BEANIE

IMG_0417ö

Hyrr miten kylmä pihalla on! Tämä kylmyys saapuu joka vuosi suunnilleen samoihin aikoihin, mutta tälläiselle vilukissalle se vaatii aina aluksi pientä totuttelua – Miten se osaakin aina yllättää niin ikävästi?? Talvitakin ostamista mä en oo vielä edes tänä vuonna ehtinyt suunnittelemaan vaikka varmaan pitäisi, koska tuttuun tapaan siinä hommassa nopeat syö hitaat… Sen sijaan päätin ottaa tänään virallisesti ensimmäistä kertaa pipon käyttöön 

IMG_0634g

IMG_0617aa
Katselin tälläisiä pipoja jo viime vuonna lopputalvesta, mutta näitä ei ollut enää missään saatavilla… Nyt mä ehdin bongaamaan tämän jo syyskuun puolella enkä tänä vuonna miettinyt enää hetkeäkään ostanko vai en. Mun vaatekaappi on jo pidemmän aikaa kaivannut simppeliä pipoa, joka menisi monen eri asun seurana. Tällä hetkellä tämä tuntuu ainakin loistavalta ostokselta ja luulen, että se tulee tulevan syksyn sekä talven aikana näkymään kerran jos toisenkin mun päässä!

IMG_0649s

IMG_0444s
Pipon kaveriksi pääsi samaa sarjaa oleva huivi, beige trenssimäinen takki (ei mikään lämpimin vaihtoehto) sekä mustat luottofarkut. Omistan paljon vaaleita takkeja, joten tämän pipon ja huivin musta väri tuo omalla tavallansa kivaa ”vastapainoa” asuihin Pipon materiaali vaikuttaa parin käyttökerran jälkeen jo tosi laadukkaalta, joten se toivon mukaan kestää monia vuosia.

IMG_0667xIMG_0541,

Jacket H&M; | Shirt Gina Tricot | Jeans Dr.Denim | Bag Michael Kors | Shoes Converse | Beanie and scarf Henri Lloyd | Watch Daniel Wellington

Mitäs tykkäätte kyseisestä piposta? Entä iskeekö teihin tämä asu?


31 Responses to “BEANIE”

 1. Avatar Nelli sanoo:

  Tuli tosiaan yllättäen nämä pakkaset! Pipo ja huivi sopii sulle tosi hyvin :-)

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Niin tuli! Luulin, että niitä saisi odottaa ainakin vielä kuukauden :-D Oi kiva kuulla, että oot tuota mieltä! Kiitos paljon :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä hemmetistä sulla riittää rahat miljoonaan takkiin ja neljänkympin pipoihi :D

 4. Avatar Sanssu sanoo:

  Kiva, simppeli asu! :) Mä oon ite kans tykästyny pipoihin, se tuo yllättävän paljon lämpöä ja pelastaa huonomman hiuspäivän.. mulla vaan on sellanen huono tapa, että se pipo yleensä syöpyy mun päähän enkä enää jaksakaan laittaa hiuksia! Pipon laittaminen on vaan nopeempaa ja helpompaa :-D

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Niin yksinkertainen, mutta näyttää hyvältä :))

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Valitettavasti en halua raha-asioita tänne tarkemmin jakaa, mutta käyn muun muassa kokopäiväisesti töissä :)

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti:)! Niin on, ne pelastaa kyllä kaikki huonot hiuspäivät! Haha ihana sinä :D Mullakin käy joskus niin, etten sit jaksa koskea ollenkaan hiuksiin mutta pyrin välillä tarvittaessa suoristamaan tai kihartamaan niin ne näyttää enemmän "laitetuilta" vaikka ei aina todellisuudessa ole :-D

 8. Avatar Jutta sanoo:

  Ootpas saanut koottua ihan mielettömän kivan asukokonaisuuden :). Näin ulospäin toi takki näyttää lämpimältä, mut aika varmasti se vain hämää ajatukset :D. En osaa ollenkaan ajatella, että toppatakki tulee olemaan vakiovaruste seuraavan puolen vuoden ajan… Toi pipo ja huivi ovat kyllä ihanat! <33 Ja noi kuvat saa niin hyvälle fiilikselle – varsinkin toi missä hymyilet!

