IN // OUT Part 3

Heissan En tiedä mitään parempaa tekemistä sadepäivinä, kun Weheartin selailu – Se on niin koukuttava sivusto! Mulle tulikin mieleen sitä selaillessa, että edellisestä In ja Out-postauksesta on vierähtänyt taas reilu kuukausi ja uusia juttuja on tullut jo muutamia mieleen! Mun mielestä nämä postaukset on kivaa vaihtelua perus asupostauksille, kauneusjutuille, lifestylelle yms. Nämä on samaan aikaan mielenkiintoista sekä hauskaa luettavaa :-D Lisäksi on kiva nähdä, miten paljon erilaisia mielipiteitä nämä jakaa – Jokaisella on kuitenkin oma makunsa. Toivottavasti pidätte tästä!

valkkeeF

IDkuva

Raidalliset vaatteet

Oon tämän loppukesän aikana hurahtanut näinkin yksinkertaiseen kuvioon (jos sitä voi edes kuvioksi kutsua..), nimittäin raitoihin! Ja erityisesti mustavalkoisiin sekä tummansinivalkoisiin Ne on ihanan simppeleitä ja klassisia vaatteita, mutta olematta kuitenkaan liian tylsiä. Tänään mulle saapui juuri paketti, josta paljastui raidallinen mekko! Ajattelinkin esitellä sen ehkä jo seuraavassa asupostauksessa, jos teitä kiinnostaa nähdä millainen se on?

006

Luonnolliset kynnet

Mä oon täällä varmaan joskus ennemminkin sanonut, että tykkään luonnollisesta lookista – Niin kasvoissa, kuin myös kynsissä, hiuksissa jne. Yksi tämän kesän ”hitti” mulla onkin ollut omien kynsien hoitaminen, kasvatuslakkojen testailu sekä kynsien lakkaaminen melkein päivittäin eri väreillä. Huolitellut ja luonnolliset kynnet menee myös yhtenä asusteena!

Bannerit-007

Värikkäät urheilu-/juoksuvaatteet

Mä en oo ennemmin mitenkään kiinnittänyt huomiota juoksuvaatteiden, kenkien tai muiden ”tarvikkeiden” ulkonäköön… Mutta viime aikoina oon kuitenkin tajunnut, että ne kasvattaa tosi paljon motivaatiota. Lempivärillä varustettu toppi tuo heti mukanaan halun päästä heti testailemaan sitä Mulla olisikin etsinnässä jotkut värikkäät juoksukengät! Eli jos tiedätte, että mistä kannattaisi lähteä etsimään niin vinkatkaa ihmeessä!

valkkeeVV

Bnerit-001

Mikki Hiiri sekä muut sarjakuvahahmot vaatteissa

Vaatteilla jatketaan, mutta nyt vaan tämän hetken out-osiolla… Mä en oo koskaan oikein lämmennyt erilasille sarjakuvahahmo-kuosisille vaatteille! Okei myönnetään, että muutamat yökkärit löytyy Minni Hiirellä varustettuna :-D Mutta pari päivää sitten H&M;:llä käydessäni tajusin, että se on täynnä toinen toistaan ihmeellisimpiä kuoseja ja varsinkin näitä Mikki Hiiren päitä näkyi niin leggareissa, collegeissa, tennareissa, huiveissa yms.

002

Liian paksut kulmakarvat

Vaikka puhun luonnollisuudesta niin kulmakarvojen kohdalla liika on liikaa. Miehillä paksut kulmakarvat ei kiinnitä niin paljon huomiota, kuin naisilla. Monesti liian paksut kulmakarvat vie kasvoista kaiken huomion… Esimerkkinä laitoin tähän vasemmanpuoleisen kuvan, jossa on todella nätti tyttö Hänen kulmakarvat on kuitenkin ne, jotka moni näkee ensimmäisenä. Mä itse tykkään sellaisista sopivan paksuista kulmista, ei liian ohuet eikä liian paksut :)

t-001

Liian paljon niittejä Converseissa ja muissa tennareissa

Oon pari kertaa nähnyt tuollaiset niiteillä varustetut Converset ja pieninä määrinä ne näyttää useimmiten kivoilta! Mutta jos Conversen merkkikin on peitetty niiteillä niin se on mun mielestä jo vähän mennyt överiksi…

Löytyykö teiltä samoja juttuja? Entä mitä ootte pitänyt näistä postauksista?

