BEANIE

IMG_0417ö

Hyrr miten kylmä pihalla on! Tämä kylmyys saapuu joka vuosi suunnilleen samoihin aikoihin, mutta tälläiselle vilukissalle se vaatii aina aluksi pientä totuttelua – Miten se osaakin aina yllättää niin ikävästi?? Talvitakin ostamista mä en oo vielä edes tänä vuonna ehtinyt suunnittelemaan vaikka varmaan pitäisi, koska tuttuun tapaan siinä hommassa nopeat syö hitaat… Sen sijaan päätin ottaa tänään virallisesti ensimmäistä kertaa pipon käyttöön 

IMG_0634g

IMG_0617aa
Katselin tälläisiä pipoja jo viime vuonna lopputalvesta, mutta näitä ei ollut enää missään saatavilla… Nyt mä ehdin bongaamaan tämän jo syyskuun puolella enkä tänä vuonna miettinyt enää hetkeäkään ostanko vai en. Mun vaatekaappi on jo pidemmän aikaa kaivannut simppeliä pipoa, joka menisi monen eri asun seurana. Tällä hetkellä tämä tuntuu ainakin loistavalta ostokselta ja luulen, että se tulee tulevan syksyn sekä talven aikana näkymään kerran jos toisenkin mun päässä!

IMG_0649s

IMG_0444s
Pipon kaveriksi pääsi samaa sarjaa oleva huivi, beige trenssimäinen takki (ei mikään lämpimin vaihtoehto) sekä mustat luottofarkut. Omistan paljon vaaleita takkeja, joten tämän pipon ja huivin musta väri tuo omalla tavallansa kivaa ”vastapainoa” asuihin Pipon materiaali vaikuttaa parin käyttökerran jälkeen jo tosi laadukkaalta, joten se toivon mukaan kestää monia vuosia.

IMG_0667xIMG_0541,

Jacket H&M; | Shirt Gina Tricot | Jeans Dr.Denim | Bag Michael Kors | Shoes Converse | Beanie and scarf Henri Lloyd | Watch Daniel Wellington

Mitäs tykkäätte kyseisestä piposta? Entä iskeekö teihin tämä asu?


31 Comments
 • Avatar
  Nelli
  Posted at 21:51h, 21 lokakuun Vastaa

  Tuli tosiaan yllättäen nämä pakkaset! Pipo ja huivi sopii sulle tosi hyvin :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:00h, 21 lokakuun Vastaa

  Niin tuli! Luulin, että niitä saisi odottaa ainakin vielä kuukauden :-D Oi kiva kuulla, että oot tuota mieltä! Kiitos paljon :)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 22:01h, 21 lokakuun Vastaa
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:08h, 21 lokakuun Vastaa

  Mistä hemmetistä sulla riittää rahat miljoonaan takkiin ja neljänkympin pipoihi :D

 • Avatar
  Sanssu
  Posted at 22:08h, 21 lokakuun Vastaa

  Kiva, simppeli asu! :) Mä oon ite kans tykästyny pipoihin, se tuo yllättävän paljon lämpöä ja pelastaa huonomman hiuspäivän.. mulla vaan on sellanen huono tapa, että se pipo yleensä syöpyy mun päähän enkä enää jaksakaan laittaa hiuksia! Pipon laittaminen on vaan nopeempaa ja helpompaa :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:11h, 21 lokakuun Vastaa

  Eikö ookkin! Niin yksinkertainen, mutta näyttää hyvältä :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:14h, 21 lokakuun Vastaa

  Valitettavasti en halua raha-asioita tänne tarkemmin jakaa, mutta käyn muun muassa kokopäiväisesti töissä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:16h, 21 lokakuun Vastaa

  Kiitos kovasti:)! Niin on, ne pelastaa kyllä kaikki huonot hiuspäivät! Haha ihana sinä :D Mullakin käy joskus niin, etten sit jaksa koskea ollenkaan hiuksiin mutta pyrin välillä tarvittaessa suoristamaan tai kihartamaan niin ne näyttää enemmän "laitetuilta" vaikka ei aina todellisuudessa ole :-D

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 22:19h, 21 lokakuun Vastaa

  Ootpas saanut koottua ihan mielettömän kivan asukokonaisuuden :). Näin ulospäin toi takki näyttää lämpimältä, mut aika varmasti se vain hämää ajatukset :D. En osaa ollenkaan ajatella, että toppatakki tulee olemaan vakiovaruste seuraavan puolen vuoden ajan… Toi pipo ja huivi ovat kyllä ihanat! <33 Ja noi kuvat saa niin hyvälle fiilikselle – varsinkin toi missä hymyilet!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:29h, 21 lokakuun Vastaa

