20 Jouluaiheista faktaa minusta

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää kaikki edelliseen postaukseen tulleista ehdotuksista (Vastailen tässä samalla kaikkiin tulleisiin kommentteihin Siellä oli yllättävän paljon toivottu jouluun liittyviä postauksia, joten aloitetaan niillä! Kuinka moni muistaa mun viime vuonna samoihin aikoihin kirjoitetun postauksen random faktoista, mutta teemana oli joulu? Muistin virkistykseksi sen postauksen voi käydä lukemassa täällä! Ajattelin kuitenkin tehdä tälle vuodelle oman ja jos tykkäätte tästä niin katsotaan jos tekisin toisen osan vielä lähempänä joulua.
1. Mä r-a-k-a-s-t-a-n fleecesukkia ja saan niitä oikeastaan joka joulu lahjaksi, koska kaikki tietää että pidän niistä :-D Niitä onkin kertynyt iso kasa, joten jos äiti luet tätä niin en tänä vuonna tarvi niitä! Kuitenkin mulla on yhdet kirkkaan punaiset sukat, joita käytän ainoastaan jouluaattona Puen ne heti herättyäni jalkaan!
2. Muut kutsuu jouluna olevaa lomaa nimeltään joululomaksi, mutta mulle se on tänä vuonna kesäloma! Kyllä vain, elämäni ensimmäiset neljä päivää on kertynyt ja olisi tarkoitus käyttää ne joulun välipäivillä. Vitsit miten innolla odotan jo niitä päiviä, kun saa vain olla.
3. En tykkää syödä pipareita (taikinaa kyllä menisi vaikka kuinka paljon), mutta silti niitä on joka vuosi päästävä leipomaan vähintään kerran! Mä nimittäin rakastan niiden koristelua ja saisin siihen kulumaan vaikka monta tuntia :-D Oikeastaan mitä enemmän niissä on kuorrutusta ja karkkeja niin sitä parempi!
4. Jouluaatto ei tunnu samalta jos aamulla ei nouse todella aikaisin! Se oon aina ollut minä, joka pomppaa ensimmäisenä ylös ja kello näyttää silloin yleensä jotain puoli seitsemän… Aamupuuroa valmistamaan ja telkkarista Joulupukin Kuumalinja auki – Voiko olla parempaa tapaa aloittaa aattoa?
5. Vaikka rakastan yli kaiken joulua niin silti pidän mun ja Tatun kodissa joulukoristeet mahdollisimman minimissä. Meillä on ainoastaan muutama tonttu, Happy Lightsin pallovalot sekä tänä vuonna tulee myös valkoinen joulukuusi hopeilla koristeilla! On hassua, kun taas mun kotikotona on paljon erilaisia koristeita ja joka vuosi jaksan ihailla miten äiti on saanut kaikki niin kauniisti esille

Sample Pictures-002

6. Mä tuun joka vuosi joulun lähestyessä entistä enemmän vanhanaikaiseksi… Haha istun kotona viltin alla, juon glögiä, kuuntelen joululauluja, leivon joulutorttuja/pipareita.
7. Joulu on mun mielestä sellainen, joka kuuluisi olla jokaisella lapsella ilon juhla. Sen vuoksi aion tänä vuonna ensimmäistä kertaa osallistua Joulupuu-keräykseen! Toivon, että saan sillä ilahdutettua yhden lapsen joulua Näinkin pieni teko tuo varmasti hyvän mielen niin mulle kuin myös lahjan saajalle.
8. Joulu + Ikea = Parasta! Olin viime vuonna ensimmäisen kerran joulun aikoihin Ikeassa ja täytyy sanoa, että vitsit miten koko myymälän valtaa ihana tunnelma! Toinen toistaan kauniimpia koristeita, kattauksia, lahjaideoita… Ah sinne on pakko päästä viimeistään ensi kuulla taas kiertelemään.
9. Mä harvoin suostun katsomaan vanhoja leffoja uudestaan tai varsinkaan montaa kertaa, mutta kaikki joululeffat on aivan eri asia! Holiday, Skipataan joulu, Yksin Kotona, Love Actually yms. on nähty varmaan sata kertaa ja repliikit menee ulkoa, mutta silti ne kuuluu joka jouluisiin traditioihin.
10. Edellisinä vuosina oon aina jouluaatoksi lakannut kynnet kirkkaan punaisella, mutta tänä vuonna ajattelin sen sijaan pukea päälle samaa väriä. Joku punainen mekko voisi olla hyvä vaihtoehto ja sen kaveriksi kultaiset korut! Jos teiltä löytyy tietoa missä myydään punaisia mekkoja niin kertokaa ihmeessä!

