New cosmetic stuff from Bangerhead

Huomenta! Ihan ensimmäisenä haluan kiittää kaikkia edelliseen postaukseen tulleista kommenteista! Teitte mut kyllä niin sanattomaksi ja oli ihana nähdä miten siellä ruudun toisella puolella on noin paljon hyväsydämmisiä ihmisiä, kiitos Mä ajattelin näin maanantai aamulla tulla vähän puhumaan teille pitkästä aikaa kosmetiikasta ja tarkemmin sanottuna mulle viime viikolla saapuneen paketin sisällöstä:

IMG_7440l
Kuinka moni teistä muistaa mun kesällä kirjoittaman postauksen Bangerhead-nimisen verkkokaupan kosmetiikkatuotteista? Jos et oo sitä nähnyt niin sen voi käydä lukemassa täällä. Muistin virkistykseksi kerron siitä vähän jotain eli Bangerhead on verkkokauppa, joka myy erilaisia meikkejä, hiustuotteita, ihonhoitotuotteita, hajuvesiä ja jopa tuoksukynttilöitä. Tämä onkin noussut mun verkkokauppojen Top 3:seen mukaan lyhyessä ajassa Ja se on suuri saavutus mulla, koska shoppailen tosi paljon netissä! Syy miksi tästä verkkokaupasta tykkään on todella nopea toimitus ja tuotevalikoima – Heiltä löytyy myynnistä muun muassa super suosittuja Victoria’s Secretin tuotteita, Make Up Storen meikkejä, Marc Jacobsin tuoksuja, NYX:in meikkejä, EOS-merkkisiä huulirasvoja, Voluspan tuoksukynttilöitä sekä paljon muita tuotteita, joita ei muualta saa!

IMG_7295
Mä sain valita heiltä muutamia tuotteita testaukseen ja etusivulta jo bongasin nämä Victoria’s Secretin PINK-sarjan erilaiset body mistit, joista tämä Wild At Heart kuulosti omaan korvaan herkullisimmalta tuoksulta. Tässä nimittäin tuoksuu muun muassa raikas punainen passion Mä huomasin, että ainakin tämä PINK-sarjan tuoksu on paljon raikkaampi ja ehkä ”kevyempi” kuin muut omistamani VS:n body mistit, joten tämä sopii paremmin kuin hyvin arkeen. Muovisen pullon ansiosta näitä on todella helppo kuljettaa laukussa mukana pitkiäkin aikoja!

IMG_7461d
Mä suosin aina tosi luonnollista meikkiä ja yleensä arkisin mä käytänkin vaan meikinpohjustusvoidetta, meikkivoidetta, ripsaria ja vähän kulmakynää. Meikissä tärkeintä mulle on aina ollut hyvän pohjan tekeminen ja viime aikoina etsinnässä on ollut kylmälle syksylle/talvelle sopiva vaihtoehto. Oon kuullut näistä NYX-merkkisistä meikeistä paljon positiivista palautetta, joten innolla halusin päästä testaamaan millaista tämä High Definition Primer on! Tämä on siis tarkoitettu luomaan kasvoille tasaisen sekä silkkisen pehmeän meikkipohjan – Mä oon tätä pari kertaa jo ehtinyt käyttämään ja lopputuloksesta on tullut joka kerta ihanan hennon mattainen Plussaa ehdottomasti siitä, että tämä on vesipohjainen!

IMG_7384z
En mä tietenkään voinut olla selailemasta aivan ihania theBalmin tuotteita, joista voisin ottaa kaikki itselleni Mä kiinnitin huomiota tälläiseen Balmbini-nimiseen kasvopalettiin, jossa on kaikki tarvittavat kasvomeikit samassa paikassa! Voitteko kuvitella? Tämä on suunniteltu kulkemaan mukana esimerkiksi laukussa ja tämä toimii myös tosi hyvänä lahjaideana! Tästä paletista löytyy luomivärejä, poskipunaa, korostusvärejä, huulipunaa sekä huulikiiltoja. Mun suosikiksi pääsi heti oikealla yläkulmassa oleva Hot Mama-poskipuna!

