Tämän hetken ilonaiheet

Heissan ja kivaa uutta startannutta viikkoa Hassua, että oon viimeiset kolme viikkoa postaillut teille päivittäin ja nyt, kun en eilen ehtinyt istua edes koneella niin illalla oli jotenkin orpo olo :-D Tuntui, että päivästä ”puuttui” jotain ja syy tähän löytyy mun entistä enemmän kasvaneesta inspiraatiosta tätä blogia kohtaan! Onneksi nyt kuitenkin pääsin rauhassa istumaan koneen ääreen ja innostuin kirjoittelemaan teille myös Tämän hetken ilonaiheet-postauksen. Tähän aikaan vuodesta moni masentuu jatkuvasta pimeydestä, joten toivon tämän postauksen tuovan edes pientä piristystä näihin synkkiin iltoihin ja normaaliin arkeen! Aloitetaan eli tällä hetkellä mut tekee iloiseksi;

 ♥ Huomenna oleva vapaapäivä – Mulla on usein lauantaisin töitä, joten sunnuntain lisäksi viikon toinen vapaapäivä osuu useimmiten keskelle viikkoa ja tällä viikolla se on jo huomenna! Ajattelin tänään pitkästä aikaa valvoa (hyvällä omalla tunnolla) myöhään ja nukkua huomenna pitkään. Muita suunnitelmia mulla ei oo enkä aio edes tehdä, nimittäin joskus on kiva vaan olla rauhassa kotona.

 Uusien soittolistojen tekeminen – Mä kävin pari päivää sitten kaikki mun Spotifyn listat läpi ja tein yhden uuden listan, jossa on tällä hetkellä vain muutama biisi. Kohta voisin laittaa kaiuttimet täysille ja etsiä uutta musiikkia. Jos biisejä löytyy paljon niin katsotaan jos innostuisin jakamaan niitä myös tänne teidän kuunneltavaksi!

IMG_3389k Huomenna päättyvä kirpputori – Meillä on ollut äitin kanssa kirpputori nyt kohta reilu kolme viikkoa ja se päättyy huomenna. Multa löytyy vielä ainakin yksi tai jopa kaksi pussia vaatteita, jotka ei ikinä päätynyt myyntiin asti ja ajattelin, että jos teitä kiinnostaisi niin voisin pian lisäillä uusia kohteita blogikirppikselle! Miltäs kuulostaisi?

 Kynttilöiden polttaminen pimeässä! Mä kävin ennen tänne koneelle tulemista sytyttämässä meidän parvekkeen jättilyhtyyn kynttilän palamaan sekä muutamat tuikut olohuoneeseen ja yhden tänne makuuhuoneeseen – Oon saanut näistä kynttilöistä huomattavasti lisäenergiaa.

 Siivotut kaapit – Oon monesti sanonut, että oon perfektionisti kolmen eri asian suhteen ja ne on tämä blogi, siivoaminen ja sisustus ylipäätänsä. Mä oonkin nyt käyttänyt syksyn illat hyödyksi ja siivonnut kaikki meidän kaapit! Yllätyin siitä miten hauskaa niiden siivoaminen voikaan olla :-D

Sample Pictures1-001  JOULU Tähän yhteen sanaan mahtuu tiivistettynä paljon erilaisia asioita! Tällä viikolla on ensimmäiset joulunavaukset, ajattelin käydä ensimmäisillä lahjaostoksilla, paketoida niitä sekä huomenna voisin leipoa vuoden ensimmäiset joulutortut, namm.

Vanhat Vain Elämää-jaksot – Mä oon innostunut vasta tällä kaudella katsomaan Vain Elämää-sarjaa (I know, tuun vähän myöhässä…) ja vitsit miten yllätyin, kun pari viimeistä päivää telkkarissa on pyörinyt edellisten kausien jatksot ja nyt mä oon kohta kattonut myös ne!

 Teidän sydäntä lämmittävät kommentit – Oon parin viimeisen päivän aikana saanut mitä ihanempia kommentteja ja viestejä teiltä Ette tiedäkään miten pienetkin sanat voi piristää mun päivää niin paljon. Oon huomannut näiden kommenttien olevan myös yksi syy mun vielä aktiivisempaan postaustahtiin!

