Enjoy the little things

Heii! Kuinkas moni teistä on täällä huomannut mun uuden aktiivisemman postaustahdin? Oon yrittänyt päästä yksi postaus per päivä-rytmiin ja itse asiassa tämä rytmi on tullut saavutettua yllättävän nopeasti! Nautin tästä hommasta niin paljon, että jos vaan olisi mahdollista niin voisin viettää 24/7 postauksia kirjoitellen :-D No joo ehkä ei kuitenkaan, mutta aion jatkossakin näkyä täällä aktiivisesti ♥ Nyt kuitenkin tähän aiheeseen eli pitkästä aikaa ajattelin tehdä tälläisen Tämän hetken ilonaiheet-postauksen, jota kokeilin ensimmäisen kerran pari kuukautta sitten. Se sai niin suuren suosion, että päätin tehdä uuden ja paljon toivotun toisen osan tästä! Edellisen osan voi käydä lukemassa täällä.

Motivaation nouseminen – En tiedä mitä ihmettä parin viikon sisällä on tapahtunut, mutta mulla on suorastaan todella kova halu päästä liikkumaan! Kesällä juokseminen ja muu urheilu jäi vähän liikaa taka-alalle… Suurin osa ajasta nimittäin tuli käytettyä rannalla makoillen ja muita kesän ”juttuja” tehden. Nyt suorastaan jo odotan, että pääsen tekemään päivän juoksulenkin.

Iltojen pimentyminen Nämä pimenevät illat tietää mulle liikkumisen lisäksi myös hyvällä omalla tunnolla sohvan nurkassa makoilua ja varsinkin lämpimän viltin alla kuuma teetä hörppien. Ehdottomasti yksi parhaimmista hetkistä iltaisin!

IMG_3708l

Uusi herkullinen kasvonaamio – Löysin hetki sitten mansikan tuoksuisen kasvonaamio ja on sitä tullut kerran jopa maistettua vahingossa… Haha se myös jopa maistui tuoreelta mansikalta :-D Ihana pieni rentoutumishetki arjen keskellä onnistuu näin helposti!

Kodin valmistuminen – Vaikka ollaan asuttu tässä asunnossa kohta puoli vuotta niin nyt vasta tämä on alkanut tuntumaan valmiilta. Ollaan tehty tästä meidän näköinen ja tänne on aina ilo palata pitkän päivän jälkeen Jopa siivoaminen tuntuu luksukselta, kun lopputuloksena on puhdas ja miellyttävä paikka olla.

Erilaisten kuumien juomien testaaminen! Syksy on sen takia parasta aikaa istuskella kahviloissa, kun listat täyttyy uusista kanelin ja vaniljan makuisista juomista. Coffee Housen lista tulee tähän aikaan vuodesta testattua monta kertaa läpi.

_MG_2687lVaatekaapin siivoaminen – Oon saanut myytyä kaikki käyttämättömät vaatteet eteen päin ja tällä hetkellä kaapista löytyy vain ne vaatteet, joita oikeasti käytän. Muistakaa, että blogikirppis on vielä tämän viikon perjantaihin eli 19.09.2014 kello 23:00 asti auki, joten käykää huutamassa sieltä kohteet itsellenne! Blogikirppikselle pääsee täältä.

Vanhan tietokoneen pelastuminen – Sain vähän aikaa sitten tietää, että mun vanha kannettava on ehkä sittenkin pelastettavissa ja tuun jopa saamaan kaikki mahdolliset tiedostot sekä valokuvat talteen! Ehkä tännekin saadaan jossain vaiheessa postaus mun vanhoista kuvista!

Tyytyväisyys blogiin – Mä oon ehkä maailman itsekriittisin ihminen, nimittäin pyrin aina parempaan ja parempaan… Mä löydän edelleen täältä jotain pientä muutettavaa, mutta viime aikoina oon ollut tähän erityisen tyytyväinen! Kuvat, postaustahti ja ulkoasu alkaa olla sitä mitä oon halunnut ja suurin syy miksi tykkään tätä tehdä on teidän ihanat kommentit. Oli ne sitten mitä tahansa niin niitä on aina suuri ilo saada, iso kiitos kuuluu siis teille! Huippua, että sinne ruudun toiselle puolelle on eksynyt noin ihania ja positiivisia ihmisiä

