Uutta kotiin Part. 4

Vuorossa olisi pitkästä aikaa paljon toivottuja sisustusjuttuja! Mulla oli alunperin jo ennen Helsiinkiin lähtöä ajatuksena, että tuun ostamaan sieltä meidän kotiin muutaman tarvittavan jutun. En tiedä kävikö mulla vaan tosi hyvä tuuri vai mitä ihmettä, mutta kaikki mitä toivoin niin löytyi heti Viime aikoina on tullut sisustettua tätä asuntoa aika paljon ja näin 8 kuukauden asumisen jälkeen täytyy sanoa, että nyt oon siihen kunnolla tyytyväinen (haha oon aika perfektionisti :-D). Oon teille joskus tehnyt asuntopostauksen, mutta sen jälkeen täällä on tapahtunut suuria muutoksia olohuoneessa sekä vähän pienempiä muualla.

Ajattelinkin kysyä teiltä, että olisitteko kiinnostuneita näkemään uuden asuntopostauksen? Entä videolla, kuvina vai molempina?

IMG_1144
Nyt kuitenkin näihin viime aikaisiin hankintoihin – Eli ensimmäisenä Stockmannilta löytyi uusi Lexingtonin keittiöpyyhe, joka on samaa sarjaa aiemmin ostettujen patalappujen kanssa Ollaan haluttu tuoda meidän kotiin valkoisen lisäksi hieman väriä ja päädyttiin tummansiniseen – Mun mielestä sen tuominen tänne onnistuu älyttömän hyvin erilaisten tekstiilien avulla!

IMG_1197j
Olisi varmaan vihdoin aika myös paljastaa meidän uusi sohva teille! Eli käytiin noin kuukausi sitten Ikeassa ostamassa Ektorp-sarjan kolmen istuttava kangassohva, nojatuoli sekä rahi (niistä tarkemmat esittelyt alempana.) Pohdittiin kauan aikaa, että uskalletaanko ostaa valkoinen sohva ja mielessä kävi kaikenlaiset kauhutarinat niiden pilaantumisesta :-D Se kaikki pelkääminen oli kuitenkin ihan turhaa, nimittäin nämä päälliset tuntuu hylkivän likaa sekä ne pystyy pestä kätevästi koneessa.

IMG_1243
Tatu teki loppukesästä meidän parvekkeelle eurolavoista valkoisen pöydän, josta puuttuu enää vain lasi päältä. Käytiin teettämässä se ja sen pitäisi olla meillä jo ensi viikolla! Oon aivan rakastunut eurolavoista valmistettuihin huonekaluihin Haaveena olisi valmistaa meille niistä myös keväällä sängynpääty, koska sen valmistukseen tarvitsee tilaa eikä pihalla enää talven tullen pysty tehdä mitään… Mutta tuutte kuulemaan siitä lisää sitten, kun se on ajankohtaista! Niin ja pöydän päällä oleva tarjotin on esitelty tarkemmin täällä sekä sen ”sisällä” oleva tekokasvi + ruukku on ostettu hetki sitten Ikeasta.

IMG_1172d
Samalta Ikean reissulta lähti mukaan myös puinen lattiarahi (?). Meiltä löytyi olohuoneesta eräs nurkka, joka oli pidemmän aikaa tyhjillään eikä tiedetty mitä siihen voisi laittaa… Ikeassa meitä tuli kuitenkin sattumalta vastaan tälläinen pyöreä rahi, joka on tarkoitettu istumapaikaksi – Päätettiin ostaa se ja sehän oli kuin tehty tähän kyseiseen nurkkaan!

IMG_1325x
Tässä näkyy paremmin uusi nojatuoli, joka näyttää kuvassa ehkä pieneltä ja söpöltä… Todellisuudessa se on jättimäisen iso :-D Siitä kuitenkin muodostui heti mun ykköspaikka ja oikeastaan siinä pystyy istua ihan miten päin haluaa – Täydellinen sellaisille illoille, kun haluaa ottaa vain rennosti tai esimerkiksi bloggailla rennosti.

