IN // OUT part 4

Huomentaa Mä oon ollut tänään koko aamun tosi iloinen, nimittäin sain aamulla aivan mahtavia uutisia! Ajattelin kertoa niistä vähän tarkemmin myöhemmin, mutta uteliaat voi käydä kurkkaamassa jo blogin FB-sivut ;-) Nyt olisi kuitenkin vuorossa uusi toivepostaus, jossa ajattelin kertoa tämän syksyn IN ja OUT-juttuja:

14387748360_9b9fafb070_zSample Pictures-004

Karvatakit

Ennemmin ei mistään löytynyt takkeja, jotka olisi samaan aikaan tyylikkäitä, mutta myös paksuja ja lämpöisiä. Nyt tänä syksynä kaupat on kuitenkin täyttynyt tälläisistä pörröisistä karvapalloista Mä omistan tälläisen yhden jo entuudestaan ja pakko sanoa, että se on ollut yllättävän aktiivisessa käytössä. Ennemmin en olisi osannut kuvitella, että tulisin sellaista vielä käyttämään… Mutta ikinä ei saisi sanoa ei ikinä!

Sample Pictures-003

Kirkkaan punaiset huulet 

Mainitsinkin täällä jo enemmin tällä viikolla, että oon alkanut käyttämään enemmän erilaisia huulipunia! Kesällä tuli käytettyä hempeitä vaaleanpunaisia ja persikkaisia sävyjä, mutta näin syksyn tullen on kiva ”palata” käyttämään kirkkaan punaista sävyä. Se on sellainen sävy, joka houkuttelee mua joka syksy eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta Kirkkaan punainen huulipuna sopii nimittäin älyttömän hyvin syksyn tummien sävyjen piristykseksi!

Sample Pictures-002

Nahkahanskat

Kerroinkin näistä jo pari postausta taakse päin, mutta halusin listata ne vielä tähän mukaan! Eli mun syksyn asusteista ehdoton suosikki on tällä hetkellä erilaiset hanskat ja varsinkin nahkaiset sellaiset… Ne on ehkä maailman parhaat autolla ajaessa, mutta ne tuo asuihin myös omanlaista naisellisuutta!

14553740716_c9648f97b5_zSample Pictures-001

Hopean hohtoiset asusteet

Näitä on alkanut tulla vastaan kaupungilla ja varsinkin eri kaupoissa enkä itse oo ainakaan vielä lämmennyt näille. Hopea on mun mielestä liian radikaali väri yhdisteltäväksi laukkuihin ja kenkiin, mutta esim. koruihin se on taas aivan täydellinen Mä suosin mahdollisimman yksinkertaisia asusteita, joten taidan jättää nämä hankkimatta…

Sample Pictures-005 Big Brother 

Ennen tämä sarja lukeutui yksiin mun suosikkeihin, mutta tänä vuonna ensimmäisen jakson jälkeen tuli sellainen fiilis, että mitä ihmettä mä katson?? En tiedä onko sarjan ”hohto” kadonnut johonkin vai onko vika asukkaissa… Tämän vuoden ensimmäinen jakso jäi myös vuoden viimeiseksi sellaiseksi.

Sample Pictures Erikoiset asusteet 

Kuinka moni teistä on bongannut näitä kaupoista? Mua vastaan on tullut muun muassa kuvissa näkyvät aurinkolasit, kännykänkuoret sekä pienet muffinssi-laukut (onko se edes oikea nimitys?). Puhelimen kuorissa hassut kuosit ja muodot toimii sekä näyttää jopa joskus hyvältä, mutta tuollaiset McDonaldsin laukut menee mun mielestä hieman yli.

Mistä te piditte tästä postauksesta? Entä löytyykö teiltä samanlaisia suosikkeja sekä inhokkeja tällä hetkellä?


