These summer days

Viime viikkoina on tullut nautittua kesäpäivistä enemmän, kun parina kuukautena yhteensä. Heinäkuu on aina ollut mun ehdoton suosikki kaikista kuukausista eikä se tälläkään kertaa tuottanut pettymystä! Saatiin tänne Suomeen vihdoinkin helle, joka saisi mun puolesta jatkua pitkälle syksyyn asti Niistä kylmistä ja pimeistä illoista ehtii ottaa kaiken ilon irti myöhemminkin!

Tiivistettynä mun viime päiviin on muun muassa kuulunut:

Liian paljon jääkahvia, joka muuten viilentää kätevästi kropan sekä mielen | Iltamyöhäisiä juoksulenkkejä auringonlaskussa | Paljon erilaisia huolettomia kesämekkoja | Pitkiä kesäöitä | Auringonpalvontaa ja uimista läheisellä rannalla | Reissaamista | Hyvää grilliruokaa sekä herkullisia salaatteja | Kynsien lakkaamista päivittäin eri kesälakoilla | Sisustuksen uudistamista | Myöhään valvomista ja pitkään nukkumista.

_MG_9346

Täällä blogissa ei olekkaan pitkään aikaan näkynyt aamupalakuvia! Niihin panostaminen jää aina näin kesän ajaksi, kun kuumuuden takia ei tee mieli syödä raskaasti. Noin viikko sitten mulle sattui rauhallinen aamu ilman minkäänlaista kiirettä tai tekemistä, joten päätin ”valmistaa” tälläisen kevyen aamupalan Viikonloppuna voisi pitkästä aikaa taas tehdä kunnon brunssin parvekkeelle!

_MG_8546
Rannalla on tullut vietettyä paljon aikaa niin järven puolella, kuin myös auringon alla. Ensimmäiset kunnon rusketusrajat – Check! Kastettu talviturkki x5 – Check! Jos ei olla päivällä ehditty rannalle niin viimeistään illalla ollaan käyty viilentymässä pikauinnilla. Yöt tulee nukuttua huomattavasti paremmin pienen uimareissun jälkeen!

_MG_0274
Aloitin eilen kuvaamaan teille ostospostausta viime aikaisista hankinnoista ja oli pakko napsasta kuva näistä herkullisen värisistä alusvaatteista Joita on muuten tullut kesän aikana hamstrattua ihan kiitettävästi… Miksei talvellakin myydä näin kirkkaan värisiä alusvaatteita?? Onneksi Nellylle oli saapunut myyntiin Hunkemöller merkin alusvaatteet, joten mä taidan tyytyä niihin talven ajaksi!

_MG_0045

Kylmiä drinkkejä, joihin tuli mm. mangoa, tuoremehua, mintun lehtiä jne. Ajattelin joku päivä käyttää meidän tehosekoitin muuhunkin tarkoitukseen, kun smoothieiden tekoon ja kokeilla valmistaa tälläisiä drinkkejä alkoholittomina. Näiden sekaan sopisi kaveriksi jäämurska ja siinä samalla tulisi testattua sekin ominaisuus tehosekoittimisesta…

_MG_0355a Eilisen asu, joka vilahti myös Instagramin puolella! Tässä yhdistyy kolme mun suosikkia yhtäaikaa – Niken Air Maxit – Vaalean harmaamaleerattu pitkä ohut neuletakki – Valkoiset uudet loose fit-tyyliset housut, joissa on ylhäällä koristeena hopeisia vetoketjuja. Kiinnostaisiko teitä nähdä nuo kyseiset housut tulevissa asukuvissa paremmin?

_MG_0232gMun oli tarkoitus esitellä nämä kaikki laivan Tax Freestä ostetut ostokset myöhemmin isommassa postauksessa, mutta en millään malttanut olla laittamatta tähän kuvaa koko reissun ehkä parhaimmasta ostoksesta  Nimittäin Victoria’s Secretin Bombshell-hajuvedestä, joka sisältää passionhedelmää, vaniljaorkideaa ja mansikkaa. Herkullinen tuoksu, joka ei oo mun makuun liian tyttömäisen makea!

_MG_9805d
Aiemmin täälläkin näkynyt kimono on ollut yksi viime päivien käytetyimmistä vaatteista! Otin sen laivalle vain ”varmuuden vuoksi” mukaan ja melkein heti ensimmäisenä laivaan päästyäni vaihdoin sen päälle :-D Mutta tuon mukavuutta ei voita mikään!