IMG_3507d Unirytmin löytäminen – Mun unirytmi on ollut vähän kadoksissa viimeiset pari viikkoa ja väsymys on saattanut alkaa painaa päälle kesken päivän! Nyt oon vihdoin löytänyt siihen tutun ja turvallisen rytmin. Eli vaikka kuinka vannon, että tänään valvon niin todellisuudessa oon varmaan kymmeneltä sängyssä :-D

 ”Happines is a new pair of Nikes” – Vaikka kovasti haluaisin ottaa jo Uggit kaapista päivittäiseen käyttöön niin silti odotan jo kuivia katuja. Mä onnistuin pari viikkoa sitten löytämään kauan etsimäni Niken kengät, jotka ajattelin esitellä teille jo ehkä tällä viikolla!

Saunominen! Mä rakastan saunoa, mutta yleensä vain syksyllä ja talvella… Haha kuulostan varmaan monen korvaan tosi oudolta ihmiseltä :-D Silloin jotenkin pihalta kylmästä ilmasta tullessaan kaipaa lämpöä ja mikä olisikaan siihen parempi ratkaisu kuin saunassa käyminen? Sen jälkeen vedän aina fleece-kangasta olevan oloasun päälle ja aamutossut jalkaan. Tämä on ehdottomasti näiden päivien yksi odotetuimmista kohokohdista!

Sample Pictures1-002 Jääkaapissa odottavat juustot ja viinirypäleet – Mä kuuluu siihen osaan ihmisistä, jotka rakastaa juustoja yli kaiken! Meiltä löytyy jääkaapista nyt muun muassa Brie-juustoa, aurajuustoa sekä vaaleita ja tummia viinirypäleitä. Voi tulee vesi kielelle pelkästä ajattelusta!

Blogin ulkoasun päivitys – Ai niin nyt mä keksin uutta tekemistä huomiselle! Nimittäin blogin ulkoasu kaipaisi pientä päivitystä ja tarkoitus olisi myös vaihtaa banneriin hieman ajankohtaisemmat kuvat. Saa nähdä mitä muuta kivaa keksin tänne! Ja jos teillä muuten on jotain vinkkejä/toiveita ulkoasun suhteen niin niitä saa ehdottomasti laittaa tulemaan :)

 Syksyiset kynsilakat – Mä käytän yleensä kynsilakkoja vähän vuodenajan perusteella! Kesäisin suosin paljon vaaleanpunaista ja valkoista, mutta syksyllä taas kovassa huudossa on muun muassa kirkkaan punainen sekä vaaleansininen.

IMG_3498d

Jacket Sheinside (gifted) | Shirt Gina Tricot | Jeans Dr. Denim | Bag Longchamp | Shoes Topshop | Scarf Mulberry | Watch Guess | Ring H&M;

Kuvituksena tässä postauksessa toimii eilisen päivän asu! Näistä kuvista ei ehkä ihan heti huomaisi, mutta nämä on kuvattu keskellä vesisadetta ja järkyttävää tuulta… Sen takia nyt täytyy pitää peukut pystyssä, että saadaan taas pian lumi takaisin maahan Mutta mitäs piditte pitkästä aikaa tälläisestä postauksesta?


75 Responses to “Tämän hetken ilonaiheet”

 1. Avatar Jutta sanoo:

  Kokosin itsekin aikaisemmin päivällä juurikin viime aikojen ilonaiheita :DD Miten meillä sattuu nämä postausten tekemiset aina samaan aikaan :D. Vielä se ei kuitenkaan mulla päässyt ihan blogiin asti, mutta ehkäpä jo pian ;).
  Ihan huippuja ilonaiheita jälleen sulle! Niin kuin oon jo aikasemmin sanonut, niin sun blogista kyllä huomaa sen, että osaat nauttia pienistäkin asioista! :) Saunominen on munkin ehdoton lemppari! Tuntuu, että moni sanoo sen olevan tylsää, mutta hyvä, että joku muukin rakastaa sitä :-). Parasta on vieläpä laittaa aamutossut hetkeksi saunan lämpöön ja sen jälkeen lähteä tallustamaan niillä. Ne on niin ihanan lämpimät aina sen jälkeen <33

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oli tosi kiva lukee tällästä postausta :-) ootan jo innolla millaiseksi blogin ulkoasu muuttuu kun innostut ;-)

