WHAT TO WEAR

Eräs lukija kyseli hetki sitten, että voisinko tehdä erilaisia asukollaaseja useammin tänne blogin puolelle. Mulla on ollut tapana toteutella näitä aina yhden kerran jokaisen vuodenajan kohdalla ja se on munkin mielestä ehkä vähän liian harvoin… Niinpä ajattelin tehdä nyt muutamia asukollaaseja loppukesälle! Meillä on ainakin vielä tiedossa paljon rantapäiviä, juhlia, kaupungilla vietettäviä vapaapäiviä, tapahtumia jne.  Toivottavasti näistä löytyy teille inspiraatiota tai edes kivaa katseltavaa kuluville sadepäiville!

BEACH
1. B E A C H

Aloitetaan ensimmäisenä rannasta, johon on ehkä maailman helpoin keksiä vaatteet! Mahdollisimman ohutta – mukavaa – värikästä – kuosista yms. Mä tein tänä kesänä suuren poikkeuksen ja hankin ainoastaan yhdet uudet bikinit. Se on iso muutos viime vuotiseen, kun niitä tuli ostettua lähemmäs kymmenen kappaletta. Tänä vuonna tajusin, että niitä löytyy jo tarpeeksi laatikosta eikä kaupoissa tullut edes mielenkiintoisia vastaaan. Ensi kesäksi haaveilen noista kollaasissa näkyvistä ihanan raikkaista Triangl-merkkisistä biksuista!

Party

2. P A R T Y

Pakko myöntää, että tätä kollaasia tehdessä vierähti aikaa lähemmäs tunti… Mulla oli selvä visio minkälaisen tästä haluan tehdä, mutta Polyvorelta ei meinannut löytyä mitään niistä jutuista. Ajattelinkin kysyä, että tietääkö teistä joku onko Polyvorelle mahdollista ladata haluamiaan kuvia netistä ja jos on niin miten? Mutta takaisin asiaan, nimittäin juhliin Rakastan kaikkia juhlia ja puhumattakaan erilaisista kesähäistä! Voisinkin hyvin kuvitella pukevani tämän sellaisiin päälle, mutta harmikseni niitä ei ole tänä kesänä enää tiedossa.

Festival

3. F E S T I V A L
Festareille voi pukea oikeastaan ihan mitä vaan ikinä keksiikään. Jos mä nyt itse lähtisin niin pukisin ehdottomasti mahdollisimman rennot vaatteet esimerkiksi farkkushortsit, crop-topin, kukkimonon tai miksei jopa kuosista playsuittia! Sen seuraksi mukavat kengät esim. tennarit, terveyssandaalit, Huntterit jne. Viimeistelynä asuun hauska hapsulaukku, päähän olkihattu ja käteen värikkäitä rannekoruja Mun asu olisi aikalailla siinä!
Shopping day

4. S H O P P I N G D A Y

Ettei tämä mene liian erikoiseksi niin laitoin mukaan myös yhden perus asun normaalille kesäpäivälle! Oon käyttänyt mun MK:n Jet Settiä niin paljon, että tämä asu tuli luotua kokonaan sen ympärille. Etsinnässä olisikin sen kaveriksi joko kuvassa näkyvät ruskeat nahkaiset sandaalit tai balleriinat Mun mielestä tummansini-valkoraidalliset vaatteet sopii älyttömän hyvin ruskean ja kullan kanssa yhteen!

Mitä te ootte tykännyt näistä inspiraatiokollaaseista? Entä haluaisitteko nähdä näitä täällä useammin?


61 Responses to “WHAT TO WEAR”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  niin ihana postaus!!! mut millä oot tehny noi kuvat :))

 2. Avatar Mia Maria sanoo:

  kivoja kollaaseja! :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  taas tosi ihania asuyhdistelmiä! <3 mun suosikki on tuo 1. :) noi valkeet shortsit tuossa nelos kollaasissa on myös tosi kesäisen näköiset! saanks udella mistä oot ne ostanut? :)

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiitos, kun teit näitä näin nopeesti! ♥ Näistä saa paljo inspiraatiota varsinki ku osaat tehä näin ihania! T.minäjokakyselinaiemmin

