FLORAL KIMONO

_MG_9962k

it3_MG_9898l

_MG_9756l

rit3-001

_MG_9798l

Kimono Sheinside (saatu) | T-paita Gina Tricot | Shorsit Choies (saatu) | Laukku Longchamp | Kengät Converse | Kello Guess | Korvikset H&M; | Aurinkolasit Rayban

Siinä se on – Vihdoinkin kauan etsitty kukkakuosinen kimono!! Okei okei myönnetään, että olin aluksi näitä(kin) vastaan, mutta nyt oon aivan koukussa! Mä oon maailman huonoin käyttämään mitään t-paitoja, kun ne näyttää usein omaan makuun liian tylsältä ja tykkään muutenkin enemmän topeista sekä peplumeista… Ostin kuitenkin hetki sitten tuollaisen v-aukkoisen t-paidan, joka toimii kimonon kanssa täydellisenä kombona Mukavuudenhaluisena puin tämän kimonon aluksi ulos syömään lähdettäessä… Mutta loppuillasta se toimi myös ranta-asussa, kun tilalle vaihtui silloin bikinit! Tuo kuosi on ihanan raikkaan värinen sekä mikä tärkeintä niin se on pehmeä ja miellyttävä päällä – Taidan laittaa ostoslistalle toisenkin tälläisen, mutta pidemmällä helmalla!

Saatte kertoa vähän mielipiteitä eli mitäs piditte tästä asusta? Entä iskeekö teihin tälläiset kimonot?

76 Responses to “FLORAL KIMONO”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  sä oot niin täydellinen! aina niin ihanan huoliteltu :') kynnet sopii asuun, hiukset on nätisti, korut ja kaikki on mietitty tarkkaan. mä niin rakastan sun blogia ja tyyliä <3

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten hyvälle mielelle tulin sun sanoista! :) Niin ihana kuulla, että tykkäät tästä blogista ja tyylistä!:) Kiitos älyttömän paljon ihanasta piristyksestä :) ♥

 3. Avatar Johanna sanoo:

  Ei paha ollenkaan ;-3

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Siis anteeks mut miten toi on kimono? :DDD

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hyvännäkönen tuo kimono, sen värit on vielä paremmat:)
  Haluaisin kysyä sulta, että kun olen muokannut tuolla picmonkeyssä kuvia, kuvat tallennettaessa on jotenkin aivan liian suuret käyttää mihinkään… Miten/millä ohjelmalla pienennät tai suurennat kuviasi? esim tämä blogin banneri ei varmaan ollut kerralla sopivan kokoinen:)

 6. Avatar Jenni sanoo:

  Nätti asu :) Toi kimono on ihana!

  http://jennidiamante.blogspot.fi/

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vitsi miten ihana asu! Löysin sattumalta sun blogin ja liityin heti!
  Oot tosi kaunis! Millä kameralla kuvaat? Millä kameralla tämän postauksen
  kuvat on otettu?

 8. Tosi kiva kimono! Ihanan rauhalliset sävyt, mutta silti siinä on pirteyttä :) Onko tuo Longchampin laukku mistä? Oon yrittäny ettiä niitä, mutta ei oo silmään pistänyt missään. Tosi kiva postaus ja näin siinä joskus käy, että ensin on jotain vaatetta/kenkää vastaan ja sitten yhtäkkiä se kääntyykin suosikiksi! :)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana sinä :D <3 Ei munkaan mielestä yhtään paha! ;-)

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä se on kimono :)! Se on ohutta kangasta, siinä on laajat hihat ja leveä tuollainen reuna eli kyllä sitä kutsutaan kimonoksi ja se lukee myös tuolla Sheinsiden omilla sivuilla:) Tässä ei tarkoiteta nyt sellaista oikeaa Japanilaista pitkää kimonoa, jossa on vyö vaan nämä on tälläisiä nykypäivän versioita siitä :)!

