Top beauty products – Summer edition

Huomenta ihanat – Mä vietin eilen aamupäivän siivoillen kylppärin kaappeja ja meikkilaatikoita! Tykkään pitää pienimmätkin esineet järjestyksessä, nimittäin kun jokaisella tavaralla on oikea paikka niin ne löytyy huomattavasti helpommin. Pakko mainita, että täällä blogissakin näkyneiden uusien meikkilokerikoiden keksijä olisi ansainnut jonkun palkinnon Aamun kiireessä suoritetut meikien etsinnät on jäänyt kokonaan pois niiden ansiosta! Samalla, kun siivoilin niin sain kivan postausidean – Nimittäin ajattelin jakaa teille mun kuluvan kesän kauneus suosikkeja ja vaikka kesä on pian lopuillaan niin toivottavasti silti löydätte näistä vinkkejä sekä uusia tuotteita testaukseen!

_MG_9658
Vaikka suurin osa mun meikeistä siirtyy kesän ajaksi meikkipussin pohjalle niin yhdet meikit tulee entistä useammin näkymään mun kasvoilla, nimittäin luomivärit! Rakastan kaikkia kesäisen luonnollisia sävyjä ja varsinkin tämän The Balmin Nude Tude-luomiväripaletin vaaleat sävyt on ollut ahkerassa käytössä Paljon pigmenttiä, kestää luomissa kauan ja helppo häivyttää. Kesämeikki ei muuta ihmeellistä tarvitse!

_MG_9697
Kesätuoksut! Ah voisin tehdä niistä helposti vaikka oman postauksen :-D Mä tykkään sellaisista tyttömäisistä tuoksuista, jotka ei kuitenkaan ole liian makeita ja tässä näkyy yksi hyvä esimerkki – Yves Saint Laurentin Manifesto. Hedelmäisen herkullinen tuoksu, joka sopii moneen erilaiseen tilaisuuteen! Innolla odotankin jo ensi viikonlopun laivaristeilyä, kun pääsen Tax Freen hajuvesiosastolle tutkiskelemaan ja tuoksuttelemaan kaikkia niitä ihania tuoksuja Mulla on varmaan joku addiktio laivojen hajuvesi-osastoihin, kun odotan niitä aina eniten…

_MG_9622
Jos mun täytyisi elää kolmella eri kynsilakalla koko loppuelämä niin ne olisi nyt tiivistettynä tähän kuvaan! Oon pärjännyt näillä kolmella Essien lakalla koko kesän ja samalla kaavalla jatkuu. Oon huomaamattani käytättänyt kohta parin vuoden ajan oikeastaan pelkkiä Essien lakkoja – Mutta miksi sitä hyvää vaihtamaan? Niiltä löytyy aina sävyjä moneen eri lähtöön ja kynsilakan kulumisessa ne voittaa mennen tullen muut lakat!

IMG_1288
Kesähuulia unohtamatta! Oon aina suosinut huulissa nuden eri sävyjä, mutta tänä kesänä oon oppinut käyttämään enemmän vaaleanpunaisia ja pinkkejä huulipunia. Tämän Yves Saint Laurentin huulipunan ulkonäkö jo pelkästään houkuttelee kokeilemaan sitä Kevyt koostumus tekee huuliin hempeän vaaleanpunaisen sävyn ja se säilyy huulissa monia tunteja ilman, että sitä tarvitse olla koko ajan lisäämässä. Plussaa myös kosteuttavasta ominaisuudesta.

