Maybelline Dream BB Go Matte

IMG_8404d

Nyt olisi vuorossa piiiitkästä aikaa tuotearvostelu! Okei en suoraan sanottuna edes muista, että koska oon viimeksi tehnyt tälläisen… Joten ehkä on aika herättää nämä postaukset vihdoin takaisin henkiin Moni teistä oli kiinnostunut kuulemaan lisää mun ostamasta uudesta Maybellinen Dream BB Go Matte 10-in-1-voidepuuterista (Huh miten pitkä nimi!) ja teidän toiveet on nyt kuultu!

IMG_8458s
Eli kyseessä on Maybellinen BB-sarjan uusin tulokas, jonka bongattuani halusin heti päästä testaamaan sitä! Tämä on myös ensimmäinen BB-tuote, joka on suunniteltu niin että se imee kiiltoa pois kasvojen iholta luoden samalla luonnollisen lopputuloksen. Kevyen koostumuksen ansiosta se ei myöskään peitä ihohuokosia!

IMG_8419
Sen lisäksi, että tämä luo iholle luonnollisen lopputuloksen niin se tekee kuitenkin ihosta mattapintaisen peittämällä kasvojen pienet virheet. Mä oon käyttänyt tätä nyt kohta reilu kahden viikon ajan ja oon ollut todella tyytyväinen varsinkin lopputulokseen Tykkään kesäisin käyttää erilaisia BB-voiteita, mutta talvisin iho kaipaa jotain kuitenki enemmän ja tässä on mun ratkaisu – Peittävä, mutta luonnollinen lopputulos on mulle tärkeää ja tästä löytyy kummatkin kriteerit samasta paketista!

IMG_8440

IMG_8432
Tämän paketti koostuu kahdesta eri osiosta; Kannessa on voidepuuteri ja tuollaisessa pienessä luukussa tulee mukana tälle tarkoitettu meikkisieni. Oon pari kertaa sitä ehtinyt testailemaan (Niin kuin kuvasta saattaa huomata haha :-D), mutta mä en oo ennen tätä käyttänyt meikkisientä moneen vuoteen, joten en tykännyt tästä yhtään… Niinpä kokeilin levittää tätä normaalilla meikkivoidesiveltimellä ja se onnistui sillä itse asiassa jopa paremmin – Tuoteselostuksessa suositellaan käytettävän meikkisientä tai sormia, mutta mun mielestä sivellintä ei voita mikään!

IMG_8411Kaikin puolin suositeltava vaihtoehto jos tykkäät BB-voiteista, mutta haluat talvella kuitenkin jonkun peittävemmän sekä pitkäkestoisemman meikkivoiteen 

+ Suojakerroin 25
+ Kevyt iholla
+ Ekstramattainen lopputulos
+ Kestää iholla jopa 10 tuntia

Meikkisienellä huono levittää
– Vain kaksi värivaihtoehtoa (Light ja Medium)

Miltäs vaikuttaa teidän mielestä? Entä aiotteko testata kyseistä tuotetta?

65 Responses to “Maybelline Dream BB Go Matte”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  hei olikos tää minkä hintanen? :) ja entä tiiätkö mistä perus kaupoista sais hyvän meikkivoidesiveltimen… tota ois nimittäin kiva kokeilla :D

 2. Avatar Heidi K sanoo:

  Pääsee kyllä ehdottomasti testiin! Kiitti vinkistä. :)

 3. Avatar Emma Maaria sanoo:

  Kuulostaa kyllä hyvälle tuotteelle :). Minkä hintanen tää oli ?. Olis muuten kiva lukea sun tuotearvosteluja useemminkin :)

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä luulet, peittääkö suht hyväkuntosta aknea? :o

 5. Avatar Jutta sanoo:

  Vaikuttaa todella hyvältä ja kiinnostavalta tuotteelta! Oon kyllä vaan huono kokeilemaan uusia kosmetiikkajuttuja – lemppareihin takertuu liian helposti kiinni! Oijoi, nyt tämän arvostelun jälkeen houkuttelee kyllä päästä testaamaan tuota! :) No, ehkä mä ostan tuon Blascon kaveriksi. :))
  Ihana tää arvostelu <3. Tästä sai nimittäin hyvin tietoa ja aina sun arvostelemat tuotteet ovat täyttäneet kokeillessani kaikki odotukset! Ja nämä kuvat <33

