My summer look x 15

asukollaasi1
Heipparallaa ja kivaa maanantai iltaa Mites teidän alkuviikko on lähtenyt käyntiin? Mä tajusin tänään blogin kuvia siirrellessäni paikasta toiseen, että vuodenajan vaihtuminen kesästä syksyyn on yleensä blogeissa kivaa aikaa! Suurin osa blogeista täytyy erilaisista kesän muistelmat-postauksista, kohokohdista, kesän menneistä tapahtumista jne. Mä ajattelin kans palata vielä kuluneeseen kesään, mutta tällä kertaa päivän asujen merkeissä. Tein tälläisen samantyylisen postauksen vuoden vaihteessa ja se löytyy täältä! Halusin linkittää sen tähän vertailun vuoksi, koska tuo muutos mun tyylissä on älyttömän iso vai ootteko samaa mieltä?

asukollaasi2
En tiedä mistä tällainen yhtäkkinen iso muutos tipahti, mutta en voisi olla tällä hetkellä tyytyväisempi mun vaatekaapin sisältöön. Oon vuoden aikana tajunnut alkaa panostamaan enemmän laatuun kuin määrään. Pyrin ostamaan vaatteita, jotka säilyy mun käytössä vuodesta toiseen ja sen takia suosin paljon ajattomia vaatteita, laukkuja, kenkiä yms. Muotia mä tykkään seurailla edelleen ja ottaa siitä inspiraatiota omaan pukeutumiseen – En kuitenkaan pue koskaan päälle mitään vaatetta sen takia, että se sattuu olla muotia vaan päinvastoin tykkään pukeutua niihin vaatteisiin ja asusteisiin, jotka miellyttää mua

IDkuvaasukollaasi3
Tämän tyylimuutoksen myötä myös vaatekriisit on vähentynyt todella minimiin eikä mitään heräteostoksia tuu tehtyä. Nykyään tiedän jo, että mitkä värit sopii mulle ja mitkä taas kannattaa kiertää kaukaa! Klassinen ulkonäkö, yksinkertaisuus, mukavuus ja vaaleat sävyt on tällä hetkellä lähellä mun sydäntä Suosikkiväreihin voisikin tällä hetkellä luetella valkoisen, beigen, baby bluen, ruskean jne…

asukollaasi4

Mitäs mun päällä sitten nähtiin kesällä? Paljon kukkakuosia, bombertakkeja, sormenpäissä olevia sormuksia, jumpsuitteja/playsuitteja, ohuita neuleita, naruolkaintoppeja, pitsiballeriinat, loose fit-shorsit ja housut, Ray-Banin aurinkolasit, slip onit, trenssimäisiä takkeja, ohuita huiveja, terveyssandaalit, pitkiä neuletakkeja, off shoulder-mekko, peplumeita, valkoiset farkut, siroja rannekoruja, nahkalaukkuja jne. Luulen, että syksy tullaan menemään samaa kaavaa, mutta shortsit vaihtuu housuihin, topit neuleisiin, ohuet takit paksumpiin jne. Innolla jo odotan, että mitä kaikkea syksy tuo tullessaan pukeutumisen kohdalla 

asukollaasi5Jos näistä kaikista kesän asuista täytyy valita omat suosikit niin ne olisi 1, 7, 10 ja 15. Nyt päästän teidät pitkästä aikaa ääneen eli kertokaa mikä/mitkä näistä asuista on eniten teidän makuun?


73 Comments
 • Avatar
  Emma
  Posted at 22:24h, 18 elokuu Vastaa

  11 oli ehdottomasti lemppari <3 toi bomber takki on ihan täykkäri !