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Wau tosi kiva kuulla, että tykkäsit tästä! :) Oon tehnyt ne Polyvore-nimisellä sivustolla! (:

 6. Avatar Saijis sanoo:

  Oi niin kiva huomata, että pidit niistä!! :)

 7. Avatar Tiina sanoo:

  tämmösiä ehdottomasti lisää ! Vaikka itse pukeudunkin hieman eritavalla, niin toi sun tyyli on jotain niin ♥

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos sulle tuhannesti <3! :) Tosi kiva, että löysit suosikkisi:) Tuo 1. taitaa olla myös munkin suosikki näistä kaikista :)! Mulla on tuollaiset samantyyliset shortsit ja oon ostanut ne H&M;:ltä :) Mutta oon nähnyt niitä myös Ginalla, Vilassa, Sheinsidellä sekä Nellyllä, joten kannattaa ainakin katsoa niistä :) Sekä myös tuo H&M;:) Toivottavasti löydät vielä omasi :)!

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Ää voi ei ilo oli mun puolella :) Ja kiitos sulle, että tulit esittämään toiveesi :) Niin mukava kuulla, että saat näistä inspiraatiota :) ♥!

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Voisin kyllä alkaa tehdä vähän useammin :)! Kiva kuulla, että vaikka sun tyyli on hieman erilainen niin silti mun asut ja tyyli miellyttää sua :) Kiitos älyttömästi ihanasta kommentista ♥!

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minkä hintainen toi Michael Korsin Jet Set laukku oli?

  T: L

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä noi shoppingdayn shortsit on :)

 13. Avatar matildanna sanoo:

  Nää sun tekemät kollaasit on kyllä aina niin kauniita, ei vaan ne vaatteet vaan visuaalisesti muutenkin!
  Tuo on vaan niin rasittavaa, kun menee ihan hulluna aikaa jonkun yhden tietyn vaatteen ettimiseen, sen takia noihin kollaaseihin uppoaa joskus ihan turhan kauan..mutta minkäs teet, onhan noita kiva väsäillä:D Ihana kun jaksat välillä tehdä näitä meidänkin nähtäväks. Nää on kuitenkin niin kivan erilaisia ja inspiroivia (sitä tosin on sun muutkin postaukset):D

 14. Avatar Jutta sanoo:

  Sun kaikki kollaasit ovat aina niin ihania, mutta pakko sanoa, että nämä kaikki ovat omasta mielestäni parhaimmat kaikista! Niin ihania juttuja, etten osaa valita yhtä enkä edes kahta lempparia! <3 Sä oot kyllä mielettömän hyvä kokoamaan näitä kokonaisuuksia :). Niistä huomaa aina, kuinka paljon niihin on käytetty aikaa! ♥

 15. Avatar Wenla sanoo:

  Ihanan inspiroivia kollaaseja, tykkäsin eniten kolmosesta :-) ♥ En oo varma et tajusinko tota sun ongelmaa oikein, mut siis sähän voit lisätä mitä tahansa kuvia netistä polyvoreen. En enää muista et mistä se tulee, mut itelläni on kirjainmerkeissä tollanen 'Clip to Polyvore' kohta, jota painavalla voi auki olevalta sivulta ladata kuvia sinne…

 16. Avatar Petra sanoo:

  Ihana postaus jälleen kerran! <3 ja ei kyllä haittaisi, jos tekisit näitä useemminki! ;)

 17. Sä osaat tehä ihan älyttömän hienoja kollaaseja, joissa on niin paljo kivoja yksityiskohtia! :3

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kelasin tässä yhtenä päivänä et mitkä asiat tekee blogista hyvän. Mun mielestä niihin asioihin kuuluu mm. persoonallisuus, sopiva postaustahti, monipuoliset ja laadukkaat postaukset, oikeinkirjoitus, kiinnostavat ja valoisat kuvat sekä ystävällisyys esim. kommenttiboxin puolella! Sitten mä tajusin et tää blogi täyttää kaikki kriteerit! Hyvää loppukesää sulle lempibloggaaja ♥

 19. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kivoja kollaaseja :)!

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  oi ihania kollaaseja! tuo viimenen varsinkin oli mun mieleen♡:)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Se oli noin 300€:n kohdilla! (:

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on H&M;:stä :) Samanlaisia on ainakin ollut myynnissä myös Ginassa, BikBokissa, Vilalla jne. :)!