_MG_1873gUuden objektiivin osto – Oon koko eilisen illan ja okei tämän aamunkin viettänyt netissä eri objektiiveja selaillen. Oon etsinyt tietoa kaiken maailman pienistä teknisistä tiedoista, käyttökokemuksista ja laadusta. Mä vähän luulen, että viimeistään viikonloppuna täytyy lähteä objektiivi ostoksille…

Tulevaisuuden suunnittelu – Parin kuluneen viikon aikana on tullut mietittyä normaalia enemmän tulevaisuutta sekä haaveita. Innolla odotan, että mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Joulun lähestyminen – Tässä kohtaa moni varmaan tippuu tuolilta, mutta mä odotan tätä aikaa suunnattoman paljon! Rakastan kaikkia jouluhössötystä (joulukoristeita lukuunottamatta), joulun tunnelmaa, läheisten kanssa ajanviettoa ja sitä onnellisuutta, mikä tulee joka vuosi joulun aikaan. Enää täytyy odottaa vain sellaiset pari kuukautta…

_MG_4253Uusien asioiden testailu! Mikä siinä on, että aina syksyn tullen tekee mieli kokeilla jotain uutta ja aivan erilaista? Oli kyseessä sitten tyyli, ravintola, liikuntalaji tai ihan mikä vaan niin pieni muutos tuttuun ja turvalliseen piristää varmasti. Mä aion tänä syksynä testailla muun muassa uutta hiustyyliä! Kiinnostaisiko teitä muuten nähdä mun syksyn to do-lista?

Vapaa viikonloppu – Viimeisimmät pari kuukautta on ollut täynnä vaikka mitä tapahtumia, juhlia ja menoja… Nyt piiiitkästä aikaa tiedossa on kokonaan vapaa viikonloppu ja mä aionkin ottaa siitä kaiken ilon irti ilman minkäänlaisia suunnitelmia 

_MG_3734k

Mitäs te tykkäätte näistä erikoispostauksista? Entä haluaisitteko kenties nähdä tälläisiä postauksia vähän useammin?


67 Comments
 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 21:19h, 17 syyskuun Vastaa

  Siellä ruudun toisella puolella toinen positiivisin ihminen :) <3

 • Avatar
  Karoliina S
  Posted at 21:23h, 17 syyskuun Vastaa

  Aivan ihana&positiivine; postaus! Sun blogi muutenki on vaa niin inspiroiva ja ihana! ❤

 • Avatar
  Janette Hänninen
  Posted at 21:28h, 17 syyskuun Vastaa

  Tosi kiva postaus! :-)

 • Avatar
  Sofia P
  Posted at 21:42h, 17 syyskuun Vastaa

  Mä tykkään tosi paljo tälläsistä vähä erilaisimmista postauksista! :) ja et oo ainut, joka oottaa joulua innolla :D joulu on varmaan ainoa aika vuodesta, jolloin mä nään melkeen kaikki mun sukulaiset, joista osa asuu kaukanakin :D se on vaa nii ihanaa aikaa! :)

  http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:43h, 17 syyskuun Vastaa

  Aw ihana sinä :) Piristit mun mieltä tällä kommentilla älyttömästi, iso kiitos siitä<3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:44h, 17 syyskuun Vastaa

  Voi vitsit miten ihana kuulla, että oot tuota mieltä! Kiitos tuhannesti Karoliina ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:45h, 17 syyskuun Vastaa

  Oi kiitos hirmuisesti :'))

 • Avatar
  Alina
  Posted at 21:46h, 17 syyskuun Vastaa

  Ihana postaus! Tää sun pirteys ja positiivisuus tuo itellekkin heti paljon paremman mielen ♥

  http://onlythehorsesandme.blogspot.fi/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:47h, 17 syyskuun Vastaa

  Et tiedäkkään miten kiva on kuulla, että tälläiset postaukset miellyttää :) Mä nimittäin tykkään paljon kans erikoisista postauksista ja ne tuo kivaa vaihtelua niihin normaaleihin arkisiin postauksiin. Jee mikä "helpotus", että löytyy muitakin jotka odottaa jo joulua :D Mä rakastan sitä aikaa <3 Ja juuri se lämmittää mieltä, kun näkee kaukana asuvatkin sukulaiset ja vieläpä kaikki yhdessä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:00h, 17 syyskuun Vastaa

  Kiitän! Alina voi ei miten ihanasti sanottu :) Tälläisiä kommentteja lukiessa ei voi kuin hymyillä iloisena ♥

