CRUISE @Viking Grace

Heipparallaa! Ihanasta ja onnistuneesta risteilystä on nyt selvitty ja mä sain hetki sitten käytyä nämä reilut 300 kuvaa läpi, joten ajattelin tulla heti moikkailemaan teitä Mä oon muuten viettänyt tämän päivän nukkuen, rentoutuen, katsoen sängystä monta jaksoa PLL:ää sekä purkaen viikonlopun jäljiltä olevia laukkuja. Pitkäksi venyneen öisen automatkan jälkeen oma sänky, hyvin nukutut yöunet ja rauhalliset aamut kuulostaa aivan liian hyvältä ollakseen totta – Kiva viettää välillä tälläinenkin maanantai! Nyt kuitenkin palataan viikonloppuun ja tällä kertaa kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:

_MG_0004s

10565771_10203712504244355_1496751684_n

_MG_0032

Meidän risteily siis starttasi Turusta Viking Gracella noin yhdeksän aikaan illalla! Ensimmäisenä laivaan päästyä tuli vietyä tavarat hyttiin ja sen jälkeen lähdettiinkin jo tutustumaan uuteen laivaan. Tehtiin nopea kierros Tax Freessä, koska ajateltiin jättää sen parempi kiertely seuraavalle päivälle. Muutamien kilometrien kävelyn jälkeen alkoi olla jo kova nälkä, joten suunnattiin ravintolaan syömään Laivalla käydessä on aina pakko päästä nauttimaan buffetista ja herkullisesta meriaamiaisesta! Ilta jatkui laivan keulassa olevalla älyttömän hienolla terassilla, jossa pääsi käpertymään viltteihin, sisältä kuului livebändin musiikki ja samalla katseltiin auringonlaskua, kunnes siirryttiin vielä sisälle katsomaan muutamia esityksiä. Nukkumaan hipsittiin joskus yhden maissa yöllä!

_MG_9997a

_MG_0127a7

_MG_0068t10588812_10203712496324157_1736912280_n

Seuraavana aamuna koitti kauan odotettu herkullinen aamupala ja samalla laivan ikkunoista sai ihailla kaunista Tukholmaa! Tankkauksen jälkeen nopea laittatuminen hytissä ja sitten laivan kannelle hetkeksi ottamaan aurinkoa. Yksi Gracen positiivisimmista yllätyksistä oli se, miten paljon laivan ulkonäköön oli panostettu niin sisällä, kun pihallakin. Kansi ja laivan päässä sekä reunalla olevat terassit oli katettu lepotuoleilla, sohvilla, aurinkotuolilla sekä sisutuksena toimi monet erilaiset valot ja kasvit. Istumapaikkoja oli varattu myös todella paljon, joten niihin ei tarvinnut kertaakaan jonottaa!

_MG_0060

_MG_0097

_MG_0053

_MG_0065s

Kannella alkoi nopeasti tulla liian kuumaa, joten silloin tuli loistava tilaisuus lähteä viilentymään 1600 neliöiseen ”Shopping Worldiin”. Ensimmäisenä tuli hajuvedet, meikit ja muut kosmetiikat, seuraavaksi miesten omat, sen jälkeen vaateosasto ja viimeisenä kaupan perällä oli alkoholijuomat, karkkiosasto ja pieni ruokapuoli. Tuolla tuli vietettyä loppupäivästä tunti jos toinenkin ja kosmetiikkavarastot on täytetty taas hetkeksi aikaa Voisin esitellä uutuudet seuraavassa ostospostauksessa!

_MG_0086

_MG_0155

_MG_0063

Päivällä käytiin vielä buffetissa syömässä, jonka ruoka oli toiseksi paras asia tuolla laivalla Puhumattakaan jälkkäripöydästä, jossa oli tarjolla tuoreita mansikoita, Rocky Roadia, pinkkejä macaron-leivoksia, brownieta, karkkia, sorbettia, vaniljajäätelö kinuskikastikkeella, mansikkasmoothieta… Taidan lopettaa luettelemisen tähän vai kuinka monella nousi vesi kielelle? :-D Syömisen jälkeen käytiin katsomassa Vogue-nimisessä clubissa bändejä ja siirryttiin jälleen kerran laivan kannella olevalle divaanisohvalle nauttimaan jäisiä juomia sekä tuoreita mansikoita. Nyt onkin herkuttelukiintiö hetkeksi täynnä! Ilalla laiva palasi takaisin Turkuun ja muutamien tuntien pituinen automatka kotiin alkoi. Tiivistettynä aivan ihana ”miniloma”!
Nyt mä jatkan iltaa vastailemalla teidän kommentteihin, spostiin ja suunnittelemalla tulevia postauksia. Illemmalla lämpötilan laskemisen jälkeen taidan käydä vielä juoksulenkillä. Ihanaa maanantai-illan jatkoa! Kertokaa ihmeessä mitäs tykkäsitte tästä postauksesta entä onko joku teistä käynyt kyseisellä laivalla? 


