NIKE AIR FORCE 1

… Ne on valkoiset
… Nahkaa
… Pienellä hopealla yksityiskohdalla
… Ne on juuri sellaiset, kun osasin kuvitella!

IMG_3694f

IMG_3756x
Nimittäin saanko esitellä uudet Nike Air Force 1:set Mä oon aina lukeutunut niihin ihmisiin, jotka vaatii mukavuudenhaluisena miellyttävää tunnetta myös kengiltä. Sen vuoksi yksi kenkämerkki, jonka oon huomannut täyttävän tämän kriteerin on Nike! Oli kyseessä sitten Air Maxit tai Free 5.0-kengät niin kävely tuntuu vain keventyvän askel askeleelta ja mukavuus on jotain ihan eri luokkaa kuin muissa kengissä.

IMG_3716g

IMG_3730lm
Sen vuoksi nämä kengät ensimmäisen kerran viime kesänä nähtyäni Weheartissa tiesin, että vielä jonain päivänä nuo hankin. Saman kesän aikana nämä kengät alkoi levitä myös Suomeen ja niiden suosio lähti hurjaan nousuun enkä kyllä ihmettele yhtään! Olin silloin juuri ostanut Air Maxini, joten ajattelin että ostan nämä kengät sitten vähän myöhemmin vaikka syksyksi… Noh se ei tietenkään ollut mikään maailman paras idea, koska näitä ei tuntunut saavan enää mistään! Pari viikkoa sitten selailin yöllä sängyssä puhelimella eri nettikauppoja ja päätin katsoa olisiko näitä ilmestynyt lisää myyntiin – Oli!! Voi sitä ilon, onnen, huutojen ja pomppujen määrää Hyppäsin ylös sängystä, avasin koneen ja menin äkkiä tilaamaan omani. Tatu vaan naureskeli vieressä mun ihme sekopäiselle touhulle :-D

IMG_3711k

IMG_3715w
Vaikka kengät on malliltaan ja väriltään tosi simppelit niin joku näissä kiehtoo mua älyttömästi! Yksi syy voi olla myös se, että näitä pystyy yhdistellä tosi monen asun kanssa. Oonkin syksyn mittaan monesti miettinyt, että ”vitsit miten tämän ja tämän asun kanssa sopisi hyvin kyseiset kengät”. Noh nyt mä pääsen vihdoin ja viimein pukemaan nämä jalkaan En voisi olla tyytyväisempi tämän hankintaan! Niin ja moni toivoi, että alkaisin kirjoittamaan myös ostosten hinnat esille eli nämä oli 99.95€.

Teiltä löytyy varmasti mielipiteitä näistä kengistä, joten kirjoittakaa ihmeessä kommenttiboksiin miellyttääkö nämä teitä?


51 Responses to “NIKE AIR FORCE 1”

 1. Ihanat <3 mistä tilasit nää?

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että pidät! Nämä on kyllä aivan ihanat <3 Tilasin nämä Junkyardilta :)

 3. Avatar Petra sanoo:

  Ihanat kengät. Sopii sulle.

 4. Avatar EESI sanoo:

  Nämä on niin ihanat! Ostin kanssa just mun valkoiset airmaxit joten täytynee odottaa vaikka ens kevääseen.. :)

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  perus että nää kengät on ollu itellä jo sen kaks vuotta ja nyt bloggaajat vasta ostaa nää ja luulee et nää on joku uus juttu xd

 6. Avatar Emilia sanoo:

  Siis saija mä en ala!!! Mä haluan kans noi ♥ ihan täydelliset! Taas toistan itseäni mut sun tyyli iskee muhun niin täysin. Ja musta tuntuu että ihailen paljon kaikkea samaa kuin sinäkin :)

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Mä jo itse asiassa odotan, että pääsen kuvaamaan nämä asukuvissa :) En vaan tiedä odotanko kevääseen :/ Houkuttelisi käyttämään näitä jo nyt heti… :D

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten kiva kuulla, että tykkäät näistä :) Ooh ne on myös varmasti aivan ihanat! Mä kans pohdin, että otanko ne nyt käyttöön (järkyttävään vesisateeseen) vai odotanko ensi kevääseen :p Ehkä kuitenkin kevääseen!