IMG_7503
Kynnet tarvii varsinkin näin syksyllä jotain piristystä, joten siirryin katselemaan Essien uutuuksia… Mä selailin eri vaihtoehtoja muutaman sivun kunnes löysin juuri tämän Jazzy Jubilant-sävyn, jota oon netissä kuolannut – Kimalletta, pieniä hileitä ja hempeät värit! Tämä kimallelakka toimii näin pelkästänsä, mutta se näyttää myös herkulliselta valkoisen tai jonkun muun vaalean lakan päällä.

IMG_7574a
Viimeisenä paketista paljastui aikamoinen yllätys, josta en ollut edes tietoinen! Nimittäin siellä oli Bangerheadin omia hiustenhoitotuotteita sekä heidän juuri julkaistu uusi suoristusrauta Voi sitä ilon määrää, kun näin nämä ja itse asiassa suoristusrauta lähti heti siltä istumalta testaukseen. Tämä Professional Hair Styler on varustettu parhaimmalla teknologialla, jonka vuoksi lopputuloksesta tulee ammattimainen! Mä huomasin heti, että tämä oli todella nopea lämpeämään ja eri lämpöasteita löytyy jopa 120-200:n asteen väliltä. Ja yksi ominaisuus, joka on mulle tärkeä niin tässä on kolmen metrin johto!

Hiustenhoitoa unohtamatta paketista löytyi myös Bangerheadin yksi suosituimmista tuotteista, joka on Fresh Me Up-niminen kuivashampoo. Tämä tuo hiuksiin Goji marjojen tuoksun lisäksi myös nopeaa tuuheutta! Lisäksi sieltä paljastui samaa tuoksua sisältävä On The Beach-suolasuihke, jolla saa tehtyä hiuksiin helposti rennon rantalookin tai vaikka pelastettua huonon hiuspäivän!

Edellinen Bangerheadin arvonta oli jättimenestys! Mä ajattelinkin kysyä teiltä, että olisitteko kiinnostuneita uudesta arvonnasta? Jos sellainen kiinnostaa niin kertokaa se kommenttiboksissa ja katsotaan sitten kuinka käy ;-)


76 Responses to “New cosmetic stuff from Bangerhead”

 1. Avatar Tuuliamanda sanoo:

  Arvonta ois kiva ! :) kaikki tuotteet näyttää ihanilta ja varmasti sitä onkin. Ite tykkään ostaa vs:n tuotteet ihan kaupasta, koska siitä tulee jotenkin niin erilainen tunne kun tilattuna netistä :) mutta ihania tuotteita!

 2. sul on kyllä niin ihania kuvia ja se on niin jeba et vaik sulla ei oo mikään tonnin huippujärkkäri, niin näytät et kun osaa vaan käytttää asetuksia oikeen niin saa ihan tosi laadukkaita kuvia : )! koska usein just kuulee, kun tyypit puhuu et pitäs ostaa joku huippu canonin 6d et voi ottaa laadukkaita kuvia mut ei todellakaan!

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Todellaki kiinnostaa!! Sun blogi on niin kiva lukee, ja teet mielenkiintoisia postauksia. Aina ku nään sut, kun oot töissä, niin susta huokuu positiivisuus ja iloisuus! (:

 4. Avatar Kata sanoo:

  Löytyisköhän tuolta hyviä meikkisiveltimiä?:) Ja arvonta kuulostaa hyvältä!♥

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onkohan ongelma vain minulla, mutta kun yritän listätä tuotteita ostoskoriin eivät ne sinne mene :( kassalle mentäessä herjaa ettei tuotteita ole lisätty….. Ei mikään sulavin nettikauppa.

 6. Avatar Julia sanoo:

  Arvonta kiinnostaa todellakin !:)

 7. Avatar Janni sanoo:

  Eikäää, aivan ihania juttuja! ♥ Oottelen just itekin parhaillaan pakettia kyseisestä paikasta, ei meinaa malttaa… :D Arvonta kiinnostaa todellakin! Samoin musta joku tuotearvostelu olis kiva :)

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Uusi arvonta kiinnostaa kyllä:p

 9. Avatar Karoliina S sanoo:

  Mahtavan kuulosta! Todellakin oltas kiinnostuneita uudesta arvonnasta! :D

 10. Avatar Mia Maria sanoo:

  Joo todella kiinnostunut:)

 11. Avatar Emilia sanoo:

  Vauu miten huikeita tuotteita! Mulla on menny kyseinen nettisivu ihan ohi, joten iso kiitos tästä ♥♥ ja heii todellaki kiinnostais arvonta :)♥

