Winter shopping haul part. 1

Teistä on moni tykännyt älyttömästi lukea mun ostospostauksia, mutta ainut ongelma on ollut se että niitä tulee tosi harvoin… Mulla on ollut tapana kerätä aina suurempi erä ostoksia yhteen ja esitellä ne sitten kaikki kerralla. Postaustoiveissa moni toivoi näkevänsä näitä täällä lisää ja varsinkin useammin, joten ajattelin tällä kertaa esitellä pienemmän erän kerralla Tässä näkyy muutamia Helsingin reissun ostoksia sekä pari postissa saapunutta juttua – Toivottavasti tykkäätte!

IMG_4693d

Ensimmäisenä Gina Tricotin verkkokaupasta tilatut juoksutrikoot, jotka ehti jo näkyä mun joululahjoihin liittyvässä toivepostauksessa. Samaisena iltana, kun julkaisin kyseisen postauksen niin näin nämä trikoot Ginalla ja siellä oli ainoastaan enää kaksi kappaletta jäljellä, joista kummatkin oli mun onneksi xs-kokoa. Klikkasinkin nämä samalla sekunnilla ostoskoriin Trikoot on vettä hylkivää materiaalia ja näissä on kiristysnauha ylhäällä sekä kummassakin nilkassa vetoketjut! Hintaa oli 29.95€.

Sample Pictures-005

Helsingin Ginasta löytyi kamelin värinen takki, joka ehti näkyä paremmin hetki sitten asupostauksessa täällä. Tykkään älyttömästi takin paksusta mallista ja simppelistä ulkonäöstä! Takissa on käännettävät hihat sekä kaksi isoa taskua edessä. Tämä onkin ollut syksyn yksi käytetyimmistä takeista! Niin ja tämä oli muistaakseni 39.95€.

IMG_4724r

Tähän aikaan vuodesta mä rakastan aina pukeutua kaikkiin lämpöisiin ja pehmeisiin neuleisiin   Löysinkin Zarasta perus yksinkertaisen vaalean beigen neuleen ja se oli vielä kaiken lisäksi hyvässä alennuksessa! Nimittäin tälle jäi hintaa ainoastaan 7.90€.

Sample Pictures-004Helsingin reissulla vietettiin melkein neljä tuntia pelkästänsä Stockmannia kierrellen :D Vitsit, että rakastan sitä paikkaa! Naisten vaateosastolta löytyi Vilan puolelta todella pitkä neuletakki, joka on tumman harmaan sekä ruskean väliltä Mun on lyhyen pituuden vuoksi vaikea löytää istuvaa pitkää neuletakkia, mutta onneksi tämä oli juuri sellainen kuin toivoin! Tällä oli hintaa 29.95€.

IMG_3615

Moni teistä varmaan muistaakin, että mä rakastan yli kaiken BikBokin kukkakuosisia vaatteita! Helsingin reissukaan ei tehnyt tähän poikkeusta, nimittäin tällä kertaa sieltä lähti mukaan sininen lyhyemmän mallinen paita. Suunnittelin alunperin ottavani tämän käyttöön vasta keväällä, mutta enhän mä millään malttanut odottaa sinne asti vaan paita on ollut käytössä jo reilu viisi kertaa :D Kukkakuosi piristää nimittäin kivasti synkkää syksyä! Jos en aivan väärin muista niin tämä oli 14.95€?

Sample Pictures-002

Kuinka moni muistaa, kun joskus pari kuukautta sitten etsin vaaleanpunaista karvatakkia joka paikasta tuloksetta? Noh mä onnistuin tällä viikolla bongaamaan Gina Tricotin verkkokaupasta samanlaisen, mutta vaan neuletakin muodossa… Voitte vaan kuvitella kuinka innoissani olin! Kyseinen neuletakki näkyi viimeksi tekemässäni asukollaasissa (löytyy täältä), mutta täytyy sanoa että tämä on vielä pörröisempi miltä se näyttää kuvassa. Jouduin ottamaan tästä m-koon ja aluksi pelkäsin, että se on liian iso… Pelkääminen oli kuitenkin ihan turhaa, koska tämä on ihanan rento päällä – Eli täydellinen tähän vuodenaikaan! Tämä maksoi myös 29.95€.

