Pilalle menneet asukuvat

Multa on monesti pyydetty postausta pilalle menneistä kuvista ja erityisesti asukuvista. Joskus pari kuukautta sitten perustin koneelle kansion nimeltä; Pilalle menneet asukuvat. Ja siitä päivästä lähtien aina, kun vastaan on tullut pilalle mennyt asukuva niin oon siirtänyt sen tänne kyseiseen kansioon. Nyt sinne kansioon oli kertynyt kuvia eri ”alueilta”, joten päätin tehdä tälläisen yhteenvedon mun tyypillisistä asukuvien pilaajista :-D Toivottavasti tykkäätte Ajattelin ainakin, että tämä voisi olla kivan erilainen postaus lauantai iltaan!

IMG_0570s

Asennon vaihtaminen

Tämä on mun tyypillisin syy miksi asukuva menee pilalle… Mä en nimittäin tykkää ottaa montaa samanlaista kuvaa, joten vaihtelen asentoa todella usein eikä Tatu pysty sitä mitenkään ennakoimaan vaan kamera räpsyy koko ajan. Joskus saatan huutaa, että ”ODOTA” :-D Tässä kuvassa oon näköjään siirtämässä laukkua olalle ja muistaakseni tarkoitus oli kääntyä vähän oikealle!

IMG_1549d

Keskittyminen johonkin aivan muuhun

”Tuo pyöräilijä selvästi ihmettelee mitä me tehdään”. ”Katso miten hienolta tuo järvi näyttää”. ”Mennäänkö tämän jälkeen syömään?” Mä tunnetusti puhun, mietin ja ilmeilen yhtä aikaa, kun pitäisi yrittää poseerata. Keskittyminen usein herpaantuu ja saatan olla aivan omissa ajatuksissani! Joskus Tatu joutui huudella mulle varmaan kolme kertaa ennen kuin kuulin :-D Hänen mielestään olin seissyt liian kauan paikoillani totisena!

IMG_4263h

Silmät kiinni
Tätä tapahtuu varmasti kaikille kuvaajille sekä kuvattaville! Nimittäin silmät menee useasti kiinni ja aina välillä näkee tälläisiä kuvia, joissa mulla on silmät puoliksi kiinni ja hymyilen?

IMG_9281s

Muut häiriötekijät
Mun ilme kertoo kaiken :-D Tilanteessa kuulin auton ääneen ja mietin, että onkohan se tulossa tänne suuntaan! Odotin, odotin ja ei tullut. Kuvaaminen saattaa joskus keskeytyä jopa pariksi minuutiksi, jos ollaan hyvin yleisellä paikalla. Osaan olla normaalisti muiden ihmisten läsnäollessa, mutta jos tuijottavia silmäpareja on monia niin sitten se alkaa olla vähän vaikeaa.

IMG_3365k

Hiusten ja vaatteiden asettelut 

Hiukset + tuuli = Asukuvien pahin painajainen (heti sateen jälkeen). Musta ei oo otettu varmaan vielä kertaakaan sellaisia asukuvia, joissa en koskisi hiuksiin tai vaatteisiin jollain tapaa. Näiden yläpuolella olevien kuvien ottaminen oli yhtä painajaista! Samaan aikaan satoi vettä ja tuuli… Ihme kyllä myös onnistuneita otoksia löytyi näiden miljoonien epämääräisten joukosta.
Mitäs piditte postauksesta? Entä haluaisitteko nähdä näitä pilalle menneitä otoksia joskus tulevaisuudessa lisää?


37 Responses to “Pilalle menneet asukuvat”

 1. Avatar Milla H sanoo:

  Todella kiva postaus ja ehdottomasti lisää tällaisia. Mulla on aivan sama ongelma, että pariks minuutiks jopa kuvaaminen saattaa keskeytyä pelkästään sen takia, kun jään aina katsomaan että tuleeko ihmisiä:)

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Oo mahtava juttu, että pidit! Mä ajattelin, että voisin kerätä näitä jatkossakin talteen ja aina välillä jakaa täällä :) Joo niin tuttua! Ihmisten aikaan kuvaaminen on vähän hankalaa ja joskus saa odottaa pitkiäkin aikoja, että tulee jälleen rauhallista kuvaamiselle :)

 3. Avatar Johanna sanoo:

  Yleisiä ongelmia itelläki kun kuvaa asukuvia! :-D

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Jep! Näistä vähintään yksi tulee joka kerta, mutta onneksi niihin alkaa pikkuhiljaa tottumaan :-D

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  hahah lisää näitä vaan joskus! :D nää on nimittäin niin hauskoja

 6. Avatar Emma sanoo:

  Tosi hauska postaus! Itselläni on aivan samat ongelmat asukuvien kanssa :-D Lisää vaan tälläisia!

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva ja erilainen postaus! Lisää tällaisia vaan!

 8. Avatar Anna sanoo:

  Kiva postaus! Miten monta kuvaa tulee otettua yhdellä asukuvaussessiolla?

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Hahah xD Näitä on kyllä hauska myös tehdä! Kaikenlaisia versioita löytyy aina kamerasta :-D

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Jei niin kiva kuulla, että tykkäsit! Helpottavaa kuulla, että muilla on joskus samoja ongelmia :D Mutta voisin kyllä tehdä tälläisen joskus uudestaan! (:

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle :) Ja aivan ihana kuulla, että tämä oli erilainen postaus ja muutenkin sun mieleen!:)

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti paljon Anna!! :) Se riippuu paljon esim. onko asusteita, joita kuvata yms. Mutta vaihtelee noin 80-250 välillä :)!