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 22:27h, 18 elokuu Vastaa

  Ehdottomasti 14! :3 Ihana kaikin puolin! <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:30h, 18 elokuu Vastaa

  Oi vähän kiva, että löysit suosikkisi<3 Tuo takki on kyllä aivan ihana ja tykkään kans erityisesti tuosta mallista :)

 • Avatar
  Mirror
  Posted at 22:36h, 18 elokuu Vastaa

  Toi 12 on ihana! Tosi kivan simppeli, hommaisin itellenikin samantyylisen haalarin jos löytäisin! :D ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:38h, 18 elokuu Vastaa

  Mua pisti silmään, että joka kuvissa oikeestaan toi sama ilme (paitsi yhdessä kuvassa vähän ujosti auki). Ois kiva jotain vaihtelua jos olisi muitakin ilmeitä tai kun tuntuu, että asupostauksissakin on aina se sama ns. "virne" :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:01h, 18 elokuu Vastaa

  Joo oot oikeassa :) Se ilmeiden vaihtaminen vaan aina kuvia ottaessa unohtuu jotenkin :-D Mutta viime aikoina oon yrittänyt hymyillä niin, että näkyy enemmän hampaat ja vaihtaa muutenkin ilmettä :) Täytyy kuitenkin ensi kerralla taas muistaa tämä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:01h, 18 elokuu Vastaa

  Voi vitsit kiitos hirmuisesti Lotta ja niin kiva, että löysit mieleisesi asun<3 :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:02h, 18 elokuu Vastaa

  Tuo haalari on kyllä ehkä maailman helpoin vaate pukea päälle :) Ei paljon tarvitse miettiä ylä-ja alaosia, kun pukee vaan tuon :-D Mutta hei kannattaa katsoa Ginalta, sinne oli ainakin ilmestynyt yksi samantyylinen haalari ;-) ♥

 • Avatar
  Reetta Vilhelmiina
  Posted at 23:05h, 18 elokuu Vastaa

  2., 12. ja 14 . lemppareita! Ton toisen asun mekko on jotenkin niin kivan erilainen ja rennon näköinen, haalareissa tykkään kultaisista yksityiskohdista ja 14. asussa silmää miellyttää raidat ja selkäosa! Muutkin asut tooosi ihania. ♥ Oon varmaan sanonut tän ennenkin, mutta sulla on kyllä tosi upeita vaatteita ja kaiken lisäks osaat yhdistellä niitä niin hyvin! :)

 • Avatar
  Janni
  Posted at 23:07h, 18 elokuu Vastaa

  Olipa kiva verrata tohon vuoden vaihteessa tehtyyn postaukseen, mä ainakin nään eron ja muutoksen upeaan suuntaan! :) Ja siis haluan korostaa että huonolta ei mun silmään näytä noissa aiemmissakaan, paljon kivoja vaatekappaleita mutta ehkä näissä nykyisissä ihanissa asuissa "less is more" – yksinkertasempia asuja ihanissa väreissä ja kuoseissa, sopivilla yksityiskohdilla! Oot niin raikas, ihana ja huoliteltu :) Mun lemppareita noista on ehdottomasti 1, 7 ja 13 <3 Voisin kuvitella käyttäväni noista asuista jokaista, sulla on vaan niin hyvä maku! :D

 • Avatar
  Milla G
  Posted at 23:21h, 18 elokuu Vastaa

  2, 9 ja 13 on mun lemppareita, mutta aivan ihania kaikki ♥ Taas niin nättinä kaikissa kuvissa!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:38h, 18 elokuu Vastaa

  Apua, en kestä miten ihania asuja sulla on! Sun tyyli on vaan upee. Ja muutenkin oot todella kaunis! ♥ lemppariasua en millään osaa päättää, ehkä kallistun kuitenkin tuohon 12!

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 00:05h, 19 elokuu Vastaa

  15!<3

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 06:43h, 19 elokuu Vastaa

  5, 6, 8, 13 ja 15 on mun ehdottomat suosikit!♥(hankala valita vai yksi :D)

 • Avatar
  Mirkka Kukkasmäki
  Posted at 07:08h, 19 elokuu Vastaa

  1, 8, 11, & 14 on ihan mahtavia! <3
  Hyvää syksyn alkua sulle. :)

 • Avatar
  Jaana Kallioniemi
  Posted at 07:50h, 19 elokuu Vastaa

  5, 8 ja 11! upeita asuja kaikki:–)

