Classic quilted jacket

_MG_3309k
Huomaatteko kuvissa mitään uutta?? Vihjeenä voin antaa sen, että uutuuksia näissä näkyy kaksi kappaletta ja kummatkin on yksiä Helsingin löydöistä Tarkoitus oli esitellä nämä muiden ostosten kanssa samassa esittelypostauksessa, mutta en tunnetusti malttanut odottaa näiden ikuistamista päivän asuun… Noh ehkä se on vaan hyvä juttu, sillä päällä kaikki vaatteet tulee oikeuksiin huomattavasti paremmin kuin henkarilla!

_MG_3193se

rit6-002
Ettei teidän tarvisi siellä kauaa pähkäillä niin paljastan, että uudet löydöt syksyä varten on kuvissa näkyvä vaalean beige tikkitakki sekä vaaleansininen paksu kaulahuivi. Mun ostoslistalla Helsinkiin lähdettäessä oli vaalea tikkitakki ja uusi kaulahuivi – En tiedä mitä ihmettä tapahtui, mutta löysin ne sieltä heti! Etsiminen ei siis edes ehtinyt alkaa kunnolla :-D Oon haaveillut tuollaisesta vaaleasta tikkitakista jo viime keväästä lähtien, mutta sellaisia ei tuntunut olevan missään myynnissä. Tämä Helsingin reissu tuli niin hyvään kohtaan, sillä Zaraan oli juuri ilmestynyt kasoittain uusia syystakkeja. Kävelin sisään, näin näitä muutaman rekissä ja jäljellä oli enää yksi mun koko! Nopea sovitus ja kassan kautta onnellisena jatkamaan matkaa…

_MG_3326c

_MG_3280iz
Halusin myös löytää jonkun erilaisen huivin syksyksi/talveksi. Multa löytyy nimittäin paljon mustia, harmaita, puna-sekä beigeruudullisia huiveja, mutta joku raikas väri niiden joukosta uupui. Ihastuin jo viime talvena Cubuksen paksuihin kaulahuiveihin ja tiesin, ettei sen valikoima petä tänäkään vuonna! Kaikkien värien joukosta löytyi tämä vaaleansininen, joka on muodostunut yhdeksi lempiväriksi viime kuukausina (jos ette oo vielä sattunut huomaamaan…) Yhtenä tärkeimpänä ominaisuutena oli kuitenkin, että se sopii tämän tikkitakin kanssa yhteen ja tämähän oli kuin sille tehty! Niin ja hintaa tällä takilla oli Zarassa 79.95€ ja huivilla Cubuksessa 19.90€.

rit6-001

_MG_3230s

Jacket Zara (new) | Shirt Gina Tricot | Pants Dr.Denim | Bag Guess | Scarf Cubus (new) | Shoes Palladium | Watch Guess | Ring H&M;

Näiden uutuuksien seuraksi puin päälle perus mustat Dr. Denimit piiiitkästä aikaa, paljon mielipiteitä täällä ennemmin jakaneet Palladium kengät, nahkalaukun sekä kultaisen kellon + sormuksen. Nyt alkaa pikkuhiljaa olla suurimmat syksyn must have-hankinnat tehtynä ja vieläpä yllättävän nopeasti Yleensä oon aina viimeisten joukossa kaupoissa harmittelemassa, kun kaikki koot on loppu… Jotain parannusta on ainakin tapahtunut viime vuoteen verrattuna :-D

Mitäs te tykkäätte tästä takista? Ja kertokaa ihmeessä mielipiteitä muutenkin tästä syksyn toisesta asukokonaisuudesta?