IMG_1309g
Oon jo pidemmän aikaa yrittänyt metsästää itselleni tälläistä isoa Lexingtonin mukia, mutta mun harmikseni ne tuntui olevan koko ajan loppuunmyytyjä joka paikasta… Aluksi pelkäsin ettei niitä oo Helsingissäkään, mutta siellä olikin kokonainen pino täynnä näitä ja mä nappasin niistä heti yhden mukaan. Tästä on nyt hyvä nauttia joka aamu iso kupillinen kahvia tai suosikki lattea!

IMG_1216f
Mun tulee kahvin lisäksi juotua päivittäin erilaista teetä ja löysinkin teepussien säilytykseen juuri oikean kokoisen puisen rasian, jossa on kuudelle eri teelle omat lokerikot. Tälläiset puiset tekstilaatikot on käteviä säilytyksessä, mutta ne toimii hyvin myös sisustuksessa koristeena!

IMG_1267
Tummansinistä pääsi myös kylppärin tekstiileihin mukaan. En oo varmaan koskaan törmännyt näin pehmeisiin pyyhkeisiin ja tuntuu, että mitä enemmän niitä käyttää niin sitä pehmeemmäksi ne muuttuu  Voiko pyyhkeiltä muuta toivoa?

IMG_1232
Tästä tarjottimesta oon saanut paljon kyselyitä, joten ajattelin kertoa siitä vähän tarkemmin! Eli kyseessä on valkoinen puutarjotin, jonka pohjalla on musta kuvio sekä teksti. Tämä on ostettu noin pari viikkoa sitten Tokmannilta ja olisikohan hintaa ollut vähän reilu kymmenen euroa? Tällä on tullut monena aamuna kannettua aamupalaa sänkyyn ja sen vuoksi ehdotonta plussaa kantokahvoille!

IMG_1184d
Huonekaluista esittelen vielä viimeisenä tämän samaa sarjaa olevan rahin, joka toimii meidän olohuoneessa niin sohvapöytänä kuin myös säilytyspaikkana Tuolla kannen alla on nimittäin iso laatikko, jossa me säilytetään tällä hetkellä leffoja. Tatu on ahkera keräilemään sekä katsomaan niitä, joten tälläinen säilytyspaikka oli niille ihan ehdoton!

IMG_1157k
Tämä tyyny on ehtinyt vilahtaa muutamassa kuvassa jo, mutta esitellään se vielä paremmin. Nimittäin kyseessä on valkoinen koristetyyny sinisillä yksityiskohdilla, jonka kävin perjantaina hakemassa postista. Tarkoitus oli alunperin laittaa se parvekkeen sohvalle, mutta toisaalta se näyttäisi hyvältä myös olohuoneen nojatuolilla… Saa nähdä mihin se lopulta päätyy!

IMG_1289v
Ja vielä viimeisenä astiakokoelman uusimmat jäsenet Nämä Iittalan astiat on niin ajattomia, että oon innostunut keräämään kohta kokonaisen astiaston kasaan! Meillä kuitenkin käytetään näitä päivittäin, joten ne tulee ainakin olemaan jatkuvasti ahkerassa käytössä. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita astioiden keräämiseen koukkuun jääneitä?


92 Responses to “Uutta kotiin Part. 4”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania kuvia jälleen ja olisi todella kiva nähdä se videolla ja kuvina! :)

 2. Avatar Sanssu sanoo:

  Oikeesti, mun kodissa ei IKINÄ voisi olla noin valkoista. Mulla on valkoinen viltti ja koristetyynyt harmaalla sohvalla ja aina ja koko ajan saa niitäkin olla pesemässä ku niihin on eksynyt jotain likaa. Onneksi lattia sentään on vaalea, niin se tasapainottaa tätä meidän mustaharmaavalkoista sisustusta :-D Mut ihanan näköstä teillä on ♥

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miten teillä on niin paljon rahaa just esim lexingtonin tavaroihin?:D

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos sulle paljon (: Ja mukava nähdä, että sellainen postaus kiinnostaisi! Se voisi olla kiva, että siinä on kuvia sekä video niin hahmottaa paremmin :)

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä ostit kyseisen lexintonin mukin<3 liian ihana postaus ja ihanan puhtaan valkosta teijän kodissa:))

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Haha eikä :D! Mä taas rakastan sellaista valkoista ja puhtautta, mutta oon kyllä niin siivouksesta riippuvainen, että sen takia varmaan tykkään siitä :) Oi teidän sisustus kuulostaa kyllä aivan ihanalta myös! Kiitos hirmuisesti :') ♥