Sample Pictures-003

11. Tähän aikaan mulla kuluu normaalia enemmän kanelia… Laitan sitä puuroon, omenoiden päälle, rahkaan ja varsinkin vaniljalaten päälle Miten yksi ja ainut mauste voi nostattaa joulufiiliksen kattoon joka päivä?

12. Yksi haave olisi joskus lähteä Rovaniemelle viettämään joulua läheisten kanssa! Koko joulusta tulisi vielä ikimuistoisempi ja se lumen määrä olisi aivan erilaista kuin täällä toisella puolella Suomea. Täällä ei nimittäin viime talvena ollut ollenkaan lunta! Toivottavasti saadaan tänä vuonna kuitenkin valkoinen maa.
13. En normaalisti syö tai oikeastaan edes tykkää suklaasta, mutta joka joulu sitä(kin) on saatava! Tänään ruokaostoksilla ollessa huomasin kaupassa herkullisen näköisen konvehtirasian, jossa oli ainoastaan valkosuklaata, mutta vaan eri muodossa. Saa nähdä voittaako mieliteot vai ei…
14. Meillä on niin mun kotona kuin myös Tatun perheen luona tapana tehdä lahjoja avatessa niin, että jokainen avaa yksi kerrallaan lahjan ja kaikki katsoo yhtä aikaa mitä paketista paljastuu! Näin vältytään turhalta hälinältä ja jokainen näkee kaikkien lahjat ”kunnolla”.
15. Kerroin edellisessä osassa viime vuonna, että oon testannut kaikki joulukalenterit ja sen vuoksi monena vuonna jättänyt kokonaan ostamatta ne. Pari päivää sitten bongasin kuitenkin Prismassa Cupsolo-kalenterin, jossa tulee siis jokaisesta luukusta eri juomakapseli – Kerrankin kalenteri, jota en oo vielä testannut!

Sample Pictures-004

16. Otin eilen ensimmäistä kertaa tänä vuonna käyttöön piparkakun tuoksuisen suihkugeelin sekä vartalorasvan ja pakko sanoa, että nyt ne tuntuu voittajan jopa VS:n vartalotuotteet Suihkun jälkeen iho tuoksuu siltä kuin olisi kierinyt kanelissa, yumm!

17. Harvoin leivon näin paljon kuin marraskuun ja joulukuun aikana. Perus torttujen ja pipareiden lisäksi ajattelin kokeilla tehdä ensimmäistä kertaa glögikakkua. Sen tekeminen on mulle ehkä vähän liian haastavaa, mutta haasteet on tehty voitettavaksi vai miten se meni.
18. En malta odottaa, että saan antaa läheisilleni kaikki lahjat! Tänä vuonna oon nimittäin alkanut jo syyskuulla miettimään ideoita mitä ostaa ja kenelle. Kaikki on ollut nappivalintoja ja nyt toivon, että inspiraatio iskee vielä muutamaa lahjaa varten!
19. Mä tiedän yllättävän paljon erilaisia ”oikeita” faktoja liittyen jouluun. Joulu on jotenkin sellainen aihealue, josta voisin lukea siitä vaikka kunnon tietopaketin :D Tiedän muun muassa, että Fazerin karkkitehtaalta lähtee joka vuosi 12 kilometrin pituinen rekkajono ja rekat on lastattu pelkästään joulukarkeilla. Haha tälläiset ihmeelliset faktat jää aina mieleen!
20. Tätä postausta kirjoittaessa vasta huomasin, että miten paljon musta tulee uusia piirteitä esille jouluna :-D Yhtäkkiä suklaa maistuu paremmalta, viihdyn normaalia enemmän kotona, katson leffoja uudestaan ja uudestaan. Mutta toivottavasti en kuulosta teidän korviin liian jouluhullulta!

Sample Pictures


Mutta löytyykö teistä yhtään samoja faktoja? Entä mitä piditte tästä postauksesta?

Kuvat: Weit

82 Responses to “20 Jouluaiheista faktaa minusta”

 1. Avatar Virvas Way sanoo:

  En lukenut vielä kaikkia mutta samaistun tohon aamula aikasin nousemiseen aattona. Tänä vuonna saan vihdoin kunnon joulun koska äiti on ollu 3 vuonna 13 h töissä… joten nyt äitikin on kotona ja aah!joulu tule jo! ♥

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mä vähän innostuin kirjoittamaan näitä paljon xD Oi ihanaa! Äitin seura on jouluna kyllä ihanaa, joten voin kuvitella miltä tuntuu kolmen vuoden jälkeen viettää aikaa yhdessä :) Joulu saisi kyllä tulla jo ♥

 3. Avatar hanipupu sanoo:

  Mistä ostit/minkä merkkistä piparkakun tuoksuista suihkugeeliä ostit?

