Nike Free 5.0 + Topshop slip on

IMG_5853

IMG_5868fMä sain tänään päivällä puhelimeen tekstarin mulle saapuneesta paketista, jota oon odottanut kuumeisesti viime keskiviikosta asti… Miksi odottavan aika on aina niin pitkä?? Noh lähdinkin melkein heti siltä istumalta hakemaan sitä ja voin sanoa, että sisältö osasi kaikista odotuksista huolimatta yllättää toden teolla Sieltä paljastui nimittäin kahdet uudet kengät, jotka on kyllä aivan toistensa vastakohdat :-D Siitä huolimatta kummankin kohdalla tuli ”rakkautta ensi silmäyksellä”-fiilis!

IMG_5802

IMG_5800

IMG_5795
Mulle tuli viime viikolla Zalandolta sähköpostia, jossa kerrottiin että heille on tullut myyntiin Topshopin kenkiä!! Kävin heti selaamassa koko valikoiman ja bongasin sieltä tälläiset valkoiset käärmeennahka-kuosiset slip on-kengät Mun on jo pidemmän aikaa pitänyt löytää uudet valkoiset kengät arkikäyttöön ja nämä sopiikin paremmin kuin hyvin täyttämään sen aukon kenkäkokoelmasta! Hintaa näillä oli 25.95€.

IMG_5842mf

IMG_5813z

IMG_5832lEilen juostiin myös viimeiset lenkit vanhoilla lenkkareilla, nimittäin tänään testaukseen lähtee uudet Nike Free 5.0-kengät! Mä oon pidemmän aikaa tarkkaillut Zalandon sivuja ja toivonut, että sinne ilmestyisi näitä kenkiä uusissa väreissä… Ei mennyt kuin muutama viikko niin löysin sieltä tälläiset raikkaan neonpinkit Voin sanoa, että tämä väri motivoi mua jo nyt ja nämä tulee varmasti piristämään pimeän syksyn keskellä! Näillä oli hintaa 119.95€.

Mitäs tykkäätte näistä? Entä kummatko kengät iskee teihin enemmän?


54 Responses to “Nike Free 5.0 + Topshop slip on”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vastaako noi topshopin kengät hyvin kokoaan vai onko niukkoja/suuria?:)

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Mä pelkäsin kans vähän, että nuo on joko liian suuret tai pienet… Mutta tilasin sen koon mitä normaalisti käytän ja ne olikin juuri oikean kokoiset! :)

 3. Avatar Milla G sanoo:

  Nuo valkoset kengät on kyllä niin nätit :-) Meinasin ostaa nuo Lontoosta vaaleansinisenä, mutta koot meni jotenkin hassusti, niin oli pakko jättää kauppaan, nyyh! Mutta nuo on kyllä tosi mageet!

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki tykkään älyttömästi :) Voi eikä, tosi harmi ettet saanut ostettua niitä :o Zalandolla näissä oli onneksi normaalit koot, mutta väreinä ei ollut vaaleansinistä :/

 5. Mä tilasin kans noi samat valkoiset, ne on niin ihanat! :)

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva!! :) Ne on kyllä niin kivan yksinkertaiset, mutta hienot ♥

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi molemmat kengät on ihanat, vaikka onkin ihan erilaiset! :-) Mullakin on värikkäät lenkkarit ja ne oikeesti motivoi ja piristää ;-)

 8. Avatar Johanna sanoo:

  Nuo niken kengät ♥ Ite kattonu saman tyyppisiä :-)

 9. Avatar Eeva sanoo:

  Oi mulla on myös noi samaiset nike freet, hyvät ja kovassa käytössä on ollut ja toi väri on niin herkku!:P Ja aivan ihanat nuo valkeat kengät, tahdontahdon!!

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Molemmat kengät on tosi ihania :)

  onelifesomanydreams.blogspot.fi

 11. Avatar Anne H sanoo:

  Aivan ihanat, varsinkin noi lenkkarit! Mullakin on neonpinkit free 5.0:t, joissa on tosin harmaat nauhat ja oon tykännyt ihan superisti :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Joo nämä on "hieman" eri luokkaa toistensa kanssa, mutta kummatkin on aivan ihanat <3 Voi miten kiva kuulla! Mä vähän luulen kans, että mun motivaatio ei voi kuin kasvaa entisestään näiden ansiosta ;-)!