_MG_9674h
Moni teistä ehtikin jo kysellä mun kommentteja ja mielipiteitä tästä uudesta Loreal Casting Sunkiss Jellystä, joka on hieman erilainen vaalennusaine! Tätä levitetään suoraa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, föönataan tai annetaan auringon lämmittää hiuksia ja ta-daa hiukset on heti astetta tai kahta vaaleammat! Oon kokeillut tätä vasta kerran, mutta heti sain muutamia huomiota tutuilta hiusten vaalentumisesta – Eli toteutus onnistui paremmin, kun hyvin ;-)

IMG_5702
Koska hellepäivinä ei aina tee mieli laittaa rannalle mitään raskasta hajuvettä niin niiden vastakohtana toimii hyvin nämä Victoria’s Secretin body mistit! Ne on huomattavasti kevyempiä vaihtoehtoja verrattuna hajuvesiin ja tuoksu säilyy iholla esimerkiksi, kun käy uimassa. Oon hurahtanut näihin älyttömän suloisiin minipulloihin, jotka kulkee pienemmässäkin clutchissa kätevästi mukana! Viime päivien suosikki näistä on ollut tummanpunainen Pure Seduction. Oon myös kuullut huhuja, että Viking Gracella on iso valikoima VS:n tuotteita, joten taidan jäädä asumaan sinne hajuvesiosastolle :-D

Mitäs tykkäsitte postauksesta? Entä löytyykö teiltä samoja kesän suosikkeja kosmetiikasta?


84 Responses to “Top beauty products – Summer edition”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aivan ihania kuvia ja tosi kiva postausidea :) <3

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos hurjasti :)! Niin huippua kuulla, että postausidea oli mieleinen :)<3

 3. Avatar Miia sanoo:

  Kiva, että manifesto oli makuusi ja tulee käyttöön :) Ihana postaus idea!

 4. Avatar hanipupu sanoo:

  Joo gracella on victoria's secretiä!on muuten hieno laiva noin yleensäkin;-)

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Käytätkö meikkivoiteen alla mitään pohjustusvoidetta? :)

 6. Avatar AlinaAurora sanoo:

  Ihana postausidea! ♥ Mistä tuo Lorealin "vaalennusaine" on ostettu ja jos muistat ni kuin paljo makso? :) Ja sit aloin miettimään, et miks lataat kuvat Flickr:n kautta? :) tuleeko jotenkin parempi laatu tai jotain?

 7. Avatar Aada sanoo:

  Tosi ihana postaus, nuo kuvat oli kyllä ihan huippuja ! <3

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  vitsi roi vaalennus jutska kuulostaa kivalta, mistä sitä saa ja paljon maksaa?:)

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Joo ehdottomasti :) Ja iso kiitos siitä kuuluu sulle! <3 Kiva kuulla, että pidit ideasta :)! Näitä suosikkeja on niin kiva listata! (:

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Oo en millään malta odottaa <3 Oon kuullut paljon hyvää kyseisestä laivasta, ulkonäöstä ja buffetista :)! Huippua, että säki oot pitänyt siitä :p

 11. Avatar Essi sanoo:

  Mikä tuon Essien vaaleansinisen kynsilakan sävy on? :) Täydellinen!!♥

 12. Avatar Eerika sanoo:

  Ihanaa kun teit tälläisen postauksen!❤️ Ootan näitä aina innolla, koska musta on kivaa nähdä sun kauneuteen liittyviä suosikkeja. Osaat vaan aina ottaa niin mielenkiintoisia kuvia niistä ja osaat kirjottaa tosi taitavasti! :-) Haluisin itekin ostaa ton Yves Saint Laurentin huulipunan, toi väri on vaan niin ihana ja vaikuttaa laadukkaalta.❤️ Käytätkö muuten kesäsin aina jotain kevyempää meikkivoidetta esim. bb-voidetta ja talvella ihan kunnon meikkivoidetta? :-)

 13. Avatar Lily sanoo:

  Katoin sun -Home Tour- videon Youtubesta, onkos tuo rivitalo vai kerrostalo? Ja mikä kamera sulla on?

