Beauty Talk – My makeup products

_MG_1944

Aikaista huomenta Mä oon ollut hereillä jo melkein parin tunnin ajan ja päätin tuttuun tapaan aloittaa lauantaiaamun kupillisella tuoretta kahvia, aamupalalla sekä bloggailulla. Tällä kertaa olisi vuorossa piiiitkästä aikaa vähän meikkeihin liittyvää asiaa, nimittäin ajattelin esitellä teille mun tämän hetken käytetyimmät meikit. Oon joskus blogin alkuaikoina saattanut tehdä tälläisen…? Mutta mun päivittäiset meikit on kuitenkin mennyt vuoden sisällä yhtä tuotetta lukuunottamatta kokonaan uusiksi, joten päivitetty versio tästä on varmaan enemmän, kuin tervetullut! Ettei tämä menisi pelkäksi höpöttelyksi niin aloitetaan:

IMG_7853 Mä säilytän suurimman osan mun meikeistä kylppärin kaapissa tälläisissä läpinäkyvissä meikkilokerikoissa! Niistä löytää huomattavasti nopeammin kaikki tarvittavat meikit verrattuna normaaliin meikkilaukkuun. Lisäksi esimerkiksi meikkien purkit sekä siveltimet pysyy lokerikoissa paljon paremmassa kunnossa, kuin laukun pohjalla! Mulla on myös täällä näkyvä Ted Bakerin meikkipussi käytössä sekä Guessin meikkilaukku, jossa mulla on kaikki huulirasvat (huulirasvojen keräilijänä niitä on tullut hamstrattua yksi, jos toinenkin…)

_MG_1852k
Sitten päästään tutkimaan paremmin mun päivittäisiä meikkejä eli ensimmäisenä näkyy mun uusin hankinta meikkilaukkuun, nimittäin Urban Decayn NAKED2-luomiväripaletti (1.) Mä oon nyt käyttänyt tätä vasta parin viikon ajan ja oon ihmetellyt monesti, että miten oon osannut elää ilman tätä? Nämä sävyt on, kuin tehty mun silmien väriin sopiviksi ja sävyjä löytyy niin arkeen, kuin myös juhlaan Näitä ison sivellinsetin (2.) siveltimiä kulkee aina satunnaisesti mukana! Kyseisessä sivellinsetissä on muistaakseni 34 eri osaa ja oon tämän puolen vuoden aikana testannut niistä ehkä kymmentä? Ahkerimmassa käytössä on luomiväri-, huulipuna-, sekä häivytyssiveltimet. Mä taivutan mun ripsiä korkeintaan kerran kahdessa kuukaudessa (yleensä ulos lähtiessä) ripsientaivuttajalla (3.) , koska oon kuullut sekä nähnyt miten ne rasittaa omia ripsiä. Kuitenkin jos edessä on ilta, jossa haluaa ripsien pysyvän tiptop-kunnossa niin nämä on siihen loistava ratkaisu! Mulla on tällä hetkellä käytössä kaksi erilaista ripsiväriä, joista toinen on Lancomen Hypnose Star (4.) sekä toinen YSL Shocking (5. Näistä kummastakin löytyy vaan pelkkää positiivista sanottavaa! Star on enemmän arkikäyttöön ja Shocking menee juhlaan sekä alaripsiin tarvittaessa.

IDkuva1873g1
Seuraavaksi mun suosikit eli huulet  En oo viimeiseen pariin vuoteen tykännyt käyttää enää yhtään huulikiiltoja enkä ymmärrä, miten vielä ylä-asteella niitä tuli käytettyä niin usein! Mutta yksi niistä harvoista, joka on säilyttänyt paikkansa mun käytössä on tämä Clarinsin pehmentävä huulikiilto (6.) Tästä ei tule ollenkaan sellaista ”tahmeaa” huulikiilloille tyypillistä tunnetta ja luulen, että se on suurin syy siihen miksi tykkään tästä niin paljon! Huulipunia (7.) tulee käytettyä melkein päivittäin (yleensä silloin, kun tulee meikattua) ja niin kuin kuvasta voi päätellä, mä suosin kaikkia hempeitä vaaleanpunaisia sävyjä. Tässä näkyy kaksi kärkipaikkaa vievää punaa ja ne Chanelin kosteuttava kiiltopuna sekä YSL:n huulia pehmentävä huulipuna. Viimeisenä perus arkena ja meikittöminä päivinä ahkerassa käytössä oleva EOS-huulirasva (8.) Tämä on yksi sellaisista huulirasvoista, jonka ostamista voin suositella lämpimästi kaikille!