66 Responses to “IN // OUT part 4”

 1. Avatar Emilia sanoo:

  Voin samaistua joka kohtaan ♡ etenkin pörrötakit/neuleet on ihan in! Ja out ihan täysin kaikki tuollaiset erikoiset asusteet. :0

 2. Avatar Emma Hoo sanoo:

  Tällaset on tosi kivoja postauksia! :) Samat jutut mulla ainakin out-kohdassa. :-D Yks huono puoli tässä nopeassa postaustahdissa on, etten kerkee kommentoimaan niin useeseen postaukseen ku haluaisin. :D Mutta kommentoin aina ku kerkeän! :-)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nää on niin kivoja postauksia :) tee jatkossa lisää!! Ja hei oisko mahdollista että saataisiin sulta aamurutiinit sekä iltarutiinit videota? :) jos ei videota nii sit ois kiva saada postausta mut video ois aivan huippu! <3

 4. Avatar Virvas Way sanoo:

  smat inhokit ollut aina mutta toi pörrötakitkin kuuluu mun inhokkeihin tosi vahvasti,siis onhan ne ihan nättejä mutta eihän ne räntäkelejä kestä…

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  mun mielestä noi hologrammi asusteet on älyttömän siistejä! tollanen clutch olisi ihan täydellinen ja kengätkin piristäis asua kuin asua <3

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tollanen mäkkäri laukku vois oikeesti olla ihan hauska :D mut tuskinpa mä sellasen kans viittisin minnekkää julkiselle paikalle mennä

 7. Avatar Nelli sanoo:

  hyvä postaus! diggailen itekkin pörröneuleista ja nahkahanskoista :) noista out jutuista oon kyllä ihan samaa mieltä. bigbrotheria en oo katsonu enää sen julkkis bb kauden jälkeen. enkä myöskään käyttäis banaanin muotosta kassia tai mc donalds logolla varustettuja kännykkäkuoria. hyi :-D

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon samaa mieltä kaikista muista kohdista, paitsi big brotheria on kyllä tullut nyt katsottua mitä en oo ennen tehnyt. :)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Oo tosi kiva, että pystyt samaistumaan näihin :) Ja varsinkin kaikenlaiset pörrötakit on parhaimpia<3! Joo munkin mielestä nuo erikoiset asusteet on liian erikoisia käytettäväksi :-/

 10. Avatar inka sanoo:

  Mulla kyllä in ja out ihan samat! Tosin noista pörrötakeista en vielä ihan varma ole:o

 11. Avatar Emma Maaria sanoo:

  Olipas kiva postaus :). Mä en kanssa oikein ymmärrä tollasia erikoisia asusteita enkä liikaa hopean käyttöä asusteissa.

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Niin huippu kuulla, että tykkäät tälläisistä postauksista :) Näitä on nimittäin älyttömän kiva toteutella! Haha eikä :D Joo mä oon innostunut postailemaan aktiivisemmin, mutta mua ei haittaa yhtään että kommentoit postauksiin jäljessä vaan päinvastoin arvostan sitä :)<3

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos kovasti Emilia! :) Tälläistä palautetta on niin kiva saada ja tosi mukava nähdä, että pystyt samaistumaan näihin <3

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ja voisin kyllä tehdä näitä jatkossa lisää :) Täytyy tehdä tästä sellainen joka kuukautinen rutiini toteutettavaksi :p Mä oon itse asiassa joskus tehnyt aamurutiinit, mutta se kaipaisi päivitystä ja iltarutiinit kuulostaa myös hyvältä! Mä kirjoitan nämä ylös, kiitos sulle ideoista<3!

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Oi tosi kiva, että oot samaa mieltä inhokeista :) Ja tuo on kyllä totta… Täällä Suomen säässä sellaista ei voi montaa kertaa pitää, mutta aina kun on sadettomia päiviä niin silloin onnistuu!:)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä on mun mielestä näissä postauksissa just parasta, kun näkee monia erilaisia mielipiteitä eikä kaikkien tarvitse olla aina samaa mieltä :) Kiitos sulle, kun tulit kertomaan omasi :)<3