Kuvat Weit


52 Responses to “IN // OUT Part 3”

 1. Avatar Petra sanoo:

  Tosi kivaa vaihtelua tällänen postaus! :) ja olis kiva nähdä se sun uusi raitamekko asukuvissa. <3

 2. Tosi kiva postaus taas jälkeen ja oon kyllä noissa in/out jutskissa sun kanssa ihan samaa mieltä : ) Sulla on muutes tosi nätin väriset hiukset <3

 3. Näitä postauksia on tosi kiva lukee! Itekin oon jo pitemmän aikaa tykännyt noista tummansinisistä raidoista, ja vaatekaappi onkin pullollaan raidallisia paitoja. :D Ihana sävy noissa oikeen puoloisissa kynsissä!

 4. Avatar Helmi sanoo:

  Vau, taas niin ihana postaus Saija! <3 Oon näistä kaikista samaa mieltä, paitsi paksuista kulmakarvoista joissain tilanteissa. okei toi vasemmanpuoleinen on ihan överi, mutta tuolla oikeanpuoleisella (joka on mun mielestä tunnettu malli vai..?) ne on kivan persoonallisen näköiset! samoin esim PLL:n Arian esittäjällä on paksut kulmakarvat. :-) mutta taas niin ihanan raikas postaus, ja kivan erilainen sun muihin postauksiin verrattuna! Sä piristät niiin paljon mun iltoja postailemalla! <3
  ps. aiotko käydä vkloppuna jalasjärvellä aukustin tunnelmia katsomassa? Tuli vaan mieleen kun itse oon huomenna menossa, jos vaikka näkis sut. :-)

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiva huomata, että tämä postaus oli mieleinen!:) Ja, että oot vielä samaa mieltä :) Kiitos hirmuisesti (: Oon kans niin tyytyväinen tähän väriin, se on nimittäin lähellä mun omaa väriä vihdoin <3

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Vähän kiva, että oot tuota mieltä! :) Nämä on munkin mielestä kivan erilaisia postauksia :) Ja mukava kuulla, että sellainen asupostaus kiinnostaisi:) <3

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Todella kiva postaus taas ja olenkin samaa mieltä kanssasi noissa! Tää sun blogi on vaan ihan tajuttoman ihana sekä inspiroiva ja sinä kaunis! :) -Nea

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos paljon kommentista:)! Mäki tykkään tästä postausideasta, koska näitä on hauska toteutella sekä lukea :) Kuulostaa tosi hyvältä, nimittäin raidat ihan parhaita ja niitä voisi ottaa koko ajan vaan lisää! Se on kyllä söpön tyttömäinen sävy =)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle Helmi<3 Joo tuo taitaa olla aika tunnettu malli tai ainakin muistan joskus nähneeni sen jossain! :) Hmm joo totta, oot oikeassa, mäki tykkään nimittäin PLL:n Arian kulmista ja ne sopii hänen kasvoihin :) Nämä on kyllä tosi erilaisia postauksia muihin verrattuna, mutta ne tuo kivaa vaihtelua ja toimii vähän erilaisina "keventäjinä" muiden postauksien välissä(: Kiitos vielä kerran ihanasta piristyksestä<3! En varmaan huomenna tuu, mutta lauantaina voisin ainakin käväistä sillä suunnalla, ootko silloin menossa sinne ollenkaan? :)

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon sulle:) Ja tosi kiva, että oot tuota mieltä :) Tälläinen palaute tuo mukanaan uutta inspiraatiota ja energiaa tätä blogia kohtaan! :')

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  http://www.sportamore.fi/ täältä urheiluvarusteet!

