Quilted boots with gold details

Kuinka moni teistä tietää tämän tunteen: Etsit jotain niin kauan, että turhaudut ja lopetat lopulta koko etsinnän – Sitten vähän ajan päästä etsimäsi juttu tulee vastaan ihan sattumalta? Se on samaan aikaan ärsyttävä, mutta iloinen tunne! Mulle kävi hetki sitten niin…

IMG_0715f
… Näiden kanssa! Mä olin hyvissä ajoin jo ennen syksyn alkua etsimässä itselleni uusia saappaita, mutta en koskaan tiennyt minkälaiset haluan. Yksi ja ainoa kriteeri oli, että haluan niiden olevan pitkävartiset sekä mustat. Luulin näiden kriteereiden olevan helpot, mutta ei todellakaan :-D Mistään ei löytynyt oikean mittaisia, ei ollut saatavilla kokoja tai osa ei edes istunut jalkaan. Kunnes eräänä päivänä avasin sähköpostin, jossa oli joku mainosviesti Spartoolta ja heti sen avattuani huomasin nämä Ensimmäinen reaktio olisi varmasti ollut näkemisen arvoinen ja teki mieli päästää muutama kiljaisu (okei, kyllä mä taisin pienen ilon äänen päästää.)

IMG_0795

IMG_0780Saappaissa on tikattu varsi sekä muutama kultainen solki – En kaivannut alunperin näistä kumpaakaan yksityiskohtaa, mutta täytyy kyllä myöntää että ne näyttää näissä älyttömän hyvältä! Nämä on malliltaan tosi tukevat, mutta siitä huolimatta ne on miellyttävät jalassa ja istuu juuri niin kuin toivoin  En malta odottaa, että pääsen esittelemään nämä teille paremmin asukuvissa!

IMG_0722

IMG_0787Mitäs mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan näistä? Entä onko teistä moni hankkinut syksyksi saappaat?


69 Responses to “Quilted boots with gold details”

 1. Avatar Jutta sanoo:

  Olisit nähnyt mun ilmeen, kun näin nämä kuvat :D. Täydelliset! <33 Siis apua oikeasti, voiko noin ihania saappaita edes olla olemassa! Oot tehnyt kyllä ihan mielettömän ihanan löydön :). Jos en olisi vasta ostanut uusia kenkiä, niin nuo lähtisivät varmasti mullakin tilaukseen. Nyt joudun kyllä tyytymään vain ihasteluun niitä sun jaloissa. Ihanaa, että löysit unelmiesi saappaat!

 2. Avatar Anniina sanoo:

  Ihanat saappaat!♥ Itse en tiedä osaisinko käyttää tikattuja saappaita, vaikka ne kivoja ovatkin. Ehkä multakin vielä joku päivä tuommoiset löytyy :) En oo hankkinut syksyksi saappaita, sillä en ole löytänyt sopivia. Ehkä mullakin käy samalla tavalla kuin sulla, että ne vain tupsahtavat jostain! :D

 3. Avatar Karoliina S sanoo:

  Hei aivan sairaan ihanat! Oon itekki ettiny jotai tän tyylisiä, joten voisin ottaa vaikka heti!

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Ää eikä :D Voin sanoa, että veit sanat mun suusta! Ei riitä sanat kuvailemaan miten ihanat nämä on <3 Harvoin tulee hienoja saappaita vastaan, mutta nyt kävi kyllä tosi hyvä tuuri! Voi eikä :s Mutta kiva, että oot löytänyt itsellesi kuitenkin kengät! Täytyy pian ottaa tänne asukuvat, joista näkyy vielä paremmin nämä "käytössä" :p

 5. Avatar Enni sanoo:

  IHAN TÄYDELLISET, VAU! <3 En tiedä luitko jo mun postauksesta, mutta mulle kävi taas niin, että lähdin etsimään tietynlaista neulett kaupungilta ja miten ollakkaan; löysin melkein heti just sellaisen! :O oikeesti ei koskaan käy näin!!

  Toivottavasti nähtäisiin ees ohimennen lauantaina! :)

 6. Avatar iikku sanoo:

  Niin täyttä rakkautta <3 toivottavasti mäki löydän sieltä helsingistä jotku ihanat yksilöt!