_MG_8638s
Tässä näkyy vielä kuva mun ja Iriksen yhdestä kesän eniten nautituimmasta juomasta Coffee Housen jäälatte, joka maistuu vielä herkkullisemmalta vanilja-tai kanelisiirapilla. Jos haluatte kuumalla ilmalla virkistystä niin suosittelen käymään maistamassa tätä!


79 Comments
 • Avatar
  Veera
  Posted at 11:09h, 30 heinäkuun Vastaa

  Oih, tuo hajuvesi! Kun itsekin pääsisi laivalle, niin nappaisin varmaan samantien tuon kyseisen hajuveden mukaani ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:15h, 30 heinäkuun Vastaa

  Sulla on aivan mahtava blogi! :D Voisitko muuten tehä tuosta Clipperin teestä jonkin laisen tuotearvostelun? Se näytti niin hyvältä pakkauksen perusteella:D

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 11:17h, 30 heinäkuun Vastaa

  Jäälatte on kyllä niin hyvää ja viilentävää <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:23h, 30 heinäkuun Vastaa

  onko sun blogi päässy indiedaysin vip jäseneksi? koska :o onnea paljon <3 ja ihana postaus ;)

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 11:24h, 30 heinäkuun Vastaa

  Tää postaus oli aivan mahtava ja kesäisen värikäs, varsinkin noi alusvaatteet <3 ja kyllä haluaisin nähdä parempina asukuvina tuon yhden asun. :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:25h, 30 heinäkuun Vastaa

  Se on aivan liian ihana! :) Herkullisen tuoksuinen ja vielä suloisempi pullo :) Oo vähän kiva :) ♥! Harmi, että noita ei saa täältä Suomesta oikein mistään :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:27h, 30 heinäkuun Vastaa

  Aww voi ei miten ihana kuulla, että pidät :) <3 Se on kyllä tosi hyvää :p! Mutta en tiedä teenkö siitä erillistä arvostelua, kun tein hetki sitten Clipperin Detox teestä :) Mutta katsotaan jos tekisin ja kiitos sulle vinkistä!:) Jos et oo lukenut vielä sitä toista arvostelua niin kannattaa käydä lukemassa se täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/06/clipper-detox-tea.html

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:27h, 30 heinäkuun Vastaa

  Niin on! :) Ihanan virkistävää ja varsinkin pitkän rannalla vietetyn päivän jälkeen <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:29h, 30 heinäkuun Vastaa

  Joo on!:) Se muuttui siihen eilen illalla :p Kiitos tuhannesti ja ihana kuulla, että tämä postaus oli mieluinen :) ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:31h, 30 heinäkuun Vastaa

  Wau voi vitsit miten kiva kuulla, että tykkäsit!! :) Täytyisi muistaa alkaa tekemään näitä vähän useammin :p Nuo alusvaatteet on niin ihanan värikkäitä ja mun suurin heikkous :D <3 Oo huippua, että se kiinnostaisi :) Katsotaan kuvaanko tuon asun vai jonkun toisen noiden housujen kanssa :) Kiitos sulle hirmuisesti Johanna ihanasta kommentista <3

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 11:33h, 30 heinäkuun Vastaa

  Huippu ihana postaus!❤️ Tälläsiä on vaan niin kivaa lukea ja kuvia on kivaa katsella, kun ne on niin mielenkiintoisia. :-) Voi että en malta oottaa sitä ostospostausta, nyt kun näin noi siihen liittyvät kuvat ja mullakin olis nyt hankinnassa ehdottomasti värikkäitä alusvaatteita, kun niitä on kesällä niin ihanissa väreissä.❤️ Mutta ihana postaus, lisää tälläsiä! :-) ❤️

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 11:44h, 30 heinäkuun Vastaa

  Ihanaihanaihana kesäinen postaus! <33 Sä oot kyllä yksi niistä harvoista kuvien ottajista, joka osaa vangita kuviinsa aina sen tunnelman! Noi kuvat ovat ihanan pirteitä ja tää postaus aloitti mun päivän täydellisesti! ♥

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 11:49h, 30 heinäkuun Vastaa

  Ihana postaus! Paljonko toi hajuvesi makso siellä ? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:55h, 30 heinäkuun Vastaa