106 Responses to “CRUISE @Viking Grace”

 1. Sirkku sanoo:

  Nam. Laivan ruuat ❤ pitäisi käydä itsekkin testauttamassa toi laiva!

 2. Saijis sanoo:

  Veit sanat mun suusta! Ne on kyllä aina ihan liian herkullisia ♥:) Oo ehdottomasti kannattaa :) Pääsi ainakin heti mun ehdottomaksi suosikiksi kaikista laivoista! :)

 3. Anonyymi sanoo:

  Ah ite laivalla ollessani söin varmaa 2 litraa mansikoita :D Niin hyviä! Mitä mieltä oot muuten yleisesti tosta laivasta, onko käymisen arvonen? Ja se vielä että paljon tommonen reissu makso per hlö?

 4. Veera sanoo:

  itekin olin samaisella laivalla juhannuksena :) (ja tuo buffet, ah niin hyvää <3)
  Ihania kuvia ja oot tosi kaunis! :)

 5. Anonyymi sanoo:

  ei oo tullu käytyä! luulin sen olevan ihan kun muut risteilijät :o nyt alkoi tekemään mieli laivalle…:-D varsinkin näillä helteillä vilpoisa laivan kansi kuulostaa täydelliseltä, ja näyttää. bongasin muuten kuvasta kaks Barça fania…:D mut kuulostaa onnistuneelta reissulta! :-)

 6. Anonyymi sanoo:

  Oli kyllä varmaan ihana lomamatka, mulle tais nyt tulla risteilykuume… :D Ja taas ihana postaus! :)

 7. iikku sanoo:

  Voi ihanalta näyttää ja kuulostaa tuo teidän reissu <3 pian lähetään kyllä yhdessä!

 8. Alina sanoo:

  ihana postaus ja taas tosi kivoja kuvia! :) sun postaukset on aina vaan niin pirteitä ja ihania! ♥

 9. Anonyymi sanoo:

  ei ne oo macaronsseja vaan marenkia! :D eikä ne myöskään ollut yhdistettyinä vaan erillisinä marenkeina ;)

 10. Sanssu sanoo:

  Ihanat kuvat ja kiva postaus! Tällaiset reissupostaukset on supereita! ♥

 11. Petra sanoo:

  Tosi kiva postaus ja on aina ihanaa lukea sun blogia, kun kirjotat ihanan positiivisesti! Ostospostausta odotellen! :)

 12. Johanna sanoo:

  Wou mikä risteily ja ihana miniloma ollut teil<3 ja nam miten paljo erilaisia herkkuja kuten rockyroad! Eikö ollut äklön makeaa?:-D ite oon vaa käynyt Vikingin linen päiväristeilyllä Maarianhaminassa. :p

 13. Salla sanoo:

  Toi laiva♥♥ kerran käyny ja haluun mennä uudestaanki.

 14. Reetta sanoo:

  Oijoi, näyttää tosi kivalta! En ole Gracella vielä käynyt, mutta suunnitelmissa on ollut sinne mennä :)

  reetta-s.blogspot.fi

 15. Saijis sanoo:

  Eikä :D! Nuo oli kyllä niin herkullisia ja päälle sai vielä paljon kermavaahtoa ja suklaarouhetta, nam!! :p On ehdottomasti käymisen arvoinen :) Mulla oli odotukset korkealla sinne mennessä ja ne odotukset ylittyi vielä enemmän, kun näin sen :) Tykkäsin paljon ja asiakaspalvelu oli todella ystävällistä :) Suosittelen lämpimästi käymään joskus ♥ Siitä on jo hetki, kun se matka maksettiin niin en muista enää yhtään mitä se oli :/ Tilattiin siinä samaan aikaan kaikki ruuat ja aamiaiset niin en tajunnut katsoa mikä oli pelkän matkan hinta per pää. Mutta ei kuitenkaan mikään erityisen korkea verrattuna muihin :)!

 16. Saijis sanoo:

  Häh :o Ootkohan sekoittanut ne nyt johonkin toiseen? :o Koska nuo on macaronsseja ja se luki selvästi niiden yläpuolella sekä vielä buffetin tarjoilulistassa :) Lisäksi ne ei ollut erillään vaan niiden välissä on macaronsin täyte :p!