 7. Avatar Emmi sanoo:

  Täydelliset saappaat! Oot tehny kyllä ihanan löydöksen :)

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano… ♥ Niin ihanat! Aa voi ei :/ Ne toimii tosi hyvin varsinkin yksikertaiset vaatteiden seurana ja tuo tikkikuvio tuo asuihin vähän jotain erikoista :p Mä vähän luulen, että sulle käy juuri samoin :-D Ei kannata liikaa etsiä niin ne löytyy ihan itsestään! Toivotaan, että löydät vielä mieleisesi :)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäät näistä! Voi vähän kiva <3 Nyt vaan Spartoolle ostoksille ;-)

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Oon kans sanaton!! Näitä kuvastaa niin hyvin sana täydelliset <3 En oo lukenut, mutta nyt kun sanoit niin avasin sen heti lukulistalta ja kävin lukemassa ;) Miten noin voi käydä :o Tuo on tosi harvinaista, mutta sulla oli niin hyvä tuuri! :)

  Hei joo olisi tosi kiva nähdä! Tuutko päivällä ja illalla niihin tapahtumiin :)?

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Oon kyllä niin iloinen, että nämä löytyi

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Oon sun kanssa Emmi niin samaa mieltä! :) En millään malttaisi odottaa, että pääsen käyttämään näitä ensimmäisen kerran :p

 13. Avatar Ira sanoo:

  Ihanat saappaat! Oon melkein tismalleen tollaisia etsinyt <3 harmi vaan, että usein maksaa sen 100 euroa mikä vähän kirpaisee :/

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Nämä on kyllä niin iiihanat <3! Joo saappaat on aika kalliita, mutta toivon mukaan ne myös kestää pitkään :)

 15. Avatar Amanda sanoo:

  Perfection! <3 Oon ettiny tälläsiä jo hetken, vois vaikka laittaa tilaukseen :D Sellanen kuva ois kyllä tosi kiva jossa sulla on noi päällä! Niin ja sulla on kyllä yks ihan mun lemppariblogeista, ja vaikutat niin ihanalta ihmiseltä!

 16. Avatar Enni sanoo:

  Todellaki kävi tuuri! :'D

  Juu tuun molempiin :)

 17. Avatar Taru sanoo:

  Onpa täydelliset saappaat !!<3

 18. Avatar ellanoora sanoo:

  Nämä on niin täydelliset ja juuri tuollaiset omistan myös unelmissani! Harmi vaan, että hyviä saappaita on vaikea löytää näille pohkeille :D

 19. Avatar Janni sanoo:

  Niiiiin nätit saappaat! ♥ Ja jotenkin kyllä just sun tyyliset :) Tikattu kuvio näyttää mun silmään saappaissa tosi hyvältä, huntereistakin oon ihaillut niitä tikattuja malleja, mutta niiden kohdalla tuli itse päädyttyä basiceihin :) Jokatapauksessa, nuo on ihan nappivalinta!

 20. Avatar Roosa Julia sanoo:

  Ehkä täydellisimmät ikinä! <3

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tiedän aivan saman tunteen JUURI mustien saappaiden kanssa! Kaupoissa oli järkyttävän rumia ja halvan näköisiä yksilöitä, enkä netistä halunnut kenkiä tilata joten :-D Lopulta löysin sun kenkien näköset kengät jostain! :-D loppu hyvin kaikki hyvin molemmilla meistä! Mitä noi sun maksoi? :-)

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itsekin etsin pitkään mustia pitkävartisia saappaita mutta kaikki tuntuivat olevan liian pieniä tai liian pitkiä. Olen aika lyhyt, mutta minulla on lihaksekkaat pohkeet. Ei ole siis helppoa ollut löytää tarpeeksi leveitä mutta kuitenkin tapreeksi lyhyitä saappaita:D Olen jo luovuttanut mutta nämä kyllä herättivät mielenkiinnon. Odotan innolla asukuvia noilla kengillä!

 23. Avatar Erika sanoo:

  Ootan kyllä jo kovalla innolla niitä asukuvia! Aivan ihanat saappaat :–) Saako muuten kysyä kuinka paljon hintaa kyseisillä ihanuuksilla oli?

 24. Avatar hanipupu sanoo:

  Moi! Aattelin tulla kiittään ku edellises postaukses ilmotit siitä kirppiksestä!löysinki sieltä muutaman jutun;-)kiiiitoss!!<3

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Apua! Täydelliset! <3 Onko spartoon kengissä koko vastannut nettisivuilla ilmoitettua?:)

  Sun blogisi on muutenkin yks mun lemppareista! Täydellisiä asuja, täydellisiä kuvia ja kiinnostavaa tekstiä! Kiitos siis sulle päivien piristyksistä!