 6. Avatar Merkku sanoo:

  Hei Saija! Sun kuvat on ihanan selkeitä, ja huomaa että oot oppinu käyttään hyvin tuota uutta objektiivia! Aiva tulee himo itekki ostaa. Mutta haluisin sanoa yhen mieltä painavan asian. Mua hiukan vaivaa sun kuvia kattoes kuinka paljon sun kuvis on materiaalia. Tuntuu että vähempikin riittäis. Toki ite tykkään yksinkertaisesta niin silmiin pistää hiukan kun on liikaa kuvissa tavaraa, ei tiedä mitä katsois. Mutta edelleen ihania kuvia ;) oot kehittyny hyvin kuvailemises ! Voikun itelläkin olis aikaa.. :S

 7. Avatar Iina Elo sanoo:

  En niinkään osannut katsoa tuota tuotekokemusta kun jäin kuolaamaan näitä kuvia :D Niin mahtavan raikkaita taas<3

 8. Avatar Emma sanoo:

  oi kuulostaapa hyvältä, vois itekki kokeilla! ois ollu kiva nähä myös miltä
  näytti sun kasvoilla :)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Ai niin se hinta unohtui mainita! Mä maksoin tästä muistaakseni 10.90€, mutta se vähän riippuu ostopaikasta :) Joo mä suosittelen ostamaan Cailapin Mariela Sarkiman suunnitteleman meikkivoidesiveltimen. Se on myös mulla käytössä ja ehdottomasti ostamisen arvoinen

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Oi mukava kuulla, että kiinnostuit tästä ja että se pääsee myös testaukseen :))!

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Sitä se myös on :) Tosi hyvä ja varsinkin näin talvea ajatellen! Tämä oli 10.90€ Anttilassa, mutta hinta vähän vaihtelee ostopaikasta riippuen jopa 15 euroon :) Voi miten ihana kuulla, että olisit kiinnostunut näkemään näitä useammin! Täytyy laittaa idea korvan taakse :)!

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä mä uskon :) Tämä peittää tosi hyvin eikä tarvitse laittaa paksua kerrosta :)!

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Sitä tämä myös on! Mä olin kans ennen tosi huono vaihtamaan kosmetiikka suosikkeja, mutta nykyään aina innolla kokeilen jotain uutta :p Ja yleensä kaikki on ollut positiivisia yllätyksiä :) Joo kokeile ihmeessä tätä joskus, tuut yllättymään! Aw kiitos kovasti ihana Jutta ja sun kommentti piristi huomattavasti mun iltaa :)<3

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Heii! :) Joo oon opetellut paljon ja pikkuhiljaa tällä kuvaaminen alkaa tulla jo luonnostansa :p Voi miten kiva, että tulit kertomaan oman mielipiteesi! Mä kans tykkään yksinkertaisista kuvista, mutta välillä tuntuu että jos kuvissa ei ole jotain erikoista niin niistä tulee liian tylsiä :/ Mutta mä aion muistaa tämän ensi kerralla, koska en oo ikinä tullut itse ajatelleeksi asiaa noin! :) Kiitos sulle paljon ja voin kyllä lämpimästi suositella tuota objektiivia ja se oppii yllättävän nopeasti :p

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Haha eikä miten ihana oot! :D Kiitos älyttömän paljon kivasta piristyksestä :)! <3

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä oli kyllä positiivinen yllätys :)! Hei tuollainen kuva olisi ollut kyllä kiva, mutta mä katson jos jossain välissä räpsisin vielä kuvaa tarkemmin kasvoista :)

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Osaaks sanoo onko tää hyvä tuote kuivalle iholle? :)

 18. Avatar Emilia sanoo:

  Pääsee kyllä testiin! Kiitti vinkistä. :)<3

 19. Avatar Josefiina sanoo:

  Vaikuttaa kyllä aika hyvältä, vois vaikka jossain vaiheessa kokeillakin :)! On pitänyt sanoa jo aiemmin, mut mun mielestä on tosi kiva kun sä toteutat postauksia, joita lukijat on toivonut koska todellakaan kaikki bloggaajat ei tee niin. On kiva huomata että sä ainakin kuuntelet lukijoita ja ajattelet kanssa mitä me haluttais täällä nähdä <3 :)

 20. Avatar Jassu Tuomi sanoo:

  Voisi kyllä kokeilla! Oli muuten tosi kiva postaus -tämmöisiä lisää! :)
  jasmintuomi.blogspot.fi

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Miten mukava kuulla, että ajattelit testata tätä :) Et varmasti tuu katumaan<3

 22. Avatar Merkku sanoo:

  Voipi olla että pitää mennä objekti kaupoolle ;) tai laittaa joulupukin lahjalistaan vinkiksi! :D