_MG_1915jz
Meikkaamisessa mulle tärkeintä on siisti ja luonnollinen pohja eikä auringon hehkukaan ole pahitteeksi! Mun meikkipohjassa näkeekin ympäri vuoden Lumenen ihon sävyn heleyttäjää (9.), jonka keksiä olisi kyllä ansainnut palkinnon! Se tuo iholle kauniin aurinkoisen hehkun ja pitää meikkipohjan paremmin paikoillaan. Meikkivoide on ollut melkein koko kesän visusti kaapissa, mutta nyt oon ottanut taas käyttöön tämän Maybellinen Fit Me-meikkivoidenpuikon (10.), josta löytyy itse asiassa mun viime syksynä tekemä tuotearvostelu täältä.  Meikkisivellinsetin lisäksi mulla on käytössä kaksi muuta sivellintä (11.) eli hetki sitten ostettu Cailapin meikkivoidesivellin, jolla on ehkä maailman nopein ja helpoin levittää kaikki pohjustusvoiteet sekä meikkivoiteet yms.  Ja toisena We Care Iconin poskipunasivellin, jolla levitän yleensä vähän kasvoille poskipunaa ja aurinkopuuteria… Sitten päästiinkin tähän aurinkopuuteriin (12.) eli mulla on käytössä tällä hetkellä Gina Tricotin aurinkopuuteri ja voin sanoa, että tämä ylitti mun odotukset täysin – Halpa, mutta toimiva! Tällä hetkellä olisi kuitenkin etsinnässä joku vähän pidemmän aikaa kasvoilla kestävä aurinkopuuteri, mutta vastaan ei oo vielä ainakaan tullut oikeanlaista.

_MG_1917as
Kasvoilla jatketaan eli mä käytin mun kulmiin monenmonen vuoden ajan Rimmelin kulmakynää, mutta nyt löysin vihdoinkin tälläisen kulmille tarkoitetun N.Y.C:in väripaletin (13.). Tässä on kulmille muotoiluvaha sekä ruskean sävyinen väri + mukana on myös pinsetit ja levityssivellin. Tällä tehdessä lopputuloksesta tulee luonnollisempi ja tällä väri pysyy kulmissa huomattavasti kauemmin, kuin kulmakynällä… Multa löytyy lisäksi Maybellinen Cover Stick-peitepuokko (14.), jota oon onneksi joutunut käyttämään todella vähän, kop kop*. Oon nimittäin säästynyt erilaisilta näpyiltä ja epäpuhtauksilta, mutta silloin tällöin saattaa yksi näppy ilmestyä ja tällä saa sen helposti häivytettyä pois näkyvistä. Tämän kuvan viimeisenä näkyy yksi ehdoton puhdistuaine mukana kuljetettavaksi – H&M;:n meikkisiveltimien puhdistusspray (15.). Tällä saa pestyä vaikka päivittäin meikkivoidesiveltimen puhtaaksi ja siveltimiä ahkera peseminen olisikin suositeltavaa, koska silloin ihoon pääsee vähemmän epäpuhtauksia!

_MG_1924-,
Jos pakkaan meikkilaukun mukaan lähtiessäni niin sinne päätyy useimmiten myös satunnaisesti eri sävyisiä kynsilakkoja (16.) Niistä ei varmaan monelta oo jäänyt huomaamatta mun suosikkemerkki – Essie En turhaa hehkuta näiden laatua vaan kannattaa oikeasti joskus kokeilla. Yllätyin siitä, miten iso ero näillä on muihin mun testaamiin  kynsilakkoihin. Levitys on nopeaa ja helppoa ison harjan takia, nopea kuivuminen ja suurimman plussan annan näiden kestävyydestä. Nämä lohkeilee muita lakkoja 3x hitaammin.

