New home stuff Part. 3

Moikkamoi! Mites siellä sujuu perjantai ilta? Mulla on pitkästä aikaa vapaa perjantai ilta, joten päätin hyvittää sen kokonaan blogille ja muulle rentoutumiselle Tiedossa on kommentteihin vastailua, muutamat sähköpostiviestit, blogikirppiksen pakettien pakkaamista sekä postauksien suunnittelua. Jonkun mielestä saattaa kuulostaa enemmänkin työltä, mutta mä jotenkin rentoudun näiden juttujen parissa! Tarkoitus olisi myös mennä ajoissa nukkumaan, sillä suunnataan aamulla kohti Tamperetta. Meillä on siellä illalla Tatun kummisedän syntymäpäiväjuhlat ja päivällä ennen sitä tehdään reissu Ikeaan.

Moni teistä varmaan ihmettelee, että miksi me sinne taas mennään? Mutta mä en ookkaan täällä vielä kertonut oikeastaan mitään meidän olohuoneen uudistuksesta. Eli myytiin joskus about kuukausi sitten meidän vanha sohva pois ja lähdettiin Ikeaan ostamaan uusi. Tarkoitus oli ostaa kolmen istuttava kangassohva, rahi ja iso nojatuoli… Noh meidän tuurilla rahi ja nojatuoli oli silloin loppunut, joten nyt huomenna päästään vihdoin hakemaan myös ne tänne meille! En vielä paljasta millaiset ne on, mutta tuutte näkemään ne heti, kun olohuone on kokonaan valmis. Näin syksyn tullen mulle on muutenkin iskenyt suuri sisustusinto päälle, joten ajattelin esitellä teille meidän uusimpia hankintoja parin viime kuun ajalta! Edelliset sisustuspostaukset löytyy täältä.

IMG_4088g
Meillä on täällä asunnossa kaikkia alla paitsi makkarissa kokonaan valkoiset seinät, joten ne kaipasi vähän piristystä. Yhdelle seinälle ostin sisustustekstin ja meidän telkkarin päälle ilmestyi uusi kello! Tämä kello on todellisuudessa aika iso, vaikka se jonkun ihmeen takia näyttää tässä kuvassa yllättävän pieneltä? Kuitenkin tämä yksinkertainen kello löytyi Anttilasta ja hintaa tällä oli 49.90€.

IMG_4112s
Tämä valkoinen hedelmäkulho on saattanut ehtiä vilahtaa täällä ennemminkin, mutta esitellään se nyt vielä paremmin. Mä ehdin nimittäin jo pidemmän aikaa etsiä tälläistä isokokoista, mutta siron näköistä hedelmäkulhoa meille… Mun kriteerit saattoi olla liian suuret, kun yhtäkään hyvää vaihtoehtoa ei sattunut tulla vastaan – Onneksi kuitenkin tajusin katsoa Ikeasta ja sieltä löytyi juuri sellainen kuin olin toivonut! Valkoinen, pelkistetty, iso ja siro Tämä oli muistaakseni 19.90€.

happylights
Tässä kuvassa yhdistyy monta viime aikaista uutta hankintaa. Otetaan ensimmäisenä vaikka nämä sisustustikkaat, jotka ostettiin pari kuukautta sitten Jyskistä hintaan 79.90€. Meiltä löytyy tästä pienempi malli kylppäristä ja nyt tämä leveä keittiönpöydän vierestä  Se onkin pikku hiljaa täyttynyt erilaisilla yksityiskohdilla ja uusimpina taitaa olla Brukan Popcorn-kulho 29.90€ Askosta, Valkoinen puutähti Anttilasta hintaan 16.95€ ja Happy Lightsin valkoiset pallovalot, jotka tilasin netistä viime viikolla! Oon pyöritellyt päässäni näiden ostamista jo muutaman kuukauden ja nyt vihdoin maltoin ostaa ne, kun ne oli pienessä alennuksessa. Hintaa niille tuli postikulujen kanssa n. 30.00€. En malta odottaa, että tulee pimeemmät illat ja joulu niin pääsen pitämään niitä päällä jatkuvasti. Mutta nämä näyttää hyvältä jo näinkin vai mitä mieltä ootte?

