Baby pink collection

IMG_6980ss

kk
Mä oon viikon ajan odottanut innoissani, että päästään testaamaan uutta objektiiviä asukuviin ja vihdoinkin eilen sen aika koitti! Muutama pyysi kertomaan vähän fiiliksiä tästä uudesta objektiivistä ja ensimmäinen ajatus oli, että miten ihmeessä oon pärjännyt ilman tätä?! Laatu on ehkä se, josta eron tämän ja vanhan välillä huomaa ensimmäisenä. Sen lisäksi tämä on kuitenkin huomattavasti myös edeltäjäänsä kevyempi sekä nopeampi tarkentamaan Aluksi oli vaikea tottua olemaan ilman zoomia, mutta pikkuhiljaa minä sekä mun ”hovikuvaaja” ollaan alettu tottua siihen.

IMG_7129l

IMG_7065a
Sitten näihin asukuviin! Kuka muuten huomaa mihin väriin oon tällä kertaa hurahtanut? Mulle tulee aina jokaisen vuodenajan alussa tälläisiä hetkiä, jolloin ihastun tiettyihin väreihin ja alan käyttämään niitä entistä enemmän jokapäiväisessä puketumisessa… Noh tällä kertaa se on hempeän tyttömäinen baby pink eli vaaleanpunainen Tämä väri on ollut mun suosikeissa jo lapsuudesta asti, mutta en oo koskaan aikuisiällä osannut yhdistellä sitä vaatteisiin. Nyt kuitenkin tämä kyseinen väri on alkanut tulla esille kaikissa vaatekaupoissa ja löysin itse asiassa hetki sitten jotain omaan tyyliini sopivaa!

Bk

IMG_7139d
Nimittäin oltiin viime lauantaina äitin kanssa viettämässä laatuaikaa ulkona syöden ja shoppaillen. Löysinkin tällä reissulla H&M;:stä vaaleanpunaisen palmikkoneuleen sekä Seppälästä ruutukuosisen huivin, jossa on vaaleanpunaisen lisäksi myös ripaus valkoista ja beigeä! Halusin heti eilen päästä pukemaan ne ja laitoin niiden lisäksi päälle valkoisen simppelin takin, mustat Dr. Denimit sekä uuden läpinäkyvän clutchin. Mä oon täällä joskus kertonut haaveilevani tuollaisesta laukusta ja taisin myös mainita, että en tykkää jos ne on liian täynnä epämääräisiä tavaroita… Mutta tuollaisten pienten ja tärkeimpien juttujen kuljettamiseen se on juuri sopiva!

kollaasi1

IMG_6942sk

Jacket H&M; | Knitting H&M; (new) | Pants Dr. Denim | Clutch Sheinside (gifted) | Scarf Seppälä (new) | Shoes Converse | Watch Guess | Rings H&M;

Mitäs mieltä te ootte tästä asusta? Entä iskeekö teihin tämä kyseinen syksyn suosikkiväri?


50 Responses to “Baby pink collection”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyi mikä laukku xd mut joo sulle sopii toi vaaleanpunainen!

 2. Minkä hintaisia uutuudet olivat? Oot niin kaunis, aina sanon samaa :) <3

 3. Avatar Johanna sanoo:

  Oii ihanan vaaleanpunainen <3 ja sie se vaan aina jaksat olla niin kauniina=)

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  sanoit joskus HOT-NOT postauksessa että läpinäkyvä laukku/pussukka on ehdottomasti NOT?

 5. Avatar Milla sanoo:

  Rakastan hentoja värejä, joten tykkään älyttömästi tuosta huivista ja palmikkoneuleesta♥

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Palmikkoneule oli 19.95€ ja huivi 12.95€ :) Aw ei haittaa yhtään, ihana saada näin piristäviä kommentteja :)<3

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Mä kans tykkään älyttömästi tuosta väristä! Se on ihanan hempeä ja sopii monen värin kanssa yhteen :) Voi vitsit kiitos sulle Johanna<3!

