Stripe overdose

_MG_2010f

Makaan tällä hetkellä sohvalla pienessä kurkkukivussa ja ajattelin samalla tulla vähän kertomaan teille, että mitä mulle kuuluu? Noh tätä kurkkukipua lukuunottamatta tosi hyvää Takana on varmaan kesän ensimmäinen viikonloppu, kun sille ei ollut mitään suunnitelmia? Toisaalta nautin tästä, mutta toisaalta tuntui yhtäkkiä tyhjältä tämä täysin kiireettömyys :-D Ensi viikonloppuna asia kuitenkin korjaantuu – Nimittäin lähdetään perjantaina neljän hengen porukalla Helsinkiin!

jj_MG_2056d_MG_2083s
Lähdetään kohti Helsinkiä jo perjantai aamulla ja siellä meillä on tiedossa kaksi yötä hotellissa, perjantai illalla Cheekin Olympiastadionin keikka, Helsingin yöelämän testailua, hotelliaamiaisia (!), shoppailua yms. Tuosta viikonlopusta on varmasti tulossa ikimuistoinen Onko teistä moni tulossa kyseiselle Stadion keikalle? Ennen sitä edessä on kuitenkin kiireinen viikko, joten ehkä tälläinen rauhallinen viikonloppu tähän väliin on vaan hyvä juttu!

it-002_MG_2017k

Jos nyt vähän kertoisin näistä kuvista! Eli tässä näkyy tämän päivän asu ja päälle pääsi vihdoin uusi raitamekko, josta pari postausta sitten vähän vihjailin. Tänään näitä kuvia ottaessa mulle tuli kylmät väreet ensimmäisen kerran sitten kesäkuun jälkeen… Nyt täytyykin nauttia täysillä näistä viimeisistä mekkokeleistä Raitahulluna tuo mekko vei sydämen mennessään ja melkein tekisi mennä jopa nukkumaan se päällä! Se on nimittäin älyttömän pehmeää kangasta eikä sen kaveriksi tarvitse pukea mitään ihmeellistä, kun mekko itsessään vie jo suuren osan huomiosta. Raidat tulee ehdottomasti olemaan myös tulevan syksyn must have-juttu mun vaatekaapissa!

erit-001

_MG_2007d

Knitting Gina Tricot | Dress Sheinside (gifted) | Bag Michael Kors | Shoes H&M; | Watch Guess | Bracelets Gina Tricot (new) | Ring H&M; | Sunnies Ray-Ban
Mekon seuraksi puin olkapäille valkoisen paksun neuleen, jalkaan parhaat päivänsä nähneet pitsiballeriinat, ruskean Jet Set-laukun ja kultaiset korut. Oon muuten viime aikoina ihastunut äärettömästi noihin siroihin rannekoruihin! Suurin osa massiivisista koruista on siirtynyt taka-alalle ja nuo on näkynyt kädessä lähes päivittäin Kokeilin myös ensimmäistä kertaa tuollaista nutturakampausta, josta tuli mun mielestä yllättävän kivan näkoinen!
Mitäs mieltä te ootte tämän päivän asusta? Entä iskeekö teihin tuollainen raitakuosinen mekko?


70 Responses to “Stripe overdose”

 1. Avatar Erkku K. sanoo:

  Mä oon tulossa perjantain stadion keikalle!
  Ja tosi ihanat vaatteet ja muutenkin rakastan sun blogia ihan älyttömästi<3
  Mikään ei oo parempi aamu ku sängyssä loikoilu ja sun ihanan blogin lukeminen<3<3

 2. Ihana mekko ja kiva idea tuo nutturakampaus! :-) Paranemisia saija ♥

 3. Avatar Eveliina sanoo:

  Perjantaina mulla on samat suunnitelmat kuin teilläkin; Cheekin keikkaa ja siitä iltaa jatkamaan jonnekin baariin, en malttaisi odottaa! Ja ihana tuo raitamekko, sopii sulle tosi hyvin :)

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vähän kiva! :) Siitä on tulossa varmasti ikimuistoinen keikka :) Aw voi ei ihana sinä! Oli ihana päivittää Blogger ja lukea ensimmäisenä tämä sun kommentti :) Kiitos hirmuisen paljon piristävistä sanoista <3!