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse en piposta itselläni tykkäisi mutta sulle se sopii :) sun asukokonaisuudet on tosi kivoja muuten :)

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Apua voikko paljastaa missä nää kuvat on otettu. Toi paikka näyttää niin tutulta mut en saa sitä vaan päähän! :D nimim. Asuin seinäjoella vielä joku aika sitten :)

 11. Avatar Erkku K. sanoo:

  Aivan ihana asu taas kerran! Olen todella kateellinen kun sulle käy melkeen vaate kuin vaate ja väri kun väri ja oot vielä tosi hyvä yhdistelemään vaatteita ja luomaan ihania kokonaisuuksia:)
  Rakastan sun blogia yli kaiken ja katon melkein joka tunti että ootko postannut jotain uutta koska postaustahtisi on niin uskomattoman nopea( hyvällä tavalla) ja tekstisi ovat uskomattoman inspiroivia ja kuvat todella laadukkaita. Sun blogi tuo valoa synkkäänkin sadepäivään ihanan valoisilla ja värikkäillä kuvilla. Sun blogista saa uskomattoman paljon hyviä ideoita ja melkein kaikkia reseptejäkin olen kokeillut ja rakastunut niihin( sulla on muuten hyvä maku) Lyhyesti sanottuna en varmaan voisi kuvitella yhtäkään päivää ilman että kattoisin sun blogia kun siitä tulee niin hyvälle mielelle.
  No kylläpäs tuli pitkä, mutta kaikki kerralla ulos. Love U<3

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana asu! :) ois kiva muuten nähä sulta päivitetty vaatekaapin sisältöpostaus ja joku vinkkipostaus että miten järjestää täydelliset pikkujoulut (tekemistä, ruokavinkkejä jne.)!! :)

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos hurjan paljon sulle Jutta :) Joo tuo takki on oikeasti todella ohutta kangasta, mutta näyttää näissä kuvissa kyllä yllättävän paksulta :-D Joo hyi… En oo ostanut sitä juuri sen takia, että pelkkä ajatuskin sen käytöstä alkaa ahdistamaan :-/ Aw niin ihanasti sanottu tuo viimeinen lause, oot ihana<3

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Harmi, ettet tykkää :s Mutta kiva kuitenkin, että tämä asukokonaisuus sekä kaikki muut miellyttää sua! Asuista on niin ihana saada näin positiivista palautetta :)<3

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :) Ja pakko sanoa, että wow miten oot nähnyt vaivaa tähän kommenttiin! On ilo nähdä, että multa kysellään vinkkejä ja pyydetään apua, koska tykkään älyttömästi auttaa muita :) Eli kirppistely on hyvä vaihtoehto niin kukkaron, löytöjen kuin myös maapallon vuoksi, mutta jos ostokset sielä on heräteostoksia niin mä antaisin ohjeeksi että vähemmän on aina enemmän. Ostin itsekkin ennen vähän mitä vaatteita sattuu, miettimättä sen kummemmin tuunko edes käyttämään kyseistä paitaa tai miten edes yhdistelen sen? Nyt mitä vanhemmaksi oon tullut niin oon huomannut kiinnittäväni vaatteen käyttötarkoitukseen enemmän huomiota sekä kaikista eniten kestävyyteen. Olisin voinut ostaa minkä tahansa pipon halvalla, joka kestäisi ehkä juuri ja juuri tämän talven…. Päätin kuitenkin satsata vähän enemmän ja nyt tiedän, että multa löytyy pipo myös tuleville vuosille :) Mä sanoisin, että varsinkin takki, kengät, laukut yms. kannattaa ostaa pikkuhiljaa eli juuri tuolla sun tavalla, että vähän kerralla ja siitä se vaatekaappi sitten alkaa "valmistua". Saattaa kuulostaa ja aluksi myös tuntua turhauttavalta, mutta ajan myötä tajuat että saat enemmän irti pitkäikäisestä vaatteista :) Kirpparilla kannattaa käydä edelleen, koska sieltä voi tehdä hyviä ja laadukkaita löytöjä! :) Toivottavasti tästä oli edes vähän apua ja kysy vaan jos jäi painamaan mieltä vielä joku:) ♥