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Wau! Tämä postaus oli ihan huippu ja täynnä tietoa sun kesän kauneustuotteista! Jatka samaan malliin! :-) ❤ Ja muuten noista Essien lakoista sen verran , että viitsisitkö kertoo mikä noiden kolmen lakan nimet on , nimittäin noi on aivan ihania sävyjä kesään! :)

 15. Avatar Heidi sanoo:

  Mulla löytyy tota vs:n oranssii en muista nimee,mut mistä oot saanu tota coconut passion body mistii koska mulla on sitä rasvaa mut haluisin ton body mistin koska se on ihan parasta! :) Ja vaikka tää ei liity tähän nyt mitenkään, mut täytyy kysyy myös et mistä oot ostanu noita baby lipsei? :)

 16. Avatar aino_ sanoo:

  mistä sä ostit ton hiusten vaalentajan ? :-)

 17. Avatar Helmi sanoo:

  Tosi ihana postaus!<3 Mäkin sain tänään hankittua ensimmäisen VS:n tuotteen Keskiseltä! <3 sinne oli tullut myös kaksi eri body mistiä. Ja samoin iso osasto täynnä baby lipsejä! Voit varmaan kuvitella kuinka innoissani olin haistelemassa kaikkia tuoksuja ja pähkäilemässä baby lipsien kanssa! :-) toivottavasti sulla on kiva laivareissu! :-)

 18. Kiva postaus jälleen! Tykkäsin kovasti tästä ideasta! Ihanan raikkaan väriset Essien kynsilakat, varsinkin toi punanen! :)

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Joo käytän :)! Mulla on sellaista Lumenen heleyttäjää, joka on ollut mun kestosuosikki jo pidemmän aikaa :p!

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onks se sellane valkosessa tuubissa? :)

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania kuvia ja muutenkin tosi kiva postaus:) Olin tolla viking gracella ja siellä oli kyllä noita victoria's secretin tuotteita ihan hurjasti! Olihan niitä pakko ostaa, koska hintakin oli niin alhainen♥

 22. Avatar Annika J sanoo:

  Tosi kiva postausidea ! :-) Mulla on itseasiassa toi sama huulipuna, ja täytyy kyllä sanoa että se on aivan täydellinen <3

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei mistä ostit ja minkä hintainen toi Loreal Casting Sunkiss Jelly oli? Vaikuttaa hyvältä :-)

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi pure seduction on munkin lemppari! Aivan ihana tuoksu. <3

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Haha, kotiuduin juuri gracen risteilyltä ja siellä tax freessä olin kuin lapsi karkkikaupassa;-) kaikki ne victoria's secretin tuotteet ynnä muut, ah<3 Mä voin muuttaa sun kämppikseksi sinne:-D

 26. Avatar H e i d i sanoo:

  Moikka! Suostutko sinä millään auttamaan ulkoasussa tai edes kertomaan miten saat viivan tuon otsikon alle, ja tuon ''5 kommenttia'' ja ala puolella olevan ''Tags'' keskitettyä, ja tuleeko ne css koodilla. –> heidiemilia.01.gmail.com —- Ja sitten voitko joskus tehdä sellaisen lempiblogit postauksen missä annat plussia ja kerrot mistä blogi kertoo, pistä vaikka banneri ja sillee, ja halutessa miinuksia voi kertoa :333 kiitos

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kertoisitko tarkemmin tosta vaalennusjutusta?:) mistä sitä saa ja paljon se maksaa suunnilleen?

 28. Avatar Janni sanoo:

  Olipas hyvä postaus, lisää vaan näitä! ♥ Ja ihan ehdottomasti lähtee kokeiluun toi Lorealin "vaalennusjuttu" johon en ollut tohon törmännytkään! Vaaleampi kesätukka olisi haaveissa, mutta kierrän rajut vaalennusainepurkit ja värinpoistot kaukaa, joten toi kuulostaa varmalta pelastukselta! :D Löytyy varmaan ihan perus prismoista ja cittareista..? :)

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  kun tuossa ekan kuvan reunassa on jotain kangasta, niin onko se tyyliin joku paita ja mistä? :) aivan ihana kangas!

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä tota sunkiss jellyä saa? toimiiko siis ihan tummillekkin hiuksille?

