Puhelin räpsyjä kuluneilta viikoilta

Siirtelin tänään kännykästä koneelle kuvia ja siinä samalla huomasin, että mulle on kertynyt iso kasa julkaisemattomia sekä muutamia Instagramissa nähtyjä kuvia. Niinpä mä ajattelin tulla pitkästä aikaa jakamaan teille näitä erilaisten kollaasien muodossa! Nämä kollaasipostaukset on mun yksiä suosikkeja, joten toivottavasti te myös tykkäätte

Ai niin ja jos haluatte nähdä näitä mun ottamia kuvia useammin niin mua voi seurailla Instagramissa nimimerkillä @saijis

PicMonkey Collage1
1. Pikaiset shoppailut ennen Helsingin reissua! Kuvassa näkyvä paita jäi ainakin toistaiseksi kauppaan ja itse asiassa koko reissulta ei tarttunut mitään mukaan. Kiva välillä näin päin! 2. Bloggailua, sähköposteihin vastaamista, rauhassa laittautumista ja listojen tekemistä = Mun tämän aamuinen rauhallinen hetki Mikään ei voita vapaapäivien rauhallisia aamuja. Huomenna voi levännein mielin palata takaisin arkeen pidennetyn viikonlopun jälkeen! 3. Tein tänään pitkästä aikaa päivälaskurin ja arvatkaa mille? Joululle tietysti :-D Eihän siihen oo enää kuin 51 päivää! 4. Starbuckissa, jossa tulee käytyä valitettavan usein. Oon sitä mieltä, että kyseisen kahvilan pitäisi tulla myös muualle päin Suomea.

15387576819_5ce073bd90_z

5. Tätä salaattia on tullut tänään ja eilen vedettyä lounaaksi ja vähän myös iltapalaksi! Onko teistä jo moni testannut tätä? Entä mitäs tykkäsitte? Jos et tiedä mistä on kyse niin kyseisen salaatin reseptin löytää täältä.

PicMonkey Collage2
6. Löysin Wehearttia selaillessani aika osuvan tekstin pätkän! Tämä kuva oli matkalla Instagramiin, mutta ainakaan vielä se ei oo sinne päätynyt. 7. Voin olla varma, että tämän huivin kohdalla olisi käynyt juuri niin kuin viereisessä kuvassa sanotaan :-D 8. Helsingin reissun jälkeen mulla kävi huono tuuri, nimittäin tulin kipeäksi. Huonoa oloa helpotettiin kulhollisella kaurapuuroa, mansikoita sekä cashewpähkinöitä. Niiden lisäksi taustalla pyöri muutama jakso Täykkäreitä! 9. Viime viikkoisessa Blog Awards-gaalassa äänet ei riittänyt palkinnoille asti, mutta oon kiitollinen siitä että tämä blogi oli kymmenen parhaan joukossa! Suuri kiitos vielä teille kaikille äänestäneille

10726832_10204354482253404_105356571_n

10. Omaa naamaa on tullut myös kuvailtua vielä silloin, kun pihalla oli ihanan valoisaa sekä raikkaan syksyinen sää taustalla  Tällä hetkellä, kun katon pihalle niin näkyy pimeitä katuja sekä kaatosadetta… Talvi tuu jo!!

PicMonkey Collage4
11. Joulufiilistä on tullut nostettua piparien syömisellä, valoilla sekä joulukahvilla. Voisin melkein vannoa, että tämä pikakahvi voittaa monet kahvilan omatekemät kahvisekoitukset! 12. Mangoa pelkästänsä, mangoa jugurtissa ja mangoa kaikkialla… Miksi ne maistuu aina tähän aikaan vuodesta niin hyvältä?? 13. Aloitin pari päivää sitten valkaisemaan pitkästä aikaa hampaitani liuskoilla ja innolla odotan jo lopputulosta Hammaslääkäriin täytyisi myös varata aika, mutta pelkään sitä kuollakseni… 14. Käytiin hetki sitten Tatun kanssa pitkästä aikaa Arnoldsissa, jossa otin vakio annoksen; Kana caesarbagel suolalla ja pippurilla + fanta – Yhtä hyvää joka kerta!

