July through my iPhone

Heihei! Mainitskin edellisessä postauksessa, että eilen illalla oli Iriksen 18-vuotis synttärit. Juhlittiin niitä aluksi Iriksen ja hänen poikaystävänsä luona, josta siirryttiin sitten myöhemmin taksilla Seinäjoen yöelämään. Ilta oli kyllä todella onnistunut ja tuli tanssittua monen tunnin edestä  Tämä päivä on mennyt kotona sarjoja katsellen suoraa sängystä – Parasta sunnuntai tekemistä. Seuraavaksi olisi tarkoitus ruveta kokoamaan Ikean ostoksia, mutta ennen sitä ajattelin kertoa teille vähän mun viime päivien tekemisistä! Vuorossa olisi pitkästä aikaa puhelinkuvia Instagramista sekä puhelimen kuvakansioista:

Instagramissa mua voi seurailla nimellä @saijis

PicMonkey Collagez
1. Synttärisankari oli koristellut koko asunnon juhlatunnelmaan ja pääteemana toimi pinkki väri! Sitä löytyi niin kukista, pilleistä, kuin myös tarjoiluista Lisää kuvia niistä tulossa tämän postauksen lopussa! 2. Tästä kyseisestä asusta on tullut mun ehkä koko kesän suosikein asukokonaisuus! Nuo shortsit on päällä joka viikko vähintään yhtenä päivänä ja kerrankin löysin crop topin, joka istuu hyvin päälle. 3. Eräänä aamuna päädyttiin aamiaiselle Pressoon, joka on kyllä yksi parhaimmista kahviloista aamupalalle! Mun tarjottimelta löytyi tuoretta kahvia kermalla, täytetty croissanti, jossa oli muun muassa vuohenjuustoa, tomaattisalsaa, marinoitua punasipulia, salaattia jne. Aamu ei olisi voinut paremmin käynnistyä! 4. Viimeisiä kesävaate ostoksia tällä viikolla H&M;:llä. Harmikseni molemmat hameet olivat liian suuria, joten mukaan lähti vain täällä postauksessa näkyneet olohousut…

10569884_10203

5. Eräänä sunnuntaina jouduin odotella autossa pitkän aikaa ja kun laitetaan yhteen tylsistynyt minä +kännykkä – On seurauksena toinen toistaan oudompia kuvia :-D Ihme kyllä niistä osa oli julkaisukelpoisia ja tämä räpsy päätyikin heti Instagramin puolelle!

PicMonkey Collagex6. Aina kesän loputtua mulle iskee kauhea sisustuskuume, mutta tällä hetkellä se on koko ajan mielessä. Uudistusta on tapahtunut vähän eri puolilla asuntoa ja yhtenä suosikkina on ehdottomasti nämä uudet sisustustikkaat, jotka alkaa olla valosarjaa vailla valmiit. 7. Eräs lukija suositteli joskus viime vuonna mulle näitä Rainbowin smoothiehedelmäpusseja ja siitä lähtien meillä on aina ollut pakastimessa näitä pusseja ”varalla” niille aamuille, kun ei ehdi pestä ja pilkkoa itse hedelmiä tehosekoittimeen. 8. Käytiin muutama viikko sitten Keskisellä ja mun salaiset toiveet toteutui! Sinne oli nimittäin ilmestynyt kokonainen pöytä täyteen Victoria’s Secretin vartalorasvoja, käsirasvoja jne. Olin noiden luona, kun pikku lapsi karkkikaupassa :-D  9. Ikeassa käydessä on aina käytävä syömässä lihapullia tai katkarapuleipää! Lauantaina päädyttiin jälleen kerran kierroksen jälkeen yläkertaan herkuttelemaan ja otettiin myös jälkkäriksi tuollainen valkosuklaakakku puoliksi, namm

10581100_10203780221897254_1044104531_n

10. Näitä auringonlaskuja on tänä kesänä tullut taltioitua yksi jos toinenkin, mutta kaikista niistä mua miellyttää ehkä eniten tämä oranssin sävyinen kuva eräältä kesäillalta  Käytiin yöuinnilla ja kotiin ajaessa taivaalle alkoi ilmestyä tälläinen näky!