 3. Avatar Mirror sanoo:

  Voi vitsit kuinka kiva postaus! Ihan totta kyllä että nyt kunbon niin kuraista ja pimeää, kaikki rupee vaan tympimään ja masentamaan. Tän kautta rupes huomioimaan niitä hyviä puolia mitkä näkyy tälläkin hetkellä ympärillä. Kuinka pahasti mulkoilet mua ruudun läpi jos lainaan tätä ideaa? :D

  http://peilini-takana.blogspot.fi/

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus! Mulla on ihan sama juttu noiden kynsilakkojen kanssa :D hyvää vapaapäivää sulle huomiseksi Saija! <3

 5. Avatar Minna sanoo:

  Ihana asu <3 :)

 6. Avatar Johanna sanoo:

  Ihanaa että sinäkin osaat iloita elämän pienistäkin iloista.<3 :-) oon nii kade sun hiuksille kun tuntuu et omani kasvaa niin hitaasti..;o ja upea asu muuten!!

 7. Avatar Emma Maaria sanoo:

  Ihanan aurinkoinen ja piristävä postaus :). Tosi kiva huomata että itseltä löytyy samoja ilonaiheita! Odotan joulua niin innolla ja lahjatkin on jo suunnittelussa. Mullakin on tapana polttaa kynttilöitä, ne vaan on niin kauniita ♡ !

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Mitääh! Ei voi olla totta…:D Haha meillä menee aina ajatukset ristiin :D Toivottavasti saat pian omasi, koska mielelläni lukisin ne ;-) Mä oon oppinut nauttimaan pienistä asioista ja jo pelkästänsä yksi vapaapäivä piristää mua älyttömästi <3 Ja saunominen on ihanaa! En viihdy siellä kovin kauaa, mutta joka viikko sinne on silti päästävä! Niinpä ja saunan jälkeen on jotenkin ihanan levollinen olo :) Ja aamutossuja saunan jälkeen ei voita mikään…<3

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ihana kuulla, että sä pidit tästä :) Tälläisiä postauksia on niin kiva toteutella, kun tulee itsellekin jotenkin hyvä mieli

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joku talvinen banneri! :D

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle:)! Totta, mun puolesta koko maa saisi peittyä suurella määrällä lunta :p Mä vähän toivoinkin, että tämä postaus saisi ajattelemaan niitä hyviä puolia ja onneksi sai! En katso ollenkaan vaan päinvastoin mä ainakin tykkäisin lukea tälläisiä postauksia myös muilta, joten siitä vaan tekemään :)!

 12. Avatar iikku sanoo:

  Tästä postauksesta tuli kyllä hyvä mieli! Laittoi miettimään itsekkin tuollaisia pieniä ilonaiheita, vaikka sää ei olekaan mikään paras :) Toi asu on muuten tosi kivan näkönen♥

 13. Avatar Petra sanoo:

  Minä tykkään sisustamisesta. Kynttilät varsinkin on tosi ihania. Ne rauhoittaa ja tuo tunnelmaa. Ja tosi ihana asu sulla kuvissa. T: 11- vuotias Petra

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ja ihanaa, kun toivotit hyvää vapaapäivää <3 Toivotaan, että siitä tulee onnistunut :)! Hei vähän kiva :D En tiedä mikä siinä on, kun vuodenaika vaihtuu niin myös fiilikset kynsilakkojen kanssa… :-D?

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti Minna<3 Mä tykkäsin siitä itsekin tosi paljon :')

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ehdottomasti! Mun mielestä elämästä kuuluu nauttia ja myös niistä pienistäkin asioista<3 Voi kiitos tuhannesti! Voin antaa vinkkinä hiuksien kasvamiseen vitamiinien syöminen, tehoaa mulla tosi hyvin :-))

 17. Avatar Emma sanoo:

  Kivoja juttuja oot poiminu arjesta! :) Eniten tässä pimeydessä ärsyttää kuvien ottaminen tai se, kun niistä ei tuu mitään! :D Ja lenkille lähtö pilkkopimeään…Mutta onneks kohta on joulu ❤

 18. Avatar Minna sanoo:

  Ihana postaus!! ♥ Parhaita on juurikin tuollaiset pienet ilot :)