10743780_10204400221596859_1729643445_n

15. Aina BikBokkiin mennessäni oon kuin lapsi karkkikaupassa! Siellä on joka kerta toinen toistaan ihanempia kukkakuosisia sekä värikkäitä vaatteita ja aina niiden kanssa iskee suuri valinnan vaikeus…

PicMonkey Collage3
16. Lauantain blogipäivän jälkeen käväistiin nopeasti kirjautumassa hotelliin ja lähdettiin mahat ruokaa huutaen Vapianoon. En normaalisti tykkää mistään kermapastasta yms. mutta tuo vei kielen mennessään! 17. Haha tämä on yksi mun lemppari kuva, joka pyörii Weheartissa! 18. Mun tämän päiväinen vapaapäivä jatkui Keskisellä, josta tultiin äsken vasta kotiin. Täytyy myöntää, että tuota kaikkea ihanaa joulukrääsää tuli näprättyä vartti jos toinenkin :-D 19. Muutama teistä on kysellyt, että millainen talvitakki mulla on tänä vuonna ja ootte pyytänyt kuvaa siitä, joten tässä näkyy vähän esimakua. Musta, karvainen sisäkaulus sekä kultaiset yksityiskohdat Parempia kuvia tulee heti, kun säät alkaa täällä kylmenemään!

1075490

20. Nyt on myös puhelin purettu kaikista Helsingin kuvista! Näitä olisi riittänyt varmaan vielä moneksi kuukaudeksi jaettavaksi, mutta nämä saa riittää tältä erää :-D Ensi vuonna sitten uudestaan!


54 Comments
 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 21:45h, 03 marraskuun Vastaa

  Ihania kuvia <3 Mistä nuo ihanat talvitakit on? Vai haluatko vielä paljastaa? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:47h, 03 marraskuun Vastaa

  mistä ekan kuvan paita? :) mikä kauppa

 • Avatar
  Erikax
  Posted at 21:56h, 03 marraskuun Vastaa

  Ei voi muuta sanoa noista kuvista kuin että wow! Osaat mielestäni valokuvata todella hyvin. Itselläni hyviä otoksia tulee ehkä muutaman kerran kuukaudessa, mutta sinulla niitä näyttää olevan kännykkä täynnä.

  Olen juuri parisen viikkoa sitten saanut uuden puhelimen, iPhone 4S:n. Mikä puhelin sulla on?

  Aiheesta viidenteen. Vanhempani, sukulaiseni ja ystäväni soittelivat minulle (melkein jokainen heistä!) joululahjatoiveistani. Perinteenä on ollut että jokainen ostaa jotain alle 40 € maksavaa tai jos menee yli niin ostaa puoliksi jonkun kanssa.

  Minä ajattelin toivoa joiltakuilta Victoria's Secretin tuotteita. Niissä kun tuntuu olevan hinta-laatu-suhde kohdallaan. Mitä VS:n hajuvettä suosittelisit? Entä Body Mistiä? Tai jotain muita VS:n Beauty-tuotteita?
  Luotan makuusi aika lailla, sillä minusta tuntuu että meillä on paljon yhteistä ja yhteisiä mielenkiinnon kohteita.

  Tulipas nyt pitkä kommentti! Kirjoittelen tätä puhelimellani joten kirjoitusvirheitä saattaa olla (:

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:01h, 03 marraskuun Vastaa

  Moi! Sullahan on ne ihanat tikkisaappaat Spartoo.fi:stä niin osaatko sanoa että mitä koko luokkaa ne on? Oma jalka vaihtelee 37-38 ihan kenkämerkin mukaan niin olis kiva tietää ennen tilaamista :S Oisko siis esim pieni 37 vai iso 37 esim? :D haha sori kun sulta kyselen mutta ajattelin jos osaisit sanoa :) Kiitos!

 • Avatar
  Sara
  Posted at 22:04h, 03 marraskuun Vastaa

  mitä valkasuliuskoja käytät ja miten on toiminu? :-)

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 22:10h, 03 marraskuun Vastaa

  Aivan ihania kuvia!! Sulla on aina niin kivat värit kaikissa kuvissa :) Ja onnea vielä ehdolle pääsystä, se on jo itsessään ihan huikean suuri juttu!

  http://jasminsofi.blogspot.fi/

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 22:17h, 03 marraskuun Vastaa

  Sulta löytyy kyllä toineb toistaan ihanempia kuvia puhelimesta! <3 Toi talvitakki vaikuttaa täydelliseltä tuota sneak peakia katsoessa – en malta odottaa, että näen sen kokonaan! Ää, noita ruokakuvia katsellessa tuli nälkä! Nam, ne kaikki näyttää niin hyviltä! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:28h, 03 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon ihana Heidi <3 Takit on Zaran takkeja, mutta ne on Sheinsideltä ja tuo vaaleansininen on syystakki ja musta talvitakki :) Voisin pian kuvailla tänne asukuvia niin näette paremmin miltä ne näyttää päällä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:28h, 03 marraskuun Vastaa