IMG_4667x

Loppuun vielä muutamat alusvaatteet! Oon onnistunut yllättävän hyvin löytämään värikkäitä alusvaatteita myös nyt loppusyksynä ja tässä näkyy niistä uusimmat hankinnat Näissä mustissa on edessä kaksi narua, joiden on tarkoitus näkyä paidan alta! Nämä oli Seppälästä hintaan 12.95€. Pinkit leopardiset tuli myös samassa Ginan paketissa ja nämä maksoi 14.95€. Sekä päällimmäiset lilat on myös Seppälästä ja nämä oli alennuksien jälkeen muistaakseni noin 6.50€!

Mitäs tykkäsitte mun ostoksista? Entä löytyykö jotain erityisiä suosikkeja?


49 Responses to “Winter shopping haul part. 1”

 1. Avatar Karoliina S sanoo:

  oot kyllä tehny kivoja ostoksia! toi vaaleenpunanen pörröneuletakki on syötävän ihana ja noista juoksutrikoista tykkään kans tosi paljon! :-)

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  oon jotenki varma että toi kukkapaita on näkynyt sun aikasemmassa ostospostauksessa? :-D tai sitten se oli jokin peplum myös bikbokista haha

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Oi miten kiva kuulla, että pidit näistä ostoksista :) Niin on! Oon käyttänyt sitä jo kerran ja se on päällä niin pehmeä <3 Tarkoitus olisi ottaa pian asukuvia sen kanssa :p Ja oon samaa mieltä sun kanssa noista trikoista! Niin ihana kuosi ja nuo vetoketjut on kivan väriset:)

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Joo se ehti vilahtaa eräässä postauksessa :D Eli et oo nähnyt väärin! Esittelin sen vaan nyt vielä paremmin :)!

 5. Avatar Anne H sanoo:

  Onpas ihania alusvaatteita! Itsekin tykkään kovasti kaikista kirkkaanvärisistä ja varsinkin pitsiset on mun mieleen :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 6. Avatar Emilia sanoo:

  Oot kyllä tehny ihania löytöjä! Vaaleanpunanen pörröneuletakki on mun ehdoton lemppari ♥ vaikka mielelläni voisin napata näistä kaikki muutkin itselleni :D

 7. Avatar Essi sanoo:

  Noi urheilupögät – rakkautta! <3 :D

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ois kiva nähä miten yhdistät noi mustat narurintsimat. Haluisin itsekkin ostaa enkä oikein tiedä minkä paidan kanssa ne sopisi että kun ne näkyvät sieltä alta..

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Voi kirkkaat alusvaatteet on ihan parhaita ja oon samaa mieltä, että pitsiset erityisesti :) Toivotaan, että näitä ihania värikkäitä alusvaatteita myydään koko talven ajan ♥ Usein näitä näkee vain kesällä :/

 10. Avatar Emzi sanoo:

  Kivat löydöt :D

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten mukava kuulla, että nämä löydöt oli sulle mieluisia :) Tykkään itsekin älyttömästi näistä kaikista! Se on aivan liian ihana ♥ Tuo väri, malli ja pörröisyys tekee siitä täydellisen :)

 12. Avatar Saijis sanoo:

  NIIN ON <3 Heti, kun näin ne niin tiesin että noi on yhdet hienoimmat koskaan näkemäni housut :D!

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vitsi, esittele joskus tuo Vilasta ostettu neuletakki paremmin? Se on niin sairaan makeen näkönen ja varmasti tosi kiva päällä! :) Ja oot kyllä muutenkin tehny ihania ostoksia!! :)

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Joo voisin ottaa kuvia, kun ne on mulla käytössä! :) Mä ajattelin aluksi kokeilla vähän juhlakäyttöön ja jonkun juhlavemman valkoisen/mustan paidan kanssa. Arkena ne näyttää kivalta ehkä löysemmän neuleen kanssa, mutta testaan ainakin ensin sen juhla -puolen :p

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kiva kuulla, että tykkäsit näistä :)!

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Hei joo hyvä idea! Se on nimittäin juuri sellainen kuin toivoin :) Ja malli istuu tosi hyvin päälle ja mikä tärkeintä niin se on tosi pitkä! Voisin joskus räpsiä asukuvia sen kanssa ;-) Kiva juttu, että tykkäsit mun ostoksista! Ja kiitos sulle paljon:)

 17. Avatar Sarita sanoo:

  Tosi kivoja juttuja oot löytäny! =) Shoppailuhimo iski ;)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että tykkäsit näistä! Oho huups xD Ei ollut tarkoitus saada sellaista aikaiseksi ;-)

 19. Avatar Janni sanoo:

  Oi ihania ostoksia! Toi kamelinruskea takki on vaan niin hyvän näkönen, samoin toi pidempi harmaa neuletakki! :)

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiiiiitos Janni! Mä oon kans ihan rakastunut siihen :-) Niin kivan värinen ja oon myös samaa mieltä pitkästä neuletakista :p<3

 21. Avatar Sini Sofia sanoo:

  Tuo Vilan ruskea neuletakki on aivan ihana! :) Kivoja löytöjä olet tehnyt muutenkin!