 • Avatar
  Jenny Männistö
  Posted at 09:31h, 19 elokuu Vastaa

  Tykkään niin paljon sun tyylistäs! Kaikki on niin kivoja että vaikea sanoa lempparia, mutta tällä hetkellä raita kuosi, valkoinen ja beige on omassa suosiossa! Ja oot niin kaunis joka kuvassa! :–) ♥
  Mulla on muuten varmaan ihan sama mekko kun sulla tossa 9 kuvassa http://mylifestyleanddreams.blogspot.fi/ < vai onko se tuo joka näkyy mun bannerissa ja unelma-ammatti postauksessa, h&m; muistaakseni ostin :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:36h, 19 elokuu Vastaa

  Eikä miten kiva kuulla, että löysit noin monta suosikkia! :) Wau! Muakin tuossa haalarissa miellyttää nuo kultaiset yksityiskohdat :) Kiitos sulle kovasti aivan ihanista sanoista :) Tälläistä palautetta oli niin kiva saada♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:39h, 19 elokuu Vastaa

  Niin ihana kuulla, että oot tuota mieltä Janni! :) Munkin mielestä tuo muutos on todella iso, mutta vaan hyvällä tavalla :) Pukeutumisesta on tullut ehkä enemmän aikuisempi ja yksinkertaisempi :) Ja niin kuin sanoit less is more! Se pitää mun pukeutumisessa hyvin paikkansa:) Aw ihana sinä! Kiva huomata, että löysit monia eri suosikkeja näistä:) Kiitos <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:40h, 19 elokuu Vastaa

  Iso kiitos sulle Milla :) Ihanan piristävä kommentti :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:51h, 19 elokuu Vastaa

  Voi ei ihana sinä :)! Tämä kommentti oli jotenkin tosi postiviisesti ja energisesti kirjoitettu :) Kiitos sulle hirmuisen paljon ja kiva juttu, että tykkäät näistä asuista :) Kiitos♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:53h, 19 elokuu Vastaa

  Se on munkin mielestä yksi kesän kivoimmista asuista:) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:54h, 19 elokuu Vastaa

  Ooo vautsi sä löysit monta lempparia :) Ihana kuulla, että nämä asut on mieluisia ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:55h, 19 elokuu Vastaa

  Iso kiiiitos sulle<3 Ja hyvää alkavaa syksyä myös sulle sinne! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:56h, 19 elokuu Vastaa

  Voi kiitos tuhannesti sulle Jaana! :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:58h, 19 elokuu Vastaa

  Kiitos kovasti :)! Mukava huomata, että tykkäät mun tyylistä ja oon itsekkin siihen tällä hetkellä tosi tyytyväinen :) Muutos on ollut suuri, mutta nyt se on ehkä vähän aikuisempi :) Kiitos vielä kerran ♥ (: Joo on tuo sama mekko! Se on niin ihanan kuvoinen ja kesälle täydellinen :) Harmi, että sen käyttökelit alkaa olla takana päin.. :-/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:20h, 19 elokuu Vastaa

  11!<3 mistä kyseisen asun housut ovat :)?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:13h, 19 elokuu Vastaa

  Kaikki asut ovat aivan ihania! ♥ Kuvan 6 asusta tykkään erityisesti, mutta kaikki asut ovat upeita! Tykkään lukea blogiasi ja odotan aina innolla uutta postausta! (: -Tiia

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:10h, 19 elokuu Vastaa

  Ää kaikki on nii ihania et en osaa oikein päättää! <3 mut toi 15 on ihana

 • Avatar
  Veera
  Posted at 14:52h, 19 elokuu Vastaa

  13 on mun ehdoton lemppari! :))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:17h, 19 elokuu Vastaa

  Aaaargh sana "baby blue" pistää silmään niiin pahasti aina kun sitä teksteissä viljelet :-D miksei voi sanoa vaaleansininen, kun kuitenkin muuten suomeksi kirjoitat.

  Kivoja asuja kuitenkin :-) 12 ja 14 etenkin!