 17. Saijis sanoo:

  Oo voi vitsit vähän kiva! :) Juhannuksena olisi kyllä joskus kiva lähteä risteilemään :)! Tuo buffet oli sellainenkin ruokataivas, että namm<3! Aw ihanasti sanottu :) Kiitos hurjasti Veera <3 :)

 18. Venzta sanoo:

  Mä kävin kuukausi sitten kyseisellä laivalla. Laiva oli ihan kiva, mutta ihan heti en halua palata takaisin laivalle :D

 19. Saijis sanoo:

  Ei se on risteilylle tarkoitettu ja sillä pääsee myös matkustamaan esim. autolla Tukholmaan :)! Voi vähän kiva :p Mäki voisin lähteä vaikka heti uudestaan :D Se oli niin ihana paikka ottaa aurinkoa ja vaan rentoutua :p Haha joo ne tallentui sopivasti tuohon kuvaan :D! Oli kyllä oikein onnistunut reissu kaikin puolin! :) <3

 20. Saijis sanoo:

  Oli kyllä niin onnistunut reissu! :) Ja samantien voisin lähteä vaikka takaisin ;) Suosittelen kyllä lämpimästi käymään tuolla joskus ♥! :) Iso kiitos sulle ja niin mukava kuulla, että pidit(:

 21. Joanna sanoo:

  Mä kävin vuos sitten loppukesästä kans Viking Gracella, ja pakko sanoa, että vähän pettymys oli. Oon käynyt nyt viimesen 2 vuoden sisällä kolmella Viikkarin laivalla; Isabellalla, Amorellalla ja Gracella, ja mun mielestä Grace ei eronnut mitenkään Isabellasta taikka Amorellasta. Tottakai laivan sisustus ja ulkonäkö oli vähän modernimpaa, mutta esim. Buffetin ruuat olivat _täysin_ samoja, kuin muillakin laivoilla. Mä en itseasiassa koskaan oo tykännyt Viikkarin tax free-myymälöistäkään, mutta etenkin Gracen tax free oli jotenkin pettymys. Ite tykkään paljon enemmän Siljan laivoista, vaikken niillä ookkaan nyt varmaan viiteen vuoteen käynyt, koska Viikkarin risteilyt on edullisempia :D

 22. Saijis sanoo:

  Se oli kyllä niin onnistunut kaikin puolin!! :) Joo pitää joskus lähteä yhdessä <3 :)

 23. Neea sanoo:

  Oi ihanalta kuullostaa teijän miniloma :) Oon ite ollut vähän kyllästynyt laivailuun enkä olekaan muutamaan vuoteen käynyt, mutta nyt sait mut kyllä innostuneeks! Toi Grace näyttää niin nätiltä paikalta! Ja puhumattakaan noista ruuista…..

 24. Saijis sanoo:

  Aww voi ei miten ihana piristys kommentti! (: Kiitos sulle Alina älyttömästi ihanista sanoista ♥ :)!

 25. Saijis sanoo:

  Wau kiitos hurjan paljon! :) Niin mukava kuulla, että postaus oli mieluinen :) Mäki tykkään paljon lukea ja tehdä tälläisiä postauksia ♥ :)

 26. Saijis sanoo:

  Niin huippua huomata, että tykkäsit tästä postauksesta! (: Ää voi eikä miten ihanasti sanottu :) Ja tosi kiva, että odottelet sitä jo :p Kiitos sulle tuhannesti ihana Petra! :)

 27. Karoliina h sanoo:

  Tää postaus oli tosi kiva! Itsekkin kävin tuolla laivalla :) Kiva, että sulla oli kivaa risteilyllä ♥

 28. Saijis sanoo:

  Niinpä!:) Tuo laiva oli kyllä niin positiivinen yllätys ruokien, ulkonäön yms. suhteen<3 :) Ja joo olihan se vähän makeaa :D Tuo toinen Rocky Road pala ei laskenut ollenkaan :-D Mutta se oli kunnon ruokataivas<3 Voi sellainenkin risteily kuulostaa niin kivalta :p Täytyy joskus kokeilla tuota! =)

 29. Saijis sanoo:

  Paras ♥! :) Voi miten kiva :) Mäki voisin mennä heti uudestaan ja aion kyllä jatkossakin käydä tuolla :) Se oli sen verran hyvä :p

 30. Nelli sanoo:

  Suu loksahti auki ku näin noi kuvat tuolta laivan sisältä ja ulkoakin, ihanan näköstä ♥ tuolla täytyy ehdottomasti päästä käymään ♥ ja noi jälkiruoat.. nam nam ja vielä kerran nam! :-D ♥

 31. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus! Haha, meiän jälkiruokalautaset näyttää yllättävän identtisiltä :-D (olin viikko sitten gabriellalla) ja aah… Laivan tax free… Heti kun astu kauppaan niin edessä oli mikäpä muukaan kuin Victoria's Secretin hylly jossa tuli sitten vietettyä tuhottoman paljon aikaa :-Dmutta ainakin kuvista (ja tekstistä) päätellen sullakin oli tosi kiva risteily :)