79 Responses to “Classic quilted jacket”

 1. Avatar Janni sanoo:

  Ihana takki, oijoijoi! Tikkikuvio tuo tohon sitä jotain <3 Koko asu tosin toimii taas paremmin ku hyvin :)

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  tykkäsin enemmän sun entisestä hiusväristä :(

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Mä ajattelen ihan samalla tavalla!!<3 Tuo on kyllä niin täydellinen takki kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Voi kiitos paljon sulle! :)

 4. Avatar Milla G sanoo:

  ZARAAN TULLUT SYYSTAKKEJA?! Härregud mun on pakko päästä sinne :D Ensi viikon Tampereen reissu sattuukin just oikeeseen kohtaan, haha. Aivan ihana asu taas kerran ja tuo huivi on rakkautta! <3

 5. Avatar Jutta sanoo:

  Hyvä etten mä nyt oo varaamassa seuraavia junalippuja Helsinkiin :D. Taisin rakastua tuohon takkiin aikas paljon <333. Ei voi muuta sanoa kuin että se on täydellisimpiä takkeja, mitä oon nähnyt <3. Ja toi huivi! Niin täydellisiä molemmat! Ja sopii sun tyyliin aivan täydellisesti! :))

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Harmi kuulla, että tykkäsit siitä enemmän :/ Mutta tämä hiusväri ei oo kokonaan pysyvä vaan tarkoitus olisi lähipäivinä varata kampaaja ja käydä värjäämässä hiuksiin tasainen vaaleanruskea sekä laittaa raitoja tuomaan niihin eloa :)!

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Joo!! Ainakin Helsinkiin oli tullut paljon erilaisia tuollaisia takkeja, nahkatakkeja yms. :)! Oo voi vähän kiva! :) Voisin kans lähteä vaikka heti uudestaan sinne ostoksille :D Kiitos hirmuisen paljon Milla :') <3

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihana :D! <3 Oon sun kanssa niin samaa mieltä :) Vaikka kyseessä on yksinkertainen takki niin siinä on silti jotain mikä kiehtoo :) Tykkään kans älyttömän paljon:)! Kiitos paljon ihanainen <3

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  oi miten kiva asu ja tuo huivi tekee tuosta asukokonaisuudesta tosi raikkaan! ja täydellisen kaunis sinä :–) siun blogia en voi lukea kadehtimatta ;)

 10. Avatar Mimmu sanoo:

  Ihana takki! Mä tänää varasin kanssa tumman tikkitakin itelleni en malta odottaa että pääsen sen hakemaan! :))

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minkä muun värisiä huiveja siel oli myynnissä ? :) noita samoja

 12. Avatar Matilda sanoo:

  Onko sun hiukset luonnossakin noin punertavat vai tekeekö muokkaus sen ?:) ihana takki!

  mbelovely.blogspot.fi

 13. Kuis paljon toi takki muute makso? :) Pitänee käydä tsekkaamassa

 14. Avatar Henna sanoo:

  En tiiä miks tää kommentti edes osui mun silmään, mutta Tampereella ei vietävä kyllä ole Zaraa! :( Täältä pitää aina lähteä Helsinkiin tai johonkin muualle jos haluaa siellä shoppailla! :(

 15. Avatar Vilma sanoo:

  onpa ihania uutuuksia!<3

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joko en vaan ymmärtänyt kommenttia tai se tarkotti oikeasti sitä mitä ajattelin, mitä tampere lohduttaa siinä että zaraan on tullut takkeja?xD ei zaraa siellä ole

 17. Avatar Helmi sanoo:

  Niin ihana takki! oon juuri miettinyt että mimmoisen takin sitä hankkis syksyksi.. Tykkään klassisista vaatteista ja asusteista, väreinä vaaleista, ja yksityiskohtina kultaisesta – tuo takki olis siis juuri täydellinen! <3 harmi vain täälä päin ei Zaraa ole, niinkuin tiedät.. Huivi on myös älyttömän ihanan näköinen! Ja sä oot ollut taas niin kauniina ja kivasti pukeutuneena matkassa! :-) tiivistettynä tämä postaus oli juuri täydellinen<3

 18. Avatar Emilia sanoo:

  Aivan ihana tuo takki ja huivi, aiii että ♡♡♡ harmi että täällä oulussa ei oo zaraa, kuolaan nimittäin useasti niiden valikoimaa muiden blogeista, haha! Muutenkin koko asukokonaisuus näyttää super hyvältä. Ja sinä aina niiin kauniina ♡