_MG_4158s
Sisustustikkaiden alahyllylle pääsi tällainen iso säilytyslaatikko, johon sain sopivasti mahtumaan kaikki luetut ja muutamat keskeneräiset kirjat. Ennen ne on vaan pyörinyt jossain, mutta nyt ne löytyy nopeasti täältä laatikosta jos osaan pitää ne siellä järjestyksessä… Tämä on ostettu Minimanista noin 6.00€:lla.

_MG_4128
Sain meikkipostaukseen monilta kysymyksiä tästä puutarjottimesta ja ajattelin nyt kertoa vähän enemmän siitä! Eli ostin sen joskus pari viikkoa sitten Minimanista ja oliskohan hintaa ollut 14.90€? Koko tarjotin on puuta ja reunat on maalattu valkoiseksi. Lisäksi tarjottimen reunoilta löytyy kivat yksityskohdat kantohihnoista Ostin myös hetki sitten Iittalan Kastehelmi-tuikulle toisen samanlaisen kaveriksi ja tekokasvi, ruukku, kynttilä ja kynttilänalusta on Ikeasta.

_MG_4147d
Mun edellinen vaaterekki meinasi hajota käsiin eikä se loppuvaiheessa kestänyt enää yhtään painoa, joten vaatteiden pitäminen siinä oli täysin mahdotonta… Ikeassa tuli vastaan tällainen huomattavasti kestävämpi malli ja tämä on niin tukeva, että jopa sen liikutus tuottaa vaikeuksia! Tykkään muuten erityisesti tuosta ”tasosta”, joka on rekin alapuolella. Ja tämä taisi olla noin 16.95€.

IDkuva4153s
Moni varmaan katsoo kauhulla siellä ruudun toisella puolella näitä kuvia ja miettii, että onko meillä oikeasti näin valkoista :-D Haha ei meillä oikeasti oo vaan nämä kuvat hämää! Toki tarkoitus on tuoda tänne vielä enemmän väriä ja lähdinkin liikkeelle näistä Lexingtonin patalapuista. Näissä on juuri ne värit, jotka sopii tänne ja varsinkin meidän lämpöisen puunsävyn kanssa! Näitä värejä olisi tarkoitus tuoda tänne lisää muun muassa tekstiilien avulla  Näiden hintoja on myös kyselty paljon eli vasemmanpuoleinen patalappu oli Stockmannilla 15.00€ ja patakinnas 19.00€.

_MG_4139
Viimeisenä vielä uudet kynttilänjalat, joihin pitää muistaa huomenna ostaa kynttilät Ikeasta! Millainen ihminen ostaa kynttilänjalat, mutta ei tajua ostaa samalla niihin sopivia kynttilöitä?? Nämä oli 9.99€/kpl ja valokuvakehyksiä lähti viime kerralla kolme kappaletta mukaan ja tässä näkyy niistä yksi, joka on myös kaikista hauskoin :-D Ne taisi kaikki olla noin 6.00€/kpl.

Olisitteko kiinnostuneita näkemään uudistuneen olohuoneen vai olisiko päivitetty koko asunnon esittelypostaus kivempi? Ja kertokaa ihmeessä mitä piditte syksyn uusista sisutushankinnoista?