 • Avatar
  Alina
  Posted at 15:21h, 19 elokuu Vastaa

  Apua, ihan älyttömän ihania asuja! En millään osannut valita vain muutamaa lempparia, joten joudun luettelemaan pidemmän listan… :D heh, no mutta lemppareiksi osoittautui 1,4,5,6,9,11 ja 15! :)

  http://onlythehorsesandme.blogspot.fi/

 • Avatar
  Ilonaah
  Posted at 15:50h, 19 elokuu Vastaa

  aivan ihania kaikki, oon niin sanaton! ♥ näistä on kyllä vaikea päättää lemppareita, mutta jos nyt jotain täytyy niin tässä on mun lemppareista pitkä lista: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 11, 14! ♥ apua kun on ihania kaikki, sulla on niin ihana tyyli & oot niin kaunis, kera kaikkien ihanien vaatteiden! ♥

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 15:55h, 19 elokuu Vastaa

  7, 9, 11 ja 15 – siinä mun lempparit! <3 Seiska on ihanan rennon näköinen, värit on ihanat! 9 yksinkertaisuudessaan pääsi mun lemppareihin tuon ihanan mekon takia! 11 on mun ehdoton lemppari kaikista! <3 tekisin mitä vaan saadakseni tuon takin itselleni, ikävä kyllä niitä ei enää myydä.. 15 taas on niin ihanan värikäs, ja rakastan kaikkia kukkakuoseja! :-) oi että, osaat niiin hyvin yhdistellä vaatteita! <3 voisit tehdä postauksen missä kerrot mistä jutuista sun tyyli koostuu! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:01h, 19 elokuu Vastaa

  5,7 & 15 ehdottomasti lemppareita <3
  Tyylin muutoksen kyllä todellakin huomaa ja sä pukeudut aina vaan ihanammalla tavalla! :)

 • Avatar
  Petra
  Posted at 16:04h, 19 elokuu Vastaa

  Kaikki asut on tosi ihania, mut jos pitää valita niin 11 on mun lemppari! :)

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 16:26h, 19 elokuu Vastaa

  1, 11 ja 13 on mun suosikkeja, ihania :)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 16:51h, 19 elokuu Vastaa

  4, 5, 7, 10 oli mun lemppareita :–) kaikki nuo ovat kyllä todella ihania ♥ oot vaan niin taitava näiden asujen kanssa :) ja ihana postaus myöskin, big like ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:18h, 19 elokuu Vastaa

  4, 7 ja 14. tykkään alyttömästi tuosta 4 koska se on ihanan yksinkertainen ja tuo huivi sopii mahtavasti!

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 17:29h, 19 elokuu Vastaa

  Tykkään tosi paljon sun tyylistä :-) ♥ 1,5 ja 11 miellyttää mun silmää erityisesti ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:42h, 19 elokuu Vastaa

  1,9,11 ja 14 on mun lemppareita ♥ mut noi kaikki on kyl superkivoja! :) -jenna

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:49h, 19 elokuu Vastaa

  tässä oli niin monta kivaa.. mutta 1,4,5,11 & 14! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:04h, 19 elokuu Vastaa

  Ääh, nuo kaikki on niin kivoja asuja! Ei nuista osaa oikeen päättää! Mutta jos pitää valita niin 1,4 ja 11! <3 Kiitos paljon taas asuideoista! :)

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 19:59h, 19 elokuu Vastaa

  Mun ehdottomia lemppareita on 1, 7, 8, 10, 13 & 15, kaikki asut on kyllä todella ihania ja kuvastaa sun tyyliä niin hyvin!❤️ Sulla on kyllä muuttunut tyyli todella paljon, mun mielestä ehkä isoin muutos on rentous, vaaleus ja värikkyys :-) Ja siinä oot oikeessa, ettei aina kannata kuitenkaan ihan muodin mukana mennä, vaan vaatteet pitää ostaa oman maun ja mielen mukaan ja mitkä oikeasti tuntuu hyvältä päällä. Ja odotan innolla mitä sun päällä nähdään syksyllä ja niitä uusia asu- ja ostospostauksia! :-) Mun mielestä tää asupostaus, missä näkyy sun kaikki viimeaikaiset asut on tosi inspiroiva ja tässä näkee, kuinka paljon sun tyyli on muuttunut ja tykkään myös kaikista sun eri asujen kampauksista (varsinkin tuosta nro. 7 kampauksesta :D ) ja asusteista ja ylipäätänsä kaikkien asujen kokonaisuuksista. Oot niin ihanan luova asujen suhteen ja niistä on ihanaa saada aina uusia ideoita! :-) ❤️

