20 Facts you didn’t know about me

Heippa Kävin tänään läpi teidän laittamia erilaisia postausideoita/toiveita ja kirjoittelin niitä mun pieneen vihkoon ylös etten vain vahingossakaan unohda niitä. Sieltä sivulta löytyi jo entuudestaan eräs postaus, jonka mä ajattelin toteuttaa ensimmäisenä! Tätä on nimittäin toivottu jo joskus ennemmin useampaan otteeseenkin. Eli kyseessä on faktapostaus, jossa on tarkoituksena kertoa teille erilaisia ja ehkä vähän oudoimpia faktoja mun käyttäytymisestä, pakkomielteistä, tavoista jne. Aloitetaan!

_MG_18231. Mä syön itseni tosi usein ”ulos” monista ruuista. Saatan hurahtaa täysin esimerkiksi vesimeloniin, ostaa sitä kaupasta päivittäin ja syödä sitä jopa kilokaupalla. Sitten yhtäkkiä sen syöminen loppuu kuin seinään! Näin kävi hetki sitten irtopähkinöille (oikeastaan oon jo salaa toivonutkin, että tämä tapahtuisi…) Vedin niitä ennen aina, kun mahdollista ja nyt ei laske enää yksikään! Näin on käynyt myös luonnonjugurtti + mysli yhdistelmälle, Makuunin irtokarkeille, neljän hedelmän tuoremehulle ja lista vaan jatkuu. Sanokaa nyt etten oo ainut, jolle käy näin??

2. Aina, kun kirjoittelen postausta niin ennen julkaisua luen koko postauksen esikatselun kautta läpi, katson kuvat ja palaan takaisin painamaan julkaise. Tämän julkaisemisen jälkeen mun on kuitenkin pakko mennä vielä lukemaan se julkaistu postaus blogista. Hyvässä tapauksessa saatan lukea yhden postauksen about 10 kertaa läpi ja yleensä sen jälkeen osaankin ne jo ulkoa! Joku sairas riippuvaisuus tarkistaa omat tekstit monta kertaa.

3. Lisää ruokajuttuja! Mä sain noin viikko sitten Cloettalta tuollaisen karkkiboksin lahjaksi ja se sisälsi monia erilaisia suklaalevyjä ja patukoita. Siitä päivästä asti, kun se tuli niin mulla on ollut joka ilta tapana maistaa muutama pala näistä. Laatikosta löytyy tällä hetkellä monia suklaapatukoita, joista oon ottanut paloja :-D Noi on kaikki niin hyviä etten osaa sanoa suosikkia, mutta yksi suositeltava on Jogood Crispy – Siinä yhdistyy herkullinen suklaa ja vohveli, no words needed

4. Mä en oo koskaan kipeä… Oikeasti! En oo ollut tänä vuonna kertaakaan vaan aina välillä on ollut päivän tai korkeintaan kaksi kurkku kipeä. En suoraan sanottuna muista enää edes, miltä tuntuu olla flunssassa tai kuumeessa. Jotkut teistä vanhemmista lukijoista saattaakin muistaa, että mä oon ollut edellisen kerran kipeä viime vuoden marraskuussa ja olin niin kuollut, etten päässyt viikkoon sängystä ylös. Oon terve 358 päivää vuodesta ainakin :-D Eli jos satun tulla kipeäksi niin oon sitten heti kunnolla sängyn vankina!

_MG_3280iz5. Mut saa kaikista parhaiten kiinni Whatsappin kautta. Mulla on puhelin tositosi usein äänettömällä enkä ikinä vastaa puhelimeen oikealla hetkellä! Pelottavinta on se, että mut saa jopa sähköpostilla nopeammin kiinni kuin soittamalla. Outoa?

6. Mulla on myös maailman oudoimmat makutottumukset. Mä rakastan tuoretta mansikkaa, mutta en voi sietää mansikkajäätelöä tai jugurttia. Mä tykkään kaikesta makeasta ja varsinkin kermavaahdosta, mutta en oo koskaan pystynyt syödä täytekakkua. En tykkää sitruunasta, mutta vesi sitrunaan kera on taivaallisen hyvää ja raikasta

7. Ajattelen usein, että mun täytyy tehdä tiettyjä asioita tietyssä ajassa. Kotona siivotessani ajattelen, että jos oon siivonnut tuohon ja tuohon kellonaikaan mennessä niin se on hyvä juttu. Myös kaupungilla kävellessä saatan ajatella, että mun täytyy ehtiä tuon paalun kohdalle ennen tuota autoa tai kävellä suojatie päästä päähän ennemmin kuin kukaan muu.

8. Tästä päästäänkin siihen, että mulla on pakkomielle varmistaa eri asioita. Ennen nukkumaan menoa varmistan vähintään viisi kertaa, että mulla on herätys päällä. Myös ennen pihalle lähtemistä saatan katsoa kymmenenkin kertaa, että kahvinkeitin on pois päältä ja ovi lukossa ennen kuin lähden. Saan usein kuulla Tatulta tästä palautetta, kun mun nukkumaanmeno ja lähteminen kestää normaalia pidempään.