_MG_1928s.
Keräsin tähän vähän satunnaisia päivittäisiä meikkejä eli mukana kulkee myös aina hajuvesi (17.) ja niistä tässä näkyy viimeksi mukana ollut Ralph Laurenin Big Pony #2. Ihanan raikas ja hedelmäinen tuoksu kesään Luomivärien pohjustukseen käytän Bottega Verden luonnonkosmettiikkaa olevaa pohjustusvoidetta (18.) Tämä on tarkoitettu nimenomaan luomivärien pohjustukseen ja yleensä mä sipaisen tätä luomille samalla, kun levitän kasvoihin ihon sävyn heleyttäjän. Valokynää (19.) tulee käytettyä kasvojen sille tarkoitettuihin kohtiin korostamaan kasvojen piirteitä/muotoja. Siinä mulla on myös käytössä YSL:n oma valokynä, jossa on pohjassa nappi ja kun sitä painaa, niin purkin päästä tulee sopiva annos ainetta. Viimeisenä mun luottorajauskynä…(20.) Rakastan tehdä rajauksia nestemäisellä rajauskynällä ja parin muun merkin testailun jälkeen oon aina päätynyt uudestaan tähän Maybellinen Master Precisen rajauskynään. Tällä saa ohuen, mutta tumman rajauksen!

Löytyykö teiltä samoja meikkejä käytöstä? Entä mitä piditte tälläisestä meikkien esittelystä pitkästä aikaa?


77 Responses to “Beauty Talk – My makeup products”

 1. Hei haluaisin kokeilla kulmiin tuota N.Y.C:in palettia. Mistä oot sen löytänyt? :)

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  justiin tälläistä postausta oon kaivannut :) aivan ihania kuvia ! en tajua miten saat näistä näin laadukkaita ja värikkäitä :O<3

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Tilasin sen hetki sitten Thebos-nimisestä nettikaupasta:)!

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Voi tämä tuli sitten juuri oikeaan aikaan :> Kiitos paljon :)<3 Mä yleensä muokkaan kamerassa asetukset niin, että kuviin tulee valoa ja sitten vähän vielä koneella muutan valoituksia ja varjostuksia (:

 5. Ihanasti oot asetellut noi kaikki meikit, ne näyttää tosi näteiltä ton puujutun päällä! Ah, noi sun huulipunat… Ne on aivan täydellisen värisiä <3

 6. Avatar Oona sanoo:

  Vauu ihania meikkejä <3 Hitsi että tuli himo päästä laivalle ostelemaan tax-freesta kaikkea YSL:ää yms! :D

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Heei tää oli aivan huippu postaus, vaikken yleensä kauheesti mistään meikki jutuista tykkää :-)!
  Tosin ei sun blogin postaukset koskaan huonoja ookkaan, täältä löytyy niin kivasti kaikkee erityyppisiä postauksia, on kyllä ilo lukea :-)

 8. Avatar Nelli sanoo:

  Oi tää oli tosi hyvä postaus! :) ♥ Sain paljon vinkkejä ja juttuja ostoslistalle :) ♥

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Millä kameran asetuksilla kuviin saisi lisää valoa?:)

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  mistä noita eos huulirasvoja pystyy ostamaan ja plajon ne maksaa :)

 11. Avatar Henna Moi sanoo:

  Aivan mahtavia tuotteita :o Oon niin kade noille kaikille :D Mutta nää siun kuvat on niin loistavia, niin valokkaita ja laadukkaita! :)

 12. Avatar Eveliina sanoo:

  Tästä on pakko tulla hyvä lauantai kun heti aamusti pääsee lukemaan sulta uutta postausta ja vieläpä omasta lempiaiheesta ♥

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aivan ihana postaus visuaalisesti sekä sisällöllisesti! Osaat ottaa hyvin kuvia ja asetella esineet niihin, kuulostaa yksinkertaiselta, mutta ei ole kyllä sitä kaikilla :-D Ja joskus puhuit uuden objektiivin hankinnasta, niin suosittelen bloggareiden käyttämää canonin f 1.8:aa, hintakin vain satasen paikkeilla. Esim. Gigantissa taitaa olla 109€, ja siis tässä tausta on sellainen blurraantunu, siis sumea. Suosittelen ainakin harkitsemaan, jos tykkää blurrista kuvissa!