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:20h, 19 elokuu Vastaa

  5, 7 & 11 on mun omia suosikkeja! :) haluun vielä sanoa et tykkäisin kattoo sulta videoita lisää. Ymmärrän että niissä on suuri työ mutta niistä on myös suuri ilo kaikille lukijoille!! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:23h, 19 elokuu Vastaa

  1, 8, 13 & 15 ! <3 full of love<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:30h, 19 elokuu Vastaa

  5 on kiva!! :D
  Pukisitko enää mitään noista edellisen asupostauksen (linkki) asuyhdistelmistä päälles?
  Voitko tehä tutoriaalin semmosesta "viuhka"nutturasta? Ja ootko laittanu kuvia teiän uuesta sohvasta?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:59h, 19 elokuu Vastaa

  Oi kiva

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:15h, 19 elokuu Vastaa

  Aw kiitos tuhannesti sulle aivan ihanasta illan piristyksestä ♥ Tulin niin iloiseksi sun sanoista :) Ja ihana huomata, että tykkäät tästä! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:18h, 19 elokuu Vastaa

  Voi ei ihana sinä :D! Tosi kiva kuulla, että tykkäsit näistä :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:20h, 19 elokuu Vastaa

  Kiva, että suosikki löytyi :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 19 elokuu Vastaa

  Hahah joo totta :D En tiedä se on vaan jäänyt, kun se lukee monessa paikkaa tuolla nimellä, mutta yritän ensi kerralla muistaa kirjoittaa sen erilailla! :) Kiitos hirmuisen paljon:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:40h, 19 elokuu Vastaa

  Eii miten ihana Alina oot :) Voi, että miten mä tykkään kun kommentoit niin aktiivisesti ja positiivisesti :) Kiitos tuhannesti ja niin mukava kuulla, että löysit näin monia eri suosikkeja :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:47h, 19 elokuu Vastaa

  Äää eiii mikä kommentti ♥ Wau! En tiedä mitä sanoisin, mutta teit mut kyllä niin iloiseksi tällä kommentilla :) Tälläinen palaute piristää aina ja on kiva huomata, miten mun postaukset ja asut miellyttää sua :) Kiitoskiitos vielä kerran :) Tosi kiva, että oot niin ihanan aktiivinen lukija! ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:03h, 20 elokuu Vastaa

  Ei vitsit sä löysit monta lempparia! Vähän kiva, että nämä asut miellyttää :)! Ja tosi ihanasti perusteltu jokainen valinta:) On niin kiva nähdä, miten jaksat olla aina niin aktiivinen lukija ja huomaa, että miten paneudut näihin postauksiin :) Ei voi, kun hymy huulessa katsoa ja lukea sun kommentteja :) Iso kiitos sulle ihana Helmi, on tosi kiva että oon saanut näin ihanan lukijan<3 Hei kuulostaa kivalta idealta :) Voisin joskus syksymmällä tehdä tälläisen postauksen, kun tyyliin on tullut sitten varmaan jo enemmän taas uusia juttuja :)!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:03h, 20 elokuu Vastaa

  Oo sä löysit monta lempparia! :) Ja mukava kuulla, että muutoksen huomaa :) Se on mennyt munkin mielestä kovaa vauhtia parempaan suuntaan enkä voisi olla tyytyväisempi nykyiseen tyyliin (: Kiitos sulle kovasti :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:06h, 20 elokuu Vastaa

  Kiitos hurjan paljon Petra:)! Tuo 11 onkin ollut monen lemppari näistä :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:07h, 20 elokuu Vastaa

  Vähän kiva, että noin monta eri suosikkia löytyi:) Kiitos kovasti Riikka! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:09h, 20 elokuu Vastaa

  Eikä miten monta suosikkia löysit :) Vautsi ja miten ihanasti kirjoitettu kommentti! :) Pakko mainita, että osaat sitten aina piristää mua näillä kommenteilla ja rakastan sun aktiivista seuraamista :)! Iso iso kiitos sulle ihana Emma ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:10h, 20 elokuu Vastaa