_MG_08329. Aina kotiin tullessa on pakko riisua housut pois jalasta! Mä en pysty olemaan farkut tai muut tiukat housut jalassa yhtään rennosti. Tämän takia multa löytyy miljoonia eri olohousuja, shortseja ja leggareita, joita käytän kotona ollessani. Tällä hetkellä multa löytyy päältä rennompi jumpsuit haalari

10. Monesti teidän lukijoiden tunnistaessa mut meen ihan lukkoon… Joten, kun näette mut ja jos vaikutan vähän oudolta niin älkää ihmetelkö :-D Oon pikkuhiljaa alkanut jo tottua ja saamaan sanottuakin jotain järkevää, mutta ensimmäisillä kerroilla vahtasin vaan tyhmänä hymyillen… Hävettää vieläkin

11. Jotkut ihmiset on aamuihmisiä ja jotkut selvästi yöihmisiä, mutta mä oon molempia ollut aina. Rakastan valvoa pitkään ja yleensä ”oon aktiivisimmillani” yöllä. Tykkään muun muassa kirjotella postauksia yöllä ja silloin ajatus juoksee 100x paremmin kuin päivällä. Mutta toisaalta taas rakastan herätä aikaisin, syödä rauhassa aamupalaa, kuvailla ja siivota päivällä.

12. Löydän itseni hyvinkin  (lue: liian) usein selailemasta Etuovi.com-sivustoa. Rakastan katsella varsinkin hienosti sisustettuja myytäviä omakotitaloja ja samalla ajattelen mielessäni, että ”tuonne voisin muuttaa heti”, ”tuonne ehkä”, ”tuolla on liikaa makuuhuoneita” ”tuolla liian vähän”. Tämä on parasta tekemistä tylsistyneenä!

_MG_305613. Tämän ehkä moni tietääkin ja ainakin mun läheiset, nimittäin saatan ottaa pelkästä kenkäparista noin 50 kuvaa ja suurin osa vielä samalla tyylillä. Ja outoa kyllä niin se onnistunein on aina ensimmäinen tai viimeinen… Tämän takia mun tietokone on puolessa vuodessa täyttynyt miljoonista kuvista ja ensimmäisenä ostoslistalta löytyykin ulkoinen kovalevy. Onko teillä suositella jotain tiettyä merkkiä tai mallia?

14. Mulla on pakkomielle tehdä joka kuukausi jotain pieniä muutoksia blogiin – Oli se sitten bannerin päivitys, sivupalkin muokkaaminen tai ihan mikä vaan pienikin juttu käy! Viimeisimpänä oon muokannut blogin tagit järkevimmiksi sekä laajentanut niiden sisältöä. Sekä tällä hetkellä yritän kuumeisesti googletella, että miten saisin muokattua kommentoijien kuvat kommenttiboksiin pyöreiksi.

15. Mä muistan ihan ihmeellisiä asioita. Saatan muistaa monien sukulaisten vanhojen autojen rekkareita, biisejä, jotka on soinut tietyissä tilanteissa,  keskusteluja vuosien takaa, eri sarjojen repliikkejä, ala-asteen koulutehtäviä, joidenkin vanhojen vaatteiden ostohintoja, mun kodin huoneen kaikki eri järjestykset, lempikirjojen loppukappaleet kokonaan ulkoa sekä paljon muuta!

16. Mä kulutan aina kaikki löytämäni biisit loppuun… Kuuntelen niitä repeatilla päivästä toiseen Spotifyn kautta sekä joskus laulan mukana! Kuuntelen niitä yleensä niin kauan, että kyllästyn ja tämä kyllästyminen tapahtuu usein siinä vaiheessa, kun eri radiot vasta alkaa soittamaan niitä biisejä. Tällä hetkellä kovassa huudossa on Iggy Azalea feat. Rita Ora – Black Widow, joka soi parhaillaankin kuulokkeista

_MG_2207

17. Mä saatan usein lopettaa hengittämisen kesken puhumisen tai ihan minkä vaan. Jos oon oikein keskittynyt niin huomaamattani hengittäminen loppuu hetkeksi aikaa. Mä usein selittäessänikin saan kuulla huutoja, että ”hengitä Saija välillä”… Ei huonompi idea

18. Odotan joka vuosi innoissani uuden Big Brotherin alkamista, mutta ensimmäistä jaksoa katsoessani totean aina, ettei tämä ollutkaan niin hyvä kuin oletin. Joka vuosi myös vannon hakevani mukaan seuraavana vuonna, mutta en oo vieläkään sitä tehnyt. Ehkä otan itseäni niskasta kiinni ja haen ensi vuonna??

19. Mua alkaa ahdistamaan jos joudun käyttämään erilaisissa menneisiin kohdistuneissa kuvakollaaseissa samoja kuvia kuin täällä blogissa on näkynyt. Yksi kuva saa maksimissaan näkyä täällä kaksi kertaa ja bannerin kuvat lasketaan myös mukaan. ”Jouduinkin” sen takia lisäämään tähän postaukseen vähän esimakua tulevista postauksista – Tulossa on ainakin ostosten esittely, syksyn toinen asu, tuotearvostelu hiuksia vaalentavasta aineesta sekä paljon muuta!

20. Tällä hetkellä mietin, että mitenköhän moni siellä ruudun toisella puolella katsoo mua silmät suurena ja pitäen mua ihan superoutona :-D Haha toivottavasti ei kovin moni! Mutta löytyykö sieltä sielunsisaruksia? Entä mitäs tykkäsitte tästä postauksesta?


