Top beauty products – Winter edition

Ihanaa alkanutta viikkoa Mun viikko on startannut vapaapäivän merkeissä ja mä oon viettänyt koko päivän järjestellen paikkoja sekä selaillen erilaisia sisustukseen liittyviä verkkokauppoja. Me ollaan nimittäin saatu pari uutta ideaa tänne asuntoon, mutta kuulette niistä lisää vähän myöhemmin! Innostuin tänään myös tekemään kylppärin kaapille kunnon siivouksen ja sainkin siitä idean kirjoittaa päivitetyn version tämän hetken kosmetiikkatuotteiden suosikeista. Toivottavasti löydätte näistä vinkkejä sekä uusia tuotteita testaukseen esimerkiksi tulevaksi talveksi!

IMG_4390xz

Hajuvesissä lähellä sydäntä on erilaisten kukkien sekä hedelmien raikkaat yhdistelmät ja sen vuoksi tämä Victoria’s Secretin Bombshell-hajuvesi oli rakkautta ensi tuoksulla! Tästä löytyy muun muassa passionhedelmää, vaniljaorkideaa sekä mansikkaa – Täydellinen tuoksu talveksi, nimittäin se ei oo liian voimakas eikä ns. ”pistävä”.

IMG_4485s

Mun huulet kuivaa aina kylmällä ilmalla ja varsinkin talvella melkein päivittäin… Huulirasvan keräilystä riippuvaisena sitä on tullut testattua yksi jos toinenkin rasva, mutta näiden EOS-huulirasvojen oon huomannut olevan kaikista tehokkaimpia Kosteutus alkaa heti eikä näistä jää ollenkaan sellaista makeille huulirasvoille tyypillistä tahmeaa tunnetta. Lisäksi plussaa erityisesti syötävän hyvästä tuoksusta!

IMG_4521d

Vaaleanpunaista, valkoista sekä pinkkiä löytyy mun kynsistä kesällä melkein päivittäin, mutta jostain kumman syystä näin syksyn/talven tullessa myös kynsilakkojen sävyt vaihtuu erilaisiin. Löytyykö muita, joille käy aina näin? Nyt oon ottanut käyttöön beigen, viininpunaisen sekä kirkkaan punaisen, joka on ollut multa jo reilun kuukauden lopussa…. Viime viikolla mua tuli kuitenkin Emotionilla ihan sattumalta vastaan YSL:n kynsilakka juuri tarvitsemassani sävyssä! Tämä kyseinen sävy on 1 Rouge Pop Art.

IMG_4562s

Ripsareissa ylivoimainen suosikki jo kesästä lähtien on ollut Lancómen ja Alber Elbazin yhteistyönä suunniteltu Hypnose Star-niminen ripsiväri Monesti kaikissa ripsareissa on joko liian iso tai liian pieni harja, mutta tässä harja on kuin mun ripsille tehty! Väri levittyy tasaisesti ja purkki on todella riittoisa. Pelkään vaan pahoin tämän loppumista, koska näyttäisi siltä että tätä ei enää saa mistään… Jos joku tietää missä näitä on niin vinkkailkaa kommenttiboksiin!

IMG_4428a

Jos joku teistä on etsimässä itselleen uutta kuivashampoota niin pakko sanoa, että ei oo Batisten voittanutta Tässä kuivashampoossa yhdistyy hyvä tuoksu (ai miten niin tärkeä kriteeri mulle? :D) sekä oikeasti näkyvä vaikutus. Suihkuttelen tätä hiuksiin huonoina hiuspäivinä, mutta myös silloin kun haluan nutturalle rennon lookin tai pysyvämmän ponnarin!