 32. Kristiina sanoo:

  Aivan ihanalta vaikutti teidän risteily, tekisi itsekin mieli lähteä Viking Gracea testaamaan! :)

 33. Annika J sanoo:

  Oi miten ihanalta näyttää ! <3

 34. Jutta sanoo:

  Ensimmäinen kerta kun mä haaveilen risteilystä yhtä paljon kuin rantalomasta :'D. Ei vitsi, miten ihanalta tuo laiva vaikuttaa! ♥ Mä lähtisin kyllä koska vain tuonne! Ostospostausta odotellessa, vaikka mä taidankin saada kovan shoppailukuumeen ennen koulujen alkua :D.

 35. Anonyymi sanoo:

  Hei oon ite menossa juuri tuolle laivalle viikon päästä ja ajattelin että huomasitko oliko sielä tax freessä ted bakerin meikkipussukoita? :-) oot tosi ihana ja upea <3

 36. Emmi sanoo:

  Oi nams kun kuulostaa ja näyttää hyvältä!!♡ itse en ole koskaan ollut laivalla, mutta tämän esittelyn ja hehkutuksen jälkeen on pakko päästä risteilylle! ;) ihania kuvia ja onneksi teille osui hyvät ilmat! (: (kaveri ollut viikon risteilyllä ja koko aika pelkkää vesisadetta!)

 37. Janni sanoo:

  Oi miten pirteä postaus, teillä on selvästi ollut ihana reissu! ♥ Pikkasen alkoi itselläkin mieli lähteä risteilylle, varsinkin kun viime kerrasta on jo jokunen tovi vierähtänyt ja toi laiva näyttää poikkeuksellisen kivalta! Puhumattakaan noista ihanista kosmetiikantäyteisistä tax-free osastoista joissa ainakin allekirjoittanut meinaa hullaantua ihan täysin! :D

 38. Elllie sanoo:

  Wau! Ihan törkeen hienon näköne laiva! Pakko päästä itekki joskus! :) Ja ihanan piristävä postaus ja todellaki alko itekki mieli lähtee laivalle :D

 39. Eerika sanoo:

  Ihania matkakuvia ja teillä näytti olevan todella kiva reissu!❤️ Tuli hirveä himo noita herkullisia ruokia katsellessa ja toi laiva näyttää muuten todella hienolta ja siistiltä, että olis kiva itsekin joskus käydä tuolla. :-) Innolla odottelen seuraavaa ostospostausta. :-) ❤️

 40. Anonyymi sanoo:

  millä oot tehny sun bannerin? :3

 41. Anonyymi sanoo:

  Vau mitä kuvia! :D<3 ja hyvän näköisiä herkkuja!! Keiden kanssa olitte siellä?

 42. Anonyymi sanoo:

  Ääää! Ois itseäkin haluttanut tuonne! Kiva postaus ja oot tosi kaunis, sulla on paras blogi<3!

 43. Natalia sanoo:

  Tulipa kauhea himo laivalle; nimenomaan tollaselle kivalle ja siistille "huvialukselle" niiden vähän epäsiistien, humalaisten ihmisten täyttämien paattien sijasta haha :D

 44. Anonyymi sanoo:

  Ää oon joskus ollut tuolla samalla laivalla ja se buffet ruoka siellä oli ihan sika hyvää ♥ tuli kyllä silloon syötyä itsensä ihan ähkyksi :D näitä kuvia kattoes on kyllä pakko päästä uudestaan just tuolle laivalle! Ihana postaus jälleen kerran ♥

 45. Kata sanoo:

  Ihania kuvia ja ihan luksuslaivan näkönen:DD En oo käynyt laivalla aikoihin jos abiristeily ei lasketa.. Oot niin upea, mulla matkakuume kasvaa hirmu vauhtia ja tollanen laivareissukin olisi ihana:D

 46. annieveliina sanoo:

  Aivan ihania kuvia taas kerran! :)<3

 47. Saijis sanoo:

  Meillä oli kyllä tosi onnistunut reissu! :) Oo vähän kiva :) Suosittelen kyllä lämpimästi tuota laivaa :) Voittaa mennen tullen kaikki muut <3! (:

 48. Saijis sanoo:

  Vitsit miten kiva! :) Mäki pidin paljon tuosta laivasta ja pääsi ehdottomaksi yhdeksi lemppariksi heti!:-) Joo liian usein siellä ei jaksa käydä :D Mutta kerran tai kaksi vuodessa on sopiva väli risteilyille! :p

 49. Ilonaah sanoo:

  täydellisen ihana postaus, niin kuin aina! ♥ laivailu on kyllä ihan parasta! ♥ ootan jo innolla postausta ostoksista! :) ♥