 4. Avatar Eveliina sanoo:

  Ihania joulujuttuja, täällä ilmoittautuu myös yksi erittäin innokas! Tunnistan itsestäni niin paljon samoja piirteitä; leipominen on yhtäkkiä maailman mukavinta puuhaa, ja joululeffoja voi katsoa uudestaan ja uudestaan! :) Lisäksi tykkään itsekin herätä aattoaamuisin aikaisin, kylläkin aamuvuoroon töihin. Monet ihmettelee, että ilmoittaudun vapaaehtoiseksi jouluaaton kassavuoroon, vaikka oon ihan jouluhullu, mutta mulle tulee niin hyvä mieli kun tiedän, ettei perheelliset työkaverit joudu tulemaan töihin, vaan saavat viettää sen lastensa kanssa ♥

 5. Avatar Anne H sanoo:

  Tuo eka kohta kuulostaa niin tutulta! Mullakin on iso kasa kaikenlaisia pörrösukkia, villasukkia, fleecesukkia, että kohta ei mahdu enää laatikko kiinni. Ja silti ostin pari päivää sitten paksut ihanat lumihiutalekuvioiset sukat lämmittämään ja lisäämään sukkakokoelmaani :D

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ostatko enään joulukalenteria? :D Itse ainakin ostan, vaikka oon lukiossa :D se on vaa sellanen perinne mistä ei pysty luopumaan!

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on Bottega Verde-nimisestä verkkokaupasta. Ymmärtääkseni kyseisellä yrityksellä on myös oma liike :)!

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Hei ihan mahtavaa, että sä löydät itsesi monesta kohtaa :D Ja joo tuo leipominen on jotenkin aina niin kivaa tähän aikaan vuodesta :p Aw ihana sinä ♥ Voi miten ihanan huomaavaista ja moni tulee varmasti iloiseksi, kun pääsee lasten luo viettämään joulua. Eikä se varmaan tunnu niin pahalta olla töissä, kun kaupat ei oo kuitenkaan koko päivää auki! :)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Onko! Ja arvaa mitä? Mullakaan ei meinaa mennä laatikko enää kiinni xD Pitäisi varmaan karsia jostain suunnasta… Voi eikä ne kuulostaa aivan ihanilta! :) Mä kans tänään katselin Ginan nettikaupassa niitä syötävän herkullisen värisiä ja kuvioisia sukkia, mutta ehkä mä en enää tarvi niitä :-D

 10. Avatar Saijis sanoo:

  En oo ostanut enää pariin vuoteen, kun oon kyllästynyt niihin kaikkiin … :/ Mutta ehkä mä tänä vuonna ostan sen Cupsolo-kalenterin! Ja koskaan ei oo liian vanha ostamaan joulukalenteria ;-)!

 11. Avatar Johanna sanoo:

  Ihana jouluhullu <3 glögikakku on hyvää, veljeni exä teki sitä joskus kun olivat vielä yhdessä :-( :-) ja meilläkin on piparkakun tuoksuista käsinpesu ainetta :-3

 12. Avatar Johanna sanoo:

  Nii ja en muista mutta missä olitkaan töissä?:o

 13. Avatar Kia sanoo:

  Ihana postaus! Täällä myös yksi joulufani, ja ihanaa viettää ensimmäinen joulu omassa kodissa :-) Pakko vielä sanoa, että rakastun päivä päivältä vaan enemmän sun blogiisi… ♥

 14. Avatar Jenni sanoo:

  Tuo kohta 14 on sama meillä! En jotenkin ymmärrä semmosta et lahjat vaan jaetaan ja sit jokainen avaa tyyliin yksistään ne sit ku jaksaa. :D Mun mielestä se on kiva perhehetki, kun on koko perhe koolla, ei mikään kiire minnekään ja kaikki avaa vuorotellen lahjat ja sit muut seuraa ympärillä, mitä lahjasta paljastuu. :) Toki makunsa kullakin. :D

 15. Avatar Minna sanoo:

  Oi aivan ihana joulupostaus ♥ Meilläkin avataan lahjat sillai vuorotellen niin että kaikki näkee mitä toiset saa, se on ihana perinne ♥ ja haha mäkään en tykkää pipareista mutta niiden koristelu on niin kivaa!! :)

 16. Avatar Susu sanoo:

  Meilläkin on kotona ollut aina tuo samainen perinne lahjojen avaamisessa, ja ai että se on parasta! Itse odotan joulua aivan super paljon, ja vielä enemmän koeviikon loppua jotta pääsee kunnolla aloittamaan rennon fiiliksen ja kaikki ihanat jouluhömpötykset <3

 17. Avatar Gerkko sanoo:

  Tuli jotenki joulunen fiilis ku luki tätä :D Tunnistin itessäniki monta samaa asiaa. Toi cupsolo-kalenteri kuullostaa hienolta! Pitää varmaa itekki semmone hommata.

