Favorites of July

Tuttuun tapaan kuukauden vaihtuminen täällä blogissa merkitsee aina edeltävän kuukauden suosikkien listaamista ja nyt olisikin vuorossa heinäkuun juttujen esittely! Mulle heinäkuun loppuminen merkitsee aina myös kesän loppumista… I know, I know elokuulla on myös kesäisiä kelejä jäljellä, mutta yleensä tässä vaiheessa alkaa tuntua siltä, että parhaimmat kuukaudet ovat jo takana päin. Kesä on ollut kaikin puolin kyllä todella onnistunut Heinäkuunkin kohdalla tulee todettua tämä klassinen ”se kuukausi meni liian äkkiä”-tunne!

_MG_0474w
Selailin vanhempia kuukauden suosikki-postauksia ja tajusin, etten oo koko kesän aikana sisällyttänyt näihin yhtäkään jäätelöä! Nyt kuitenkin paikan tänne suosikkeihin on ansainnut Ben&Jerry;’sin Greek Style-jätski Ja se on samalla muuten kesän ainoa sellainen, jolla on tullut herkuteltua! Tämä on tehty Frozen jugurtista, joka on jäätelöön verrattuna kevyempi ja raikkaampi vaihtoehto – Sopii siis täydelliseksi viilentäjäksi hellepäiville. Sen lisäksi tässä on vadelmia ja aika suuria suklaanpaloja. Onko teistä moni jo ehtinyt testailemaan tätä?

_MG_0486
Heinäkuulla ahkerassa käytössä on ollut myös nämä suloisen tyttömäiset Victoria’s Secretin puhelimenkuoret. Ehdin jo pidemmän aikaa haaveilla tälläisistä, kunnes sellaiset tuli sattumalta vastaan Facebookkia selaillessa! Mä omistan tuhottoman paljon erilaisia kuoria iPhonelle, mutta täytyy sanoa että puolentoista vuoden aikana en oo kertaakaan kyllästynyt koko puhelimeen. Mä uskonkin, että suurin syy on nämä vaihdeltavat kuoret, joilla saa ”uudistettua” puhelimen ulkonäköä sekunnissa!

001
Yksi heinäkuun kohokohdista oli viime viikonloppuinen risteily Viking Gracella Turusta Tukholmaan. Tuota laivaa voisin hehkuttaa loputtomiin… Kokonaisuudessaan sen positiivisia puolia oli ulkonäkö, viihtyvyys, hyvät shoppailumahdollisuudet, ystävällinen asiakaspalvelu (monesti laivalla on tullut saatua huonoa sellaista..), siisteys, monipuolinen ruokatarjonta sekä paljon muuta. Ollaankin suunniteltu tuonne jo muutamia uusia reissuja tulevaisuuteen, sillä tämä pääsi kyllä heti yhdeksi suosikiksi ja sinne on pakko päästä uudelleen.

_MG_0460
Mä käytän itseruskettavaa yleensä aina talvisin sekä kesällä sellaisina viikkoina, kun ei ehdi käymään rannalla. Oon jo reilu vuoden ajan käyttänyt yhtä ja samaa itseruskettavaa, nimittäin St. Morizin suihkutettavaa spraytä sävyssä medium Tämän voittanutta itseruskettavaa ei ole tullut vieläkään vastaan! Se levittyy tasaisesti ja yksi isoimmista plussista on se, että tulos näkyy heti. Tätä käyttäessä ei tarvitse odotella monia tunteja tai jopa päivää, että rusketus syventyisi… Lisäksi se on hieman vesiliukoista eli jos tulee joku kohta, johon sitä meni liikaa niin kostealla paperilla saa ne pyyhittyä heti pois. Tietysti tätä pitää lisäillä useammin jos käy ahkerasti suihkussa, mutta yleensä se tasoittuu vaan ensimmäisten suihkukäyntien jälkeen. Ostin tätä aina Vaasan Seppälästä, mutta sitä ei oo pitkään aikaan saanut sieltäkään. Eräs päivä tätä tuli vastaan netissä, joten laitoin purkin sitä heti tilaukseen ja samalla tilasin sille myös tuollaisen kätevän levityshanskan.