 26. Avatar annieveliina sanoo:

  Nuo on kyllä aivan upeat :D

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  paljon noi makso? :)

 28. Avatar Linda sanoo:

  Onko noissa vuorta sisällä tai onko muuten lämpimät? Oon nimittäin kans etsiny just jotain tollasia aika simppeleitä saapikkaita talveksi! :)

 29. Avatar Elisa sanoo:

  Aivan täydelliset!! <3 Eipö ole ihan tuollaisia tullutkaan vastaan! Saappaat on kyllä aina niin ihania, varsinkin silloin kun ei jaksa laittaa korkkareita, mutta silti haluaisi jotain näyttävämpää on saappaat oikea valinta! ;)

 30. Avatar Jossu sanoo:

  Apua oon ettiny tollasia yksilöitä pitkään ja painelin HETI spartoon sivuille kun näin tän postauksen! Ja siel oli 1kpl (!!!!!) omaa kokoa jäljellä -> eikun saman tien tilaukseen! Kiitos vinkistä<3

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aivan ihanat! Paljon maksoit noista? :-)

 32. Avatar Emilia sanoo:

  Täydelliset! <3 voiko ihanempia saappaita edes olla olemassa! Mahtavaa, että löysit unelmiesi saappaat! Haluan kans noi itelle :D apua!

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ostin noi samat jo viime vuonna.

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  näyttää kyllä kivoilta vaikka omaan jalkaan en noin pitkävartisia osais kuvitella :) mutta oon aivan varma et ne sopii sulle täydellisesti! ;)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Juuri tuo sana kuvastaa näitä täydellisesti <3! Oo laita ihmeessä, mutta kannattaa olla nopee kun näistä on kuulemma koot tällä hetkellä vähissä :/ Voi vitsit miten ihana saada tälläistä palautetta, kiitos sulle tuhannesti <3!

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kivan näköset saappaat. Varmasti sopii sulle! :) mutta millon tohon banneriin tulee sitä muutosta ku mun mielestä se on jo liian kesänen ja ei enää niin ajankohtanen? :)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! En oo koskaan nähnyt näin täydellisiä saappaita <3 :)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Nämä on kyllä yhdet kauniimmat koskaan näkemäni saappaat <3 Voi eikä :/ Tuo on tosi harmi, mutta kannattaa mitata pohje ja katsoa menisikö näiden mitta sulle! :)

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäät näistä! Ja kiva, että sä huomasit heti että nämä on mun tyyliset :) Mulle tuli kans heti, kun näin nämä niin mieleen monia asuja, joihin haluaisin päästä jo yhdistelemään näitä! Oo ne Hunterin tikatut kengät on aivan ihanat ♥ Mutta teit hyvän valinnan ;-) Mullakin nimittäin ne normaalit vie voiton :p

 40. Avatar Saijis sanoo:

  ….Oon niin samaa mieltä! En tajua miten voi olla näin ihanat saappaat :)<3

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Joo!! Miksi ihmeessä täydelliset saappaat tuntuu olevan niin kovan työn takana löytää :o Kaikissa tuntuu olevan joku vialla :-/ Onneksi kuitenkin löysit omasi ja mä myös, ollaan nyt onnelliset uusien kenkien omistajat <3 Nämä oli 70.00€ :)

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten harmi kuulla tälläistä :s Juuri oikeanlaisten kenkien löytäminen on yllättävän vaikeaa ja vaikka kaupassa olisi paljon tarjontaa niin silti monet on tyhmän mallisia :-( Ehkä sulle käy kans samalla tavalla, kun mulle :) Eli kun lopetat etsinnän niin ne ilmestyy jostain sattumalta :D Kiva juttu, että odotat jo innolla niitä! Mä ajattelin jo ensi viikolla räpsiä kuvia nämä jalassa :-)

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit miten mukava kuulla, että niitä jo odotellaan :) En millään malta odottaa, että pääsen käyttämään näitä ensimmäisen kerran ja tarkoitus olisi myös heti ensi viikon alussa ottaa asukuvia näiden kanssa! Nämä maksoi 70.00€ :)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti! Vautsi vähän kiva juttu :) Sieltä oli varmaan mennyt jo kaikki parhaimmat jutut :/ Mutta vien sinne melkein päivittäin uutta tavaraa, joten kannattaa käydä välillä katsomassa löytyykö jotain :) Ja kiitos itsellesi<3!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on!<3 Vitsit miten iloinenn oon, että löysin tälläiset oikeanlaiset saappaat vihdoin! Joo on vastannut tosi hyvin oikeaa kokoa :) Aww niin ihana kuulla, että oot tykännyt tästä! Pakko sanoa, että tälläinen palaute ilahdutti mun päivää tosi paljon, kiitos siitä :)<3