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on! Täytyykin ottaa se päällä joskus parempia asukuvia :) Väri on hassu, kun se näyttää jossain valossa tummanharmaalta ja jossain taas ruskealta niin kuin esim, nyt :-D Kiva kuulla, että pidit! Ja kiitos sulle (:

 23. Avatar Oona sanoo:

  Ootpas löytänyt kivoja juttuja! Varsinkin toi Zaran perusneule ja Ginan vaaleanpunainen takki näyttää tosi kivoilta :)

 24. Avatar Emilia sanoo:

  Ei helpottanut yhtään tätä kun mä yritän olla nyt pois tuolta kaupoilta ostelemasta kaikkia ihania vaatteita :D taidan kuitenkin nyt antaa itselleni luvan sortua vähän, sillä nuo neuleet näyttävät niin ihanilta, että täytyy kyllä käydä katsomassa, että löytyisikö jostain samantyylisiä :-)

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi että ma rakastan sun blogia ja niin ihania ostoksia!!!:)))

 26. Avatar inka sanoo:

  Sä vaan löydät aina kaikkea kivaa<3 Noi juoksupökät on kyllä aivan ihanat ja noi rintsikat tosi söpöjä!<3

 27. Avatar susanna ahola sanoo:

  Vitsit mulla on toi ginan pörröneule valkoisena ja se on kyllä ihan super ihana <3 tekist mieli käyttää sitä kokoajan :D mutta oot super ihania juttuja muutenki löyäny! Erityisesti nyt tota vaalenpunaista neuletta alko tehä mieli… Nooh ehkä pärjään tolla yhellä!

 28. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kivoja ostoksia! Kauhistuttaa melkein toi stockalla vietrtty aika kun paikka on itelle niin tuttu että sen koluaa käpi vartissa :-Dmissäpäin zara mahtaa olla en ole ikinä nähnyt muualla kuink itiksessä :'D T. Koko elämän helsingissä elänyt xD

 29. Avatar Nelli sanoo:

  voi tosi ihania ostoksia ♥ kiva et esittelit näitä pitkästä aikaa :) ♥ tykästyin erityisesti kaikkiin postauksessa näkyviin neuleisiin ♥

 30. Avatar Lotta sanoo:

  Ihania vaatteita, sulle sopii just ton tyyliset vaatteet täydellisesti (: Muhun ei ennen iskeny kukkakuosi, mutta sitte aloin haaveilla semmosesta topista mikä on mustapohjanen kukkakuosilla. Noh, semmone sitte löyty syksyllä bikbokista ja sen jälkee oon kuolannu kaikkien kukkakuosien perää..! :D Apua, pitäs varmaa alkaa kiertää bikbokki kaukaa.

 31. Avatar erikaxer sanoo:

  Mä kommentoin yleensä nimellä Erikax, mutta nyt laitan tällä blogikäyttäjällä.

  Mulla on noi ihan samat juoksuhousut ja ne on i-h-a-n-a-t :D Nuo neuletakit on kans ihan parhaita, varsinkin talvella (: Kesällä käytän niitä toppien kanssa.

  Mä sain nyt vihdoin ja viimein mun blogihässäkät hoidettua ja uudistunut blogini majailee nyt tässä osoitteessa: erikaxer,wordpress.com
  Ois tosi kiva jos kävisit kurkkaamassa ja kommentoimassa jotain postausta (: Ajattelin myös kysyä mielipidettäsi blogini uudesta bannerista (:

 32. Avatar erikaxer sanoo:

  Mä kommentoin yleensä nimellä Erikax, mutta nyt laitan tällä blogikäyttäjällä.

  Mulla on noi ihan samat juoksuhousut ja ne on i-h-a-n-a-t :D Nuo neuletakit on kans ihan parhaita, varsinkin talvella (: Kesällä käytän niitä toppien kanssa.