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos paljon ihanasta kommentista :) Mukava kuulla, että meiltä löytyy monia samoja ilonaiheita! Ooh sulla on sitten joulujutut jo hyvällä mallilla :) Täytyy kans käydä joku päivä ostamassa ensimmäiset lahjat:> Ja joo oon samaa mieltä, ne on niin ihania ja tunnelmaa tuovia ♥

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti vinkistä, ehkä lähempänä talvea voisin tehdä sellaisen:) Nyt ei saa talvisia kuvia, kun ei oo yhtään lunta :-/

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ulkoasu ehkä voisi muuttua, ja tektsin otsikko :) Jotain errilaista, vaikka kuvaa tuonne gadgettiin yms :)

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Hyvä juttu! Toivoinkin tämän postauksen tuovan mieleen kaikki ne pienetkin ilon aiheet :) Kiitos paljon! Mä kans tykkään tuosta asusta tosi paljon ja sain vihdoin myös huivin käyttöön ♥

 23. Avatar Ida sanoo:

  Vitsit sulla on kyllä niin ihanan piristävä ja inspiroiva blogi! Blogin päivitystä ajatellessa voisin ainakin suositella tekstin tasausta, näyttää siistimmältä! Ja nimenomaan siten että kuvat ja teksti olis saman levyisiä :). En just nyt muista kuinka isoja sun kuvat blogissa on kun oon kännykällä, mutta iso kuvakoko olis kanssa plussaa :). Katselin myös tota sun sivupalkkia ja tonne oikeelle ylös ennen noita tekstiluetteloja vois sopia susta jokin kuva ja pieni esittely, nimi ikä yms. :). Siinä jotain :). Kivaa vapaapäivää!

 24. Avatar Bellanna sanoo:

  Ää eikä taas niin ihanan raikkaita ja selkeitä kuvia! Ihan mielettömiä <3 Täällä muuten kans toinen joka rakastaa juustojen ja rypäleiden yhdistelmää ;D Siihen vielä viiniä kylkeen, niin ei oo paremmasta tietoa ahh!<3 Ihanaa kuulla, että oot löytäny sopivan balanssin unirytmin kanssa :) Oon kattonu kaikki Vain Elämää -kaudet ja täytyy sanoa, että ne piristää päivän kuin päivän! Ne saa joka kerta hyvälle tuulelle sekä mielen niin rauhalliseksi. Mieli leppää <3 Oi joulu on kyllä ehdottomasti vuoden paras juttu ja rakastan joulutorttuja sekä pipareita. Ekan joululahjankin olen jo ostanut ja paketoinut ;) Tuo onkin aika yllättävää multa koska yleensä ostan aina lahjat viikkoa tai kaks ennen joulua :D Tänä vuonna en jätäkkään viime tippaan!

 25. Avatar Reetta sanoo:

  Tuo sun huivi on vaan niin ihana! <3

 26. Avatar Emilia sanoo:

  Niin ihana postaus!<3 ihailen ihmisiä jotka pystyy ettiin asioista ne parhaimmat ja positiivisimmat puolet kun ite en sina siihen pysty.. Ja toi asu on niin kiva!<3 tuo huivi sopii yllättävän hyvin sinisen takin kans! Oon ehkä ollu liian arka yhdisteleen sitä vähä raikeempien vaatteiden kanssa mut nyt voisin kyllä koittaa! Kiitos vinkistä<3

 27. Avatar Emilia sanoo:

  Tuli itellekki niin hyvä mieli tätä lukiessa :)♥ ihanaa että osaat nauttia pienistä asioista, se on tärkeää ja arvokasta ♥ ja ah saunominen on niin ihanaa! Enkä epäile yhtään vaikka kaikki jättäisi sulle ihania kommentteja, koska olet vain niiiiin ♥ ihana asukokonaisuus!! Tuo takki ♥ oon kuolannut sitä itekkin monesti tuolta sivulta :D kuvauksellinen Saija ♥

 28. Avatar Minni v. sanoo:

  Kivan näköinen tuo asu ja jotenkin sopii hyvin yhteen tuo takki ja huivi : )

  Kivaa syksyn jatkoa sinne!