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Käydään kumpikin kokopäiväisesti töissä, mutta en halua sen tarkemmin täällä blogissa puhua raha-asioista. Toivottavasti ymmärrät! :)

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  mä vihaan sua, ihan oikeesti, sä oot liian täydellinen, sun blogi on niin täydellinen ja sun elämä vaikuttaa niin täydelliseltä. MÄ OLEN NIIN K-A-T-E-E-L-L-I-N-E-N !!!! :( haluun olla ku sinä ja mäki haluun shoppailla vaa kaikkee ihanaa mun kotiin… :(

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Ostin sen myös Stockmannilta :) Onneksi niitä oli siellä <3 Tosi kiva kuulla, että tykkäsit tästä postauksesta ja meidän kodista! :)

 10. Avatar Veera sanoo:

  Siis ihan superihania nuo Ektorp -sarjan huonekalut! Itsekin olen ihaillut noita kyseisiä kalusteita ja toivotaan että joskus itsekin omistan samanlaiset, kunhan tästä pääsen omilleni muuttamaan… ♥

 11. Avatar Heidi sanoo:

  Asuntopostaus ois jättekiva! :)

  http://more-than-we.blogspot.com/

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei tee kotipostaus videoina ja kuvina, sillein et videolta näkee kokonaiskuvan ja sit kuvina kaikkia pienempiä yksityiskohtia mitä tässäkin postauksessa on esim tuo tyyny ja tarjotin! :) mulla on kauhee sisustuskuume itellä ja haaveilen omasta kämpästä et pääsisin sisustamaan :D sun sisustusjuttuja on niin ihanaa katella ku meillä tosi sama maku! ♥

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ainiii ja hei miks sun blogissa on nykyään tollei et pitää kirjottaa tollanen "koodi" ennen ku voi lähettää kommentin? :/ ite ainaki puhelimella ku luen aina ni en ikinä nää mitä niissä lukee xd

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä ihmettä? :o En oo tuollaista laittanut päälle ja asetuksissakin se näyttäisi olevan pois päältä… Näkyykö se muille tai osaako joku auttaa miten sen saa pois, kun en oo sitä itse laittanut? :-/

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä noi lexintonin tavarst oikeeen maksoi? :) kivannäköistä teille, mieluusti molempina esittely, videolla saa kokonaisuuden paremmin mutta kuvia on nopeampi selata uudelleen. Itse tosin onniatuisin varmasti sotkemaan noin upean valkoisen kämpän :-D

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi nättejä sisustusjuttuja :) Ja ah noi Lexingtonin tekstiilit on ihania <3 Täällä myös ilmottautuu yks Teema-astioiden keräilijä. Ne on mukavan simppeleitä, mut yhdistelemällä esimerkiks kahta väriä saa ihania kattauksia :) Tällä hetkellä keittiön kaapit on ihan pullollaan valkosta ja tummansinistä Teemaa, ihan sattumalta sekä mun että avomiehen sukulaiset on keränny kummallekin jo pienestä saakka noita värejä :D Ja ehdottomasti sisustuspostausta, mielellään kuvina mut myös video kelpaa paremmin kun hyvin!

  Pakko sanoo vielä, että tää sun blogi on ihana: raikas ja pirtee :)

 17. Avatar Noora sanoo:

  ihana toi sohva♥

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania kuvia taas kerran !♡

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi että miten ihana sisustus, vastaa täysin mun omaa mieltymystä ja suunnitelmaa tulevan oman kämpän sisustuksen suhteen! Ois kiva nähdä kokonaisvaltainen esittely teidän kämpästä :–) Oot ihan mun lempparibloggaaja, sun pukeutumistyyli ja sisustustustaito on vaan jotain niin perfection. Keep going girl <3

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Se on sellane lyhyt numerokoodi jolla testataan ettei oo robotti :D

 21. Avatar neea sanoo:

  oii aivan ihanan näköistä! :-)