PicMonkey Collage4
11. Pientä banneri uudistusta! Tämän nykyisen kuvat on paljon raikkaammat ja värikkäämmät, kuin edellisen. Lisäksi nämä kuvat tulee varmaan piristämään tulevan kylmän talven keskellä 12. Käytiin pari viikko sitten sunnuntaina leffassa katsomassa Naapurit-niminen pätkä. Se oli niin hyvä, että vielä kotimatkallakin siinä olevat jutut nauratti – Jos vähänkin tykkää komedioista niin suosittelen lämpimästi sen katsomista! 13. Tämä kuva laivan buffetin jälkkäristä oli matkalla Instagramin puolelle, mutta se ei ikinä päätynyt sinne asti. Viking Gracella oli ehdottomasti yksi parhaimmista laivan buffeteista, joissa oon koskaan syönyt 14. En pahemmin odota syksyä, mutta vaatteiden puolesta se saisi tulla jo! Toki on vielä monia käyttämättömiä kesäasuja, mutta ajatus lämpimistä neuleista, paksuista huiveista, takeista on alkanut jo houkutella… Sanokaa etten oo ainoa, joka ajattelee näin??

10485386_10203771701884259_1892183929_n

15. En oo varmaan koskaan tilannut ravintolassa pizzaa ruuaksi, mutta viime lauantaina tein historiaa! Otin Rossossa pizzan mozzarellalla, ilmakuivatulla kinkulla sekä rucolalla ja tämä oli kyllä kaikin puolin positiivinen yllätys Ehkä uskallan joskus kokeilla tilata muuallakin pizzaa vaihtelun vuoksi!

PicMonkey Collage2
16. Löysin kaupassa kierrellessä kylmäaltaalta tuollaisia valmiiksi tehtyjä hedelmäsalaatteja, joista löytyi vesimeloonia, cantaloupe meloonia, viinirypäleitä, ananasta sekä päärynää. Ihanan raikas välipala niille kunnon hellepäiville 17. Mun on jo pidemmän aikaa pitänyt ostaa uusia juoksutoppeja, mutta vastaan ei oo tullut mitään kivoja. Eilen löysin kuitenkin Ideaparkin Ginasta tälläisen suloisen topin, jossa on kirkkaan oranssilla värillä varustettu teksti. Voin sanoa, että jopa motivaatio nousi heti uuden topin myötä! 18. Pakollinen ”kärrykuva” Ikeassa pyöriessä. En malta odottaa, että pääsen tekemään uusia sisustuspostauksia sekä esittelemään teille uudistuneen olohuoneen! 19. Ensin Amarilloon lounaalle ja sen jälkeen viettämään loppupäivä rannalle. Rento vapaapäivä ei muuta vaadi!

10588753_10203802675938591_1064551538_n

20. Vielä yksi kuva eilisiltä synttäreiltä – Tässä näkyy myös tarjoilu kokonaisuudessaan eli siellä oli tuorejuustolla täytettyjä ruissipsejä, värikästä boolia, jossa oli paljon jäitä viilentämässä sekä koristeena carambolaa, cocktailtikkuja, sipsiä, dippiä jne. Tälläisiä iltoja saisi olla ehdottomasti useammin

Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta? Entä mun viime päivien tekemisistä?

37 Responses to “July through my iPhone”

 1. Avatar Eveliina sanoo:

  Voi miten sä onnistutkin aina ottamaan niin kauniita kuvia ihan arjen yksinkertaisistakin asioista! Myös noita kuvatekstejä oli kiva lukea, nämä postaukset ovat yksiä mun lemppareita :)

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihana oli saada tälläistä palautetta :)! Osasit kyllä piristää näillä sanoilla heti mun iltaa :) Tosi kiva kuulla, että tykkäät näistä <3 Nämä postaukset on munkin yksiä ehdottomia suosikkeja, kun näistä näkee niin hyvin kaikki viime aikojen tekemiset yms. :)!