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva! Sisustaminen on kyllä aina yhtä ihanaa ja varsinkin kaikkien kynttilöiden laittaminen esille :) Sitä tunnelmaa ei voi kuvailla <3 Kiitos paljon sulle Petra (:

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten ihana kuulla, että pidit näistä jutuista jotka poimin arjesta :) Joo tuo on totta… Pimeys tulee aivan liian äkkiä! Toivottavasti marraskuu menisi nopeasti ja saataisiin tänne pian talvi/joulu! En malta odottaa sitä ♥ :)

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti ihana ♥ Älä muuta sano! Tälläisiä pieni juttuja listatessa sitä muistaa, että myös pienistä iloista täytyy nauttia :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Kuulostaa hyvältä! Katsotaan mitä tänne keksin :) Fontteja voisin ainakin muuttaa eikä kuvakaan oo yhtään paha idea :p

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos kovasti Ida :) Niin piristävää lukea aamulla ensimmäisenä näin energinen kommentti! Tuon tasauksen voisin ottaa muuten käyttöön, hyvä kun muistutit :p Ja mun kuvat on tällä hetkellä blogin leveyteen nähden suurimmat mitä saa, mutta katsotaan jos niitä pystyisi vielä suurentaa :) Ja tuo kuulostaa kivalta! Ikää kysytään monesti ja se on vissiin vähän hankalassa paikassa esillä.. :s Kiitos paljon näistä vinkeistä, niistä oli apua! :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vitsit miten ihanasti kirjoitettu kommentti…<3 Mä haluan saada raikkaita kuvia aikaan, joten tälläinen palaute toi mulle heti hyvän mielen :) Joo tuo yhdistelmä toimii niin hyvin! Joo totta :D Mä oon nyt vasta löytänyt sen sarjan "hohdon" ja täytyy myöntää, että oon jäänyt paljosta paitsi! Onneksi kuitenkin nyt pyörii vanhat jaksot niin näkee myös ne:) Oi sä oot ollut aikaisin liikkeessä! Tarkoitus olisi itsekin käydä tänään tai huomenna lahjaostoksilla ;-) Ja myös pyöräyttää ensimmäiset joulutortut! Joo tiedän tunteen… Mulla jäi kans viime vuonna lahjojen ostaminen viime tippaan, mutta tänä vuonna aion olla ajoissa :-D!

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! :) Mä oon käyttänyt sitä nyt melkein joka päivä ja päivä päivältä rakastun siihen entistä enemmän…<3

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon <3 Mä oon jotenkin aina ollut sellainen, että en keskity ikinä huonoihin asioihin vaan jatkan eteen päin ja nautin pienistä iloista :) Toivottavasti säkin vielä pystyisit siihen :) Niin sopii! Oon ollut tosi yllättynyt siitä miten hyvin tuo huivi sopii kaikkien vaatteiden kanssa :D Ei varmaan oo edes olemassa väriä, jonka kanssa se ei sopisi yhteen! Voi ihanaa, että sait tästä omaan pukeutumiseen vinkin:) Kiitos itsellesi<3

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Voi Emilia ♥ Sä sitten osaat aina kirjoittaa ne iloiset ja positiiviset sanat :) Sun kommentointia ei voi muuta kuin ihailla ja arvostan sitä, että näet näihin vaivaa! Ihana kuulla, että asu oli mieleinen ja tuo takki… :) Kuolasin sitä kans kauan, nimittäin tuo on jotenkin niin herkullisen värinen ja nuo kultaiset yksityiskohdat sopii siihen tosi hyvin! Kiitos vielä kerran, oot ihana ♥

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti kovasti! :) Munkin mielestä nuo sopii jotenkin älyttömän hyvin yhteen ja oon muutenkin yllättynyt siitä miten hyvin tuo huivi sopii kaikkien värien kanssa yhteen :-) Mukavaa syksyn jatkoa myös sinne!

 39. Avatar Kata sanoo:

  Ihana postaus, rakastuin tuohon sun takkiisi ♥ :) Ihanat kommentit tosiaan piristävät päivää ja lämmittävät sydäntä ihan oikeasti:D Täällä kommenteissa on näkynyt aina niin ihania ja kauniita sanoja sun lukijoilta kun vilkaisee täällä näitä<3

 40. Avatar Emilia sanoo:

  En tiedä tuliko mun aikaisempi kommentti perille saakka koskaan mutta kysyisin vaan siitä, että onko sulla linkkiä niihin sun tilaamiin hampaiden valkaisuliuskoihin kun oon itsekkin tilaamassa mutta haluaisin ensin katsoa vähän miltä ne näyttää mitä sä käytät että saa verrata :-)
  pst. nää kuvat on kyllä ihan älyttömän ihania, ihana tyyli sulla ♥