 • Avatar
  Iida
  Posted at 22:05h, 17 syyskuun Vastaa

  Ihana postaus! ❤️ Mun on jo pitkän aikaan pitänyt kommentoida tänne, miten ihanaa on aina lukea sun postauksia kun vaikutat niin positiiviselta ja ihanalta persoonalta että aina tulee väkisinkin hyvälle tuulelle <3 tämmönen postaus oli tosi kiva ja kans toi To do-postaus ois kiva lukee! Ja täällä kans yks joka odottaa joulua ihan innoissaan! Ihanaa loppusyksyä sulle!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:07h, 17 syyskuun Vastaa

  Jeee joku muukin jouluhössöttäjä 'näin aikaisin liikkeellä' :D eivaan, rakastan joulua <3

 • Avatar
  Mariela
  Posted at 22:09h, 17 syyskuun Vastaa

  Aivan ihana postaus! <3 Ja voin niin samaistua tuohon joulun odottamiseen ja kaikkeen siihen liittyvään tunnelmaan yms. <3 siitä oon kavereiltakin useampaan otteeseen kuullut kun pidän siihen jopa puhelimessa laskuria :D

 • Avatar
  Mamba
  Posted at 22:09h, 17 syyskuun Vastaa

  Tosi kiva postaus! Täällä muuten toinen joulun rakastaja ❤ se tunnelma varsinki on joulussa parasta.
  Hei kiva muuten että yrität postata joka päivä, mä oon nimittäin sellanen että ramppaan lemppariblogeissa (tää yks niistä) monta kertaa päivässä kattomassa onko uutta postausta ja lukemassa kommentteja ja välillä meen vaan vaikka en tiedä miks :D
  Ja kaikki postaukset kiinnostaa!

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 22:14h, 17 syyskuun Vastaa

  Oi kun ihana postaus! Kiva nähdä tällaisia "syvällisempiä" postauksia! <3 Mun mielestä on ihana listata positiivisia asioita – ihan pikkuisiakin, joista tulee iloiseksi – eikä aina vaan takertua niihin typeriin pikkukliseihin. :-) Meiltä löyty yllättävän paljon samoja juttuja! Esim. nautin tosi paljon iltojen pimenemisestä, samoin uusista lämmin juoma -testauksista, (kävin muuten sun innoittamana pitkästä aikaa sjoen coffee housessa viime viikolla, ai että oli hyvää! <3) joulun lähestymisestä – joo et todellakaan ole ainoa joulua odotteleva, tunnelma silloin on vaan niin ihana! Mäkin oon lähiaikoina suunnitellut tulevaa/haaveillut enemmän kuin yleensä, ja se on muodostunut mulle jo päivittäiseksi "tavaksi" :-D Olis tosi kiva nähdä sun To do -lista! Toivottavasti esittelet sen pian täällä blogin puolella!

  Kaikkiaan niin ihana postaus, ihanan pirteät kuvat, teksti niin kivaa lukea – ai että mä rakastan sun blogia! Oon niin kiitollinen löydettyäni näin ihanan bloggaajan ja kivan blogin, johon on selvästi panostettu! <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:16h, 17 syyskuun Vastaa

  mun mielestä 1 postaus päivässä on vähän liikaa kesällä se oli ihan hyvä tahti mutta kouluaikoihin moni ei varmasti ehdi lukea näitä :/

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 22:18h, 17 syyskuun Vastaa

  Tänään koulusta tullessani ryhdyin ajattelemaan niitä kaikkia pieniä asioita, joista oon tullut lähiaikoina iloiseksi… sen jälkeen satuin listaamaan ne paperille postauksen tekoa varten myöhemmin tällä viikolla ja…sitten löysin tämän postauksen :D. Onkohan meillä sama ajatusmaailma.. :'D Ihania ilonaiheita syksy on tuonut sulle tullessaan! Oot vaan niin ihanan positiivinen ihminen ja se välittyy tänne ruudun toiselle puolelle jokaisesta postauksesta! Mä ihailen sun elämänasennetta – siitä voisi jokainen ottaa mallia! :) Kaiken lisäksi teet mut joka päivä niin iloseksi näillä sun postauksilla <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:33h, 17 syyskuun Vastaa

