October favourites photo diary

Muistan vielä kuin eilisen heinäkuun yli 25 asteeseen kohonneet lämpötilat ja pitkät kesäpäivät… Nyt kuitenkin mennään jo marraskuuta ja mietin, että mihin ihmeeseen tämä koko aika on kulunut?? Se menee nykyään niin nopeasti, että hyvä kun perässä pysyy! Kuukauden vaihtuminen tietää täällä blogissa luonnollisesti edeltävän kuukauden suosikkien listaamista. Siitä on muuten nyt vuosi, kun ensimmäisen kerran tein tälläisen postauksen ja nämä onkin itse asiassa muodostunut yhdeksi klassikoksi täällä. Kuinka moni teistä on tykkännyt tälläisistä kuukauden suosikit-postauksista?

IMG_2640ss
Itse tehtyä ruokaa harvoin voittaa mikään ja sama pätee tämän kuvassa näkyvän mansikkarahkan kohdalla. Päätin äitin innostamana kokeilla ensimmäistä kertaa tehdä rahkaa itse ja vitsit, että alkoi kaduttaan kun en oo ”löytänyt” tätä herkkua aiemmin Mansikkarahkaa + mansikoita + kookoshiutaleita, namm (mansikoista ei voi saada yliannostusta). Aamupalaksi, herkutteluun, välipalaksi, iltapalaksi tai ihan sama koska, nimittäin tämä maistuu aina yhtä hyvältä!

IMG_2657s
Oon viimeiset kolme vuotta jo käyttänyt päivittäin Tangle Teezer-harjaa enkä vaihtaisi sitä mistään hinnasta pois! Luulen, että tämä kyseinen harja on ollut yhdessä ratkaisevassa asemassa mun hiuksien nopeaan kasvamiseen sekä yleisesti niiden hyvään kuntoon Olin eräänä aamuna aivan paniikissa, kun tuttu harja ei ollutkaan sille tutussa paikassa… Vedin koko kämpän ympäri eikä harjaa löytynyt mistään! Onneksi lopulta muistin, että mulla on siitä myös tämä matkaversio – Tämä kulkeekin nyt joka paikkaan kätevästi laukussa mukana. Niin ja ”oikea harja” löytyi lopulta auton penkin alta…

BlogikuvatPukeutumiseen tuli lokakuun aikana lisättyä mukaan erilaiset pipot, nahkahanskat sekä paksut huivit! Yksi edeltävän kuukauden käytetyimpiä oli nämä Henri Lloydin tuotteet. Mä harvoin käytän mitään pipoja, mutta tässä oli jotain erityistä ja ihastuin siihen heti, kun näin sen Vaasan Moda Aukialla. On kätevää, kun omistaa myös samaan sarjaan kuuluvan huivin niin ikinä ei tarvitse miettiä mitä yhdistää minkä kanssa :-D

IDKuva
Mä saan tosi paljon kommentteja sekä muita yhteydenottoja liittyen Victoria’s Secretin tuotteisiin, joten ajattelin nyt kertoa vähän teille mitkä on mun tämän hetken suosikit! Kesäisin tykkään käyttää tosi makeita tuoksuja, mutta talvisin mä siirryn aina sellaisiin hempeisiin ja vähän mietoihin tuoksuihin. Kaksi tuoksusarjaa, jotka mulla on käytössä joka vuosi on vasemmalla puolella näkyvä Coconut Passion sekä oikealla puolella oleva Strawberry & Champagne – Löytyykö muita, jotka tykkää erityisesti näistä tuoksuista?

Sample Pictures1
Tähän postaukseen oli pakko myös sisällyttää Indiedaysin hetki sitten järjestämä Blogger’s Inspiration Day, johon pääsin vihdoin osallistumaan ensimmäisen kerran Kutsu on tipahtanut sähköpostiin jo parilla edellisellä kerralla, mutta en oo töiden sekä kipeänä olemisen vuoksi päässyt osallistumaan… Onneksi nyt tuli tilaisuus ja tähän kyseiseen päivään mahtui älyttömän iso määrä kaikkea uutta!