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ite odotan kanssa ihan hulluna syksyä just noiden neuleiden ja lämpimien huivejen sekä takkejen takia, rakastan myös kun saa kääriytyä viltin alle kahvikupin kanssa ihan hyvällä omalla tunnolla pimeässä illassa! Mutta ihana postaus taas kerran!<3

 4. Avatar Janni sanoo:

  Näitä postauksia on niin kiva lukea, saat puhelimellakin nappailtua niin kivoja kuvia! ♥ Pakko sanoa että täältä löytyy kyllä toinenkin syksyä jo odottava… :) Ihanat syysvaatteet tekee tuloaan ja muutamaa vaatepartta olis jo kova hinku päästä käyttämään! :D

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi miten ihana postaus! :* Tykkään näistä tallaisista postauksista tositosi paljo! Arvostan tuota sun positiivisuutta, saat aina hymyilemään oot niin pirteä ja jaksat paneutua postauksiin kunnolla :-)!!

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi uudistettu banneri näyttää kyllä kivalta! Jännä miten pienetkin uudistukset raikastaa jotenki koko blogin ulkoasun:)♥ Ja pakko vielä mainita että mäkin jo odotan sitä kun saan vetää jalkaan saapikkaat ja kietaista lämpimän huivin kaulaan:-D Ja vielä pikkuriikkinen postaustoive loppuun, voisitko joskus tehdä postauksen jossa esittelisit mielestäsi mainitsemisen arvoisia blogeja, joita luet?:)

 7. Avatar Kata sanoo:

  Ihania kuvia taas tää postaus täynnä, ei voi muuta kun ihastella:D

 8. Avatar Eerika sanoo:

  Ihanaa nähdä ensimmäistä kertaa sulla tälläinen rento kuulumispostaus, sillä tähän mennessä en oo näitä vielä nähny!❤️ Näyttää siltä, että sulla on ollu todella mukavat viimeiset loppukesän viikot ja niistä pitääkin nauttia vielä kun on lämmin. :-) Noi synttärit näytti todella kivoilta ja ihanasti koristelluilta ja ootan innolla nähdä teidän uudistuneen olohuoneen, kun se on valmis! :-) Ja noi kaikki ruoat näyttää niin herkullisilta nam ja tuo maisemakuva kuva on aivan ihana ja ne onkin yksi kesän kauneimmista asioista.❤️ Näytät kyllä todella kauniilta näissä sun kuvissa ja mun mielestä toi hiusten väri sopii sulle tosi hyvin + nuo pilottilasit! :-) ❤️

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Et oo ainoo, joka odottaa syksyy ja talvee neuleitten käyttämisen takia :-D Aika jännä, kuinka vaan keskiselle on tullut noita Victoria's Secretin vartalojuttuja, kun ei varsinaista liikettä suomessa oo vielä. Taitaa vaan olla suhteellisen kalliita verrattuna esim bangerheadiin ja muihin. Ihaniahan nuo tuotteet ovat,vaikka ennen ne oli silleen spesiaalijuttuja, you know. Nyt kaikilla taitaa koulussa tuoksua samat tuoksut :-D ihania noi silti on, ei voinut vastustaa :-D tulipas nyt höpöteltyä pitkästi, mutta ihana, pirteä postaus ja samat sanat koko blogista, tuli taas aamupäivä vietettyä selaillessa jo kertaalleen luettuja vanhoja postauksias :-)

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  oooi rakastan sun ottamia kuvia :o <3 millä muuten muokkaat sun kuvat instagramiin?

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Oo joo sama täällä!! :) Nuo syksyn ihan parhaimpia asioita <3 Mikään ei oo ihanempaa, kun käpertyä peiton alle ja katsoa pihalle, kun siellä on niin pimeetä :) Kiitos tuhannesti sulle :) Ja kiva kuulla, että tämä postaus oli mieluinen <3!