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Oon niiiiin samaa mieltä! Miten innoissaan sitä voikaan olla uusista kengistä, haha :D

 47. Avatar Saijis sanoo:

  70.00€ :)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on noissa sellainen pieni vuori ja menee varmasti aika pitkälle talveen asti :) Ehkä myös talvella, koska farkut + vuori lämmittää yllättävän paljon! Joo voin kyllä suositella näitä lämpimästi, tuut varmasti tykkäämään (:

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä! Täytyy sanoa, että nämä on kyllä ehkä ihanimmat saappat ikinä

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää!!! Miten voi olla noin hyvä tuuri :o Wau miten kiva nähdä, että tästä postauksesta ja esittelystä oli noin konkreettista hyötyä :) Jei mulle tuli hyvä mieli nyt ja toivottavasti tykkäät näistä <3

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Voi miten kiva nähdä, että pidät näistä :) Nämä oli 70.00€ (:

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Jee oon niin innoissani näistä :D Pakko heti huomenna laittaa nämä ensimmäisen kerran jalkaan <3 Nyt ei muuta kuin äkkiä Spartoolle tilaamaan omat ennen kuin koot loppuu ;-)!

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Joo saman tyylisiä on muuten myyty viime vuonnakin! Tämä on niin ihanan klassinen malli, että menee varmasti vuosia :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Aa höh :/ Kiva kuitenkin, että oot tuota mieltä vaikka et itsellesi voisi kuvitella tätä mallia :) Aion ottaa heti ensi viikolla asukuvia näiden kanssa niin pääsette näkemään paremmin :p!

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! Ja mukava kuulla, että tykkäät näistä :) Oot muuten oikeassa! Täytyy kerätä yhteen vähän syksyisempiä kuvia ja päivittää siihen uudet kuvat. Kiitos sulle tästä vinkistä, täytyy heti ensi viikolla toteuttaa tämä :)!

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Joo :D! Jes vähän kiva! Siellä nähdään :)

 57. Avatar Iina E sanoo:

  On kyllä just eikä melkein sinun näköiset saappaat!!

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ihana nähdä, että te lukijat jo huomaatte heti mikä on mun tyylistä ja mikä ei! Tälläiset kommentit ilahduttaa niin paljon :')

 59. Avatar Kata sanoo:

  Apua kuinka ihanat, kyllä kelpaisi ♥

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö! Nämä on kyllä aivan liian ihanat…♥

 61. Voi vitsi mä tykkään juuri tuon tapaisista saappaista! Aivan super makeet♥

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva kuulla! :) Oon niin samaa mieltä sun kanssa ♥

 63. Avatar Nelli sanoo:

  ah ♥ ihan täydelliset ♥ noiden ulkonäkö miellyttää mun silmää tosi paljon, toi tikattu varsi on superkivan näkönen! ♥ voin vaan kuvitella kuinka hyvin noi istuu sun jalkaan ♥ ihanatihanatihanat :-D ♥

 64. Avatar annieveliina sanoo:

  Voi kuule, sen ku tietäs! :D Ostin just muutama päivä sitte sinipinkit Niket ja pinkki-leopardikuosiset Vanssit.. Mmmm<3

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! Näitä täydellisimpiä kenkiä saa etsiä ♥ Mäki tykkään tosi paljon just tuosta tikatusta varresta ja kultaisista yksityiskohdista :) En malta odottaa, että pääsen esittelemään nämä teille asukuvissa ♥

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! Nämä on kyllä ihanimmat kengät, jotka oon nähnyt ♥ Mä tykkään kans tosi paljon tuosta tikatusta varresta ja noista kultaisista yksityiskohdista :) Innolla odotan, että pääsen esittelemään nämä teille asukuvissa ♥

 67. Avatar Roosa sanoo:

  Heippa, haluaisin itsekin tilata kyseiset kengät, mutta en tiedä minkä kokoiset tilaisin kun oma kokoni on 38-39.. Mitä mieltä oot?:) Vastasko sun kengät omaa kokoa vai oliko vähän pienemmät tai suuremmat? Kiitos jos kerkeät auttamaan mua! :)

 68. Avatar Aino sanoo:

  Oi ihanat! Ittellä toimii tänä syksynä "talvitennarit" kenkinä, mutta tollaset saappaatkin olis varmasti tosi ihanat! ♥ Ja noi sopii nii hyvin sun tyyliin. :)

Kommentoi