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Ah eikö ookkin ihanat ♥ Suosittelen kyllä lämpimästi! Mä ehdin jo kerran testailla näitä enkä löydä muuta kuin postiviista sanottavaa! (:

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Mukava kuulla, että sä oot tykännyt niistä :) Mä kans uskon, että en tuu katumaan noiden ostamista yhtään :D Ne vaikuttaa nimittäin niin hyviltiä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen :p Nuo valkoiset on kyllä ihanan yksinkertaisen nätit eikä hintakaan oo yhtään paha ;) <3

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten kiva kuulla, että tykkäät näistä!! :) Oon sun kanssa niin samaa mieltä – Nämä pääsee kummatkin heti suosikkien joukkoon :'))

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Mä kans ihastuin heti noihin lenkkareihin, kun näin ne! Niin täydellisen väriset ja juuri se malli, jonka halusin :) Hei mä tiedän ne harmaa nauhaiset ja ne on myös tosi kivat!:)

 17. Avatar Pinja Fin sanoo:

  Multakin löytyy tuo uusi free 5.0:n malli mutta turkoosina! Olen tykännyt hurjasti eikä juoksemista malttaisi lopettaa<3

  http://pinjafin.blogspot.fi/

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Turkoosi on varmasti myös ihanan raikas väri näissä :)! Mukava myös kuulla positiivista palautetta näistä ja en millään malttaisi odottaa, että pääsen juoksemaan näillä jo pidempiä matkoja <3

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moikka, pakko tulla muistuttamaan siitä, että kai olet tietoinen että free runit on suunniteltu vapaa-ajan kengiksi, ei missään nimessä juoksuun. Enskerralla kannattaa vähän googletella, ihmisten tietämättömyyden takia on saatu paljon rasitusvammoja.. Toinen vaihtoehto ois kipaista itse liikkeesern ostamaan niitä kenkiä jos itsellä ei olr tarpeeksi tietoa!:–D

 20. Avatar Riikka sanoo:

  Ite ostin ihan samanlaiset niket muutama viikko sitten! :D unelmat <3

 21. Avatar Maryanneh sanoo:

  Noi pinkit on niin upeat <3

 22. Avatar Saijis sanoo:

  "Nike Free 5.0 = Paljasjalkajuoksun tuntuma yhdistettynä jalkaa tukevaan rakenteeseen. 8mm ero kannan ja varpaiden välillä mukailee jalan luonnollista liikettä. Malli soveltuu hyvin kaikille, jotka haluavat kokea paljasjalkajuoksun tuntumaa. Ajan myötä tämä kenkä myös vahvistaa jalkoja"

  Tuo on suoraa Intersportin sivuilta ja saman tiedon sain myös Stadiumissa hetki sitten myyjältä :) Joten oon tutustunut tähän malliin tarkasti ennen ostoa ja varmistanut, että se sopii mun jalalle :)

 23. Avatar Jutta sanoo:

  Vitsi mikä yhteensattuma! Mä nimittäin juoksin eilen viimeisen juoksulenkin omilla lenkkareillani :D. Ja meinasin ostaa juurikin nuo samat Niken free 5.0, mutta mun harmikseni ne eivät käyneet mun jaloille :((. Mutta uudet Niket lähti kuitenkin mukaan! :) Joten ei varmaan tarvitse arvailla, että noi sun 5.0 on täyttä rakkautta munkin silmissä – on ne vaan niin ihanat, vaikkei mulle käyneetkään. Ja mitä tulee noihin valkoisiin <33! Apua, miten täydelliset! Voisin ottaa nuo omaan vaatekaappiini koska vain! Vitsi kun olisikin vaikka kevät niin olisi hyvä syy tilata nuo ihanuudet omaankin vaatekaappiin! <3

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  En myöskään suosittele juoksemaan noilla, koska ne ei tasota sitä tärähdystä sun jalalle kun vaikka esimerkiksi Asicsen lenkkarit! Itelläni meni penikat siihen kuntoon etten voinu juosta enää ja sama juttu nyt kaverilla…:/ toki ihmiset on erilaisia!