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oooi että vähän kivoja juttuja! <3 Hei tää nyt ei liity kauheesti tähän, mutta kun sulla on niitä VS:n pieniä bodymistejä niin onko niitä jostain saatavilla vai saikko ne jonkun yhteistyön kautta? :-)

 13. Avatar ellaa sanoo:

  niin hienoja kuvia taas! ♥
  arvonta olis kiva :)

 14. Avatar susanna ahola sanoo:

  Vitsi, että on kivoja juttuja!! Ja uus arvonta olis ihana <3

 15. Avatar Josefiina sanoo:

  Oi, ihania juttuja oot saanu! Varsinkin toi VS:n body mist vaikuttaa niin ihanalta <3 Ja arvonta vois olla aika kiva :)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heh, päästin pääni sisällä kiljaisun kun näin tämän postauksen ilmestyneen :'D<3 noi PINKin tuoksut on mun mielestä aivan ihania, varsinkin tuo wild at heart ja sitten sun kissed <3 nuuhkin noita lontoossa ja noi muistutti mun mielestä paljon toisiaan siis koko PINKin tuoksut, ei vaan noi kaksi, mutta siis hyvällä tavalla eli jos tukkää yhdestä nii myös melkein kaikista ;-) pitääpi lähettää jo joulupukille vinkkiä tästä bangerheadista hih :3

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuinka paljon postimaksut maksaa? :D

 18. Ihania tuotteita! Arvonta ois kiva:) noi kuvat on niiin ihanasti sommiteltu ja värit tulee ihanasti esiin:)

 19. Avatar Anne H sanoo:

  Oi ihania juttuja oot tilaillut! Mullakin on tuollaista Pinkin tuoksua ja se on musta tosi kiva laitettavaksi ihan vaan piristykseksi vaikka suihkun jälkeen :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ois kyllä tosi kivaa ku järjestäisit uuden arvonnan! Sulla on aivan ihana blogi joka on mun suosikkiblogi just nyt, ja ei mee kyllä päivääkään etten kävis täällä kattelemassa josko ois uus postaus! Inspiroivista inspiroivin <3

 21. Avatar sarara sanoo:

  Arvonnat on aina kivoja, vaikkei onni suosiskaan! Eli joooo uutta arvontaa vaan :) hei tuli mieleen tossa kun kirjotit, että tämä kuuluu sun nettikauppojen TOP kolmoseen, niin olisi tosi kivaa jos tekisit postauksen missä listaisit Vaikka top5 tai top10 nettikaupat, mistä tilaat vaatteita ja kosmetiikkaa? :) olipa kauheen monimutkanen selostus! :D

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että olisit kiinnostunut näkemään täällä arvonnan :)! Nämä on kyllä kaikki ollut tosi positiivisia yllätyksiä ja varsinkin juuri tuo VS:n tuoksu on aivan liian herkulline :D <3 Joo tuo on kyllä totta, että ne on huomattavasti helpompi ostaa kaupasta kun voi tuoksutella, mutta mä tykkään niistä melkein kaikista niin uskalsin tilata tämän :p

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Hei kiitos hurjan paljon Tiina! Ihana saada näin postiivinen kommentte heti päivän alkuun :)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Aww voi ei miten ihanasti sanottu :) Mä täällä hymyilen yksin samalla, kun vastailen sun kommenttiin :D Kiitos hurjan paljon ja mukava kuulla, että oot tykännyt tästä! ♥

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla on älyttömän laadukas blogi ja se on suuri plussa että postaat aika usein :) niin ja arvontaa joo!! :D

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Joo tuolla on itse asiassa myynnissä laadukkaita Real Techniques-merkin meikkisiveltimiä, joista oon kuullut paljon hyvää! :) Kiva juttu, että arvonta olisi mieluinen ♥ :)

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä ihmettä :o Mä kokeilin mennä klikkaamaan tuotteita ostoskoriin ja mulla se antaa ainakin mennä kassalle asti :) Ootko kokeillut tilata jollain eri nettiselaimella? Kun joskus jotkut nettiselaimet laittaa "estoja" päälle eri sivustoille :-/

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Oo tosi kiva, että olisit kiinnostunut näkemään täällä sellaisen! (:

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! ♥ Olin ihan taivaassa, kun avasin paketin :D Voi vähän kiva! Sun paketin sisältö on varmasti myös yhtä ihana ;-) Ja tosi kiva, että arvonta kiinnostaa sekä tuotearvostelu. Lähiaikoina on tulossa ainakin meikkipuuterista arvostelu, mutta voisin myöhemmin kirjoitella myös jostain näistä tuotteista :)!