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kiva kuulla, että tykkäät :) Ja munkin mielestä nuo värit on ihanan raikkaat <3! :) Joo muokkaan siellä aina välillä eli PicMonkeyssä pystyy tallennusvaiheessa muuttamaan kuvan koon jo siihen laatikkoon :) Mutta mä oon esimerkiksi muokannut tämän bannerin koon PhotoFiltre 7-nimisessä ohjelmassa :) Normaalien kuvien koot muutaman Picasalla muokatessani ja sen jälkeen lataan ne Flickrin kautta blogiin, jossa pystyy myös valitsemaan monista eri vaihtoehdoista sopivan koon :) Eli vaihtoehtoja on monia, mutta jos kokoa pitää muuttaa radikaalista (esim. banneria varten) niin suosittelen tuota PhotoFiltre 7:aa, kun siellä kuvan laatu pysyy tarkkana vaikka koko muuttuukin :)!

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti Jenni:)! Eikö ookkin aivan ihana :) Tuo on päässyt niin ahkeraan käyttöön <3

 13. Voi kun oot löytänyt ihanan kesäisen! :3

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos paljon! :) Tosi kiva kuulla, että asu oli mieluinen (: Ja tervetuloa seurailemaan tätä :) ♥ Mä kuvaan Canon EOS 1100D:llä ja nämä postauksen kuvat on otettu sillä :)!

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Enköhän mäki siis onnistu, kun vaihtoehtoja tuli monia:) Kiitos sulle!

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kiva kuulla, että tykkäsit!:) Oon samaa mieltä sun kanssa :) Tuossa on aivan ihanat värit ja yllätyin niin paljon siitä, miten pehmeää kangasta se on <3 Tuo Longchampin laukku on ostettu Vaasan Moda Aukiasta :) Ää voi eikä :/ Näitä on kyllä tosi huonosti saatavilla, mutta kannattaa käydä katsomassa ainakin Aukialta ja Stockalta :) Niinpä :D Mulle käy noin oikeasti tosi usein, ei saisi ikinä vannoa vihaavansa jotain vaatetta :p!

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on kyllä niin ihana :) Ja juurikin täydellinen kesäksi! :))

 18. Avatar Jutta sanoo:

  Aaa, niin täydellinen kimono! ♥ Sä teet kyllä aina niin hyviä löytöjä, että ihan kateeksi käy :)! Nää sun asukuvatkin ovat niin ihanat! Näytät niin iloiselta ja se välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle! :)))
  Mulla ois nyt kyllä sulle ihan random kysymys :D. Sähän tilasit Verkkokauppa.com:sta kannettavasi. Oliko se asennettu käyttövalmiiksi, kun se tuli sulle? Me ollaan nimittäin tilaamassa mulle sieltä omaa kannettavaa ja toi kysymys laitto mut miettimään :). Kiitos tositosi paljon jo etukäteen sulle vastauksesta! <33

 19. Avatar Emma sanoo:

  Ite oon aina pitänyt noista kimonoista, ja tää sun yksilö näyttää todella kivalta :–) täytyy katsella, jos jostain itekkin löytäis tuollasen :> ♥

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä varmasti :) Tsemppiä sulle siihen! :)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sun blogi on niin ihana ♥ sun postaustahti on loistava koska melkein joka päivä tulee postaus ja AINA sun postauksista tulee hyvä mieli :) sun tyyli on niin ihana ja muutenki oot tosi kaunis ♥ paljonko toi kimono maksaa? Koska se on niin ihana ja varmasti olis käyttöä sille :) -jenna

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä sun nude tude paletti on ostettu / saatu ? :-)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin niin ihana! :) Tykkään kans älyttömästi ja tuo on päässyt päälle jo vähän liiankin usein ;) ♥ Niin kiva kuulla, että oot tykännyt näistä :) Nämä on munkin yksiä suosikkeja :) Joo tilasin sieltä :) Ja se oli asennettu käyttövalmiiksi :) Ainoastaan piti asentaa ne omat asetukset eli päivämäärät, oma käyttäjätili (jos siis haluaa koneelle salasanan) sekä siitä sai valita Windows 8:n haluaman värin koneelle jne. eli kaikkia tuollaisia pieniä juttuja, mutta muuten kone oli täysin käyttövalmiina heti :)! Voi tosi kiva juttu ja onnittelut sulle tulevasta omasta koneesta! :) Ei mitään, autan mielelläni ♥

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vähän kiva!! :) Nuo on niin ihania ja huolettomia :) Ei tarvitse paljon muita vaatteita miettiä tarkkaan, kun kimono vie niin paljon huomiota :p Oi ehdottomasti kannattaa :) Ja toivottavasti löydät mieluisen :) ♥!