  Mä sain nyt vihdoin ja viimein mun blogihässäkät hoidettua ja uudistunut blogini majailee nyt tässä osoitteessa: erikaxer,wordpress.com
  Ois tosi kiva jos kävisit kurkkaamassa ja kommentoimassa jotain postausta (: Ajattelin myös kysyä mielipidettäsi blogini uudesta bannerista (:

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä kuppikoko sulla on rintsikoissa?

 34. Avatar Elsi sanoo:

  Tosi kivoja ostoksia! Ja sun kuvat on aina niin ihania ja täydellisiä! :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon kans näihin kaikkiin tosi tyytyväinen! Ihana kuulla, että tykkäsit niistä :) Ne on myös mun ehdottomia lemppareita <3 :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä! Voi tämä postaus tuli sitten huonoon aikaan :D Joo! Kyllä näin joulun alla täytyy myös itseään vähän hemmotella ja pehmeitä neuleita ei voi koskaan olla liikaa! Nämä on aivan ihania ja tulee varmasti olemaan aktiivisessa käytössä :p

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiiiitos hurjan paljon! Ihana kuulla tälläistä palautetta :) Ja oon sun kanssa samaa mieltä! Tykkään nimittäin itsekin älyttömästi näistä ostoksista:)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Välillä tuntuu, että ei löydy mitään (onneksi) ja välillä taas löytyy vaikka mitä kivaa :) Älä muuta sano! Mä niin rakastan tuota leopardi kuosia ja se toimii hyvin niin juoksuhousuissa kuin myös rintsikoissa <3

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Mä kans katoin sitä valkoista ja se oli myös aivan ihana! Tiedän tunteen :D Voisin kans käyttää tätä koko ajan ja yleensä pidän sitä myös kotona ollessani niin kuin aamutakkia :-D

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän:) Haha eikä xD Miten voi kiertää vartissa??!! Nojoo ehkä syynä on se, että mä käyn siellä alle neljä kertaa vuodessa niin täytyy joka kerta kiertää kaikki osastot kunnolla! Zara on siinä keskustassa ihan Stockmannia vastapäätä Aleksanterinkadulla :)

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle ihanaihana Nelli ♥ Ja mukava kuulla, että tälläinen postaus oli pitkästä aikaa mieluisa! Mä kans rakastan kaikkia neuleita :) Voisin käyttää niitä joka päivä ja varsinkin kaikkia pidemmän mallisia, ah… ♥

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti Lotta ja ihanaa kuulla, että oot tuota mieltä :) Eikä :D Vähän hyvin! Tuo BikBok saa kyllä ihmeitä aikaan, koska mulla kävi samalla tavalla tummansinisen kanssa! En ikinä tykännyt siitä, mutta yhtäkkiä kaikki kukkakuosiset vaatteet alkoi miellyttää tummansinisenä :o Se täytyisi kyllä kiertaa todella kaukaa :-D!

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Hei vähän kiva, että kommentoit blogikäyttäjällä :) EIKÖ! Vitsit, että ne on hyvät jalassa ja tuo kuosi kruunaa ne täydellisesti <3 Munkin mielestä neuletakit menee ympäri vuoden ja näyttää kesällä hyvältä juuri toppien kanssa :)

  Kiitos linkkauksesta, mä kävin katsomassa blogisi! Sulla oli ihanan talvisia ja varsinkin jouluisia kuvia <3 Myös bannerin kuvat oli kivoja, mutta jos yksi parannusidea täytyy antaa niin banneri voisi olla hieman leveämpi :)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä kommentti tuli vissiin kaksi kertaa, joten vastasin sulle tuohon ylempään:)!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  75-80D riippuen mallista :)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos hurjan paljon Elsi! Ihana kuulla, että tykkäät näistä :))

 47. Avatar Ilonaah sanoo:

  tosi ihania löytöjä! ♥ tykkään erityisesti tuosta pörröisestä pinkistä neuleesta, koska oon itekkin tommosta yrittänyt etsiä! ♥ voisinkin käydä joku kerta ginassa pyörähtämässä, jos kokoja olisi jäljellä! ♥

 48. Avatar Anonyymi sanoo:

  En oikein tajua miten voi olla hienon näköistä juhla asussa jotkut rintsikan narut!?! Hyh

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ihanainen ♥ Tuollaiset pörröiset neuleet on kyllä aivan ihania! Voisin ottaa niitä vaikka kuinka monta omakseni :) Joo käy ihmeessä ja mä pidän sulle peukut pystyssä, että löydät omasi ♥

Kommentoi