 22. Avatar Anne H sanoo:

  Sulla on ihana maku sisustuksen suhteen! Itsekin tykkään kovasti vaaleasta sävymaailmasta ja vitsit miten monta kivaa tarjotinta teillä on, tuli ihan himo puisiin tarjottimiin :D Sain nuo Lexingtonin mukit (4kpl) ylppärilahjaksi ja ne on edelleen kääreissään, koska haluan säästää niitä omaan kotiin :) Aloin myös kerätä teemaa ja ne sopiikin kivasti yhteen Lexingtonien kanssa. Tulipas sekava kommentti, mutta jokatapauksessa ihana koti teillä ja lisäkuvia/videota olisi kiva saada!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 23. Avatar Jasmin sanoo:

  sama juttu on ilmeisesti kaikissa blogeissa tällä hetkellä, jos yrittää kommentoida anonyyminä eikä oo kirjautunut sisään bloggeriin niin tulee sanavahvistus :/

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä ihmettä :o Roskapostin määrä ulkomaalaisilta sivustoilta on kyllä pienessä ajassa lisääntynyt paljon, mutta tosi kurjaa jos tuo vahvistus tulee pysyvästi :-( Lähetin kuitenkin äsken Bloggerille palautetta asiasta, joten toivottavasti se on vaan väliaikainen vika :)!

 25. Avatar Pinja sanoo:

  Ihana sisustus!<3

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Keittiöpyyhe oli 15.00€, muki 10.00€, tyyny 59.00€ ja pyyhkeet 12.00€/kpl :) Tulikohan kaikki? Kysy vaan jos jäi vielä epäselvää :) Mä voisin kyllä esitellä tämän ehkä molempina juuri sen takia, että kuviin pystyy palata myöhemmin. Haha een usko :D Ei tätä kovin helpolla sotkuiseksi saa :p

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ja mukava kuulla, että tykkäsit näistä! :) Niin on <3 Ihan ehdottomia lemppareita! Ooh nämä Iittalan Teema-astiat on kyllä niin kivoja ja yksinkertaisia :) Ohoh! Vähän teillä on käynyt sitten hyvä tuuri :D Voisin laittaa sekä kuvia ja videon niin olisi vähän jokaiselle jotain. Voi kiitos kovasti, tälläinen palaute piristää älyttömästi :)!

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kyllä niin ihana ja vaikka se ei näytä pehmeeltä niin se on :D Kunnon löhöily paikka ♥

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon :') <3

 30. Avatar Ella sanoo:

  Mistä toi ihana teelokerikko on ostettu ja paljonko maksoi? :)

 31. Avatar Marjutt sanoo:

  Kivoja ostoksia! Mulla on ollut noita Lexingtonin pyyhkeitä jo pidemmän aikaa ja ne tosiaan paranee joka pesukerralla :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Voi höpö höpö! Ihan turhaa oot kateellinen… :( Mä haluan muistuttaa, että kenenkään elämä ei oo täydellistä vaan myös mulla on omat vastoinkäymiset, stressaamiset yms. :) Vaikka mä keskityn aika paljon pintapuolisiin juttuihin niin silti täällä ruudun toisella puolella on vaan tavallinen tyttö :)!

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Ne on niin ihanan yksinkertaisia, mutta jotenkin kivan erikoiset :) Ehdottomasti yhdet kauneimmat huonekalut, jotka oon nähnyt! Oi kuulostaa kivalta suunnitelmalta, toivottavasti saat vielä omasi ♥:)

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onks teil tapana leipoo töihin jos on kaikkii kissanristiäisii jne? Aattlin ku oot samalla alalla ja meil kaikki tuo aina jtn ja mul ois maanantaina sit synttärit ja kaipaisin sulta vinkkejä :p mitä sie yleesä viet/leivot? :)

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sairaan kiva postaus! Mitä fonttia käytät!

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että olisit kiinnostunut siitä postauksesta! =)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo idea kuulostaa aivan loistavalta! Kiitos paljon tästä vinkistä ♥ :) Mä taidan toteuttaa sen postauksen juuri tuolla tavalla! Ja tosi kiva kuulla, että meidän sisustusmaku on samanlainen. Silloin näistä postauksista saa varmasti vielä enemmän irti inspiraatiota :) Voi se on niin ihana tunne, kun pääsee sisustamaan omaa kämppää! Voin antaa vinkkinä, että kannattaa alkaa ajoissa suunnittelemaan millaisen siitä haluaa niin toteutus on paljon helpompaa :) ♥

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitos tuhannesti! Aivan ihana kuulla, että meidän sisutus vastaa juuri sun mieltymyksiä :) Näitä postauksia on varmasti paljon kivempi katsella, kun on samanlainen maku! Mukava nähdä, että oot kiinnostunut asunpostauksesta – Mä taidan toteutella sen muutaman jutun hankkimisen jälkeen :> Aww nuo viimeiset lauseet piristi mun iltaa suunnattomasti, ihana saada näin positiivista palautetta <3!