 25. Avatar Emilia sanoo:

  Sä oot kyllä aina niin ihanan huoliteltu <33! Tuo kimono on aivan ihana!

 26. Avatar Amanda Eskola sanoo:

  Ihanan kesäinen asu❤ rakastan tuota kukkakuosia!!

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Ää eikä mikä kommentti!! :) Wau kiitos älyttömä paljon ihana Jenna ♥! :) Tälläiset kommentit piristää niin paljon ja näistä saa ihan uutta inspiraatiota ja energiaa tämän blogin suhteen :)! Se on saatu, mutta se on tällä hetkellä tarjouksessa vaan noin. 17€ :p! Suosittelen kyllä lämpimästi noita :) Ne on niin helppo yhdistellä ihan perus vaatteisiin ja ihana huolettomia päällä ♥ :)!

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Se on aika uudesta Bangerhead-nimisestä verkkokaupasta! :))

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos hurjan paljon ihana Emilia! <3 Ja mukava kuulla, että tykkäät siitä :)! Se on kyllä niin kiva kesäksi (:

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle Amanda! :) ♥ Niin mukava kuulla, että tykkäät siitä!:)

 31. Avatar Julia sanoo:

  Aivan ihana asu! Mulla on ollut etsinnässä joku ihana kimono jo koko kesän, mutta vielä en ainakaan ole löytänyt sitä täydellistä yksilöä, vaikka toi näyttäisikin kyllä aika ihanalta! :)

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Todella ihana asu. Kaikki sopii täydellisesti yhteen <3 . Voisitko joskus tehdä postauksen missä kerrot miten yhdistät vaatteita, valitset korut ja muut yksityiskohdat, ja teet siitä asukokonaisuuden? Minua myös kiinnostaisi tietää, miten pystyt käyttämään samaa vaatetta, monessa asussa :).

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  must tuntuu et tää asu oli vähän floppi..

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Suosittelisitko Sheinsideltä tilaamaan?:) Kun joskus lukee, että paketit kestää kuukausia tulla – jos tulevat ollenkaan. Ja miten palautus, onnistuuko se?
  Niin ja vielä, mitä kokoa sun kimonosi on, on meinaan ihana!!

 35. Avatar Aa daa sanoo:

  Voi että miten täydellinen asu ! Ja tuo kimono on superhieno <3 Tekis mieli täydentää vaatekaappia tollasella ;)

 36. Avatar Enni sanoo:

  Siis IHANA <3

 37. Avatar Eerika sanoo:

  Täytyy kyllä sanoa, että tuo on varmaan ihanin asu, mitä oon sulta tähän mennessä nähnyt!❤️ Suorastaan rakastan tällä hetkellä kimonoja ja itekin haluisin juuri tuollaisen kukkakuosisen kimonon ja myös perusvalkoisen, kun ne on vaan niin rentoja, ja mukavia päällä ja ihanan kesäisiä ja sopivat helposti melkein joka asuun. Toi asukokonaisuus kuvastaa muutenkin sua paljon ja asuhan on ainoastaan parhain mahdollisin, jos se on mukava, mutta näyttää myös silti hienolta ja sopii moneen eri tilanteeseen. :-) Saan kyllä muutenkin todella paljon inspistä näistä sun asuista!❤️ :-)

 38. Avatar Katri sanoo:

  Mä en ole vielä yhtään lämmennyt kimonoille :-D muiden esim. sun, päällä ne näyttää tosi kivoilta, mut en osais kuvitellakaan mulla sellaista!
  Ihan varmasti jossain vaiheessa myös multa löytyy kimono vaatekaapista :-D

 39. Avatar Aino sanoo:

  Sun blogi on kyllä niin ihanan positiivinen ja iloinen:) ja ihanaa plussaa on nää (me) lukijat, koska täälä kommenttiboxissa ei koskaan oo mitään kauheita haukkuja ja paskan puhumista:) taijos on niin tosi harvoin ja jaksat silti vastata tosi asiallisesti, kiitos siitä:)

 40. Avatar Janni sanoo:

  Upee asu Saija! Toi kimonon kuosi on ihan täydellinen :) Itsekin hurahtanut noihin ihan täysin ja pari kukkakuosista (mitäpä muutakaan :D) löytyy kaapista. Niin huolettomia ja rentoja, mukavia päällä, ei liian kuumia ja tuo yksinkertaseen asuun ihanan piristyksen! Huonoja puolia vaikea keksiä… :) Tää asu oli siis todellakin mun mieleen!

