Black hat – HOT or NOT?

IMG_4609s
Täällä kirjoittelee tällä hetkellä onnellinen uuden mustan hatun omistaja!! Kuinkas monelta teiltä löytyy kyseinen asuste vaatekaapista? Veikkaan, että aika monelta. Tämä nimittäin tuntuu olevan syksyn yksi asustesuosikki ylitse muiden Okei okei myönnetään, että oon itsekin ollut jo muutaman kuukauden näitä vastaan… Ihastuin kuitenkin lopulta näihin viikko sitten erään ruotsalaisen blogin innoittamana!

IMG_4667f

IMG_4579s
Mä olin 100%:sen varma, että tällainen musta iso kapistus ei tuu sopimaan mulle… En oo koskaan osannut käyttää hattuja tai oikeastaan edes kokeillut sellaista! Mä kuitenkin bongasin tälläisen mustan hatun mustalla rusetilla varustettuna pari päivää sitten Seppälästä ja ajattelin, että nyt vihdoin ja viimein kokeilen Noh kuinka kävikään – Ihastuin siihen välittömästi ja halusinkin ottaa sen jo heti tänään käyttöön! Jos tarkoituksena on muuten hommata kyseinen asuste niin pienenä vinkkiä voin antaa, että kannattaa suunnata Seppälään. Sieltä löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja! Niin ja hintaa tällä hatulla oli siellä 24.95€.

IMG_4660d

IMG_4621f
Aloin kokoamaan tätä asua vain ja ainoastaan tämän hatun ympärille – Huomasinkin, että näin ”erikoinen” asuste ei kaipaa seuraksi muuta kuin yksinkertaisia asuja. Niinpä päälle valikoitui kesällä ostettu beige trenssimäinen takki, uusi valkoinen crop-toppi ja mustat Dr Denimit! Muutamat kuluneet päivät on ollut niin lämpöisiä, että tänä kesänä on päässyt vielä viimeisen kerran nauttimaan crop-topeista  Ensi viikolla joutuu kuitenkin vetämään takin alle sen tutun ja turvallisen paksun neuleen…

IMG_4685f

IMG_4596D

Jacket H&M; | Top BikBok | Pants Dr Denim | Wallet Michael Kors | Shoes Converse | Hat Seppälä (new) | Bracelets H&M; and Gina Tricot | Rings H&M;
Uudet ”hitit” jakaa usein paljon mielipiteitä ja olisikin kiva pitkästä aikaa kuulla teidän omia! Eli kertokaa ihmeessä onko nämä syksyn suositut hatut teidän mielestä HOT or NOT?


66 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:36h, 08 syyskuun Vastaa

  Ehdottomasti hot!! Sopii sulle ihan törkeen hyvin!! <3 itelläni samankaltainen musta lierihattu, jonka ostin jenkeistä, pure love! <3

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 22:37h, 08 syyskuun Vastaa

  HOTHOTHOT! <3 Oon vuoden päivät etsinyt täydellistä mustaa hattua, mutta omaa lemppariyksilöä ei ole tullut vielä vastaan :/.Tosi kivan näköinen toi sun ja ihan sun tyylinen :). Ihanan yksinkertaisen erikoinen asu :D, tykkään mielettömästi!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:37h, 08 syyskuun Vastaa

  mua jotenki naurattaa ku kirjotat aina "mäkin olin pari kuukautta sitte sitö mieltä että tällästä ei tuu mun vaatekaapista löytymään, mut nyt oon ihan myyty!!" mutta siis joo.. NIT ehdottomasti :D nuo sopii just ja just hautajaisiin

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:38h, 08 syyskuun Vastaa

  Ehdottomasti hot ♡ tuo hattu sopii sulle ihan sairaan hyvin!!! Mun on pakko ehkä kiiruhtaa kans seppälään ;) oon jo pitkään halunnut jonkun kivan hatun ostaa mut sit kuitenkaan en oo uskaltanu :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:39h, 08 syyskuun Vastaa