IMG_4491s

Sain kesällä Tatulta lahjaksi kauan haaveilemani Urban Decayn NAKED 2-luomiväripaletin ja mä vielä tänäkin päivänä ihmettelen miten ihmeessä oon pärjännyt ilman tätä?! Kyseisestä paletista löytyy kaikki mahdolliset sävyt valkoisen, ruskean ja mustan väliltä. Mä rakastan ruskean sävyisiä luomivärejä, joten tällä paletilla saa loihdittua vaikka minkälaisia silmämeikkejä!

IMG_4617aJa vielä loppuun ei niin kosmetiikkatuote, mutta jotain sinne suuntaan liittyvää! Eli ympäri vuoden mun kosmetiikat pitää järjestyksessä Cosmetics Organizerin läpinäkyvät meikkilaatikot… Mä säilytän näitä kylppärin kaapin takana, josta ne on helposti saatavilla. Huulipunista näkee kätevästi niiden sävyt ja myös kiireessä kaikki löytyy näppärästi, kun jokaisella meikille on oma paikka.

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? Entä mitä tykkäsitte postauksesta?


56 Responses to “Top beauty products – Winter edition”

 1. Hei pakko kysyä että mistä tota kuivashampoota saa? :) Kiva postaus jälleen!

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava huomata, että pidit tästä! Sitä saa ainakin Kicksistä sekä Keskiseltä :)

 3. Avatar Johanna sanoo:

  Vois kokeilla tuota kuivashampoota! :-) ja kynsienlakkaus <3 ah

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Ehdottomasti kannattaa :) En oo koskaan törmännyt paremaan! Ooh niinpä, voisin vaikka päivittäin vaihtaa lakan väriä <3

 5. Avatar Erikax sanoo:

  Mä tykkään kans tosta ripsarista tiri paljon! Ostin sitä 4 kappaletta heti ensimmäisen kerran sen nähtyäni (:

 6. Avatar Helmi sanoo:

  Tuo Lancomen ripsari on tietääkseni edelleenkin myynnissä, tuo yhteistyö oli vain kuosi!

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Siis kaipaatko nyt erityisesti tota suunniteltua ripsaria, koska kyllähän tota on ihan normaalina lancomella? Siis tarkoitan, että ihan normaalisti mustassa purkissaxD

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mä kans juuri googlettelin ja ymmärsin kans, että samaa tavaraa myydään vaan eri purkissa! En oo asiaan kunnolla perehtynyt, mutta onneksi selvisi :)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Mun äitillä on juuri sitä toista ripsaria, mutta en oo koskaan ajatellut että kyseessä olisi sama :D Mutta hyvä, kun tuli puheeksi koska ainakin pikaisen googlettamisen jälkeen näyttäisi, että kyseessä on juurikin sama tavara :-D

 10. Avatar Ansku sanoo:

  Mistä oot ostanu noi Cosmetic Organizerit?:) vaikuttaa tosi kätevältä ja itekkin voisin harkita tollasia!

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kyllä älyttömän hyvää <3 Voi mun täytyy kans varmaan ensi kerralla napata toinen varastoon :p

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Oon tilannut ne Nelly.comista:) Suosittelen kyllä lämpimästi! Kaikki meikit on näissä kivasti esillä ja helpottaa huomattavasti kiireisiä aamuja, kun ei tarvitse etsiä esimerkiksi huulirasvaa joka paikasta :-D

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei kannata säilyttää meikkejä kylppärissä koska se kosteus voi pilata ne :) ihana postaus taas kerran ja mä kans unelmoin naked 3 paletista!!

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heii oisko sulla vinkata noita sisustusverkkokauppoja ihan tähän kommenttiin tai sitten kokonaan omassa postauksessa? Sulla on niin kiva sisustustyyli :)

 15. Avatar Elisa sanoo:

  Oi, ihania juttuja! En ole koskaan hankkinut itselle noita VS:n tuotteita, mutta tekisi mieli kyllä! :) Ja samoite myös tekis mieli testa noita huulirasvoja, tuntuu että kaikki niitä hehkuttavat!

