Fruit & berry smoothie bowl

_MG_2255

Mä oon tänä aamuna viettänyt pitkästä aikaa hitaan aamun nauttimalla aamiaista parvekkeella viltin alla sekä samalla lueskellut vanhoja lehtiä  Siinä samalla, kun valmistin itselleni tätä aamiaista niin napsin myös teille kuvia mun tämän hetkisestä suosikista! Kyseessä on nimittäin ”smoothie bowl” eli smoothie kulho, joka on käytännössä normaali smoothie, mutta vaan kulhon muodossa nauttittuna. Mun tulee usein tehtyä tehosekoittimella ihan liikaa smoothieta, joten tälläinen kulho systeemi on paljon kätevämpi! Ajattelin nyt jakaa tämän mun suosikin ohjeet myös teille, jos vaikka joku innostuisi kokeilemaan tätä:

_MG_2181

Eli tarvitset:

Pehmeää maitorahkaa
Rasvatonta maitoa
Rainbowin Smoothie Hedelmät-annospussin
Tuoreita vadelmia
Kiiviä
Koristeluun päälle kookoshiutaleita

_MG_2217
Mä tykkään käyttää smootheissa aina tuoreita hedelmiä ja marjoja, mutta nämä tälläiset isot hedelmäpussit on kiireisten aamujen pelastajia Yhdessä tälläisessä isossa pussissa on neljä pienempää annospussia eli se riittää neljään eri käyttökertaan. Lisäksi näitä löytyy kolmea eri hedelmä-ja marjasekoitusta – Tässä mun käyttämässä pussissa on mansikkaa, banaania sekä mustikkaa.

_MG_2223
Kaadan kaikki ainekset tehosekoittimeen! Mulla on tapana laittaa aina ensimmäisenä rahka, sitten annospussi ja muut haluamani hedelmät/marjat sekä viimeisenä lorauttaa sekaan maitoa. Myös tuoremehu toimii hyvin, mutta tässä smoothiekulhossa maito on mun mielestä parempi valinta!

_MG_2284
_MG_2267 Valmiin seoksen kaadan kulhoon, päälle vähän vielä vadelmia ja kiiviä sekä yleensä ripottelen vielä sekaan kookoshiutaleita tuomaan lisämakua! Vähän niin kuin aamupuuro, mutta kevyempi vaihtoehto – Nammm

Jos teillä on jotain eri yhdistelmiä, joita kannattaisi kokeilla niin laittakaa ihmeessä tulemaan niitä kommenttiboksiin – Voi olla, että testailen jotain uutta jo huomenna! Mutta miltäs tämä näyttää teidän mielestä? Entä meinaatteko kokeilla tätä joskus?


50 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:16h, 19 elokuu Vastaa

  Näyttää hyvältä! Täytyy joku kerta kokeilla tuollaista smoothie kulhoa, kun olen normaalisti aina juonut lasista, tulisi mukavaa vaihtelua! (:

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 13:18h, 19 elokuu Vastaa

  Namms! Näyttääpä hyvältä <3
  Tuli muuten mieleen, että oon ostamassa itselleni uutta tehosekoitinta kun vanha hajosi (kyllä, jäätyneet mansikat ON ylitsepääsemättömiä… huoh) ja mietin, että kestääkö toi sun konees suoraan pakkasesta tulleet marjat? Ja jos kestää niin minkä merkkinen tuo on? :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:47h, 19 elokuu Vastaa

  Tuo on kyllä herkullista ja täyttävää :') Joo kokeile ihmeessä :)! Tuo on kulhosta mun mielestä parempaa ja kun siinä käyttää rahkaa niin siitä tulee paksumpaa ja silloin varsinkin on kiva syödä kulhosta! :p