 39. Avatar Kia sanoo:

  Aivan täydellinen sisustus! Tykkään niin paljon sun mausta sisustuksen ja vaatteidenkin suhteen :-) Mäkin jo oottelen milloin se oma ensimmäinen kämppä löytyisi, jotta pääsisin ostelemaan tavaroita ja laittamaan esille jo ostettuja, kaapissa pölyttymässä olevia tavaroita..

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Joo se on kuulemma nyt ilmestynyt kaikkiin blogeihin anonyymeille :/ Laitoin kuitenkin asiasta Bloggerille palautetta, joten toivotaan että se saadaan pois :)

 41. Avatar Emilia sanoo:

  Rakastan kaikkia noita Ektorp -sarjan huonekaluja <3! Aivan ihania hankintoja kaikki! :)<3 Sulla todellakin on sisustussilmää ;D

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle Neea! :))

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten ilo nähdä, että tykkäät meidän sisustuksesta! :) Mä oon kans niin rakastunut valkoiseen ja muutenkin vaalean sävymaailmaan <3 Haha joo mä oon aika tarjotin friikki xD Oi vitsit ne on sitten varmasti niin ihana avata ensimmäistä kertaa kääröistä omassa kodissa! Tuo on muuten totta, että tämä Teema-astiasto sopii tosi hyvin Lexingtonin kanssa yhteen :) Ei ollut yhtään sekava kommentti vaan kiitos siitä, että vaivauduit kommentoimaan tämän! (:

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti Pinja :) <3

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Se on Anttilasta ja hintaa oli noin 10.00€! (:

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :) Oi miten kiva kuulla! En oo vielä ehtinyt kokeilla montaa kertaa, mutta kiva kuulla että ne pehmenee vaan lisää :p

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Juu kyllä aina välillä :) Joskus joku leipoo ja joskus taas ostetaan esim. valmiina joku kakku tai karkkia :p Mä en oo vielä ehtinyt viedä mitään, mutta kokeile leipoa esimerkiksi kaurakeksejä tai Rocky Roadia? Mun blogista löytyy postaus valkosuklaa Rocky Roadin tekemiseen blogin reunasta tagista food :) Se on nopea ja helppo herkku, jota saa tehtyä kätevästi isommankin määrän ja jokainen tykkää varmasti ;-)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti hurjan paljon! Mulla on käytössä Trebuchet-niminen fontti :-)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Ää kiitos paljon Kia! Niin ihanan piristävä ja positiivinen kommentti :) Ihana saada tälläistä palautetta ja kiva nähdä, että tykkäät mun mausta sisutuksen ja vaatteiden suhteen

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mäki! Ne on aivan liian ihania kaikki….Ah <3 Voi vitsit kiitos sulle Emilia paljon :p!

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hui jäätävä :D mun henk.koht. Mielipiteenä josta ei tarvitse loukkantua : mulla tulee mieleen sairaalla :D kaikki on hohtavan valkoista! En ite voisi asua paikassa misä täytyisi koko ajan varoa valkosen likaantumista!

 52. Avatar Janni sanoo:

  Eikä miten ihania juttuja! ♥ Sulla on vaan niin hyvä maku! Ja mitä astiastoihin tulee, niin täällä yksi hurahtanut, itellä kaapissa käyttöönpääsyä oottelee arabian koko-astiasto. Nuo Iittalan astiatkin on niin ihanan ajattomia ja nättejä! Ei ainakaan muuttohimoa yhtään helpota tälläset postaukset… :D Kaikki onneksi ajallaan, näistä jos jostain saa ainakin inspistä millaiseksi lähteä omaa kotia sisustelemaan sitten kun on siihen sopiva sauma :)

 53. Avatar Minna sanoo:

  Tykkään tosi paljon sun sisustuksesta! Multakin löytyy valkoinen ektorp ja se on kyllä huippu sohva! <3 ja vitsi miten hyvä löytö toi tarjotin, oon kans ettiny just samanlaista! :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Haha ei en mä loukkaannu :D Mielipiteitä on paljon ja jokaisella on oma maku, josta tykkää. Vaikka tykkään siivota usein niin meillä ei silti olla varovaisia valkoisen kanssa vaan päinvastoin :)!