  Voi ei vähän kiva kuulla!! :) Mä nimittäin näytän omasta mielestä niin oudolta tuollainen päässä, kun en oo koskaan käyttänyt yhtäkään hattua :D Mutta ehkä silmä tottuu pikkuhiljaa :) Oi vähän kiva! Siellä oli varmasti paljon enemmän valikoimaa kuin täällä Suomessa :) Kiitos sulle kovasti <3!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:41h, 08 syyskuun Vastaa

  Todellaki not

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:42h, 08 syyskuun Vastaa

  Mä oon kans samaa mieltä :) Vielä vähän outo tunne kävellä tuo päässä, mutta silti oon jotenkin hurahtanut siihen! Voi eikä :s Suosittelen käymään Seppälässä, jos sieltä löytyisi sopiva yksilö sulle <3 Kiitos paljon Jutta ja mukava kuulla, että tämä asu miellyttää sua :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:43h, 08 syyskuun Vastaa

  Haha mua kans :D Mä nimittäin vannon ihan liian usein, että "tuota en sit varmana aio käyttää"… :-D Ikinä ei saisi vannoa! Harmi ettet tykkää :s Toki noista tulee ehkä vähän hautajaisten tunnelma, mutta kun yhdistelee tarpeeksi vaaleaa niin ei näytä enää niin pahasti siltä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:44h, 08 syyskuun Vastaa

  Aww kiitos paljon ihana :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:45h, 08 syyskuun Vastaa

  Höh :-( Toki mä olisin itsekkin vielä hetki sitten sanonut noin… :D

 • Avatar
  Josefiina
  Posted at 22:47h, 08 syyskuun Vastaa

  Ehdottomasti hot munki mielestä <3! Sopii sulle tosi hyvin ja tuo varmaan kivaa piristystä eri asuihin :)

 • Avatar
  Janni
  Posted at 22:48h, 08 syyskuun Vastaa

  Vitsit että sopii kyllä sulle! Alan olla sitä mieltä että mikään vaatekappale ei näytä sun päällä huonolta! :D Oon noita hattuja ihastellut monilla ja katellut blogeissa, mutta omaan päähäni en tiedä osaisinko sitä painaa…Jollain tapaa toi on ainakin mun mielestä aika "rohkea asuste", ja ihan huippua että kokeilet uutta ja sellasiakin juttuja mitkä saataa herättää mielipiteitä – tosin omani on että sopii kyllä niin hyvin! <3

 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 22:49h, 08 syyskuun Vastaa

  Hot ehdottomasti :) Taas aivan ihania kuvia <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:55h, 08 syyskuun Vastaa

  Ennemminki kevät/kesähattu mut ei enää syksyllä :s mut sopii sulle

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:09h, 08 syyskuun Vastaa

  Not :D näytät mieheltä toi päällä vaikka yleensä oot mitä upein ilmestys.(: ei sovi naisille tuo hattu , muodin mukana kulkeminen muuttaa mielipiteitä kummasti , mutta tuohon en sortuisi IKINÄ (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:14h, 08 syyskuun Vastaa

  Voi miten ihana kuulla, että sä tykkäät tästä! :) Tämä tuo kyllä varmasti paljon piristystä eri asuihin ja on muutenkin kivaa vaihtelua :p Iso kiitos sulle Josefiina<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:16h, 08 syyskuun Vastaa

  Ää eikä! Ihana sinä :D Mä oon sitä mieltä, että sulle sopisi varmasti tälläinen! Mä olin aluksi kans tuota mieltä, mun kun rohkeasti kokeilin niin sainkin yllättyä positiivisesti! Tuo on tosi rohkea asuste, mutta joku siinä koukuttaa :D Niin kiva kuulla, että oot tuota mieltä :) Kiitos hurjasti Janni ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:17h, 08 syyskuun Vastaa

