Last seen at @saijis

Huomenta! Tai oikeastaan ei nyt enää oo edes aamu, mutta myöhään venähtäneen illan jälkeen tällainen hidas herääminen on varmaan ihan sallitua? Kerroinkin täällä hetki sitten, että lähdettiin eilen aamulla Tampereelle. Vietettiin siellä melkein koko päivä Ikeassa ja sen jälkeen suunnattiin juhlimaan Tatun kummisedän synttäreitä. Ollaan oltu kotona vasta joskus kolmen jälkeen yöllä, joten oma sänky on ollut tänään liiankin houkutteleva Nyt on kuitenkin heräilty ja samalla, kun nautin aamupalaa (myös tämä venyi hieman) niin päätin tulla postailemaan teille viime aikaisia puhelin räpsyjä!

Mä oon muuteninnostunut päivittelemään Instagramia entistä ahkerampaan tahtiin, joten mua voi seurailla siellä reaaliajassa nimimerkillä @saijis

PicMonkey Collagegg

1. Mun tämän päivän aamiainen näyttää tältä! Tuoreita croissantteja ja hedelmiä kahvikupin sekä smoothiepullon kera. Ei oo parempaa tapaa aloittaa sunnuntaita 2. Tämä kuva on jäänyt täällä blogin puolella kokonaan julkaisematta ja se onkin mun mielestä Cheekin keikan yksi onnistuneimmista otoksista. Nuo ilotulitteet nimittäin tallentui kameraan ihan sattumalta! Mutta nyt keikkahöpinät pois ja keskitytään muihin juttuihin. 3. Esimerkiksi eiliseen Ikean reissuun – Saatiin ostettua lepotuolin päällistä lukuun ottamatta kaikki mitä tarvittiin. Ja se onkin itse asiassa tulossa reilu viikon sisällä myös postissa, joten olohuone alkaa olla pikkuhiljaa valmis Tällä hetkellä lattialla odottaa muutama pahvilaatikko avaamista ja kokoamista, joten taidan siirtyä niiden pariin seuraavaksi! 4. Meinasin eräänä päivänä laittaa palamaan tämän Yankee Candlen tuoksukynttilän, mutta en kuitenkaan malttanut. Se tuoksuu leviää polttamattakin tänne asuntoon, joten ehkä se säilyy vielä hetken aikaa koskemattomana.

10660501_10203991058008025_424223808_n

5. Oon innostunut tuosta ponnarikampauksesta niin paljon, että se toimii usein myös huonon hiuspäivän pelastajana. Sen kaveriksi vielä vähän rennon ohuita kiharoita niin päivän lookki on valmis!

PicMonkey Collage1
6. Kesän viimeiset auringonlaskut oli ehkä koko kesän kauneimpia Tälläinen vaaleanpunaisen ja lilan sävyinen lasku peitti taivaan eräänä lauantaina iltana ja oli pakko pysähtyä tien viereen ottaaman kuva siitä! Löytyykö täältä muita, jotka rakastaa ottaa auringonlaskuista kuvia? 7. Mun nykyinen hiustenväri näkyy tässä ja näihin on lähiaikoina tulossa muutoksia! Eräs hiusväri lähtee testaukseen ja loppukuusta on myös varattu kampaajalle aika. Hiuksiin liittyviä postauksia on myös tulossa lähiaikoina muutamakin kappale, joten kannattaa olla kuulolla :) 8. Kylppärin kaappia järjestellessä sain idean kuvata kaikki Victoria’s Secretin tuotteet yhteen kuvaan. Noh yrityksestä huolimatta ne ei ihan kaikki mahtunut samaan kuvaan. 9. Treffattiin tyttöjen kanssa eräänä päivänä pizzan merkeissä. Mä en oo koskaan ollut pizzan ystävä, mutta kun ohuen pohjan päälle laitetaan pulled porkkia, koskenlaskijaa, rucolaa ja punasipulia niin siitä tulee huomattavasti raikkaampi vaihtoehto Nam!