 23. Avatar Nea sanoo:

  Pakko kyllä ottaa kokeiluun, kuulostaa hyvältä! :)

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oisko mahollista että tekisit jonkun meikkipostauksen? Että miten meillaat ja mitä meikkejä käytät näin talven tullen. Ois tosi kiva tälläinen postaus :)

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei! Kysyisin näin tietämättömänä meikkaamisesta, että laitetaanko tuon bb:n puuterin alle vielä jotain meikkivoidetta? Kiitos vastauksesta jo etukäteen! :)

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuinka vaalea sävy tuo light on? Sopiiko ihan ruskettumattomallekkin iholle

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä on tosi hyvää ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen :) Mun mielestä on tärkeää ottaa lukijoiden toiveet huomioon sekä muutkin vinkit enkä ymmärrä miksi jotkut ei halua niin tehdä :/ Yleensä vielä ne parhaimmat ideat tulee ruudun siltä puolelta! Mä otan kaikki ideat ilomielin vastaan, kirjoitan ne ylös ja tasaiseen tahtiin toteuttelen kaikkien toiveita :') Kiitos sulle paljon ihanista sanoista ja niin kiva kuulla, että arvostat sitä :)<3

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua kuulla, että pidit tästä postauksesta =)! Mä voisin kyllä alkaa taas tekemään näitä useammin! Kiitos sulle paljon (:

 29. Avatar Aino sanoo:

  Seuraavaks ku meikkivoide loppuu, nii tää on kyllä ostoslistalla! ♥ Kuullostaa just talveks ihanalta:))

 30. Avatar JoQQ sanoo:

  täällä on entinen akne ihoinen ja parhaiten peitti vichyn dermablend meikit ja niissä hyvää on sekin että ne ei pahenna aknea toisin ku jotku marketti meikit. :) lisäksi pesen kasvojani basironin tuotteilla ja basironilla mun naamasta kaikki onki häipyny, melkein joka kuukausi tulee 1-3 finniä, mutta siinä se. Apteekki tuotteiden hinnat voi kirpasta, mutta meikit mulla kestää 5-7kk ja pesuaineet 5-6kk joka päiväisessä käytössä, että ei mun mieleetä paha hinta hyvästä itsetunnosta! :)

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva juttu, että innoistuit testaamaan tätä :)! Oon varma, ettet tuu pettymään :p

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Mä en ookkaan montaa meikkipostausta tehnyt, joten tämä kuulostaa hyvältä idealta! Kirjoitan sen ylös talteen :) Kiitos sulle ideasta! (:

 33. Avatar Kata sanoo:

  Entäs muiden meikkien kanssa? Kannattaako tätä käyttää ns. yksinään vai voiko normi BB-voiteen laittaa? Ja voiko kyseisen voidepuuterin päälle laittaa sitten normi puuterin vai onko tuote niin hyvä ettei tarvitse? Tämä kuulostaa todella hyvältä, mutta jäi vähän auki nuo jutut:)
  Mun naama kiiltää välillä ihan liikaa niin tää ois täydellinen varmasti ja pakko kokeilla :D
  Ja noi meikkisilveltimet, mistä tuollaisia söpöjä löytyy??:3

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Ei tarvi laittaa :) Tämä on niin kuin meikkivoide, mutta vaan puuterin muodossa :)!

 35. Avatar Kiia sanoo:

  Jes, kiva että teit tästä postauksen! :) Itse oon jo meinannut ton kanssa kävellä kaupan kassalle, mut en oo vielä tohtinut. Ehkä seuraavalla kerralla meenkin! ;)

 36. Avatar Ilonaah sanoo:

  oi niin rakastan näitä postauksia! ♥ näistä on aina paljon apua ja iloa! ♥ kävin tänään kattomassa tota tuolla kaupassa, ihan kiinnostuksen vuoksi :) tosin se light sävy oli mulle ihan liian tumma! oon ihan kalpea kun haamu, jopa kesällä, joten toi ei oikein käy mulle :/ mut onneksi oon erittäin tyytyväinen mun garnierin BB-voiteeseen, mikä mulla tällä hetkellä on käytössä :)

 37. Avatar Minna sanoo:

  Olen kalpeahko (en kalpeimmasta päästä kalpein, mutta aika pitkälti silti siellä kalpeammassa päässä) ja mulle tuo light on ihan liian tumma :( Myös punapigmenttisyys häiritsee mua!