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Sanoin siinä alussa haaveilevani läpinäkyvästä clutchista :) Mutta nämä on ehdoton NOT silloin, kun laukusta pilkottaa setelit, särkylääkkeet, avaimet ja kaikki muut henkilökohtaiset tavarat ilman minkäänlaista laukun sisällä olevaa pussukkaa:)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Sama täällä! Beige, vaaleansininen ja vaaleanpunainen on kaikki tämän syksyn must have-värejä :) Ihana kuulla, että tykkäät näistä ♥

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heippa, mulla ois kysymys ja toivottavasti voit auttaa. Haluaisin tietää mite oot tehny ton sun bannerin. Haluisin itekki kuvia tohon ympärille ja ton tekstin tohon keskelle, enkä osaa =(

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itekki mietin että sanoit kyllä ehdottoman not tollasille laukuille?

 12. Avatar Emilia sanoo:

  Oi miten ihana postaus ja ihania vaatteita <3 :)

 13. Avatar Nelli sanoo:

  huomasin samantien kun aloin lukemaan tätä postausta, että kuvissa on jotain erilaista entisiin verrattuna! nää on nyt vieläkin parempilaatusia! ♥ & ihan mielettömän söpö asu, ei liikaa vaaleenpunasta – just sopivasti :) ja taas niin kivasti yhdistetty valkoseen takkiin ja pieniin yksityiskohtiin ♥

 14. Avatar iikku sanoo:

  Aivan ihana asu jälleen kerran :) Tuo väri pukee sua niin hyvin<3

 15. Avatar Reetta sanoo:

  Onpa niin ihana asu taas!! Mä rakastan vaaleanpunaista ja pinkkiä, joten siksi tykkään sun asusta :)

  reetta-s.blogspot.fi

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihana asu taas! meidän tyylit osuu kyllä hyvin yksiin, sulta saa niin ihanasti vinkkejä omaan pukeutumiseen :) lisäks arvostan ihan suunnattomasti sitä, että sä vastaat jokaiseen kommenttiin ja vieläpä ihan kunnolla ja ajatuksella! Nää asiat tekee susta mun suosikkibloggaajan, lisäks monipuolisuus ja söpöys, joka huokuu koko blogista kuvineen ja teksteineen! :-)

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon! Kyllähän tuo varmasti jakaa mielipiteitä, kun kyseessä on aika erikoinen laukku ja yleensä kaikki erikoisemmat on sellaisia, että niistä joko tykkää tai ei tykkää :)!

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Tässä on linkki siihen postaukseen, jos haluaa käydä tarkemmin katsomassa mitä siitä kirjoittelin :)

  http://saijis.blogspot.fi/2014/07/in-out-part-2.html

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mä oon tehnyt sen Picasalla eli tarvit kahdeksan kuvaa, jotka haluat siihen sekä kolme kokonaan valkoista kuvaa. Mä googletin, että valkoinen neliö niin löytyi sopivan kokoisia kuvia :) Sitten Picasalla tai jollain muulla muokkausohjelmalla kaikki kollaasiin ja keskelle kaikki kokonaan valkoiset kuvat niin silloin siihen muodostuu kokonainen valkoinen "rivi". Sitten vaan teksti päälle niin se on valmis :> Tätä oli aika vaikea selittää, mutta toivottavasti ymmärsit edes vähän! Ja kysy vaan jos jäi jotain epäselvää niin autan :)!

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Oo niin ihana kuulla, että tykkäsit tästä! :) Kiitos tuhannesti Emilia <3

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten kiva, että eron huomaa heti! :) Mä oon niin innoissani tästä nykyisestä laadusta ja tekisikin mieli räpsiä koko ajan tällä kameralla kuvia :p Munkin mielestä tässä on juuri sopivasti vaaleanpunaista sekä hyvät värit tasapainottamaan sitä! Kiitos kovasti ihana Nelli ♥:)

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Aww kiitos kovasti ja ihana kuulla, että oot tuota mieltä :) <3

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti hirmuisen paljon Reetta! Oi miten kiva, että tykkäät kans vaaleanpunaisesta ja pinkistä :) Mun mielestä ne toimii tosi hyvin vaatteissa ja varsinkin, kun ne yhdistelee muihin yksinkertaisiin väreihin :)!