  Vero Modalta :)

 • Avatar
  sinttu
  Posted at 22:34h, 03 marraskuun Vastaa

  Nää on tosi ihania postauksia! Tee näitä vaikka yksi per kuukausi tai jopa enemmän!❤❤

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:35h, 03 marraskuun Vastaa

  Ei haittaa vaikka tuli pitkä kommentti vaan päinvastoin mä tykkään näistä! Kiitos sulle kovasti ja ihana kuulla, että nämä kuvat on mieluisia :) Ooh onnea uudesta puhelimesta, iPhone on loistava valinta<3 Mulla itsellä on iPhone 5. Kiva huomata, että päätit tulla kysymään multa neuvoja, autan mielelläni :) Eli mä suosittelen oikeastaan kaikkia Sheer Love, Pure Seduction, Coconut Passion ja Strawberry & Champagne-sarjojen hajuvesiä, body mistejä sekä vartalorasvoja :) Noi nimittäin on mun ehdottomia suosikkeja ja ne tuoksuu aina herkulliselta! Suosittelen niitä ehdottomasti myös sulle – Toivottavasti tästä oli vähän apua :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:41h, 03 marraskuun Vastaa

  Ei haittaa yhtään! :) Mulla on normaalisti 37 ja tilasin sen myös nyt. Koko vastasi hyvin juuri sitä mitä käytän ja suosittelen sullekkin juuri tuota 37 kokoa, koska on hyvä että ne istuu kunnolla jalkaan :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:47h, 03 marraskuun Vastaa

  Käytän IsoSmile-merkkisiä liuskoja ja ne on toiminut tosi hyvin! Oon käyttänyt niitä joskus aiemmin ja silloin tuloksista tuli yllättävän hyvät :-)

 • Avatar
  Erikax
  Posted at 22:50h, 03 marraskuun Vastaa

  Oli apua! Kiitti paljon! (: Oikeesti ihan mahtavaa kun vastailet kommentteihin aktiivisesti! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:56h, 03 marraskuun Vastaa

  Oii vitsit kiitos kovasti Jasmin! :) Oon kyllä niin yllättynyt ja iloinen, että pääsin ehdolle. Arvostan sitä suuresti :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:58h, 03 marraskuun Vastaa

  Aw kiitos tuhannesti :) Ihana kuulla, että tykkäät näistä mun kuvista <3 Joo sitä se myös on! Nyt on yksi hyvä syy odottaa jo ilmojen kylmenemistä, nimittäi tämä takki :) Haha joo ruokaa tulee kuvailtua varmaan eniten, mutta onneksi muistan kuvata myös muuta välillä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:59h, 03 marraskuun Vastaa

  Huippua nähdä, että tykkäät näistä :) Mä voisin kyllä tehdä näitä vaikka kerran tai kaksi kuukaudessa♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:00h, 03 marraskuun Vastaa

  Ei mitään! Mun mielestä on tosi kivaa pitää kontaktia teihin lukijoihin tätä kautta :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:35h, 03 marraskuun Vastaa

  mä testasin sitä salaattia viimeviikolla, tuli ihan huippuhyvää! pakko tehdä huomenna uudestaan.. :P

 • Avatar
  Kellen
  Posted at 00:14h, 04 marraskuun Vastaa

  Olen testannut tuon sinun salaatti-reseptin jo kahdesti!! ;) Törkeen hyvää! Tosin siihen kastikkeeseen lisäilin vähän tulisia mausteita. Ja mun mies tykkäsi myös kovasti! :)

 • Avatar
  hanipupu
  Posted at 06:31h, 04 marraskuun Vastaa

  Mitä ostit keskiseltä?voisitko tehdä ostospostauksen?siellä on kyllä ihan sairaan paljo Tota joulu kamaa siellä kiertäessä tulee ihana joulufiilis!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 06:33h, 04 marraskuun Vastaa

  Mistä toi toisiks viiminen kuvan musta talvitakki on ja paljon maksoi? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 06:49h, 04 marraskuun Vastaa

  Voisitko tehdä postauksen tämän hetkisistä meikeistä mitä käytät? :-)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 07:05h, 04 marraskuun Vastaa