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mä kans sain hetki sitten tietää, että näitä on myyty jo monta vuotta :D Mutta tosi outoa, että mua ei oo ainakaan ikinä tullut nämä vastaan? Silloin ensimmäisen kerran Weheartissa ja sen jälkeen niitä alkoi ilmestyä myös kauppoihin :)

 10. Tarviiko Anonyymin mukaan kaiken olla jotenki uus juttu? :D mä ihastuin noihin, kun näin noita Weheartitissa ja oli pakko ostaa ku pääsin Lontoon Nike-kauppaan! Sain vielä puolet halvemmalla, koska ostin lastenosastolta! :) niin ihanat kyllä <3

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Voi Emilia niin on! Näissä on joku mikä kiehtoo älyttömästi… ♥ Ja vitsit miten mukavat nämä on jalassa :) Oi ihana kuulla, että pidät mun tyylistä ja mä oon kans huomannut, että meillä on samanlainen maku :p

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Niin tuo on totta :D Yhtä hyvin sitä voi ihastua vanhoihin juttuihin :) Hei tuo Weheart on kyllä siitä koukuttava, että sieltä löytää aina kaikkia tälläisiä ihanuuksia :D Oo nyt oon kyllä pikkasen kateellinen! Voin vaan kuvitella mitä kaikkia ihanuuksia se kyseinen kauppa oli täynnä <3

 13. Avatar Jutta sanoo:

  Oioioi <33 Täydelliset! Osaan niin kuvitella noi sulle ja odotan jo innolla ensimmäisiä askuvia noiden kenkien kanssa!
  Hullaannun itsekin yhä enemmän ja enemmän kenkiin aina, kun lue sun postauksen joistain uusista kengistä. :D Vähitellen alan oikeasti ymmärtämään niiden merkityksen asukokonaisuudessa. Pitäisi varmaan itsekin alkaa hamstrata uusia kenkiä jokaiselle vuodenajalle. Muutaman kenkäparin pyörittely alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää…

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ompa ihanat kengät! Ihan eka bongasin noi aivan ihanat tyynynpäälliset! :-) Mistä oot hankkinut? Saija, kaikkee hyvää sulle, upea nainen, upea blogi!<3

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haha jos nyt tarkkoja ollaan nii Air Forcethan on 90-luvun klassikko kenkiä.. mutta eihän sillä ole edes mitään väliä onko uusi vai vanha juttu :D!!! tärkeintä on että itse tykkää!!! Kannattaa muuten ostaa noihin sellaista suojasuihketta!! Mulla on pysyny sen ansiosta kauan valkosena eikä tarvii edes millään hammasharjalla hinkkailla puhtaaksi :D!! Hyvä ostos :)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihanat kengät! Just tollaset olen halunnut ja pitkään<3

 17. Avatar Tinja Emilia sanoo:

  Pähkäilen Adidas Superstarsien ja noiden välillä. Oon muuten samoilla linjoilla Janinan kanssa, kannattaa valita lastenkoko, niin saa kengät halvemmalla. Mun addut on kokoa 38 3/4 ja ne ostaessani oli lastenpuolella kaiken lisäks ale hehe :)

 18. Avatar hanipupu sanoo:

  Mistä tuo taustalla näkyvä leobardi kuvioinen tyyny on,Se on iiiihana<3

 19. Avatar Erikax sanoo:

  Nyt oot kyllä hankkinut aivan upeat kengät! Mä ostin just viime keväänä nää ihan samat kengät ja voin sanoa, että nämä olivat yhdet parhaimmista ostoksistani! (:

  Olen käyttänyt näitä aina kun sää on sallinut, eikä tutut Conversetkaan tunnu näiden rinnalla mukavilta (-:

 20. Avatar Jenni R sanoo:

  Heh, just kommentoin sulle Instagramissa ja huomasin että olitkin jo postannut näistä!! :) Niin ihanat!! Mää haaveilen valkoisista air maxeista, mutta taidan päätyä mustaan ihan niiden käytännöllisyyden takia. :) Mistä muuten löysit nää?

  http://www.kenkafriikki.com

 21. Avatar Outi Vänskä sanoo:

  Hyvän ostoksen teit ja onneks löysit koon! Mäkin etsin omaa kokoani kesällä kissojen ja koirien kanssa ja kun vihdoin löysin niin laitoin heti tilaukseen, enkä hetkeäkään oo kyllä katunut nimim. aina kyseiset popot jalassa :D

 22. Avatar Tiina sanoo:

  voin niin samaistua sun fiilikseen ! Kotiutuin nimittäin omat korkea vartiset af1:it tuossa pari kuukautta sitten ja vannon etten enää ikinä ostakkaan muita kenkiä ! niin täydelliset !