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos vinkistä :) Täytyy mennä heti katsomaan tuo sivusto :-)

 13. Avatar Janni sanoo:

  Nää on kyllä kivoja postauksia! Ja hauskoja, viimeksi mua nauratti se pyöräselfie, tällä kertaa en edes tiedä miksi mutta noi mikkihiirenpäät, en kestä… :D (Kaikkien mieltymyksiä toki kunnioittaen, meitä on niin moneen lähtöön… :)) Mulla itelläkin on noi raidat kyllä kovassa huudossa, ja nimenomaa mustavalkoset/tummansiniset! Ja mitä tulee treenivaatteisiin, oon ehdottomasti samaa mieltä siitä että pirteen värisissä tai muuten vaan kivoissa vaatteissa kyllä kummasti kulkee se treenikin sutjakkaammin ;) Musta Zalandolla on muuten tosi kiva valikoima aivan ihanan värisiä kenkiä ja treenivaatteita! nimim. muutamaa ihanaa kenkäparia kuolaava… :)

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Lilly Collins, Phil Collinsin tytär ja näyttelijä mortal instruments – luukaupunki elokuvassa. (Clary Fray)

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihan näin btw, vasemman puoleinen on Lily Collins ja oikean puoleinen Cara Delevingne ;) ja itseasiassa Lily Collinsin kulmat ei kyllä oikeasti näytä ollenkaan noin hurjilta kuin tuossa ylhäällä olevassa kuvassa haha :D

 16. Avatar Mirror sanoo:

  Tää on hauska että yleensä oon ollu sun kanssa samaa mieltä näistä, mutta nyt kaikki sun out-jutut oli mun suosikkeja :D Esim. Mikki Hiiri-kuviota rakastan, samoin siitä että tennarit on kuorrutettu niiteillä. Noista paksuista kulmakarvoista en tiedä, mutta mun mielestä esim. Vasemman puoleiselle, Lily Collinsille joka on yks mun lempinäyttelijöitä, ne sopii :D Noissa in-jutuissa oon taas kaikissa samaa mieltä :D

  Nää on kyllä tosi kivaa vaihtelua ja luen näitä tosi mielelläni myöhemminkin lisää!

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  itse en ole ton kulmakarvajutun kanssa samaa mieltä, koska tohon ei oikein voi edes sanoa mitään – jollekkin ne sopii jollekkin ei. ainakin omasta mielestäni isot silmät omaavilla täytyy olla kokoa kans kulmakarvoissa! muuten oli kyllä kiva lukea taas tällainen ja toi raitavaate on noussu taas kans mun yhdeksi suosikiksi !

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nuo mikki hiiri jutut on vaan sellanen yhteistyöjuttu hm ja disney välillä :) ja tarkoititko siis että oikealla olevan tytön kulmakarvat ovat hyvät vai huonot? Omasta mielestä ne näyttää tosi näteiltä, hieman paksummat kulmakarvat saa näyttämään nuorelta :) tosi kiva postaus, lisää tällasia! :)

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Hei kiitos tiedosta :)! Aa joo mäki muistan nähneeni hänet vähän eri näköisenä :D Mutta tuo kuva tuli, kun googlettelin paksuja kulmakarvoja(:

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Vähän ihana kuulla, että oot tykännyt näistä postauksista :)! Ja tosi kiva, että otat nämä huumorilla, koska sitä aina toivonkin kun näitä toteuttelen :-D Meillä kaikilla on omat makuasiat ja ne mistä tykätään :) Mun mielestä onkin kiva tehdä tälläisiä postauksia, joissa näkee monia erilaisia mielipiteitä ja kiinnostuksen kohteita :) Hei vitsit kiitos vinkistä! (: En tiedä miksen oo tajunnut edes katsoa Zalandolta, vaikka kaikkea muuta aina selailen sieltä…:p

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Mä ajattelinkin, että oon nähnyt sen jossain :) Kiitos, kun tulit kertomaan tämän :)!

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Mitää eikä :D Mutta tämä on just hyvä! :) Mun mielestä on nimittäin kiva lukea ihmisten erilaisia mielipiteitä ja kaikilla, kun on oma makunsa:) Se on hassua, miten joku tykkää toisesta ja joku taas toisesta, mutta mielipiteiden lukeminen on aina mielenkiintoista ja kiva, kun päätit tulla kommentoimaan :) Mukava kuulla, että oot tykännyt näistä ja voisin kyllä jatkossakin tehdä vähän useammin tämän tyylisiä postauksia! =)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Niin oot oikeassa, nimittäin joillekkin ne sopii :)! Moni tykkää erilaisista jutuista ja on kiva lukea muiden mielipiteitä näistä aiheista :) Ihana kuulla, että pidit tästä postauksesta ja nuo raidat on kyllä aivan ihania :) Ne toimii niin monessa eri vaatteessa<3