 50. Saijis sanoo:

  Eikä :/ Tosi harmillista kuulla, että sä petyit siihen:( Mä oon käynyt ainoastaan muutamia vuosia sitten Isabellalla, kun ollaan yleensä aina oltu Siljalla, joten mä periaatteessa vertasin Gracea enemmänkin Siljan laivoihin :)! Mä taas tykkäsin tuosta Tax Free-myymälästä paljon enemmän, kun esim. Siljan omista :)! Nämä on vähän makuasioita :) Toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta :p Mutta Isabellan tämä Grace voitti kyllä mennen tullen ja myös pari muuta Siljan laivaa! :)

 51. Saijis sanoo:

  Miniloma meni kyllä täysin nappiin! :) Aijaa voi ei :s Kiva kuitenkin kuulla, että tämä sai sut innostumaan uudestaan!! :) Tuo Grace on ehdottomasti käymisen arvoinen ja varsinkin tuo ruokapuoli on verrattavissa unelmien ruokataivaaseen ;-) <3

 52. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että postaus oli mieleinen! :) Oo vähän kiva! :) Oli kyllä tosi kiva risteily, joka täytyy ottaa joskus uusiksi :) ♥

 53. Saijis sanoo:

  Mulla kävi täysin samoin, kun astelin laivaan sisälle! :) Se oli niin mielettömän näköinen ja täysin erilainen, kun muut laivat ♥! :) Suosittelen kyllä lämpimästi käymään tuolla joskus! :) Laivan ulkonäkö oli mietitty tarkkaan ja positiivisena yllätyksenä ruokapuoli :) NAM ♥ :p!

 54. Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti ja huippua kuulla, että pidit tästä! :) Eikä :D Oo mä en ookkaan koskaan ollut Gabriellalla, se on varmasti myös käymisen arvoinen :p Joo sama täällä! :) Mä jo vähän etsiskelin tuota hyllyä ja kun käännyin niin siinähän ne oli :) Valinnan vaikeus iski heti, kun tutkisteli noita ihania VS:n tuotteita, ah ♥! :) Joo oli kyllä kiva risteily ja toivottavasti sulla oli myös! :)

 55. Saijis sanoo:

  Oli tosi onnistunut risteily ja voisin lähteä vaikka heti takaisin ;> Kannattaa kyllä joskus käydä testaamassa :) Voin sanoa, että et tuu pettymään! :p ♥

 56. Saijis sanoo:

  Älä muuta sano! :) Tuonne täytyy kyllä lähteä joskus uudestaan<3 :)

 57. Anonyymi sanoo:

  Mitä toi eka ano höpöttää :D Siis macaronsit on tehty marengista joo, mutta kun ne tehdään tuohon muotoon ja sisälle laitetaan jokin täyte, esim suklaata, hilloa, moussea, niin silloin kyseessä on macaron-leivos!

 58. Saijis sanoo:

  Haha voi ei ihana sinä :D ♥! Tuo oli niin positiivinen yllätys ja pääsi heti listan kärkeen suosikiksi kaikista laivoista :) Kannattaa joskus lähteä käymään tuolla :p Ja niin ihana kuulla, että odottelet sitä jo :) Se tulee varmaan ihan lähipäivinä :) Ehkä se on vähän sallittua ennen koulun alkua ;) ♥

 59. Anonyymi sanoo:

  Monennessa kerroksessa teidän hytti oli? Ku ei oo ikkunaa :D Sitä meinaan että onko toi laiva jotenki tollanen, ettei ylemmissä kerroksissa oo myöskään maisemointi-ikkunoita vai olitteko veden pinnan alapuolella niin siksi ei ollut?

 60. Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle Jenni! :))

 61. Aada sanoo:

  Ihan täydellisiä kuvia ja huippu postaus muutenki !! <3 mun on ihanihan pakko päästä tollaselle risteilylle joskus ! ;D

 62. inka sanoo:

  Kauhee hinku itekki päästä laivalle! Aivan ihana postaus, kuvat niin ihanan valosia yms. Toi playsuitti on ihana<3

 63. Emma sanoo:

  Näyttää tosi siistille laivalle, ulkoo ja sisältä päin, tonne ois varmasti ihana päästä :-) ja ihania kuvia jälleen ja postaus myös ♥

 64. Saijis sanoo:

  Voi vitsit vähänkö kiva!:) Ei mun mielestä ollut meikkipusseja, mutta lompakoita ja puhelinkoteloita oli :p Niitä voi kyllä vielä ilmestyä sinne ennen sitä :') Oikein ihanaa matkaa sulle ja kiitos älyttömästi ihanista sanoista :)! <3

 65. Janette sanoo:

  ÄÄÄÄ oisit ottanut mukaan! Näyttää enemmän kuin taivaalliselta reissulta.. Toivotttavasti oli kivaa ja te nautitte toisistanne Tatun kanssa! Pakko kyllä itsekin päästä joskus :3 Mukavaa loppukesää ♥

 66. Anonyymi sanoo:

  Mahtava postaus! Ps. Pitää päästä mahdollisimman pian tuolle Viking gracelle, kuulosti niin hyvältä:)!