 19. Avatar Kata sanoo:

  Oi mä oon ihaillut tollasta baby blue huivia BikBokissa pariin otteeseen, mut tuntuu et väri ei oikein pue mua. Sulle käy älyttömän hyvin, uusi hiusvärikin on tosi kiva. Tosin se entinen oli munkin mielestäni parempi, elä käsitä siis väärin nimittäin tämäkin on upea! Ja jos meinaat vielä kampaajalla käyttää ja värjäillä lisää niin mikä ettei;)

 20. Noi kengät on jotain niin upeeta. Paljonko niillä on hintaa? Ja mistäköhän voisin saada semmoset vielä? Ei oo mulle tuttu tuo Palladium:)

 21. Avatar Heidi sanoo:

  Toi huivi on jotenkin piristävän värinen, koska yleensä ei vaaleansinistä paljoa näy kaupungilla liikkuessa. Itsekin ajattelin perjantaina suunnata Cubukseen ja etsiä uuden huivin koulun alun kunniaksi ♥

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tampereella ei oo Zaraa…

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  onko noi dr. denimit hyvät? sun mielestä? mun kaverilla on ja sillä on jo lähtenyt purkaantuun ja värii lähtee ua kuluu. oon miettiny et ostaisinko mut nii :D

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tuo asu on aivan täydellinen! Pakko saada tuommonen huivi ja noi ihanatihanat kengät!!!! :oo <3<3

 25. Toi huivi on niin ihanan lämpösen näkönen ja tosi kivan värinen! :) Mä oon niin innoissani syksystä ja niistä kaikista syksyisistä asuista, joita toivottavasti vielä sun blogista bongaan. ♥

 26. Sulla on aina niin ihana tyyli :) ♥ Lämpimän näköinen talvitakki ja kaunis!

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitos hurjan paljon!! :) Niin ihana kuulla, että tämä asukokonaisuus oli sun mieleen :) Aw höpö höpö! :)<3

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Kuulostaa niin hyvältä ;> Tummansininen on myös ihana väri tälläisessä takissa ja tikki vielä korostaa näitä värejä kivasti! :))

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Siellä oli tämä, puuteriroosa, todella vaalea beige, musta ja kaksi eri sävyistä tummansinistä :)!

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Ei oo:) Tuo valo näköjään korostaa niihin tuollaista punaista sävyä lähikuvissa :) Mun nykyinen hiustenväri näkyy ehkä parhaiten Weekend in Helsinki-postauksessa :) Kiva kuulla, että tykkäsit siitä! Se on munkin mielestä aivan liian ihana :p

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Se maksoi 79.95€ :) Joo käy ihmeessä ja toivotaan, että on vielä kokoja jäljellä! :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Wau kiva kuulla, että Vilma tykkäsit näistä!<3

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Hei mulla oli kans ihan samanlaiset "kriteerit" takkiin, kun lähdin sitä ostamaan ja tämä takki jopa ylitti kaikki toiveet ja odotukset<3 Suosittelen kyllä lämpimästi harkitsemaan tätä :)! Se menee niin moneen eri asuun ja vaikka se on yksinkertainen niin se ei kuitenkaan ole tylsä :)! Niinpä… Mun mielestä Zara saisi tulla muuallekkin, edes lähelle Vaasaa :-/ Toivotaan, että vielä joskus toive toteutuu:) Sä osaat sitten aina kirjoittaa niin piristäviä kommentteja :) Iso kiitos sulle ihana<3

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla, että tykkäät siitä :)! Tuo on niin ärsyttävää! Täältäkin pitää lähteä Helsinkiin asti ja matkaa sinne kertyy per suunta noin 5 tuntia :s Mun mielestä se olisi tervetullut muuallekkin niin niiden vaatteista pääisisi useammin nauttimaan ;) Voi miten ihanasti kirjoitettu kommentti :) Pus<3