62 Comments
 • Avatar
  Miims
  Posted at 21:47h, 05 syyskuu Vastaa

  Aivan ihana sisustus teillä :) ehdottomasti koko asunnosta ! :)

 • Avatar
  Alina
  Posted at 21:49h, 05 syyskuu Vastaa

  Kiva postaus! :-) Ihania kuvia ♥ Erityisesti mun mieleen on toi hedelmäkulho, Lexingtonin patalaput ja vaaterekki! :) Voi kumpa mun huoneeseen mahtuisi tollanen vaaterekki ja kaikenlisäksi siinä olisi ihania vaatteita.. :-D Hyvää viikonloppua sulle, iltaa piristävä lempparibloggaaja ♥

  http://onlythehorsesandme.blogspot.fi/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:55h, 05 syyskuu Vastaa

  Oi kiitos paljon :) Me ollaan kans tosi tyytyväisiä tähän ja vihdoinkin alkaa näyttämään kunnolla valmiilta! Ja se koko asunnon esittely voisi olla kyllä kiva, kun muutoksia on tapahtunut muuallekkin viime kerran jälkeen! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:00h, 05 syyskuu Vastaa

  Kiitos hirmuisen paljon :') Nuo on muuten munkin suosikit näistä kaikista ja tuo vaaterekki varsinkin ♥ Se voittaa nimittäin edellisen mennen tullen! Ää voi ei :/ No viimeistään sitten jos oot muuttamassa joskus pois kotoa niin voit hankkia sellaisen :p Tuo on siitä vähän hankala sijoittaa, että se vie juuri tuota tilaa niin paljon… Kiitos paljon ihanista sanoista ja mukavaa viikonloppua myös sulle Alina ♥

 • Avatar
  Anniina Kulta
  Posted at 22:12h, 05 syyskuu Vastaa

  Ehdottomasti haluan nähdä koko sisustuksen! Tosi kivan näköisiä kuvia. Haluaisin itsekkin tuollaisen vaaterekin, mutta makkari on liian pieni :(

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:29h, 05 syyskuu Vastaa

  Väritön ikeatalo.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:33h, 05 syyskuu Vastaa

  Upeita juttuja! (: Sisustuksenne miellyttää minuakin ja tekisi mieli ottaa ideoita, mutta jospa sitten kun muutan pois kotoa. Ehdottomasti koko asunnon esittely (: mieluusti kuvina sisustusjutuista sekä videona koko asunnon sisustuksesta (: Voisin kuvitella että videosta näkee paremmin (:

 • Avatar
  Janni
  Posted at 22:50h, 05 syyskuu Vastaa

  En ehkä kestä! Niin ihanan näköstä! Sulla on kyllä ihana maku mitä sisustukseen tulee ja valkoinen se vaan toimii <3

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:51h, 05 syyskuu Vastaa

  "sydänsilmäinen emoji " voi apua miten ihana sisustus teillä on !!! Ahh, rakastuin. Tykästyin tosi paljon noihin tikkaisiin, ihanan vaalea tunnelma niissä, voisin kotiuttaa itsellekkin ♥

 • Avatar
  Elina
  Posted at 22:52h, 05 syyskuu Vastaa

  teillä on ihana koti! ihanasti piristää vaaleutta noi vihreät ja muutkin kasvit!

 • Avatar
  Sirkku
  Posted at 23:00h, 05 syyskuu Vastaa

  Ihania juttuja! Varsinkin vaaterekki ja vielä täynnä tota ihanaa sävyä.. :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:00h, 05 syyskuu Vastaa

  Hah, onneksi et asu meidän naapurissa, ikeaan menee autolla alle 5 minuuttia..:-D ihania ostoksia, varsinki noi tikkaat jne, lexintonin kamat ja viimesen kuvan kehykset! Oon ite kokoamassa kehyksistä epämääräistä kollaasia, ja noi kehykset taitaa seuraavalla ikea-reissulla lähteä mukaan! Sulla on kyllä tyylisilmää sekä pukeutumisessa että sisustuksessa, ihania asuja ja muuta! Vähänkö oli kiva huomata, että tänään tulikin kaksi postausta ^_^ ja on varmaan sanomattakin selvää, että asunnon esittely ei olisi pahitteeksi ;-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:05h, 05 syyskuu Vastaa