 55. Avatar Judith A sanoo:

  Ihanan näköinen koti! Itsekkin tykkään tuosta valkoisesta sisustuksessa! Aivan ihania juttuja olet hankkinut. Mä voisin vaikka heti ottaa noi kaikki tänne meille! :D

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  hei mistä tuo rahi on? Tulee pikkusen mieleen oma kotini kun sama sohva ja kaikki itselläkin valkosta mutta tummansinistä tehostamassa :D Ja lexington<3 Sitä löytyy kans:) Mut toi rahi! Pakko saada :D

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  aivan superihanan näköinen koti teillä!<3 asuntopostaus ois kiva sekä kuvilla että videolla :)

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tommoset kaikki eurolavajutut on niin ihania <33

 59. Avatar säpä sanoo:

  Teidän kämppä näyttää tosi nätiltä. :) Mä aina ihastelen valkoista sisustuksessa, mutta ainakin tällä hetkellä kun mulla on tuo pieni neiti myös niin en uskalla omaan sisustukseeni liian vaaleaa hankkia. :D

  Ja ehdottomasti kannatan asuntopostausta, ja video olisi kivaa vaihtelua! :)

 60. Avatar EESI sanoo:

  Sulla on kyllä tajuttoman kiva sisustusmaku :)!

 61. Avatar Jonna sanoo:

  Meiltä löytyy suurensuuri kokoelma iittalan teemaa :) ostettiin kerralla koko astiasto, vaikka hinta kirpaskin mutta ai että mä tykkään siitä <3 nimenomaan ajaton ja yksinkertaisuudessaan kaunis!

 62. Avatar Anonyymi sanoo:

  Valkoinen sohva on kyllä ihan unelma, mutta pelkään kuollakseni niitä ihania "ikitahroja":D Joku aamukahvi jos läikähtää tms. Ja kun on noita pieniävierailijoita ja koira, taitaa valkoinen sohva jäädä pitkälle unelmiin. Mutta sinun ja minun sisustusmakuni aika tarkasti osuvat yhteen! En jättäisi mitään noista asioista pois. Iitalan astiat ovat myös ihania, mutta niillä tuppaa olemaan hintaa ikävästi:/ Pitää katsoa josko raaskisi ostamaan niitä. Niissä kun on myös se, että kun ostat yhden niin pakko saada kaikki;D

  Asuntopostaus olisi hyvä videona ja sitten esim. jokaisesta huoneesta omat yksityiskohtansa kuvina. Videossa yksityiskohdat meinaavat jäädä näkemättä.

 63. Avatar Anonyymi sanoo:

  Millä muokkaat sun ig kuvat kun ne on noin kirkkaita? :) mikä puhelin sulla myös on?

 64. Avatar Erika sanoo:

  Onpa teillä ihana kämppä, noi sohvat näyttää aivan ihanilta! :) Ja mun on tässä samalla pakko kysyä, vaikka ei tähän liitykkään, mutta miten saat "linkattua" (en tiiä onko oikee sana:D) biisit youtubesta sellasina pitkinä ja kapeina. Ite oon upottamalla yrittäny mut en saa siitä "kuvasta" sellasta pitkää ja kapeeta :o Olisin otettu jos kertoisit miten sen teet, sen verran kauan oon asian kanssa tuskastellu:D

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  joo kuvaa asuntopostaus !!

 66. Avatar alisa sanoo:

  ihan mahtava blogi! oon nyt tätä hetken lueskellut ja aina palaan katsomaan sun upeita valokuvia. mulla ois yks postaustoive, joku arkimeikkipostaus olis super kiva!