 35. Arvelinki sen olevan jotain tota luokkaa, Zaran takit on aina hitusen hinnakkaampia :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Äää voi eikä :s Tosi harmi kuulla, että se ei pua sua vaikka mun mielestä se sopisi sun vaaleisiin hiuksiin tosi hyvin! :) Kiva kuulla, että kerroit mielipiteesi :) Tämä on vähän vielä tälläisessä vaiheessa, koska haluaisin siitä enemmän vaalean ja tarkoitus olisi värjätä vaalean toffeeksi ja tehdä lisää vaaleita raitoja :) Mun mielestä sellainen kuulostaisi vielä paremmalta ;)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Oon sun kanssa niin samaa mieltä :) Niiden malli on tosi upee ja näyttää jalassa hyvältä :) Mä oon tilannut omani Nellyltä ja siellä niitä myydään edelleen, kannattaa myös googletella eri nettikauppoja :) Oon nähnyt noita mun mielestä muuallakin! :> Ja hintaa noilla oli 69.95€ :-)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Totta muuten! :) Muakaan ei oo tullut vielä kertaakaan kaupungilla vastaan vaaleansinistä huivia :> Oo vähän kiva! :) Siellä on niin ihanan iso valikoima, joten toivottavasti löydät mieluisesi ♥

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon tykännyt tosi paljon :) Nämä mun mustat on ollut mulla nyt reilu puoli vuotta ja pientä värien kulumista on esim. polvien kohdalla havaittavissa, mutta kaikki mustat farkut alkaa kulumaan siitä :) Lisäksi oon pessyt näitä vaan muutaman kerran ja enemmänkin tuulettanut, laittanut pakastimeen jne. :) Yleensä myyjät neuvoo kaikkea tälläistä niin ne pysyy paremassa kunnossa :) Kannattaa ainakin kokeilla, koska luulen että tuut tykkäämään =)!

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitti hirmuisen paljon :) Mukava kuulla, että tykkäät niistä :) Nuo kengät on tosi mukavat jalassa, vaikka ne ei usein siltä näyttäkkään :) Lisäksi ne pysyy huomattavasti paremmin valkoisena kuin esim. Converset :) ♥

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kyllä tosi lämmin ja tykkään paljon tuosta materiaalista, jota Cubus käyttää huiveissaan:) Sellaista, joka tuntuu iholla ihanan pehmeltä :) Voi ei miten kivasti sanottu :) Tuut varmasti näkemään täällä vielä monen monta syksyistä asua ♥

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Super iso kiitos sulle Heidi :) Osaat piristää usein näillä sun ihanilla sanoilla :)♥

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Hei mäki tajusin nyt vasta, kun kommentoitte että en oo koskaan nähnyt/kuullut, että siellä on Zara :) Ja oon sitä mieltä, että se saisi tulla muuallekkin päin Suomea! :/

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Joo niin on :) Mutta tämä on ehdottomasti ollut sen arvoinen!:)

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  muokkaat näitä kuvia ihan liikaa! liian kirkkaita ja värit ottaa silmiin.

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla on todella ihana tyyli! ♥ Tykkään todella paljon etenkin tuosta huivista.

  Löysin muuten blogisi vasta ihan vähän aikaa sitten ja pakko sanoa, että olen ihan rakastunut erityisesti kuviin. :) Ne ovat niin ihania! ♥

 47. Avatar Sofia sanoo:

  Ihana takki! Tykkään paljon asukokonaisuudesta<3

 48. Avatar Anonyymi sanoo:

  Zarassa on kyllä kivoja takkeja :) suomes ne on vaan nii "ylihinnoiteltuja" verrattuna esim etelä-Euroopan zaroihin:D mistä oot ostanu noi kengät? Tiäkkö missä niitä myydään :)? Todella kivan näköiset :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa tosi harmi, että oot tuota mieltä :( Mä taas tykkään kirkkaista kuvista :) Mutta ne on vähän makuasioita:)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos sulle paljon ihanasta aamun aloituksesta :) Piristit mun alkavaa päivää heti tällä kommentilla :) Niin ihana kuulla, että oot tykännyt tästä :)! Kiitos vielä kerran ♥!