 17. Avatar Alina sanoo:

  Ihana postaus taas jälleen ♥ Mä samastun kaikkiin muihin kohtiin, paitsi noihin karvatakkeihin. Itse en voisi kuvitella sellaista päälläni ja ne muutenkin sopii vaan osalle ihmisistä, – sun päälle ne on ihan luotuja! ;–) muista kohdista oon enemmän kuin paljon samaa mieltä!
  ps. superhyvää nimpparia ja onnittelut facebookissa ilmoitetusta jutusta <3

  http://onlythehorsesandme.blogspot.fi/

 18. Avatar Helmi sanoo:

  Näistä oon _ihan kaikista_ samaa mieltä! Tollanen pörröinen takki olis varmasti ihanan lämmin vetää päälle, kirkkaanpunaiset huulet tuo sitä jotain yksinkertaisiin asuihin ja mun mielestäni tuo sellaisen "arvokkaan" oloisen säväyksen. Myös nahkahanskat on niin kivoja ja ihanan naisellisia! <3 itse omistan kahdet erilaiset mustat.
  Oon samaa mieltä myös kaikista out-jutuista mitä listasit; hopeat kengät ja reput ym. – not. Bigbrotheria en oo ikinä katsonut, ehkä pari jaksoa ja on niin turha ohjelma.. Noi kaikki erikoiset asusteet myöskin.. Sopis ehkä lapsille paremmin, vaikka onkin aikuisille suunniteltu suuri osa. :-D miten onkin, että nämä jutut oli just sellasia, mistä oon samaa mieltä..?

  Olis muuten kiva (näin aiheesta poiketen) jos esittelisit joskus vaikka videolla sun hajuvesikokoelman, jos sais vaikka itsellekin hyviä vinkkejä!
  :-) pelkkinä kuvinakin olis varmasti mielenkiintoinen ja vähän erilainen postaus! <3

 19. Avatar Mirror sanoo:

  Hassua että ennen oon yleensä ollu aina samaa mieltä näissä jutuissa sun kanssa mutta nykyään mun mielipiteet on vähän vastakkaiset :D Edellisessä tälläisessä postauksessa kaikki olin nimittäin kaikista ihan eri mieltä, ja nytkin olin samaa mieltä ainoastaan noista kirkkaista huulista ja Big Brotherista :D

  Mietityttää muuten että millä tavalla tuo #FAIL-lippis on erikoinen? Ite omistan kyseisen asusteen ja miellän sen enemmänkin sellaiseksi, joka sopii vähän kaiken kanssa väriensä puolesta :D

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihan toisin päin menee mulla, tollaset karvatakit ja nahkahanskat on liian classyja ja tylsän näköisiä, noi erikoisemmat vaatteet ja asusteet miellyttää enemmän silmää :—) mutta kiva postaus!!

 21. Avatar ellaa sanoo:

  tosi kiva tää, oon täysin samaa mieltä :D

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tuo ''McDonaldsin''laukku -kohta pisti silmiin, koska tosiaan nuohan on Moshinon eikä McDonaldsin :-)
  Muuten kyllä samaistun kaikkiin!

 23. Avatar Ista sanoo:

  Hyi kamala tuo mäkkäriasu :DD Hahaha. Nahkahanskat ja punainen huulipuna ehdottomasti itselläkin lemppareiden listalla, mutta karvatakkia en osaisi itselleni kuvitella.. Tai miksei `? :D

  http://pirinransu.blogspot.fi

 24. Avatar emmi sanoo:

  Voin niin samaistua viimeiseen out-kohtaan.. et usko mitä näin hetki sitten kaupassa! Ihmettelin hetken, kun joku puhui omenaan, mutta se naurun määrä kun tajusin, että se "omena" olikin puhelimenkuoret! :"D Vieläpä pyöreät kuoret, kuin omena! Varmaan todella epäkäytännöllinen :D lisää näitä ja enemmän yhteen postaukseen (: tuli postauksen luettuani taas sellainen "ei ei tää saa loppua vielä!"-fiilis! Sun blogi on vaan niin hyvä ja en malta koskaan odottaa seuraavaa postausta!♡

 25. Avatar Jenni R sanoo:

  Joo noi mäkkärilaukut menee vähän yli :D

  http://www.kenkafriikki.com

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyvää nimpparia Saija! (-:

 27. Avatar Vilma Niemi sanoo:

  Oi ihana postaus taas! Mulla on ihan nuo samat OUT- jutut. Voisi kyllä ostaa tuollaisen pörrötakin. Tiedätkö, mistä saisi xs- kokoisen takin? :)

 28. Avatar Natalia sanoo:

  Oon ihan samaa mieltä, varsinkin noi karvatakit ja punanen huulipuna on ihan täydellisiä juttuja syksyyn ja talveen <3