 41. Avatar Eveliina sanoo:

  Oot kyllä oikein vielä erityisen nätti näissä kuvissa! Mä listailen itsekin aina arjen keskellä tällaisia ilonaiheita, ne auttaa jaksamaan huonoinakin päivinä :) innolla jään oottamaan uudistunutta ulkoasua ❤

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ois ihanaa saada joku jouluinen banneri <3 rakastan yli kaiken joulua niin siksi ehkä ja muutenkin sun kuvat on täyttä rakkautta <3 mikä on sun mielestä paras asia joulussa tai voit sanoa useampiakin! Ihanaa joulua sinulle Saija :-)

 43. Tosi kiva tuo asu ja hassu juttu että ennenkuin luin tän olin juuri ajatellut että voisin tehdä tälläisen postauksen :D

 44. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihan älyttömän ihanan ihana asu!!♥♥Ja muutenkin piristävä ja kiva postaus!♥♥

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi! Ootko käyny ulkomailla? Missä ? Ja minne haluaisit vielä mennä ? Tykläätkl käydä enemmän kaupunki vai ranta kohteissa ? Kiitos jos vastaa myös postaus aiheesta ois kiva <3

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana, ihana, ihana asu!

 47. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mikä koko sinulla mahtaa olla tuosta takista, jos saa kysyä? :)

 48. Avatar Henni sanoo:

  Hei, et oo ainoa tuon Vain Elämää-ohjelman kanssa. Nimittäin itekkin innostuin kattoon vasta tätä kautta ja se on aivan mahtava ohjelma. Sun blogi on muutenkin tosi kiva ja pirteä(: tää oli mun eka kommentti tänne vaikka oon seurannut tätä jo jonkin aikaa.

 49. Avatar Aa daa sanoo:

  Voiei kui ihana postaus <3 Sä sitten keksit tämmösistä arkisemmistakin asioista näin ihania ideoita ! Tuli itellekkin ihana olo kun luin tän ! Kiitos Saija ! <3

 50. Avatar Aa daa sanoo:

  Ja ihana asu muuten !

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sullahan on aika pitkät hiukset? En oo ennen kiinnittänyt huomiota sun kauniisiin hiuksiin :o

  :) tosi nätti oot ja tälläinen postaus oli mukava ♥

 52. Avatar Sara sanoo:

  ää en kestä! sun postauksia on aina niin kiva lukee ja must tuntuu et jään tähän sun blogii kokoajan vaa enemmän ja enemmän koukkuu..:-D tarkistan joka päivä varmaa 10 kertaa, että ootko postannu ja äääh! oot vaa ihan sairaan hyvä bloggaamaa ja sun postaukset on aina niin pirteitä! oot myös ihan älyttömän kaunis! Tää on ehottomasti mun lemppari blogi♥

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tuo asu on kyllä täydellinen! Sininen takki piristää näin syksyllä ja sitten vielä tuo Mulberryn huivi! Täydellinen combo! ♥
  Täs ykspäivä kun selaillin sun blogia niin pisti silmään se, miten huimasti sun tyyli pukeutua on muuttunut! Mietinkin et miten sä osaat niin hyvin yhdistellä eri vaatekappaleita kokonaisuuksiksi? Koska itselläni on aina ongelmia vaatekappalaiden yhdiselemisessä kun mikään ei tunnu sopivan välillä minkään kanssa.. voisitko siis joskus tehdä jonkinlaisen Saijiksen

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Se on munkin mielestä aivan ihana ♥ Jotenkin niin piristävän värinen! Joo täällä on kyllä toinen toistaan ihanempia lukijoita kirjoittamassa positiivisia kommentteja :) Ja sä oot ehdottomasti yksi niistä :) ♥

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Ei tullut perille, joten hyvä kun laitoit tulemaan sen uudestaan :)! Kiitos kovasti sulle ihana Emilia ja ihana kuulla, että tykkäät ♥ Joo mä löysin linkin niihin mun tilaamiin liuskoihin, mutta tässä ei näy kuvaa :/ Tuolla nimellä kuitenkin, kun googlettaa niin pitäisi löytyä myös tarkempia kuvia liuskoista :)

  http://www.isosmile.com/epages/SATP.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/27102006-709313/Products/301