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten ihana päivän piristys kommentti :)! Joo niin on :-D Mulla ei ikinä riitä edes kaksi tuntia näiden kollaasien tekemiseen vaan vähintään menee se kolme :D Mutta näitä on kiva tehdä niin ilo mielin laittaa siihen vähän enemmän aikaa :p! Tosi kiva kuulla, että tykkäät näistä :) Ja nämä on munkin mielestä kivan erilaisia postauksia ja tuo muutenkin vaihtelua normi kuvallisiin postauksiin :)! Kiitos sulle hurjasti <3! :)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Äää niin huippua kuulla, että oot tuota mieltä!! :) Niin mukava huomata, että näistä tykätään ja että nämä jakaa inspiraatiota teille:) Kiitos aivan ihanasta kommentista :) Mulla nousi ihan hymy korviin asti, kun luin sun kommentin! :) Paljon näihin tulee käytettyä aikaa, mutta on ne sen arvoisia :)! Kiitoskiitos vielä kerran ihanuus ♥

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle kommentista ja tästä auttamisesta!! :) Nimittäin tuota juuri tarkoitin :) Wau vähän kiva, että tuollainen on mahdollista :) Täytyy kokeilla googlettaa ja etsiä tuo :) Se olisi niin kätevä, kun joitakin vaatteita ei meinaa millään löytyä tuolta :/ Kiitos sulle älyttömän paljon avusta ♥

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Aw ihana sinä :)! Kiitos hurjan paljon kivasta kommentista <3 Voisin kyllä alkaa tehdä vähän useammin, kun kerran kolmessa kuukaudessa ;-))

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vitsit miten ihana kuulla näin positiivista palautetta! :) Tälläisistä kommenteista saa niin paljon uutta inspiraatiota tätä blogia kohtaan :) Kiitos kovasti sulle ihana! :)

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Okei nyt oon aivan sanaton!! :) Eikä miten mieletön kommentti ♥ Mä tulin niin iloiseksi, että en osaa sitä edes sanoin kuvailla :)! Tälläinen positiivinen palaute tuo mukanaan uutta inspiraatiota tähän bloggaamiseen ja saa mut niin hyvälle mielelle :)! En pysty kiittämään tarpeeksi sanoin, mutta oon tosi kiitollinen ja arvostan sitä, että päätit tulla kommentoimaan tämän :)! Kiitos ja ihanaa loppukesää myös sinne sulle! :) ♥

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitos paljon ja tosi kiva, että kollaasit oli mieleisiä! :))

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle!(: Se on kyllä aivan täydellinen asu rennolle kesäpäivälle :) Mä tykkään kans niin paljon noista väriyhdistelmistä, jotka on siinä :) <3

 31. Avatar Emma sanoo:

  Niin ihanasti toteutettu postaus, ilo oli katsoo noita kuvia ja lukea tekstiä :'3 ♥

 32. Avatar Eerika sanoo:

  Jälleen ihana postaus ja teit aivan upeita kollaaseja!❤️ Mulla on ollut noihin kaikkiin tapahtumiin niin samanlaiset asuyhdistelmät mielessä, just tuollaisia rentoja ja mukavia asuja, mutta silti hienoja. :-) Mun mielestä nää inspiraatiokollaasit on superkivoja ja saa paljon lisää inspiraatiota. Ja toi juhla-asuyhdistelmän sininen väri sopii sulle muuten äärettömän hyvin. :-) ❤️

 33. Avatar Nelli sanoo:

  Ihania kollaaseja ♥ mä tykästyin kans tohon viimiseen, se on niin raikas ja rento :-D ♥ tuolta mä löysin ohjeet tohon polyvoren käyttöön: http://clairvoyantblog.blogspot.fi/2014/07/polyvore-tutorial.html?m=1 :)

 34. Shopping kollaasi on erityisesti mun mieleen, ihana! :))

  PRECIOUS PICTURES BLOGI

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Millon sä esittelet ne laivaostokset? :)