  Sulla on ihana blogi! Ihania kuvia ja sun postauksetkin niin iloisia! :) Ja toi hajuvesi <3 tuoksuttelin sitä itse laivalla ollessani ja se oli kyllä niin hyvän tuoksuinen :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:57h, 30 heinäkuun Vastaa

  Voi ää miten ihana oot Eerika ♥! :) Osaat aina piristää mua näillä sun ihanilla sanoilla :) Tosi kiva kuulla, että odottelet jo ostospostausta :p Ja nuo alusvaatteet on kyllä ihanan kesäisen värikkäitä :) Niitä tulee hamstrattua niin paljon enemmän verrattuna talveen :) Mun mielestä talvellakin saisi olla kaikkia raikkaita värejä myynnissä noista :/ Mutta ehkä sen yli pärjää ;) Kiitos tuhannesti kivasta päivän piristyksestä ♥ :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:58h, 30 heinäkuun Vastaa

  Vautsi mikä kommentti! <3 Oon ihan sanaton :) Kiitos älyttömän paljon sulle Jutta näistä sanoista :)! Arvostan sitä, kun oot niin ihanan aktiivinen kommentoija ja tuun sun kommenteista niin iloiseksi joka kerta, kun luen niitä :)! Niin ihana kuulla, kiitoskiitos hurjan paljon <3! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:59h, 30 heinäkuun Vastaa

  Iso kiitos ja kiva kuulla, että pidit:) Se oli 54.50€ muistaakseni :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 12:00h, 30 heinäkuun Vastaa

  Voi eikä mikä piristys:) Kiitos älyttömän paljon! :) Sun sanat sai hymyn mun huulille heti :) Kiitos hurjan paljon

 • Avatar
  Pihla
  Posted at 12:06h, 30 heinäkuun Vastaa

  ihania kuvia! mullakin menny helposti jää lattea sellanen litran purkki päivässä :D niin hyvää!

 • Avatar
  Reea & Linda
  Posted at 12:24h, 30 heinäkuun Vastaa

  Nää kaikki kuvat on niin ihania, upeet värit ja kaikki! Ihan kuin jostain We heart it:istä! Sun blogisi on kyllä ihan huippu, aina niin piristävä ja energinen :-) Jaksat aina myös vastailla kaikkiin kommentteihin pitkästi mikä on superkiva! Tän kesän aikana sun blogi on ehdottomasti noussut yhdeksi mun lemppareista! :-) <3 Terkuin Reea

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:57h, 30 heinäkuun Vastaa

  En pääse yli enkä ympäri siitä että sun blogi on paras koskaan lukemani blogi! :-) aivan ihana kokonaisuudessaan <3

 • Avatar
  Ruth
  Posted at 13:18h, 30 heinäkuun Vastaa

  Tosi kiva postaus taas kerran :-)

 • Avatar
  paula sofia
  Posted at 13:29h, 30 heinäkuun Vastaa

  ooi ihana blogi !! tuo hajuvesi näyttää ni herkulliselta ettei se voi olla muutaku HYVÄ<3
  http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:58h, 30 heinäkuun Vastaa

  Toimiiko sulla tuo hdfin.com aina? Nyt jumituin PLL:ssä kausi 4 jakso 14 eikä se millään lähde pyörittään sitä,kuulemma joku virhe tai video poistettu :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:16h, 30 heinäkuun Vastaa

  Iso kiitos sulle Pihla :)! Oo NAM <3 Jäälatte on niin hyvää :p Se virkistää ja piristää yhtä aikaa :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:22h, 30 heinäkuun Vastaa

  Äää oon ihan sanaton :)!! Et tiedäkkään miten paljon tälläiset kommentit piristää mua <3! Ihana huomata, että positiivisuus ja energisyys välittyy myös teihin lukijoihin tämän blogin kautta :) Ja mun mielestä kommentteihin vastaaminen on yksi niistä kivoimmista asioista bloggaamisessa :p En pysty sanoin kuvailemaan edes miten iloiseksi teit mut tällä kommentilla :)! Kiitos älyttömästi Reea :)! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:23h, 30 heinäkuun Vastaa

  Aww ihana oot!! <3 Wau kiitos sulle hirmuisesti ja niin mukava kuulla, että oot tykännyt tästä niin paljon! :) Kiitos vielä kerran<3! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:25h, 30 heinäkuun Vastaa