002
Kuluneen kuukauden aikana on tullut nautittua kesävaatteiden käytöstä mahdollisimman paljon! Päällä näkyi playsuitteja, shortseja, hameita, kesäisiä toppeja, peplumeita ja kesämekkoja. Yksi käytetyimmistä mekoista on tämä Gina Tricotin off shoulder-mekko, jossa on siis olkapäät paljaana. Mä suosin pukeutumisessa todella usein valkoista väriä, joten se ei tullut yllätyksenä tässäkään mekossa Tämä on pehmeää ja ohutta kangasta, mutta mekon alla on alushameen tyypinen kankaan pala eli alusvaatteet ei pääse loistamaan läpi.

_MG_0431
Meillä on ollut jo pidemmän aikaa Soda Stream-kone, joka on mun osalta jäänyt aika käyttämättömäksi… Tatu tekee sillä viikottain erilaisia limsoja, makeutettuja vichyjä yms, mutta mä teen ehkä kerran kuukaudessa? Nyt tänä kesänä laite on kuitenkin päässyt ahkeraan käyttöön, koska ostettiin Keskiseltä testaukseen Soda Streamin Ice Tea Peach-makutiivistettäSen maku on tosi erikoinen ja se on vähän sellainen, että siitä joko tykkää tai sitä vihaa. Mä ihastuin tähän heti ja sitä on tullut nautittua parvekkeella useasti jäiden kera, namm!

jpg10
Tästä postauksesta ei voi unohtaa kesän aikana päivittynyttä kosmetiikkavarastoa! Uudet suosikit on tullut löydettyä huulipunista, hajuvesistä ja meikkisiveltimistä. Lisäksi ollut tullut muutettua jopa meikkien säilytysmenetelmiä, joista parhaimpina löytöinä on kaksi uutta meikkilokerikkoa Meikkiä on kesän aikana tullut käytettyä kevyesti lukuunottamatta kynsilakkaa, joka on vaihtunut niin sormissa kuin myös varpaissa melkein joka toinen päivä!

_MG_0004s
Viimeisenä vielä erikoismaininta näistä näyttävistä auringonlaskuista, joista ollaan päästy nauttimaan kuluneen kesän aikana monesti! Muutaman viikon ajan täällä päin näkyi jokaisena iltana suuria sekä vähän pienempiä auringonlaskuja. Niistä päästiin viikko sitten nauttimaan myös risteilyllä, kun laivan kannen valtasi tuollainen oranssin sävyinen auringolasku! Myöhäinen ilta, lämmin tuuli, tyyni meri, laskeva aurinko ja hiljaisuus yhtä aikaa = täydellinen hetki viettää kannella

Nyt mä lähden tekemään jotain aamupalaa ja sen jälkeen käyn blogikirppiksen kimppuun! Ihanaa lauantaita kaikille Mitäs piditte tästä heinäkuun suosikit-postauksesta?


69 Responses to “Favorites of July”

 1. milla maaria sanoo:

  Ihanan piristävä postaus tähän aamuun! ♡ Pitää maistaa tota jätskii, koska frozen yougurt on niin ihanaa ♡♡

 2. Anonyymi sanoo:

  Tee joskus videoita :)

 3. Jutta sanoo:

  Ihan mielettömän ihania suosikkeja jälleen! <3 Toi Ben & Jerry's:n jäätelö on aivan taivaallista ja samalla munkin
  mielestä paras kesäherkku! Muutenkin kaikki noista suosikeista ovat ihania ja muistuttavat ihanasta heinäkuusta <3. Kunpa siihen voisi kelata aikaa taaksepäin! ♥

 4. Saijis sanoo:

  Oi vitsit miten ihana kuulla, että tämä piristi :)!! Ehdottomasti kannattaa :) Se on niin herkullista :)<3

 5. Emma sanoo:

  Voi että mä rakastan näitä sun postauksia! Aina kun kommentoin, niin sanat ei riitä kuvailemaan miten iloseksi tuun näistä sun ihanista teksteistä ja laadukkaista kuvista. Tämäkin oli ihan yhtä paras, suuret kiitokset ihana Saija ❤

 6. Riikka sanoo:

  Ihania kuvia taas tässäkin postauksessa! Mä en ole vieläkään maistanut tota B&J;:n frozen yogurtia, pitäisi kyllä varmaan kun niin monet ovat sitä kehuneet..