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Aw voi eikä mikä kommentti :)! Niin mukava kuulla, että oot tuota mieltä ♥ :) Nämä postaukset on myös mun yksi ehdottomia suosikkeja, kun näistä saa laajemman käsityksen bloggaajan tekemisistä yms. :)! Onneksi en oo ainut, joka odottaa jo kaikkia niitä ihania syysvaatteita :)! Vaatekaapissa kuumottaa jo muutamat paksummat neuleet :D Eiköhän se syksy sieltä pian tule ;) <3

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon:) Niin ihana kuulla tälläisiä kommentteja ja palautetta :) Teit mut niin iloiseksi näillä sun sanoilla :) Aww oot ihana:) Mä tykkään tästä bloggaamisesta niin paljon, että haluan panostaa tähän täysillä!:) Kiitos sulle älyttömästi vielä kerran<3:)

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! :D Oon sun kanssa niin samaa mieltä ♥ Se raikasti heti tämän blogin ulkoasua ja teki tästä omalla tavallansa raikkaamman ♥ :) Odotatko!:) Voi oon helpottunut, kun täällä on muitakin jotka odottaa jo syksyä :D Ja varsinkin juuri ne kaikki ihanat paksut huivit, saappaat, takit jne ♥ Tosi kiva postausidea :) Katsotaan jos sellaisen toteuttaisin joskus :)!

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Aww oot ihana Kata!:) Kiitos kovasti ihanista sanoista :) ♥

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon tehnyt näitä ennemminkin, mutta yleensä teen aina kerran kuukaudessa :) Niin mahtavaa kuulla, että sä tykkäsit tälläisestä postauksesta! :) ♥ Wau sun kommentti on niin ihana, että täällä mä hymy huulessa kirjoittelen sulle vastausta:) Osaat aina piristää mua näillä sanoilla ja musta on niin hienoa, että jaksat kommentoida aktiivisesti :) Mä odotan kans jo niin innolla, että pääsen esittelemään teille uudistuneen olohuoneen :)! Siihen menee vielä hetki, kun muutamia juttuja täytyy vielä ostaa :) Mutta heti, kun se on valmis niin tuun esittelemään sen :) En pysty kirjoittaen kertoa miten kiitollinen oon sun kommentista, mutta iiiiso kiitos ♥! :)

 17. Avatar Saijis sanoo:

  "Huh", että löytyy muitakin, jotka odottaa jo syksyä ja tarkemmin sanottuna niitä vaatteita :D! Niinpä, mäki ihan yllätyin kun niitä oli tullut Keskiselle :) Mutta ne ei oo siellä yhtään sen kalliimpia vaan ne maksaa saman verran, kun muuallakin Suomessa eli noin 15.00€ /kpl :)! Joo ne ei oo enää niin erikoisia, kun niitä saa monesta paikkaa nykyään, mutta eihän niitä voi vastustaa ;> Ne on aivan ihanan tuoksuisia kaikki ♥ En oo vielä löytänyt yhtäkään pahan tuoksuista :)! Oli tosi kiva, kun tulit höpöttelemään pidemmän kommentin :) Näitä on niin mukava saada ja tulin jotenkin tosi iloiseksi tuosta viimeisestä lauseesta :) Niin ihana kuulla, että vietät täällä aikaa lueskellen postauksia :) Kiitoskiitos hirmu paljon :)!

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos kovasti tästä ihanasta kommentista :)! Oli ilo huomata, että tykkäät mun ottamista kuvista <3! Mä muokkaan ne yleensä Instagramin omilla muokkauksilla, mutta välillä myös Pixrl Express+ nimisellä ohjelmalla! :p

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minäkin odotan jo että ilmat hiukan kylmenisi. Pääsisi käyttämään uusia kenkiä ja vaatteita. Ja aamuun alkaa kuulua kaakaokin <3 Sinulla on ihana blogi ja kuvat ovat niin ihania <3 Olisi kiva jos voisit tehdä postauksen, jossa olisi lempi kauneus-tuotteesi :) Haluaisin vielä kysyä minkä ikäinen olet ja missä päin asut?

 20. Avatar Jutta sanoo:

  Nää sun kuvat muistuttavat niin paljon menneestä kesästä <3! Näin koulupäivän keskellä tää postaus piristi tosi paljon ja sai katseen jo seuraavsano kesään vaikkei syksy ole edes ehtinyt alkaa kunnolla :D. Ehkä mä ihan pikkuisen odotan syksyvaatteita, mutta mun puolesta kesä saisi jatkua vielä pitkään! <33 :)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä toivosit juuri nyt synttärilahjoiksi?

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  hei, saanko kysyä että millä sä teet sun kulmat ?