  Niin mukava huomata, että päätit nyt tulla kommentoimaan! :) Kaikki kommentit piristää niin paljon ja varsinkin näin positiiviset ♥ Kiva kuulla, että tykkäsit tästä ja sellainen syksyn to do-lista postaus lähteekin toteutettavien postauksien joukkoon :> Oi kiitos hurjan paljon ja sulle sinne myös ihanaa loppusyksyä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:33h, 17 syyskuun Vastaa

  Jeii huippua, että meitä on useampi :D En tunne itseäni enää niin oudoksi… Haha joulu on ehdottomasti ihaninta aikaa vuodessa ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:35h, 17 syyskuun Vastaa

  Iso kiitos Mariela! <3 Sama täällä, laskuri odottaa tälläkin hetkellä puhelimessa :D Sitä joulun tunnelmaa ei voi sanoin kuvailla, mutta joka vuosi sitä odottaa yhtä innoissaan! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:37h, 17 syyskuun Vastaa

  Kiitos paljon :> Hei vähän kiva, että sieltä löytyy kans joulun rakastaja! Se on ehdottomasti odottamisen arvoinen juhla ja joka vuosi ihanan tunnelmallista aikaa ♥ Mukava kuulla, että uusi postausrytmi miellyttää :) Mä tykkäisin kans postailla kerran päivässä ja se on mun mielestä sellainen sopiva normaali rytmi :)!

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:54h, 17 syyskuun Vastaa

  Musta on just ihana että postailet useesti koska jokainen postaus on aina täynnä inspiraatiota ja mikä onkaan parempaa kun saada inspistä joka päivä aina lisää ja lisää :-) jatka siis ehdottomasti samaan malliin ! Oikea päivän piristys kun näkee että sulta on ilmestynyt postaus <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:14h, 17 syyskuun Vastaa

  Mustakaa ei oo hyvä juttu että yks postaus per päivä…ku ei ehi vanhojakaan postauksia koulun keskellä lukemaan. Mielummin jos postailisit joka toinen päivä:)
  Ja vielä että, minkälaisen objektiivin oot aatellu ostaa?

  P.s oon parista blogista joutunu ite poistumaa lukijana ku ne bloggaajat postaili liian usein….

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 23:15h, 17 syyskuun Vastaa

  Hihi, joulua odottelen minäkin :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:34h, 17 syyskuun Vastaa

  Okei oon ihan sanaton! Musta on niin ihana nähdä, miten jaksat Helmi nähdä vaivaa näihin sun kommentteihin <3 Hei vitsit mukava kuulla, että inspiroin sua käymään Coffee Housessa. Se on niin paras kahvila :) Meistä löytyy yllättävän paljon samoja piirteitä ja sun luonne vaikuttaa muutenkin olevan tosi lähellä mun omaa :) Mä oon kans alkanut suunnittelemaan tulevaisuutta, vaikka normaalisti oon sellainen hetkessä eläjä :) En pysty sanoin kiittämään sua tästä aivan ihanasta kommentista! Piristit mun iltaa tällä tosi paljon ja nyt voin mennä hyvillä mielin nukkumaan, kiitos Helmi<3!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:34h, 17 syyskuun Vastaa

  Oli kiva postaus! olis hauska nähä sun to do -lista :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:50h, 18 syyskuun Vastaa

  Tosi kiva kuulla mielipiteitä tästä asiasta :) Mä oon monesti huomannut myös, että jos blogi päivittyy liian usein niin sen sisältö alkaa muuttua pakolla keksityksi :/ Mä ajattelin tehdä niin, että postailen silloin kun on asiaa. Joskus se on kerran päivässä ja joskus taas joka toinen päivä tai muutamia kertoja viikossa :)! Se taitaa olla mulle sopiva tapa tehdä tätä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:07h, 18 syyskuun Vastaa

  Miten voi olla :D Meillä täytyy olla joku yhteinen ajatusmaailma.. :-D! Mutta tälläiset postaukset on älyttömän kivoja, joten kannattaa ihmeessä kirjoittaa tämä :> Aww miten ihanasti oot kirjoittanut tämän kommentin :) Osaat kyllä olla niin iloinen ja energinen täällä kommenttiboksissa! Mua ilahduttaa, kun jaksat kommentoida niin usein! Kiitos siitä :)<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:11h, 18 syyskuun Vastaa