  Oi vitsit kiitti kovasti Heidi :) Ja mukava huomata, että tämä miellyttää sua <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:18h, 08 syyskuun Vastaa

  Niin oot ehkä oikeassa :s Mutta kyllä tämä näin alkusyksystä vielä toimii! Ei enää ehkä sitten talvella :s Kiitän:)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:20h, 08 syyskuun Vastaa

  Haha eikää :D Toki tuo tekee vähän erilaisen kuvan, kun normaalisti ilman mitään päähinettä. Tosi harmi, että oot tuota mieltä :s Mä vannoin kans noin monenkin asian kohdalla… :D Mutta ehkä sun mielipide pysyy paremmin, kun mun :p

 • Avatar
  Kata
  Posted at 00:35h, 09 syyskuun Vastaa

  Tykkäilen hatuista hirveesti, mutta tuo ei oikein omaa silmää iske. Hatut ovat mun mielestä syksyn asusteeksi kuitenkin aivan ihana! ♥ :)
  Jännä, itse katselin tuon tyyppistä mutta silti hieman eri mallista hattua H&M;:llä ja rakastuin, jännä siinä on siis se että pienikin yksityiskohta voi muuttaa hattua kuin hattua! Toivottavasti ymmärsit mitä ajan tuossa takaa!
  Muuten aivan ihastuttava kokonaisuus, hattu pukee sinua mutta malli ei siis minua miellytä, kutienkin näytät todella tyylikkäältä!:) Olet ihastuttava ja kaunis tyylilyyli ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:06h, 09 syyskuun Vastaa

  Aaa voi ei :/ Tosi harmi kuulla, ettet tästä mallista tykkää :s Mun mielestä tämä oli taas aivan ihana malli ja jotenkin "kevyemmän" näköinen kuin muut ♥ Mutta makuasioitahan nämä on ja tämä on niin erikoinen asuste ainakin vielä, että mielipiteitä löytyy monia. Kiva, kun tulit kertomaan omasi! :) Ja hatut on kyllä ehdottomasti syksyn ihanimpia asusteita :) Kiva kuulla, että vaikka et mallista tykkää niin asu on silti sun mieleen :) Kiitos paljon sulle Kata ♥

 • Avatar
  emmi
  Posted at 06:55h, 09 syyskuun Vastaa

  Samaa mieltä kuin Janni – kaikki vaatteet ja asusteet vaan näyttää niin hyvältä sun päällä!♡ taas kerran ihana postaus, kuten aina ;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:09h, 09 syyskuun Vastaa

  Noot :D ihan noitamaine asu ku vielä tollanen pitkä takkiki :Dd

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:03h, 09 syyskuun Vastaa

  Jotenki hatuista tulee aina sellainen plus 65 ikä mieleen :D Muuten, kirjoitit joskus, että pidät samaa asua vain kerran. Pesetkö siis vaatteet vain yhden käytön jälleen? Vai onko sun vaatekaapissa paljon käytettyjä vaatteita? Ite käytän esim. 5 kertaa samoja vaatteita ja sitten pesen ne. Toki aluspaita ja alusvaatteet menee pyykkiin joka päivä :D mut niinku ne päällysvaatteet. Mukavaa päivää!

 • Avatar
  inka p
  Posted at 10:22h, 09 syyskuun Vastaa

  Toi hattu sopii sulle tosi hyvin! :-) Mäkin oon ettiny tollasta, mutta ei oo vielä ainakaan tullu sopivaa vastaan :-/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:29h, 09 syyskuun Vastaa

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 12:23h, 09 syyskuun Vastaa

  Pakko sanoo että vaikka tommoset hatut muhun yleensä iske, niin sulle sopii kyllä ku nenä päähän :-) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 15:30h, 09 syyskuun Vastaa

  Voi ei onnistuin poistamaan kommentin :-( Hei sinä, jonka kommenttia ei näy niin laita se uudestaan jos haluat :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:28h, 09 syyskuun Vastaa