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Huippua, että oot kiinnostunut uudesta arvonnasta! Munkin mielestä sellainen olisi niin kiva järjestää teille ;-))

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin :p Tosi kiva juttu, että sellainen arvonta olisi mieluisa:)!

 32. Avatar Helmi sanoo:

  Arvonta olis tosi kiva! Ne on aina kiva pieni lisä "normaalien" postausten joukkoon! <3 Mun lemppareita sun uutuuksista oli NYX:in primer, Essien kynsilakka, ja VS:n body mist. Myös tuo the Balmin setti on tosi mielenkiintoisen kuuloinen! <3 Nämä tällaiset on sellaisia juttuja, mitä itse en ehkä muuten ostaisi, mutta esimerkiksi lahjakortin voitettua tai yhteistyön kautta olis kiva kokeilla jotain uusia juttuja! :-) Ihanaa alkavaa viikkoa sulle Saija! <3

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kiva nähdä, että teitä kiinnostaisi arvonta :) Mä nimittäin mielelläni järjestäisin sellaisen piiiitkästä aikaa =)!

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Veit kyllä niin sanat mun suusta Emilia ♥! Nämä on niin ihania ja jokainen on ollut parin käytön testaamisen jälkeen huippu löytöjä :) Voi tosi kiva, että tästä postauksesta oli noin konkreettista "hyötyä", koska sä löysit uuden nettisivun! Ja katsotaan jos saisin järjestettyä teille jonkinlaisen arvonnan tänne ;) ♥

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva kuulla, että nämä on mieluisia :) Mä tykkään kans jokaisesta paljon ja ne tulee pääsemään ahkeraan käyttöön <3 Joo sain ne Nordicfeeliltä, mutta niitä on ollut siellä myös myynnissä sellaisissa 6 kpl-pakkauksissa. En vaan tiedä saako sitä enää sieltä, mutta kannattaa ainakin googletella jos jostain sattuisi vielä löytymään :')

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Oii kiitos kovasti ♥ Kiva myös, että olisit kiinnostunut tähän liittyvästä arvonnasta:)!

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Oon sun kanssa niin samaa mieltä :) Nämä on kaikki aivan liian ihania! Tosi kiva nähdä, että olisit kiinnostunut arvonnasta :) Mä haluaisin sellaisen myös teille järjestää <3

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki oon kyllä niin tyytyväinen näihin kaikkiin :) Ja yksi munkin suosikki on ehdottomasti tuo VS:n body mist, koska se on raikkaan herkullisen tuoksuinen <3 Mutta silti se ei oo liian makea! Niin kiva nähdä, että te olisitte kiinnostuneita uudesta arvonnasta :p

 39. Avatar Amanda sanoo:

  Arvonta olis huippu! nimittäin voisin ottaa omakseni vaikka kaikki sivuston tuoksukynttilät *_*
  (oon hurahtanu syksyn myötä täysin tuoksukynttilöihin :D)

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Mä taisin päästää samanlaisen kiljaisun, kun avasin paketin :D <3 Oi kuulostaa niin ihanalta ja tuo Sun Kissed nimi jo kertoo sen, että tuoksu ei voi olla kuin täydellinen! Tuo on muuten totta, että jotkut muutkin VS:n tuoksut muistuttaa toisiaan mutta silti niissä on pieni ero :) Ja mä yleensä tykkään niistä ja sen vuoksi ehkä tykkään melkein niistä kaikista, kun ne muistuttaa toisiaan :p Ehdottomasti kannattaa! Tuolla sivustolla tulee koko ajan vastaan erilaisia juttuja, joita tekisi mieli klikkailla ostoskoriin ;-)

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Alle 50€:n tilauksiin 4.90€, mutta jos tilaat yli 50€:lla niin ne on ilmaiset :))

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos paljon sulle Julia! Niin ihana kuulla, että nämä sommittelut ja kuvat on sun mieleen

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Anne :) Mä tykkään kans noista kaikista tosi paljon <3 Niin on! Suihkun jälkeen on niin kiva suihkutella noita tai sitten levittää hyvän tuoksuista vartalorasvaa :)!