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kai tätä on pakko testata, kun olet noin tyytyväinen tulokseen ja mielenkiintoni heräsi:D Minusta on mukavaa, että teet arvosteluja myös sellaisista tuotteista, jotka itse ostat. Usein bloggaajat tekevät arvosteluja vain sponsorituotteista, mutta sinulla on kiinnostusta vinkkailla lukijoille hyvistä tuotteista vaikka maksaisitkin ne itse:)

 39. Avatar ellaa sanoo:

  Pakko testata tätä! Niin ihanat kuvat ja selkeä arvostelu :)♥ Ja mä kans toivoisin meikkipostausta niinku ano ylempänä.

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko sulla itsellä/nuissa kuvissa kumpi sävy ? :)

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  poikkeaa nyt vähän aiheesta. Mutta meinaatko laittaa vielä vaatteita myyntiin blogikirppikseen tai meinaatko laittaa vaatteita myyntiin kurikka/ seinäjoki alueelle kirpparille?:)

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo vaalea sävy ei ole kovin vaalea :/ Mutta tämä on suunniteltu niin, että mukautuu ihon omaan sävyyn, joten kannattaa kaupassa levittää testeristä sitä kädelle ja katsoa miten se "sulautuu" ihon sävyyn:) Mäki tein niin ja hetken aikaa, kun annoin sen olla iholla niin se oli sulautunut omaan ihon sävyyn tosi hyvin :p

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Kuulostaa loistavalta suunnitelmalta ;-) Tämä on tosi hyvä varsinkin talven ajaksi ♥ :)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Ihan yksistään :) Tämä on niin kuin meikkivoide eli se ei tarvitse kaverikseen mitään muita meikkejä, paitsi itse käytän välillä meikinpohjustusvoidetta :) Ja tämä tekee sellaisen puuterimaisen lopputuloksen, jonka takia erillistä puuteria ei enää tarvitse :) Ja joo ehdottomasti kannattaa, luulen ettet tuu pettyyn ;-) Nuo meikkisiveltimet on Sammydress.com nimisestä verkkokaupasta :)!

 45. Avatar Helmi sanoo:

  Tämä tuli just hyvään saumaan!
  Mun Lumenen meikkipuuteri nimittäin on juuri loppumaisillaan, ja oon ollut siihen tosi tyytyväinen; peittää tosi hyvin ja on täydellisen värinen. Se on kuitenkin mun rahapussille ahkerassa käytössä tosi kallis (about 18€) joten voisinki sen sijaan testailla tätä ens kerralla meikkihyllyille astellessani! <3 onko tämä muuten sellainen enemmän punertava vai rusehtava? Mun iho on sellainen vaalean kahvin värinen tai sellanen että se ei punerra yhtään, ja en halua että jonkun meikin takia alkaa punertamaan.. :-)

  Mutta tosi ihana ja ainakin mulle tosi hyödyllinen postaus, näitä arvosteluja on aina ihana lukea! <3 vielä yksi postausehdotus tähän mukaan, mikä mulle tuli tänää mieleen; nimittäin päivä kuvina -postaus. Tai sitten sellainen missä kerrot miten sun päivä kuluu, että on aina kellonajat ja kerrot mitä teit milloinkin. Nää olis mun mielestä tosi mielenkiintoisia ja näissä konkreettisesti näkis miten vietät päiväs! <3 :-) toivottavasti tajusit jotain mun selityksestä! :-D

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oletko tulossa kauneus ja terveysmessuille tänä vuonna?:))

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava nähdä, että tämä oli mieluinen postaus :) Oi tämä tuli sitten tosi hyvään aikaan ja suosittelen kyllä ensi kerralla ostamaan tämän! Tykkäät varmasti ;-))

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Aw miten ihanasti kirjoitettu kommentti ♥ Kiitos sulle paljon :) Mä kans kokeilin niitä sävyjä ja ne vaikuttaa kaikki aluksi iholla tummalta, mutta tämä on suunniteltu niin että se sulautuu ihon sävyyn eli kannattaa odotaa hetki ja katsoa sen jälkeen miten se on "sulautunut":) Mulle oli kans aluksi toinen sävy liian tumma ja toinen vaalea, mutta kun kokeilin käteen niin hetken päästä se näyttikin jo sopivalta! Tosi kiva, että oot tykännyt Garnierin BB-voiteesta, mä en ookkaan sitä koskaan testannut :) Kiitos vielä kerran ihanuus ♥

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Haha ihana sinä :D Joo suosittelen! Oo miten kiva, että oot huomannut sen :) Mä nimittäin haluan vinkata tykkäämistäni asioista, riippumatta siitä oonko saanut ne vai maksanut itse :) En ymmärrä miksi niin moni hehkuttaa vaan saatuja juttuja, mutta mistään itse maksetuista jutuista ei edes puhuta :/ Jos löydän uuden hyvän meikkivoiteen niin ilomielin kerron siitä myös eteenpäin :)!