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :) Et tiedäkään miten kiva on saada tälläistä palautetta! Mun mielestä on huippua, että mun blogi, kuvat ja asut jakaa paljon inspiraatiota ja auttaa muita pukeutumisessa :) Pakko mainita, että mun mielestä kommentteihin vastaaminen on älyttömän kivaa, kun tässä saa "kontaktia" lukijoihin ja tämä on koko homman ehdottomasti yksi parhaimmista puolista :) Ja sen takia mä arvostankin jokaista kommenttia, jonka saan ja niistä jokainen ilahduttaa aina mun päivää! Voi tuo viimeinen lause oli ihanasti kirjoitettu! Kiitos sulle vielä kerran<3

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei mikä toi objeksttivi on ja mistä ostit ja paljon makso ja onks toi tarkotettu makroon vai kaukaisiin kohteisiin sori kun kyselin näin hirveesti mut mullakin on sama kamera ja mäki haluisin lisäobjektivin! :-)

 26. Avatar Kata sanoo:

  Toi takki on vaan niin ihana, huivi käy kauniisti tuolleen rennosti roikkuen kokonaisuuteen. Oot uskomaton ♥

 27. Avatar Janni sanoo:

  Ihana asu, oot Saija ihan super kaunis! Baby pink on täälläkin kovassa huudossa, tykkään itekin ihan älyttömästi :) Ja mitä tohon läpinäkyvään laukkuun tulee, niin musta sekin toimii. Mun mielestä kun sisältö on simppeli eikä liian "henkilökohtainen" on noi tosi kivoja asusteita :)

 28. Avatar Henna sanoo:

  Heips! Sopii tosi hyvin! Tota somaa villapaitaa ei vaan kauheesti näy takin alta… Mutta toimii! :-)

  Terkuin
  http://hennanblogii.blogspot.fi/

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  Älyn ihana asu! :) joka kerta kun käyn tsekkaan postauksesi, voin vaan todeta että osaat kuvata niiin hyvin ja nuo sun tekstit on niin mielenkiintoisesti kirjotettu että aivan ilo katsella postauksia:-)♡ tosi huippua syksyä sulle ♥ :-) -s

 30. Avatar Vivianna sanoo:

  Sulla on tosi kivanolonen blogi :) jään ehdottomasti seuraileen! mula tuli semmonen kysymys, että mitä fonttia sä käytät sun blogin teksteissä ja otsikoissa ku se on tosi kivan näkönen! :)

 31. Avatar Emma sanoo:

  Laadun eron kyllä huomaa! Mulla itellänikin on toi sama obu ja oon kyllä ollut tyytyväinen nyt sen 1,5 vuotta :D joten siis, ihana postaus ja noi kuvat oli tosi hyvin onnistuneita ja kivoja :) ja asu myöskin ihana ♥

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei Saija , minkä mallin dr deminit sulla on? Tai sulla oli niitä muistaakseni useampia? Mikä olisi kaikista sellainen ns. Normaalimalli?:)

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihana asu taas kerran ja ootpa kauniina!❤ mulla tuli mieleen et pidätkö ikinä "solmulla" tai silleen kiinni huiveja kun aika useesti sulla asukuvissa on huivit tuollain kokonaan auki? :)

 34. Mä aluksi vihasin noi laukkui. Ne oli just sellasia, että en kuolleen ruumiini ylikään suostuisi moista käyttämään. En sitten tiedä onko blogimaailma aivopessyt mut kun huomasin harkitsevani tuollaisen tilaamista. En tilannut koska mun kassit on aina hirveen sekamelskan vallassa, haha! Ehkä vielä joskus :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Tämä on Canon EF 50mm f/1.8 II objektiivi ja ostin sen viikko sitten Gigantista hintaan 99€ :) Tämä on tarkoitettu ottamaan kauttaaltaan tarkat kuvat läheltä sekä kaukaa! Ehdottomasti suosittelen ostamaan tämän jos vähäänkään mietit uutta objektiivia! :) Tästä ei löydy kuin positiivista sanottavaa <3