 41. toi kimono on kyllä superkätevä, käy niin arkeen ku rannalleki!! ihanalta näyttää :-)

 42. Avatar Reetta sanoo:

  Kimono näyttää tosi kivalta ja on ihanan värinen! Muutenkin asu on kokonaisuudessaan ihana <3

 43. Avatar Anonyymi sanoo:

  apua, kun oot ihana<3 oot mun esikuva, rento, pirteä aina noin iloinen, joka jaksaa piristyy pienistäkin asioista, just sun kaltasia ihmisiä pitäs olla enemmän:) aivan ihana tyyli ja kaikki, kunno upeus!!!<3

 44. Avatar Elllie sanoo:

  Love it! :)Toi on aivan ihana ja sopii sulle täydellisesti :) <3

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  mitä kokoa toi kimono on?:)

 46. Avatar Annika J sanoo:

  Tykkään juuri tollasista kukkakuosisista kimonoista tosi paljon ! :-) Aivan ihana asu, ja olet taas kauniina noissa kuvissa :-) <3

 47. Avatar Kellen sanoo:

  Ihana kimono! Täydellinen kuosi :3

 48. Avatar Jenna sanoo:

  ihana asu! :)<3

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon Julia:)!! Voi eikä:/ Toivotaan, että löydät vielä haluamasi täydellisen kimonon! :) Tuo on kyllä aivan ihana ja siinä on niin kivan raikkaan värit, jotka sopii moneen erilaiseen asuun ♥ :)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Oo wau kiitos älyttömän paljon! :) Olipas se niin ihanasti sanottu:) <3! Hei vitsit vähän kiva idea! (: Voisin kyllä joskus tehdä tuollaisen postauksen ja mä oonkin joskus suunnitellut sellaista postausta, jossa näkyisi miten voi yhdistellä eri vaatteita monella eri tapaa ja eri asuihin :) Katsotaan jos saisin senkin toteutettua joskus :p Kiitos sulle paljon näistä postausideoista! :) <3

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Häh miksi ihmeessä :-D? Ihan normaali rento asu :)!

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ehdottomasti!! :) Mulla oli aluksi vähän "ennakkoluuloja", mutta täytyy sanoa että yllätyin 100%:sesti miten hyvä sieltä oli tilata :)! Nopea toimitus, helppo käyttää nettisivuja ja kaikki onnistui tosi hyvin :) Mulla kesti tulla noin kaksi viikkoa, mutta oon kans kuullut että joillakin on kestänyt pidempään :/ Mutta siihen voi vaikuttaa paljon onko paketti iso, onko tuotteita varastossa heti jne. :) Palautusta ei ole tarvinnut tehdä, mutta se onnistuu varmasti myös yhtä kätevästi :) Tiivistettynä mä tykkään ainakin paljon kyseisestä kaupasta ♥ Eikö ookkin aivan ihana!! :) Mä oon kans niin hurahtanut siihen ja se on näkynyt päällä vähän liiankin usein :D Se on koko S :))

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Ää kiitos hurjan paljon!! :) Niin ihana kuulla, että tykkäsit tästä <3 Ehdottomasti kannattaa ;-) Tuo on kesän yksi must have-tuote :p!

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Veit niin sanat mun suusta!! :) Oon täysin samaa mieltä :p<3

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeesti! Voi ei miten huippua kuulla, että pidit tästä niin paljon ♥!! :) Wau oot aina Eerika niin positiivinen ja ihana kommentoimaan näitä piristyksiä :) Sellainen valkoinen olisi myös tosi kiva ja ehkä vielä käytännöllisempi:) Nuo kimonot on niin mukavia päällä ja yllätyin paljon siitä, miten pehmeältä se tuntuu päällä :p Melkein voisi verrata aamutakkiin :)! Aw oot kyllä niin ihana ja kaikista mukavinta on kuulla tälläistä palautetta, josta kuulee että nämä asut ja koko blogi antaa paljon inspiraatiota :)! Arvostan sitä, kun jaksat piristää mua näin usein! (: Kiitos vielä kerran Eerika älyttömästi :) En pysty sanoin kuvailla miten mun hymy nousi huulille ja mieli muuttui heti iloisemmaksi, kun luin sun kommentin! ♥ :)