 67. Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva, että tykkäsit Emmi! :) Voi suosittelen kyllä lämpimästi käymään joskus ja varsinkin tuolla laivalla! :) Meillä kävi kyllä tosi hyvä tuuri sään kanssa, kun saatiin nauttia koko ajan auringonpaisteesta :) Ää voi eikä :/ Toivottavasti kaverisi säästyy huonoilta keleiltä :)! Kiitos tuhannesti ihanuus <3

 68. Saijis sanoo:

  Wau miten ihana kuulla, että tykkäsit tästä! :) Meillä oli kyllä tosi onnistunut reissu ♥! :) Nyt sun täytyy korjata asia ja lähteä risteilylle :p Voin kyllä lämpimästi suositella tuota laivaa :) Se on ainakin mun mielestä aivan eri luokkaa, kun muut samantyyliset laivat, joissa oon käynyt :) Lisäksi tuo iso tax free-myymälä houkuttelee aivan liikaa :p Siellä tulikin vietettyä tuhottomasti aikaa ♥! ;-)

 69. Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! :) Meinasin tiputtaa silmäni, kun astelin laivaan sisälle :p Tuo on niin upee sisältä ja ulkoa :) Kiitos hurjan paljon sulle ihana :)! Nyt vaan äkkiä vielä tänä kesänä varamaan risteily ;) <3

 70. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti ihana Eerika!:) Oli kyllä aivan ihana reissu ja pieni irtiotto arjesta ♥! :) Nuo ruuat oli koko laivan positiivisin yllätys ja laivan ulkonäköön oli selvästi panostettu :) Voittaa mennen tullen muut laivat! :p Oo ehdottomasti kannattaa joskus lähteä käymään tuolla!:) Voi vitsit et tiedäkkään miten oli ihana kuulla, että odottelet jo sitä postausta:) ♥!

 71. Saijis sanoo:

  Oon tehnyt sen Picasalla! =)

 72. Saijis sanoo:

  Meidän lisäksi mukana oli mun äiti :) Voi kiitos sulle paljon :)! Tuo laiva oli täynnä toinen toistaan herkullisempia ruokia ja jälkkäreitä :p Nam<3!

 73. Saijis sanoo:

  Kannattaa joskus lähteä käymään tuolla! :) En löytänyt koko laivasta yhtään mitään huonoa sanottavaa :) Aww voi ei oot ihana :) Kiitos älyttömän paljon ihanista sanoista :) <3!

 74. Saijis sanoo:

  Tuo oli juuri sellainen, kun luettelit :)! Ja Gracella ei saa ollenkaan ostettu tax-freestä alkoholijuomia mennessä, koska ne ei halua sinne humalaisia riehumaan ja kaikkien yöunet on näin taattu :)! Tuo oli älyttömän upee laiva, joten suosittelen kyllä joskus lähtemään risteilemään tuolla ♥ :)

 75. Saijis sanoo:

  Ootko! Vitsit miten kiva kuulla, että säkin pidit siitä :)! Tuo laivan buffet oli kyllä niin iloinen ja positiivinen yllätys ♥ Ja selvästi huomasi, että laivan sisustus sisältä sekä ulkoa oli harkittu tarkkaan :)! Nyt äkkiä vaan tilaamaan uusi risteily tuonne ;) Kiitos älyttömän paljon ihanasta illan piristyksestä! :) ♥

 76. Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon ihanainen :) <3! Tuo oli aika luksuslaiva verrattuna muihin :p! Viihdyttiin tuolla tosi hyvin ja se pääsi heti listan kärkeen suosikkilaivaksi! :) Voi eikä :D Nyt vaan varamaan risteily tuonne ;) <3!