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Oon kans niin samaa mieltä :) Ihanempaa takkia en olisi voinut toivoa syksylle :) Kiitos paljon Sofia<3

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on! :) Joo oon kans kuullut tuosta, että muualta saa huomattavasti halvemmalla :D Nuo kengät on tilattu Nellyltä ja siellä niitä ainakin myydään :) Eikö ookkin! Kivaa vaihtelua Converseille=)!

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  mä käytin dr. denimejä mont vuotta ja nyt kun ajattelen niin eihän ne nyt NIIIN hyvät oo :/ värit kuluu tosi helposti, hajoaa helposti, löystyy jne, joten ei hintansa väärtti pitkällä tähtäimellä kun niitä saa ostaa uudet niin usein. mä suosittelen cubuksesta sellasia kuin jane jeggin! maksaa puolet vähemmän ja on tosi kestävät! :)

 54. Avatar Emma sanoo:

  Aww miten söpön värinen toi huivi on! :–) ja koko asu taas kerran aaaivan upea ja oot vaan niin kaunis ♥ :3

 55. Avatar Nelli sanoo:

  tää asu on ihan mielettömän kiva sun päällä ♥ perus nahkatakin sijaan toi tikkitakki on älyttömän kivaa vaihtelua, varmasti mukava päällä ja ihanan hempeen värinen :) ♥ siihen lisäks toi ihanainen guessin laukku ja vaaleita sävyjä, niin täydellinen asukokonaisuus on valmis ♥ tykkään tooosi paljon, jos ei tullu viel selväks hah :-D ♥

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  onko sulla tatuointeja ? jos on niin oisin kiinnostunut postausksestajoka koskee niitä ! :3

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  aivan täydellinen asu! rakastuin tuohon takkiin ja huiviin<3 ja nuo kengät on myös tosi kivat :)! yks ihanimmista asuista mitä oon sun blogissa nähnyt<3 :)

 58. Avatar Anne H sanoo:

  Todella kaunis takki ja haluaisin itsekin samankaltaisen huivin :) Muistatko oliko kyseisiä huiveja vaaleanpunaisina/puuterinvärisinä siellä Cubuksessa?

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Tykkään kans niin paljon:) Tuo on jotenkin ihanan raikas väri ja tuo kivaa vaihtelua muihin väreihin:) Aw ihana sinä, kiitos tuhannesti Emma :)♥

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten ihana kuulla, että tykkäsit tästä :) ♥ Tuo takki on kyllä kiva lisä muiden nahkatakkien yms. joukkoon ja tätä on yllättävän helppo yhdistellä moniin eri asuihin:) Tämä asu oli munkin mielestä jotenkin kivan raikas ja hyvä näin synkän syksyn alkuun :) Kiitos hirmuisen paljon ihanista kommenteista, joita kirjoittelet tänne ♥ :)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on :) Niistä löytyy montakin eri postausta Tattoos-tagista klikkaamalla blogin sivupalkista :)!

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Oi niin mukava kuulla, että tykkäsit tästä asukokonaisuudesta :)! Mä kans tykkään noista kaikista älyttömästi :) Kengät vielä viimeistelee koko lookin :p Voi tuo viimeinen lause sai mut hymyilemään onnellisena :) Kiitos<3!