  Ihana kun postailet niin usein!! <3 en oo pitkään aikaan kommentoinut mitään kun tuntuu että ei vaan ehdi :/ mä tykkään tästä syksystä just sentakia ku alkaa pimenemään niin voi käpertyä omaan huoneeseen ja poltella kynttilöitä yms. Ja täältä löytyy myös yksi joulun odottaja! Tuun niiin onneliseks vaa sitä ajattelemalla <3 hihh ihana postaus! ;) -jenna

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:03h, 18 syyskuun Vastaa

  Voi tämä oli niin ihana kuulla! Mä nimittäin tykkään itsekin olla täällä päivittäin näkyvissä, joten sun kommentti piristi älyttömästi :)! On kiva huomata, että täältä saa moni inspiraatiota omaan elämään :) Kiitos sulle ihana <3!

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 10:19h, 18 syyskuun Vastaa

  Mun mielestä tämä uusi postaustahti on aivan ihana, koulupäiviä piristää kun pääsee hetkeksi syventymään sun uusiin postauksiin, jotka aina yllättää positiivisesti <3

 • Avatar
  Kata
  Posted at 10:47h, 18 syyskuun Vastaa

  Mäkin ootan hieman joulua, mutta ensin haluan käydä syksyn rauhassa läpi, syyspukeutuminen on nimittäin <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:18h, 18 syyskuun Vastaa

  Mitäää, jotkut ei tykkää tästä mahtavasta postaustahdista :O hyvin illalla vaikka kuinka kiireisenä päivänä ehtii lukemaan sun postaukset, eihän siihen mene kuin 5minuuttia max.. No, kukinn tavallaan :-D minkä objektiivin meinasit hankkia?

 • Avatar
  Henna
  Posted at 13:21h, 18 syyskuun Vastaa

  Kiva postaus taas! :-) Mistä Seinäjoelta oot tuota Magnumin uutuutta löytänyt, kun oon aivan hikihatussa etsinyt, mutta ei oo tulosta vielä tuottanut:D

 • Avatar
  Emma
  Posted at 14:52h, 18 syyskuun Vastaa

  Ai että pidänkö tästä postauksesta? Tää oli aivan ihana jälleen kerran ♥ sun juttuja on vaan nii ilo aina lukea, ja kuvia ihana katsella :-) kiitos ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:01h, 18 syyskuun Vastaa

  Aijaa voi eikä :o Se on kyllä totta, että koulu ja työ vie monelta liikaa aikaa eikä tuu oltua niin paljon koneella :( Mutta mä aion tehdä niin, että postailen silloin kun mulle on asiaa! Joskus se saattaa olla kerran päivässä tai joka toinen päivä. Joskus voi olla, että postailen vain muutaman kerran viikossa :) Mä luulen, että tämä on mulle sopiva tahti niin se miellyttää mahdollisimman monia :)! Oon ajatellut ostaa EF 50mm f/1.8 II :) En oo vielä täysin varma, mutta luulen että päädyn tuohon :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:04h, 18 syyskuun Vastaa

  Saisi tulla jo!! No ei ehkä täytyy nauttia ensin syksystä kunnolla :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:06h, 18 syyskuun Vastaa

  Kiitän =) Ja tosi mukava kuulla, että sellainen olisi kiva postausidea! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:28h, 18 syyskuun Vastaa

  Huippua, että mun postaustahti miellyttää sua<3 Voi ei se haittaa, ymmärrän että näin syksyllä on enemmän tekemistä koulun/töiden parissa :) Joulua parempaa juhlaa ei oo olemassa! Mä rakastan sitä tunnelmaa ja oikeastansa kokonaisuudessa myös joulun odottamista :) Kiitos <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:48h, 18 syyskuun Vastaa

  Et tiedäkkään miten mua piristi kuulla tälläinen kommentti :) Kiitos älyttömän paljon ja niin ihana kuulla, että oot tuota mieltä :)! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:50h, 18 syyskuun Vastaa

  Joulu on niin parasta aikaa vuodessaa… ♥ Totta! Syksystä täytyy ensin nauttia kunnolla, ennen kuin siirtää kaikki ajatukset jouluun :D

 • Avatar
  Josefiina
  Posted at 15:58h, 18 syyskuun Vastaa

  Oii, mä niin rakastan näitä postauksia! Niin positiivisia ja tuo hyvälle tuulelle :) ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:14h, 18 syyskuun Vastaa