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Mun mielestä näissä taas näkyy vesisateen pilaamat meikit, hiukset yms. mutta ihana kuulla, että oot tuota mieltä ♥ Piristää kyllä suunnattomasti tälläinen palaute! Ja niin mukava nähdä, että odotat sitä jo :) Oon jo suunnitellut sitä päässäni ja toivottavasti pääsen pian toteuttamaan niitä ideoita täällä ♥

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Voi sellainen olisi kyllä aivan unelma tänne<3 Katsotaan jos saisin vähän syksyisempiä ja talvisempia kuvia ainakin lisättyä banneriin :) Mä voisin itse asiassa tehdä noista hyvistä puolista oman postauksen! Miltä kuulostaisi? Mä nimittäin rakastan joulua ja sen vuoksi tuosta listasta tulisi varmaan loputon..:D Ihanaa joulua myös sulle <3

 58. Avatar emmi sanoo:

  Sun blogi on vaan niin parhautta!♥ ei muuta voi sanoa, täydelliset, värikkäät ja tarkat kuvat, ihana teksti, josta välittyy sun positiivinen fiilis, ja niin upea ominaisuus tuo että välität todella paljon lukijoistasi! Vastaat kaikkiin kommentteihin ja kysymyksiin, vaikka vastaus löytyisi tekstistä tai samaa olisi kysytty useampaankin kertaan (: aina kun luen sun blogia, tulee niin ilonen ja positiivinen fiilis itellekkin, paras blogi kautta aikain!♥ :3

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti sulle Sara :) Mitä vähän mikä yhteensattuma :D Mutta tee ihmeessä tälläinen postaus! Näitä on aina niin ihana lukea:)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Ää mä tulin niin iloiseksi näin pienistä, mutta sitäkin ihanemmista sanoista :) Osasit kyllä piristää mun iltaa paljon, kiitos siitä ♥!

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Joo oon perus Virossa ja Ruotissa sekä rantalomalla Thaimaassa :) Jos nyt saisin jostain aikaa lähteä lomalle niin lähtisin ehdottomasti ehkä uudestaan Thaimaaseen tai johonkin muualle missä on nyt lämpötilat korkealla :) Ja mä tykkään rantalomasta, mutta seuraavaksi taas haluaisin ehdottomasti kaupunkiloman! Vähän vuorotellen :) Seuraavaksi, kun on töistä lomaa yms. niin olisi tarkoitus lähteä lomalle, joten sitten kun aihe on ajankohtainen niin postauksia tulee myös :)<3

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että pidit! Kiitos paljon :))

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä saa kysyä ja mulla on koko S :)!

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Jee! Mua jo vähän hävetti myöntää, että oon innostunut siitä nyt vasta xD Ennen en ymmärtänyt koko sarjan hohtoa… Mutta onneksi nyt ja voisin katsoa jakson toisen perään koko ajan :) Ihan huippua, että tulit kommentoimaan! Mulla tulee aina hymy huulille, kun näen jonkun kommentoivan tänne ensimmäistä kertaa :)

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Aww voi eikä <3 Mulle tuli niin hyvä mieli, kun kuulin että sulle tuli ihana olo tästä postauksesta :) Pakko muuten sanoa, että mä arvostan sitä suuresti kun vaivaudut niin usein kommentoimaan! Oot piristänyt montaa mun päivää:)

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti :')

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Eiii! IHANA ♥ Mä luen näitä hymy huulessa täällä ja jotenkin ihana nähdä, että tämä postaus sai sut ajattelemaan sun omia ilonaiheita :) Tuo sun koira kuulostaa tajuttoman söpöltä tapaukselta ja jouluinen soittolista täytyisi kans tehdä! Mä rakastan joululauluja ja niitä on ihana kuunnella putkeen :D

  Mä kans tykkään paljon tuosta huivista ja näin parin viikon käyttökerran jälkeen voin suositella lämpimästi <3 Niin pehmeä ja se sopii oikeasti kaikkien vaatteiden kanssa yhteen:) Kiitos sulle, kun vaivauduit kommentoimaan tämän! Oli ihana lukea muiden ilonaiheita :)