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Haha kyllä se voi toimia hyvin monella, mutta itselle en osaisi kuvitella :) Mutta tuo on varmasti sellainen laukku, joka ainakin huomataan julkisella paikalla :D

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tuo punainen huulipuna kyllä sopii tosi hyvin syksyyn! En oo ainakaan vielä ostanu tuollasta karvatakkia, mut oon kyllä nähny sellasen melko monella ja se näyttää päällä yllättävän kivalle. Tosi kiva postaus! Ainiin, ja hyvää nimipäivää! :)

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Nelli! :) Oi pörröneuleet ja nahkahanskat on tämän syksyn yksiä ehdottomia must have-hankintoja ♥ Hei mullakin kaatui periaatteessa tuo BB:n katsominen ja koko sarjan hohto juuri tuon julkkis bb:n takia… Se ehkä pilasi koko sarjan idean :( Haha joo en mäkään :-D

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Oo tosi kiva, että oot samaa mieltä näistä :)! Mä en tiedä miksi mulla on tuo BB:n katsominen jäänyt heti ensimmäisen jakson jälkeen… Mutta voi olla, että loppua kohden mennessä alan taas katsomaan sitä :> Niin on käynyt aiemminkin :-D

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi vähän kiva! (: Mun mielestä sellainen sopisi tosi hyvin sulle, kannattaa joskus kokeilla sovittaa :p

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti ja ihana kuulla, että postaus oli mieluinen:)! Joo en mäkään… Tuollaiset erikoiset aurinkolasit ja banaanilaukut yms. on vähän liian erikoisia käytettäväksi :s

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos hurjasti ihana ♥ Ää voi eikä, tosi harmi ettet tykkää niistä :/ Ne on kyllä vähän sellaisia takkeja, jotka jakaa mielipiteitä ja moni on sitä mieltä, ettei ne sovi itselle… Mutta kannattaa kuitenkin joskus kokeilla jos löytäisit jonkun kivan ;-) Ja pakko vielä kiittää tuosta viimeisestä lauseesta! Mulle tuli siitä jotenkin tosi hyvä mieli ♥ :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko! Vautsi vähän kiva :) Joo karvatakki on kyllä yksi lämpöisimmistä takeista, joita omistan. Ja nuo kirkkaan punaiset huulet tuo munkin mielestä sellaista omanlaista arvokkuutta ja piristää huomattavasti yksinkertaisempaakin asukokonaisuutta :) Mäki ostin eilen kolmannet mustat nahkahanskat, kun niitä ei voi koskaan olla liikaa :D Me ollaan kyllä tosi usein monista asioista samaa mieltä ja niin ollaan nytkin :) Munkin mielestä nuo erikoiset asusteet sopisi tosi hyvin pienille lapsille ja voisin kuvitella pukevani niitä lapsilleni, mutta en itselleni :D

  Tuo idea kuulostaa tosi kivalta ja on varmasti erilainen postaus! Mä kirjoitan tämän idean ylös ja katson jos toteuttelisin sen :)<3

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa voi eikä :D Mun mielestä nämä postaukset on siitä tosi kivoja, että näissä näkee niin monia erilaisia mielipiteitä ja se mistä toinen tykkää voi olla toisen inhokki :) On kiva, että tulit kertomaan mielpiteesi :) Ja itse asiassa tuo lippis ei oo erikoinen asuste vaan otin kuvan Weheartin sivuilta valmiina ja se oli siinä, mutta periaatteessa tarkoitan noita banaanilaukkua, kännykänkuoria yms. tuolla kuvalla :) Tuo lippis on nimittäin yksinkertaisen värinen ja sopii varmasti moneen asuun :)!

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Voi tämän takia mä näistä postauksista tykkään! Mun mielestä on ihan huippua nähdä monia erilaisia mielipiteitä ja kiva, että niin moni osaa ottaa nämä ilolla sekä huumorilla :) Kiitos hirmuisesti :')!

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitti paljon :) Ja mukava nähdä, että oot samaa mieltä näistä jutuista! :-)

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Hei niin muuten onkin! Mä ajattelinkin, että oon nähnyt sen jossain joskus nettisivulla :D Mutta kiva, että pystyt samaistumaan näihin juttuihin :)!