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos kovasti Kata! Osaat sitten kirjoittaa aina niin positiivisia ja iloisia kommentteja:)♥

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos älyttömästi ihanainen :) Tuo baby pink on kyllä niin suloinen väri ja ehdottomasti syksyn suosituimmista sellaisista ♥ Kiva kuulla, että sun mielestä myös tämä laukku toimii! Mä tykkään pitää siellä esillä "kauniita" asioita esim. aurinkolasit, kynsilakan, huulipunan jne. :) Henkilökohtaiset tavarat voi sitten laittaa johonkin pikku pussukan sisälle tarvittaessa :)!

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että oot tuota mieltä :) Joo oot oikeassa, mutta se tulee varmasti näkymään täällä myöhemmin vielä paremmin :p!

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihanasti kirjoitettu kommentti! Tämän lukemisella oli hyvä aloittaa aamu ♥ Kuvista on aina niin kiva saada näin positiivista palautetta! Huippua syksyn jatkoa myös sinne sulle :) ♥

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos kovasti ja tervetuloa seurailemaan :) <3 Mulla tekstissä Trebuchet-niminen fontti ja otsikossa Gruppo-niminen. Munkin mielestä ne on yksinkertaiset, mutta kivan näköiset :)!

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Niin huomaa! En osannut kuvitella edes, että ero olisi näin suuri :D Vitsit miten inspiraatio bloggaamista kohtaan vaan nousee koko ajan ja varsinkin nyt, kun on uusi objektiivi :) Oi miten ihana huomata, että sä oot ollut siihen kans tyytyväinen noin kauan :) Kiitos tuhannesti Emma ♥

 42. Avatar Aa daa sanoo:

  Voi ei ! Taas Saija niin upeena !
  Nää kaikki sun asut on aivan yli-ihania ! <3
  Näistä sun kuvista ja postauksista muutenki saa inspistä ja intoa omaan bloggaukseenkin :)
  Ja muutenki oot niin piristävä ja ihana persoona että !
  Apua ei tässä voi ku kiittää sua näi mahtavasta blogista <3

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on kolmet Dr Denimit ja kahdet on Plenty eli korkeavyötäröiset ja nämä mustat on Kissyt eli matalavyötäröiset :) Normaalimalli on tuo Kissy eli matalavyötäröinen ja se on mun mielestä paljon miellyttävempi päällä kuin Plenty. Eli suosittelen sua ostamaan nuo matalat :)!

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos sulle paljon ♥ En pidä koskaan solmulla paitsi jos on oikein kylmä, kun kävelen pihalla :D Mutta muuten ne on aina tuolla tavalla auki :)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Sama täällä :D Aluksi olin kans, että ehdoton ei, sitten joo ihan ok ja nyt tykkään älyttömästi :) Mä en silti tykkää jos sieltä sisältä näkyy esim. särkylääkkeet, setelit yms. mutta tuollaiset pienet yksinkertaiset jutut sen sisällä näyttää yllättävän hyvältä :p Rohkeasti vaan ostamaan, mä luulen että sille löytyisi varmasti käyttöä ;>

 46. Avatar Jenna Juliet sanoo:

  Wow Saija! Upea asu♥

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei Aada…<3 Sä osaat sitten kirjoittaa niin ihanan pirteitä ja energisiä kommentteja, joista näkee heti että sä tarkoitat mitä sanot :) Kaikista kivointa on kuulla, että tämä blogi jakaa inspiraatiota myös sun omaan blogiin! Mä en voi kun kiittää sua sun aktiivisuudesta ja on ilo aina huomata, että oot kommentoinut :)<3

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon! Siellä kans yksi upeus ♥

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiitos paljon :) kun aattelin tilata netistä nii ei sit turhaa tilaa väärää mallia :)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Joo kiva, kun tulit kysymään :)!

Kommentoi