_MG_4211l

10. Mun tulee käytyä vähintään pari kertaa kuukaudessa Punnitse ja Säästä-kaupassa (tuntuu, että se myyjäkin alkaa jo muistamaan mut) ja oon monesti siellä katsonut näitä Raw Bite-merkkisiä patukoita. Viime kerralla ostin tälläisen testaukseen, mutta tämä maku ei ainakaan päässyt suosikiksi…

PicMonkey Collageee
11. Selailin hetki sitten erilaisia kuvia kesältä ja vitsit miten kova ikävä tuli tätä säätä, mekkojen pukemista ja varsinkin tuota rusketusta… Onneksi pian on joulu ja sitten saa alkaa odottamaan taas seuraavaa ja toivottavasti yhtä onnistunutta kesää! 12. Käytiin tällä viikolla Iriksen kanssa syömässä Amarillossa, shoppailemassa ja vielä sen jälkeen ”jälkkärillä” Coffee Housessa. Tuo Dumle Mocha kermavaahdolla taitaa olla yksi mun syksyn tilatuimmista kuumista juomista. 13. Tänään taitaakin olla ainut aamu tällä viikolla, kun aamupalalta ei löydy smoothie kulhoa. Meidän keittiössä pörrää tehosekoitin päivittäin ja edellisellä kerralla kokeilin tehdä tätä nektariinin ja appelsiinin kanssa – Se oli myös hyvää, mutta tämä on ehdoton suosikki Postaus sen ohjeesta löytyy täältä. 14. Tämä uusi tikkitakki taitaa olla mun yksi ja ainoa takki, jonka ostamista en miettinyt sekuntiakaan. Voin sanoa, että näin nopeaa ostopäätöstä en oo tehnyt hetkeen. Eikä muuten kaduta yhtään vaan päinvastoin oon tästä päivä päivältä enemmän innoissani!

_MG_4253

15. Eilisen Ikean ostossaldoa… Mukaan lähti paljon hyödyllisiä ja tarvittavia juttuja, kuten keittiövälineitä ja astiota. Niiden lisäksi kuitenkin myös erilaisia sisutusjuttuja, joista ajattelin tehdä myöhemmin oman postauksensa.

PicMonkey Collage5
16. Lindexin alusvaate osasto on houkuttelevan petollinen :-D Tällä kertaa kassan kautta kotiin lähti vain muutamat tarvittavat alusvaatteet! 17. Uusi neuleasia myös Lindexistä. Ennen en jaksanut shoppaillessa ollessani kiertää kyseistä kauppaa, mutta nykyään sieltä voi tehdä ihan kivojakin löytöjä! 18. Lähiaikoina on tullut käytyä yllättävän vähän ulkona syömässä, jonka takia Amarillon ruoka maistui nyt erityisen hyvältä! Saatiin myös nauttia keskellä päivää täysin tyhjästä ravintolasta, jossa ei ollut meidän lisäksi muita ruokailemassa 19. Katsoin vahingossa telkkarista Sinkkuelämää jakson ja mua jäi häiritsemään se loppu niin paljon, että aloin katsomaan taas boksista koko tuotantokauden.

IMG_4069s

20. Vietettiin Tatun kanssa perjantaina laatuaikaa hyvän leffan ja herkkujen parissa. Meidän herkut oli vaan niin makeita, että noita pystyi syömään korkeintaan kolme… Nämä valko-ja maitosuklaalla kuorrutetut vaahtokarkit sopiikin hyvin esimerkiksi juhliin pieneksi tarjoiltavaksi!

Mitäs te muuten tykkäätte tälläisista postauksista?


33 Comments
 • Avatar
  Jessica
  Posted at 16:56h, 07 syyskuu Vastaa

  Aivan ihana postaus! Sun kuvissa on aina upeet värit ja tunnelma ♥

 • Avatar
  sinttu
  Posted at 17:14h, 07 syyskuu Vastaa

  Tosi kiva postaus! Ihania kuvia jälleen kerran! Hienoa nätti Saija<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:38h, 07 syyskuu Vastaa

  Aww kiitos paljon Jessica :) Ihanan piristävä kommentti ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:39h, 07 syyskuu Vastaa

  Jee, odotan innolla hius- ja Ikea postauksia! :) Nuo aamupalat näyttää muuten kyllä ihan liian herkullisille! :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:39h, 07 syyskuu Vastaa

  Iso kiitos sulle! Ja mukava kuulla, että postaus oli mieluinen :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:44h, 07 syyskuu Vastaa

  Oo kiva juttu, että odotat jo niitä :-)! Ensimmäinen hiuksiin liittyvä postaus tulee jo ensi viikolla ;> Aamupalaan on kiva panostaa ja varsinkin näin viikonloppuisin :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:06h, 07 syyskuu Vastaa

  ihana postaus! :) mistä tuo valkonen tikkitakki on?