  SAIJAAAA!!!! Mikä sen biisin nimi ja esittäjän nimi on siinä sun laukun sisältö videossa?? Kuulosti tosi hyvältä biisiltä ja videokin oli super ;) kiitos kovasti jos vastaat! :3 ps olet tosi kaunis! :)

  Itse en tuosta hatusta oikein innostu, mut pääasia et sä tykkäät! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:55h, 09 syyskuun Vastaa

  not, en oo koskaan tykänny noista hatuista eikä ne iske vieläkään :D mutta en siis sano mitenkää henkilökohtasesti sulle vaan ylipäänsä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:19h, 09 syyskuun Vastaa

  Itse en pidä noista hatuista, mutta sinulle ne varmaan tähän asti on parhaiten sopinut. Aloin muutama päivä sitten lukemaan blogiasi ja tää on ihan mahtava!<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:40h, 09 syyskuun Vastaa

  täysin samaa mieltä! :DD vois melkeenpä pelätä sua jos tulisit pimeessä vastaan…

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:16h, 09 syyskuun Vastaa

  Kiva asu ja kiva hattu! Mä ehkä kuitenkin pidän noista hatuista enemmän kun hiukset on suorat, koska silloin "linja" on jotenkin selkeämpi! Mutta ei yhtään hassumpi noinkaan! Kuvaatteko jokaisen sun asun (tietysti lukuunottamatta sellaisia kotoiluasuja) vai vaan välillä? Ainakin asuja on niin usein että melkein jokainen pitää kuvata :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:43h, 09 syyskuun Vastaa

  Itse en tykkää hatuista, mutta pakkoa sanoa että sun päässä toosi kivan näkönen! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:54h, 09 syyskuun Vastaa

  Niin mukava kuulla, että oot tuota mieltä :)! Ja ihana kuulla, että pidit tästä postauksesta :) Iso kiitos sulle Emmi!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:55h, 09 syyskuun Vastaa

  Haha mulla ei oo käynyt edes mieles tuollainen :-D Mutta en kai mä nyt niin pelottavalta näytä :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:59h, 09 syyskuun Vastaa

  Oot muuten oikeassa! Nimittäin mullakin tulee vähän mieleen tuo ikä :D Mutta pikkuhiljaa ne on alkanut levitä nuorempienkin käyttöön :p Jotkut pesen ja jotkut en. Esimerkiksi farkkuja käytän monia kertoja, mutta jotkut topit taas pesen yhden käyttökerran jälkeen ja tietysti myös alusvaatteet sekä sukat. Riippuu tosi paljon, mutta kyllä meillä pesukone pyörii aika usein:D Paitsi toinen osapuoli tekee vielä enemmän pyykkiä… Kiitos paljon ja sinne sulle myös! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:59h, 09 syyskuun Vastaa

  Oot muuten oikeassa! Nimittäin mullakin tulee vähän mieleen tuo ikä :D Mutta pikkuhiljaa ne on alkanut levitä nuorempienkin käyttöön :p Jotkut pesen ja jotkut en. Esimerkiksi farkkuja käytän monia kertoja, mutta jotkut topit taas pesen yhden käyttökerran jälkeen ja tietysti myös alusvaatteet sekä sukat. Riippuu tosi paljon, mutta kyllä meillä pesukone pyörii aika usein:D Paitsi toinen osapuoli tekee vielä enemmän pyykkiä… Kiitos paljon ja sinne sulle myös! (:

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:10h, 09 syyskuun Vastaa

  toi hattu sopii sulle tosi hyvin! Tää sun blogi on niiin ihana ja täydellinen,postaukset on mitä parhainta luettavaa ja ulkoasu on ihana. kirjoitat tosi kivasti ja oot tosi hyvä kuvaamaan,saan sun blogista paljon inspiraatiota omaan elämään :* <3 oot ihana <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:29h, 09 syyskuun Vastaa

  oon harkinnu napakorun ottamista mutta oon vasta 14.. millon sä otit? sattuiko? Paljon makso? :)