84 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:02h, 26 elokuun Vastaa

  Ihana tietää etten oo ainut jonka pitää aina iltaisin monesti tarkistaa että herätyskello on päällä! Jotenkin kyllä tosi outo tapa enkä yhtään tiedä mistä tämä on itselle myös tullut, mutta jostain syystä on vain aina pakko varmistaa uudestaan ja uudestaan että laittoiko sen herätyksen vaiko ei! :D Ja tosi kivoja nää tälläset postaukset! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:07h, 26 elokuun Vastaa

  ainakin 2, 7 ja 16 on iha tuttuja juttuja mulla :D onks sulla ton 7.kohdan kanssa myös silleen, että jos käytät mikroa nii pitää tehä joku juttu ennen ku mikro piippaa? :D

 • Avatar
  Petra
  Posted at 21:11h, 26 elokuun Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 • Avatar
  Petra
  Posted at 21:11h, 26 elokuun Vastaa

  Tosi kivan erilainen postaus! :)

 • Avatar
  Jere
  Posted at 21:13h, 26 elokuun Vastaa

  Voi ei, nyt ku luen näitä ni mulla on ihan älyttömän paljo samoja. Varmaa puolet :D

  Noi kaikki asioitten varmistelut on tuttuja, blogitekstit tulee luettua useaan otteeseen ja usein vielä muuta päivä julkaisun jälkeen, hengitellä unohdellaan kanssa….

  Tämmöset postaukset on kyllä nii kivaa luettavaa että! :D

 • Avatar
  Jenna Juliet
  Posted at 21:20h, 26 elokuun Vastaa

  Mulla on hei sama tuo 17! :D Siis mä en itse tajua mistä se oikeen johtuu, mutta välillä vaan jää hengittämättä haha :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:24h, 26 elokuun Vastaa

  Ää jes! Niin "helpottavaa" kuulla, etten oo ainoa!! :D Se on tosi ärsyttävä ja ehkä vähän hassukin tapa, kun nukkumaan meneminen aina venyy pitkäksi :D Mulla on vielä puhelin tosi usein eri puolella huonetta niin pompin miljoona kertaa sitä väliä varmistamassa, että se on päällä…:-D Kiva kuulla, että tykkäät näistä postauksista:') Munkin mielestä tämä oli kivaa vaihtelua! (:

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:25h, 26 elokuun Vastaa

  Tosi kiva postaus :-) Ja merkistä en tiedä, mutta suosittelen hankkimaan sen kovalevyn, koska itsellä hajos tietokone(sillon ei ollut vielä kuvia missään muaalla tallessa) ja olin ihan hädässä et mitä jos kuvat katos nyt sinne. Voi luoja mite iloinen olin kun kuvat pelastu ja samalla opin laittaa kuvat aina taltee toiseenkin paikkaa :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:26h, 26 elokuun Vastaa

  Oo niin huippua, että samoja tapoja/piirteitä löytyy myös sieltä! :) Ei oo, haha ihana :D! Mutta mulla on uunin kanssa niin eli jos uunissa on ruokaa valmistumassa niin ennen sitä pitää ehtiä kattaa pöytä, laittaa astiat ja vaikka mitä muuta :-D Joskus vaan pyörin ympäriinsä keittiössä… Tämä tapa pitää ainakin elämän kiireisenä :D!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:27h, 26 elokuun Vastaa

  Kiitos hirmuisen paljon Petra! (: Tosi kiva kuulla, että tykkäsit tälläisestä erilaisesta postauksesta :'))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:28h, 26 elokuun Vastaa

  Tämä tuli näköjään kaksi kertaa niin vastasin sulle tuohon ylempään:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:30h, 26 elokuun Vastaa

  Onko! Voi niin mukava kuulla, että samoja piirteitä löytyy muistakin :D Ajattelin jo, että moni pitää mua tämän postauksen jälkeen tosi outona..:D Haha mäki muuten luen niitä päiviä julkaisujen jälkeenkin :–D Kiva huomata, että pidit :)! Nämä on kyllä tosi hauskoja ja rentoa luettavaa muiden postauksien välissä :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:31h, 26 elokuun Vastaa

  etkai sä oikeasti hae big brotheriin, sano et se oli vitsi? :DDDDD

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:31h, 26 elokuun Vastaa

  Jee!! Mä aina tuon jälkeen ajattelen, että onkohan se kovinkin vaarallista mutta se vaan yksinkertaisesti unohtuu liian usein :D! Mutta ihana kuulla, että sama tapa löytyy myös sieltä :)♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:34h, 26 elokuun Vastaa

  Iso kiitos! :> Oo joo mulla kävi mun edellisen koneen kanssa kans samoin! Onneksi ne kuulemma saa sieltä vielä pois (eikä siellä ollut mitään kovin tärkeitä kuvia) niin tuo kovalevy kyllä pelastaisi siinä tilanteessa! :) Hyvä, että sait kuvasi talteen :) Tuo onkin ehdottomasti ensimmäisenä hankittava lähipäivinä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:35h, 26 elokuun Vastaa

  Oon aina sanonut, että vielä joku päivä sinne haen (puoli vitsillä), mutta sitä päivää tuskin tulee koskaan :-D Se on nimittäin mennyt niin huonoon suuntaan siitä, mitä se oli vielä muutamia vuosia sitten…