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos älyttömästi ihana Janni ♥ Oooh kuulostaa ihanalta! Ne Koko-astiat on myös kauniita ja ajattomia :p Haha eikä :D Kiva kuulla, että tälläisistä postauksista saa inspiraatiota tulevaisuuden kotiin, koska sitä mä näillä postauksilla haluan tuoda! Ja mukava huomata, että meillä on samanlainen sisustusmaku niin sitten sun on vielä kivempi katsella inspiraatiota :) ♥

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti! Niin ihana nähdä, että meiltä löytyy samanlainen maku :) Ja Ektorp-sohvaa ei kyllä voita mikään<3 Se on niin kaunis! Oo kannattaa käydä katsomassa jos noita olisi vielä jäljellä (:

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle (: Mua kans kiehtoo eniten valkoinen sisustus! <3 Haha mukava kuulla, että meillä on niin samanlainen maku :p

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kans Ikean Ektorp-sarjaa :) Voi mä luulen, että tulisin rakastamaan myös sun kotia! Lexingtonin tuotteet on aivan liian ihania<3 Hihi ;-)

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoskiitos sulle paljon! :) Mukava kuulla, että sellainen postaus kiinnostaisi! Mä taidan juuri tuolla tavalla sen toteutella<3

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! Niin kivoja ja aika helppo tehdä itse <3 :)

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :)! Voi ei, mutta tuo on järkevä syy :) Sitten, kun neiti kasvaa niin voit alkaa suunnittelemaan valkoista sisustusta :p Oi mä voisin tehdä videon ja laittaa siihen lisäksi muutaman kuvan kodin yksityiskohdista! Kiitos sulle paljon kivasta kommentista :)

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Aww ihana kuulla tälläistä palautetta! Kiitos hurjan paljon :))

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Oon kateellinen! Me ei tarvita vielä paljoa, joten kerätään kuudelle mutta tarkoitus on ostaa kaikkia kulhoja, vuokia yms. :) Tämä on niin ihana astiasto ja voisin tulla ryöstöretkelle teidän astiakaapille ;)<3

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki pelkään, mutta oon huomannut että tuo sohva hylkii sellaisia :) Toki meillä ei juoda tai syödä sohvalla, joten tahroja ei voi tulla oikeastaan kuin perus arjesta ja vaatteista :) Vautsi vähän kiva, että meidän maku sisutuksen suhteen täsmää! Ja oot oikeassa, että nuo Iittalan astiat on tosi arvokkaita, mutta toisaalta taas ne on ajattomia ja säilyy toivottavasti monia vuosia :) Joo mulla on juuri tuo menossa! Ostin ensin neljä mukia ja nyt on siitä kuukauden päästä kohta koko astiasto koossa…:D Haha jäin niin pahasti koukkuun<3

  Kiitos vinkistä ja tuo on totta. Voisin näyttää videolla enemmän kokonaisuutta ja kuvina yksityiskohtia :>

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on iPhone 5 ja muokkaan ne niillä Instagramin uusilla muokkauksilla sekä välillä Pixlr Express+ nimisellä sovelluksella :))

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti Erika :)! Tarkoitatko sellaista valkoista Youtube-palkkia? :) Mä oon löytänyt siihen joskus ajat sitten hyvät ohjeet eräästä blogista ja ne toimii edelleen :) Postaus, jossa ohjeet on löytyy täältä:

  http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/12/uuden-valkoisen-youtube-palkin-tekeminen.html

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, että innostuit! (:

 80. Avatar Saijis sanoo:

  Wau kiitos sulle kovasti :) Ihana kuulla, että oot tykännyt ♥ Ja tuo postausidea kuulostaa myös kivalta! Mä kirjoitan sen itselleni ylös :)

 81. Avatar Petra sanoo:

  Olisi kiva nähdä asunto videolla. Mutta kyllä kuvinakin kelpaa.