 • Avatar
  Elisabeth
  Posted at 14:05h, 19 elokuu Vastaa

  Voi miten ihana postaus! Tälläisiä ehottomasti lisää :-) Täytyypä munkin kokeilla koska kuulostaa niin helpolta! Ja kuvat on niin ihania, valoisia ja värikkäitä että lisäävät vatmasti lisää halua koeilla! :-D ♥

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 14:20h, 19 elokuu Vastaa

  Näyttääpä hyvälle! :) Voisin joku päivä kokeilla.

  http://jennidiamante.blogspot.fi/

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 14:21h, 19 elokuu Vastaa

  Mä oon tehnyt tota monesti :). Se on niin hyvää ja maistuu omasta mielestä erilaiselta kuin lasista nautittuna :D. Pitääkö tehdä tuota itsekin joku päivä, nimittäin edellisestä kerrasta on jo aikaa :).

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 14:31h, 19 elokuu Vastaa

  Nuista pakaste smoothie hedelmistä tulee kyllä hyvää smoothieta! <3 Olen maistanut serkkutyttöni tykönä. Se oli helppo tehdä ja lopputulos loistava. :p

 • Avatar
  Mary
  Posted at 14:37h, 19 elokuu Vastaa

  pakko kokeilla, kiitos vinkistä!! :)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 14:43h, 19 elokuu Vastaa

  oatin kans noita smoothiehedelmiä kokeiluun ja noi on kyllä niin käteviä ja tavallaan ihan hyviäkin :-) on vaan niin helppoo heittää sekaan maitoa ja kreikkalaista jugurttia ja voila! :-D

 • Avatar
  Karoliina h
  Posted at 15:07h, 19 elokuu Vastaa

  Oi, näyttää niin hyvältä ♥ Ihania kuvia ja mukava postaus, taas :)♥

 • Avatar
  Alina
  Posted at 15:18h, 19 elokuu Vastaa

  Nam, ihan sairaan hyvän näköistä ja varmaan kyllä yhtä hyvän makuistakin! :) <3 Ite oon kokeillut (koska bongasin sun blogista ;D) rainbowin smoothiehedelmäpusseja, missä oli papaijaa, ananasta yms. :)

  http://onlythehorsesandme.blogspot.fi/

 • Avatar
  Ilonaah
  Posted at 15:48h, 19 elokuu Vastaa

  ihana ohje & postaus! ♥ kiitos saija tästä ♥ :)

 • Avatar
  Emma Maaria
  Posted at 16:11h, 19 elokuu Vastaa

  Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä reseptiltä! Voisin kyllä joskus kokeilla :). Tiedätkö millä kiiviin voisi korvata? Muuten kyllä sitä söisin mutta olen sille allerginen :/

 • Avatar
  Satu
  Posted at 16:22h, 19 elokuu Vastaa

  Vastatakseni mulla on clas ohlsonilta ostettu halpis blenderi joka tuhoaa parilla pyöräytyksellä jääpalat, marjat yms suoraan pakkasesta ja hintaa vaan sen 20-30e :) coline merkkinen taitaa olla se mun! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 16:42h, 19 elokuu Vastaa

  Sitä se myös on :p<3 Mulla on kans jonkun 20€:n tehosekoitin OBH Nordicalta ja se pilkkoo hyvin jäiset mansikat ja se on suunniteltu myös jäiden murskaamiseen:) Eli terät on hyvin kestävät ja terävät! :) Tosi usein otan pakastimesta jäisiä marjoja eikä mitään ongelmaa oo ollut :)!

 • Avatar
  Emma
  Posted at 16:52h, 19 elokuu Vastaa

  Voi että mä rakastan näitä sun ruokapostauksia! ♥ Toteutat nää aina niin taidokkaasti, laadukkaiden kuvien ja ihanan tekstin kanssa :') todellakin tuun testaamaan tota! :3 ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:13h, 19 elokuu Vastaa

  paljonko tuollainen hedelmäpussi maksaa?:)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 17:37h, 19 elokuu Vastaa

  oi näyttääpä ihanalta ♥ en oo vielä päässy testaileen noita valmis hedelmäpusseja, mut täytyy ehdottomasti ♥

 • Avatar
  Pipsa
  Posted at 17:48h, 19 elokuu Vastaa

  Todella esteettinen ja herkullisen näköinen annos! Smoothiet on ehdottomasti parhaimmillaan kulhosti lusikoituna!