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi mekko näyttää tilkan yö-paidalta, mutta muuten asu on tosi kivan rento! :-)

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva kuulla, että pidät tästä mekosta :) Tuo nutturakampaus on ollut tosi suosittu kesällä ja se on munkin mielestä kivan näköinen :-)! Kiitos paljon sulle Jenny ♥ :)

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit vähän kiva!! :) Siitä tulee kyllä varmasti ihan mahtava ilta eikä kyllä millään malttaisi odottaa :p Kiitos tuhannesti :) Mäki tykkään tosi paljon, se on ihanan yksinkertainen! (:

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Hmm no joo ehkä vähän, kun se on niin simppelin mallinen :) Mutta onneksi yhdistelemällä erilailla siitä saa enemmän mekon näköisen :)!

 9. Avatar Alina sanoo:

  Kiva asu! :) Ite oisin tullu sinne stadionkeikalle, jos ois ehitty ostaa liput ajoissa, mut ne meni loppuun niin nopeesti.. : ois ollu niin siistii nähä sut livenä!! :D Itellä viikonloppu vierähti synttäreitä vietellessä :–)

  http://onlythehorsesandme.blogspot.fi/

 10. Avatar Jenna sanoo:

  Mä meen lauantaina Cheekin keikalle, olinko jo meinannut unohtaa sen :D

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Alina:)! Eikä :s Tosi harmi, ettet saanut sinne lippua :/ Niitä on nyt tänä viikonloppuna myyty paljon Facebookin kautta, joten jos haluat vielä lipun niin käy ihmeessä katsomassa sieltä erilaisista ryhmistä :) Voi toivotaan, että vielä joskus nähdään :)! Oi sun omia synttäreitä? :) Jos oli sun omat niin paljon onnea <3

 12. Avatar Petra sanoo:

  Tosi ihana toi raitamekko ja kivan näkönen kampaus! :)

 13. Avatar Mirror sanoo:

  Ihan selvästi on kurkkukipua liikkeellä, kun mullakin on kurkku niin turvonnut että nieleminen on vaikeaa!
  Toi mekko on kyllä tosi kiva, sopii sulle tosi kivasti! Mä ite oon niin pyöreä että mulla vaakaraidat ei näyttäis varmaan yhtään niin hyvältä kuin sulla!
  Stadionkeikalle olisin ehdottomasti tullut, mutta kun junamatkat ja hotelliyöpyminen tulisi niin kalliiksi, ja samana viikonloppuna järjestetään toinen keikka jonne on pakko päästä vaikka mikä olisi. Pidä sä kuitenkin hauskaa ja tee siitä ehdottomasti postaus niin mä sitten kadehdin sua täältä ruudun toiselta puolen! :D

  http://peilini-takana.blogspot.fi/

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää eikä :D! Mä taas oon koko ajan odottanut, että koska tämä viikonloppu tulee :) Ja se tulikin yllättävän nopeasti ;>

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitos hirmuisen paljon sulle :)!

 16. Avatar Derya Dincer sanoo:

  mäki oon ihan hurahtanu raitoihin ;D oot kaunis <3!

 17. Avatar Alina sanoo:

  okei, täytyy kattoo, kiitti vinkistä! :) ja juu mun synttäreitä vieteltiin, oikee päivä on tosin huomenna :p kiitti paljon <3

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Taas ihana postaus! Ihana laukku! Ite haluaisin ostaa samanlaisen, mutta onko hinta liian suuri laukusta? En tarkoita sitä, että olisi raha ongelmia vaan onko se hinta ihan liian iso laukusta? Tuun aina olemaan sun lukija! Älä ikinä lopeta tätä♥

 19. Avatar emmi partanen sanoo:

  Mä oon myös tulossa sinne cheekin perjantain keikalle! :) Ihana asu sulla! ♡

  Emmijulias.blogspot.com

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minkä hintainen tuo Michael Korsin laukku on?