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eikös sullakin ole the balmin nude 'tude paletti? Jos on niin mistä olet sen hankkinut? Olen nyt metsästänyt MONTA nettikauppaa läpi mutta en löydä sitä mistään :(

 15. Avatar Emma sanoo:

  Niin täydellinen postaus! Kuvat oli ihania, ku olit asetellut noi meikit tollee järkevästi, että se tuo vähän sellasta jännää särmää kuvaan. Ja oli taas kerran ihana lukea tätä, ja sun koko blogi, kaikki postaukset ja sä itse ansaitsee NIIIN suuren sydämen ♥ :)

 16. Mistä on toi sun ihana "meikkitarjontin" ja kuuluuks toi lautapohja siihen . <3

 17. Avatar Eerika sanoo:

  Voi että, et arvaakkaan kuinka kauan oon odottanu tätä sun päivättäisen meikkivaraston näkemistä ja nyt kun näin, niin tää postaus oli aivan älyttömän ihana ja on niin kivaa lukea, kun arvostelet noita meikkejä ja kun ne kaikki vaikuttaa niin hyviltä, niin pitäisi hankkia itsellenikin!❤️ Oot muutenkin ottanu nää kuvat järjettömän hienosti ja tekstiä on miellyttävän ihanaa lukea. :-) Multa itseltänikin löytyy muutamia samoja meikkejä ja oon todennut ne kyllä todella hyviksi :-) Esim. juuri nuo Essien kynsilakat on munkin mielestä todella hyviä, kestäviä ja laadukkaita ja niistä löytyy mitä ihanempia värejä, minkä nimisiä muuten nuo kolme lakkaa on, kaikki sävyt on todella silmää miellyttäviä? :-) Mutta tästä postauksesta ei voi muuta sanoa kuin älyttömän ihana ja miellyttävää tekstiä sisältävä!❤️

 18. Avatar Emilia sanoo:

  Vauu mikä postaus ♡ paljon mulle uusia meikkituotteita :)♡ laitoinkin tän sun postauksen ylös tuonne puhelimen suosikkeihin niin voin seuraavan kerran kun lähden meikkiostoksille niin käyttää hyödyksi näitä sun vinkkejä, joten kiitos tästä! Pakko myös sanoa, että sun postaukset on kyllä niin laadukkaita! En voi kun ihastella miten oot saanu tehtyä tästäkin postauksesta niiiin ihanan!

 19. Avatar Jutta sanoo:

  Ei vitsit, miten kivoja meikkejä sulta löytyy! <3 Mun tekisi mieli hamstrata noista jokaineen omaan meikkipussiin, mutta mä oon niin huono ostamaan uusia merkkejä…aina tulee vain ostettua ne perus jokapäiväiset meikit, vaikka tekisi mieli kokeilla kaikkea uutta. :) Ihana tää pistää kyllä oli! <3 Eiköhän mulla tule testattu melkein kaikkia noista vielä joskus!

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi että, miten ihania tuotteita!!*_* tykkään sun blogista hirmuisesti, mutta mulla olis yksi juttu, joka häiritsee kirjoitustyylissäsi: pilkut kuin-sanan edessä. Ihanaa syksyä sulle <3

 21. Avatar Ilonaah sanoo:

  tää oli aivan totaalisen täydellinen & ihana postaus! ♥ kiitos saija! ♥

 22. Avatar Anne H sanoo:

  Tosi kiva postaus! Itselläni on myös pari Essien lakkaa ja ne ovat kyllä super ihania! :) Olen juuri lähdössä Prahaan ja siellä täytyy kyllä ehdottomasti vierailla Sephoralla, josta löytyy myös erikoisempia meikkejä, mitä Suomesta ei saaakkaan. Suosittelisitko tuota Nakedin palettia hinta/laatusuhteensa puolesta? :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Ooi miten kiva kommentti :)! Tuon puutarjottimen osto tuli kyllä oikeaan aikaan, koska pystyin käyttää sitä tässä postauksessa hyödyksi:) Oon sun kanssa niin samaa mieltä ;-) Aivan liian herkullisen värisiä <3!

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti Oona ja ihana kuulla, että tykkäsit niistä<3:) Joo älä muuta sano! :-D Laivan tax free on niin paras paikka meikkiostoksille :p

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla, että tämä postaus oli mieluinen:-)!! Mä yritin tehdä tästä mahdollisimman lyhyen ja ytimekkään niin, että mahdollisimman moni jaksaisi tämän lukea :) Aw ihanasti sanottu :) Kiitos kivasta piristyksestä !(:

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten ihana huomata, että postaus oli mieluinen:)! Oo kiitos hirmu paljon ihanainen :)♥

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Ainakin Kicksistä ja hintaa on muistaakseni 10.90€ ja Nordicfeelillä on myös ja siellä taitaa olla vähän alle kympillä :)!