  Hei saanks kysyy et mitähän kasvonaamioo se mansikan tuoksunen on jos maistuuki hyvälle:D

 • Avatar
  Sirpale
  Posted at 18:19h, 18 syyskuun Vastaa

  Ihanan positiivinen postaus <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:06h, 18 syyskuun Vastaa

  Se on vähän makuasia, joku tykkää lukea kerran päivässä ja joku kerran kahdessa päivässä ja joku taas vielä harvemmin :) Mua itseä miellyttää eniten kerran päivässä tahti ja kiva kuulla, että säkin tykkäät siitä! Ja postauksia voi useasti lukea myös jälkikäteen jos ei heti ehdi julkaisu hetkellä lukea niitä. Mä ajattelin ostaa EF 50mm f/1.8 II :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:21h, 18 syyskuun Vastaa

  Oi kiitti Henna! (: Sitä oli Ärrällä, Anttilan K-marketissa ja Cittareissa. Noissa oon ainakin sitä nähnyt, mutta toivottavasti se ei oo vielä poistunut myynnistä :o Se on nimittäin niin hyvää!:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:54h, 18 syyskuun Vastaa

  Sun blogia lukiessani mua häiritsee ainoastaan yksi asia, nimittäin kuvat eivät aina vastaa tekstin sisältöä. Näin ei toki ole aina. Otat hienoja kuvia ja asukuvia niin olisi kiva, että postauksessa olisi sellaisia jotka liittyvät aiheeseen. Ja se, että ne olisivat suurinpiirtein siinä järjestyksessä kuin kuvan aiheesta puhe. Ja tämä on nyt vain minun mielipiteeni :) Mutta muuten ei mitään muuta kuin jatka samaan malliin :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:55h, 18 syyskuun Vastaa

  Juuu olenkin sama ano joka joskus vinkkas tota, mun mielestä hyvä vaikka joutuukin vähä peruuttamaan kuvatessa :) en malta odottaa millaisia kuvia sä saat sillä :o<3 aaaah mulla ei ollut enää paluuta "normaaliin" objektiiviin, vain sillon kun pitää ottaa laajemmalta alueelta kuvaa. Yksityiskohtien kuvaamiseen = <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:26h, 19 syyskuun Vastaa

  Rakastan sun blogia!! Ja musta on jus huippua että postauksia tulee joka päivä. :) ois muuten kiva että päivittäisit tota sun banneria noita kuvia siinä ainaki ku ne on niin kesäsiä et ois kiva jos siinä ois syksysiä kuvia.Esim noi asukuvat syksyltä ja muutenki..:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:33h, 19 syyskuun Vastaa

  Ää et tiedäkkään miten tämä kommentti piristi mun kiireistä päivää! :) Tälläisistä saa niin paljon uutta inspiraatiota jatkaa tätä :) Kiitos älyttömästi! ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:39h, 19 syyskuun Vastaa

  Niin ihana kuulla, nimittäin nämä on munkin yksiä suosikkeja!! :) Kiitos tuhannesti Josefiina :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:23h, 19 syyskuun Vastaa

  Joo on Pretty Face-merkkinen naamio :) Yllättävän hyvältä maistui…:D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:24h, 19 syyskuun Vastaa

  Voi kiitos kovasti! :) <3

 • Avatar
  Kristiina
  Posted at 14:43h, 19 syyskuun Vastaa

  Tosi kiva postaus! Huomasin itekin samoja asioita joita haluaisin tehdä ja joista oon nut innostunut:)!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:08h, 20 syyskuun Vastaa

  Joo tiedän mitä tarkoitat :s Noin käy tälläisiä erikoisempia postauksia tehdessä, joihin ei vaan jokaiseen kohtaan saa sitä tarkoittavaa kuvaa :) Mutta pyrin ottamaan aina postausta koskevia kuvia ja kiitos sulle paljon mielipiteestäsi :) Näitä on aina ilo saada ja muistankin tämän ensi kerralla! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:10h, 20 syyskuun Vastaa

  Aww tämä oli niin ihana kommentti, että luin sen moneen kertaan :) Ihana piristys! Kiitos tuhannesti :) Ja hyvä idea! Mulle alkaa pikkuhiljaa kertyä näitä syksyisiä kuvia, joten voisin pian päivitellä sitä vähän syksyisemmäksi :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:11h, 20 syyskuun Vastaa