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kysyit siis apua polyvoren netistä kuvien lataamiseen, niin innostuin itsekin alkaa selittää asiaa ja löysin ratkaisun JOS käytät mobiilisovellusta! Mene kollaasin tekoon ja laita "add item" sitten yläkulmasta "my items" ja siitä "clip items from web" ja siitä pääset googlehakuun! Pidemmälle en selvittänyt, mutta uskon toimivan! T. Samainen ano, joka kyseli id:n vip-jäsenyydestä :)

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joo, nyt selvitin asian, ja sitten painat "clip" yläkulmasta, jolloin valitset kuvan, josta "tykkäät", eli se siirtyy omiin suosikkeihisi josta voit lisätä sen! Ja vielä siitä vip-jutusta, niin kuinka se eroaa "perus" indiedays inspirationiin kuulumisesta? :)

 38. Avatar Ida sanoo:

  Ootko ikinä harkinnut tekstin keskittämistä ja isompia kuvia? :)
  Tosi ihania kollaaseja, varsinkin toi vika! Noi sortsit ja kengät olis tosi ihanat itellekin :).

 39. Avatar Tiia sanoo:

  Mun lemppari on ehottomasti toi vika! :) Ja nää kollaasijutut on aivan älyttömän kivoja, ehottomasti lisää! ^^

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko sulla muuten skootteria :)

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Wou taas aivan ihana postaus! Noi kollaasti, oh♥ mun suosikki noista on varmaan toi 1, koska kaikki siinä sopii yhteen (ihan niiku noissa muissa ei sopis,haha), kaikki värit on niin ihanan kirkkaita, raikkaita ja kesäisiä :) -j

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Moi! Tää sun blogi on ihana, niin tykkään tästä. Kirjoitatkin niin täydellisesti, älä lopeta koskaan tätä blogia! :-)♥ Kysyisin neuvoa sen verran, että tiedätkö saako noita polyvoressa luomia kollaasejaan tallentaa tietokoneelle, kun en niitä nimen omaan blogiin tarvitsisi, koska sieltähän ne voi kätevästi suoraan liittää blogiin. Mutta tiiätkö että voiko niitä tallentaa tietokoneelle?

  Ps. edelleen jankutan tätä, mutta kirjotat niin hyvin ja sun kuvat on niin valoisia ja niihin kuviin on ihan selvästi laitettu aikaa. Vielä muuten sellainen kysymys että minkä ikäisenä aloitit tän blogin? Ja ootko joskus nuorena /teininä kenties?/ pitänyt blogia yllä? Jos olet, kadutko sitä yhtään?

  Ja vielä vähän, sä oot todella kaunis, onko sulla ollu koskaan mitä iho ongelmia, kun ihosi näyttää usein niin virheettömältä? :)

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  voisikko tehä semmosen postauksen jossa kertoisin asuehdotuksia syksylle? semmosia joita 15 v tyttö vois hyödyntää kun koulut alkaa? ☺️

 44. Avatar Emilia sanoo:

  Toi festival -kollaasin kimono on mielettömän kiva!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Aww ihanaihana Emma :)! Kiitos älyttömästi ja ihanaa, kun jaksat kommentoida niin usein :) ♥!

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mieletöntä kuulla, että tykkäsit tästä!! :) Meillä on kyllä tosi samanlainen tyyli ja tykätään selvästi monista samanlaisista vaatteista ♥ :) Mä oon sun kanssa niin samaa mieltä näistä inspiraatiokollaaseista :) Näitä on tosi kiva katsella, mutta vielä kivempi toteuttaa teille :)! Lisäksi on niin mukava huomata, että miten moni saa näistä inspiraatiota :) Voi vähän ihanasti sanottu! :) Kiitos sulle kivasta piristyksestä ihanainen ♥ ! (:

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti sulle ihana Nelli!! :) Arvostan sitä, miten useasti kommentoit ja piristät mua näillä ihanilla sanoilla ♥ :) Hei vähän siistiä :) Kiitos sulle tästä linkistä! :) ♥ Täytyy kokeilla noilla ohjeilla heti(:

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi tosi kiva kuulla, että se oli mieluinen!! :) Mäki tykkään siinä tuosta väriyhdistelmästä ♥ :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Ensi viikolla jo varmaan heti viikon alussa! :p