 • Avatar
  MarskuOmppu
  Posted at 18:35h, 07 syyskuu Vastaa

  Kiiva postauus! Ja ihania kuvia♥ :)

 • Avatar
  Nomi
  Posted at 18:57h, 07 syyskuu Vastaa

  Ah noi VS:n tuotteet on niin ihania, ostin niitä just lisää reissusta! <3

  Nomi

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 19:11h, 07 syyskuu Vastaa

  ihana postaus ♥ onko toi vikan kuvan lautanen (vai tarjotin? :-D) ostettu ikeasta? :) PS. täälläkin odotellaan jo hiuspostausta innolla.. ja tietty kiinnostaa myös noi ikean ostokset ;) ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:27h, 07 syyskuu Vastaa

  Ihania kuvia! Mä oon ihan samanlainen, etten millään raaskisi polttaa mitään kauniita kynttilöitä, koti on ihan täynny kaikkia erilaisia mut suurin osa vaan koristeena :-D Ja aivan mielettömän ihana toi tikkitakki! <3

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 19:41h, 07 syyskuu Vastaa

  Aaa, nää sun kuvat on vaan jotain niin täydellisyyttä! <33 Täällä ilmoittaa toinen, joka on kuvaamassa aina auringonlaskua kun se on mahdollista :D ties kuinka monta auringonlaskua tuli ikuistettua kesän aikana kameran muistikortille :DD.

 • Avatar
  emmi
  Posted at 20:49h, 07 syyskuu Vastaa

  Miks tuntuu, etten oo nähny noita kaikkia kuvia sun instagramissa vaikka sitä itsekin aika ahkeraan tahtiin päivittelen ja selailen! :D Innolla odottelen asunnon esittelyä ja Ikean ostoksia (: Taas ihana illanpiristäjä postaus, täydellinen iltalukeminen täydellisen päivän päätteeksi♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:25h, 07 syyskuu Vastaa

  Aivan täydellinen tuo viimeinen kuva <3 upee oot kyllä! Odotan jo aivan innolla Ikea-postausta :') oot aivan tajuttoman kaunis!!! :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:31h, 08 syyskuu Vastaa

  Kiitän =)! Tikkitakki on Zarasta ja se on itse asiassa vaalean beigen värinen :) Siitä löytyy parempi esittely täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/08/classic-quilted-jacket.html?m=1

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:32h, 08 syyskuu Vastaa

  Ihana saada tälläistä palautetta! Kiitos hirmuisen paljon :') ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:34h, 08 syyskuu Vastaa

  Niin on! Oii kuulostaa hyvältä :p VS tekee ehdottomasti parhaimmat vartalorasvat ja body mistit… <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:37h, 08 syyskuu Vastaa

  Ihana kuulla, että pidit tästä :) ♥ Ja tuo lautanen on myös Ikeasta! Oli tarkoitus ostaa niitä eri kokoja lisää niin, että meillä olisi kattaus kuudelle hengelle, mutta sieltä oli kaikki loppunut :-/ Oo tosi kiva, että ootte kiinnostuneita näkemään postauksia niistä :) Kiitos sulle Nelli jälleen kerran ihanasta kommentista ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:40h, 08 syyskuu Vastaa

  Iso kiitos sulle! :> Haha eikä :D Sama täällä! Mitään muita kuin tuikkuja en raaski ikinä polttaa vaikka kaikkia kynttilöitä tulee hamstrattua ihan liikaa… Mutta ne on paljon kivempia koristeina ;-) Eikö ookkin! Älyttömän mukava päällä ja tykkään erityisesti tuosta väristä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:04h, 08 syyskuu Vastaa

  Voi ei kiitos paljon Jutta <3! Hei vähän kiva, että sulta löytyy sama tapa :'D En tiedä mikä siinä on, kun joka kerta on pakko saada kuva… Nytkin mulla on kännykkä ihan täynnä auringonlaskuja, jotka on kuvattu kesän aikana :-D!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:07h, 08 syyskuu Vastaa

  Joo itse asiassa kaikki ei oo ihan sinne asti ehtinyt :) Tykkään laittaa näihin postauksiin myös julkaisemattomia kuvia niin ne jotka seuraa Instagramin kautta pääsee näkemään jotain "uutta" myös näissä postauksissa :) Ihana kuulla, että odottelet niitä jo innolla! Mäki odotan, että pääsen kuvaamaan uusia sisustuspostauksia ja asunnon esittelyä :p Aw ihanasti sanottu, kiitos paljon Emmi ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:15h, 08 syyskuu Vastaa