 • Avatar
  Veera
  Posted at 21:39h, 26 elokuun Vastaa

  Niin sama tuo 8. mulla! Aina pitää sata kertaa varmistaa herätykset tai laitoinhan hellan kiinni ruoanlaiton jälkeen, jos vaikka lähtee kotoakin jonnekin ja ei ole varma onko tarkistanut jonkin asian, se jää vaivaamaan… :D Sitten tuo 11, olen aina ollut selkeästi aamuihminen, aikaisin herääminen ei tuota minulle mitään vaikeuksia, mutta joskus sitä oikeasti vain valvoo yömyöhään kun aivot raksuttaa tuhatta ja sataa ja ei väsytä yhtään :D

 • Avatar
  veraaae
  Posted at 21:39h, 26 elokuun Vastaa

  Mulla on ihan sama juttu tuon 'aikatauluttamisen' kanssa! Siihen ja siihen mennessä pitää olla tiskattu tai käyä suihkussa tms. Myös biisien kuluttaminen ja ruuista ulos syöminen sopii tälle puolen ruutua! :D

 • Avatar
  Annika J
  Posted at 21:47h, 26 elokuun Vastaa

  Tää postaus oli tosi kiva ! :-)

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 21:47h, 26 elokuun Vastaa

  Hassua, että ainakin puolet noista jutuista tuli kuin suoraan omasta suusta, hah! :D nyt en tunne itseäni ihan niin oudoksi..
  http://www.onestepcloseriikka.blogspot.fi

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:53h, 26 elokuun Vastaa

  Huh miten helpottavaa kuulla, että en oo yksin ihan outo :D Se jää mullakin heti vaivaamaan jos en oo varmistanut esim. kahvinkeitintä lähtiessäni :-D Kerran jopa juoksin vielä autosta tarkistamaan sen… Äärgh ärsyttävä tapa, mutta sille ei voi mitään :) Hei tuo on mullakin noin! :) Mulla tulee noita aamuja ja iltoja vähän vuorotellen :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:55h, 26 elokuun Vastaa

  Voi vitsit miten iloinen oon, että niin monia samoja piirteitä löytyy teistä :)! Tuo aikatauluttaminen on joskus vähän huvittavaa, kun yrittää laittaa itselleen liian isoja tavoitteita :D!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:59h, 26 elokuun Vastaa

  Tuhannesti kiitoksia Annika!! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:01h, 26 elokuun Vastaa

  Mitää vähän kiva!! :) Oon kans helpottuneempi, kun löytyy sielunsiskoksia :-D

 • Avatar
  Josefiina
  Posted at 22:02h, 26 elokuun Vastaa

  Tää oli tosi kiva postaus ♥! Mul on toi sama, että muistan aina ihan ihmeellisiä asioita :D Se on tosi outoo..

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 22:04h, 26 elokuun Vastaa

  1,4,6,7,10,11,14 & 16 on ihan ku puhuttas minusta :-D hahah! jes en taidakkaan olla ihan niin kummajainen ku oon kuvitellu.. :-D

  http://www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:05h, 26 elokuun Vastaa

  Ihana kuulla, että tämä oli mieluinen postaus ♥ Niin on!! En voi käsittää miten jotkut ihan ihmeelliset asiat jää mieleen? "Onneksi" säkin oot samanlainen:D

 • Avatar
  Mirkka Kukkasmäki
  Posted at 22:08h, 26 elokuun Vastaa

  7, 8, 11, 15 ja 17 on mulla myös! :D Oon aina ajatellu että kukaan muu ei tee noita, mutta onneks en oo yksin. :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:10h, 26 elokuun Vastaa

  Suosittelen kuvien laittoa levyille poltettunu, se on ainoa keino pitää kuvat aina tallessa. Ulkoset kovalevyt on hyviä, mutta nekin jossain vaiheessa päättää sanoa sopimuksensa irti niin sen takia suosittelen tärkeimmät kuvat laittamaan poltettuna levykkeille :)

 • Avatar
  Annika
  Posted at 22:13h, 26 elokuun Vastaa

  Vitsi aika hyviä juttuja :D tosin ite en koskaan kyllästy turkkilaiseen/maustamattomaan jogurttiin ja (itsetehtyyn!) mysliin<3 bongasin aika monia samoja juttuja kun itelläki! Kiva postausidea (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:15h, 26 elokuun Vastaa

  Vähän meistä löytyy sitten monia eri piirteitä!! :) Jes ehkä meistä ei kumpikaan oo niin outo, kun on luullut olevansa :-D Tai sitten me ollaan vaan tosi samanlaisia:)

 • Avatar
  Emma Hoo
  Posted at 22:28h, 26 elokuun Vastaa

  Samoja piirteitä löytyy! :D

  Sun blogilla on tosi hieno ulkoasu ja kuvat on ihanan raikkaita ja laadukkaita! Millä kameralla otat kuvat, millä ohjelmalla muokkaat ja mitkä on sellaset muokkausjutut mitä teet aina? :-)

  Ps. Oon lukenu sun blogia jo jonkin aikaa (aluks selasin aina vaan kuvat, nykyään luen tekstinkin!) ja luin jostain pituutes, niin yllätyin, koska olin olettanu sua paljon pidemmäksi, haha. :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:28h, 26 elokuun Vastaa

  Oo wau meistä löytyy paljon samaa<3 Mäki oon ajatellut noin ja vähän jännitti julkaista tämä postaus, mutta onneksi on muitakin samanlaisia :D!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:29h, 26 elokuun Vastaa