 23. Heippa! Olisi kiva jos kävisit tutustumassa jalkapalloaiheiseen blogiini!:) Jos jalkapallo kiinnostaa yhtään niin käy katsomassa!:)

  http://maaliakohti.blogspot.fi

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Veit Jutta sanat mun suusta!! <3 Nämä on niin täydelliset kengät! Ja mä kans innolla jo odotan, että pääsen kuvaamaan asukuvia näiden kanssa :p En vaan tiedä maltanko odottaa kevääseen vai otanko nämä jo nyt käyttöön! Saa nähdä ;-) Haha joo oon aika kenkäfriikki xD Mutta tosi kiva, että oot alkanut kiinnostumaan kengistä enemmän ja niillä on itse asiassa tosi iso merkitys esimerkiksi asuissa! Joo suosittelen, uudet kengät nimittäin piristää aina ja kun satsaa laatuun niin ne varmasti myös kestää vuosia :)!

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vähän kiva juttu, että pidät näistä =) Ja mä kans tykkään noista tyynynpäällisistä tosi paljon :p Kaikki on ostettu H&M;:n Home-puolelta :) Aww kiitos tuhannesti ja kaikkea hyvää myös sulle <3!

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse tykkään ajaa autoa korottomilla kengillä, joten olenkin etsinyt jo kauan kenkiä jotka sopisivat mahdollisimman moneen asuun, olisivat mukavat jalassa sekä kestävät ja joissa ei olisi korkoa. Yleensä törmää sitten sellaiseen asiaan, että kengät eivät sovikaan kuin ehkä muutamaan asuun. Olisikohan nämä kengät pelastus minulle?:D Odotan asukuvia näistä kengistä;)

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Joo Tatulla on kuulemma ollut tälläiset lapsuudessaan :D Mutta se on usein niin, että kaikki vanhat klassikot palaa vähän uudistettuina takaisin muotiin ja myyntiin :)! Hei kiitos vinkistä! Mulla on ostoslistalla myös Uggien suojasuihke, joten lisään listaan mukaan myös tuon. Mulla ei käynyt mielessäkään näihin mitkään suihkeet, joten hyvä kun sanoit :) Oi kuulostaa hyvältä! Ja oon sun kanssa samaa mieltä, nämä kengät on ollut kyllä hyvä ostos vaikka en oo päässyt vielä edes testaamaan niitä :p!

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että säkin tykkäät näistä :) Voin kyllä suositella lämpimästi, nämä on niin ihanat

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Oi ne on varmasti myös hienot! :) Mä en tuosta tiennytkään, joten hyvä kun kerroitte! Rakastan nimittäin Niken kenkiä, joten hyvä tietää tämä tulevaisuutta ajatellen ja mulla on jalka 37 eli löytyy varmaan hyvin koko myös lastenpuolelta? Voi sulla kävi kyllä tosi hyvä tuuri sitten :)!

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo kyseinen tyynynpäällinen on tilattu H&M;:n Home-osastolta :)<3 Mutta siitä on jo reilu vuosi aikaa, joten niitä ei taida olla enää saatavilla :/

 31. Avatar jenni sanoo:

  noi kengät on niin ihanat! :)

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  En kestäää!!♥♥♥

 33. Voi juku, näiden kenkien perään olen itsekin haikaillut jo pitkän aikaa ♥

  Tuli mieleen, että kysymyspostauksessa mainitsit hoitavasi hiuksiasi pari kertaa kuukaudessa öljyhoidolla, niin tarkoititko että ihan vaan läträät kunnolla hiusöljyä tukkaan ja peset myöhemmin pois, vai onko sulla joku rutiini tähän? :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon niin samaa mieltä sun kanssa:) Näitä tyylikkäimpiä kenkiä ei oo! Ooh vähän ihana kuulla, että sä oot ollut tyytyväinen ostokseen :) Mä oon kans niin innoissani näistä ja luulen, että mullakin nämä voittaa heti Converset :p<3

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mä vastailinkin sulle sielä :) Mutta joo olin nopee! :D Voi kuulostaa hyvältä! Ja mulla ainakin valkoinen on jopa mustaa käytännöllisempi vaihtoehto, joten uskon että sulla olisi myös niille käyttöä :p Mä tilasin nämä Junkyardin nettikaupasta :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana nähdä, että oot tuota mieltä!! :) Voi eikä :D Mutta tiedän tunteen, tuntui nimittäin että näitä ei saa enää mistään :s Onneksi kuitenkin löytyi ♥ Haha mä vähän luulen, että mulle käy samoin… Taitaa muiden kenkien olemassaolo unohtua :-D!