  Kiitos Kristiina :) Voi vitsit vähän kiva! Syksyn tullen huomaamattomasti muuttui kaikki jutut ja innostumisen kohteet muuttuu :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:12h, 20 syyskuun Vastaa

  Hei ja iso kiitos siitä kuuluu sulle <3 Mä nimittäin oon tutustunut tuohon objektiiviin siitä sun kommentista lähtien ja nyt viimeiset pari päivää en oo enää muita edes selannut :) Taidan käydä sen tänään ostamassa :) Mä odotan kans innoissani, että millaisia kuvia sillä saan! Vietän varmaan koko päivän kuvaten :D <3

 • Avatar
  Jassu Tuomi
  Posted at 10:35h, 20 syyskuun Vastaa

  Ihanan positiivinen postaus. Tuli itellekkin positiivinen fiilis tätä lukiessa :) !
  jasmintuomi.blogspot.fi

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 12:06h, 20 syyskuun Vastaa

  tätä postausta lukiessa muisti taas kuinka tärkeetä on nauttia niistä arjen pienistä iloista :) ihana kuulla että postauksia alkaa tulla aktiivisemmin, koska tää blogi on varmasti mun blogilistan ykkönen ♥ myös toi syksyn to do lista kuulostaa hauskalta idealta ja mä ainakin mielelläni lukisin sellasen ♥

 • Avatar
  Jonna Karoliina
  Posted at 13:24h, 21 syyskuun Vastaa

  Aivan mahtava postaus! Haluaisin lukea näitä tämmösiä postauksia useammankin kerran :) ja itekin pidän joulusa. Ei vaan rakastan joulua! Joulu vaan on niin ihanaa aikaa! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:44h, 21 syyskuun Vastaa

  Aw voi että miten ihana kuulla! Ja tosi kiva huomata myös, että positiivinen fiilis välittyy myös sinne ruudun toiselle puolelle!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:01h, 21 syyskuun Vastaa

  Voi vitsit juuri tämän takia mä rakastan tehdä näitä postauksia ja tätä blogia… ♥ Musta on niin hienoa, että mun kirjoitukset saa ajattelemaan noin ja varsinkin niitä arjen pieniä juttuja :) Aww sun kommentti piristi mun päivää älyttömästi ja mä pyrin päivittämään tätä mahdollisimman aktiiviseen tahtiin :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:22h, 21 syyskuun Vastaa

  Huippua, että sä pidit tästä!:) Voisin alkaa tehdä näitä postauksia hieman useammin :) Joo sama täällä! Mäki rakastan joulua ja nyt jo odottelen kuumeisesti, että koska se tulee <3 :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 20:03h, 25 syyskuun Vastaa

  aivan ihana postaus <3 Niin mielettömän positiivinen, tuli kyllä hyvä mieli<3 Haittaako jos myös toteutan tämän tyylisen postauksen? Sulta saa aina niin ihana vinkkejä. Mielelläni kuulisin myös mielipidettä sulta blogiini,sillä sä jos mikä osaat kertoa asiat totuudenmukaisesti ja varmasti sulla on paljon hyviä mielipiteitä blogiteksteihin :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:33h, 27 syyskuun Vastaa

  Aw kiitos kovasti Emilia<3 Ja pahoittelut, etten oo huomannut tätä kommenttia :) Se oli hukkunut johonkin muiden sekaan niin en tajunnut, mutta hyvä kun mainitsit! Ja ei haitta yhtään vaikka teet tälläisen samanlaisen postauksen vaan päinvastoin :)! Hei mä voisin kertoa mun mielipiteitä siitä ja jotain kehitysideoita, jos niitä tulee mieleen :p Haluatko että laitan sulle kommenttina vai esimerkiksi sähköpostilla suoraan :)?

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 12:14h, 28 syyskuun Vastaa

  Kiitos vastauksesta :)<3 Alankin toteuttamaan luonnoksiin kyseistä postausta ;) Tosin rästissä on vaikka mitä postauksia, mutta eiköhän se tässä parin viikon aikana julkikin tule :D Voit laittaa kommenttia tai spostia, kuinka vain :) Juurikin halusin kuullla sulta kommenttia blogini suhteen, kun olet itse tässä hommassa niin äärimmäisen taitava <3 Jos päädyt laittamaan sposti kommentin sijaan niin spostini on emiliakorpela@outlook.com :) Kiitos jo etukäteet <3

Post A Comment