  Ihana blogi! Jos siis muistan oikein, että sulla on napakoru :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:35h, 09 syyskuun Vastaa

  tohtori sykerö:D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 20:43h, 09 syyskuun Vastaa

  Oi kiitos paljon Inka =) Voi höh :s Näitä on nyt alkanut ilmestyä moniin kauppoihin, joten toivottavasti löydät vielä omasi! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:47h, 09 syyskuun Vastaa

  Eikä miten mukava huomata, että vaikka et itse pitäisi niin tykkäät silti tästä asusta mun päällä :) Pakko muuten sanoa, että arvostan suuresti kun oot niin aktiivinen lukija/kommentoija. Kiitos kovasti ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:50h, 09 syyskuun Vastaa

  Sen nimi on Lollita – Don't let me go :) Toivottavasti tuolla nimellä löytyy ja sen video on ainakin Youtubesta katsottavissa :> Aw ihanasti sanottu, kiitos hurjan paljon :)! Ja oon samaa mieltä siitä, että tärkeintä on se että mä tykkään siitä<3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:51h, 09 syyskuun Vastaa

  Aa no höh :-/ Mä olin kans aluksi vähän samoilla linjoilla sun kanssa, mutta niin se mieli vaan muttuu :D Onhan tuo kuitenkin tosi erikoinen asuste niin kovin moni ei siitä tykkää :)

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 23:49h, 09 syyskuun Vastaa

  HOT! Ihan ehdottomasti! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:47h, 10 syyskuun Vastaa

  Voi miten ihana kuulla! :) Ja tosi kiva, että oot löytänyt tänne ja mukava huomata, että myös tykkäät tästä :) Kiitos sulle paljon<3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:53h, 10 syyskuun Vastaa

  Kiitän :> Aa joo tuo voi muuten näyttää myös kivalta :) Mä taas tykkäsin laittaa kiharat, kun muuten hattu näyttäisi uppoutuvan asuun, mutta ensi kerralla voisin kokeilla suorilla hiuksilla! Me kuvataan noin 2-3 kertaa viikossa. Eli jokaista päivän asua ei valitettavasti kuvata :s Tykkään tehdä asupostauksia parin tai jopa kolmen päivän välein, joten sen takia kuvataan vain osa :) Niitä kyllä riittäisi kuvattavaksi jopa joka päivä :–D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:57h, 10 syyskuun Vastaa

  Vautsi miten kiva kuulla tälläistä :) Omaan silmään se näyttää vielä vähän oudolta päässä, mutta eiköhän siihen pian totu :-)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:00h, 10 syyskuun Vastaa

  Et tiedäkkään miten kiva oli tulla Bloggeriin lukemaan kommentteja ja nähdä tämä sun piristys siellä! Niin huippua kuulla, että tämä mun blogi ja postaukset antaa inspiraatiota omaan elämään :) Mä nimittäin oon aina toivonut sitä ja että voisin helpottaa sekä ilahduttaa muita ihmisiä tällä. Joten sun kommentti ja palaute oli ehdottomasti iloinen yllätys :* Kiitos hirmuisesti <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:03h, 10 syyskuun Vastaa

  Mä sain sen 15-vuotiaana synttärilahjaksi tai olin pari päivää sitten täyttänyt 15v. Se sattui yllättävän vähän! Mä jännitin koko ajan ja varsinkin mun mahaa, joka tietysti tekee sen että pistäminen sattuu enemmän. Lävistäjä sai mut onneksi rennoksi ja sen jälkeen myös maha rentoutui eikä pistäminen sattunut oikeastaan yhtään :-D Silloin ainakin (?) sen hinta meni hoitokorun mukaan ja mä onnistuin jotenkin valitsemaan kaikista kalleimman niin yhteishinta oli noin 50€. Mutta mun mielestä pelkkä "reikä" oli noin 35€. Nykyään täällä on mun mielestä vähän hinnat noussut, mutta ei kovin paljoa :) Kiitos paljon ja oikein muistit :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:04h, 10 syyskuun Vastaa