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Huomasin samaistuvani moneen kohtaan! Ja kaikista parasta joulussa on se kun äiti on tehnyt koko perheelle vaivalla ihanan jouluaterian, ja sen jälkeen kun ollaan syöty niin me keräännytään olohuoneeseen aukomaan lahjoja koko perheen kesken! Se on ihan parasta :')

 19. Avatar Janette sanoo:

  Oi ihana postaus, tästä tuli hyvä mieli! :)

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi ihanaa kun on muitakin "jouluhulluja". Mä niiiiin rakastan joulua ja tykkään itsekin herätä silloin aikaisin. Tosin monen vuoden ajan olen jouluisin lähtenyt jo puoli kuudeksi töihin, jotta ehtisin ajoissa viettämään joulua. Nyt minulla on pitkästä aikaa melkein kolmen viikon loma! :) Rakastan leipomista yleensäki mutta joulua varten leipominen on vielä ihan oma juttunsa. Nyt jo on pakkanen täynnä :D Tää oli tällainen ihan turha kommentti :D

  Hyvää joulun odotusta sinulle!
  T. Meri

 21. Avatar -Amanda sanoo:

  H&m.n; nettikaupassa oli mun mielestä ainakin muutama todella kiva punainen mekko! Ja oletko kokeillut veikkauksen arpakalenteria, koska siinä vasta jännäämistä onkin kun joulu voi kertaheitolla muuttua jos voittaa ison summan! :D

 22. Avatar Nina sanoo:

  Täällä yks jouluhullu kans :D Terveisin tälläkin hetkellä joululauluja luukuttava ja glögiä naamaan vetävä hörhö x)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Haha joo mä vähän oon :D<3 Aa voi kuinka hyvin se onnistui? Onkohan se kovin vaikeaa saada pysymään kakku kasassa :o Ja tosi harmi, etteivät he oo enää yhdessä :( Onko! Mistä sellaista saa? Pakko saada :)!

 24. Avatar Saijis sanoo:

  En valitettavasti halua täällä tarkemmin sanoa, mutta mun merkonomin koulutukseen ja asiakaspalveluun se liittyy :)!

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti Kia! Ihanaa, että löytyy myös muita joulufaneja :) Oi ensimmäinen joulu omassa kodissa on jotenkin niin ihanan erilainen ja toivottavasti sun joulu on onnistunut :) Aww eikä miten ihana kuulla! Kiiiitos paljon, piristit mun aamua ♥

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Jee mahtavaa, että joku muu ajattelee myös noin :D Munkin mielestä silloin jää kaikki kivat "hetket" näkemättä ja lahjojen saajien ilmeet. Ja siitä tulee sellainen ihana hetki, kun odottaa omaa vuoroa ja ehtii sillä aikaa miettiä mitä omasta paketista paljastuu :) Meillä se on ollut tapana jo kauan ja aion myös tulevaisuudessa jatkaa tätä perinettä, lahjojen avaaminen on paljon kivempaa näin! :)

 27. Avatar Sara sanoo:

  Ihanaa, et ihmisistä kuoriutuu tälläsiä jouluhulluja <3 Mäkään en oikeastaan koskaan osta itse suklaata, mut miten ihmeessä sitä tulee jouluna aina syötyä ihan liikaa? :D

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle ihanuus ♥ Oo vähän kiva kuulla! Mun mielestä kans se on aivan ihana perinne ja siitä tulee niin kiva yhteinen hetki perheen kanssa ♥ Oikeasti! Mä en varmaan tiedä ketään muuta, joka ei tykkää pipareista :D Onneksi löysin yhden sielunsiskon :)!

 29. Avatar Saijis sanoo:

  NIIN ON! Vitsit mä kans odotan jo niin paljon joulua ja varsinkin sitä, että lumi sataisi maahan :) Voin vaan kuvitella sun fiilikset koeviikon jälkeen, kun kaikki on hoidettu ja saat kunnolla rentoutua joulujuttujen parissa :p<3

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtava juttu, että joulufiilis välittyi myös sinne! :D Mä nimittäin vähän toivoinkin, että saisin nostettua muidenkin joulufiilistä ylös! Tuo Cupsolo-kalenteri olisi kyllä niin kiva ja varsinkin, kun mukana on nyt myös niitä uusia makuja joita en oo vielä ehtinyt testaamaan =)!