 28. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voisitko millään tehdä whats on my iphone postauksen? Ja jos videolla voisit tehä niin olis ihanaa!! <3 musta on muutenkin ihanaa kun otat seuraajien ja lukijoiden toiveita niin hyvin huomioon ja toteutat niitä parhaasi mukaan! :) kivaa ja ainakin vielä suht lämmintä (kopkop*) loppukesää ja tulevaa syksyä Saija! :)

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  millä muokkaat sun kuvat :)?

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus ja sain paljon juttuja omalle ostoslistalle! ♥ osaatko sanoa paljon toi ginan aurinkopuuteri maksoi? :))

 31. Avatar Viivi sanoo:

  Oii ihana postaus löysin sun instagramin vasta vähän aikaa sitte ja oot iha sika hyvä kuvaa <3 J mistä oot ostanu noi läpnäkyvät meikinsäilytystelineet kun en oo niihin muualla kun netissä törmännyt?

 32. Avatar Ida sanoo:

  Olipa kiva postaus! :) Mulla on ollut vähän hakusessa kanssa toi nestemäinen eyeliner, täytyy varmaan käydä kotiuttamassa toi Maybelinen oma ennen koulun alkua! :) Mulla on muuten ollut käytössä Mariela Sarkiman The Curler-ripsientaivutin, enkä ainakaan oo huomannut sen kuluttavan ripsiä yhtään! Käytän sitä lähes päivittäin ja sillä saa kaarevat ripset todella helposti, eikä ainakaan mun omia oo kuluttanut! Yhä on pitkänä ja vahvana pysynyt :). Sitä onkin kehuttu ns. laadukkaammaksi taivuttimeksi ja on kyllä ihan erilaatua kahden euron markettitaivuttimien kanssa, vaikkei toikaan maksa kun joku kahdeksan euroa muistaakseni. Tahtoo vaan olla joka paikassa aina loppu, kun on niin suosittuja:D.

 33. Avatar Heidi sanoo:

  tosi ihana postaus ja pakko kysyä että mistä löytäisin tuollaisen meikkilokeron sillä oon etsinyt tuollaista jo pitkään eikä ole tullut vielä vastaan? :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva kuulla, että pidit näistä tuotteista:)! Mä oon kans tosi tyytyväinen kaikkiin ja monet tulee varmasti pysymään luottomeikkeinä pitkään =) Kiitos paljon piristävästi sanoista Henna :)<3

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihanasti sanottu :) Voi kiitos tuhannesti Eveliina ja niin kiva kuulla, että aihe oli mieleinen :)! ♥

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Oo wau kiitos paljon :)! Jotenkin tosi kivasti sanottu :) Mä tykkään panostaa kuviin ja esineiden asettelua tulee joskus mietittyä liiankin paljon ja liian tarkasti :-D Mutta tykkään paljon kuvaamisesta, joten se on vaan yksi kiva puoli siinä :-)! Hei kiitos paljon sulle tästä vinkistä

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on =)! Meinasin laittaa sen myös tähän postaukseen, mutta laitoinkin tuo Nakedin :) Mutta se on Bangerhead-nimisestä nettikaupasta :) Voi eikä :/ Kannattaa katsoa tuolta jos saisit tilattua omasi :)!

 38. Avatar Helmi sanoo:

  Tätä postausta lukiessa taas huomasi, kuinka laadukas ja hyvä tämä blogi on – ja kuinka siihen on panostettu! <3 kuvat on niin kivasti aseteltu ja kauniin valoisia, tekstiä on paljon ja sitä on mukava lukea, aihe on tosi hyvä, saa nimittäin omaankin ostoslistaan juttuja – kaikinpuolin täydellinen postaus! <3 en pysty oikeesti edes kuvailla kuinka iloiseksi sä teet mut postauksillasi ja aktiivisilla päivityksilläsi! Vaikutat myös niin sympaattiselta ja luotettavalta ihmiseltä! :')

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  Unohdin laittaa tohon perään mun nimen:D -jenna