 21. Avatar ilona sanoo:

  Ite en henk.koht tykkää raidallisista mekoista, tulee helposti sellanen mummon yöpaita-vaikutelma, mutta pakko myöntää että toi on kyl tosi nätti! :-)

  http://ilonasusanna.blogspot.fi/

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  miten oot tehny noi kiharat ? ne on ihanat !! :-)

 23. Avatar Janni sanoo:

  Ihana asu, ruskea yhdistettynä valkoseen ja raitaan ei vaan petä! <3 Täällä muuten myös yksi joka suuntaa stadionkeikalle perjantaina! :)

 24. Avatar Nelli sanoo:

  ihana tuo raitamekko ja oot osannu jälleen kerran yhdistää sen tosi hyvin noihin muihin asusteisiin :-) ♥ toivottavasti kurkkukipu ei mee pahemmaks :( paranemisia! ♥

 25. Avatar Wenla sanoo:

  Aivan ihana asu, ja tosi kivasti sulla hiuksetkin!

  Yks asia mikä mua häiritsee sun asukuvissa, on se että sulla on melkein aina noi aurinkolasit, joiden malli ei mun mielestä sovi sun kasvoille. Tää nyt on vaan mun mielipide jonka aattelin esille tuoda, mutta mun mielestä voisit riisua lasit useammin. (-: Mut oikeesti älyttömän ihanat vaatteet ja kaunis sinä! ♥

 26. Avatar mimmi sanoo:

  Täällä myös samat viikonloppusuunnitelmat ! Lähdetään perjantaina Seinäjoelta kohti Helsinkiä Cheekin stadikkakeikalle, kaksi yötä hotellissa, ja tottakai myös shoppaillaan :')

  http://www.mimminkauniskaaos.blogspot.fi/

 27. Ite en pääse keikoille mutta olis kiva törmätä suhun täällä päin :) toivotaan että niin tapahtuu <3

 28. Niin ihana asu taas♥ Muhun todellakin iskee kaikki raitakuosiset vaatekappaleet! Tuota kampaustakin voisi itse kokeilla joku päivä. :)

 29. Avatar Henna sanoo:

  Nätti asu ja ootpa ihanana kuvissa, tuo kampaus sopii sulle! :-)

 30. Avatar Eerika sanoo:

  Kertakaikkiaan upean klassinen asu!❤️ Täytyy kyllä myöntää, että nyt itekin hullaannuin tuosta raitamekosta ja haluun sen samantien itselleni :D Myös tuo neule näyttää todella kivalta ton mekon kanssa ja tekee asusta ihanan klassisen näköisen! :-) Ja toi kampaus sopii sulle muuten ihan tajuttoman hyvin, suorastaan IHANA ja asun kokonaisuuden viimeistelee vielä noi ihanat korut, tajusin myös itsekin, että oon rakastunut noihin siroihin ja pieniin ranne- ja kaulakoruihin, simppeleitä mutta hyvännäköisiä!❤️ Ja tuo aito rakkauslaukku, kruunaa vielä ton koko asun, tuo kivasti väriä ja sopii muutenkin tuon raitamekon kanssa tosi hyvin! Sovitun tuota laukkua kerran kaupassa peilin edessä ja se oli oikeasti varmaan maailman täydellisin laukku❤️ Ja olisi tosi kivaa tulla katsomaan sua sinne Helsinkiin, mutta cheekin keikalle mulla ei ainakaan oo lippuja. :/ Mutta ihana ihana asu jälleen kerran ja sain taas paljon inspiraatiota! :-) ❤️

 31. Avatar Helmi sanoo:

  Voi ku ihanan pirteä asu ja kaunis Saija! <3 oon kyllä niiiin rakastunu tuohon MK:n laukkuun.. Ensi kesänä ehkä munkin kaapista tuollainen löytyy! ;-) millä muuten oot tehnyt nuo kiharat, tosi ihanan näköiset! :-) hyvää alkavaa viikkoa sulle Saija! <3

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Lippupalvelussakin myydään edelleen! (:

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Alina: Joo ei mitään :) <3

  Anonyymi: Häh myydäänkö :o Sehän on ollut loppuunmyyty siitä päivästä asti :o

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo voi olla muuten totta, kun oon kuullut muidenkin valittavan kurkkukipua :s Mulla kans sattuu nieleminen ja tuntuu, että kurkku paisui yhtäkkiä :-/ Kiitos superisti sulle :) Ja höpö höpö, ihan varmasti näyttää hyvältä sun päällä! :) Ja oot oikeassa tuon Stadionin suhteen, että sinne matkustaminen tulee kyllä kalliiksi, mutta toisaalta se on sen arvoista ja sellainen kesän päätös :)! Mutta tosi kiva, että sulla on joku muu keikka tiedossa niin ei harmita niin paljoa! Ja joo voisin tehdä siitä postauksen jos sinne vaan saa ottaa kameran mukaan :) Pidetään peukut pystyssä <3

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo voi olla muuten totta, kun oon kuullut muidenkin valittavan kurkkukipua :s Mulla kans sattuu nieleminen ja tuntuu, että kurkku paisui yhtäkkiä :-/ Kiitos superisti sulle :) Ja höpö höpö, ihan varmasti näyttää hyvältä sun päällä! :) Ja oot oikeassa tuon Stadionin suhteen, että sinne matkustaminen tulee kyllä kalliiksi, mutta toisaalta se on sen arvoista ja sellainen kesän päätös :)! Mutta tosi kiva, että sulla on joku muu keikka tiedossa niin ei harmita niin paljoa! Ja joo voisin tehdä siitä postauksen jos sinne vaan saa ottaa kameran mukaan :) Pidetään peukut pystyssä <3

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit vähän kiva! :) Näyttää niin kivalta kaikissa vaatteissa ;-) Kiitos paljon toinen kaunokainen :)<3

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiiiiitos sulle ihanasta piristyksestä :-)! Mun mielestä tuo laukku on ollut jokaisen pennin arvoinen ja oon käyttänyt sitä melkein päivittäin :) En löydä yhtään mitään huonoa sanottavaa ja laukku on niin tilava, että sinne mahtuu vaikka mitä mukaan :) Suosittelen kyllä tuota jos vähänkin mietityttää sen ostaminen :) Aw ihana sinä ♥

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko! Oo siitä tulee varmasti niin hauska ilta:)!! Kiitos paljon Emmi <3 :)

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti! (:

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Se oli 300€ :)

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Hahah ihana sinä :D! Mutta joo oot oikeassa, koska niistä voi joskus tulla sellainen vaikutelma :) Tuo on kyllä munkin mielestä tosi kiva eikä tuu niin suurta yöpaita-vaikutelmaa :-)!

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Sellaisella OBH Nordican sauvakihartimella:) Ihana kuulla, että tykkäät niistä! :')

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos hirmu paljon Janni! (: Tuo ruskea sopii munkin mielestä älyttömän hyvin ruskean kanssa ja varsinkin raidat viimeistelee kokonaisuuden <3 Vähän siistiä :) Se on varmasti niin mahtava keikka ja täällä on yksi, joka odottaa sitä innoissaan :p!

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla, että tykkäsit siitä!:) Se pääsi kyllä heti yhdeksi ehdottomaksi suosikiksi kesämekoista ♥ :) Joo toivotaan, että ei mee pahemmaksi :s Oon nyt yrittänyt juoda paljon kuumaa ja syödä lääkettä niin eiköhän se tästä :) Kiitos tuhannesti ihana ♥!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Wenla :) Hei mä en oo tuota tajunnutkaan! Hyvä, kun tulit kommentoimaa :) Edellisissä asupostauksissa mulla on ollut toiset lasit sekä oon ollut ilman laseja, mutta voisin ensi kerralla taas muistaa riisua ne :) Ja mun mielestä tuo malli sopii mulle, mutta mielipiteitä on monia :)! Kiitos hirmuisen paljon ihanista sanoista <3:)

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vitsit meillä on kyllä niin samanlaiset suunnitelmat! :) Voi en millään malttaisi odottaa viikonloppua :) Toivotaan, että keikka ylittää odotukset :-)!