 7. Jenny sanoo:

  Ihana postaus ja mä tykkäsin lukea sitä! <3

  http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/

 8. Tiina sanoo:

  toi mekko sopiii sulle kyllä täydellisesti♥ ja niin, olisi kiva jos tekisit joskus kuukauden suosikit videolla:)

 9. Eerika sanoo:

  Jes, oon odottanu tätäkin postausta aina joka kuukausi ja nää on kyllä vaan niin ihanaa luettavaa ja katseltavaa!❤️ Osaat kyllä vaan kirjottaa niin taitavasti ja kuvat on aina niin piristäviä ja rakkaita. Sulla on muutenkin aivan ihania kuukauden suosikkeja tällä hetkellä ja monet niistä on samoja mitä mullakin. :-) Arvostan todella paljon sitä, että panostat sun blogiin niin kuvien, tekstin, ulkoasun kuin tulleiden kommenttienkin kannalta.❤️ Olisko sulla muuten antaa paria vinkkiä Bangerhead-nettisivulle, että mitä sieltä tilaisin tai jotain mitä itse haluaisit sieltä? :-)

 10. Kellen sanoo:

  Toi jäätelö on vain niin herkkua! Moni mun kavereista ei tykännyt tosta, mutta itse voisin syödä sitä vaikka kuinka!

 11. Annika J sanoo:

  Aivan ihana postaus ! <3 Pitäis kyllä maistaa tota jätskiä :p

 12. Erkku K. sanoo:

  Oi, tosi ihana postaus<3 sun blogin joka postauksesta tulee hyvä mieli ja sen takia tämä on kyllä suosikkina ollut jo pitkään<3 Mietin kans samaa et tee joskus jotain videoita kans tänne:)

 13. Erkku K. sanoo:

  Oi, tosi ihanan piristävä postaus<3 sun blogin joka postaus on tosi persoonallinen ja sen takia tämä on kyllä suosikkiblogieni kärjessä<3

 14. Anonyymi sanoo:

  kiva :-) mutta käytät tositositositosi usein samoja kuvia. Mistä tota jätskii saa

 15. Anonyymi sanoo:

  Vitsi miten ihana postaus taas! ♥ Sun postaukset on niin iloisia aina! Voisitko joskus tehdä jonkun postauksen sun kaikista Victoria's secretin tuotteista? :)

 16. Anonyymi sanoo:

  heii miten oot saanu gadgetit keskitettyä? :-) en oo itse löytänyt kunnon ohjeita

 17. Jenna sanoo:

  oij! tää postaus on kyllä ihan yks lemppareista tällä hetkellä :-) nää kuvat on niin upeita ja hyvälaatuisia <3 täytyy myöntää, että aina kun olet suositellut täällä blogissa jotain tuotetta, on itsekin täytynyt kokeilla :D ehkä pitäisi käydä kaupassa ostamassa tuollainen jäätelö ja herkutella :)

 18. Saijis sanoo:

  Oon itse asiassa joskus tehnyt, mutta tykkään enemmän kuvapostauksista :) Aion kuitenkin aina välillä tehdä joitakin postauksia videolla niin, kun hetki sitten tein asuntopostauksen :) Jotkut postaukset onkin videolla paljon kivempia :p!

 19. Anonyymi sanoo:

  Ookko huomannu et oot päässy elisabethin top 5 blogeihin?:)

 20. Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus :)!