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitää! Sain juuri lauantaina nuo aivan samat kengät!! <3 ja sitten nyt nään että sä kirjotat samoista kengistä :-) <3 nuo on kyllä aivan ihanat<3 olen.kerrqn kerennyt köyttämään ja hyvin toimi ;-)

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minkä kokoiset nuo nike free on ? Oon miettiny kans tilaamista mutta en oo varma meneeks ne koot miten:/

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitenkäs noissa nikeissä toi koko menee? Tilasitko ihan oman koos mukaan?

 28. Avatar Aino sanoo:

  Molemmat on ihania! Noi on nii eri tyyliset, et en osaa päättää kummista tykkään enemmän! :)

 29. Avatar Nelli sanoo:

  molemmat kenkäparit on aivan ihanat ♥ kerro mitä tykkäsit noista nikesta sit ku oot testannu? :-)

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi miten ihania molemmat!❤️ pakko saada!!

 31. Avatar Maiju Vuolle sanoo:

  Mä löysin kesällä täältä Seinäjoelta Seppälästä kuudella eurolla juuri samanlaiset tennarit, mitkä on kyllä mun lemppari kengät ollut jo kauan. Sulla on tosi kiva blogi! :)

 32. Avatar Emma sanoo:

  Tosi kivat kengät oot kyl löytäny! Varsinki noi niket on aivan ihanan pirteet<3 Itsekkin omistan neon pinkit niket ja sitä tekisi aina mieli lähteä juoksemaan ihan vaan, että saa pitää niitä kaunokaisia jalassa. Ne kyllä motivoi kovasti:)

  http://agirlwithbigdreams-emma.blogspot.fi/

 33. Avatar Kristiina sanoo:

  Tykkään tosi paljon noista niken juoksukengistä. Itelläkin on tarkotus tilata tollaset sinisinä :)!

 34. Avatar Henna Moi sanoo:

  Tosi kiva postaus, ja ihanat kengät! ♥ Oon pitkään unelmoinut noista pinkeistä kengistä.. jos joskus sitten ostas ;) (blogissani on kuukauden suosikit -postaus, ja blogisi pääsi siihen postaukseen! http://maastoillen.blogspot.fi/2014/09/269-kuukauden-suosikit.html )

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Oo sulla on sitten hyvä maku ;-)) Nämä on kyllä niin iiihanat <3!

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Oon sun kanssa niin samaa mieltä!! Rakastan tuota väriä :) <3

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää eikä :D Tosi harmi kuulla, että ne ei sopinut sun jalalle, mutta kiva että löysit silti uudet kengät :)! Nuo Niket on niin ihanan piristävän väriset! Ja pakko mainita noista valkoisista, että niitä täydellisempiä kenkiä ei oo tullut vastaan :) Rakastan tuota yksinkertaista ulkonäköä ja valkoista väriä, ah! Ihanaa muuten, kun jaksat olla niin positiivinen lukija ja musta on kiva nähdä miten panostat näihin kommentteihin :) Iso kiitos<3

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Miten voi olla tälläinen sattuma :D Oho! Täytyy sanoa, että sä oot osannut tehdä hyvän valinnan kengissä, koska nämä on niiin ihanat <3 Oon kans jo kerran ehtinyt kokeilemaan (olin vähän malttamaton) ja löysin pelkkää positiivista sanottavaa :)!

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Noissa kannattaa ottaa pienempi koko kuin normaalisti:) Eli mulla on jalka 37 ja otin näistä 36,5 :)!

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Ei kannata ottaa normaalia kokoa vaan puoli numeroa pienempi tai jopa numeron pienempi :) Mun jalka on 37 ja tilasin näistä 36,5 koon :-)

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että pidät molemmista:) Noi on tosi erilaiset ja näiden kohdalla on munkin vaikea päättää, että kummatko on kivemmat :) Molemmat mielyttää omalla tavallansa<3

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Oon sun kanssa niin samaa mieltä ♥ :) Voi tuo on kiva idea! Mä oon nyt testaillut jo kerran ja aion lähipäivinä testailla vielä enemmän, joten voisin pian kirjoitella jotain fiiliksiä näistä :>

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kiva huomata, että tykkäät näistä :) Voin suositella lämpimästi kumpaakin kenkäparia ♥!