 77. Saijis sanoo:

  Oo kiitos kovasti ihana!! <3 :)

 78. Saijis sanoo:

  Aww oot niin ihana!! :) ♥ Sun kommentit piristää aina niin paljon ja tuun näistä heti iloiseksi :) Kiitos sulle älyttömästi ja arvostan tosi paljon, kun jaksat kommentoida niin usein:) Ihana kuulla, että odottelet jo sitä :p ♥

 79. Saijis sanoo:

  Meidän hytti oli 7-kerroksessa :) Oltiin normaalissa hyttikerroksessa, en ikinä suostuisi mennä veden pinnan alapuolelle… Pelästyin jo kerran, kun joskus pienempänä kävin siellä käytävällä kävellen :D Ahdistun siitä ajatuksesta, että vieressä on vettä :/ Mutta laivan ylimmät kerrokset 9-12 on täynnä ravintoloita, kauppoja, kahviloita, lasten leikkipaikkoja, pelihuoneita ja ylimmässä kerroksessa on myös iso kylpylä, joten niissä ei ole, kun muutama vähän erikoisempi hytti :) Tuolla taisi olla niin, kun monessa muussakin laivalla, että joka toisessa on ikkuna tai sitten toisella puolella käytävää on ikkunalliset ja toisella puolella ei ikkunalliset hytit :)!

 80. Saijis sanoo:

  Oi kiitti hurjasti Aada!:) Niin mukava kuulla, että tämä postaus oli mieluinen:) Suosittelen kyllä joskus käymään tuolla risteilyllä :p Se on niin upee laiva ja muutenkin se pääsi heti yhdeksi suosikiksi <3! :p

 81. Saijis sanoo:

  Äää voi ei kiitos paljon Inka!! :) Niin ihanasti sanottu :) Tulin tosi iloiseksi sun kommentista<3 Ja tuo playsuit on ihanan raikkaan värinen :p!

 82. Saijis sanoo:

  Se oli kyllä ihan unelmien täyttymys :) Ei paljon muuta voi enää laivalta toivoa! :) Kiitos hurjan paljon ihanainen Emma :) Tosi kiva, että jaksat piristää mua näin usein sun ihanilla kommenteilla ♥ :)

 83. Saijis sanoo:

  Sun olisi pitänyt hypätä salaa matkalaukkuun mukaan ;-) Oli kyllä tosi onnistunut reissu ja tuli vietettyä ihanaa aikaa yhdessä ♥ :) Kannattaa joskus ehdottomasti lähteä risteilemään tuolla :) Siellä pystyy viettää kivoja minilomia :p Kiitos tuhannesti ja sinne myös ihanaa loppukesää ♥:)!

 84. Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle ihanasta kommentista! :> Ja suosittelen 100%:sesti lähtemään joskus tuolla risteilylle :) Pääsi heti suosiksi kaikista laivoista, joissa oon käynyt :)! <3

 85. Mira Ella sanoo:

  Itsekkin olen tuolla laivalla käynyt, kylläkin talvella joten en tiennyt että terassikin oli noin upea! Mutta toi laiva oli kyll sisältä niin älyttömän hieno että muut laivat tuntuu sen jälkeen ihan köyhilta :D Ps. Sun blogis on aivan ihana, tää jää niin koukuttamaan, että pakko painaa lukijanappia heti kun pääsen koneelle! :)
  http://miraellaa.blogspot.fi

 86. Tiina sanoo:

  ää niin kivoja kuvia, vitsit et itellekin tarttui semmoinen risteilyfiilis ! minustakin laivalla on aina pakko nauttia buffetista sekä meriaamiaisesta, ah parhautta ♥

 87. Eeva sanoo:

  Voi vitsit, eikö mun kommentti koskien Nordicfeelia ja VS:n body mistejä ole tullut perille vai etkö ole vielä kerennyt vastaamaan? :/

 88. Saijis sanoo:

  Oi vähän kiva kuulla, että säki tykkäsit tuosta :)! Joo nuo ulkoterassit oli kyllä ihan mielettömät ja laiva oli sisältäkin niin upee :) Voi vitsit kiitos tuhannesti! :) Ja niin ihana kuulla, että pidät tästä:) Tervetuloa seurailemaan :) <3

 89. Saijis sanoo:

  Kiitos hurjan paljon ihanainen :)! Tosi kiva kuulla, että risteilyfiilis tarttui myös sinne :p Niin on! :) Se on koko laivalla olemisen yksi parhaimmista asioista ;) ♥

 90. Saijis sanoo:

  Ei oo ainakaan tähän postaukseen tullut mitään kommenttia :o Se ei varmaan oo tullut sitten perille :/ Mutta laita ihmeessä tulemaan uudestaan niin vastaan! :)

 91. Anonyymi sanoo:

  Miten pääsitte tolle laivalle ku ikäraja on 21v joka päivä? Yritettii poikakaverin kans varata risteily mut ollaan vasta 20 nii ei saatu varattua :/

 92. Eeva sanoo:

  No harmi! Mutta eli ensinnäkin ihania kuvia jälleen, niinkuin aina! Ja plussaa sun blogille (ja sulle) myös siitä miten ahkerasti postailet ja vieläpä niin laadukkaita postauksia, näitä on ilo lukea! Oot ehdottomasti yks mun suosikkibloggaajista!
  Ja sitten se toinen asia, eli koskien Nordicfeelilta tilaamiasi (ja saamiasi, en muista) VS:n pieniä bodymistejä, se pakkaus missä oli viisi pientä, suosituimmissa tuoksuissa. Niin semmoisen kuin haluaisin nyt tilata, niin en millään löydä sitä sieltä Nordicfeelin sivuilta!:( Viitsisitkö vilkaista sivuille josko löytäisit sen ja linkkaisit kenties tähän? Tämä auttaisi paljon, kiitos jo etukäteen!

