, että tykkäät tästä :)<3

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Äää eikä! Ihana ♥ Voi sellainen ammatti olisi kyllä unelma ja ylipäätänsä kaikki työt sisustuksen parissa :) Ihana kuulla, että meillä on niin samanlainen maku! Ja aion jatkossa tehdä enemmänkin näitä sisustuspostauksia, kun niin moni näyttää näistä tykkäävän :)!

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Henna :) Kaikki tälläiset tikkaat on niin ihania! Mä itse asiassa tänään juuri luin sun postauksen (:

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Tervetuloa vaan tänne :)! Ihana nähdä sut aina niin positiivisena ja energisenä täällä kommenteissa. Piristät mun päiviä paljon, kiitos siitä ♥

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Kaikki on kyllä hyvin "perus" suomalaista, mutta se on juuri sitä mistä me tykätään. Mun mielestä kodin kuuluu olla sellainen paikka, jossa viihtyy ja sitä tämä on :)!

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh miten kivasti sanottu! Kiitos hirmuisen paljon kummankin meidän puolesta :')

 63. Avatar Anonyymi sanoo:

  voi kun on ihanan näköstä! Paljon toi peili maksoi ja mistä tollasen sängynpäädyn sais tilattua! i-h-a-n-a

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Musta on niin ihana nähdä, että nämä postaukset jakaa paljon inspiraatiota ja sen vuoksi on kiva kuulla, että saat täältä vinkkejä tulevaisuuden asuntoa varten :)♥ Sisustustikkaat on aivan ykköset! Mä kans rakastan noita tähtikuvioisia tuotteita ja varsinkin beigessä sävyssä! Tai no oikeastaan nämä näyttää hyvältä ihan missä värissä tahansa :p ♥

 65. Avatar Anne H sanoo:

  Wau! Ihania kuvia ja todella kaunis sisustus :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Mun mielestä sisustus on meidän näköinen. Mulle on tärkeää, että kodissa viihtyy ja meiltä löytyä täältä hyvin yleisiä juttuja, mutta ne sattuu olla niitä mistä tykätään älyttömästi :)!

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos sulle paljon :) Peili maksoi 49.95€ ja sängynpääty on tilattu Hobby Hallista ja sille hintaa tuli kotiinkuljetuksineen noin 200€ :) Eikö ookkin! Mä kans ihastuin siihen heti<3

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten ihana kuulla, että nämä kuvat oli mieluisia! Kiitos sulle Anne hurjan paljon :')

 69. Ihanan valoistaa :)

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Mä niiiin rakastan valoa, joten oon kyllä iloinen että tänne osuu luonnonvalo niin hyvin:)

 71. Avatar Joanna sanoo:

  Teillä on tosi kiva koti, tai oikeestaan ootte sisustaneet sen tosi kivasti! :) Toi beige väri ei oo ihan mun yks lemppareista, mutta tosta valkosesta tykkään!

  // joannabelieve.blogspot.fi

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon!! Ja niin mukava kuulla, että pidät tästä :) Mäkään en aluksi tykännyt siitä, mutta nyt oon lämmennyt. Silti munkin mielestä valkoinen on se "juttu" :p

Kommentoi