 31. Avatar Ilonaah sanoo:

  oi taas niin ihanainen postaus! ♥ tästä sai paljon ihania vinkkejä, ja etenkin tuo luomiväripaletti alko houkuttamaan, kun oon niin hulluna luomiväreihin tällä hetkellä! ♥ ihana sinä, kiitos taas ihanista vinkeistä! ♥ :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Ei se on ruskeassa tuubissa :) Se näkyy paremmin tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/03/back-to-february.html

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti ja niin ihana kuulla, että tykkäsit! :) ♥ Se on ostettu Halpa-Hallista ja niitä taitaa saada jo melkein kaikista kaupoista:) Se oli noin 7-8€ :)! Joo lataan Flickrin kautta, koska sieltä kautta ladatessa kuvien laatu säilyy huomattavasti parempana, kun Bloggerin ja siellä pystyy muokata kuvan kokoa sekä mulla on sama sovellus puhelimessa, jonka kautta lisään blogin kuvia Instagramiin :) Eli monia hyviä keinoja käyttää sitä, mutta suurin syy on tuo kuvien laatu! (: ♥

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Oo voi kiitos tuhannesti Aada(: Niin ihana piristys kommentti!! :)<3

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Se oli kyllä niin positiivinen yllätys! :> Sitä saa varmaan jo monesti eri kaupoista, mutta ainakin Prismasta, Anttilasta ja Cittareista (: Ja hintaa on noin 7-8€ riippuen ostopaikasta :)!

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin aivan ihana!! ♥ Harvoin tykkään mistään sinisen sävyistä, mutta tuo on älyttömän suloinen :) Ja sen sävy on Color Rock The Boat 841 :)!

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Ää voi ei miten ihana kuulla, että tykkäsit tästä postauksesta ja muutenkin näistä kosmetiikkaan liittyvistä aiheista :)!! ♥ Niin ihanasti sanottu, sä osaat sitten aina ilahduttaa mua sekä saat mut niin iloiseksi näillä sanoilla :) Suosittelen kyllä lämpimästi tuota huulipunaa! :) Se on tosi laadukasta ja säilyy huulille kosteuttaen samalla niitä :-) ♥ Joo mä käytän Maybellinen Pure BB-voidetta nyt kesällä, kun se on ihanan raikas ja ohut koostumukseltaan! :)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Kerrostalo! :) Ja mulla on Canon EOS 1100D :))

 39. Avatar Veera sanoo:

  Onko sulla yleensä aina kamera mukana, missä tahansa ootkin? Mietin vaan, kun kaikki nekin kuvat missä olet vaikka vain kahvilla tai syömässä jossain, ovat niin hyvälaatuisia :)

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vitsit miten huippua kuulla tälläistä palautetta! :) Niin ihana kuulla, että tykkäsit paljon tästä postauksesta sekä yleisesti tästä ideasta!:) Kiitos sulle paljon ♥ Ja noiden sävyt on oikealta vasemmalle: Orange, It's Obvious, Boom Boom Room sekä Color Rock The Boat :) Mäki tykkään älyttömästi noista sävyistä :) Kesän ehdoton top3-sävyt! :>

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vähän kiva! :) Tuo on kyllä niin ihanan tuoksuinen ja rakastan muutenkin kookoksen tuoksua, ah Niitä saa nyt myös jo Cittareista, Prismoista, Anttiloista, Sokoksista jne. :)! Ne on niin hyviä huulirasvoja =)

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Halpa-Hallista:) Niitä myydään myös ainakin Anttilassa ja Cittarissa! (: Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote ♥

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos paljon Helmi!! :) Saitko! Voi vähän kiva kuulla <3 Silloin, kun mä kävin niin ei ollut ollenkaan body mistejä eikä Baby Lipsejä :/ Mutta voi vaan kuvitella sun ilon! :p Ja oon niin iloinen sun puolesta, että sait ne mitä oot halunnut :)! Kiitos sulle hurjasti ihanista sanoista! :) Tämä kommentti oli kiva piristys iltaan <3