  Tässä postauksessa oli melko paljon kirjoitusvirheitä, kannattaa kiinnittää yhdyssanoihin huomiota :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:12h, 05 syyskuu Vastaa

  Oo miten ihana kuulla, että olisit kiinnostunut näkemään koko sisutuksen :)! Kiitos paljon Anniina :) Ää voi eikä… Tuollainen rekki vie kyllä yllättävän paljon tilaa :( Meilläki menee puolet yhdestä seinästä :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:13h, 05 syyskuu Vastaa

  Me tykätään ja väriä löytyy juuri sopivasti :) En tykkää myöskään siitä, että on liian paljon värejä :s Valkoinen on jotenkin rauhoittava väri :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:18h, 05 syyskuu Vastaa

  Kiitos :)! Voi ota ihmeessä ideoita, se on yksi syy miksi mä tätä blogia teen :) On kiva, että moni saa näistä ideoita ja inspiraatiota. Voisin kyllä esitellä koko asunnon ja mä tein tästä silloin, kun muutettiin niin videon mutta nyt tämä on aivan eri näköinen :D Joten ehkä pieni päivitys esittelylle olisi tarpeen! :)

 • Avatar
  Reetta Vilhelmiina
  Posted at 23:19h, 05 syyskuu Vastaa

  Äää miten voikaan olla noin ihanasti sisutettu koti♥ Ihan unelma! Noi vihreet kasvit tuossa tikkailla on älyttömän kivan näköisiä ja tuo paljon ilmettä. :3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 05 syyskuu Vastaa

  Voi Janni miten ihanasti kirjoitettu kommentti! Kiitos älyttömästi :) Ja oon sun kanssa niin samaa mieltä:) Ei oo parempaa väriä sisutukseen kuin valkoinen <3!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:42h, 05 syyskuu Vastaa

  noi tikkaat on niin ihanat ja itekkin ois semmoset tarkotus hankkia. ja tottakai teet sitten olkkarista ja niistä uusista jutuista postausta!:)

 • Avatar
  Petra
  Posted at 23:54h, 05 syyskuu Vastaa

  Ihania sisustusjuttuja!! <3 ja olis kiva nähdä koko asunnon sisustus! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:14h, 06 syyskuu Vastaa

  Ää eikä miten huippua kuulla, että meidän sisustus miellyttää sua!!:) Nuo tikkaat on kans mun suurin heikkous ja nyt niitä löytyy kaksi kappaletta… Nyt vaan Jyskiin hakemaan omasi ;) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:15h, 06 syyskuu Vastaa

  Kiitti kovasti Elina (: Veit sanat mun suusta! Mä oon nimittäin ihan samaa mieltä :) Ne tuo tänne kivaa eloa ja raikkautta!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:26h, 06 syyskuu Vastaa

  Iso kiitos !:) Voi se on kans mun yksi suosikki "huonekalu" ja sen ilmettä pystyy helposti vaatteiden avulla muuttamaan :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:31h, 06 syyskuu Vastaa

  Mitääh! Onneksi en asu! Olisin siellä oikeasti joka päivä varmaan kiertelemässä :-D! Hei sellaiset kollaasit on kivoja ja oon nähnyt muutaman itse tehdyn, jossa on käytetty itse asiassa juuri tuota postauksessa näkyvää kehystä, toimii mun mielestä tosi hyvin :p Oo kiitos paljon ja kiva kuulla, että postausrytmi on mieluinen :) Sellainen voisi olla kyllä kiva pitkästä aikaa ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:35h, 06 syyskuu Vastaa

  Mä huomasin ne kans vähän ennen sun kommenttia :) En tiedä mikä siinä on, kun käytän Bloggerin oikeinkirjoitusta niin se heittää yhdyssanat erilleen tai poistaa välistä sanoja… Taidan kokeilla ens kerralla ilman sitä. Kiitos sulle, kun tulit kertomaan! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:38h, 06 syyskuu Vastaa