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti Anne:) Suosittelen lämpimästi tuota huivia! Multa löytyy sama myös mustana ja materiaali on niiiin ihanan pehmeää <3 Joo oli! Niitä oli sellainen vaalean puuteriroosa :))

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Voi eikä:s Niin harmi kuulla, että sä oot tuota mieltä :/ Hei pakko kokeilla noita Cubuksen housuja joskus! :) Kiitti vinkistä:)

 65. Avatar Eerika sanoo:

  Aivan ihana toinen syksyn asu!❤️ Ei voikkaan muuta sanoa, että tuo tikkitakki on upea, sopii sulle niin hyvin ja samoin tuo ihanan värinen huivi! Noiden molempien värit korostaa sun hiuksia tosi kauniisti ja saa ihanan raikkaan vaikutelman piristämään syksyä :-) Tässä asussa on varmaan parasta juuri sen raikkaus ja värien sopivuus yhteen. Tuo baby bluen sininen sopii sulle vaan niin älyttömän hyvin! Ei syksy tarvitse aina olla pelkkää tummaa, noi näyttää nimittäin todella kivoilta yhdessä! Mullakin on tällä hetkellä hankinnassa uusi tikkitakki ja samantapainen huivi kuin toi sunkin (hassua kyllä, aina löytyy samat jutut hankintalistalta mitä sä oot juuri hankkinut :-D ). Mutta innolla odottelen näkemään sun muita Helsingin ostoksia! :-) ❤️

 66. Avatar Anni sanoo:

  Ihanat ja oon itekki katellu tollasta huivia!:) oot tosi kaunis<3

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Mä ajattelen kans noin ettei syksyn tarvitse aina tarkoittaa tummia sävyjä ja synkkyyttä… Väriä voi käyttää silloinkin ja mä tykkään erityisesti kaikista vaaleista väreistä myös syksyllä :)! Niin ihana huomata, että sä tykkäät mun asuista ja sitä kautta löydät myös itsellesi ostettavaa <3 Tuo takki on omalla tavallansa kyllä niin raikas ja se piristää monia erilaisia asuja :) ! Mä arvostan sitä suuresti, että jaksat olla niin aktiivinen lukija ja kommentoida niin usein ihanan piristäviä kommentteja :) Kiitos sulle hurjan paljon Eerika :)<3

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos hirmuisesti ihanista sanoista Anni :)<3!

 69. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla ei o tyylitajua ei sitten ei ollenkaan..

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa miks ei? :)

 71. Avatar Anonyymi sanoo:

  No ensinnäkin tuo laukku ei sovi kenkien kanssa olleenkaan ja sormus on ihan eri tyyliä kuin asu. Haluat selvästi vain näyttää että sulla on guessin laukku. Monessa muussakin postauksessa oot sekottanu ihan liian monia tyylejä yhteen asukokonaisuuteen. Eikä asuissa ole mitään ihmeellistä. Katso vaikka kenzasia ja huomaat mikä on muotia ja mikä ei.

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihana huivi! kävin heti ostamassa samanlaisen ja siitä tuli minun lemppari <3

 73. mulla on yhet vaaleet farkut cubuksesta, edelleen kestää eikä mitään moittimista ja ne on ollu käytössä ja lähes 3 vuotta :)

 74. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi! Oon suunnitellu sun blogin innoittaman että ostaisin itselleni nuo kengät. :) Ootko tilannu nellyltä? Mietin vain kokojen kanssa, että vastaako ne todella kokoaan vai kannattaako esim 39 jalkaisena ottaa koko 40 tai 38?

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! Oo vähän kiva<3 :)

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit ne on kyllä ehdottomasti ostamisen arvoiset :) Ja joo oon tilannut Nellyltä! Mulla on 37 jalka ja kengät myös samankokoiset, mutta nuo on tosi tiukkaa mallia eli jos on vähän epävarma ottaako isommat vai pienemmät niin sanoisin, että isommat :)!

 77. Avatar Anonyymi sanoo:

  kiitos paljon vastauksesta ! :)

 78. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kävin juuri eilen ostamassa tuon Cubuksen huivin. Viimeinen mallinuken kaulasta ja nyt näen sen täällä. Onneksi hankin tai olisi kaduttanut viimeistään nyt.

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kun kiva, että sä oot löytänyt kans tämän huivin :) Paksu huivi on kyllä syksyn pelastus. En malta odottaa, että pääsen käyttämään niitä :p

Kommentoi