  Mä en ookkaan ikinä tullut ajatelleeksi tuota :o Kiitos sulle paljon tästä vinkistä! :) Oon vaan koko ajan miettinyt sitä kovalevyä, mutta tuo voisi olla vielä turvallisempi vaihtoehto! :')

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:30h, 26 elokuun Vastaa

  Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Mä jotenkin söin itseni pihalle siitä, mutta niin käy mulle aina kaikkien ruokien kanssa :) Kiitos hirmuisen paljon Annika kivasta kommentista <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:35h, 26 elokuun Vastaa

  Oi vähän kiva juttu! =) Kiitos tuhannesti ihanista kehuista ♥ Mä kuvaan Canon EOS 1100D:llä ja muokkaan kuvat Picasalla :) Multa itse asiassa löytyy postaus kuvien muokkaamisesta ja sinne pääsee täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/03/picture-editing.html

  Hei et oo todellakaan ainut, joka on luullut mua paljon pidemmäksi :D Haha ei tälläinen pätkä mä oon, mutta oon ihan tyytyväinen tähän pituuteen :)! Voi huoletta käyttää vähän korkeampiakin kenkiä :p Mutta kiitos sulle hurjasti ihanasta piristyksestä:)!

 • Avatar
  Janni
  Posted at 22:37h, 26 elokuun Vastaa

  Hauska postaus, näitä on aina kiva lukea kun tulee uusia puolia esiin! :) Moni juttu täsmää itseenkin!! Mitä tulee ruokiin kyllästymisiin, ihan minä… :D Oon myös itsekin tositositosi harvoin kipeä, mutta sitten kun se tulee niin kyllä meinaa kuolema korjata! Mutta eniten osuvin oli toi 17, kun kerran kunnolla asiaan päästään niin mitä sitä turhaan hengittelemään!! :–D Huvittavaa, mutta minkäs teet kun on niin paljon asiaa ;) Haha joo tää kommentti lähti nyt vähän käsistä, mutta ehdottomasti siis lisää näitä, kivaa vaihtelua! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:56h, 26 elokuun Vastaa

  Tää oli hauska postaus! :D Mullaki on toi pakkomielle tarkistaa asioita monta kertaa! Varsinki onko ovi lukossa ennen nukkumaan menoa, pelkään vissiin varkaita… :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:09h, 27 elokuun Vastaa

  Haha, mä uskon et toi herätyskello juttu on aika monilla :D itekki joudun sortumaan siihe, samoin aina ovi pitää tarkista et menikse lukkoo liian monta kertaa :Dd mut ihana postaus ja rakastan lukee sun postauksia aamuisin, näistä tulee semmonen positiivinen ja rento olo :) -j

 • Avatar
  Erkku K.
  Posted at 09:59h, 27 elokuun Vastaa

  Mulla samoja oli ainaki 2,7,8,9,12,15 onneks täältä löytyi muitakin vähän outoja ja hieman hassuja tapoja omaavia ihmisiä:) muuten tosi ihana postaus<3

 • Avatar
  Jonna T
  Posted at 13:16h, 27 elokuun Vastaa

  Nää tämmöset postaukset on aina vaa yhtä hyviä! Ja oon niin samaa mieltä siitä ettei kotona voi olla missään "normaaleissa" housuissa vaan heti pitää vaihtaa rennompii :-D Ja mulla tuli semmonen postausidea mielee, että ois kiva nähä sulta semmonen miten yhdistät joitaki parii vaatetta erilailla, koska oon huomannu sulla olevan silmää hyville vaateyhdistelmille:-) Sitä vaa tulee yhdistettyy ne tietyt vaatteet aina samojen vaateyhdistelmien kanssa jostain syystä :-D Ja jotta tästä tulis vielä sekavampi kilometri viesti nii haluun myös antaa pointsit siitä miten aina vastaat kaikkii viesteihin ja ainakin tuntuu, että jokanen vastaus on suoraa sydämestä kirjotettu!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:15h, 27 elokuun Vastaa

  Juu kyllähän noita samoja piirteitä mustakin löytyy. Syön itteni kans tosi usein ulos ruuista. Ja mistä toi huivi on tosí ihanan näkönen onko toi pehmee ja mukava kun näyttää siltä!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:52h, 27 elokuun Vastaa

  helpottavaa kuulla etten oo ainut joka tarkistelee asioita sataan kertaan :D! aina ku lähen duuniin, niin juoksen kotona ympäri niin hellan kuin ovet ja kaiken mahdollisen, oon jopa ottanu valokuvan liedestä, et voin tarkistaa matkalla et se on pois päältä! :D ovet tarkistan moneen kertaan ja revin kaikki mahdolliset sähköjohdot irti seinästä, ettei vaan tulipalo pääse yllättämään xd sama se tavaroidenkaa, lompakko-avaimet-puhelin, pyhä kolminaisuus =D kokoaika tarkistan onks pankkikortti lompakossa ja missä mun avaimet.. :_D silti mietin jatkuvasti onks kaikki mukana missä sitten oonki tai onks ovet lukossa :s mitenköhän tosta luulosairaudesta pääsis eroon?!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:04h, 27 elokuun Vastaa

  Voisitko tehä siit sunkiss jellystä tarkemman postauksen? Ootko sillä saanu noin vaaleeks? :))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:44h, 27 elokuun Vastaa