  Itse en piposta itselläni tykkäisi mutta sulle se sopii :) sun asukokonaisuudet on tosi kivoja muuten :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:50h, 21 lokakuun Vastaa

  Apua voikko paljastaa missä nää kuvat on otettu. Toi paikka näyttää niin tutulta mut en saa sitä vaan päähän! :D nimim. Asuin seinäjoella vielä joku aika sitten :)

 • Avatar
  Erkku K.
  Posted at 22:55h, 21 lokakuun Vastaa

  Aivan ihana asu taas kerran! Olen todella kateellinen kun sulle käy melkeen vaate kuin vaate ja väri kun väri ja oot vielä tosi hyvä yhdistelemään vaatteita ja luomaan ihania kokonaisuuksia:)
  Rakastan sun blogia yli kaiken ja katon melkein joka tunti että ootko postannut jotain uutta koska postaustahtisi on niin uskomattoman nopea( hyvällä tavalla) ja tekstisi ovat uskomattoman inspiroivia ja kuvat todella laadukkaita. Sun blogi tuo valoa synkkäänkin sadepäivään ihanan valoisilla ja värikkäillä kuvilla. Sun blogista saa uskomattoman paljon hyviä ideoita ja melkein kaikkia reseptejäkin olen kokeillut ja rakastunut niihin( sulla on muuten hyvä maku) Lyhyesti sanottuna en varmaan voisi kuvitella yhtäkään päivää ilman että kattoisin sun blogia kun siitä tulee niin hyvälle mielelle.
  No kylläpäs tuli pitkä, mutta kaikki kerralla ulos. Love U<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:02h, 21 lokakuun Vastaa

  Ihana asu! :) ois kiva muuten nähä sulta päivitetty vaatekaapin sisältöpostaus ja joku vinkkipostaus että miten järjestää täydelliset pikkujoulut (tekemistä, ruokavinkkejä jne.)!! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:06h, 21 lokakuun Vastaa

  Vautsi kiitos hurjan paljon sulle Jutta :) Joo tuo takki on oikeasti todella ohutta kangasta, mutta näyttää näissä kuvissa kyllä yllättävän paksulta :-D Joo hyi… En oo ostanut sitä juuri sen takia, että pelkkä ajatuskin sen käytöstä alkaa ahdistamaan :-/ Aw niin ihanasti sanottu tuo viimeinen lause, oot ihana<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:07h, 21 lokakuun Vastaa

  Harmi, ettet tykkää :s Mutta kiva kuitenkin, että tämä asukokonaisuus sekä kaikki muut miellyttää sua! Asuista on niin ihana saada näin positiivista palautetta :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:15h, 21 lokakuun Vastaa

  Kiitän :) Ja pakko sanoa, että wow miten oot nähnyt vaivaa tähän kommenttiin! On ilo nähdä, että multa kysellään vinkkejä ja pyydetään apua, koska tykkään älyttömästi auttaa muita :) Eli kirppistely on hyvä vaihtoehto niin kukkaron, löytöjen kuin myös maapallon vuoksi, mutta jos ostokset sielä on heräteostoksia niin mä antaisin ohjeeksi että vähemmän on aina enemmän. Ostin itsekkin ennen vähän mitä vaatteita sattuu, miettimättä sen kummemmin tuunko edes käyttämään kyseistä paitaa tai miten edes yhdistelen sen? Nyt mitä vanhemmaksi oon tullut niin oon huomannut kiinnittäväni vaatteen käyttötarkoitukseen enemmän huomiota sekä kaikista eniten kestävyyteen. Olisin voinut ostaa minkä tahansa pipon halvalla, joka kestäisi ehkä juuri ja juuri tämän talven…. Päätin kuitenkin satsata vähän enemmän ja nyt tiedän, että multa löytyy pipo myös tuleville vuosille :) Mä sanoisin, että varsinkin takki, kengät, laukut yms. kannattaa ostaa pikkuhiljaa eli juuri tuolla sun tavalla, että vähän kerralla ja siitä se vaatekaappi sitten alkaa "valmistua". Saattaa kuulostaa ja aluksi myös tuntua turhauttavalta, mutta ajan myötä tajuat että saat enemmän irti pitkäikäisestä vaatteista :) Kirpparilla kannattaa käydä edelleen, koska sieltä voi tehdä hyviä ja laadukkaita löytöjä! :) Toivottavasti tästä oli edes vähän apua ja kysy vaan jos jäi painamaan mieltä vielä joku:) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:17h, 21 lokakuun Vastaa