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten kiva nähdä, että pystyt samaistumaan moneen kohtaan! Ooh kuulostaa taivaalliselta :) Tuo jouluaterian syöminen on kyllä ehkä koko aaton yksi kohokohdista ja vitsit miten ihana tunnelma silloin on :) Ja munkin mielestä on niin kiva aattona viettää aikaa perheen kesken! (:

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla, että tykkäsit tästä! Kiitos tuhannesti:))

 33. Avatar Emilia sanoo:

  Niin samalla lijalla sun kanssa näissä asioissa !! Pipareiden koristelu on parempaa kuin itse niiden syöminen ( valokuvausta unohtamatta ;-) ), myös täällä halutaan tänä jouluna punainen mekko päälle, täytyyhän sellainen nyt vihdoin jostain saada ♥ tää postaus oli niin ihanan jouluinen ja täynnä ihanaa energiaa, että eihän tästä voi viikonloppu enää paremmin alkaa. Mä kerkesin juurikin yhden ystävän kanssa puhua, että ei ole ilman lunta yhtään jouluinen fiilis mutta se tulikin tän postauksen myötä, taidampa toteuttaa jonkun vastaavanlaisen postauksen myös omaan blogiin ja tuoda sinne sitä kaivattua joulun tunnelmaa ;-)

 34. Avatar Kata sanoo:

  Olipa taas kiva postausidea! Sulla näitä aina riittää, niin ihailtavaa:3 Ja heh, mäkään en tykkää syödä pipareita, mutta taikina menee! Silti täytyy leipoa vähintään kerran niitä:D

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mä oon niin jouluhullu kuin vaan voi olla :-D Kuulostaa kivalta! Tosi harmi, että joudut lähteä aina aikaisin töihin :/ Mutta onneksi sulla on nyt noin pitkä loma niin saat rentoutua kunnolla :) Joo en tiedä mikä siinä on, kun jouluna leipominen on jotenkin kivempaa :D Oo sulla on sitten hyvin jo kaikki leivottuna! Ja tämä ei ollut yhtään turha kommentti vaan päinvastoin kiito paljon siitä :) Ja ihanaa joulunodotusta myös sinne <3

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana hyvänmielen postaus!! :) H&M;:ssä on vilahdellut paljon punaisia mekkoja edulliseen hintaan. Itsekin olen nyt jotenkin normaalia enemmän innoissani joulusta ja huomannut itsestäni aivan uusia piirteitä :D Kaupoissa tekisi mieli kierrellä vaan katselemassa ja hypistelemässä kaikkea ihanaa, lahjalistat on jo hyvissä ajoin suunniteltu ja koti koristeltu! Yleensä jätän kaiken aina viimetippaan. Nyt kun aloitan vielä jouluapulaisena yhdessä vaateliikkeessä voin vain kuvitella, miten innoissani siellä olen, kun ihmiset ostavat lahjoja ja ovat joulumielellä! :)

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Edellisestä kommentista jäi, että hienoa kun osallistut tuohon joulupuu-keräykseen! En ollut kuullutkaan moisesta, kiitos että kerroit :)

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Samastun tohon piparkakkujuttuun, mitä enemmän karkkeja ja kuorrutetta sen parempi! :p Laitan karkkeja joskus jopa päällekäin sokerikuorrutuksen avulla, niin että sen piparin päällä on sellanen iso keko karkkeja.. :D

 39. Avatar Johanna sanoo:

  Ei tarvii mut joo:-) niih ne oli kyl hyvä pari kolme vuotta: c no se oli sellane tuorejuustokakku siis ja en muista mistä sitä saippuaa, oiskoha jostain kappAhl:sitä tms äiti ostanut joskus :-D

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ite R A K A S T A N joulua ylikaiken. Itselläni on syntymäpäivä 23.12, niin lahjojakin tulee ihan kiitettävästi kerralla :D Olipas kiva postaus taas jälleen kerran ! :-)

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuuleppa ei täälkä Rovaniemellä oo ainakaan vielä lunta ku parin senti kerros maassa:/
  Mut heeei ihana blogi sulla kaunonkainen!♥

 42. Avatar Jutta sanoo:

  Hahhah.. :D Meistä löytyy taas niin paljon samaa! :DD
  Mä olin kesän loppuessa aika skeptinen tämän joulun suhteen, mutta tämän viikon sisällä olen saanut kulutettua kaikki vapaat ajatushetket joululle. Musta on tosi hienoa, että aiot osallistua tuohon "Joulupuu"-juttuun! Mä oon monesti itsekin miettinyt, että siihen olisi kiva ostaa jotain varsinkin nyt kun voi itsekin tienata vähän rahaa. Ilmeisesti mulla on ainakin vanhemmat ennen meidän lasten syntymää ostanut joka joulu tuohon jotain ja mulle tulee pelkästä siitä ajatuksestakin niin hyvä mieli! On hankala ajatella asioita niiden lasten näkökulmasta, kun itsellä on kaikkea ja kaikki hyvin… Itsellä joululahjoja pursuaa joka nurkasta aaton päätteeksi, mutta yhdellä pienellä lahjalla voi ilahduttaa toista niin paljon! Taidampa ostaa tänä jouluna itsekin tuohon keräykseen jotain, eihän se ikää katso!
  En itsekään tykkää syödä pipareita ollenkaan, mutta taikinaa menisi senkin edestä! :D Mun äiti oli ostanut jotain kaupan valmispipareita ja aluksi olin niiden suhteen hyvin skeptinen…no nehän maistui ihan siltä taikinalta! Haha, se taikina on vaan parasta!
  Multa löytyisi niin paljon tähän lisää kommentoitavaa, mutta ehkä mä jätän sen tällä kertaa tähän. :) Mulle tuli kyllä ihan mielettömän hyvä fiilis tästä postauksesta – kiitos taas sulle ihana <33