  Mäkin aina syön jotain ihan hirveesti ja sitten oon syöny sitä niin paljon et en enää tykkääkkään siitä ;) Hiukkasen olis siisti jos hakisit ja pääsisit ens vuonna Big Brotheriin!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:44h, 27 elokuun Vastaa

  Tää oli kiva postaus! :) 1, 2, 4, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 15, 16, ja 17, kaikki kuulostaa tutulta :D

 • Avatar
  emilia
  Posted at 17:06h, 27 elokuun Vastaa

  hei aivan mahtava postaus tällanen, tykkäsin tosi paljon! pystyin samaistumaan ihan täysin noihin muutamiin, varsinkin 4, 7, 8, 9 ja 11 :-D

 • Avatar
  annieveliina
  Posted at 17:08h, 27 elokuun Vastaa

  Hahah ihana tää! :D Hirveesti samoja juttuja kyllä :) Varsinki nuo, että syö liikaa jotain ja kyllästyy ja tänään just puhuttiin tyttöjen kans siitä, että pitää esim kävellä jonku pylvään ohi ennen autoa :D Se on tosi monilla niin onkohan siihen olemassa jotain ihmismielessä piilevää syytä mistä se kumpuaa ku tosi monella on tuo :DD

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 17:34h, 27 elokuun Vastaa

  tää oli hauskaa luettavaa, paljastu susta uusia hassuja faktoja :-D voin kyllä samaistua moneenki noista :-D jännä, miten esimerkiks syö jotain herkkua tai kuuntelee tiettyä biisiä niin kauan kun siihen kyllästyy :D & hei, hae ensvuonna bb:seen, sit aion ainakin kattoa! :) ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:05h, 27 elokuun Vastaa

  Mulla on itellä se et mun pitää juoda vettä, käydä vessassa ja tarkistaa herätys sekä äänentaso, juuri ennen nukkumaan menoa ja kyllä, saan kuulla myös siitä kun rämppään aina oven kahvaa kun laitan sen lukkoon, koska tarkistin vaan et se on lukossa ja onhan niitä monia muita :-)

  Mutta taas kerran ihana postaus ja koko blogi! <3

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 19:20h, 27 elokuun Vastaa

  Voi apua…ollaan pelottavan samanlaisia :D. Täällä mä aluksi luin noita huvittuneena, kunnes tajusin monessa kohtaa, et ei hitsi, oon ihan samanlainen :D. No eipähän tarvitse olla "outo" yksinään… :D

 • Avatar
  Reetta Vilhelmiina
  Posted at 21:24h, 27 elokuun Vastaa

  Kivan erilainen postaus, tätä oli tosi mukava lukea! ♥ Mäkin ootin tänävuonna BB:n alkua ihan innolla, mutta kyllästyin heti parin ekan jakson jälkeen. Yleensä ne viimeisimmät jaksot on taas ihan pakko katsoa! :D Toi hiuksia vaalentavan aineen tuotearvostelu kuulostaa tosi hyvälle. :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:31h, 27 elokuun Vastaa

  15. Monet ihmettelee et miten mä muistan jotain niin outoja (ja vanhoja) asioita! monessa muussakin kohassa samaistuin täysin :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:24h, 27 elokuun Vastaa

  olisin odottanu jotain paljon oudompaa! :D väitän että itse olen sua oudompi.. mietin monesti esim. että "jos kellon minuuttiviisari on kaksinumeroisenluvun päällä, jokin haluamani asia totetuu" :D tai "jos kadulla kulkiessani seuraava auto on punainen niin jokin asia totetuu jota haluan" ;D en tiiä tajusitko :DD ja itse olen ollut sairaana viimeksi 6 vuotta sitten! :o :D

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 22:28h, 27 elokuun Vastaa

  Oi ihana postaus, piristi kyllä eilen tätä lukiessani tosi paljon, kun huomasin että meissä on paljon samoja juttuja!
  :-D esim. just toi "aikatauluttaminen". Mulla on just toi että pitää ehtiä tietylle paalulle ennen tiettyä autoa, ja myös että mun pitää saada laitettua astiat suoraan, juoma lasiin, ja kaikki tarpeelliset jutut pöydälle ennen kuin mikro piippaa! Sen piipatessa pitää olla kahvassa kiinni :-D mun äiti ja isä aina naureskelee kun juoksen ympäri keittiötä.. Löytyi yllättävän paljon muitakin juttuja joissa oon sun kans samanlainen.. :-D mutta ihana päivän piristys taas kerran ihanaihana Saija! <3

 • Avatar
  Emma Maaria
  Posted at 08:17h, 28 elokuun Vastaa

  4, mä oon kanssa tosi harvoin kipeenä :D. Oon peruskoulun aikana ollu 2 päivää sairauden takia pois, ja nythä on menossa jo viimeinen vuosi peruskoulua :) .