  Wau kiitos hurjasti ♥ Sun kommentti piristi niin paljon mun perjantai iltaa! Mä oon ihan samaa mieltä sun kanssa, ne tuo jotenkin omalla tavallansa raikkautta ja eloa sisustukseen =)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:39h, 06 syyskuu Vastaa

  Eikö ookkin :) Ne sopii niin moneen paikkaan ja ulkonäköä on helppo muunnella eri sisustusjutuilla :)! Hei voisin kyllä tehdä niistä postauksen niin näkisitte tämän valmiina :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:41h, 06 syyskuu Vastaa

  Voi miten kiva huomata, että nämä oli mieluisia :) Ja mä voisin kyllä jonkun postauksen siitä tehdä:) Samalla näkisitte kokonaiskuvan ja lopputuloksen <3

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 09:09h, 06 syyskuu Vastaa

  Ihania juttuja :) noi pallovalot, puutarjotin ja vaaterekki on niin mun lemppareita ♥ täytyy sanoo, et teidän kämpässä on kyllä sisustus ja värit kohdallaan! Vaikka valkosta onkin paljon, niin näiden kuvien perusteella se saa koko kämpän näyttämää just niin ihanalta ♥ näkisinki mielellään koko sisustuksen ♥

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 09:20h, 06 syyskuu Vastaa

  Ihania sisustusjuttuja! :) Noo mä odottelen tänne Seinäjoellekin sitä Ikeaa, niin ois ainakin lähellä. ;D Ite oon ens viikonloppuna menossa Ikeaan. Tiedän kyllä et sinne menee ihan sikana rahaa, vaikka tarkotus ei tällä kertaa ookaan ostaa sieltä mitään isompaa. :D Tuo Anttilasta ostettu kello on kyllä upea! :) Minimanista löytyy myös kaikkea ihanaa♥

 • Avatar
  Camilla Josefiina
  Posted at 10:09h, 06 syyskuu Vastaa

  Oi että! ♥ Ihan Dream Home! Ja joo koko asunnosta postausta vain!;)

 • Avatar
  Julia
  Posted at 11:34h, 06 syyskuu Vastaa

  Ei vitsit miten ihania juttuja! Ja uusi asuntoesittely olisi tosi kiva :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:01h, 06 syyskuu Vastaa

  mä just pari päivää sitten selasin jotain vanhoja postauksia ja huomasin että sulla oli samainen rekki kun mulla joskus vuosi sitten ja nyt oot ostanut samanlaisen valkoisen mikä mullakin haha :-D mullakin hajosi se vanha musta ihan käsiin…

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:11h, 06 syyskuu Vastaa

  Niin ihanaa kuulla, että sä pidit näistä hankinnoista ja koko sisustuksesta ♥ Mä oon kans älyttömän tyytyväinen tähän ja täällä alkaa vihdoinkin olla valmista :) Ja oon samaa mieltä sun kanssa, että vaikka täällä on paljon valkoista niin silti tämä on kodikas:)! Sellainen koko sisustuksen esityelypostaus voisi olla kyllä kiva :)♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:18h, 06 syyskuu Vastaa

  Kiitti Jenni! :-) Sama täällä!! Onko se jo varmistunut, että tuleeko se tänne vai ei :o Olisi ihan huippua jos tulisi! :) Oo vähän kiva! Sama juttu, taas saa kassalla järkyttyä, kun myyjä sanoo loppusumman :D Aina sitä ajattelee, että nyt en osta paljoa ja muutaman jutun halvalla, mutta todellisuus on jotain ihan muuta pois lähtiessä :D Kiva kuulla, että se on mieluinen ja Minimanista saa nykyään paljon kaikkea kivoja pieniä sisustusjuttuja ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:21h, 06 syyskuu Vastaa