 93. Eeva sanoo:

  No harmi! Mutta eli ensinnäkin ihania kuvia taas niinkuin aina!:) Ja suuri plussa myös siitä kun niin ahkerasti postailet niin hyvänlaatuisia postauksia! Oot ehdottomasti yks mun suosikkibloggaajista. :)
  Ja sitten se toinen asia koskien niitä sun Nordicfeelilta tilaamia (tai ostamia, en muista) VS:n bodymisteja, se pakkaus missä oli viisi suosittua tuoksua. Niin sitä en millään löydä tuolta Nordicfeelin sivuilta, juuri kun tahtoisin tilata! Viitsisitkö sinä kurkata josko löytäisit sen pakkauksen ja kenties linkata? Olisi hirmuisen suuri apu! Kiitos jo etukäteen!

 94. Saijis sanoo:

  Ää voi eikä :/ Hetki täytyy vielä odotella, kun tuo ikäraja on noin iso :s Mutta meitä oli risteilyllä meidän lisäksi mun äiti mukana, joten hänen kanssaan matkustaessa pääsi :)!

 95. Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos tuhannesti ihana Eeva!! :) Niin mukava saada tälläistä palautetta :) Et tiedäkkään miten iloiseksi tulin sun ihanista sanoista :) <3 Mä katselin Nordicfeelin sivuja ja näyttäisi siltä, että sitä ei oo tällä hetkellä ainakaan varastossa :/ Se on ollut tosi suosittu ja moni sanoikin menevänsä sen ostamaan heti, kun julkaisin sen postauksen :) Mutta kannattaa laittaa vaikka heille spostia ja kysellä, että onkohan sitä tulossa vielä ja koska niin tiedät olla sitten heti sinä päivänä tilaamassa sitä :) Toivottavasti tästä oli apua ja toivotaan myös, että saat pian oman pakkauksesi! :) <3

 96. Saijis sanoo:

  Hei mä vastailin sulle tuonne alempaan kommenttiin! :)

 97. Saijis sanoo:

  Niin mäkin oon ymmärtänyt :) Ja selvästi macaronsilta tuo maistui :)!

 98. Eeva sanoo:

  Kiitos paljon vastauksesta! Tiokin viesti tuli varmaan muutamaan kertaan lähetettyä kun täällä ei kirjoittele mikään tekniikan ihmelapsi!:P Juu pitääpä laittaa spostia, tai voisihan sieltä tilata vaikka bodymistin ja rasvan, nekin houkuttelisivat! Katsotaan…! Aurinkoista loppukesää sulle Saija!:)

 99. Anonyymi sanoo:

  Aaa okei! Kiitos vastauksesta=)

 100. Saijis sanoo:

  Haha joo ei se mitään! ;-)) Joo kannattaa :) Niin totta, ne on kyllä kaikki niin ihanan tuoksuisia :) Kiitos hurjasti ja ihanaa loppukesää myös sulle =) <3

 101. Saijis sanoo:

  Ei mitään :)!

 102. Oi! Tuo laiva on niin ihana! Ite oon kerran käyny siellä viime syksynä ja ihastuin! Harmi kuk sillon ei ollut myynnissä vielä noita VS:n juttuja, mutta muuten oli oikein kiva! Harmi vaan kun ei ole kauhean lähellä tuo laiva meitä, että voisi useamminkin käydä. Aina tulee lähdettyä Helsingistä :/ mutta kiva postaus! :)

 103. Anonyymi sanoo:

  Meki mentiin tuolla laivalla Tukholmaan, ja tykkäsin tuosta laivasta kyllä mahottoman paljon! :) millon muuten olitte tolla reissulla? :D blogien lukeminen on jääny viimeaikoina aika vähälle tän lomailun suhteen nii en oo kerinny lukemaan kaikkia blogeja :D

 104. Olivia sanoo:

  Mitä kameraa muuten käytät? :) Sun kuvat on ihan sairaan kauniita♥ Muutenkin sulla on kyllä selvästi silmää tohon valokuvaukseen. :)

 105. Anonyymi sanoo:

  Tää oli kiva postaus ja oon itekkin menossa tolle laivalle ja löysin itseasiassa tän blogin kun katoin kuvia tästä laivasta:) täällä on myls uusi lukia blogillesi:)

Kommentoi