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä ihmettä :o Vitsit miten hyvä löytö!! :) Lenkkarit on kyllä niin ihanan rennot jalassa ja ne piristää huomattavasti monia eri asuja :p Aw kiitos paljon Maiju! :)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Emma:) Oi miten mukava kuulla, että ne motivoi suakin :) Mä nimittäin haluaisin kans lähteä jo pelkästänsä niiden jalkaan laittamisen takia lenkille :) Tuo väri on kans tosi hyvä motivoimaan ja sun Niket on varmasti myös ihanat <3!

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Niin huippua, että sieltä löytyy lukijoita jotka pitää näistä :) Mä oon kuullut tosi paljon hyvää Niken juoksukengistä ja nämä toivottavasti on sen arvoiset! Siniset on kyllä kans ihanan raikkaat :-)!

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle Henna ♥ Nuo pinkit on ehdottomasti munkin suosikit kaikista väreistä, toivottavasti saat vielä omasi :)! Oo miten ihana yllätys! Kävin heti katsomassa ja kommentoimassa sulle :)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa tuosta mä en oo kuullutkaan :o Mutta jo yhden testailun jälkeen huomasin, että nämä tukee huomattavasti paremmin mun jalkoja kuin edelliset, joten uskon että niihin verrattuna nämä on parempi vaihtoehto :) Mutta ajan kanssa sen huomaa ja kiitos sulle tästä kommentista. Mä aion nyt tarkkailla vielä enemmän mun jalkoja ja sitä miten juoksu näillä lähtee liikkeelle :)

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi! Pakko korjata vähän, ostin nimittäin itsekin taannoin samaiset lenkkarit ja ne on kasvaneet suunnilleen kiinni jalkoihin, rakastan niitä!:D ostin omani liikkeestä ja sain siis myyjän kanssa etsiä itselleni sopivimman mallin ja koon. Koosta keskustellessamme myyjä kertoi että varsinkin lenkkikäyttöön tuleville lenkkarrille on syytä ottaa ainakin yhden numeron suurempi koko, koska ajanmyötä haittoja alkaa näkyä (hiertymät jne). Yleisin ongelma kuulemma vsrsinkin naisilla ottaa liian pieni koko ja myönnän kyllä itsekin että olisin ottanut ainakin yhden koon pienemmän ellei myyjä olis ollut vieressä kertomassa. :D Toki nämä kengät on kyllä niin kevyet jaloissa että melkein sama kuin ei olis kenkiä ollenkaan, paljasjalkakengät kun ovat!:)

 50. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla oli silleen että kun normaali koko on joku 39-40 niin otin 40,5 ! Tosin pääsin myös sovittamaan kun ihan kaupadta ostettiin mutta en muuta kokoa sovittanutkaan.ja toi oli just eikä melkeen! :-) että mä suosittelisin hieman isompaa mitä normaalisti mutta voihan se olla eritavalla eri ihmisillä.

 51. Ihan höpöhöpöö ettei voisi käyttää juoksemiseen :D Hahhah, näitä anonyymien kommentteja on kyllä välillä niin kiva lukea. Ittelläni on nike free run 5.0 neon keltaiset, ja oon kyllä tykännyt ihan valtavasti. Kaikilla tietty erilaiset jalat mutta mull ainakin siis käy tosi hyvin juoksemiseen eikä mitään ongelmia,

 52. Mulla myyjä kehoitti ottamaan suuremman koon, kuin oikeasti on. Normaalisti käytän 36, mutta 38 olivat noissa free runeissa just sopivat. Varmaan sitten riippuu jalan leveydestä/muodosta (?)

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  mul on noi samat kengät ja oon muuten täysin rakastunut niihin mutku en tiiä onks mul jotenki epämuodostunut jalka vai miks ne painaa tohon yhteen kohtaan jalkapöydäst tosi pal :(

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ja siis tarkotin noita nike free kenkiä kun sanoin tosta että hiertävät/ painavat

Kommentoi