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  mistä noita eos huulirasvoja saa? paljonko olis hintaa? :)

 17. Avatar Emilia sanoo:

  EOS-huulirasvoja täytyy kyllä saada ♡ mistä oot ostanut? Paljon kaikkia uusia tuotteita mistä en vielä tiennytkään! Nuo säilytysrasiat olis kyllä pakko saada♡ pysyis tuotteet paremmassa järjestyksessä :)♡ kiva postaus!

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Meidän kylppäri on sen verran iso, että mä säilytän niitä sellaisessa "normaalissa" kaapissa, jonka lähellä ei oo mitään suihkua, hanaa yms. Mutta en ookkaan koskaan kuullut tuollaisesta :o Joten hyvä tietää tulevaisuutta varten :)! Kiitos hirmu paljon ja se Naked 3 on myös ihanan sävyinen :p

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Aw ihana kuulla, että se miellyttää :) <3 Muutamia lemppareita on Sisustusidea-ja Sisustussatiini nimiset verkkokaupat, mutta tarkoitus olisi tänään etsiä lisää hyviä sivustoja, joten jos niitä löytyy niin voin vaikka vinkkailla niistä tarkemmin mahdollisessa ostospostauksessa tai asuntopostauksessa :)!

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitos paljon Elisa :') Joo testaa ihmeessä joskus! Mä tykkään VS:n tuotteissa erityisesti hyvästä tuoksusta ja siitä, että se säilyy pitkään eikä esimerkiksi tarvitse koko ajan suihkuttaa lisää hajuvettä :) Ja nuo huulirasvat voittaa kyllä mennen tullen kaikki muut, joita oon ikinä testannut! (:

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Näitä saa ainakin Kicksistä vähän päälle 10€:lla sekä Keskiseltä, jossa ne on noin 9€ :)

 22. Avatar Emma Maaria sanoo:

  Tosi kiva postaus, tästä sai kyllä hyviä vinkkejä. Varmasti muutama tuote pääsee testaukseen!

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Noi eos huulirasvat on kyllä hyviä, mutta sinänsä vähän huijausta kun oot kuluttanut sen tasaiseksi nii sieltä ilmestyykin ritilä jonka alla ois kyllä vielä ollut huulirasvaa.. D:

 24. Avatar Sarita sanoo:

  Tarviin ehdottomasti tollaset meikkilaatikot! :) kiitos ideasta!

 25. Avatar Virvas Way sanoo:

  Sitä saa kanssa ihan perus k-ruokakaupoista ja prismoista :D

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moikka. Ensinnäkin Oot ihan älyttömän kaunis ja Sulla on ihan mahtava blogi..♥ Katoin Sun instasta kuvan missä Sulla oli uus musta takki mistä se on? Tosi hieno ♥ -M-

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  tosi kiva postaus! ja tuli mieleen ja pakko kommentoida, että musta on aivan ihanaa että oot bloggaaja, joka osaa myöntää "virheensä"! tän oon huomannu joistakin aiemmistakin postauksista, mutta esimerkkinä nyt vaikka tuo että joku tuli kommentoimaan että hei, se on sama ripsari siinä mustassa purkissa! ja vastasit ystävällisesti että joo, tutkiskelin asiaa ja siltä näyttää!:) harmillisen moni bloggaaja olisi meinaan vastannut tuohon jotenkin tosi vttumaiseen sävyyn ja että joo, tiesin??!? haha, pitkä sepustus mutta musta on vaan niin kiva tää sun tyylis millä vastaat kommentteihin;D

 28. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ootko tilannu noita VS -tuotteita koskaan netistä? Jos oot niin mistä :)?