  Oi vitsit vähän kiva, että pidit! :> Kiitos hurjasti! :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:26h, 30 heinäkuun Vastaa

  Hihi kiitos tuhannesti! :) Veit sanat mun suusta! :) Se on nimittäin niin taivaallisen hyvän tuoksuista :) Ah<3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:32h, 30 heinäkuun Vastaa

  Ei toimi aina :/ Se alkoi mulla tökkiä jo ensimmäisen kerran toisessa kaudessa eikä suostunut pyörittämään videoita :s Oon myös kuullut, että monella muullakin on samaa vikaa eli se vika on Hdfinilllä eikä omassa koneessa niin, kun aluksi luulin :) Otin hetki sitten Viaplayn käyttöön ja katson sitä nyt sieltä :) Tarkoitus olisi ostaa ne dvd-boksina niin olisi helpompi katsoa :)! Mutta suosittelen kans katsomaan tuolta Viaplaystä tai jostain muualta esim, se yksi jakso joka ei toimi :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:18h, 30 heinäkuun Vastaa

  millaisia vaikutuksia tuolla zen again teellä on? :) olisi kiva tietää että kannattaako ostaa

 • Avatar
  Annika J
  Posted at 15:37h, 30 heinäkuun Vastaa

  Tosi kiva postaus !! :-) Toi jäälatte on kyllä aivan tajuttoman hyvää ja viilentävää :p <3

 • Avatar
  Petra
  Posted at 15:38h, 30 heinäkuun Vastaa

  Tosi ihana postaus! <3

 • Avatar
  milla maaria
  Posted at 15:38h, 30 heinäkuun Vastaa

  Jos voit kertoa 5 (tai enemmän) ohjeita muille bloggaajille miten pääsee pitkälle ja löytää lukijoita puolelleen? Mitä ne ohjeet olisi? :) Miten sun blogi pääsi näin pitkälle?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:32h, 30 heinäkuun Vastaa

  Iltalehdessä on ainaki sanottu että helteet jatkuu vielä syksylle asti !! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:34h, 30 heinäkuun Vastaa

  Miks en nää viaplayssä kun vaa kakkoskauden.. onko siel muka esim kolmas kausi? :o onko se sun viimeviikolla mainitsema blogikirppis tulossa milloin?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:53h, 30 heinäkuun Vastaa

  Oo, mistä tuo ihana kimono? :)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 17:55h, 30 heinäkuun Vastaa

  Ai että mä tykkään sun blogista ♥ kiva tällänen postaus :) toi jäälatte näyttää niin herkulliselta :) onks siinä kahvin makua vai mihin vertaisit sitä? :-D en nimittäin tykkää kahvista.. :/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:43h, 30 heinäkuun Vastaa

  Ei liity nyt tähän postaukseen mutta muistatko miten pitkä toimitus aika nordicfeelillä on? Aivan ihana blogi sulla ja upeaa loppukesää ! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:07h, 30 heinäkuun Vastaa

  Sun postaukset on parhautta, joka päivä tuun tänne ja toivon että oot tehny uuden postauksen koska heti ku oon lukenu sun yhen postauksen mulle tulee sellanen ilonen ja energinen fiilis♥ sä jaksat aina panostaa näihin kaikkiin postauksiin ja en tiiiä kovinkaa montaa jotka vastaa kaikkiin kommentteihin! Oot paras ja aattelin nyt tehä tällätti että tunnistat kuka mä oon niin laitan aina tänne mun etunimen kirjaimen jos kommentoin jotain :Ddd oot parad bloggaa♥-j

 • Avatar
  Janni
  Posted at 19:13h, 30 heinäkuun Vastaa

  Ihanan värikäs postaus taas kerran :) Ja toi VS:n tuoksu, aaaaah! Katselin kesäkuussa lentsikassa tax-freestä tota samaista, mutta jätin sitten nuukuksissani ostamatta…Voi miksi! :D Vaikuttaa niin ihanalta tuoksulta ♥

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 21:39h, 30 heinäkuun Vastaa

  taas niin kiva postaus ja niin ihania kuvia ♥ oottelen innolla ostospostausta:)
  Ja noi sun air maxit, murr tääl yks kateellinen !