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ehkä vähän liikaa mäkkäriä samassa asussa :D Mutta joillakin noi voi varmasti toimia, en kuitenkaan itsellä osaisi kuvitella:) Kirkkaan punainen huulipuna on kyllä syksyn yksi parhaimmista "asusteista". Ja kannattaa muuten kokeilla joskus pörröistä neuletakkia tai neuletta! Saatat yllättyä sen sopivuudesta ;>

 42. Avatar Veera Kiramo sanoo:

  Oon täysin samaa mieltä noista kaikista ja pakko saada ittelleni tollanen karvatakki, aivan ihana :)

 43. Avatar säpä sanoo:

  Nuo karvatakit on kyllä niin ihania! Yhtä tuollaista kerran kokeilin kaupassa, mutta kun katsoin peiliin, niin mulle tuli omasta peilikuvastani mieleen 101 dalmatialaista-leffan Cruella De Vil. :D Mä kyllä niin tahtoisin tuollaisen, ehkä jonkun toisen samantyyppisen takin malli pukee mua paremmin. :)

  Hyvä postaus jälleen ja olin oikeastaan kaikesta sun kanssa samaa mieltä! :) Joskin hopeisesta tykkään kyllä asusteissakin, yhdet hopeanväriset kengät esimerkiksi multa löytyy. :)

 44. Avatar Jutta sanoo:

  Täysin samaa mieltä oon kyllä sun kanssa noista kaikista! Punaiset huulipunat, karvatakit ja nahkahansikkaat ovat kyllä rakkautta! <33 Ostoslistalla olisikin ihana karvatakki. Toivottavasti bongaisin sen jostain :).
  Sä osaat tehdä näistä IN ja OUT -postauksista tosi kiinnostavia! En ole aikaisemmin törmännyt missään blogissa yhtä hyvin toteutettuihin samanlaisiin postauksiin, joten iso kiitos sulle näistä!

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itseäni ei myöskään voisi vähempää kiinnostaa koko Big Brother. Katoin sillon jonaki vuonna koko kauden, mutta sen jälkeen ei oo kyllä kiinnostanu yhtään. :D
  Mulle tuli mieleen, että ookko tehny joskus Baby lipseistä erikseen jonku postauksen? Jos oot nii linkkaisitko sen tähän? :) luin nimittäin joskus sellaisen postauksen, mutta en muista oliko se just sun blogi :D

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Mitäää!! Eikä :DD Tämä oli paras kuulemani juttu pitkään aikaan :-D Haha se on kyllä varmasti tosi epäkäytännöllinen ja varsinkin jos se oli vielä omenan muotoinen… Voisin kyllä laittaa ehkä enemmän yhteen postaukseen, koska näitä on mun mielestä niin kiva toteutella! Ja hyvä, kun sä osaat ottaa nämä postaukset huumorilla, koska niin on tarkoituskin :) Aw ihanasti sanottu, kiitos paljon Emmi ♥

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Joo niin munkin mielestä :-D Puhelimen kuori vielä menee, mutta ei laukku :/

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ihana sinä, kiitos paljon! (:

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua nähdä, että tämä postaus on ollut mieluinen monelle :-) Onko! Voi meillä on sitten samanlaiset ajatukset :> Mä oon nähnyt vielä kokoja ainakin Lindexillä, BikBokissa sekä Kappahlissa. Kannattaa ainakin käydä katsomassa noista :)!

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on! Ja kirkkaan punainen huulipuna piristää kummasti synkän syksyn keskellä ja se sopii jotenkin tosi hyvin nahkahanskojen ja karvatakkien kanssa yhteen :)<3

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Niin sopii! Täytyykin heti laittaa sitä piristykseksi joihinkin asukuviin :) Joo se on muuten yllättävän kivan näköinen päällä, vaikka mäki aluksi ajattelin että näytänköhän ihan tyhmältä :D Mutta ne istuu päälle tosi hyvin! Ja kiitos sulle hirmuisen paljon onnitteluista sekä kivasta kommentista :')

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko! Vähän kiva juttu :) Suosittelen kyllä lämpimästi tuollaisen hankkimista, ne on niin pehmeitä päällä! (:

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on ja niin lämpöisiä! Haha eikä :D! Kannattaa muuten käydä katsomassa ainakin Lindexistä, Kappahlista sekä BikBokista. Niissä oon ainakin nähnyt kivoja karvatakkeja ja toivotaan, että löydät vielä sellaisen joka istuu hyvin päälle :) On niin mukava kuulla muiden mielipiteitä näistä! Kiitos sulle kovasti :)!