 24. Avatar Helmi sanoo:

  Ihanan pitkä vastaus taas! <3:-) ja joo, ainakin markkinoille, ja voi olla että käyn illallakin, jos vaikka sut näkisin! :-)

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Onko! Voi en tiennytkään :) Mä itse tykkään enemmän vasemmanpuoleisen tytön kulmista, mutta oikeanpuoleiset saa kyllä tuo tytön näyttämään nuoremmalta :) Ja kulmat vaikuttaa siihen paljon:) Kiitos hirmuisesti ja itse asiassa voisin alkaa tehdä vähän useammin näitä postauksia, kun niin moni on näistä pitänyt! :)

 26. Avatar Kata sanoo:

  Upee postaus taas kerran!! ♥ Sain tästä yhden asuinspiraation:3 Mäkin on alkanut kiinnostumaan raidallisista vaatteista, harmikseni omistan vaan yhden tällä hetkellä. Aion kuitenkin muuttaa asiaa kunhan pääsen shoppailemaan Roomaan:D

 27. Avatar Virvas Way sanoo:

  No kiva kun mulla on luonnollisesti tosi paksut kulmat jlta tosin kaikki aina ihastelee :P toisaalta toi on varmaan sun mielipide mut kuitenkin :P

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti Kata ♥! :) Oo vähän kiva :) Raidalliset vaatteet on niin kivoja ja vaikka ne on yksinkertaisia niin silti ne tuo asuihin "sitä jotain" :) Kuulostaa tosi hyvältä :p Lähtisin kans vaikka heti Roomaan shoppailemaan, siellä on kuulemma tosi hyvät shoppailumahdollisuudet ;-)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Tarkoitan tuolla enemmänkin sellaista sotkuisen paksua lopputulosta :) Luonnollisesti paksut kulmat näyttää yleensä hyvältä ja sen takia ne myös sopii monen kasvoihin :)!

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiva kuulla, että pidit :) <3 Joo kyllä mä luulen, että illalla ainakin käymään ollaan tulossa ja tuu sit ihmeessä moikkaamaan jos nähdään! (:

 31. Avatar Eerika sanoo:

  Oonkin jo tovin oottanut tätä postausta, ja taas sain oikeen miettiä miten hauskasti meiltä löytyy niin paljon samoja juttuja tällä hetkellä IN- sekä OUT-osioista! :D ❤️ Itsekin rakastan kaikkea raitakuvioisiin liittyviä asioita ja ne ei oo mulla ees sen kuukauden juttu vaan tällä hetkellä raitavillitys on kestänyt varmaan jo koko runsaan vuoden. :-D Tykkään tai no rakastan kaikkea luonnollista ihan mihin tahansa liittyen, esim. juuri nuo kynnet, en pidä yhtään tekokynsistä, niistä on mun mielestä pelkkää haittaa vaikka kyllä ne välillä näyttää ihan kivoilta, mutta luonnollisuutta arvostan kaikessa, niin kuin säkin! :-) Myös värikkäät urheiluvaatteet on kuulunut mun suosioon jo kesän alusta alkaen, enkä malta oottaa, että esim. värikkäät juoksulenkkarit voi pistää taas treeneihin tai ulos lenkille piristämään syksyä, oot kyllä ihan oikeassa että piristävät urheiluvaatteet antaa kummasti lisää energiaa ja motivaatiota. :-) Ja loput OUT-kohdat, olen kanssasi paljon samaa mieltä, en itse pidä sarjakuvakuosisita vaatteista, vaikkakin on ne joskus ihan hauskoja juuri yöasuissa :D ja liian tummat ja paksut kulmakarvat vie suurimman osan naisen kauniista sievistä kasvoista, esim. juuri tuo kuva vasemmalla :/ Ja liika on aina liikaa, tuo niittivillitys taisi mennä jo ohi ajat sitten, joten liiat niitit ei itsellekään enää miellytä silmää, mutta kaikilla tietysti aina omat mielipiteensä asioiden suhteen, mielepiteistä kun ei vaan voi kiistellä! :D :-) Tätä postauta oli kyllä taas vaihteeksi hauska lukea ja tykkään kaikenlaisista arvostelupostauksista mitä teet, että kerrot sun mielipiteen yms.❤️ Mutta lopetan ennen kuin kirjotan sulle romaanin pitusen kommentin! :D