 40. Tosi hienosti toteutettu tämäkin postaus! Missäköhän kuplassa oon elänyt, kun en tiennytkään, että taivuttaminen vahingoittaa ripsiä… :D No, nyt ainakin tiiän! Yleensä mua ei niinkään meikkipostaukset kiinnosta, mutta tästä todella hyötyi, tätä oli mukava lukea ja muutama tuote päätyi munkin ostoslistalle! :) Oon niin kiitollinen siitä, että oon löytänyt bloggaajan, joka todella panostaa postauksiinsa, arvostaa lukijoitaan ja jaksaa kirjoitella näin usein♥

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiitos Saija! Meenpäs sinne vielä kurkkimaan :)

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  kauheesti meikkejä mutta naama on ja pysyy aina samanlaisena ja tylsänä

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mitään :) Joo käy ihmeessä! :>

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiiiitos sinne! :) Mä ostin hetki sitten tuon tarjottimen ja keksin, että sitä olisi hyvä hyödyntää näiden meikkien esittelyssä :) Oo voi oot niin ihana! Kiitos hirmuisen paljon aivan ihanista sanoista! :) Sä osaat sitten aina kirjoittaa ihania ja postiviisia kommentteja, et tiedäkkään miten iloinen oon niistä :') ♥

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Ostin sen hetki sitten Minimanista:) Ja tuo lautapohja kuuluu siihen tai koko tarjotin on puuta ja tuo "alusta" on jätetty maalaamatta :) Aluksi vähän suunnittelin, että maalaisin tuon pohjan valkoiseksi, mutta nyt oon parin päivän aikana jotenkin ihastunut tuohon puunväriin niin, että tuskin maltan maalata sitä :-D<3

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti! Wau ♥ Tämä on sitten ollut monella mielessä ja niin kiva nähdä, että tämä postaus on täyttänyt odotukset ja ollut mielenkiintoinen :)! Kiitoskiitos paljon sinne ihanalle Eerikalle :) Mä ajattelin kokeilla kuvata tuollaisen tarjottimen päällä, johon mahtui kätevästi (melkein) kaikki haluamani meikit ja ne tulee siinä kivasti munkin mielestä esille eikä silti näytä sekavalta =) Essie olisi kyllä ansainnut niin isot rakkauden osoitukset! Ne on parhaimpia kynsilakkoja, joita oon koskaan kokeillut ja mukava kuulla, että oot kans samaa mieltä :) Nuo sävyt on vasemmalta oikealle Fiji, Sand Tropez ja Boom Boom Room :) Kiitos vielä kerran sulle hurjan paljon positiivisesta ja energisestä kommentista :-) ♥!

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Awww ihana kommentti! Kiitos hirmuisen paljon sulle ihanainen :)<3 Oi niin kiva nähdä, että tästä on konkreettisesti paljon apua ja niin mukava kuulla, että sait tästä uusia meikkivinkkejä itsellesi :)! Voi ei oot ihana, tämä kommentti piristi heti mun iltaa kun luin sen :) Ihailen sitä, miten jaksat kommentoida niin usein ja olla muutenkin aktiivinen lukija, iso iso kiitos <3

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos superisti Jutta<3 Mä olin kans ennen tosi huono kokeilemaan mitään uutta, mutta nykyään oon aina ensimmäisten joukossa kokeilemassa uusia merkkejä ja tuotteita:) Rohkeasti, kun vaan kokeilee niin sitä huomaa, että niiden kokeilujen kautta löytää paljon uusia huipputuotteita :)! Kiitos kovasti vielä kerran ihanuus :)<3

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle kivasta piristyksestä :)! En oo itsekkään tajunnut tuota pilkku-juttua, mutta hyvä kun tulit kertomaan siitä :) Täytyykin ensi kerralla muistaa kirjoittaa ne aina ilman pilkkua =) Kiitos hirmuisesti ja ihanaa syksyä myös sinne sulle <3

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihana lukea tälläistä ensimmäisenä aamulla :') Kiitoskiitos hurjasti ♥!

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla, että tämä postaus oli juuri oikeanlainen ja tykätty :> Niin on! Vitsit mä en oo varmaan pariin vuoteen käyttänyt muita ja kerran kokeilin BikBokin kynsilakkoja niin eron huomasi heti Essien omiin :) Ne lähti heti lohkeamaan… Oo se Sephora on kuulemma kunnon meikkitaivas <3! Sinne täytyy kans joskus päästä :p Joo suosittelen! :) Niissä sävyissä on hyvä pigmentti ja ne pysyy silmillä pitkään :) Kannattaa katsoa sieltä noita paletteja ja ne on siellä kuulemma aina vähän halvemmalla myynnissä, kuin muualla :)!