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:53h, 30 heinäkuun Vastaa

  Mikä tehosekotin sulla muuten on? Ootko murskannu sillä mm. jäisiä mansikoita?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:04h, 30 heinäkuun Vastaa

  toi hajuvesi näyttää niin ihanalta! varmasti tuoksuukin ;) ja tuo kimono, aivan ihana :)

 • Avatar
  matildanna
  Posted at 23:45h, 30 heinäkuun Vastaa

  Näistä kuvista välittyy kyllä se ihanan rento kesäfiilinki! Ihan huikeista keleistä ollaan kyllä päästy nauttimaan – ei auta kun ottaa päivä kerrallaan, ja toivoa että tätä jatkuu vielä pitkään (':
  Ihanan värikkäitä muuten nää kaikki kuvat – kesällä kaikki on jotenkin niin herkullisen väristä (onkohan tää sitten päänvälissä vai missä, mutta nätiltä näyttää) :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 01:15h, 31 heinäkuun Vastaa

  Sitä video postausta millonka..?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:35h, 31 heinäkuun Vastaa

  Se on normaali tee eli sillä ei ole mitään vaikutusta :) Mutta tosi hyvää se on silti ja kivaa vaihtelua detoxille :) Suosittelen <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:37h, 31 heinäkuun Vastaa

  Iso kiitos sulle Annika ja tosi kiva, että tykkäsit tästä postauksesta! (: Niin on!! :) Sitä voisi juoda litroittain :p <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:37h, 31 heinäkuun Vastaa

  Oi kiitos sulle hirmuisesti Petra!! :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:39h, 31 heinäkuun Vastaa

  Hei mä oon itse asiassa tehnyt kaksi postausta, joissa kerron erilaisia vinkkejä bloggaamiseen, aloittamiseen jne. :) Toivottavasti niistä olisi jotain apua ja kysy vaan jos jää vielä jotain niin vastaan mielelläni :)! Ne postaukset löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/01/10-blogging-tips.html

  http://saijis.blogspot.fi/2014/05/10-blogging-tips-part-two.html

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:41h, 31 heinäkuun Vastaa

  Jee!! :) Huh hyvä juttu :) Nyt on nimittäin niin ihanan kesäiset säät ollu :)!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:46h, 31 heinäkuun Vastaa

  Hetki sitten siellä näkyi vielä kolmonen, mutta mä oon menossa kakkosen lopussa niin en osaa sanoa että onko se kadonnut sieltä johonkin :o Se aukeaa sunnuntaina :p Siltä blogilta puuttuu enää banneri ja ensimmäiset julkaisut vaatteista ja sitten se on valmis :) Joten kannattaa olla sunnuntaina kuulolla :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:48h, 31 heinäkuun Vastaa

  Eikö ookkin aivan ihana ♥ :) Se on Sheinsideltä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:50h, 31 heinäkuun Vastaa

  Voi et tiedäkkään miten iloiseksi tulin sun sanoista :)! Niin ihana kuulla, että tykkäät tästä :) Kiitos sulle paljon ihana Nelli ♥ Se on tosi herkullista :p Maussa maistuu sellainen jäinen vaniljainen kahvi :) Sä voisit ehkä tykätä tuosta, kun sinne tulee aika paljon mukaan sitä makusiirappia :p!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:51h, 31 heinäkuun Vastaa

  Joo muistan eli siellä oli noin 2-4 päivää :) Pienemmät paketit mulla tulee jo parissa päivässä ja vähän isommissa kestää sitten tuo neljä päivää :)! Kiitos hirmuisesti ihanasta piristyksestä ja sinne myös ihanaa loppukesää! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:07h, 31 heinäkuun Vastaa

  Aww eikä! :) Niin mieletöntä huomata, että energinen ja iloinen fiilis välittyy teihin lukijoihin ♥ :)! Tämä bloggaaminen on mulle tosi tärkeää ja haluan panostaa tähän täysillä :) Ja kommentteihin vastaaminen on mun mielestä yksi kivoimmista asioista, kun siinä saa pitää yhteyttä teihin ihaniin lukijoihin :)! Tosi kiva idea, kun laitoit tuon kirjaimen niin tunnistan sut tästä lähtien :p Kiitos sulle älyttömän paljon aivan ihanasta kommentista!! :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:08h, 31 heinäkuun Vastaa