 32. Avatar Nelli sanoo:

  Kivaa vaihtelua tällänen postaus, tykkäsin tosi paljon lueskella tällästä :) Enkä vois olla enempää samaa mieltä näistä jutuista !! :-D

 33. Ihana tää, voi itekki jonkun tämmösen kyhäillä :)

 34. Avatar Johanna sanoo:

  Itekkään en tykkää jos on liikaa niittejä tms kengissä tai vaatteissa ylipäätään..Sarjakuva ym. hahmosia en pitäisi itsekkään vaatteissani mutta ymmärrän jos tykkää pitää sen tyylisiä vaatteita! katoin eka että nuo luonnolliset kynnet olisivat rakenne kynnet, niin upeat siis <3 ihanaa että jaksat panostaa niin paljon luonnolliseen ulkonäköön! itsekkin pidän mutta joskus irtoripset ja rakennekynnet on itselleni kiva lisä :-3

 35. Avatar Ilonaah sanoo:

  ihana postaus, tykkään näistä niin paljon! ♥ :) en ookkaan pitkään aikaan taas kerennyt lukea sun postauksia tai kommata niitä, mutta nyt onneksi taas kerkeen! ♥ mutta itseasiassa oon vähän ristiriidassa ton kulmakarvajutun kanssa, koska en itsekkään tykkää kovin paksuista kulmakarvoista, mut esimerkiks mulla itselläni on sellaset! kävin just nypityttämässä ne, eikä oikeestaan kukaan silti huomannu mitään muutosta ja mua vähän harmitti se, koska kaikki aina haukkuu että mulla on 'liian tummat ja liian paksut kulmat' ja et mulla on 'yk:t' joten se ei oo kovin kivaa.. musta on ärsyttävää kun mä en oikein voi edes tehä niille mitään vaikka kuinka yritänkin.. :/ mutta hyvä että sulla on tollanen mielipide & sori kun tuli näin pitkä kommentti! :) halusin vaan muistuttaa että jotkut ei voi omille kulmakarvoilleen mitään :)

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eikä oon niin samaa mieltä sun kanssa näistä kaikista ! :D :-)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  OOO mikä kommentti! Tosi kiva huomata, että ollaan näin samanlaisia ja samaa mieltä monista asioista :)! Oli kyllä tosi kiva saada näin pitkä kommentti, oon ihan sanaton <3 Mun mielestä luonnollisuus on aina kaunista niin hiuksissa, kuin myös meikissä, kynsissä, rusketuksesta jne. :)! Ja nuo raitavaatteet on kyllä ihan ehdottomia tämän hetken pukeutumisessa :p Ne piristää monia eri asuja ja ne sopii ihan kaikille <3! Kun taas en osaisi kuvitella itselläni yhtään sarjakuvakuosia eri vaatteissa :o Mutta tietysti löytyy monia, joille ne sopii ja monia joiden päällä ne näyttää hyvältä :)! Monia mielipiteitä löytyy ja nämä postaukset on munkin mielestä siitä hauskoja, että tässä näkee miten mielipiteet jakaantuu ja miten ihmiset tykkää eri asioista :) Niin mukava kuulla tälläistä palautetta ja tosi kiva, että oot tykännyt mun arvosteluista :)<3 En tiedä miten kiittää sanoin sua tästä ja muista ihanista kommenteista, joita kirjoittelet!:) Piristät mua näillä aina, kiitos tuhannesti Eerika <3!!

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vähän kiva kuulla, että tämä oli mieluinen postaus :)! Kiitos paljon Nelli <3 Ootko! Oo tosi kiva:-D!

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti kovasti :)! Joo tee ihmeessä joskus tällainen :p Näitä on niin kiva lukea :-)!