  Tuo on muuten totta :) Huivi jotenkin viimeistelee koko kokonaisuuden ja se sopii munkin mielestä noihin vaatteisiin tosi hyvin väreiltään :-)!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:11h, 20 elokuu Vastaa

  Iso kiitos sulle ihanaihana Nelli :) Niin kiva kuulla tälläistä palautetta :)! ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:11h, 20 elokuu Vastaa

  Oi sä löysit tosi monta suosikkia!! :) Voi miten kiva nähdä, että pidit näistä asuista <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:12h, 20 elokuu Vastaa

  Kiitos hirmu paljon!! :) Niin kiva, että lempparit löytyi ja mikä parasta niin niitä oli noin monta! :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:13h, 20 elokuu Vastaa

  Ihana sinä! :) Kiva kuulla, että tykkäsit näistä asuista ja että tämä postaus oli mieleinen :) Näistä saa munkin mielestä kivasti uutta inspiraatiota ja näkee, että mitä kannattaa yhdistellä minkäkin kanssa jne.=)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:22h, 20 elokuu Vastaa

  Ää sä löysit niin monta suosikkia, että WAU! En tiedä mitä sanoisin, mutta oon niin otettu sun kommentista :) Sä osaat sitten pukea ajatukset hienosti sanoiksi ja tehdä mut ikionnelliseksi näillä kommenteilla ♥ Oon sun kanssa samaa mieltä, että kannattaa aina pukea sitä mikä tuntuu ja näyttää omasta mielestä hyvältä, miettimättä turhaa onko kyseinen vaate muotia vai ei :)! Eikä mäki odotan niin kovasti jo syksyä ja varsinkin pukeutumisen kohdalla :) Haluaisin jo niin pukea päälle eri takki ja neule yhdistelmiä sekä odotan jo kaikkia ihania syyskenkiä, joita pääsen pukemaan jalkaan ja ottamaan tänne asukuvia :)! Tuo nro. 7 kampauksesta tuli heittämällä munkin yksi suosikki kampaus ja tullaan näkemään varmaan useamminkin mulla! :) Kiito superisti ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:24h, 20 elokuu Vastaa

  Oo kiitos paljon :) Kiitos ideasta :) Mä voisin kyllä joskus joitakin videoita tehdä lisää :) Oon niin huono puhumaan niissä, mutta sellaiset yhteen liitetyt videot esim. My day yms. on tosi kivoja, joten ehkä jonkun sen tyylisen voisin toteuttaa joskus :) Myös meidän uudistuneesta olohuoneesta on tulossa videota lähikuukausina, kun se valmistuu kunnolla :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:25h, 20 elokuu Vastaa

  Awww iso kiitos ja kiva, kun lemppareita löytyi noin monta! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:27h, 20 elokuu Vastaa

  Kiva kuulla :) Mä pukisin ehkä nro. 10 ja 12 uudestaan, mutta en niitäkään ihan heti =D Tosi kiva idea, voisin sellaisen toteuttaa! :) Ja en oo laittanut vielä, mutta se tulee näkymään tulevissa sisustuspostauksissa, kun saadaan asunnon muutokset suoritettua loppuun asti :p!

 • Avatar
  inka
  Posted at 19:08h, 20 elokuu Vastaa

  1 & 5 ! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:48h, 20 elokuu Vastaa

  oiii pidän todella paljon 1 mistä tuo kukkaneule juttu on? :)

 • Avatar
  Amanda Eskola
  Posted at 22:18h, 20 elokuu Vastaa

  1, 9, 11 ja 15 ovat mun ehottomat lempparit ♥ Ja pukeudut myös niin ihanasti ja hillitysti!!:)

 • Avatar
  Erika
  Posted at 15:59h, 21 elokuu Vastaa

  4,7,11,14 ja 15 ! (:

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:33h, 25 elokuu Vastaa

  sun tyyli on tosiaan muuttunut paljon! jotenkin klassisemmaksi ja aikuisemmaksikin :) vaikka edellisessäkin postauksessa oli ihania asuja (::

Post A Comment