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Ää voi eikä miten piristävä kommentti! Oli niin kiva päivittää Blogger ja nähdä siellä näin positiivinen kommentit :) Kiitos sulle älyttömän paljon ja mä tuun niin iloiseksi, kun joku kertoo saavansa täältä inspiraatiota! :) Oon otettu<3

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Toivotaan, että jos arvonta tulee niin arpaonnen suosivan sua! :) Voi tuo idea kuulostaa tosi hyvältä ja se olisi varmasti monelle hyödyllinen postaus. Mä taidan kirjoittaa sen heti ylös ja alkaa keräämään mun suosikkeja ylös niin saan toteutettua postauksen :) Ei ollut yhtään monimutkainen! Ja kiitos sulle kommentista sekä postausideasta :)!

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihanan iloinen kommentti :) Mä pyrin postaamaan päivittäin ja olemaan muutenkin ahkera tämän kanssa, koska tykkään paljon tehdä tätä <3 Hihi kiva, että oot kiinnostunut arvonnasta! Katsotaan jos sellaisen toteuttelisin :p

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on muuten totta, että se tuo kivan lisän muiden postauksien joukkoon ja teitä lukijoita on aina tosi kiva piristää erilaisilla arvonnoilla yms. :) Hei vähän kiva, että löysit noin monia lemppareita<3 Tuo theBalmin paletti on tosi hyödyllinen ja se sopii niin hyvin esimerkiksi juhliin lähdettäessä pienen laukun sisälle :) Mukava kuulla, että vaikka et itse ostaisi niin olisit kuitenkin kiinnostunut testaamaan näitä! Täytyy pitää peukut pystyssä, että saadaan arvonta toteutettua ja samoin, että arpaonni suosisi sua :) Kiitos kovasti ihana Helmi ja sinne sulle myös kivaa alkavaa viikkoa<3

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Arvaa mitä? Mä täällä kans juuri selailen niitä :D Nuo tuoksut kuulostaa niin herkullisilta ja varsinkin näin syksyllä tekee mieli koko ajan polttaa tuoksukynttilöitä :)! Ehkä tänne saadaan arvonta vielä pystyyn ;-)

 49. Avatar Milla sanoo:

  Arvonta ois aina kiva♥ Ihania kuvia tässäkin postauksessa:>!

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Mä järjestäisin sen teille kyllä ilomielin :)! Oi vitsit kiitos Milla ♥

 51. Avatar säpä sanoo:

  Arvonnan kannalla olen minäkin. :)
  Ai että tuo Balmbini-paletti näyttää ihanalta! Mun täytyy varmaan käydä kurkistelemassa hintaa tuolle, sen verran houkuttelevan kuvan ja tekstin onnistuit siitä tänne laittamaan. :D

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kiva, että olisitte kiinnostuneita siitä :)! Mä yllätyin siitä postiivisesti ja varsinkin tuo Hot Mama-sävy siinä on täydellinen <3 Suosittelen tätä lämpimästi :p Mä aion ottaa tämän esim. johonkin juhliin lähtiessäni mukaan pieneen clutchiin, koska tämän lisäksi ei muita meikkejä mukana edes tarvi :p

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  Okei, kiitos paljon :-)

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Se sun kissed muistuttaa vähän coconut passionia mutta silti ei ehkä yhtä voimakas, vaan sellainen ihana :D ja tärkein unohtui äskeisestä: kiinnostaa arvonta!!!

 55. Avatar Emma sanoo:

  todellakin teet sen arvonnan! :> jostain syystä aina, kun sä teet näitä esittelypostauksia, niin tekee hirveesti mieli itsekkin tilata noita tuotteita :D varsinkin toi Balmbini-paketti näyttää aika houkuttelevalta :p

 56. Avatar Emzi sanoo:

  Uus arvonta :D

 57. Ihanan fresshit kuvat <3

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  EOS-huulivoiteita saa myös Keskiseltä, ei tarvi tilata netistä :)

 59. Avatar Nelli sanoo:

  Bangerheadin sivulle oonki eksyny jo muutaman kerran ja oot kyllä ihan oikeessa siinä että ihana sivusto kyseessä ja tarjolla juurikin niitä tuotteita, mitä ei muualta löydy! :-) Siks arvonta kuulostaakin enemmän kun hyvältä idealta ;-) ♥

 60. Avatar Emma Maaria sanoo:

  Pakko kyllä mennä kattelemaan tota nettikauppaa!! Arvonta olis kyllä tosi kiva (: !Oon lukenu sun blogia jo pidemmän aikaa ja kuuluu kyllä ehdottomasti suosikki blogeihin ♡ ! Osaat ottaa tosi hyviä kuvia ja postaukset on mielenkiintosia :). Iso plussa myös siitä että vastaat kaikkiin kommentteihin :) !