IMG_2534sMoni varmaan ajattelee, että miksi ihmeessä tuo esittelee kesäkenkiä tähän aikaan vuodesta? I know, I know ei oo ehkä mikään maailman paras aika tälläisille leopardikuosisille slip on-kengille, mutta…. Oon katsonut näitä jo alkusyksystä ja aina, kun meinasin tilata niin koot oli loppunut! Ja silloin, kun niitä tuli lisää niin en tietenkään mun tuurilla ollut sillä sekunilla klikkaamassa niitä ostoskoriin. Menetin jo toivon, mutta pari päivää sitten painoin vahingossa Nellyn sivun auki ja siellä ne oli! Tuuri kääntyi voitoksi, nimittäin nämä oli 50%:n alennuksessa

IMG_2566a
Kokosin tähän viimeiseen kuvaan pieniä sekalaisia suosikkeja kuluneelta kuukaudelta. Aloitetaan; Ensimmäisenä vasemmalla näkyy mun tämän hetken operaatio eli hampaiden valkaisu! Ja se tapahtuu näillä IsoSmile-merkkisillä 3D-liuskoilla, meikkivoide suosikkina jatkaa Maybellinen Dream BB Go Matte, josta löytyy tarkempi tuotearvostelu täältä. Meikkipohjaan NYX:in pohjustusvoidetta, Guessin puhelimenkuoret, EOSmerkkinen huulirasva, jossa tuoksuu muun muassa hunaja! Rexonan roll-on, jonka tuoksu taas tuo mieleen raikkaat hedelmät. Sitten ylhällä extrakosteuttava Löwengripkäsirasva, Macadamia-hiusöljy suojaamaan latvoja kuivumiselta. Ylhäällä oikealla theBalmin Balmbini-paletti sekä viimeisenä unimaski (?)


36 Comments
 • Avatar
  Jutta
  Posted at 17:59h, 05 marraskuun Vastaa

  Oon niin kade noista kaikista ihanista jutuista <33 Ottaisin kaikki noista koska tahansa itselleni :D VS:n Coconut passion -tuoksu on kyllä niin ihana <3. Siitä tulee mieleen kaikki kesämuistot, mutta samalla se sopii hyvin näin syksyksikin. Kuolaan vieläkin tuota rahkakuvaa… :p Se näyttää niin herkulliselta!
  Ja nämä kuvat <33 Sunpitäisi tehdä sellainen postaus, missä kerrot, miten sommittelet asiat kuviisi… Vaikka toisaalta se on hyvä, että se pysyy vain salaisuutena – silloin näitä kaikkia jaksaa ihastella postauksesta toiseen yhä uudestaan ja uudestaan!

 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 18:13h, 05 marraskuun Vastaa

  Vitsit että tykkään näistä sun kuvista ja postauksista <3 Tilasin samaisen kengät muuten :)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 18:44h, 05 marraskuun Vastaa

  Tilasin just vähän aikaa sit noi samat kengät! :D Täytyy varmaan vaan oottaa ens kesään noiden kanssa, mutta onpahan jo valmiina ;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:59h, 05 marraskuun Vastaa

  Oi, kun ihana postaus jälleen kerran Saija! ♥ Mä niin tykkään sun kuvista ja kirjotustyylistä. :) Tällaisia postauksia olisi kiva lukea useamminkin! :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:02h, 05 marraskuun Vastaa

  Siis oikeesti, miten sun kuvat on aina noin valoisia ja selkeitä?