 21. Janni sanoo:

  Ihania suosikkeja! :) Toi b&j; on kyllä ihanan raikasta ja hyvää, vähän "fressimpi" maku verrattuna muihin vähän tuhdimpiin (mutta silti niin hyviin! :D) merkin makuihin :p

 22. Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus!♥ ja ihania kuvia :) Voisitko joskus tehdä jonkun postauksen sun kaikista Victoria's secretin tuotteista? :)

 23. Anonyymi sanoo:

  Yleensä minua ärsyttää jos samoja kuvia on blogissa useammin kuin kerran tai kahdesti, mutta sinun kuvasi ovat aina niin valoisia ja värikkäitä että niitä jaksaa katsoa kerta toisensa jälkeen ja niiden katseleminen oikeasti piristää:)

 24. Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus jälleenkerran! Sun blogi on kivan raikas kun teet niin monipuolisia postauksia :)

  Mäkin aina ennen käytin tota St. Morizin itseruskettavaa kunnes sen myynti lopetettiin Seppälistä. Miltähän nettisivulta oot tota tilaillu? :) En uskalla ihan miltä tahansa sivulta lähteä tilaamaan, kun en tiedä kuinka luotettavia ne ovat :D Olis niin kiva päästä taas käyttämään tuota kun nyt oon joutunut tyytymään muihin!

 25. Helmi sanoo:

  Oi ihania suosikkeja! :-) meinasin testata juuri tuota benkkua tiistaina junasta tullessani, mutta päädyinkin Strawberry Cheesecake-makuun, joka pääsi heti mun lemppariksi! <3 ei ollut liian makea ja oli todella raikas yhdistelmä! Kävin muuten eilen Stockmannilla kuolaamassa MK:n laukkuja! <3 niin ihania.. Mutta sun postaus oli jälleen niin ihana ja kuvat tosi raikkaita ja kauniita jotenkin! :-) mun lempiblogi <3

 26. Heidi K sanoo:

  Mä maistoin TÄNÄÄN kaverin purkista elämäni ensimmäistä kertaa Ben & Jerry's jätskiä. Hyvä, etten siltä istumalta lähtenyt kauppaan! Huomenna aion kyllä käydä ostamassa itselle ainakin yhden purkin… :D Tosi kauniita kuvia, erityisesti nuo laivakuvat on makeita. Tulee ihan matkakuume. :)

 27. Annika sanoo:

  Kesän alussa maistelin tuota uutta Ben&Jerrysin; jätskiä ja olihan se ihanan raikasta ja kevyempää kuin normaali jäätelö (suklaapaloista huolimatta!!) :D Asiasta kukkaaruukkuun ajattelin vielä kysyä siitä Lorealin vaalennusväristä, josta kirjoittelit joku aika sitten, että jos väri kerran on 'kestoväri' niin jättääkö se juurikasvun vai kuluuko tasaisesti pois? :p

 28. Anonyymi sanoo:

  Koska sä avaat sun blogikirppikse? :) ja taas niin ihanan piristävä postaus♥! -j

 29. Nelli sanoo:

  ihana postaus saija ♥ en vaan voi olla tuijottamatta tota auringonlasku kuvaa :-D niin upea! ♥

 30. Anonyymi sanoo:

  mistä tota jätskii saa o.O

 31. enna sanoo:

  Ton laivan shopping world näyttää ihan nimensä veroselta.. Oliko se? :')

 32. Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti ihanainen! :) <3 Niin on :) Se on niin raikkaan makuista eikä yhtään "raskasta" syötävää :)! Heinäkuu oli kyllä kaikin puolin aivan ihana :) Voi, kun siihen pääsisi palaamaan edes hetkeksi takaisin <3! Mutta hyvät muistot siitä säilyy :)

 33. Saijis sanoo:

  Aww voi ei miten ihana oot Emma!! :) Arvostan sitä suuresti, kun käyt kommentoimassa niin usein :) Tälläistä palautetta on niin mukava saada ja sun kommentista saa uutta inspiraatiota tätä blogia kohtaan! :) Kiitos hurjan paljon sulle ihanista kommenteista ♥ :)

 34. Saijis sanoo:

  Oi vitsit kiitos kovasti!! (: Ehdottomasti kannattaa :) Se on kyllä maistamisen arvoinen jos vähänkin tykkää frozen yogurtista :) Mä tykkään, kun se on sellaista raikasta ja niitä suklaanpaloja on siellä sopivasta :p!