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Harmi kuulla, ettet pääse sinne :/ Mutta mä liikun siellä koko viikonlopun, joten se on ihan mahdollista :) <3

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos tuhannesti sulle ihanasta kommentista :) Raidalliset vaatteet on kyllä niin ihania ja must have-juttuja vaatekaapissa ♥ Ja kokeile ihmeessä tuollaista kampausta, näyttää kivalta ja piristää kummasti normaalia kiharoita! (:

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti kovasti sulle sinne Henna ihanan piristävästä kommentista :) Kiva kuulla, että oot tuota mieltä :)!

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Voi Eerika… Oon niin sanaton<3 Sä et tiedäkkään miten ihana sun kommentti oli lukea illalla ennen nukkumaan menoa :) Mä tulin tästä niin iloiseksi! Rakastan pitkiä kommentteja ja pakko sanoa, että arvostan sitä miten jaksat nähdä vaivaa näiden kirjoittamiseen :) Sirot korut on kyllä tällä hetkellä mun suosikkien kärjessä ja ne on jotenkin nätimmän näköisiä, kun sellaiset isot ja huomion vievät korut :) Etsinnässä olisikin joku siro kaulakoru, joka sopisi noiden rannekorujen kanssa yhteen! Ja oon sun kanssa niin samaa mieltä tuosta laukusta… En voisi muuta enää edes toivoa laukulta (sydänsilmäinen emojihymiö). Toivottavasti saat vielä omasi, tuo on nimittäin kaiken odottamisen arvoinen laukku :) Voi ei tosi harmillista kuulla, että et oo saanut lippua :-/ Niitä on kuitenkin vielä jossain myynnissä, että jos keikka kiinnostaa niin lippuja vaan metsästämään ;) Aw en voi sanoin tarpeeksi kiittää sua näistä päivän piristyksistä mitä kirjoittelet tänne! Musta on ihanaa, että siellä ruudun toisella puolella on noin paljon hyväsydämisiä lukijoita niin, kuin sä oot:) Kiitos kiitos tuhannesti ihanainen <3

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Iiiiiso kiitos sulle Helmi Kiharat oon tehnyt OBH Nordican sauvakihartimella! :) Kiitos paljon ja sinne myös sulle ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa<3

 52. Avatar Jutta sanoo:

  Olisin kyllä halunnut niin kovin Cheekin stadionkeikalle, mutta lukion takia en saanut sen takia ollenkaan vapaata :/. No onneksi mä ehdin nähdä Cheekin kesällä, joten se korvasi menetystä edes hieman :). VAIKKA voisin mä lähteä Helsinkiin ihan muuten vain, nimittäin se kaupunki on täyttä rakkautta! <3
  Toi mekko on niin yli söpö <33. Täällä toinen, joka alkaa lämmitä sijoille koruille :). Ihana kokonaisuus ja sinä! <3

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  mitä te syötte tatun kans ihan tavallisesti arkena? olis kiva saada enemmän ruoka postauksia ihan simppeleistä ruuista :)

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moikka!

  Kiitos ihanasta blogista, eksyin eilen illalla (Indiedaysilta?) blogiisi ja olenkin nyt nauttinut vapaa päivästä blogiasi selaillen. Kuvat on todella kauniita, herkullisen värikkäitä, ah mitä tyttö karkkia; muotia, meikkejä, sisustusta.. Mukavaa löytää uusi, laadukas, blogi, jota tehdään sydämellä. Kiitos vielä :>

  T. LAVJUUEVERYBODY!

 55. Avatar Emma sanoo:

  Ihanana postaus :–) ♥ sä se sitten osaat valita aivan älyttömän upeat asut, joka kerta! Tääkin oli aivan täydellinen :3

 56. Avatar Ilonaah sanoo:

  niin ihana postaus taas! ♥ ihana asu jälleen & ihana sinä, kaikki asut sopii sulle niin hyvin! ♥ :')

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Wou, toi mekko todellakin sopii sulle ja toi kampaus, oh ihan sairaan kivan näköne ja sopii sulle! Mietin aina et miten jotku saa noista noin kivan näkösii ku itellä tulee sellane ruma joka ei sovi yhtää mulle, haha :D mut toivottavasti sulle tulee ihana viikonloppu ja nautit siitä satasella, ite vietän viikonloppuni naantalissa :/
  Jos sut näkee joskus johnai nii voiks sunkaa ottaa kuvan? :p -j

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse en millään haluaisi myöntää, että talvi tosiaan tulee. Jokainen aamu lähden linkkupysäkille lyhyessä paidassa ja joskus jopa shortseissa ja sitten joudun toteamaan että pitkät housut ja edes pitkat hihat paitaan olisivat tulleet tarpeeseen:D Sitten palelen pysäkillä toivoen, että kesä tulisi takaisin.