 29. Avatar maaya sanoo:

  Täytyy seuraavaksi kokeilla tuota Batisten kuivashampoota. Oon siitä muiltakin kuullu paljon positiivista palautetta! Mulla on tällä hetkellä Toni&Guy;:n kuivashampoo, joka on ihan hyvä, mutta huono puoli on karmea haju, joten sikäliki tämä sun käyttämä vois olla vähän miellyttävämpi :)

 30. Avatar Anne H sanoo:

  Sulla on kyllä tosi hyvä silmä tuossa tuotteiden kuvaamisessa ja varsinkin taustojen valinnassa. Kiva katsella aina näitä raikkaita kuvia, joissa on myös mielenkiintoiset taustat. Kauniita kankaita ja astioita. :) Sun blogista saa aina inspiraatiota ja ideoita! Ihana nähdä, kuinka paljon panostat ja näät vaivaa blogin ja erityisesti kuvien eteen :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 31. Avatar Emma sanoo:

  ihania tuotteita, ja kuvat jälleen kerran nii upeita ja valoisia ♥ ja toi VS-hajuvesi vaikuttaa tosi kivalta, vois vaikka listata must have- listalle :p

 32. Avatar Nelli sanoo:

  voi noi säilytysboksit on kyl tosi käteviä! :) ja tässä postauksessa on monta tuotetta, joita aion testata ;-) ♥

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Millä asetuksilla kuvaat sun kuvat, kun ne ovat niin kaunin valoisia?
  Lisäksi minua kiinnostaisi tietää millä muokkaat kuvasi, kun värit ovat niin ihanan kirkkaita? :)

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  paljonko tuo batisten kuivashampoo maksaa ja saako noita ihan normikaupoista? tai oisko sulla muita hyviä kuivashampoita mitä voisit suositella? mulla on just joku hyvä kuivashampoo jo hetken aikaa ollut etsinnässä :)

 35. Avatar Roosa sanoo:

  Heh, just pari päivää sitten etin sun blogista mainintaa tosta Bombshellistä, kun muistelin että oot sitä joskus aiemminkin kehunut ja nyt tuli tää postaus :-D Itse tosiaan sain ton saman tuoksun hetki sitten tuliaisena ja rakastuin kyllä heti! Tällä hetkellä mun ehdoton suosikki :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Ooh sitten tämä postaus oli tosi onnistunut, jos sait uusia tuotteita testaukseen :) Mä oon ostanut EOS-huulirasvan Kicksistä, mutta niitä saa ainakin Keskiseltä sekä joistakin verkkokaupoista! Nuo säilytysrasiat on kyllä tosi käteviä ja kaiken lisäksi näyttää hyvältä :p Kiiiiitos ihana<3

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Jee huippua kuulla, että tästä postauksesta oli noin "konkreettista" hyötyä ja kiva, että uusia tuotteita löytyi testaukseen! (:

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä!! Mulla kuluu nämä niin hitaasti, että en oo päässyt sinne asti vielä xD Mutta aika törkeetä jos siellä on sellainen :/

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Mahtavaa, että idea oli hyödyllinen! Kannattaa tilata Nellyltä tai suunnata Ikeaan, nimittäin näitä on kuulemma siellä taas kans saatavilla :p

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihana kuulla, että tykkäät tästä! Ja kiitos tuhannesti kivasta kommentista ♥ Kuvassa näkyvä takki on saatu Sheinsideltä :)!

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän! :) Hei tuo on muuten totta, oon törmännyt samaan… Mulle ei olisi tullut mieleenkään väittää, että tiesin asiasta koska en tiennyt tarkasti ja olin vaan iloinen, että jotkut vaivautuivat asian mulle selventämään :) Ja haluan aina olla rehellinen täällä kaikesta mitä sanon tai kirjoitan. Jos teen ns. "virheen" niin mitä sitä peittelemään! Niin mukava kuulla, että pidät mun vastauksista ja kiitos kommentistasi :)!

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Joo oon monta kertaa :) Oon tilannut aina Nordicfeeliltä tai Bangerheadilta! Kummassakin on laaja valikoima ja plussaa suomenkielisistä sivuista :>

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Ehdottomasti kannattaa! Niistä löytyy monia eri tuoksuja sekä vaaleille ja tummille hiuksille omat versiot :) En ookkaan koskaan kuullut tuollaisesta, mutta uskon että tämä voittaa sen ja ainakin tuoksun puolesta ;-)!