 35. Saijis sanoo:

  Eikä miten ihana kuulla, että postaus oli mieleinen :)! Kiitos hirmu paljon Jenny <3! (:

 36. Saijis sanoo:

  Voi kiitoskiitos ihana Tiina ♥ :) Kuulostaa kivalta idealta :) Katsotaan jos joskus tekisin, kun enemmän tykkään tehdä kuvallisia postauksia, mutta ei ne videotkaan oo pois suljettuja :) Kiitos ideasta!:)

 37. Saijis sanoo:

  Niin huippua kuulla, että odotat aina näitä postauksia :) ♥ Nämä on munkin yksiä ehdottomia suosikkeja :)! Eikä miten sanaton oon! Osaat aina piristää mua näillä sun sanoilla niin paljon, etten tiedä miten pystyisin kiittämään :) On niin ihana huomata, että siellä ruudun toisella puolella on noin ihania ihmisiä! :) Kiitos sulle Eerika :) Ihanaa, kun oon saanut näin aktiivisen ja positiivisen lukijan :) ♥ Bangerheadilta kannattaa tilata sellaisia tuotteita, joita ei muualta saa :) Esimerkiksi mä tykkään tilata Victoria's Secretin tuotteita, Voluspan kynttilöitä, theBalmin meikkejä, Essien kynsilakkoja (siellä on niin laaja valikoima), Marc Jacobsin hajuvesiä sekä paljon muuta :-) Mutta tuossa on nyt sellaisia tuotteita, joita mä suosittelisin tilaamaan ja joita mä voisin ostaa itse! (:

 38. Saijis sanoo:

  Veit sanat mun suusta! :) Niin on :p Aijaa höh:s Mä voisin ainakin syödä pelkästänsä tuota jätskiä :D

 39. Saijis sanoo:

  Vitsit iso kiiiitos sulle Annika!! :) Ihan mieletöntä kuulla, että pidit

 40. Saijis sanoo:

  Kiitos älyttömän paljon! :) Niin huippua kuulla tälläinen kommentti :) Teit mut niin iloiseksi :) Kiitos hurjan paljon <3 Katsotaan jos uskaltautuisin tekemään niitä joskus :) Mutta joitakin postauksia aion ainakin tehdä videolla :)! <3

 41. Saijis sanoo:

  Vastailin sulle tuohon ylempään kommenttiin :) <3

 42. Saijis sanoo:

  Kiitos:) Näissä Kuukauden suosikit-postauksissa tulee käytettyä kyllä usein samoja kuvia, kun ne on edeltävältä kuukaudelta aina :) Mutta muuten pyrin aina näyttämään uusia kuvia :)! Sitä saa ainakin Cittarista :-))

 43. Saijis sanoo:

  Aw eikä miten ihanaihana piristys ♥ :) Kiitos älyttömästi kivoista sanoista :')! Oon itse asiassa joskus tehnyt sellaisen, mutta niitä on sen jälkeen kertynyt huomattavasti enemmän, joten voisin joskus tehdä uuden :) Tosi kiva idea ja kiitos, kun kerroit sen! (: Mä voisin toteutella sen tässä syksyn aikana, kun siihen kokoelmaan on nyt tullut pari uutta niin esittelen ne ensin :p

 44. Saijis sanoo:

  Oliko!:) Voi ei miten ihana yllätys :)! Kiitos hurjan paljon Jenna aivan ihanista sanoista <3 Et tiedäkkään miten iloiseksi tulin tästä sun kommentista :)! Ja niin mukava huomata, että näistä mun vinkeistä ja postauksista on teille oikeasti hyötyä

 45. Saijis sanoo:

  En ollut huomannut ennemmin, kun luin sun kommentin :) Kiva, kun kerroit ja oli kyllä ihana yllätys :)!