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sait tällä postauksella mut ihan joulu tuulelle! :D Ootko muuten maistanu fazerin piparisuklaata? Se on tosi hyvää ja joulusta! Hyvä postaus ja meissä on näköjään samoja piirteita :) <3

 44. Avatar Janni sanoo:

  Oi miten kiva postaus! Varsinkin kun itekin on kunnon jouluihminen oli tätä ihana lukea :) Moniin kohtiin voi siis samaistua! :D

 45. Avatar Nelli sanoo:

  Aah ihana postaus, tuli niiin joulufiilis ♥ mä oon kans sellanen, joka ei niinkään pipareista välitä, mut ai että se taikinan maistelu ja tomusokerin törsöttäminen on mukavaa puuhaa x) & tosta rovaniemestä.. oon kerran ollu siinä marras-joulukuun vaihteessa rovaniemellä käymässä ja se oli kyllä ihan ikimuistosta ♥ se lumen määrä ja kun joululaulut soi kaiuttimista kaupungilla ja joka puolella oli jouluvaloja teki semmosen aidon hyvän olon tunteen ja sieltä tarttu kunnon joulufiilis ♡ suosittelen :)

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ikinä ei voi olla liian jouluhullu! Täällä ilmottautuu toinen jouluhullu, Joulu on vaan niin ihanaa aikaa :-) tositosi kiva postaus jälleen kerran! Nää sun tekemät joulupostaukset on niin mahtavia, tunnut nauttivan Joulusta koko sydämmestäs :-)

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Amanda vinkistä! Täytyy käydä heti siellä katsomassa mekkojen tarjonta ;> En oo testannut! Tuo voisi olla hyvä idea, koska rakastan jännityksiä! Täytyykin sellainen ostaa jouluksi ;-D!

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Ihanaa, että löytyy myös muita jouluhulluja! :D Tuo kuulostaa aivan ihanalta ja kelpaisi kyllä mullekkin nyt :p

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! Mä voisin puhua joulusta koko ajan, mutta täytyy vähän hillitä itseään :-D Mä oon kans ihmetellyt samaa! Jotenkin joulu ei tunnu yhtään samalta jos ei syö ollenkaan suklaata! :)

 50. Avatar Kellen sanoo:

  Toi kohta 14. Mun sisko harrastaa sitä oman miehensä ja lastensa kanssa :D ja tänä vuonna vietetään joulua yhdessä niiden ja meidän vanhempien kanssa. Iskä ja minä ei ikinä jakseta osallistua tuohon leikkiin, vaan aletaan jossain vaiheessa avata lahjoja ihan omaan tahtiin. Haha :D mulle tulee vaan kauhean kiusallinen olo kun kaikki tuijottaa kun avaan pakettia.

 51. Avatar Petra sanoo:

  Mun kotipaikkakunnalta on alle 200 km Rovaniemelle. Täällä on onneksi lunta edes vähän. Minä rakastan joulua.

 52. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä oot ostanu ne happy lightsin pallovalot? :)

 53. Avatar Juuli-Tuuli sanoo:

  Tampereen ikeassa oli ihan lähes kaikki jouluvalot ja -koristeet loppu kun viime viikonloppuna kans kävin. Ja kuulemma lisää ei tuu täksi jouluksi :(

 54. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan ihana postausidea<3! Sulta löytyy aina niin monipuolisia postauksia. kiitos siis tästäkin<3 Ja tiedätkö mä en kanskaan tykkää pipareista, mutta se taikina! sitä vois syödä vaikka kuinka! ps. täällä toinen jouluhullu<3

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ootko koskaan kokeillu partiolaisten joulukalenteria? Mulla on ollu joka vuosi ja tykkään :)

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Aw ihan huippua kuulla, että oot samoilla linjoilla! Niin on ja tietenkään unohtamatta sitä kuvaamista ;-) Munkin mielestä kyllä jouluun kuuluu punainen väri ja mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin mekko! Et tiedäkkään miten ihana on saada näin energistä ja positiivista palautetta :) Ihanaa, että sain tällä postauksella vähän nostettua sun joulufiilistä ♥ Ja joo tee ihmeessä, tätä tehdessä joulumieli nousee kattoon!! :)

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitos tuhannesti Kata! Ja ilo nähdä, että mun postausideat miellyttää sua :) Haha jee löytyy muitakin :D Sama täällä, joka vuosi niitä on silti pakko leipoa vaikka ei niitä paljoa tuu edes syötyä xD!