 54. Avatar Reetta sanoo:

  Oon samaa mieltä näistä erikoisista asusteista, liika on liikaa :D

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi miten me ollaankin niin usein samaa mieltä kaikista!! :) Ooh ne on kaikki kolme niin tämän syksyn yksiä suosikkeja <3 Voi toivottavasti löydät vielä oman karvatakkisi :) Oi miten ihana kuulla näin iloista palautetta! Kiitos sulle Jutta älyttömästi <3

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mulla sama! Ennen tuli katsottua kaikki kaudet ja selattua muutenkin netistä päivittäin niiden tekemisiä, mutta nykyään ei kiinnosta enää yhtään :s Joo oon mä niistä yhdessä postauksessa kertonut tarkemmin ja se löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/06/nordicfeel-baby-lips-victorias-secret.html

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Joo sä sen sanoit! Liika on liikaa :D

 58. Avatar paula sofia sanoo:

  oii kiva postaus !! oon kaikista täysin samaa mieltä! pörröneuleet on kyl nyt niiin in, niitä näkee lähes joka liikkeessä! ps BB on aivan kuiva…taso laskenut jotenki tosi paljon! plöö :D

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ja mukava kuulla, että tykkäsit :) Joo niitä on nyt alkanut ilmestyä jokaiseen kauppaan, mutta ne on niin lämpöisiä <3 Ja BB…. En tiedä mitä ihmettä sille on tapahtunut, ennen sitä tuli katsottua päivittäin ja nyt ei enää yhtäkään jaksoa :D

 60. Avatar Jassu Tuomi sanoo:

  Voin samaistua kaikkeen jos ei lasketa pörrö takkeja. Tai on pörrötakit joillakin kivoja mutta itse en pukisi. :)
  jasmintuomi.blogspot.fi

 61. Avatar Vilma Niemi sanoo:

  Okei, kiitos tiedosta! :)

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiva, että voit samastua näihin :)! Ja tosi harmi, ettet itse pukisi sellaista :/ Mutta se on mun mielestä kiva, että ihmisillä on erilaisia mielipiteitä :)

 63. IN-osiosta oon samaa mieltä vaan nahkahanskojen kanssa, mutta OUT-osio menee munkin osalta samalla tavalla. Katoin kyllä BB:n viimeksi tänään, mutta ei siinä ohjelmassa vaan oo mitään järkeä :D Asukkaissa on kyllä jotain pahasti vialla ja ainoa hyvä/hauska tyyppi siellä on Joonas :)

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  nyt on kyllä pakko puuttua tähän sen verran, että toi ''mäkkäri laukku'' on Moschinon, eli veikkasin että toi M-kirjain tulee siitä eikä mäkkäristä :D vaikka kyllähän toi muistuttaa varmasti tarkoituksella McDonaldsin logoa :D

 65. Avatar Ilonaah sanoo:

  ihana postaus! ♥ oi mäkin niin rakastan sekä karvatakkeja, nahkahanskoja että kirkkaan punaista huulipunaa! ♥ mutta tuossa yhdessä out kohdassa olen eri mieltä, koska mulla on itselläni nuo 'erikoiset asusteet' kohdan kukka aurinkolasit, mutta mustana ja mun mielestä ne on aika söpöt :D tosin makuasioista on paha kiistellä :)

 66. Avatar Anonyymi sanoo:

  Niin nää on näitä massamuoti mielipiteitä joita omistaa yli puolet suomen nuorista koska eivät omista omia mielipiteitä tai tykkäämisiä. Eletään mustavalkopinkissä täydellisessä maailmassa ja ostellaan kalliita merkkilaukkuja samannäköisiä parikymmentä ja nautitaan vähän kahvia hienossa ravintolassa ystävien kanssa, käydään salilla, opiskellaan ja sitten vähän ostellaan samannäköisiä neuleita joita omistaa jo valmiiksi parikymmentä ja nautitaan vielä lisää siitä yksinkertaisesta elämästä. En ole kateellinen.

Kommentoi