 46. Saijis sanoo:

  Iso kiitos! :) Mukava kuulla, että pidit tästä:)!

 47. Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti! =) Niin on :p Se on sellainen raikas eikä sitä syödessä tuu heti sellainen ällöttävän täysinäinen olo :-D Niin kuin sanoitkin, kaikki muut B&J;:n jätskit on myös hyviä! ;-)

 48. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ♥ :) Tosi kiva, että tykkäsit:) Oon joskus sellaisen tehnyt, mutta voisin kyllä syksymmällä tehdä siitä päivitetyn version :) Kokoelmaan tuli muutamia uutuuksia hetki sitten, joten esittelen ne ensin :)! Kiitos kivasta ideasta ♥ :)

 49. Saijis sanoo:

  Joo näissä Kuukauden suosikit-postauksissa tulee käytettyä usein samoja kuvia, kun ne on edeltävältä kuukaudelta kertynyt :) Niin kiva kuulla, että tykkäät kuitenkin katsoa niitä :)! Aw tämä oli kyllä aivan ihanasti sanottu :) Kiitos sulle paljon <3 :)!

 50. Saijis sanoo:

  Ää miten ihanasti sanottu! :) Wau kiitos hurjan paljon ♥ :) Piristit mun alkanutta aamua heti :) Mä tilasin sitä Thebos-nimisestä verkkokaupasta :) Tilasin ensimmäistä kertaa ja se oli tosi luotettava ja maksu yms. onnistui helposti :)! Suosittelen kyllä tilaamaan sieltä :) Niin kurjaa, kun sen myyminen lopetettiin Seppälästä! :/ Tuo on niin hyvää, että muut tuntuu sen rinnalla tosi huonoilta :D ♥

 51. Saijis sanoo:

  Oo kiitos hurjan paljon Helmi :)! Tuo maku on myös niin hyvää :)! Se on kans sellaista raikasta eikä yhtään liian makeaa mun mielestä :)! Kannattaa ensi kerralla kokeilla maistaa tuota :) Luulen, että tykkäät myös siitä :p Oo MK:n laukut on niin ihania :) Niitä tulee kuolattua aivan liian usein <3 Kiitos vielä kerran sulle Helmi :) On niin kiva aina huomata, kun oot kommentoinut :) Oot ihanan aktiivinen lukija <3!

 52. Saijis sanoo:

  OII!! Se on ehkä maailman parasta jätskiä, jota mä tiedän :)! Niin hyvää <3 Kannattaa maistaa myös Cookie Dough-nimistä makua :) Se on mun yksi suosikki kans :)! Kiitos paljon Heidi ja niin mukava kuulla, että pidät niistä :)! Mulla nousee kans matkakuume uudestaan, kun noita kuvia selailee ja lisäilee tänne :p!

 53. Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva :)! Niin on, vaikka siellä on ne suklaanpalat niin silti se on raikasta ja kevyempää, kun muut jätskit :)! Se väri kuluu aikalailla tasaisesti pois, mutta mä käytin juureen sitä tosi vähän, koska juuri on vaaleampi kuin muut väri niin siitä tulisi muuten liian blondi :) Mutta aika tasaisesti se kuluu ja siinä on tärkeää levittää se väri hyvin :)! Kysy vaan jos jäi vielä jotain niin vastaan mielelläni:)!