  Oi kiitos sulle kovasti Janni! :) Arvostan sitä, kun jaksat kommentoida ja piristää mua näillä ihanilla sanoilla niin usein ♥ :) Eikä :D Voi olisit ostanut, kun tuo tuoksuu aivan ihanalta :) Se on sellainen herkullinen tuoksu, joka ei oo kuitenkaan liian makea vaan ehkä enemmänkin sellainen hempeä :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:11h, 31 heinäkuun Vastaa

  Eikä miten ihanasti sanottu :) Iso kiiiitos sulle Tiina ihanasta kommentista :) Tosi kiva, että odottelet jo sitä ♥ Ne on kyllä yhdet suosikit kaikista tennareista :) Niin kivan väriset ja mukavat jalassa :)!

 • Avatar
  Kata
  Posted at 09:50h, 31 heinäkuun Vastaa

  En lakkaa ihailemasta sun kuviasi, postauksiasi, postausideoitasi ja oikeastaan koko blogiasi :D Ihanan värinen tuo pussin sisältö! En malta odottaa ostospostausta:)

 • Avatar
  Ilonaah
  Posted at 10:04h, 31 heinäkuun Vastaa

  äää ihana sinä, ihana blogi, ihanat kuvat & ihana postaus! ♥ :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:17h, 31 heinäkuun Vastaa

  Ihanaihana tuo bombshell, jollen omalla risteilyllä olisi tuhlannut kaikkia rahoja jo aiemmin, olisi tuo lähtenyt mukaan :'D<3 ja mulla oli yks kysymyskin, elikkäs kuinka saat postauksiin useamman tunnisteen, en itse tiedä yhtään, miten sen saisi, ja ajattelin, että sä osaisit neuvoa? Tuhannet kiitokset jo nyt <3 siis tarkoitan näitä esim. Lifestyle, ostokset…

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:36h, 31 heinäkuun Vastaa

  Mistä lähtien oot ollu indiedays inspirationin vip-jäsen :O onnittelut! Haluaisitko siirtyä joskus indiedaysille bloggaamaan, jos tilaisuutta tarjottaisiin? :) noin puolentoista vuoden jälkeen voin sanoa, että tämä blogi on kyllä oikein harpponut eteenpäin kaikissa osa-alueissa, positiivisessa mielessä tietysti! Kuinka paljon sun tyyli ja esim kuvien valoisuus on muuttunutkaan! Upeita, valoisia ja hyvälaatuisia kuvia tässäkin, toivottavasti sun innostus bloggaamiseen ei ikinä loppuisi <3

 • Avatar
  Aada
  Posted at 16:45h, 31 heinäkuun Vastaa

  Ihanan kesäinen postaus ja huippuihanat ja värikkäät,tunnelmalliset kuvat <3 noista housuista olis todellaki kiva saaha asukuvia :) piristys tänne sadepäivän keskelle ! :)

 • Avatar
  Aada
  Posted at 16:47h, 31 heinäkuun Vastaa

  Nii ja muokkaatko sun kuvien värejä jotenki, ku sun kuvat on aina jotenki sellasia just oikeen sävysiä, värikkäitä, äh miten tän selittää !! :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:40h, 31 heinäkuun Vastaa

  Obh Nordican Power Blender :)! En oo varsinaisesti murskaamis tarkoituksessa, mutta oon esim. smoothieta tehdessä laittanut sekaan jäisiä mansikoita ja hyvin ne on ainakin sillä murskaantunut! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:41h, 31 heinäkuun Vastaa

  Se on kyllä herkullisin hajuvesi, jota oon tuoksutellut pitkään aikaan! :) Sopii täydellisesti kesään <3 Tosi kiva kuulla, että tykkäät siitä :) Se on kesän ehdoton must have-hankinta ollut! :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:01h, 31 heinäkuun Vastaa

  Voi ei oot ihana! :) <3 Niin kivasti sanottu ja mukava huomata, että nämä kuvat miellyttää sua :)! Nyt on ollut kyllä älyttömän hyvät säät ja täytyy vaan pitää peukut pystyssä, että ne jatkuu pitkälle syksyyn asti :)! Kiitos vielä kerran kivasta päivän piristyksestä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:09h, 31 heinäkuun Vastaa

  Mä tykkään tehdä enemmän kuvallisia postauksia :) Ehkä täällä joskus tullaan taas näkemään joku video, mutta pääsääntöisesti kuvallisia :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:14h, 31 heinäkuun Vastaa