  Aww kiitos tuhannesti Camilla ♥ Tämä on kyllä juuri sellainen mistä oon haaveillut kauan ja enää muutama pieni hankinta niin tämä on täysin valmis :) Hei voisin kyllä tehdä koko asunnosta postauksen ;-))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:22h, 06 syyskuu Vastaa

  Oo tosi kiva, että tykkäät! :> Ja sitä on moni toivonut, joten voisin kyllä kuvata uudestaan sen :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:26h, 06 syyskuu Vastaa

  Oikeesti! :D Haha meillä on sit samanlainen maku ;-) Mutta tuo on 3x parempi kuin edellinen :D Se oli niin heikkoa materiaalia eikä yläpuolella oleva tanko pysynyt enää ylhäällä… Tämä on onneksi paljon kestävämpi:)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:58h, 06 syyskuu Vastaa

  Teijän asunto on kiva mut ehkä liian paljon valkeeta.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:39h, 06 syyskuu Vastaa

  Satukko titämään onko noita rekkejä sellsina metallin värisinä? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:40h, 06 syyskuu Vastaa

  Ja vielä että pystyykö ton rekin korkeutta säätelemään?

 • Avatar
  Emma
  Posted at 16:06h, 06 syyskuu Vastaa

  Oikeesti sun kannattas miettii tiiäks sisustajan ammattia, oot meinaan iha helkkarin taitava siinä, ainaskin näiden sisustuspostauksies perusteella (-: sulla on silmää!
  Ja ihana postaus taas kerran, kuvat ihanan valoisia ja kauniita ♥

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 16:58h, 06 syyskuu Vastaa

  Oioi <33. Teidän koti näyttää niin ihanalta! Mun sisustusinto kasvaa kasvamistaan aina näiden kuvien jälkeen :D. Vielä pitäis jaksaa odottaa pari vuotta…

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 17:17h, 06 syyskuu Vastaa

  Valkonen on hirveen kylmä väri, mutta sun asettelut on toimii :-)

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 19:16h, 06 syyskuu Vastaa

  Joku kuukaus sitten oli Seinäjoen sanomissa juttu et se on vielä epävarmaa.:/ Ikea vissiin rakentaa ensin Lappeenrannan Ikean valmiiks ja kattoo sit et tuleeko ne tänne tai Vaasaan. Sais kyllä tulla lähemmäks.:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:45h, 06 syyskuu Vastaa

  Todella ihana postaus sain paljon inspiraatiota. Koko asunnosta olisi kiva saada postaus. Sinulla on ihana sisustus tyyli ja olisi samalla hauska saada tietää mistä saat inspiraatiota. Oletko aina pitänyt sisustamisesta, (oliko huoneesi teininä sisustettu vai ei?) Rakastan postausksia !

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:16h, 07 syyskuu Vastaa

  Hei mistä tilasit nuo Happy Lightsit? Yritin etsiä netistä, mutta juurikin noita valkoisia ei tunnu löytyvän mistään :(

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:25h, 07 syyskuu Vastaa

  Se näyttää näissä kuvissa tosi valkoiselta, mutta ei täällä ihan noin valkoista oo. Tarkoitus on kuitenkin tuoda tänne lisää väriä tuomaan eloa lisää! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:35h, 07 syyskuu Vastaa

  Ei oo muuta kuin tämä valkoinen :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:37h, 07 syyskuu Vastaa

  Joo pystyy, siinä on reunoilla sellaiset lukitukset niin rekki pysyy tiukasti kasassa! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:52h, 07 syyskuu Vastaa

  Ää voi ei ihana sinä! ♥ Mulla on ollut itse asiassa joskus haaveena ammatti sisustuksen parissa ja kyllä se vieläkin vähän houkuttelisi! Saa nähdä jos joskus siihen päätyisin ;-) Ihana kuulla, että nämä kuvat ja postaus oli mieluisia :) Kiitos vielä kerran ihana Emma ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:55h, 07 syyskuu Vastaa