 59. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus taas :) joskus less is more, myös sun asussa <3 edellisessä postauksessa se yksi essien kynsilakkasi, keskimmäinen kuvassa, onko se urban jungle -niminen? Omistan itse sen (ensimmäinen essien lakkani) ja mulla ainakin kestää hyvin yli viikon siistinä, tosi hyvää lakkaa koko essie-merkki :) empä ole yli kuukauteen koskenut edes muihin lakkoihin…

 60. Avatar Venzta sanoo:

  Mäki oon tulossa perjantaina kanssa Cheekkiä katsomaan!;) vihdoinkin tämä vkl koittaa :D Onko sulla katsomo vai kenttä paikka? :)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Ää ei vitsit :s Tosi harmi, että joudut jättämään sen välistä :( Mutta tosi kiva, että ehdit kuitenkin näkemään Cheekin tänä kesänä niin se menetys ei oo suuri! :) Helsinki on kyllä ihana kaupunki ja tosi kiva päästä sinne piiitkästä aikaa :) Kiitos tuhannesti ja niin kiva kuulla, että asu miellyttää:) <3

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos vinkistä :) Voisin tehdä vähän useammin ruokavinkkejä! (: Me syödään yleensä erilaisia wokkeja, spaghettia ja kastiketta, salaatteja, täytettyjä bageleita/patonkeja, kanaa, paljon kalaa ja sen kanssa esim. kermaperunoita, erilaisia pannulla tehtäviä ruokia, keittoja ja joskus tortilloja :) Oikeastaan ihan mitä vaan tulee mieleen :) Mä pistän tuon postausidean ylös ja kokeilen laittaa joskus jonkun ruokaohjeen muistiin niin teen siitä postauksen! :>

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihana kommentti! :) Voi et tiedäkkään miten iloiseksi tulin näistä sun sanoista :) Wau kiitos tuhannesti ja niin mukava huomata, että tykkäät tästä :) Tervetuloa seurailemaan<3

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos hirmuisen paljon ihanainen :) Osasit kyllä piristää mun päivää ♥ :)

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitoskiitos kovasti sulle :) Aivan hymy nousi huulille tästä kommentista :) ♥!

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Oo miten ihanasti kirjoitettu kommentti :) Tätä oli kyllä niin mukava lukea ja teit mut heti niin iloiseksi :) Mullekkin tulee usein sellaisia kuvia, ettei ne onnistu ollenkaan mutta onneksi niiden kuvien joukosta löytyy aina edes pari onnistunutta :) Joo aion kyllä varmasti nauttia :)! Voi toivottavasti sulle tulee myös kivaa Naantalissa, se on kaunis paikka<3 Joo kullä saa ottaa kuvan ja tulla juttelemaan! :)

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Sama!! :D Väkisin aina puen kesävaatteet (niin, kuin tämän mekon ja lopulta jäädyin…) Ei sitä millään halua uskoa, että nämä vaatteet täytyy laittaa taas kaappiin odottamaan ensi kesää :s Haha ihana :D! Mutta toivotaan, että vielä jatkuisi lämpimät säät pitkään! :p

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän:) Joo totta :) Mä oon alkanut pukeutua yksinkertaisemmin ja oon myös tajunnut, että se näyttää yleensä jopa kivemmalta :) Ei se on Sant Tropez-niminen lakka :) Oi Essien lakat on niin parhaita<3 Mä en oo nyt reiluun vuoteen käyttänyt muita, mutta mitä sitä hyvää vaihtamaan? ;-)

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Ooo niinpä!! Ei millään malttaisi odottaa, että olisi jo perjantai ilta :) Meillä on katsomo paikka :) Toivottavasti tulee ikimuistoinen ilta :-)!

Kommentoi