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:02h, 28 elokuun Vastaa

  Oo niin huippua kuulla, että tykkäät tälläisistä postauksista! :) Näitä on munkin mielestä hauska lukea, kun tulee uusia puolia bloggaajista esille :D Ootko! Voi et tiedäkkään miten kiva kuulla, että joku muukin on harvoin kipee :) Mä oon nimittäin niin harvoin kipee verrattuna muihin ja oon aina miettinyt, että miten voi olla niin hyvä vastustuskyky? :D Ää niinpä!! Ihan turhaa hengittelemään jos hyvä juttu on kesken :D Haha en kestä ihana sinä :) Kiitos vielä kerran :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:08h, 28 elokuun Vastaa

  Niin mukava huomata, että tästä on tykätty :D! Ää voi tuo on toisaalta niin ärsyttävää, kun mullakin se lähteminen on niin hidasta touhua, kun juoksen ympäriinsä :D!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:18h, 28 elokuun Vastaa

  Hhaha joo totta!:D Mä kans kokeilen ovea monen monta kertaa ennen lähtöä ja se on niin ahdistava tunne, kun alkaa pelkäämään että mitä jos se ei mennytkään kiinni :D Kiitos älyttömän paljon ja niin ihana kuulla, että oot tuota mieltä :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:35h, 28 elokuun Vastaa

  Vähän löysit paljon samoja kohtia :) Wau! :) Niinpä, ei onneksi tarvitse olla yksin vähän hassu ja outo :D Kiitos hirmuisesti :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:30h, 28 elokuun Vastaa

  Tosi kiva, että sä tykkäät tälläisistä postauksista :) Nämä on munkin mielestä ihan huippuja:D! Joo! Ei missään nimessä mitään kireitä vaatteita vaan mahdollisimman rennot housut :) Hei vähän kiva postausidea :) Voisin itse asiassa tehdä tuollaisen, nimittäin siitä olisi apua varmasti monelle :) Aw kiitos paljon :) Mun mielestä kommentteihin vastaaminen on tosi kivaa ja pidän sitä myös tärkeänä, koska kontakti lukijoihin on bloggaamisen yksi parhaimmista puolista<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:32h, 28 elokuun Vastaa

  Vitsit tosi mukava kuulla, että samoja piirteitä löytyy paljonkin! :) Tuo huivi on ostettu hetki sitten Cubuksesta ja se on tosi lämmin/pehmeä kaulalla :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:34h, 28 elokuun Vastaa

  Ää voi ei :D Mulla ei oo kuitenkaan ihan noin paha! :o Oon kans monesti miettinyt, että onko se jotain luulosairautta, mutta kai sellainenkin on olemassa? :D Mä en ikinä jaksa miettiä onko pankkikortti tallella tai edes avaimet, mutta tuo oven koittaminen ja kahvinkeittimen sammuttaminen on sellaisia, jotka jää vaivaamaan pitkäksikin aikaa :D Mutta toivottavasti pääset noista eroon :)! Ehkä meidän pitäisi vaan alkaa unohtamaan kotona olevat kodinkoneet ja lukot? :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:35h, 28 elokuun Vastaa

  Joo siitä oon itse asiassa tekemässä ihan lähiaikoina :) Oon nimittäin pelkästänsä vaalentanut sillä!:p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:46h, 28 elokuun Vastaa

  Kiva :)

 • Avatar
  imlacking
  Posted at 16:29h, 28 elokuun Vastaa

  Mä kans kattelen monesti netissä erilaisia myytävänä olevia omakotitaloja ja muita kämppiä. Osa onkin monesti tosi mielenkiintoisia. Joskus ärsyttää jos jotkut kämpät on tupattu ihan täyteen tavaraa, mutta toisaalta joku täysin tyhjäkin asunto saattaa "ahdistaa" :D. Tyhjissä on joko se, että ei millään keksi mihin minkäkin huonekalun laittaisi tai sitten päinvastoin tulee mieleen, että tohon sopisi sohva tosi hyvin, tohon taas telkkari.

  Nykyään on kuitenkin kiva, että pystyy enemmänkin katselemaan netin kautta niitä kuvia, kun lehdissä on aina vaan se talon kuva näytillä.

  Välillä tulee katsottua onko ihan lähellä asuntoja myytävänä ja viime aikoina onkin ollut 2-3 omakotitaloa ihan naapurista ja pari muuten suht läheltä.

 • Avatar
  Emma
  Posted at 16:46h, 28 elokuun Vastaa

  Eikä, oli niin ihana lukee tätä postausta! ♥ ja kaiken lisäksi mulla oli vaikka kuinka moni samoja: 2, 6, 9, 15.. oot niin kiinnostava ja ihana ihminen että voi äää ;__; ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:56h, 28 elokuun Vastaa

  Vähän me ollaan sitten samanlaisia! :) Olisko! Voi mä oon sitä hakemista miettinyt niin monta vuotta :) Ehkä mä ensi vuonna uskaltaudun ;)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:57h, 28 elokuun Vastaa

  Äää vähän sä löysit monia samoja piirteitä!! :) Niin ihana kuulla, että pidit myös tästä postauksesta:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:01h, 28 elokuun Vastaa

  Oo niin huippua kuulla, että tämä oli mieluinen!:) Vautsi meistä löytyi monia samoja piirteitä :)! Tosi kiva, etten oo yksin ihan outo :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:18h, 28 elokuun Vastaa

  Aw ihana sinä :) Niin mahtavaa huomata, että mä en oikeasti oo ainut joka ajattelee näin tyhmästi :D Aina liikenteessä pitää ehtiä johonkin tai muuten tapahtuu jotain… :D Niin outoa, mutta silti sitä tulee tehtyä melkein päivittäin :) Niinpä :o Mistäköhän se voisi johtua? :-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:29h, 28 elokuun Vastaa