  Paljon ihania kuvia :)♥ ja tuo yks kuva sinusta joka on isompana on niiin kaunis ♥ bikbokissa on kyllä niin ihania erilaisia ja värikkäitä vaatteita :) mä tein kans tän tyylisen postauksen just kuukauden ajalta :)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 07:41h, 04 marraskuun Vastaa

  Ihan uskomatonta et jouluun on enää niin vähän aikaa ♥ & tosi kiva postaus :) tälläset postaukset antaa bloggaajan arjesta semmosen selkeen kuvan, koska niin se vaan on että puhelimella tulee otettua enemmän kuvia arjesta kun kameralla, ainakin mulla :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:10h, 04 marraskuun Vastaa

  Oliko! Vautsi vähän kiva, että pidit reseptistä ja ylipäätänsä kokeilit sitä :) Täytyy jakaa täällä pian eräs toinenkin salaattiohje :-)!

 • Avatar
  Kata
  Posted at 09:18h, 04 marraskuun Vastaa

  Upeita otoksia! ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:20h, 04 marraskuun Vastaa

  Hei ihan huippua, että resepti sai näin hyvän vastaanoton :)! Voi ne tuliset mausteet sopii siihen varmasti tosi hyvin :) Oi vähän kiva, iskee myös miespuolisiin :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:52h, 04 marraskuun Vastaa

  Ihania kuvia♡mistä toi takki on ostettu ja paljonko maksoi?

 • Avatar
  iikku
  Posted at 11:07h, 04 marraskuun Vastaa

  Mä en ehkä kestä ku oot niin ihana tossa ekassa kuvassa ♥ Näitä on muutenki tosi kiva lukee sulta :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:15h, 04 marraskuun Vastaa

  Pakko kertoa, että löysin sun blogin ihan muutama viikko sitten ja oon ihan koukussa :D Luen paljon lifestyleblogeja, mutta tässä sun blogissa on ihanan paljon sellasta erityisen pintapuolista hömppää – kaikki kuvat on kuin jostain weheartitista♥ Ja ihanaa kun jaksat vastata kommentteihin!

  Kaikkee hyvää sulle jatkoon ja mukavaa joulunodotusta :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:41h, 04 marraskuun Vastaa

  ihana blogi! Löysin tän äsken ja oon rakastunut. Millaiset kuvausvälineet sulla on?

  anzzkuu.blogspot.fi

 • Avatar
  Henna
  Posted at 14:14h, 04 marraskuun Vastaa

  Ihania kuvia, jälleen kerran!! :)

  Terkuin http://www.hennanblogii.blogspot.com

 • Avatar
  Emma
  Posted at 15:21h, 04 marraskuun Vastaa

  Sun kuvat näin puhelimellakin kuvattuna on aina yhtä kivoja :3 mitä muokkausohjelmia käytät puhelimessa? Vai käytätkö mitään? Ja ah mäkin ootan lumentuloa ja joulua ja mullakin on laskuri käynnissä joululle :-D ♥ ja lisäks nyt alkoi kauheesti tehdä mieli pipareita ja joulukahvia ;__; mutjoo, ihana postaus jälleen kerran :3 ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:58h, 04 marraskuun Vastaa

  Ostin ainoastaan kuivashampoota sekä keittiöjuttuja :) Siellä ei oikein ollut mitään :-/ Ostospostauksen ajattelin kuitenkin tehdä tällä kuulla, kun niitä on vähän kertynyt esiteltäväksi :) Joo niin on! Ja se uusi joulumaa oli ihan täynnä karkkeja ja kynttilöitä :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:04h, 04 marraskuun Vastaa

  Se on itse asiassa Zaran takki, mutta se on saatu Sheinsideltä :) Siellä myydään nykyään tosi paljon samoja vaatteita kuin Zarassa. Hintaa tällä on nettisivuilla 44.25€ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:17h, 04 marraskuun Vastaa

  Oon joskus kesällä tehnyt sellaisen, mutta voisin kyllä pian tehdä päivitetyn version :) Edellinen postaus löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/08/beauty-talk-my-makeup-products.html

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:21h, 04 marraskuun Vastaa

  Kiitän :) Arvostan sitä, kun Emilia kirjoittelet aina niin ihanan positiivisia kommentteja mulle ♥ Joo niin on! Sieltä ei koskaan pääse ostamatta pihalle :p Hei mä itse asiassa juuri luin sen, tykkään näistä postauksista niin paljon :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:26h, 04 marraskuun Vastaa