 40. Avatar Emma sanoo:

  Hah, olin melkeenpä joka asiassa sun kaa samaa mieltä! :D varsinki tossa vikassa, eli noi niitit näyttää tosi tyhmältä varsinkin just Consseissa tai muissa tollasissa tennarityylisis kengissä.. mut oli niin mukava postaus, toivottavasti tulee vielä part nelonenkin? ;–) ♥

 41. Avatar Heidi sanoo:

  Minä oon niin samaa mieltä kaikista jutuista :D itse olen jo useamman vuoden ajan tykännyt raidallisista vaatteista valkealla pohjalla.

 42. nää postaukset lukeutuu todellakin mun postaussuosikkeihin, kiva kun taas toteutit tämän! <3

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  kyllä tuo mikkihiiri paita ja niitti converset olivat eniten mun makuuni, kaikki loput olivat taas niitä mistä en niin pitänyt, mutta kuten jo sanoit, jokaisella on oma makunsa ja kaikki ei todellakaan pidä kaikesta mistä joku toinen!:)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ne jotenkin "täyttää" vaatteet liian näyttäviksi :) Oon sun kanssa samaa mieltä, mutta makuja on monia eikä niistä voi kiistellä :) Onneksi kuitenkin nämä postaukset on otettu hyvin vastaan :)! Oi oon niin samaa mieltä <3 Nuo kynnet voisin ottaa vaikka heti itsellenikin ;-) Kiitos hirmuisesti ihana :) Välillä sellaiset kyllä piristää, oot oikeassa :)!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten kiva kuulla, että nämä postaukset on mieluisia :) ♥ Aww niin ihana, kun oot päässyt takas tänne lukemaan ja kommentoimaan näitä postauksia :) Sun kommentit nimittäin piristää mua aina! Ää voi eikä :s Tosi kurjaa, että oot saanut siitä haukkuja :( Mun mielestä on niin typerää arvostella toisen ulkonäköä! Mä tarkoitin tuolla enemmänkin sitä, että sellaiset paksuiksi kulmakarvoiksi väkisin tehdyt kulmat ei näytä kivalta… Luonnostaan olevat yleensä taas sopii kyseisen ihmisen kasvoihin ja oon varma, että ne sopii myös sulle :) Saat olla onnellinen kulmistasi, koska voit tehdä niistä minkämalliset ikinä haluatkaan :) Mulla on taas niin ohuet, että niihin saa vain tämän tietyn mallin ja joudun käyttämään kulmaväriä, että ne näyttää paksummilta :)!

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Ootko!! Voi vähän kiva juttu :)

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kiva kuulla, että löytyy monia jotka on samaa mieltä ja kiva kuulla monen eri mielipiteet näistä aiheista :) Mä oon kans samaa mieltä noista Converseista :) Niiden idea ehkä vähän katoaa, kun niitit peittää ne.. :s Hihi ehkä sellainenkin on tulossa ;) ♥!

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit vähän kiva! (: Oii <3 Mä oon "löytänyt" ne nyt vasta omaan tyyliin ja vähän harmittaa, kun en oo enemmin tajunnut niiden hienoutta :)!

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Ää et tiedäkkään miten paljon piristi kuulla tämä :) Kiitos älyttömästi ihana<3!

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei :D Mun mielestä on niin kiva, että ihmisillä on eri mielipiteet ja sen takia myös kaupoissa myydään paljon eri juttuja :) Kiva, kun tulit kommentoimaan oman mielipiteesi! :-)

 51. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nikellä on tosi ihania ja värikkäitä juoksukenkiä ja urheiluvaatteita! Itselläni on niken free 5.0 neonpinkit kengät ja olen aivan rakastunut! ♡ Hinta kyllä vähän kirpaisi (126,50€) mutta kyllä ne ovat sen arvoiset, kun ovat myöskin äärettömän mukavat jalassa. :) Oot tosi kaunis ja tykkään sun blogista tosi paljon. Jatka samaan malliin!! :D

 52. Itekin tykkään tosi paljon musta/sini-valkosista raidoista ja harmikseni niitä on niin paljon erilaisia kaikki kaupat täynnä kun yritän säästää rahaa sisustukseen enemmänkin :-) Ja siitä tulikin mieleen, voisko tämän postauksen tehdä joskus pelkästään sisustukseen liittyvistä jutuista, sillä sulla on tosi hyvä maku ja silmää sisustamiseen :-)

Kommentoi