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Etkö :D Voi ei :/ Mutta ei sitä tiedä vaikka jo kesän lopussa sulta löytyisi sellainen ;-)! Mäki aluksi vannoin, etten osta sellaista tai pue päälleni, mutta niin se mieli vaan muuttui! =D

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos tuhannesti Aino!:) Niin ihanasti sanottu <3 Mä oon kans tosi otettu, kun te lukijat osaatte pitää tämän kommenttiboksin iloisena paikkana kaikille ja tosi harvoin tulee niitä rumasti kirjoitettuja kommentteja :)! Kiitos sulle, että tulit kommentoimaan ja piristämään mua näillä ihanilla sanoilla :) <3

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin! :) Rakastuin heti, kun näin tuon :) Niin ihanan kesäinen ja raikkaan värinen <3! :)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon ihanainen! :) Mä oon sun kanssa niin samaa mieltä tuon kimonon täydellisyydestä :) Siltä ei voi muuta enää toivoa<3 Ne on niin mukavia päällä ja pelastaa monen perus asun sekä vaatekriisin ;-) Tosi kiva kuulla, että pidit tästä asusta :) Tästä tuli munkin yksi kesän suosikki! :) Kiitos vielä kerran Janni<3 :)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä!! :) Se piristää monia arjen perus asuja, mutta on myös kätevä rannalla bikineiden päällä :) Kiitos paljon ihanuus <3! (:

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla, että tykkäsit tästä Reetta! (: Kiitos tuhannesti <3 Tästä tuli munkin yksi kesän suosikki kaikista asuista :p!

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Oon ihan sanaton! Eikä mikä kommentti <3 Luin tämän monta kertaa ja mä tulin niin iloiseksi, että hymy nousi korviin asti :) Kiitos sulle hirmu paljon :) Arvostan paljon, kun tulit kommentoimaan ja piristämään mua näillä sanoilla :) <3!

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Vautsi miten mukava kuulla, että pidät siitä! :) Aww kiitos hurjasti :) Niin ihana kuulla tälläistä palautetta!! :) <3

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Se on S koko :))

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kiva huomata, että moni tykkää tästä :) Munkin mielestä ne on aivan ihania ja kesän yksiä must have-hankintoja:)! Kiitos tuhannesti Annika! :) Oon niin otettu sun sanoista ja kiitos, kun jaksat kommentoida niin usein :) Arvostan sitä ♥ :)!

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva, että tykkäät!! :) Mä oon kans niin rakastunut tuohon :p

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos tuhannesti ihanuus!! :) ♥

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihan kiva, mut kimonoihin (mun mielestä) kuuluu pitkät, tositosi leveät hihat ja pitkä helma ja levee vyö…

 69. Avatar Anonyymi sanoo:

  Käytätkö sinä Baby Lipsejä? Minä ostin yksi päivä citymarketista yhden sellaisen. Asun Lapissa ja täältä ei monesta kaupasta saakkaan. Baby Lips on todella hyvä huulivoide.

 70. Avatar Kata sanoo:

  Jotenkin ihanan raikas kokonaisuus, tykkään:3

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki tykkään paljon :) Joo niihin aitoihin ja oikeisiin kuuluu juuri nuo :) Mutta nämä on vähän tälläisiä päivitetyimpiä versoita niistä arkiseen käyttöön :)!

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Joo käytän :)! Multa löytyy ne kaikki ja ne on ehdottomasti parhaita huulirasvoja, joita oon koskaan kokeillut :) Tosi kiva kuulla, että sä oot myös tykännyt :)!<3

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Wau tosi kiva, että pidit! :) Kiitos paljon sulle Kata♥

 74. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sama kuva monessa paikkaa, -tylsää…

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Näissä on jotenkin kivat sävyt, joten ne on vilahtanut täällä vähän useammin :) Mutta nyt voisi riittää ;>

Kommentoi