  Niinpä! :o Mihin se kaikki aika katosi? Juuri oli heinäkuu ja kesän helteet :D Kiitos kovasti ihana Nelli ♥ Joo tuo on täysin totta, kännykkä nimittäin kulkee mukana ihan missä tahansa! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:26h, 04 marraskuun Vastaa

  Iso kiitos sulle Kata!! :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:31h, 04 marraskuun Vastaa

  Kiitos! :) Kumpaako noista tarkoitat? Epäilen, että mustaa talvitakkia ja se on Zaran takki, mutta saatu Sheinsideltä. Siellä myydään nykyään nimittäin samoja vaatteita kuin Zarassa :) Hintaa tällä on sivuilla 44.25€ (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:33h, 04 marraskuun Vastaa

  Voi höpö höpö! Mutta kiitos hirmuisesti ♥ Ja ihana kuulla, että tykkäät lukea näitä täältä :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:37h, 04 marraskuun Vastaa

  Wow! Tälläinen palaute tekee mut niin iloiseksi, kun joku on löytänyt tänne ja ihastunut tähän :) Kiitos sulle kovasti! Mä tykkään tehdä juuri sellaista pintapuolista hömppää ja keskittyä niihin elämän pieniinin ilonaiheisiin ♥ Ja tämä kommentteihin vastaaminen on mun yksi lemppari juttu koko bloggaamisessa! Kiitos paljon ja sinne sulle myös ihanaa joulunodotusta :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:40h, 04 marraskuun Vastaa

  Ää eikä! Oo kiva, että löysit tänne ja tykkäät :) Mä kuvaan Canon EOS 1100D:llä ja siihen mulla on 50mm-objektiivi :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:46h, 04 marraskuun Vastaa

  Oo kiitti hurjasti Henna! Osaat aina piristää sun kommenteilla :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:49h, 04 marraskuun Vastaa

  Aww kiitos sulle Emma ♥ :) Mä muokkaan näitä Instagramin omilla muokkauksilla sekä joskus (aika harvoin kuitenkin) myös Pixlr Express+ nimisellä muokkausohjelmalla :) Joo lumi saisi jo tulla pysyvästi maahan niin päivät alkaisi olla myös valoisempia :) Sama täällä! Pipareita on jo syöty ja joulukahvia sekä glögiä on tullut vedettyä monta purkkia :p ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:22h, 04 marraskuun Vastaa

  Teillä näyttää olevan samanalaiset kellot iiriksen kanssa.. todella yllättävää :DDDDD mutt sä oot upee niinku aina!<3

 • Avatar
  Virvas Way
  Posted at 21:18h, 04 marraskuun Vastaa

  ARGH! Vaan 51 päivää jouluun! ♥ paineita lahjojen suhteen, voisitko tehä jotain DIY lahjoja??

 • Avatar
  Anni Suvisuo
  Posted at 21:30h, 04 marraskuun Vastaa

  Mielettömän ihania kuvia :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:54h, 04 marraskuun Vastaa

  Aijaa miksi? :D Aw kiitos sulle hurjasti, ihana piristys sateiseen päivään :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:58h, 04 marraskuun Vastaa

  Tänään 50 päivää! Mihin se kaikki aika katosi :o Hei kiva idea, katsotaan jos keksisin jotain :) Sellainen voisi olla kivan erilainen postaus<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:59h, 04 marraskuun Vastaa

  Vau kiitos paljon Anni! :))

 • Avatar
  vilja
  Posted at 16:34h, 06 marraskuun Vastaa

  Pelkään kanssa hammaslääkäriä niiiiin paljon,mutta viimeviikolla olin reipas ja menin vihdoin..:D
  Ja hei,joku kun oli kommentoinut tuosta diy joululahja idea postauksesta niin se kuullostaa kyllä kivalle.Mutta itte tykkäisin myös sellasesta "osta" joululahja idea postauksestakin missä olis vaikka eri budjeteille sopivia lahja ideoita!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:31h, 07 marraskuun Vastaa

  Hei mä taidan saada tästä tsemppauksen ja tilata kans ajan hammaslääkärille :) Kiitos sulle, tästä oli apua! :) Oi vitsit miten kiva kuulla, että sua kans kiinnostaisi sellainen postaus! Ja tuo ostettavien joululahjojen vinkki-postaus on tulossa myös ja katsotaan jos innostuisin tekemään muitakin joululahjoihin liittyviä postauksia :p

Post A Comment