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti Kaisa!(: Niin huippua, että tykkäsitte tästä postauksesta ja tästä ideasta :) Munkin mielestä nämä on kivoja postauksia, joissa näkee tämän hetken suosikkeja jne. :)! Tuo Essien lakka on mun toinen kyseisen merkin kynsilakka ja vitsit miten oon tykännyt siitä :) Menee hyvin kesällä ja talvella! ;-)

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kiva kuulla, että postaus oli mieluinen :) Iso kiitos sulle ihanista sanoista :) Eikä vähän mä sekoan siellä :D Näin siitä VS:n hyllystä muutaman kuvan ja se oli kyllä niin houkuttelevan näköinen :) Oo vähän kiva! :) Ja kiitos sulle tästä tiedosta, odotan nyt vielä enemmän risteilyä :p ♥

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon Annika:) Niin mukava huomata, että piditte tästä postauksesta! :) Voi oon niin samaa mieltä sun kanssa :) Yksi ihanimmista huulipunista, joita oon koskaan nähnyt ♥:)

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Se on todella hyvää ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan! =) Ostin sen Halpa-Hallista ja hintaa oli muistaakseni noin 7-8€:) Sitä löytyy myös Anttilasta, Prismasta ja Cittarista ainakin! (:

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Veit niin sanat mun suusta :) Se on aivan liian herkullisen tuoksuinen! :) <3

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Oikeasti!! Ää voi ei kuulostaa niin hyvältä ;) Näin muutamia kuvia siitä hajuvesiosastosta ja se vaikutti jo niiden perusteella ihan liian hyvältä ollakseen totta:) Joo voitaisiin muuttaa sinne todella piiiitkäksi aikaa! :D<3

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Heii! :) Mä löysin tuon ohjeen joskus muutamia kuukausia sitten googlettamalla ja päädyin koodikielellä-nimisen blogin ohjeisiin, mutta kyseinen blogi on tällä hetkellä poistettu, joten en pääse linkittämään sulle sitä postausta :/ Kannattaa kuitenkin kokeilla googlettaa, jos jostain löytyisi vielä se ohje! :) Ja tuo "Tags" yms. kohtien keskittäminen tulee samalla, kun keskittää blogin otsikon :) Ja siihen mulla on ohje tallella täältä:

  http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/06/miten-keskitan-postauksen-otsikon.html

  Tosi kiva idea! :) Tein hetki sitten yhden blogiesittelyn, joten en ihan vielä tee uutta mutta ehkä joskus tulevaisuudessa voin tehdä :) Ja nuo plussat ja miinukset oli tosi hyviä ideoita :) Lisään ne ehdottomasti seuraavaan sellaiseen postaukseen :) Kiitos sulle hirmuisesti näistä vinkeistä ja toivottavasti musta oli vähän apua :) Kysy vaan jos jää vielä jotain kysyttävää niin autan mielelläni<3 :)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Joo totta kai! :) Eli sitä saa ainakin Anttiloista, Sokoksista, Prismoista ja Cittareista :) Hintaa sillä on noin paikasta riippuen 7-8€ :) Sitä levitetään kuiviin tai kosteisiin hiuksiin joko kaikkialle tai sitten sillä pystyy tehdä myös raitoja levittämällä vain haluttuihin kohtiin :) Sitä ei huuhdella ollenkaan vaan se imeytyy itsellään ja sen vaikutusta voi tehostaa föönin tai auringon lämmöllä :> Lisäksi ensimmäisen käyttökerran jälkeen näkyy jo tuloksia, mutta viimeiset tulokset näkyy noin neljännen käyttökerran jälkeen :)!