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Joo sellainen olisi huippua päästä järjestämään teidän iloksi :) Haha voi eikä :D Ihana sinä <3 Ja tuo Balmbini-paletti on niin kätevä, kun samassa paketissa on monta eri meikkiä :)!

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että olisit kiinnostunut uudesta arvonnasta :p!

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon sulle :) <3!

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mä näin kans niitä siellä :) He jotka ei pääse sinne niin voi tilata tuolta, mutta mä ostan myös tarvittaessa omani Keskiseltä :)!

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Oi miten ihana kuulla, että sä oot kans innostunut selailemaan sitä :) Se on kyllä yksi parhaimmista kosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista, joita tiedän ja juuri sen takia, että tuotevalikoima on laaja! Mä niin haluisin järjestää teille arvonnan, joten katsotaan jos sellainen tulisi pian ;) ♥

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Suosittelen lämpimästi! Mä nimittäin tykkään paljon siitä ja varsinkin tuotevalikoima on mun mieleen :) Aww niin ihana kuulla tälläistä ja mä itse asiassa muistan sut :) Oot aina välillä kommentoinut täällä ja mä arvostan sitä suuresti! Kiitos sulle hurjan paljon<3! :)

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla on niin ihana blogi ja tykkään lukee tätä kun tulee suunnilleen jokapäivä postauksia :) toivottavasti et lopeta piitkään aikaan!! Ja kun sulla on se vaaleenpunanen takki vero modasta niin onko se syys vai toppatakki?:)

 68. Avatar Vivianna sanoo:

  Arvonta olis tosi kiva! :) Lisäksi mua kiinnostaa, millä muokkaat sun kuvat kun niissä on noin ihanat värit? Ja miten saat niistä noin isoja? Oon ihan koukuttunu sun blogiin ja viikonlopun aikana selasin varmaan jokaisen postauksen läpi. :D <3

 69. Avatar Henna73 sanoo:

  Arvonnat on aina jees ja sun postaukset on niiin houkuttelevia, että välillä tuntuu, että tarvis kaikkee :)

 70. Avatar Jutta sanoo:

  Ihan hyvä että mä oon alaikäinen…etten pääse tyhjentämään koko nettikauppaa :D.
  Ihan mielettömän kivoja juttuja oot tilannut! Miten sä löydätkin aina niin ihania kosmetiikkajuttuja :) Nyt en kyllä osaa edes valita yhtä lempparia noista….
  Ja nää sun kuvat! <33 Mä niin rakastan sitä, kuinka sulla on silmää ottaa ihan yksinkertaisistakin asioista niin kivoja kuvia! Sun blogi on vaan kerrassaan täydellinen ja vetää mut joka kerta sanattomaksi <3

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Aw ihana sinä :) Kiiiitos hurjasti sulle tälläisestä palautteesta

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva kuulla, että sellainen kiinnostaisi :)! Mä muokkaan mun kuvat Picasalla ja säädän jo kamerassa asetukset niin, että kuvista tulee mahdollisimman kirkkaita :) Aww voi ei ihana sinä :) Kiva huomata, että tämä blogi miellyttää sua<3 Mä oon tehnyt tarkemman postauksen tuosta kuvien muokkaamisesta ja se löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/03/picture-editing.html

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Mä taidan sellaisen teille toteutella ;-) Oo voi eikä ihana sinä :D!

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Haha voii :DD Mulla on taas paha, kun selailen tuota sivustoa aina vähän väliä :D Ja tuntuu, että näitä kivoja kosmetiikkajuttuja löytyy vähän liian usein :D Voi vitsit kiitos paljon Jutta ja aina on niin ihana saada palautetta kuvista ja tästä koko blogista :) Kiitos vielä kerran :* <3

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Oo nam! Sitä on pakko päästä joskus tuoksuttelemaan<3 Ja arvonta taitaa tulla hyvinkin pian ;-))

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mitään :)!

Kommentoi