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 18:38h, 19 elokuu Vastaa

  Mikäköhän kökkökone mulla sit on ollu? :O täytyykin noita käydä vähä hiplailemassa, kiitos teille molemmille – tästä rohkaistuneena ehkä oikeasti uskallan ostaa uuden blenderin! ^_^

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:25h, 19 elokuu Vastaa

  Oi miten ihana kuulla, että tykkäsit tästä postauksesta!:) Ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan nimittäin mäkin yllätyin siitä, miten hyvältä tuo maistui :) Kokeilin vaan kaikkia oman pää mukaan ja siitä tulikin yksi suosikki :)! Aw kiitos hirmuisen paljon :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:27h, 19 elokuu Vastaa

  Tuo maistuu myös tosi herkulliselta ja raikkaalta! :-) Joo kokeile ihmeessä ja kerro sitten, että mitä tykkäsit ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:29h, 19 elokuu Vastaa

  Voi vähän kiva, että säkin oot pitänyt tästä :)! Se maistuu huomattavasti paremmalle kulhosta :D Mistähän se johtuu? :o Joo suosittelen :) Tälläisellä on kiva aloittaa aamu<3

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 19:42h, 19 elokuu Vastaa

  Jes, ruokapostaus! Sulta saa aina niin kivoja ja raikkaita välipalaohjeita! Tulin niin iloseksi kun koulusta tullessani huomasin sun postanneen (kaksikin kertaa)! <3 aion ehdottomasti testata tuota, niin herkulliselta se näyttää ja kuulostaa! :-) meillä ei ole tollaista blenderiä, mutta homma hoituu kätevästi sauvasekoittimella. Pitäs kai tollanenkin hommata, on niin kätevän oloinen.. :-) Hyvää illanjatkoa sulle Saija, mun lempibloggaaja! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:00h, 19 elokuu Vastaa

  Oon sun kanssa niin samaa mieltä :)! Noista tulee kyllä älyttömän hyvää smoothieta vaikka kyseessä onkin pakastemarjat :) <3 Ja juuri tuo helppous on suuri plussa (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:04h, 19 elokuu Vastaa

  Tosi kiva, että kiinnostuit kokeilemaan tätä!! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:13h, 19 elokuu Vastaa

  Joo oot oikeassa! :) Ne on kyllä niin käteviä ja yllättävän hyviä pakastehedelmiksi/marjoiksi :) Oo nam <3 Kuulostaa tosi hyvältä, tuo kreikkalainen jugurtti on myös smoohieissa tosi hyvää :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:15h, 19 elokuu Vastaa

  Iso kiitos sulle Karoliina ihanista sanoista ja niin mukava kuulla, että tykkäsit tästä postauksesta :)! ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:16h, 19 elokuu Vastaa

  Voin suositella tuota kyllä lämpimästi kokeilemaan :) Tuo on päässyt viime aikoina yhdeksi ehdottomaksi suosikiksi eikä aamuisin tuu muuta syötyäkään ;-) <3 Tosi kiva huomata, että oot kokeillut niitä :) Tuo sekoitus on myös tosi hyvä ja ihanan erilainen verrattuna tähän sekoitukseen =)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:18h, 19 elokuu Vastaa

  Super kiitos sulle ja tosi kiva huomata, että postaus on ollut mieluinen :) Oli niin kiva saada tälläinen kommentti (: ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:20h, 19 elokuu Vastaa