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihana kuulla, että tykkäsit Janni tästä! :) Kiitos sulle hurjasti ♥ Oo kannattaa :p Yllätyin kyllä niin positiivisesti siitä, miten hyvää se oli! :) Mä oon kans samanlainen, että kierrän värinpoistot yms. tuotteet kaukaa, mutta halusin vähän eloa mun raitoihin ja muutenkin vähän vaalentaa "yleisilmettä", joten tämä on ihan täydellinen tuote siihen :) Ensimmäisiä tuloksia näkyy heti, kun laittaa mutta lopulliset tulokset näkyy noin neljännen käyttökerran jälkeen :) Odotan jo niin innolla, että miltä hiukset näyttää neljännen käyttökerran jälkeen :p Ja joo noita löytyy ihan perus Cittarista, Prismasta, Anttilasta jne. (: Jos testaat niin kerro sitten mitä pidit! ;) ♥

 53. Avatar Helmi sanoo:

  Mä muuten ostin juurikin sen Pure Seduction tuoksuisen <3 ostin sen rasvana, kun sen tuoksu houkutteli enemmän kuin myynnissä olleiden body mistien! :-) mutta sitäkin pystyy varmaan hyödyntämään hajuveden tilalla, sen verran pitkäkestoinen tuoksu siinä on! :-) et tiedäkään kuinka paljon piristät mun iltoja postailemalla ja vastailemalla kommentteihin! <3

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Se on playsuit :) Eikö ookkin niin herkullisen värinen kangas! :) Rakastuin kans heti, kun näin sen <3 Kyseinen playsuit näkyy paremmin täällä postauksessa:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/06/my-summer-shopping-haul.html

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Mä oon ainakin nähnyt Cittareissa, Prismoissa ja Anttiloissa:) Ja niitä on erikseen tummille hiuksille sekä vaaleille hiuksille omat :)! Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan tuota, toimii yllättävän hyvin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ♥

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Voi eikä miten ihania kommentteja sä aina lähettelet ♥ Arvostan niin paljon, että jaksat piristää mua näillä ihanilla sanoilla niin usein!! :) Kiitos tuhannesti ihanuus :) Ja tosi kiva, että näistä saa konkreettista hyötyä ja vinkkejä :) Tuo luomiväripaletti ei ole yhtään huono hankinta vaan mulla se on ainakin joka päivä ahkerassa käytössä :)! Kiitos itsellesi vielä kerran ♥ :)

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Ei ole :) Tai se on yleensä mukana vaan silloin, kun ajatuksissa on ottaa asukuvia! :) Mä kuvaan oikeastaan kaikki mun ruuat ja juomat iPhone 5:sella :) Siinä on yllättävän hyvä kamera! :p Oo kiitos sulle Veera paljon! :)

 58. Avatar Janni sanoo:

  Voi super iso kiitos vinkeistä! ♥ Mut tekee ainakin tosi iloiseksi se miten jaksat vastata kommentteihin aina näin perusteellisesti ja ihanasti! Mutta joo, pakko heti huomenna sännätä hakemaan tota :D Sulla tukka näyttää uusimmissa kuvissa ihan huippuhyvältä, joten melko luottavaisin mielin voi lähteä tota testailemaan – ja kerron mielellään mitä pidin… :)

 59. Avatar Anonyymi sanoo:

  Apua miten ihana blogi! :o Ja mä törmään tähän vasta nyt :D Mutta mä mietin tässä että mitä asetuksiasä käytät kuvatessa(kameralla siis) vai onko sulla siitä jotain postausta olemassa? Jos ei sellasta löydy niin olis kyllä älyttömän kiva! :)

 60. Avatar Kata sanoo:

  En vaan malta olla ihailematta AINA sun tapaa ottaa kuvia kaikista tuotteista sun muista asu detailseistä..♥

 61. Avatar Anonyymi sanoo:

  Millon se kirppis alkaa? :)

 62. Avatar Emma sanoo:

  Voii ihana postaus ♥ noi luomivärit myös mulla alkoi kyllä houkuttamaan sekä toi YSL:n hajuvesi ;–) täytyy katsella jos tollasen sais hankittua, ja toi sen purkki on aikas täydellinen ♥__♥

 63. Avatar Essi sanoo:

  Onks toi sun casting jelly 01 vai 02? 01 tais olla se tummemmille hiuksille tarkotettu. Ni mietin kumpaa ite ostaisin. Jaa vosistko ehkä tehdä jonkun esittely postauksen tosta kun haluisin nähä jotai ennen jälkeen kuvia ennen kuin uskallan itse käyttää…?
  Ihanat kuvat ja tosi kiva postaus<3

 64. Avatar Jutta sanoo:

  Apua, miten ihana postaus jälleen! <33 Essien lakat ovat kyllä parhautta, parempia saa etsiä kauan :D. Pakko kyllä päästä testaamaan tuota Loreal Casting Sunkiss Jellyä viimeistään sitten, kun oma väri alkaa kulua pois :).