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Hei sellainen kuulostaa hauskalta idealta! :) Mun iPhone tuli joskus kuukausi sitten huollosta ja kaikki ohjelmat katosi silloin :s Nyt oon osaa jo ladannut uudestaan ja vielä on muutamia sovelluksia, jotka puuttuu :) Joten sitten, kun saan sen taas "normaalin" näköiseksi niin voisin tehdä jonkilaisen postauksen sen sisällöstä :) Aw niin iiihanasti sanottu :) Kiitos älyttömän paljon ja sinne myös ihanaa loppukesää sekä alkavaa syksyä :) Toivottavasti näistä lämpimistä keleistä päästään nauttimaan vielä pitkään ♥

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Picasalla ja tekstit/laatikot yms. lisään PicMonkeyllä :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos paljon ihana Viivi :) Niin kiva kuulla, että oot tykännyt näistä kuvista :) <3 Nuo meikkilokerikot on tilattu vähän aikaa sitten Nellyltä :) Ne on Cosmetics Organizer-merkkiset, joten kannattaa hakea niitä sillä nimellä (:

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos paljon Ida:)! Suosittelen kyllä lämpimästi tuota eyelineriä :) Sillä on niin helppo ja nopea tehdä rajaukset. Tykkään myös, kun sillä pystyy tehdä vähän ohuempiakin rajauksia eikä ne aina leviä isommiksi :) Mun oli ihan pakko heti googlettaa tuo ripsientaivutin ja katsoa kuva siitä :D Nimittäin heti, kun vaan löydän sen niin pakko ostaa kokeiluun! :) Sait mut vakuuttuneeksi sen toimivuudesta heti ja se kuulostaa kyllä ihan unelmien taivuttajalta :) Prismassa mä oon nähnyt noita muistaakseni joskus, joten täytyy käydä siellä joku päivä :) Kiitos hurjasti tästä vinkistä, siitä oli suuri apu:)

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitti kovasti Heidi !(: Mä tilasin nuo hetki sitten Nellyn nettikaupasta ja ne löytyy sieltä Cosmetics Organizer-nimellä muistaakseni :) Kannattaa katsoa sieltä :p

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Ei miten ihanasti kirjoitettu kommentti :) Oon ihan sanaton Helmi<3 Sä osasit kyllä tehdä mut niin iloiseksi näillä positiivisilla sanoilla ja mä sain tästä ihan uutta energiaa tätä blogia kohtaan :) Niin hienoa, miten jaksat kommentoida usein :) Kiitos älyttömän paljon ja mukava kuulla, että oot tuota mieltä :) Mä tykkään tästä bloggaamisesta niin paljon, että haluan panostaa tähän täysillä ja tälläinen palaute tekee niin iloiseksi kaiken panostamisen jälkeen :) Iso kiitos <3!!

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit kiitos hurjan paljon:)! Äää voi ei, mutta onneksi nyt tiedät :) Ja kiva huomata, että tästä postauksesta oli apua :) Mä oon kans sellainen, että harvoin jaksan lukea pitkiä meikkipostauksia, joten yritin tehdä tästä mahdollisimman ytimekkään ilman turhia sepustuksia :) Tuo viimeinen lause teki mut niin iloiseki ja oli pakko lukea se monta kertaa :) Aww oot niin ihana, kiitos kommentista ♥ :)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Mun mielestä tuossa ei oo paljoa meikkiä vaan päinvastoin :) En käytä noista läheskään kaikkia joka kerta, kun meikkaan. Ja mun mielestä on olisi ennemminkin kauheaa, jos meikillä muuttuisi jokaisen ihmisen naama kokonaan erilaiseksi. Mutta kiitos mielipiteestäsi :)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kiva kuulla, että tästä postauksesta on tykätty :) Kiitos sulle Jenna kovasti ihanasta kommentista ♥ Ja tuolla aurinkopuuterila on hintaa 6.95€ :)!