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 19:10h, 05 marraskuun Vastaa

  VS:n Coconut passion -tuoksu on kyllä niin parasta ♡ tälläiset postaukset on yksiä mun lemppareita :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:13h, 05 marraskuun Vastaa

  Et tiedäkkään miten kiva oli päivittää Blogger ja nähdä siellä ensimmäisenä näin ihanan iloinen ja positiivinen kommentti :)!! Sä osaat sitten valita juuri ne sanat, jotka tekee mut iloiseksi…<3 Oih se tuoksu on kyllä ihan liian herkullinen! Mä käytän sitä kans välillä kesällä ja varsinkin nyt syksyllä! Kuvista on aina yhtä kiva saada palautetta :) Mä pyrin kehittymään kuvaajana jatkuvasti ja kaikki nuo sommittelut tulee yhtäkkiä vaan mieleen ja kokeilemalla eri kuvaustyylejä :) Kiitos vielä kerran sulle Jutta, kun vaivauduit kommentoimaan<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:23h, 05 marraskuun Vastaa

  Jei vähän kiva juttu :)!! Mä tykkään itsekin lukea sekä tehdä tälläisiä postauksia, joten on mukavaa, että te myös pidätte! Hei sulla on sitten hyvä maku :p En vaan millään malttaisi odottaa, että pääsen jo käyttämään näitä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:26h, 05 marraskuun Vastaa

  Tulisitko! Voi nämä on kyllä niin ihanat :D Ainut vaan, että näitä ei pääse vielä käyttämään… Mut sitten on keväällä kiva ottaa uudet kengät käyttöön ;-))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:42h, 05 marraskuun Vastaa

  mistä oot ostanut ton nyx:in pohjustusvoiteen & paljonko mahto olla hinta ? :-)

 • Avatar
  Sarita
  Posted at 19:45h, 05 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva postaus! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:41h, 05 marraskuun Vastaa

  Millä reseptillä teet sen mansikkarahkan?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:08h, 05 marraskuun Vastaa

  Aww kiitos sulle hirmuisen paljon :') Ihana kuulla, että nämä postaukset saa näin positiivisen vastaanoton! Mä itse asiassa pyrin kirjoittamaan mahdollisimman mielenkiintoisesti ja sen vuoksi tälläinen palaute on enemmän kuin mieluinen :) Aion jatkaa näiden tekemistä ja tarkoitus olisi tehdä kerran kuukaudessa ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:10h, 05 marraskuun Vastaa

  Haha ihana :D Luulen, että se johtuu yksinkertaisesta kuvaustaustasta sekä riittävästä valosta :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:13h, 05 marraskuun Vastaa

  Niin on! Se tuoksuu niin hyvältä, että melkein tekisi mieli syödä sitä :D♥ Jee tosi kiva kuulla – Aion varmasti myös tulevaisuudessa toteutella näitä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:17h, 05 marraskuun Vastaa

  Se on Bangerhead-nimisestä verkkokaupasta ja siellä näyttäisi olevan kaikki meikit tällä hetkellä -20%, mutta normaalihinta on jotain 28€:n nurkilla :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:18h, 05 marraskuun Vastaa

  Voi kiitos hirmuisen paljon :')!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 05 marraskuun Vastaa

  Laitan paljon mansikoita, maitorahkaa, kuohukermaa sekä vanilliinisokeria. Määrät riippuu vähän siitä montako annosta haluan :)

 • Avatar
  Julia
  Posted at 23:23h, 05 marraskuun Vastaa

  Itseltä löytyy jo pari VS vartalosuihketta , hajuvesi ja rasvoja , niin hyvän tuoksusia kaikki että pakko haalia niitä lisää :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:28h, 05 marraskuun Vastaa

  Kuulostaa hyvältä! Ja tiedän tunteen :-D Ne tuoksuu kaikki niin herkulliselta, ettei niitä voi vastustaa :>

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:30h, 06 marraskuun Vastaa

  Nää on niin ihania kaikki♡ vs:n tuoksuista lempparini on coconut passion ja mango temptation

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:06h, 06 marraskuun Vastaa

  Eikö ookkin! Mä kans tykkään kaikista tosi paljon ♥ Oi se Mango Temptation on myös herkkulinen tuoksu :p

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 10:31h, 06 marraskuun Vastaa

  Ihania suosikkeja ♥♥ kaikki rahkat on kyllä niin hyviä! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:07h, 06 marraskuun Vastaa

  Luin sun blogia ennen mutta nyt siitä on tullut mielestäni todella yksitoikkoinen ja tylsä. :/ postauksissa on pieniä eroja mutta kaikki on liian tavallista.