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtava kuulla, että sä oot tuota mieltä! :) Hei täytyy kyllä klikata heti H&M;:n sivut auki, koska alkoi houkuttaa niin paljon :p Aww ihana sinä! Musta on niin hienoa, että ihmisistä paljastuu niin paljon uusia piirteitä esille joulun aikaan ja huomaan jotenkin kaikkien olevan onnellisempia jouluna :) Oi onnea uudesta työstä! Tulee olemaan varmasti kiireistä, mutta sitäkin ihanempaa nähdä muiden ilot ja lahjojen kanssa hössöttämiset :p!

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Oo joo ehdottomasti! Mun mielestä lapsen kuuluu saada nauttia joulusta <3 Kiva, että tästä oli hyötyä ja kiitos itsellesi! :)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö!! Jes niin kiva nimittäin nähdä, että joku ajattelee yhtä hullusti xD Ohoh! Niistä tulee varmasti ihanan näköisiä ja taisit just houkutella mut tekemään tänä vuonna saman ;–D

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Nice to hear that! Thank you :)

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Sama täällä!! <3 Vitsit joulu on kyllä koko vuoden ihaninta aikaa ja jotenkin se on omanlainen kohokohta :) Voi sä saat sitten juhlia kunnolla ja voin vaan kuvitella sitä lahja määrää mikä tulee kerralla ;-) Kiitos kovasti! :)

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä :o Eikö! Tosi harmi kuulla, mä niin kuvittelin että siellä on jo paljon lunta :/ Iso kiitos sulle ihanan piristävistä sanoista ♥!

 64. Avatar Saijis sanoo:

  WOW mikä kommentti! Oon aivan sanaton! Nykyään, kun puhutaan paljon että lukijat ei kommentoi niin musta on hienoa, että täällä niitä kommentteja näkyy ja ihanaa, että Jutta jaksat panostaa näihin :) Niinpä! Me ollaan kans muutaman kerran viety ja mun mielestä se on pieni asia, mutta se voi muuttaa jonkun joulun ja varsinkin, kun harvoin kyseiset lapset saa muita lahjoja :s Me ei monesti tajuta ajatella asiaa niin, että jollakin voisi oikeasti olla asiat huonommin ja monesti sitä unohtaa, että kaikille joulun viettäminen ei oo itsestään selvyys:( Onneksi on olemassa tälläinen keräys, joka mahdollistaa auttamisen :) Haha joo miksi se taikina on NIIN hyvää xD?? Sitä voisi vetää vaikka kuinka paljon…. Aw ihana! Kaikki mikä maistuu piparitaikinalta on täydellistä <3 Pakko vielä sanoa, että ihanaa kun koeviikon aikana ehdit ilahduttaa mua sun sanoilla! Mukava kuulla, että sain hyvän fiiliksen välitettyä ja kiitos älyttömästi ihana <3 Oot kyllä niin ihanan positiivinen ihminen! :)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haha pakko lisätä tohon kohtaan 12., että nykyään on ihan tuurista kiinni millainen joulusää täällä Rovaniemellä on! Viime jouluaattona oli kaunis luminen joulusää, mutta joulupäivänä lumen tilalla oli loska sekä vesisade :-( alkaa toi ilmastonmuutos näkymään täälläkin..

  Mutta vielä pakko sanoa pari juttua! Sun blogi on ihan tositosi hyvä ja laatu paranee vaan koko ajan :-) Postaukset on mielenkiintosia, postaustahti on hyvä ja kuvat on ihania ja tarkkaanharkittuja! Jää semmonen tosi huoliteltu vaikutelma koko blogista ku kaikki yksityiskohdat on otettu huomioon. Ootkin yksi mun lempibloggaajista, jatka samaan malliin! :-) Hyvää joulunodotusta ja loppuvuotta sulle ♡

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Sainko! Vautsi <3 Tälläiset pienet sanat ilahduttaa mua niin paljon :) En oo maistanut! Mutta nyt kun sanoit niin tajusin, että se voisi olla suklaa josta mä tykkäisin :p Täytyy ensi kerralla kokeilla sitä! Iso kiitos sulle ja mukava kuulla, että meissä on samoja piirteitä <3 (:

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Oo wau kiitos paljon ihana :) Ja mukavaa, että löytyy samoja piirteitä sekä muita jouluihmisiä! Joulu on vaan niin parasta aikaa ♥ :)

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Voi Nelli ♥ Sä osaat sitten aina olla niin ihanan iloinen ja energinen täällä kommenttiboksissa :) Mä niin arvostan sun kommentteja! Voi tuo Rovaniemi kuulostaa aivan ihanalta! En oo koskaan käynyt sielä, joten tuollainen reissu olisi varmasti ikimuistoinen ja se täytyy joku joulu ehdottomasti toteuttaa :) Kiitos, kun tulit kertomaan tämän. Nyt tiedän, että sinne mä vielä joskus haluan ♥

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on kyllä totta!! Ja loistavaa, että muita jouluhulluja ilmoittautuu :p Joulua ei tuu koskaan voittamaan mikään <3 Se on niin ihanaa aikaa ja silloin kaikki on niin ihanan tunnelmallista :) Ihana kuulla, että mun joulusta nauttiminen välittyy myös sinne ruudun toiselle puolelle ja tarkoitus olisi tehdä lisää näitä hömpötyksiin liittyviä postauksia, koska niin moni näyttää näistä tykkäävän! :)

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Se on niin ihana tapa :D Voi eikä! Hahah ihana :D Ootte malttamattomia :p Mun mielestä se on kivaa, kun kaikki keskittyy muiden lahjoihin eikä vaan pelkästänsä omiin :) Ehkä sä tänä vuonna oot jo tottunut siihen tunteeseen ;>!

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kuulostaa täydelliseltä! Tuo ei oo nimittäin ollenkaan liian pitkä matka:) Mä kans toivon lunta eikä joulu tunnu miltään ilman sitä :(<3

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Seitashop.fi nimisestä verkkokaupasta :)

 73. Avatar Saijis sanoo:

  MITÄÄÄ!!! Ei voi :oo Nyt mä tulin niin surulliseksi :/ Oon jo netissä haaveillut kaikista ihanista koristeista, jotka aion sieltä ostaa… Voi ei :(

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ihanaihana Emilia<3 Ja mahtavaa kuulla, että oot tuota mieltä :) Mä tykkään tehdä mahdollisimman monipuolisia postauksia niin, että jokaiselle olisi jotain luettavaa ja ihana kuulla, että oon onnistunut siinä :) Oi ilo nähdä, että on muitakin jouluhulluja<3

 75. Avatar Saijis sanoo:

  En oo varmaan koskaan nähnyt sellaista :o Kiitos vinkistä, täytyy tutustua siihen heti tarkemmin! Se olisi kyllä varmasti kivaa vaihtelua:)

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti :o Ohoh tuo ilmastonmuutos alkaa todellakin jo näkyä siellä :( Mun mielestä on ihan sama onko talvella muuten lunta, mutta jouluna on pakko! Siitä tulee se oikea fiilis :)

  Voi kiitos sulle älyttömästi! Niin ihana saada blogista palautetta, koska mä pyrin panostamaan tähän päivittäin tai oikeastaan jatkuvasti täysillä. Ja sen takia tälläinen palaute piristää älyttömästi :) Kiitos vielä kerran ja ihanaa joulunodostusta sekä loppuvuotta myös sulle ♥ :)

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Voih :/ Hei täytyy heti suunnata katsomaan olisiko noita saippuoita tänä vuonna myynnissä :p Kunnon jouluhullu täällä xD

 78. Avatar Petra sanoo:

  Sori, jos sait väärän kuvan, kun kirjotin vähän epäselvästi. Nii siis missä mä asun niin täältä on alle 200 km Rovaniemelle. Käyn vasta viidennettä luokkaa. Ja tykkään sun blogista.

 79. Avatar Emma sanoo:

  Tosi kiva postaus ja ihan mahtrava idea kertoa tämmösiä faktoja! Haha joo vähän tohon edelliseen viitaten, ei se joulu kyllä kovin erilaiselta täällä Rovaniemellä tunnu :D Eipä sitä oikeasti edes huomaa, että tää on se "joulukaupunki" jossei Napapiirille mene. Yhdessä ostoskeskuksessa on kyllä joulupukki ympäri vuoden katossa roikkumassa, mutta Helsingin kadutkin on joulusempia valojen puolesta kuin Rollossa :D ja lumen määrä tosiaan vaihtelee nykyisin aika paljon :/

 80. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Ihana jouluinen postaus, ja tosi kiva blogi muutenkin! Jään seuraileen :)

 81. Avatar Iina E sanoo:

  OOOOOH! Rovaniemelle <3 Kannattaa ehdottomasti tulla :)))) Täällä ois jo yks tonttu joka vois näyttää paikkoja ;)

Kommentoi