  Oo kiitti kovasti <3 Ihanan piristävää ja iloista palautetta! Tälläistä on niin mukava saada :) Ja tosi kiva, että Ikea-postausta jo odotellaan, sellainen on tulossa joskus lähiaikoina :p Höpö höpö, mutta kiitos sulle :) <3

 • Avatar
  Heidi Helander
  Posted at 09:34h, 08 syyskuu Vastaa

  Kauniita valoisia kuvia ja aivan ihana postaus jälleen :) Sun blogia on ilo lukea kun osaat kirjoittaa niin hyvin ja oot tollanen kaunokainen :) <3 Ikea- postausta odotellessa!

 • Avatar
  Janni
  Posted at 10:23h, 08 syyskuu Vastaa

  Nää postaukset on kyllä yksiä lemppareita! :) Sun kuvat vaan on aina niin ihanan tyttömäisiä ja värikkäitä oli ne sitten kännykällä tai kameralla kuvattuja – ja ehdottomasti blogin parhaita juttuja <3 Sisustusasiaa lisää vaan ootellessa, siinä toinen postausaihe mikä saa kyllä allekirjottaneen hullaantumaan ihan täysin… :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:35h, 08 syyskuu Vastaa

  Aivan ihana postaus, ja ihania kuvia. Kaikissa sun kuvissa on ihania värejä, en tajua, miten saat niistä aina noin kivan näköisiä! :D Kiitos blogistasi!
  T: http://momo-blogi.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:45h, 08 syyskuu Vastaa

  Apua ihania vaatteita sulla <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:36h, 08 syyskuu Vastaa

  Voi ei tulin Heidi niin iloiseksi sun kommentista! Mä itse asiassa luin tämän monta kertaa ja joka kerran jälkeen aloin hymyilemään enemmän :) Kiitos hirmuisesti ja ihana kuulla, että oot tuota mieltä :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:11h, 08 syyskuu Vastaa

  Voi et tiedäkkään miten kiva oli kuulla tälläinen palaute :) Nämä on nimittäin munkin ehdottomia suosikkipostauksia, joten on kiva että te lukijat myös pidätte :) Kiitos paljon ihanainen ja mukava huomata, että Ikean postaus on myös odotettu ;> Se tuleekin lähiaikoina :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:12h, 08 syyskuu Vastaa

  Ää kiitos paljon :) Mä pyrin aina ottamaan värikkäitä kuvia, joten tälläinen palaute tuo hymyn huulille! Kiitos sulle paljon :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:13h, 08 syyskuu Vastaa

  Hih kiitos paljon :) ♥

 • Avatar
  Amanda Eskola
  Posted at 19:00h, 09 syyskuu Vastaa

  Siis aivan ihana tuo tikkitakki!! <3 ja muutenkin kiva postaus taas kerran :)!

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 15:58h, 10 syyskuu Vastaa

  Tääkin taitaa olla eka kerta, kun nään postauksen sun instagram kuvista (vaikka seurailenkin sua siellä :D)! Tätä oli itseasiassa tosi hauskaa lukea, kun nää on jotenkin sellasia rennompia lifestyle-postauksia ja mä rakastankin lukea kaikkea rentoon ja hauskaan liittyvää, joten mulla on tästä pelkästään positiivista sanottavaa :-) ❤️ Sulla vaikuttaa olevan todella mukavat ja herkulliset kuukaudet takana :) Mistä oot tilannu tuonY ankee candle kynttilän, kun haluisin jonkun syksyisen tuoksun tuomaan tuoksua ja valoa näihin pimeisiin iltoihin, kun Yankeen kynttilät on vaan jotain niin ihanaa? *_* Ja mä rakastan myös ottaa erilaisia kuvia iihanista auringonlaskuista, ne on vaan niin kauniita!❤️ Mistä muuten toi upee tikkitakki on, oon juuri ajatellut hankkia tollasen joko samanvärisenä kuin sulla, mustana tai tummansinisenä? :-) Rupee ehdottomasti tekemään lisää tälläsiä postauksia! :-) ❤️

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:49h, 11 syyskuu Vastaa

  Eikö ookkin<3 Oon niin rakastunut siihen! Kiitos älyttömästi ihana :)!

Post A Comment