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Wau! Oon ihan sanaton…<3 Mä pyrin koko ajan kehittymään lisää kuvaajana, joten tälläistä palautetta oli niin ihana saada :) Haluan yleensä käyttää erilaisia taustoja, kankaita yms, niin kuvat ja postaus pysyy mielenkiintoisena :) Kiitos vielä kerran ihanasta illan piristyksestä!:)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitti hirmu paljon :') Mukava kuulla, että nämä kuvat oli mieluisia ♥ Joo! Sen tuoksu on niin ihanan raikas ja hempeä :))

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on :p Käytännöllisiä ja pitää meikit hienosti esillä! Vautsi tosi kiva juttu, että löysit uusia tuotteita testaukseen :-) ♥

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Kuvaan yleensä aina luonnonvalon aikaan joko P-tai M-asetuksilla :) Lisäksi lisään koneella kuviin vielä Picasalla lisää kirkkautta ja vähän varjostuksia tuomaan värejä paremmin esille :)!

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Häh :D Ei täällä päin ainakaan myydä muualla :o

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Se on noin 3-4€ ja joku ylempänä kommentoi, että sitä pitäisi saada normaalista K-ryhmän kaupoista sekä Prismasta, mutta meillä täällä päin ne ei ainakaan kuulu valikoimaan :o Mutta ainakin Kicksissä sekä Keskisellä on näitä :) Suosittelen kyllä tätä! Ja näitä löytyy vaikka mitä erilaisia tuoksuja muun mussa vanilja, kirsikka yms. :p

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti! Hei vähän hyvä sattuma :-D Voi mä oon sun kanssa niin samaa mieltä! Tässä tuoksussa on jotain herkullista ja siihen ei kyllästy ollenkaan :) Ihana kuulla, että siitä on tullut myös sun suosikki (:

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  mäkin ostin cittarista :-D

 52. Avatar Anonyymi sanoo:

  Pakko kysyä, että mitä mieltä oot noista Baby lipseistä? :D ku ite en oo vielä uskaltanu ostaa sellasta, koska oon kuullu nii paljo negatiivista kommenttia, mutta yhtälailla oon kuullu myös positiivista palautetta. Entä mikä niistä on sun mielestä kaikista paras ja miksi? :)
  Ihana postaus jälleen kerran! ♥

 53. Avatar Julia sanoo:

  Mistä oot ostanut ton sun bombshellin? Se on niin ihanan näköinen ja varmaan hyvän tuoksunenkin mut en oo sitä kauheesti verkkokaupoissa nähny:(

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Mä tykkään älyttömästi! Kosteuttaa, tuoksuu hyvältä ja tekee huulista pehmeät :) Ei voita EOS-huulirasvoja, mutta ne tulee hyvänä kakkosena (: Mun mielestä paras on tuo pinkki eli Pink Punch, josta tulee huuliin hieman väriä! Oo kiitos sulel paljon ♥ :)

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Oon ostanut sen kesällä Viking Line Gracelta :) Noita on tosi huonosti saatavilla, mutta ainakin joskus oon nähnyt Nordicfeel.fi nimisessä verkkokaupassa myynnissä niitä! Toivottavasti löydät omasi:)

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi Saija! Olen lukenut blogiasi puolisen vuotta, mutta kommentoin vasta ensi kertaa. Olen saanut blogistasi hyviä vinkkejä kauneudenhoitoon liittyen, kiitos niistä! :) Nyt kiinnostaisi tietää, onko tuo tässä postauksessa näkyvä ripsiväri todellakin hyvää, ja myydäänkö sitä edelleen samalla nimellä, mutta eri kuosilla vain?

Kommentoi