 65. Avatar Tiina sanoo:

  Mun on nyt ihan pakko tulla kertomaan sulle kuinka paljon sun postaukset piristää mun päiviä ! Välillä tuntuu etten jaksa kirjoittaaa blogiini, muttakun huomaan että olet kirjoittanut niin saan jonkun ihme energiaruiskeen !

  Sun blogi on mun ehdoton suosikki !
  Oon seuraillu tätä jo reilun vuoden ja muistan silloin kun löysin tämän, niin minun oli aivan pakko lukea kaikki postaukset ensimmäinen mukaanlukien !

  Ja niin, itse olen vaikka kuinka kauan halunnut noita VS tuoksuja ja odotona innolla reissua keskiselle jos vaikka sieltä saisin ostettua omani♥

 66. Joo näin on! Tutustuin Essien lakkoihin vasta keskäkuun alussa ja oon tykännyt tositosi paljon ja rakastan niitä! Niissä on myös kiva se leveä sivellin vai miksikä sitä kutsutaan, mutta joka tapauksessa todella ihania lakkoja ja tosi kestäviä! Uusi suosikki :)

 67. Avatar Annika sanoo:

  Onko toi Lorealin sunkiss Jelly siis tarkoitettu nimenomaan myös värjäämättömille hiuksille? :-) Tuollastahan vois jopa kokeilla! Voisit tehdä muutaman käyttökerran jälkeen tuotteesta kunnon arvostelua! kiinnostais myös tietää kuinka kauan se sävy sitten säilyy hiuksissa ja kuinka moneen käyttökertaan tuote riittää XD

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  haluaisin vaan kiittää siitä että sun vastaukset lukijoiden kommentteihin on aina niin lämpimiä, asiallisia ja kattavia:) sillä on mulle, ja varmasti monelle muullekin lukijalle iso merkitys :) <3

 69. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun kommentti ei tullu :'( mitä voisin ostaa kiitokseksi mekon lainaamisesta.. sain kaverin siskolta lainaan mekon rippijuhliin mutta kyinka kiittää tätä.. mitö ostaisit nuorelle 17v. neidille? ;)

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei miten ihanasti sanottu :) Tosi kiva, että löysit nyt tänne!! (: Mä kuvaan yleensä P, Av tai M-asetuksilla :) Siitä ei ole postausta, mutta kuvien muokkaamisesta löytyy :) Tuo idea kuulostaa myös kivalta, kiitos siitä :) Katsotaan jos toteuttaisin sen jossain välissä :p Kuvanmuokkauksesta löytyy postaus täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/03/picture-editing.html

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Äää voi ei miten ihanasti kirjoitettu kommentti!! :) Wau kiitos paljon ihana Kata :) Piristit niin paljon mun päivää näilä sanoilla ♥

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Lähden viikonloppuna reissuun, mutta sen jälkeen pyrin tekemään sen kokonaan valmiiksi :)!

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti ihanainen ♥! :) Oi joo ehdottomasti kannattaa, nuo on kummatkin niin ihania :)! Ja varsinkin tuo tuoksu on täydellinen, kun sitä voi käyttää arkena sekä juhlissa :)! ♥

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on se vaaleammille hiuksille tarkoitettu eli 02:) Koska mun hiuksissa on jo paljon vaaleita raitoja niin se sopi huomattavasti paremmin! :) Kannattaa katsoa kaupassa vähän siitä purkin reunassa olevasta kuvasta, että kumpaa lähtötilannetta sun hiukset vastaa (: Mä oon käyttänyt sitä jo kerran, joten ennen kuvaa en siitä tilanteesta ehkä saa :/ Mutta katsotaan jos saisin jonkun postauksen tehtyä! :) Mutta lämpimästi suosittelen kokeilemaan :) Tuo on kyllä sen arvoinen :p Kiitos paljon ihanasta kommentista <3 :)