 37. Avatar Emma Maaria sanoo:

  Ihanat kengät ♡! Ja nyt pitää vielä niistä valkosuklaakekseistä sanoa: mun luokkalaiset teki niitä tänään kotsan tunnilla ja oli kyllä tosi hyviä ♡.

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä vähän kiva, että oot löytänyt omasi!! :) Mä oon kans näille jo aivan myyty, vaikka en oo vielä ottanut päivittäiseen käyttöön. Uskon kuitenkin, että näistä tulee mun yhdet käytetyimmät kengät <3! :)

 39. Avatar Saijis sanoo:

  En oo kovin kiinnostunut jalkapallosta, mutta voin silti käydä katsomassa blogisi! :)

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Hei ne on nämä!! Ehdottomasti <3 Nämä tuntuu jalassa niin mukavalta, helppo kävellä, sopii kaikkien erilaisten asujen kanssa yhteen ja autoa varmasti myös helppo ajaa :p Mä kans odotan innolla jo, että pääsen kuvailemaan teille näiden kanssa asukuvia! Nämä tulee nimittäin näkymään mun jalassa varmaan päivittäin ;-D

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kiva kuulla, että tykkäät Jenni näistä!! :)

 42. Avatar Saijis sanoo:

  En mäkään!! Voiko ihanempia kenkiä olla olemanssa? EI ♥♥

 43. Avatar Saijis sanoo:

  En yhtään ihmettele, koska nämä on kyllä aivan ihanat! := ♥

  Joo mä laitan kunnolla hiusöljyä latvoihin, laitan pyyhkeen tyynyn päälle, nukun yön yli ja pesen aamulla hiukset! Toimii tosi hyvin ja hiukset saa hoitoa koko yön ajan :)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäät kans ♥ Oikeasti! Vautsi vähän kiva juttu, että tykkäsitte niistä :p!

 45. Avatar rrrrronja sanoo:

  Ihanat! oon itekkin ettinyt näitä kesästä asti eikä mistään tunnu löytyvän.. mistä ite löysit ja oliko sielä paljon kokoja? Paljon niiden toimitus aika oli suunnilleen? Tarvisin uudet kengät parinviikon päästä yhteen tapahtumaan mut en viiti mitään muita ostaa vielä jos noita ois vielä saatavilla! (:

  http://preciselyr.blogspot.fi

 46. Avatar Tinja Emilia sanoo:

  Voi hyvinkin olla, että löytyy, joten kannattaa tutkia asiaa! Vaatekaupoissa kannattaa myös shoppailla lastenosastolla, mikäli koot vaan sopii. Vaatteet on siellä vähän halvemmat :)

 47. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eikä mäkin just tajusin, et nää on ne Niken Airit lyhytvartisina :-D poikaystävä käyttänyt tälläsiä korkeavartisia varmaan neljä vuotta jo :-D hassua tosiaan, kun nyt monella bloggaajalla näkyy nämä!
  Noi vois olla hyvät työkengät, kun työskentelen vaatekaupassa ja käytän ballerinoja, joiden takia jalat on aika kipeet työpäivien jälkeen :-/

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on :) Ja tiedän sun tunteen, näitä ei tunnu olevan missään enää saatavilla :s Tilasin omani Junkyard-nimisestä verkkokaupasta ja siellä oli tosi hyvin kokoja :) Parasta oli se, että tilasin nämä maanantai yöllä niin keskiviikko aamuna ne oli jo postissa! Eli näillä kesti ainoastaan yksi kokonainen päivä tulla :p Kannattaa tilata sieltä jos siellä on vielä kokoja jäljellä :)<3

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Haha eikä :D!! Nämä on nyt vasta jotenkin levinnyt ja nyt näitä tuntuu näkyvän tosi monella :) Hei nämä olisi varmasti hyvä vaihtoehto sulle! Jalat ei väsy ollenkaan ja tuntuu jalassa miellyttävältä :)

 50. Avatar Nelli sanoo:

  Oon törmänny myös näihin ihanuuksiin we♥it:issa ja ai että, joku niissä vaan kiehtoo vaikka simppelit onkin ♥

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuinka hyvin näitten kenkien koko vastaa sun yleistä kengänkokoa? Jos mulla kokona on yleensä 37, kannattaako tilata isommat? :)

Kommentoi