 13. Avatar Katri sanoo:

  Tämä oli mukavan erilainen postaus! :) Näytät näissä kuvissa niin eloisalta ja vieläkin aidommalta. :D Hauska nähdä välillä tämän tyyppisiä kuvia niiden tavallisten asukuvien lisäksi.

 14. Avatar Emilia sanoo:

  Kiva postaus! Tee ihmeessä näitä useammin <33 Yleensä mun pilalle menneet kuvat on sellaisia, missä silmät sojottaa aivan muualle :D

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihana kuulla, että aitous välittyi enemmän tästä postauksesta :)! Munkin mielestä nämä postaukset on kivaa vaihtelua ja on hauska itsekin katsoa mitä on tullut kuvissa tehtyä, kun ne on mennyt pilalle:-D

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  En nää näissä kyllä mitää pilalle mennyttä, paitsi yhdessä silmät kiinne…
  Mutta ymmärrän, ettei tänne halua tämmöisiä laittaa jos ei omaan silmään miellytä (:

 17. Aivan ihana blogi! Kuvat on värikkäitä ja raikkaita! Liityin lukijaksi :)
  http://www.siiriauroora.blogspot.com

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti Emilia <3 Voisin kyllä joskus tehdä tälläisen uudestaan =) Haha ihana! Mikähän siinä on, että aina ne silmät ja varsinkin niiden asennot osaa pilata kuvat heti? :D

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Ei nämä nyt niin pahoja oo, mutta olisi ollut turhaa jakaa täällä niitä pahimpia eli heilahtaneita, joista ei saa mitään selvää :/ Mutta muutamissa näissä asukuvan tarkoitus on kadonnut, koska asu ei näy kunnolla kun säädän jotain :D

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Ooo kiitos paljon Siiri ihanasta kommentista! Ja tervetuloa mukaan seurailemaan :)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tuleeko ensviikolla kirppikselle siis tavaraa?

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Joo kyllä tulee! :-)

 23. Avatar Ilonaah sanoo:

  tosi hauska postaus! ♥ mullakin tulee aina asukuvia ottaessa lähes aina joku, jossa mulla sattuu olemaan käsi oudossa asennossa tai silmät kiinni :D

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  tää ei oo nähnyt pilalle menneitä kuvia..

 25. Avatar Ida sanoo:

  Ihanaa kun olit avannut noita syitä miksi kuvat menee pilalle, eikä ollut pelkkää kuvakasaa! :)

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  joo halutaan !! :)

 27. Avatar Kristiina sanoo:

  Hahah näitähän ne asukuvat valtaosin ainakin mulla ovat, mutta onneksi siellä joukossa on sitten niitä onnistuneitakin otoksia! :D Kiva postaus taas ja nähdään sitten tiistaina! :)

 28. Avatar Nelli sanoo:

  Hahah :-D ihan mahtava postaus :-) tee vaan näitä lisää, kaikkien postausten ei tarvikaan olla niin justiinsa vaan on kiva että ns. tuot todellisuutta esille :-) nauroin myös ääneen kun luin noita tekstejä kuvien alla ja katoin sun hupsuja ilmeitä :-D

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit miten mukava nähdä, että tästä tykättiin ♥ Joo tiedän niin tuon tunteen :D Joka kerta löytyy niitä mitä ihmeellisimpiäkin asentoja ja ilmeitä… :D! Mutta "onneksi" tätä sattuu kaikille :p

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Tälläisiä mun omat on ollut parina kuukautena :) Tietysti on paljon heilahtaneita, sumeita ja väärillä asetuksilla otettuja kuvia, mutta niiden jakamisessa ei olisi ollut järkeä kun ei niistä saa selvää :s

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten ihana kuulla, että pidit! Mä ajattelin, että tälläinen erittely voisi olla kivaa ja avaisi hieman sitä mitä kuvassa tapahtuu :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Jeee aion varmasti jatkossakin tehdä tälläisiä postauksia!! :)

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Joo tämä taitaa olla aika yleistä :-D Onneksi kuitenkin löytyy aina muutama onnistunut edes! Kiitos kovasti Kristiina ja jooo nähdään!! (:

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Et tiedäkkään miten kiva oli kuulla, että sä Nelli tykkäsit :) Niinpä! Mä haluan tuoda omaa luonnetta ja aitoutta esille, joten toivon tälläisten postausten avaavan vähän niitä :) Ihana nähdä, että sulla oli hauskaa ja nautit näistä kuvista :-D!

 35. Avatar Emilia sanoo:

  Toi viimeinen kuva on niin ihana, että mä luokittelisin tuon kyseisen postauksen kuviin niin onnistuneiden joukkoon, ihanan aito ja luonnollinen :-) kaikki sun kuvat joissa ite esiinnyt on aitoja ja eloisia koska sä vaan niin osaat olla rentona kameran edessä ! Ihastene vain noita sun hiuksia todella paljon ja olisikin ihana saada postausta sun hiusten kunnossapidosta ja siitä miten pidät niistä huolta ? ( mitä shamppoota käytät, kuinka usein käytät muotoilutuotteita jne. ) todella ihana postaus ♥

 36. Avatar sarara sanoo:

  Haha aivan ihania ilmeitä sulla noissa kuvissa!! :D <3 lissee vua :)

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  :-D:-D:-D
  Nää oli hauskoi ehdottomasti lisää tällasii

Kommentoi