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Nämä on otettu Törnävänsaaressa :) Tuolla on monia muitakin kivoja kuvauspaikkoja! Oi vähän kiva, mitäs tykkäsit Seinäjoesta? :-)

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Okei oon sanaton!! Et tiedäkkään miten paljon tälläinen kommentti voi antaa inspiraatiota tätä blogia kohtaan <3 Juuri tälläiset kommentit saa mut innostumaan uusien postauksien kirjoittamisesta, kuvaamisesta yms. Iloiseksi mut tekee varsinkin se, että saat täältä inspiraatiota sekä erilaisia vinkkejä omaan elämään. Se on se mitä mä haluan tällä blogilla tuoda ja on ihana nähdä, että oon onnistunut siinä :) Mä toivon helpottavani tällä jonkun muun vaatekriisiä, auttavani keksimään uusia reseptejä, löytämään inspiraatiota jne. Kiva juttu, että oot muuten testaillut niitä reseptejä, joita oon jakanut tänne :) Aion varmasti jatkossakin jakaa niitä, kun ne saa näin hyvän vastaanoton teiltä lukijoilta! Mun on pakko sanoa, että en voisi iloisemmalla mielellä mennä nukkumaan :) Tämä kommentti saa mut hymyilemään vielä tulevaisuudessakin, iso kiitos <3

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitos paljon sulle! (: Hei vitsit kuulostaa kivoilta ideoilta! Vaatekaapin sisältö on muuttunut aika reilusti viime kerrasta ja pikkujoulut alkaa lähestyä, joten nämä on tosi hyödyllisiä postauksia varmasti monelle! Kirjoitan nämä ylös ja toteuttelen eri toiveita pitkin syksyä :>

 19. Avatar Iina E sanoo:

  Voi miten ihana tuo pipo! Niin suloinen :)) Ihan niin kuin sinäkin!

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano <3 Ja ennen kaikkea niin lämmin! Aww kiitos paljon Iina :)!

 21. Avatar Emilia sanoo:

  Pipo iskee kyllä muhun ♡ näyttää tosi hyvältä ja varmasti sopii just monen asun kanssa yhteen :) kauniita kuvia sinusta ♡ pakkanen tosiaan yllätti minutkin! Ihan älyttömän kylmä :(

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aivan niin onki! Lenkkeilinki sielä tosi usein :) Voi seinäjoki oli mukavan pieni paikka ja sielä pääsi kävellen helposti paikasta toiseen ku välimatkat ei ollu pitkiä :D

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko sulla nyt kirpparilla tavaroita? Mikä pöydän numero? :)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Jei mukava kuulla, että pidät siitä! :) Tuo on kyllä sen värinen ja mallinen, että se menee todella monen eri asun kanssa :) Kiitos hurjan paljon Emilia ♥ Totta! En tajua miten sää voi taas tuntua noin kylmältä :-/

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on Kurikan kirpparilla ja aion viedä vielä myöhemmin täällä Seinäjoella kirpparille sekä lisätä myös jossain välissä lisää juttuja blogikirppikselle :) Niin joo ja se pöydän numero Kurikassa on 66. Vien sinne päivittäin melkein uutta tavaraa :p

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  tee pian video pliis! :( ♥ vaikka vaan höpöttelyvideoo jos ei muuta!

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oot niin nätti tyttö ja tykkään tosi kovasti sun kirjotustyylistä sekä kuvista!:) sulla on niin söpö nenu !! :-)

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Mä en osaa olla yhtään niissä luonnollisesti :/ Täytyisi varmaan alkaa pikkuhiljaa opettelemaan sitä kameralle puhumista :( Ehkä mä vielä uskaltaudun siihen teidän kannustuksien avulla :)♥

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Oo vautsi kiitos sulle kovasti! :) En oo itse asiassa koskaan kuullut mitään kommentteja mun nenästä, joten oon otettu <3 :)

 30. Avatar Nelli sanoo:

  Mäkin oon kunnon vilukissa ja siks nää pakkaset vähän kauhistuttaaki :-D mut kyllä niihin taas tottuu :s ihana pipo ja sopii sulle tosi hyvin, kuten muukin asu :) ♥

Kommentoi