  Kiitos tuhannesti!! :) Voi eikä :D Mutta sulla on nyt hyvin aikaa suunnitella ja miettiä tulevaa sisustusta rauhassa :) Sitten, kun se koittaa niin se on varmasti kaiken odottamisen arvoista <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:59h, 07 syyskuu Vastaa

  Tietyissä sisutuksissa ehkä, mutta mun mielestä täällä tuo lämpöä lämmin puunsävy :) Kiitos paljon! :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:05h, 07 syyskuu Vastaa

  Oo tämä kommentti piristi tosi paljon :) Ja kiva huomata, että koko asunnon postaus kiinnostaisi! Mä haen inspiraatiota sisustuslehdistä ja Instagramista sekä omasta päästä. Mua on oikeastaan aina kiinnostanut sisustaminen, esim. teininä olin yhtä tarkka huonekaluista ja väreistä :) Kiitos kovasti :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:07h, 07 syyskuu Vastaa

  Mäki etsin kauan aikaa valkoisia, kun niitä on jotenkin tosi huonosti saatavilla :-/ Mutta löysin nämä lopulta Seitashop-nimisestä verkkokaupasta :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:09h, 07 syyskuu Vastaa

  Voi ei :s Mä olisin jo niin halunnut, että Seinäjoelle alettaisiin rakentamaan sitä… Noh, mutta Vaasakin on jo aika lähellä jos se sinne tulee :)!

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 15:10h, 07 syyskuu Vastaa

  Koko asunnosta postaus ois paras mut tääki oli tosi ihana! <3

 • Avatar
  Cami - I wait for no man
  Posted at 23:27h, 07 syyskuu Vastaa

  Ikeassa ei oo kyllä mitään vikaa :) Valkosesta tulee kyllä helposti liian "kliininen", mutta varmasti teillä sitä väriä löytyy jos kuvat ois vähän isommat. Ikeasta puheenollen, oliko noi kynttilänjalatkin sieltä`? (Vika kuva)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 08 syyskuu Vastaa

  Ihana kuulla, että pidit ja voisin kyllä tehdä koko asunnostakin ;-) <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:29h, 09 syyskuu Vastaa

  Voi apua, kaikista maailman blogeista ja bloggareista olen vihdoin löytänyt sen suosikkini <3 Rakastan aivan kaikkea tässä blogissa, ja jaksan lukea jopa tekstit (tätä ei tapahdu usein..) :D Hei ja sinulla on aivan upeita valoisia ja "vaaleita" kuvia, millä ne otat ja mitä käytät muokkaukseen? :)

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 15:37h, 10 syyskuu Vastaa

  Nyt en kyllä ymmärrä, miten oon näin jäljessä lukemassa sun postauksia, nyt vaan kun mulla on koulut, harrastukset ym. alkaneet niin ei oikeen ehdi tehdä yhtään mitään, onneksi nyt mulla on aikaa lukea sun postauksia, enkä malta odottaa. :-) Ensinnäkin oon tällästä sisustuspostausta odottanut jo siitä lähtien kun sen mainitsit joskus tekevän ja teidän kodin "pienet yksityiskohdat" näyttää niin siisteiltä ja sun tyylisiltä *_* Noi sistustustikkaat on muuten aivan ihanat ja oot järjestellyt noi tavarat siihen ihanasti, tollaset pallolamput ( :D ) mäkin haluisin itselleni, kun ne näyttää varmasti niin kivoilta pimeinä aikoina❤️ Muutenkin nuo kaikki yksityiskohdat näyttää superihanilta ja valosilta ja ootan innolla seuraavaa sisustuspostausta, jos pitäis nyt valita niin tee seuraavaksi sun koko asunnosta päivitetty versio ;-)

 • Avatar
  Jansku
  Posted at 17:49h, 10 syyskuu Vastaa

  koko kämpän :) ! teil on jotenki niin ihana koti! kuvista hehkuu lämpö ja raikkaus :)

Post A Comment