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Niin huippua kuulla, että kiinnostuit ja vielä tykkäsit tästä koko arvostelusta :) Tuo idea on kyllä kiva, mä oon laittanut sen ylös ja varmaan toteuttelen jossain välissä ♥ :)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Medium :) Light oli liian vaalea ja aluksi medium liian tumma, mutta kun se sulautuu ihon sävyyn niin hetken testailun ja odottamisen jälkeen se oli juuri oikean sävyinen :) Ja varsinkin nyt, kun käytän välillä itseruskettavaa vartalolle :)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Äiti on viemässä myyntiin tavaraa Kurikan kirppikselle, joten vien siinä samalla. Mutta aion myös itse ottaa lähikuukausien aikana pöydän Seinäjoelta jostain kirppikseltä ja blogikirppikselle tulee varmaan myös ennen joulua uusia kohteita myyntiin :))

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi tämä tuli sitten kyllä niin hyvään aikaan :)! Mukava kuulla, että oot tykännyt Lumenen omasta! Mä en ookkaan koskaan kokeillut yhtäkään Lumenen meikkivoidetta, joten voisin kyllä joskus testata :) Tämä on ennemminkin rusehtava ja se sulautuu ihon omaan sävyyn eli värit voi näyttää kaupassa aluksi tosi tummilta :s Mutta luulen, että tuut varmasti tykkäämään tästä ;-)

  Tosi kiva kuulla, että pidät näistä arvosteluista<3 Mä voisin alkaa tehdä näitä useammin, kun edellisestä on nyt vierähtänyt jo kolme kuukautta… :-D Hei tuo on kiva idea! Mä tein sellaisen itse asiassa joskus kesällä, mutta noita jaksaa lukea koska vaan eli mä taidan laittaa tämän toteutukseen hyvinkin pian :) Tajusin hyvin ja kiitos kovasti sulle Helmi ihanista sanoista sekä postausideasta <3

 54. Avatar Saijis sanoo:

  En valitettavasti ole… Olisin muuten tullut, mutta oon tulossa siitä seuraavana viikonloppuna Helsinkiin, joten ei ollut töiden vuoksi mahdollisuutta lähteä tuolloin :-/ Mutta ensi vuonna sitten uusi yritys :)!

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on aina välillä kuiva iho enkä oo nähnyt tämän kanssa mitään ongelmaa :)!

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania noi kuvat!
  Varmasti kokeilen

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko toi niinkö puuteri vai häh? :D vai onko toi meikkivoide ja sen päälle sit pitää laittaa puuteri? Voiko tota käyttää pelkästää ilman et laittaa meikkivoidetta alle tai puuteria päälle? :)

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  moi! muistelisin että sulla on palladium kengät ? vastaako kyseiset kengät hyvin kokoaan? esim jos on 38 kokoa kengät yleensä niin onko 38 hyvä koko?

 59. Avatar Nelli sanoo:

  olipa kiva että toteutit tälläsen postauksen :-) vois jopa kokeilla tätä, mut en usko että kumpikaan noista kahdesta sävyvaihtoehdosta ois mulle sopiva :/

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän ja tosi kiva, että aiot testata tätä :)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Meikkivoide, joka on puuterimaisessa muodossa :) Tuo ei ole sellaista kuivaa vaan ennemminkin kostean puuterimainen :-D Ja tuon alle tai päälle ei tarvitse laittaa yhtään mitään :)!

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on! Ja ne on tosi tiukkaa mallia eli jos epäröit otatko isomman vai pienemmän koon niin suosittelen isompaa :) Mutta mulla on 37 jalka ja tilasin kengät 37 koossa eikä oo mitään ongelmaa vaan ne on juuri sopivat! Eli sun kannattaa ottaa 38 :)

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, että postaus oli mieluinen :)! Aa voi eikä… Tosi harmi kuulla :/ Toivotaan, että näistä tulee lisää sävyjä tulevaisuudessa myyntiin :)!

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Ehdottomasti kannattaa :)! Ja tämä on kyllä loistava lahjaidea myös jouluksi ;-)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei millä muokkaat ja kuvaat sun kuvat? Nää on niin ihanan raikkaita ja värikkäitä, ja mikä parasta valoisia. Mietin myös sitä että mitä teet saadaksesi näin valoisia ja kivoja kuvia? :)

Kommentoi