  Kokeile ihmeessä joskus tätä :) Luulen, ettet tuu pettymään ;)! Ää voi eikä, tosi harmi että oot sille allerginen :-/ Mä oon joskus tehnyt tätä ilman kiiviä ja laitoin sen sijasta omenaa :) Myös persikka tai nektariini toimii hyvin!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:22h, 19 elokuu Vastaa

  Eikä miten ihana Emma oot :) Osasit kyllä piristää mua näillä ihanan energisillä ja positiivisilla sanoilla (: Kiitos tuhannesti ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:23h, 19 elokuu Vastaa

  Se on noin 3-4€ ja myydään muuten varmaan vain Prismoissa ja isommissa S-marketeissa :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:24h, 19 elokuu Vastaa

  Voin sanoa, että se maistuu paremmalta kuin näyttää :p Oon ihan hurahtanut tuohon ja mitään muuta ei enää mun aamupalalla edes näy :-D! Ihana kuulla, että kiinnostuit tästä ohjeesta ja kerro sitten, että mitä tykkäsit tästä :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:37h, 19 elokuu Vastaa

  Kiitos kovasti sulle Pipsa! :) Niin on! En tiedä mikä siinä on, kun ne maistuu 3x ainakin paremmalta kulhosta syötynä <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:46h, 19 elokuu Vastaa

  En tiedä :o Yleensä noihin tehdään sellaiset kestävät ja terävät terät, mutta aika outoa ettei se jaksa niitä pilkkoa :o Mutta käy ihmeessä katsomassa :) Mä en löydä ainakaan tuosta OBH Nordican omasta yhtään mitään huonoa sanottavaa!(:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:57h, 19 elokuu Vastaa

  Niin ihana kuulla, että nämä ruokapostaukset on sun mielestä mieluisia :) Näitä on nimittäin älyttömän kiva myös toteuttaa! :) Joo mä innostuin vähän tekemään postauksia :p Joo ehdottomasti kannattaa kokeilla joskus jos vähäänkään tykkää juoda smoothieita :)! Sauvasekoittimella saa myös tosi hyvin tehtyä näitä, mutta tuollainen tehosekoitin on kans tosi kätevä :> Kiitos hirmuisen paljon sulle ihana Helmi kivasti kommentista ja sinne myös kivaa illanjatkoa :)<3!

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 10:14h, 20 elokuu Vastaa

  No mulla itse asiassa ongelma ei ollut terissä vaan siinä mekanismissa, joka niitä pyörittää. Kaivoi itse itsensä ns. tyhjäksi, kun muovista oli -> se pyöritysjuttu pyöri mutta terä eivät liikkuneet milliäkään :D Mutta eipä siinä, ehkä kävi vaan huono tuuri? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:20h, 20 elokuu Vastaa

  Näyttää hyvältä, tuollaisen vois toteuttaa pikkasen mukautettuna versiona, oon allerginen esim kiiwille… Tuli mieleen sellane postausidea, jossa kertoisit sun tyylistä ja sen muuttumisesta jne.. :) sulla on aina niin mielettömän kivoja asujakin!

 • Avatar
  Kiia Turunen
  Posted at 11:01h, 20 elokuu Vastaa

  must on niin ihanaa aina lukea sun blogia! :> sulla oon niin pirteitä ja ihania kuvia , hyvä teksti ja plussaa on nää ihanat smoothie ohjeet :3 <3 sekin on ihan super kiva et jaksat postaila ja että sä näät vaivaa sun blogin eteen selvästi! tää sun blogi on yksi mun lemppareista jatka samaa rataa <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:09h, 20 elokuu Vastaa

  Oi kiva kuulla, että tämän kokeileminen kiinnostaa :) Ja joo kiivin voi korvata esim. omenalla tai persikalla :)! Viime postauksessa kerroin jo vähän mun tyylin muuttumisesta, mutta katsotaan jos jonkinlaisen postauksen tekisin vielä siitä! :) Kiitos hirmuisen paljon!:)