  Nämä on otettu Törnävänsaaressa :) Tuolla on monia muitakin kivoja kuvauspaikkoja! Oi vähän kiva, mitäs tykkäsit Seinäjoesta? :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 21 lokakuun Vastaa

  Okei oon sanaton!! Et tiedäkkään miten paljon tälläinen kommentti voi antaa inspiraatiota tätä blogia kohtaan <3 Juuri tälläiset kommentit saa mut innostumaan uusien postauksien kirjoittamisesta, kuvaamisesta yms. Iloiseksi mut tekee varsinkin se, että saat täältä inspiraatiota sekä erilaisia vinkkejä omaan elämään. Se on se mitä mä haluan tällä blogilla tuoda ja on ihana nähdä, että oon onnistunut siinä :) Mä toivon helpottavani tällä jonkun muun vaatekriisiä, auttavani keksimään uusia reseptejä, löytämään inspiraatiota jne. Kiva juttu, että oot muuten testaillut niitä reseptejä, joita oon jakanut tänne :) Aion varmasti jatkossakin jakaa niitä, kun ne saa näin hyvän vastaanoton teiltä lukijoilta! Mun on pakko sanoa, että en voisi iloisemmalla mielellä mennä nukkumaan :) Tämä kommentti saa mut hymyilemään vielä tulevaisuudessakin, iso kiitos <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:24h, 21 lokakuun Vastaa

  Oo kiitos paljon sulle! (: Hei vitsit kuulostaa kivoilta ideoilta! Vaatekaapin sisältö on muuttunut aika reilusti viime kerrasta ja pikkujoulut alkaa lähestyä, joten nämä on tosi hyödyllisiä postauksia varmasti monelle! Kirjoitan nämä ylös ja toteuttelen eri toiveita pitkin syksyä :>

 • Avatar
  Iina E
  Posted at 23:32h, 21 lokakuun Vastaa

  Voi miten ihana tuo pipo! Niin suloinen :)) Ihan niin kuin sinäkin!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:48h, 22 lokakuun Vastaa

  Älä muuta sano <3 Ja ennen kaikkea niin lämmin! Aww kiitos paljon Iina :)!

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 09:55h, 22 lokakuun Vastaa

  Pipo iskee kyllä muhun ♡ näyttää tosi hyvältä ja varmasti sopii just monen asun kanssa yhteen :) kauniita kuvia sinusta ♡ pakkanen tosiaan yllätti minutkin! Ihan älyttömän kylmä :(

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:06h, 22 lokakuun Vastaa

  Aivan niin onki! Lenkkeilinki sielä tosi usein :) Voi seinäjoki oli mukavan pieni paikka ja sielä pääsi kävellen helposti paikasta toiseen ku välimatkat ei ollu pitkiä :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:42h, 22 lokakuun Vastaa

  Onko sulla nyt kirpparilla tavaroita? Mikä pöydän numero? :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:35h, 22 lokakuun Vastaa

  Jei mukava kuulla, että pidät siitä! :) Tuo on kyllä sen värinen ja mallinen, että se menee todella monen eri asun kanssa :) Kiitos hurjan paljon Emilia ♥ Totta! En tajua miten sää voi taas tuntua noin kylmältä :-/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:37h, 22 lokakuun Vastaa

  Joo on Kurikan kirpparilla ja aion viedä vielä myöhemmin täällä Seinäjoella kirpparille sekä lisätä myös jossain välissä lisää juttuja blogikirppikselle :) Niin joo ja se pöydän numero Kurikassa on 66. Vien sinne päivittäin melkein uutta tavaraa :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:32h, 22 lokakuun Vastaa

  tee pian video pliis! :( ♥ vaikka vaan höpöttelyvideoo jos ei muuta!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:15h, 22 lokakuun Vastaa

  Oot niin nätti tyttö ja tykkään tosi kovasti sun kirjotustyylistä sekä kuvista!:) sulla on niin söpö nenu !! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:49h, 22 lokakuun Vastaa

  Mä en osaa olla yhtään niissä luonnollisesti :/ Täytyisi varmaan alkaa pikkuhiljaa opettelemaan sitä kameralle puhumista :( Ehkä mä vielä uskaltaudun siihen teidän kannustuksien avulla :)♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:50h, 22 lokakuun Vastaa

  Oo vautsi kiitos sulle kovasti! :) En oo itse asiassa koskaan kuullut mitään kommentteja mun nenästä, joten oon otettu <3 :)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 14:21h, 23 lokakuun Vastaa

  Mäkin oon kunnon vilukissa ja siks nää pakkaset vähän kauhistuttaaki :-D mut kyllä niihin taas tottuu :s ihana pipo ja sopii sulle tosi hyvin, kuten muukin asu :) ♥

Post A Comment