  Kiva, että uusia juttuja paljastui :) En tiedä mikä siinä on aina, kun pitää syödä tai kuunnella jotain niin monta kertaa, että kyllästyy tietoisesti :D Haha saa nähdä uskaltaisinko ;) Mutta kiva, että olisit ainakin kiinnostunut katsomaan :)♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:31h, 28 elokuun Vastaa

  Mullakin on muuten tuo vesi juttu! Aina pitää juoda monta lasillista vettä ennen nukkumaan menoa :-D Mutta ihanan helpottavaa huomata, että oot kans samanlainen :) Kiitos tuhannesti ihanista sanoista<3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:34h, 28 elokuun Vastaa

  Haha mä pidin kans itseäni superoutona, mutta "huh" onneksi teillä muilla on samoja tapoja :D Niinpä! Ollaan yhdessä samanlaisen outoja :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:35h, 28 elokuun Vastaa

  Ihana kuulla, että tykkäsit tälläisestä postauksesta :) ♥ Joo sama! Mä kyllästyin siihen heti ensimmäisen jakson jälkeen, mutta loppua kohden tulee varmaan taas seurattua. Kiva, että olisit kiinnostunut näkemään sellaisen postauksen :')!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:36h, 28 elokuun Vastaa

  Hei sama! En tajua miten jotkut ihan oudot jutut jää pyörimään päähän monen vuoden ajan :D!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:20h, 29 elokuun Vastaa

  Mitää eikä :D Tiäkkö lohduttavaa kuulla, että joku ei pidäkkään mua ihan superoutona :-D Haha voi ei ihana sinä :D Kuulostaa oikeastaan hauskalta! Toivottavasti muhun ei tartu sama :D Ohoh sä oot sitten tosi harvoin kipee. Mutta se on hyvä, että vastustuskyky on suuri :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:50h, 29 elokuun Vastaa

  Voi Helmi sä teet mut ihan sanattomaksi tällä aktiivisuudellasi ja ihanilla kommenteilla… <3 Ei voi muuta kuin ihailla sua ja sun positiivisuutta! :) Oikeasti :D Ihan huippua, että susta löytyy samoja piirteitä ja varsinkin tuo aikatauluttaminen! Niin ärsyttävää toisaalta, mutta se pitää silti kivan kiireenä elämän :-D Haha meillä kans kaikki nauraa, kun näkee että mitä ihmettä mä säädän ympäriinsä joka paikkaan :D Kiva, että löytyi monia eri piirteitä ja kiitos sulle ihanasta illan piristyksestä jälleen kerran Helmi! Pus<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:51h, 29 elokuun Vastaa

  Ohoh! Sä oot sitten tositosi harvoin kipee :) Mutta tuo on vaan hyvä, että on noin kestävä vastustuskyky :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:55h, 29 elokuun Vastaa

  Eikä! Mä teen ihan samoin :D Mua nimittäin kans ärsyttää suunnattomasti jos eri taloissa/asunnoissa on liikaa tavaraa tietyissä huoneissa tai sisustus ei muuten vaan miellytä :D Mä kans mielessäni aina sisustan niitä taloja uudestaan ja mietin, että miten mä itse tekisin siellä järjestyksen omilla huonekaluilla yms. :) Niinpä! Netistä näkee huomattavasti laajemmin kuvia ja muutenkin pystyy hahmottamaan asunnon paremmin :) Ohoh vähän kiva ja naapurin asuntoja on aina vähän kiva käydä kyyläämässä netissä :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:57h, 29 elokuun Vastaa

  Voi ei miten ihanasti kirjoitettu kommentti ♥ Mä luin tämän monta kertaa ja tuo viimeinen lause sai mut hymyilemään niin paljon :) Iso kiitos sulle ihanaihana Emma ♥ Arvostan sitä miten usein jaksat kommentoida ja nähdä vaivaa näihin ihaniin piristyksiin! :)

 • Avatar
  Jassuu
  Posted at 10:29h, 31 elokuun Vastaa

  1,15,16,18 kolahtaa muhun niin täydellisesti ! :D ja ahh, Iggy Azalea ft. Rita Ora- Black widow ♡ Kohta kyllä niin kulutettu loppuun, mutta aivan ihana biisi ja sen kuuntelua ei vaan voi lopettaa ! :D Noissa ruokien syöminen "ulos" on myös niib tuttua, joskus olin aivan hurahtanut cuscusiin,mutta nykyisin se aiheuttaa vain ällötyksen tunnetta :D tällä hetkellä kurkku&porkkana; palat+ itse tehty dippi ♡ aina ei tarvitse herkutella sipseillä yms, vaikka ne ovatkin aika nameja :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:04h, 04 syyskuun Vastaa

  Toi 16 on tuttu asia miullekki:D dit saatan kuunnella sen biisin esim vuodenpäästä uuestaa ja tykästynki yhtäkkii siihe taas ja sit kulutan sen taas iha loppuu:D
  mut joo tälläset postaukset on tosi kivoja♥
  sun blogi on tosi ihana ja muutekin sie oot tosi kaunis ja vaikutat niin mukavalta♥

 • Avatar
  Kajsa
  Posted at 19:23h, 10 syyskuun Vastaa

  Tohon kommentoijien kuvien pyöristämiseen löysin itse helpot ohjeet täältä: http://blogin-muokkausta.blogspot.fi/2014/04/kommentoijien-kuvat-pyoreiksi.html :D

Post A Comment