  Haha ehkä vähän :D Mä pelkäsin sitä sarjaa kuollakseni joskus pienenä! :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:07h, 10 syyskuun Vastaa

  Oon sun kanssa ehdottomasti samaa mieltä :) Tämä on kyllä syksyn yksi must have-asuste :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:07h, 10 syyskuun Vastaa

  Oon sun kanssa ehdottomasti samaa mieltä :) Tämä on kyllä syksyn yksi must have-asuste :))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:24h, 10 syyskuun Vastaa

  Kiitos nopeasta vastauksesta :) hahaaaa ne miehet, miehet osaa sitä pyykkiä tehdä! Hih!

 • Avatar
  Anne H
  Posted at 14:16h, 10 syyskuun Vastaa

  Todella kiva hattu ja sopii muuhun asuun tosi hyvin! :) Ihana myöskin tuo MK:n lompakko!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 16:08h, 10 syyskuun Vastaa

  Wautsi upee asu, ei voi muuta sanoa! *_* Todella klassinen ja trendikäs ❤️ Toi asukokonaisuus sopii sulle ihan mielettömän hyvin ja samoin tuo hattu sopii sun hiustenväriin niin hyvin! :-) Musta jotenkin tuntuu ettei toi hattu sovi mulle, kun en itsekään oo mikään hirvee hattujenomistaja, muttei sitä koskaan tiedä jos vaikka sopiskin.. :D Sulle toi sopii ainakin todella hyvin ja oot osannu yhdistellä sun eri vaatteita tuohon hattuun tosi ihanan asukokonaisuuden, musta kyllä tuntuu että toi hattu voisi olla "hot" juttu tähän syksyyn! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:55h, 10 syyskuun Vastaa

  Ehkä not, mutta mitä väliä sillä on kun itse nähtävästi tykkäät siitä? :O

 • Avatar
  Kajsa
  Posted at 17:57h, 10 syyskuun Vastaa

  Not, en jotenkin vois omaan päähän hattua kuvitella tai että ei ihan mun tyyliin uppoa, mutta tottakai tykkään persoonallisesta pukeutumisesta ja on huippua, ettei kaikki pukeudu ihan samalla tavalla! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:40h, 10 syyskuun Vastaa

  Hot! Tosi upee asu, jotenki ihana tunnelma siinä :D

 • Avatar
  sarara
  Posted at 15:05h, 11 syyskuun Vastaa

  Ihana asu! <3 mutta mä oon just kattonut kaikki täydellisten naisten tuottarit, ja jotenkin mulle tuli vaan mieleen se gabbyn isäpuoli :D mutta siis anyways ihana!! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:48h, 11 syyskuun Vastaa

  Kiitos tuhannesti Anne :) Ja oon sun kanssa samaa mieltä! Tuolla hatulla saa piristettyä monia eri asuja :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:16h, 11 syyskuun Vastaa

  Oo kiitos älyttömästi Eerika :) Niin ihana kuulla, että oot tuota mieltä ♥ Ja mä taas oon sitä mieltä, että kannattaa ainakin käydä kokeilemassa hattua! Sitä ei tiedä vaikka se sopisikin sulle ;> Ihana huomata, että tämä asu miellytti sua ja tämä pääsee kyllä myös mun yhdeksi syksyn suosikiksi :) Hatut taitaa olla tämän syksyn yksi ehdoton must have-juttu ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:19h, 11 syyskuun Vastaa

  Niin totta :) Mutta on kiva kuulla muiden mielipiteitä ja kiitos sulle omastasi :)!

 • Avatar
  M A M U ♥
  Posted at 18:42h, 13 syyskuun Vastaa

  HOT!

Post A Comment