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 16:07h, 20 elokuu Vastaa

  Nam, miten hyvännäköistä smoothieta teit!❤️ Ja vautsi nää kuvat on aivan mielettömän hienoja ja niin piristäviä näihin kylmiin sadepäiviin :-) Sä vaan kyllä osaat tehdä yhdestä kuvasta niin upean ja kiinnostavan näköisen, että jään oikeen tuijottamaan yhtä kuvaan sun postauksessa aika pitkäksikin aikaa, haha! :D Mutta sulla onkin todella lahjakkaat kuvaus- ja kirjoitustaidot :-) Ja tuo idea, että laitoit smoothien kulhoon on älyttömän hyvä ja kätevä idea, sillä mullakin jää aina sitä smoothieta yli, niin kulhoon saa tosi kätevästi laitettua kaikki ja lisäksi siitä on helppo syödä/juoda, miten sen nyt itse haluaa tehdä :D Kokeilen tota ideaa ja smoothieta varmasti tässä lähiaikoina, koska se antaa ihanan energiapiristyksen ja sitten koko päivä tai treenit menee parhaiten! :-) ❤️ Tee jatkossa lisää tälläsiä vinkkipostauksia, koska uskon että sulla on hyvä maku ruoan suhteen, niin olisi kiva kokeilla kaikkea uutta ja herkullista! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:33h, 20 elokuu Vastaa

  Kannattaa kokeilla myös sellasia fruitie – juomia että laittaa pelkkää hedelmää ja marjaa blenderiin, tulee paljon parempaa ilman mitään vasikan äidinmaitoa :p

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 23:21h, 20 elokuu Vastaa

  sain just synttärilahjaksi toivomani smoothie-koneen, käyn kyllä heti huomenna hakemassa tollasen pussin itelle ja otan kokeiluun!

  http://www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:00h, 21 elokuu Vastaa

  Et tiedäkkään miten iloiseksi tulin tästä kommentista!! :) Tämä oli niin ihanasti kirjoitettu <3 Ja niin mukava saada tälläistä palautetta :) Mä tykkään tästä bloggaamisesta tosi paljon ja musta onkin kiva, että se välittyy myös teihin lukijoihin:)! Kiitoskiitos hirmuisen paljon :)<3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:07h, 21 elokuu Vastaa

  Voi Eerika…. ♥ Oot kyllä sellainenkin päivän piristäjä, että oon sanaton :) Tosi kiva kuulla, että mun kuvat ja kuvaustaidot miellyttää sua :) Mä pyrin koko ajan kehittymään lisää ja keksimään uutta :p Hei joo kannattaa ihmeessä kokeilla laittaa smoothie kulhoon, koska sitä on helpompi syödä sieltä mutta se myös maistuu huomattavasti paremmalta sieltä nautittuna ;-) Smoothie on munkin mielestä ehkä paras aamupala ikinä :) Meidän keittiössä ei oo muuta pariin päivään edes valmistettu:D Voisin kyllä jatkossakin tehdä näitä ja muutama ruoka-aiheinen postaus mulla on onkin mielessä tulevaisuutta ajatellen :)! Kiitos sulle tuhannesti ihanista sanoista :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:08h, 21 elokuu Vastaa

  Mä oon tehnyt sellaista myös monesti :) Se on myös hyvää, mutta en tykkää juoda sitä aamulla :) Välipalana se on tosi hyvä! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:08h, 21 elokuu Vastaa

  Oi vähän kiva! :) Joo kokeile ihmeessä :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:51h, 27 maaliskuu Vastaa

  hah tää tulee kyllä vähän myöhäisessä vaiheessa tää kommentti, mutta kysyisin minkä kokoisia nuo annospussit ovat? :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:36h, 27 maaliskuu Vastaa

  Ei haittaa yhtään! Annospussit on noin 150 grammaa :)

Post A Comment