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä!! :) Oon sun kanssa niin samaa mieltä :) Odotan jo innolla juuri niitä vaatteita, kenkiä, huiveja ja sitä, kun saa pitkän päivän jälkeen käpertyä peiton alle juomaan kuumaa juomaa sekä katsoa pihalle, kun siellä on pimeetä :) Aw voi eikä miten ihanasti sanottu :) Kiitos tuhannesti sulle <3! :) Oon 20v. ja asun Seinäjoella :) Ja tosi kiva postausidea :) Oon joskus tuollaisia tehnyt, mutta voisin tehdä joskus uuden :) Kannattaa kuitenkin käydä lukemassa mun kesän suosikki kauneustuotteet täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/07/top-beauty-products-summer-edition.html

 24. Avatar Emma sanoo:

  Et oo ainoa, joka odottaa kylmempiä säitä, koska mikään ei oo nii ihanaa ku pukea lämpimämpiä vaatteita, neuleita, paksuja kaulahuiveja jne.. ♥ mutta ihania kuvia jälleen kerran, oli niiin mukava lukea! :)

 25. Avatar Eveliina ida sanoo:

  Tykkään lukea näitä postauksia ja pakko sanoa että sun kuvat on hienoja ja inspiroivia!♥

  eveliinaida.blogspot.fi

 26. Avatar Nelli sanoo:

  nää sun ottamat kuvat on aina niin valosia ja kivoja, oli ne sitten puhelimella tai kameralla räpsittyjä :-) ♥ nää postaukset on muutenkin yksiä mun lemppareita ♥

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Satutko muistamaan mitä noissa coctailtikuissa oli? Näyttää niin hyviltä:D

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Ihanan piristävää kuulla, että nämä muistuttaa kesästä :) Haluan fiilistellä sitä mahdollisimman pitkään ja muistaa kesän kaikki pienimmätkin ihanat jutut <3! :) Syksy on vielä onneksi aika kaukana, vaikka voisinkin sen heti ottaa tänne niin kesästä täytyy silti nauttia täysillä loppuun asti :) Kiitos sulle ihana Jutta kivasta kommentista, pus<3 :)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kysymys! :-D Hmm nyt on vaikea :p Varmaankin uuden objektiivin, Versacen hajuvettä, uuden laukun, koruja tai jotain tälläistä :)!

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Tein ennemmin Rimmelin kulmakynällä, mutta nykyään teen sellaisen kulmapaletilla! :) Se näkyy paremmin täällä postauksessa:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/08/last-summer-shopping-vol-1.html

 31. Avatar Annika J sanoo:

  Tosi kiva postaus ! <3 Mä tavallaan odotan jo kylmempiä säitä, koska se on vaan niin ihanaa kun voi käyttää neuleita, paksuja huiveja yms.. :-)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Oo niin mukava kuulla, että en oo ainoa :D! Nuo on ehdottomasti syksyn parhaimpia asioita ♥ En odota niitä kelejä yhtään, mutta vaatteet ottaisin vaikka heti käyttöön :p Kiitos tuhannesti ihanainen! :) ♥

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Aww voi eikä mikä kommentti :)! Ihan mieletöntä saada tälläistä palautetta :) Kiitos hurjan paljon ♥! :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Osaat aina piristää mua näillä sun ihanilla sanoilla ja kommenteilla :)!♥ Arvostan sitä suuresti, että jaksat kommentoida niin aktiivisesti :) Kiitos älyttömän paljon ihana Nelli :) ♥ Nämä on munkin yksiä suosikkeja niin lukea, kuin myös tehdä! :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle ja niin mukava kuulla, että tykkäsit näistä! :> ♥

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Joo eli niissä on lihapullia, kermajuustoa sekä tummia ja vihreitä viinirypäleitä :) Ne on niin helppoja tehdä ja kelpaa varmasti kaikille tarjoiltavaksi ;-))

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit miten kiva, että pidit tästä :)! Oon sun kanssa niin samaa mieltä :) Ne säät ei oo mitenkään erikoisia, mutta niiden vaatteiden puolesta syksy on tervetullut :p Kiitos paljon sulle Annika ihanasta kommentista :)<3

Kommentoi