 • Avatar
  Jenni R
  Posted at 11:39h, 06 marraskuun Vastaa

  Hei pakko kommentoida jos joku aikoo noita hampaanvalkaisuliuskoja hommata eli nehän on siis Crest merkkiset ja IsoSmile on se sivu mistä niitä voi mm. tilata ;) Noi on kyllä tosi hyviä, ite oon tilannut niitä eBaysta. Dubaista ostin kans sen hammastahnan tota sarjaa ja seki oli tosi hyvä! Ja tuolla niiiiin halpa :D

  http://www.kenkafriikki.com

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:59h, 06 marraskuun Vastaa

  Heii laitatko pian taas blogikirppikselle jtn? Milloin? :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:19h, 06 marraskuun Vastaa

  Ilo nähdä, että sä tykkäsit näistä suosikeista ♥ Joo! Niitä voisi syödä kyllä loputtomiin :-)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:23h, 06 marraskuun Vastaa

  Tosi ikävä kuulla, että ajattelet noin :( Mä oon viime aikoina tehnyt mielestäni tosi erikoisia postauksia mm. säästövinkit, day with me, kysymyspostaus, faktapostaus, proteiinipatukka-postaus jne. Mutta erikoisia postauksia on tulossa lisää ja mulla on muutama idea jo valmiina, mutta jos sulla on jotain erityisiä ideoita mitä haluaisit täällä nähdä niin laita ihmeessä tulemaan :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:31h, 06 marraskuun Vastaa

  Haha niin muuten onkin :-D Niiden yleisin myyjä on juuri tuo IsoSmile, joten puhun aina IsoSmilen valkaisuliuskoista ja siitä moni tietää mitä mä niillä tarkoitan :) Nuo on kyllä älyttömän hyviä! Voih siellä on varmasti monta kertaa halvempia nämä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:36h, 06 marraskuun Vastaa

  Tänään juuri sitä mietin! Ajattelin, että voisin ensi viikolla käydä kaapit läpi ja sitten pian lisäillä uusia kohteita :))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:04h, 06 marraskuun Vastaa

  Hei, pakko kyllä sanoa että on tosi kiva kun sä vastaat aina kaikkien kommentteihin, sillä kaikki bloggarit eivät sitä tee. osaat vastata aina niin ystävällisesti kaikkiin myös negatiivisempiinkin kommentteihin..eipä mulla muuta. kivaa syksyn jatkoa ja kaikkea hyvää <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:42h, 06 marraskuun Vastaa

  miten pystyt saamaan talvellakin ulkona niin valosia asukuvia vaikka pimeä tulee nopeesti? mien sulla on aikaa ottaa ne kuvat niin aikasin vai eikö sulla alat esim työt heti aamusta? :o

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:23h, 06 marraskuun Vastaa

  Tuoksuuko tuo vs:n coconut passion suoraan kookokselta?:DJa ootko haistellut koskaan sitä amber romance tuksua?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:53h, 06 marraskuun Vastaa

  Aww ihanaa, kun tulit kommentoimaan :) Mä tykkään tosi paljon saada kommentteja ja musta on älyttömän kiva vastailla niihin! Itse en ymmärrä niitä, jotka jättävät vastaamatta kaikkiin kommentteihin :/ Ihana piristys iltaan ja mukavaa syksyn jatkoa myös sulle <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:55h, 06 marraskuun Vastaa

  Mulla on vuorotyö eli välillä on aamuja ja välillä iltoja :) Mä pyrin aina käyttämään hyödyksi kaiken valoisan ajan ja nyt tähän mennessä oon onnistunut aika hyvin :) Lisään myös kamerasta lisää valoa, joten se vaikuttaa myös näiden kuvien kirkkauteen :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:55h, 06 marraskuun Vastaa

  Joo se on sellainen hempeä kookos :) Ei pelkkää kookosta, mutta kyllä sen kookoksen siitä selvästi erottaa! Joo oon, multa löytyy siitä pieni body mist ja se on myös tosi hyvää <3 Tai mä tykkään näistä kaikista:D

Post A Comment