 54. Saijis sanoo:

  Maanantai aamulla :) Joten maanantaina kannattaa olla kuulolla täällä ;) Kiitos älyttömän paljon :) Niin kiva kuulla, että tämä postaus oli piristävä ♥ :)

 55. Saijis sanoo:

  Aw oot niin ihana Nelli :) En voi tarpeeksi kiittää ja kertoa, miten iloinen oon näistä sun kommenteista ja osaat aina piristää ♥ Se on kyllä aivan ihana :) Oli niin kivan näköistä, kun koko laivan kannen peitti tuo auringonlasku :) ♥

 56. Saijis sanoo:

  Oon niin sanaton :) Ei vitsit miten ihanaihana kommentti ♥ :) Kiitos älyttömän paljon:) Tälläinen palaute oli niin huippu saada ja te lukijat sekä teidän kommentit on yksi parhaimmista asioista tässä bloggaamisessa :)!! Mä pyrin postailemaan päivittäin, mutta näin kesällä tulee tehtyä paljon kaikkea muuta niin tulee postattua vähintään parin päivän välein :) Tosi kiva huomata, että mun postausrytmi on mieluinen :) Kiitos kiitos vielä kerran ihanainen ♥ :)!

 57. Saijis sanoo:

  Cittarissa on ainakin noita uusia makuja ja ostin tämän sieltä :)!

 58. Saijis sanoo:

  Oli! <3 1600 neliötä pelkkiä shoppailumahdollisuuksia :) Se oli niin hieno ja joka kerta hukkasin sinne Tatun, kun se oli aika iso :) Ehdottomasti paras Tax Free, jossa oon koskaan käynyt! (:

 59. jelenaxx sanoo:

  Pitää kyllä päästä kokeilemaan noita Ben&Jerrysin; uutuus jätskejä! :) Ihana blogi sulla! Tykkään tosi paljon!

 60. Anonyymi sanoo:

  Selasin äsken we heart it: ä ja huomasin tuon ben&jerrysin; jäätelö- kuvan siellä. Joku Venla niminen oli laittanut muistaakseni. ootko ihan tietoinen tästä vai oliko luvaton kuvan pölliminen. :)

 61. Anonyymi sanoo:

  Olisi ajatuksena lähteä testaamaan tuota uutta laivaa, mutta mitä netistä katsoin niin ikäraja sinne olisi joka päivä 21? Harmittaa kun on siihen menee vuosi että saa tuollaisen luvun ikämittariin… Oletteko Tatun kanssa siis kummatkin täyttäneet jo 21 vai olitteko jonkun vanhemman kanssa vai pääsikö sinne ihan ilman mitään ikäselvityksiä? :D

 62. Anonyymi sanoo:

  mitä tarkotit tolla facebookilla, ootko josain kirppisryhmässä vai mitä? :)

 63. Saijis sanoo:

  Suosittelen :) Se on varmasti sellainen maku, että moni tykkää :) Ei liian erikoinen vaan sellainen normi jätskit, mutta raikkaampi :p Kiitos älyttömästi :) Niin ihana huomata, että tykkäät tästä! :) <3

 64. Saijis sanoo:

  Suosittelen :) Se on varmasti sellainen maku, että moni tykkää :) Ei liian erikoinen vaan sellainen normi jätskit, mutta raikkaampi :p Kiitos älyttömästi :) Niin ihana huomata, että tykkäät tästä! :) <3

 65. Saijis sanoo:

  Oo oliko se jo siellä :)! En oo mitään erityistä lupaa antanut, mutta niitä näkee siellä aika usein eikä se mua haittaa :) Sitten vähän haittaa, jos kuvan alkuperää ei oo mainittu ollenkaan :/

 66. Saijis sanoo:

  Joo niin on :) Meillä on kans Tatun kans alle vuosi enää tuohon ikärajaan ylettymiseen :) Mutta meillä oli meidän lisäksi mun äiti laivalla, joten sen kanssa matkustaessa ei ollut mitään ongelmaa :) Suosittelen ottamaan jonkun yli 30-vuotiaan mukaan niin hän toimii "huoltajana" ja sen mukana pääsee alle 21-vuotiaat matkustamaan :)!

 67. Saijis sanoo:

  Joo oon sellaisessa Luksusmerkkien Flea Market-nimisessä ryhmässä :))

 68. Anonyymi sanoo:

  Oii, ihana postaus! Tykkään siitä, että osaat käyttää värejä <3 Haluisin kysyä, että mistä sä ostin tuon mekon (?) joka on ben&jerry; jäätelökuvassa :3

Kommentoi