  Äää et tiedäkkään miten ihanaihana sun kommentti oli :) Tulin tästä niin iloiseksi, että hymy nousi heti huulille :)! Kiitos tuhannesti Kata ja mukava kuulla, että odottelet jo sitä :p <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:16h, 31 heinäkuun Vastaa

  Eikä miten ihana sä oot!! :) Tälläiset pienet sanat ja kommentit merkitsee mulle niin paljon :) Kiitos hurjasti ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 31 heinäkuun Vastaa

  Eikä ihana sinä :D <3 Joo eli kun kirjoitat postausta niin siellä reunassa näkyy sellaiset "asetukset", joista pystyy muokkailla julkaisu päivämäärää jne. niin siellä on kohta, että tunnisteet :) Siiten kirjoitat haluamasi tunnisteet ja aina kirjoitetun tunnisteen jälkeen laita pilkku perään niin se erottelee ne :) Toivottavasti tästä oli vähän edes apua ja kysy vaan jos jäi vielä epäselvää niin autan mielelläni :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:24h, 31 heinäkuun Vastaa

  NIIN IHANIA KUVIA TAAS!!! Hei mistä noi uudet housut ja harmaa neuletakki on? Ihanat :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:51h, 31 heinäkuun Vastaa

  Mua pyydettiin vip-jäseneksi joskus heinäkuun alussa ja nyt toissa päivänä se muuttui siihen mukaan :)! Joo kyllä mä haluaisin ja lähtisin ehdottomasti mukaan :) Oon tykännyt muutenkin tosi paljon Indiedaysistä jo tähän mennessä :)! Eikä miten ihanasti sanottu!! :) Tämä oli kyllä aivan huippu kommentti :) WAU :) Tälläisen kommentin jälkeen on hyvä jatkaa bloggaamista ja innostus tätä kohtaan vaan nousee :) Kiitos sulle älyttömän paljon:) Piristit tällä mun päivää hurjasti :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:52h, 31 heinäkuun Vastaa

  Aww kiitos tuhannesti ihana Aada!! :) Ja niin kiva kuulla, että tykkäät näistä :) <3 Täytyy joku päivä kuvata nuo housut paremmin niin näette sitten miltä ne näyttää :p!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:53h, 31 heinäkuun Vastaa

  Joo kyllä mä vähän muokkaan :) Yleensä lisään ensin kamerassa lisää valoa kuviin ja koneella lisään valoitusta ja varjostuksia sopivissa määrin niin niistä tulee vielä enemmän "raikkaamman" näköisiä :)! Ymmärsin hyvin mitä tarkoitit! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:15h, 01 elokuun Vastaa

  Ooo vautsi kiitos hurjasti ihanasta piristyksestä!! :) Housut on Sheinsideltä ja neuletakki on H&M;:ltä :)!

 • Avatar
  Emma
  Posted at 10:21h, 01 elokuun Vastaa

  Rakastan näitä sun kuvia, niin hyvälaatuisia ja valoisia :–) ♥ ja toi aamupala oli liian ihana :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:50h, 02 elokuun Vastaa

  Aww kiitos älyttömän paljon Emma!! :) Osaat sitten aina piristää mua näillä sun sanoilla :) ♥ Tuo aamupala oli kyllä tosi herkullinen :p!

 • Avatar
  Susanna Taanila
  Posted at 14:07h, 14 elokuun Vastaa

  pakko tulla ylistämään muiden jatkona vielä sun blogia, aivan huippu ja tulee aina niin hyvä mieli koska kirjotat niin positiivisesti ja kuvista huokuu lämmin ja aito tunnelma. oot ihan huippu, jatka samaan malliin ♥ lisäks vielä ku itekin bloggaan niin välillä tulee fiilis ettei jaksais kuvailla uuteen postaukseen mut onneks postaat niin usein, koska sun blogi innottaa mua todella suuresti ja lähestulkoon aina ku oon lukenu sun postauksen niin tulee innostus kuvata ja kirjottaa itekin postaus. :-) kiitos sulle ♥
  http://aplacewhereichoose.blogspot.fi/ – olisi ihanaa jos kävisit kurkkaamassa ja kertomassa mielipiteesi mun blogista :-)

Post A Comment