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos mielipiteestä! Katsotaan jos laittaisin videon sekä kuvat :)

 83. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon siis toi edellinen anyymi! ja pakko sanoo et kävin eile hakee ikeasta ton rahin ja voi jummi mää rakastan sitä :D sehä on iha täydellinen. Täytyy tänään käydä viel jostai ettii kiva tarjotin ja joku viltti sen päälle:) Eli suuri kiitos sulle tosta rahista!:D

 84. Avatar Tilda sanoo:

  Meillä on toi sohva ollu äidilä about 5 vuotta ja hyvin on pysyny puhtaana tähän mennessä! Sohvatyynyjä ollaan käännelty aina kunntoinen puoli menny likasen väriseksi ja sen jälkeen pesty :-) Uudet päälliset me ostettiin 4 vuoden jälkeen, eli siis älä turhaan pelkää :-)' Ihania kuvia ja kannatan videota todellakin! Toi Lexingtonin tyyny on muuten aivan huippu ihana ja passaa tosi hyvin sohvan kanssa :D

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Kävitkö :D Eikä ihana! Niin huippua nähdä, että tästä postauksesta oli noin konkreettista hyötyä :p Kiva, että mun maku miellyttää sua ja toivottavasti löydät mieleisesi jutut siihen päälle! :)

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Hei tiätkö tämä helpotti mua paljon! Nyt tiedän, että sohva on kestävä ja pelkään ihan tuhaa :) Kiitos sulle, kun tulit kommentoimaan tämän :)! Kiva kuulla, että oot videon kannalla! Mä taidan tehdä videon sekä kuvata sen lisäksi myös yksityiskohtia kuvina :) Ja joo oot oikeassa! Tuo tyyny on samaa kangasta kuin sohva :D

 87. Avatar henspe sanoo:

  ihania sisustusjuttuja sulla!! :) Mä haluun myös ton ektorpin nojatuolin!! Harmi vaan että tällä hetkellä se ei sovi sisustukseen eikä oikeastaan mahtuisikaan mihinkään :D

 88. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos sulle paljon :) Ää voi eikä :s Mutta näitä saa eri kankailla tai oikeastaan niitä vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon :) Jos sieltä löytyisi joku sisutukseen sopiva! Toki se tilanpuute on asia erikseen :D

 89. Avatar Hanski sanoo:

  Niin ihana sisustus! Juuri sellainen, jonka haluisin omaan kotiini pikkuhiljaa syntyvän..:-) tuli mieleen, että missä sä säilytät sun kaikki purnukat esim. vartalovoiteet yms?:) mua vaivaa kauheesti (vaikka ei olekaan mikään vakava asia haha :D) kun meillä on tällä hetkellä ihan mitä sattuu astioita, kun joskus sukulaiset ja muut antaneet lahjaksi enkä sillon tietenkään vielä tiennyt mitä sarjaa haluaisin kerätä.. Täytyis vissiin vaan ronskisti koittaa myydä joitain, koska mulle ois kyllä niin tärkeetä että ne olis samaa sarjaa ja värit sopisi hyvin yhteen niinkun teillä toi valkonen teema!:)

 90. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania sisustusjuttuja! ♡ ..Täällä on toinen astioiden keräämiseen hurahtanut: Muumimukeja ja kulhoja, Iittalan teemaa ja Pentikin vaniljaa. Mutta käyttöön tulevat kun muutan pois kotoa. Hyvää syksyn jatkoa:)
  -Tiia

 91. Avatar Saijis sanoo:

  Oii kiitoskiitos paljon :) Ihana kuulla, että tämä on juuri sellainen mistä sä tykkäät! Mulla on kaikkia purnukoita, hajuvesiä, rasvoja yms. aivan tuhottoman paljon :D Ne tarvitsee paljon säilytystilaa ja meillä kävi hyvä tuuri, nimittäin täällä on tosi isot kaapit kylppärissä ja oon niistä vallannut suurimman osan itselleni :) Eli säilytän niitä siellä, ne on kätevästi saatavilla mutta kuitenkin piilossa. Noihin astioihin annan vinkin, että kannattaa laittaa nettiin esimerkiksi FB-kirpparille tai Tori.fi sivustolle myyntiin. Mä oon kans myynyt siellä muutamat eri paria olevat astiat pois :) Ja mulle on kans tärkeää se, että kaikki astiat sopii hyvin yhteen :p!

 92. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :)! Jee<3 Astioiden kerääminen on niin kivaa ja se on muutenkin tosi hyvä lahjaidea :) Mä oon kans kerännyt kohta yli vuoden muumimukeja ja nyt pari kuukautta Iittalan Teemaa. Kiitos kovasti ja ihanaa syksyn jatkoa myös sinne! :)

Kommentoi