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Ootte niin ihania, kun autatte mua ja lähdette etsimään vastauksia! :) Kiitos sulle älyttömän paljon avusta ♥ Mä en käytä mobiilisovellusta, mutta voisin kokeilla lisätä noita kuitenkin iPadin kautta niin sillä ehkä onnistuisi :)! Tästä on paljon apua tulevaisuudessa, joten kiitos kiitos vielä kerran avusta :)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Ooo kuulostaa yllättävän helpolta :)! Tätä täytyy päästä testailemaan heti tuota :) Se nimittäin helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti kollaasien tekemistä:) Se ei oikeastaan tällä blogissa eroa mitenkään, mutta mun juttuihin enemmänkin :)! Saan muutamia lisäetuja esim. Indiedaysin tekninen tuki auttaa mun haluamissa ulkoasu-muutoksissa ja tekee ne tarvittaessa yms. :) Tälläisiä kaikkia juttuja tuli lisää verrattuna siihen perus Inspirationiin :)!

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Oon joskus kokeillut tekstin keskittämistä, mutta se ei jotenkin sopinut blogin ulkoasuun katsottuna :) Ja isompia kuvia en oo koskaan miettinyt, mutta ehkä niitä voisi joskus kokeilla :p! Kiitos hurjasti Ida ja ihana kuulla, että tykkäsit näistä kollaaseista! (:

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit vähän kiva, että löysit näistä lempparisi :)! Mäki tykkään siinä paljon noista vaatteista ja asusteista sekä tuo väriyhdistelmä on niin onnistunut :)! Kiitos hirmuisesti ja voisin kyllä alkaa tehdä vähän useammin näitä! (:

 54. Avatar Saijis sanoo:

  On mulla ollut, mutta ei oo enää hetkeen :)!

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon!! :) Niin kiva huomata, että nämä on mieluisia postauksia :) Ja se on munkin yksi suosikki näistä kaikista, koska se on niin värikäs ja raikas ♥ :)!

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Aww oot niin ihana ja vitsit miten piristävä kommentti :)!! Kiitos tuhannesti sulle ♥ :) Kyllä niitä mun tietääkseni voi tallentaa :) Siinä kohtaa, kun on luonut kollaasin, julkaissut sen niin pitäisi tulla kaikkia vaihtoehtoja kollaasin jakamiseen :) Luulisin, että siinä on joku tallennus-kohta myös :) Jos ei muuten niin sen saa ainakin lähetettyä spostiin niin lähetä se omaasi ja tallenna sieltä koneelle :) Yllättävän helppoa ja nopeaa, oon joskus tehnyt niin :)!

  Aww eikä! :) Oon ihan sanaton ♥ Wau :) Kiitoskiitos vielä kerran :) Mä aloitin tämän 18-vuotiaana :) Oon kirjoittanut tätä vasta 1,5-vuotta :)! Ja en oo katunut hetkeäkään, että oon aloittanut tämän :) Ennemminkin kaduttaa se, etten aloittanut tätä aiemmin :) Mä nimittäin tykkään tästä niin paljon ja tämä on mulle "se oikea"-juttu :)!

  Mulla ei oo koskaan ollut mitään ongelmia ihon kanssa (kop kop*) vaan oon ollut aika onnekas sen kanssa :) Epäpuhtauksia ei ole eikä finnejäkään tuu, kun ehkä kerran vuodessa :)! Kiitos tästä kommentista, näihin kysymyksiin oli kiva vastailla <3 :)!

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Hei kuulostaa kivalta idealta :)! Voisin joskus hetken päästä toteuttaa tämän, kun en viitsi heti perään tehdä samanlaista postausta :)! Kiitos sulle paljon ideasta, toteuttelen sen kollaasin seuraavaksi :)<3

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kyllä aivan ihana! :) Siinä on niin piirteet värit :-))

 59. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nää on tosi kivoi postauksii :)

 60. Avatar Helmi sanoo:

  Hei mistä noita ekan kollaasin bikinejä saa? Yritin kalastella niitä polyvoresta mut ei millään osunu silmiin :(
  http://hastobe-mypath.blogspot.fi/

 61. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miten tollaisia kollaaseja voi tehdä? :)

Kommentoi