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Mä kuvaan yleensä P-asetuksella ja siinä sen asetuksen valikossa näkyy sellainen pitkä viiva, jossa liikkuu sellainen palkki :) Niin sitä liikuttelemalla oikealle puolella tulee kuviin lisää valoa :) Toivottavasti ymmärsit, kun tästä tuli vähän sekava selitys :D Mutta kysy jos tarvit vielä apua! :-)

 62. Avatar Kata sanoo:

  Ihania noi meikkilokerot! Pakko käydätsekkaa nellyn sivuilta, voisin itselle pistää myös tilaukseen noi:D

 63. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania meikkejä sulla! Kuinka monta kertaa oot ollu elämässäs kännissä? Ja millon ekan kerran :)

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! (: Ne on niin kivat ja vieläpä todella käytännölliset :) Joo kannattaa katsoa jos niitä vielä olisi! :-)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ajattelin nyt kysäistä sulta apua mun ongelmaan, josko sulla olis heti vinkata apuja :) Eli, oon nyt jo jonkun aikaa yrittäny löytää matalavartiset (hieman nilkan yläpuolelle), mustat, matalalla korolla olevat nahkaiset talvinilkkurit. Niitä ei vaan tunnu löytyvän mistään, talvi lähestyy ja epätoivo alkaa iskeä… Tämä nyt ei liity lainkaan tähän postaukseen, mutta ajattelin sulla olevan ainakin jonkinlainen mielipide asiaan :) Hinnalla ei niin väliä, kunhan malli on hyvä. Kiitos paljon jo etukäteen! Niin ja aivan ihana tämä sun blogi! :) Piristää aina nämä sun postaukset. Tästä tuli varsinainen kilometri kommentti, toivottavasti ei liian sekava sellainen :)

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :)) Olipas vaikea kysymys :-D Sellaisessa kunnon kaatokännissä en oo tainnut olla, kuin pari kertaa. Oon usemmin sellaisessa hiprakassa :) Mutta ensimmäisen kerran taisin juoda pari joskus 8-luokalla :)

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  miten saat sun kuvista noin ihanan kirkkaan värisii :)?

 68. Avatar ida sanoo:

  Minkä niminen on toi Essien oikeanpuolimmainen vaaleanpunainen lakka? :)

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, kun päätit tulla kysymään :) Eli oot kyllä oikeaan aikaan liikkeellä, koska uudet mallit ilmestyy nyt ja vähän myöhemmin ei pakosti olisi enää kokoja jäljellä :) En tiedä haluatko katsoa netistä, mutta suosittelen katsomaan Boozt, Zalando, Nelly, Bubbleroom, Footway, Spartoo, Brandos jne. :) Noissa ainakin luulisin olevan jo monenlaisia eri kenkiä syksylle/talvelle :) Sitten kauppoja, jotka kannattaa katsoa niin ainakin Seppälän kenkävalikoima yllätti mut viime talvena, lisäksi K-Kenkä ja erilaiset pienet kenkäkaupat kannattaa koluta läpi :) En tiedä missä asut, mutta jos vaan mahdollista niin kannattaa käydä katsomassa Keskisen Nahkapaikka ! Toivottavasti tästä oli edes vähän apua <3

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Lisään kuvausvaiheessa jo kuviin valoa sekä koneella säädän vielä valoituksia ja varjostuksia Picasalla :) Plus kuvaan yleensä aina vaaleaa taustaa vasten, päivänvalon aikaan yms. :)!

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Se on Boom Boom Room-niminen! (:

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  Saa niitä blurrattuja taustoja ihan tavallisellakin objektiivilla jos vaan viitsii vähän ohjekirjaa avata ja opetella :D

 73. Avatar Anne H sanoo:

  Kiitos kun viitsit vastata näin täydentävästi ja kivasti! :)

 74. Avatar Anonyymi sanoo:

  Niin saakin, mutta ainakin omalla 550D:llä perusobjektiiviin ei tule mulla ainakaan yhtä hyvin blurria. Tietysti en ole valokuvauksen kaikkitietäväinen, mutta suurin aukko taitaa siinä olla ehkä 2.8 (?), tuossa objektiivissä 1.8. Kannataakin käydä kysymässä asiantuntevalta myyjältä! T. Eka ano ;-)

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi kiva, kun tykkäsit! :)

 76. Avatar Saijis sanoo:

  Joo mun objektiivillakaan ei saa niin pientä, että tausta blurraantuisi :s Joten se ei ihan kaikilla objektiiveilla onnistu, mutta tuota käyn kyllä heti ensi viikolla katsomassa Gigantissa :)!

 77. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minkä nimiset noi huulipunat on (sävynumerot tai nimet) ja kynsilakat? :) Ihana postaus!

Kommentoi