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on itse asiassa yllättävän pitkät :) Ne on kasvanut lyhyessä ajassa tosi paljon! Oo kiitos tuhannesti :) Aivan ihanasti sanottu ja niin mukava kuulla, että pidit postauksesta ♥

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä! Mä luin sun kommentin varmaan valehtelematta viisi kertaa ja vitsit miten iloiseksi tulin ♥ Sun kommentista huokuu positiivisuus ja iloisuus, josta mä niin tykkään! Mahtavaa kuulla, että postausaiheet on sellaisia, joista pidät :) Nyt voin mennä hyvällä mielellä nukkumaan, kiitos sun piristyksen ♥

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Aww iiiiiso kiitos sulle =) Munkin mielestä tuo takki piristää tosi paljon ja siitä tuli heti jotenkin energisempi olo :) Ja oot oikeassa, mä rakastan nimittäin tuota huivia ♥ En oo oikeasti mitään muuta huivia käyttänyt koko viikkona :D Tänään maltoin pitkästä aikaa laittaa jonkun muun :D Niin on! En voi uskoa itsekään miten paljon mun tyyli on muuttunut ja käytännössä koko vaatekaappi on mennyt uusiksi. Mutta täytyy sanoa, että rakastan tätä uutta tyyliä ja se on sellainen, joka säilyy mulla varmaan koko elämän ajan. Ajaton, klassinen, mutta ei kuitenkaan liian tylsä :) Mä lähden yleensä rakentamaan asua aina yhden jutun ympärille. Joskus se saattaa olla kengät, uusi laukku tai joka pelkkä kaulahuivi. Tässä asussa lähdin rakentamaan asua takin ympärille – Mieitn ensimmäisenä mitkä kengät ja mikä laukku. Sen jälkeen vasta paidan ja viimeisenä housut + huivin + korut ja niin syntyi asu :) Voisin joskus tehdä asiasta postauksen niin näet vielä tarkemmin, mutta toivottavasti tästä pienestä vinkistä oli jotain apua :) ♥

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä Emmi minkä teit ♥ Tämä ilahdutti mun iltaa älyttömästi! Oon justiin menossa nukkumaan ja tulin vielä katsomaan blogin kommentit. Ja näin siellä tämän :) Osaat kyllä valita juuri ne ihanimmat sanat ja jotenkin sun kommentteja on levollista lukea :) Näkee, että oikeasti tarkoitat sitä mitä sanot :) Mä vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en sen takia että olisi pakko vaan mä yksinkertaisesti nautin tästä! Musta on hienoa, että pystyn jutella lukijoiden kanssa tätä kautta. Kiitos sulle paljon Emmi tästä, nyt mä meen iloisin mielin nukkumaan ♥:)

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi ois kyllä ihana jos tekisit sellasen postauksen <3 odotan sitä innolla ❤️

 73. Avatar Katri sanoo:

  Ihania kuvia♥ Sun vahvuuksia ovat aina olleet kirkkaat, selkeät ja upeat kuvat! (: Itse olen innostunut kokeileen sinistä asukokonaisuuksissani kiitos sinun monien inspiroivien kuvien ansiosta! Sininen ei ole siis ikinä ollut mun väri ja ennen omistin vaan farkkuja sinisensävyissä. Nyt olen alkanut lämmetä sille (: Blogisi ansiosta pystyt vaikuttaa meihin jopa tämmösten pikkuaisoiden kautta! :D
  En tiedä oletko tehnyt tämmöistä postausta aikaisemmin, mutta minua kiinnostaisi postaus nettikaupoista joista tilailet ja mitkä niistä ovat parhaat ja niiden hyviä ja huonoja puolia jne (:

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Aww kiitos aivan ihanasta kommentista Katri ♥! :) Oo ihan mahtavaa kuulla, että oot saanut täältä inspiraatiota ja vielä rohkaistunut kokeilemaan uutta väriä pukeutumisessa. Juuri tälläinen palaute saa mut niin hyvälle tuulelle, tietää tehneensä jotain oikein tällä blogilla :) Niin ihana kuulla! Hei tuo on itse asiassa tosi kiva idea ja postaus olisi varmasti hyödyllinen monelle. Mä kirjoitan tämän idean heti ylös!! :)

 75. Avatar Anonyymi sanoo:

  eiks toi laukku oo oikeesti meikkipussi?

Kommentoi