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei kiitos hirmu paljon ihana Jutta! :) Veit sanat mun suusta! :D Noita parempia ei varmaan oo edes olemassa ;-) Oi joo ehdottomasti kannattaa :p! Tuo on niin helppo tapa vaalentaa hiuksia muutama astetta! (: <3

 76. Avatar Saijis sanoo:

  ÄÄÄ mä oon niin sanaton!! :) Voi eikä miten ihana Tiina oot ♥ Sun kommentti piristi niin paljon mun päivää ja täällä mä kirjoittelen hymyissä suin sulle vastausta :) Niin mukava kuulla, että oot tykännyt tästä ja että oot seuraillut tätä niin pitkään :) Kiitos sulle älyttömästi näistä sanoista, en pysty tarpeeksi kiittämään sanoilla mutta arvostan sitä, kun tulit kommentoimaan :) Ja niin kiva, että pääset pian Keskiselle sekä pääset sinne shoppailemaan VS:n tuotteita :) Ne on niin ihania! :) Kivaa Keskisen reissua sulle ja toivottavasti saat haluamasi VS:n tuotteet ♥ :)

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Joo se on tarkoitettu värjäämättömille hiuksille enemmän, mutta käy hyvin myös värjätyille :)! Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan, ihan huippu tuote Kuulostaa kivalta idealta ja kiitos siitä sulle :)! Tuolla tehdessä vaalea lopputulos on pysyvä ja tuo riittää noin siihen neljään kertaan:) Mutta mä katson jos tekisin siitä laajemman postauksen myöhemmin :p!

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Aww eikä miten ihana oot!! :) Vitsit sä sait mut tällä kommentilla heti niin iloiseksi :) Kiitos älyttömästi ja niin kiva huomata, että niillä on suuri merkitys :) Ja mun mielestä kommentteihin vastaaminen on super kivaa ja tuun jatkossakin aina tekemään sitä <3! :)

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö :s Voi ei mihinkähän se on kadonnut :/ Voi miten ystävällisistä kiittää häntä :)! Mutta esim. joku koru, hajuvesi, sarjan dvd-boksi, meikkejä, muumimuki, pyyhe tai jos hän kerää jotain astiastoa niin siitä joku astia jne. :) Kannattaa myös vähän kysellä kaverilta, että mistä hänen sisko tykkää :) Mutta tuossa on ainakin muutamia ideoita :)!

 80. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus jälleen kerran :)!

 81. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ihana kuulla, että pidit tästä! :))

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Ostitko! Voi vitsit se on aivan ihana ja teit kyllä hyvän valinnan :) <3 Täytyy varmaan itsekkin ostaa se rasvana, kun se tuoksu on ihanan raikas :) Niin on, tuo on kyllä niin totta :) Kun sitä laittaa niin ei heti tajua, että tuleeko tuoksu hajuvedestä vai rasvasta :) Voi et tiedä miten sä piristät mun päiviä näillä ihanilla kommentteilla! :) Kiitos älyttömästi sulle, arvostan sitä miten jaksat kommentoida niin usein :) Pus<3!

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Oo voi vähän kiva :)! Essien lakat on aivan parhaita ja mäki tykkään siitä leveästä siveltimestä :) Lisäksi lakka levittyy ihanan tasaisesti ja kuivaa niin nopeasti :) En kyllä vaihda niistä ikinä pois :p<3

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Ää sä teet mut niin iloiseksi näillä sun kommenteilla :) Et tiedäkkään miten paljon tykkään ja arvostan, kun jaksat piristää mua näillä sanoilla niin usein!! :) Kiitos sulle ihana Janni ♥ Oi ehdottomasti kannattaa :) Ja toivottavasti lopputuloksesta tulee hyvä!! :)

Kommentoi