White off shoulder dress

_MG_9488k
Moii! Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu? Mulla on yksi onnistunut kesäviikonloppu jälleen takana, josta ei ainakaan tekemistä puuttunut Solar Sound-festareiden, töiden ja kavereiden näkemisen myötä! Perjantai ja lauantai tuli vietettyä aikalailla kokonaan kaupungilla ja vitsit miten tykkään tälläisistä kesän erilaisista tapahtumista! Niissä näkee paljon tuttuja – uusia sekä vanhoja, alueen sisältä kuuluu hyvä musiikki ja tunnelma on kaikilla katossa. Tälläiset viikonloput tekee kesästä onnistuneen! Terveisiä myös kaikille lukijoilla, jotka tulitte moikkaamaan – Oli kiva nähdä millaisia lukijoita siellä ruudun toisella puolella on

rit3

_MG_9517a

Aurinkoinen sää suosi meitä koko viikonlopun, jos siis ei lasketa tuota vartti sitten alkanutta kaatosadetta… Noh nyt voi ainakin hyvällä omalla tunnolla viettää aikaa sisällä koneen ääressä! Viikonlopun aikana tuli pidettyä paljon kesävaatteita, jotka on odottanut vähän liiankin kauan vaatekaapissa tälläisiä kesäisiä viikonloppuja… Lisäksi päälle pääsi itse asiassa useampaankin otteeseen tämä kuvissa näkyvä valkoinen off shoulder-mekko, joka on uusin löytö Gina Tricotista.

_MG_9599a

-001

_MG_9480d

Mekko Gina Tricot (uusi) | Laukku Michael Kors | Kengät H&M; | Kello Guess | Sormukset H&M; | Aurinkolasit Ray-Ban

Oon katsellut monesti tälläistä samantyylistä paitaa, mutta mekkona tämä malli oli vielä mieluisampi mun makuun Ohut kangas, valkoinen väri ja pehmeä materiaali on niitä, jotka on mulle mekoissa aina positiivisiä kriteerejä. Tämä on yksinkertainen ja huoleton päällä, mutta silti olkapäät paljastava-malli estää sen olemasta kuitenkaan tylsä!

Mitäs te tykkäätte päivän asusta ja tälläisistä olkapäät paljastavista-mekoista?


91 Responses to “White off shoulder dress”

 1. Avatar Janni sanoo:

  Oot kyllä niin luonnollisen kaunis ja asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin ihana! Paidan pitsireunus kruunaa kyllä kaiken ja sun hiukset oikeen sulautuu ton laukun ja aurinkolasien väriin… :) Ihan täydellinen paketti!

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos tuhannesti ihana Janni!! :) Mäki ihastuin ensimmäisenä tuohon söpöön pitsireunaan, joka menee hyvin mun pitsisien balleriinojen kanssa :) Joo oot oikeassa :) En aluksi tajunnutkaan, että miten saman sävyiset mun hiukset on aurinkolasien ja laukun kanssa :p Kiitos ihanista sanoista <3 :)

 3. Avatar Erin sanoo:

  Oii ihana asu! ♥ Tää sun blogi on kyllä mahtava, pakko sanoa! :-)

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Oo eikä mikä kommentti! (: Niin ihana kuulla, että oot tykännyt tästä:) Kiitos älyttömästi kivasta piristyksestä! :) ♥

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ei oo todellista! Oon katellu ihan samaa mekkoa jo kauan ja tänään ostin sen kun kävin kaupungilla! :D

 6. Avatar Sanssu sanoo:

  Ihanan kesäinen ja pirteä asu! Me like <3

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit vähän kiva! :) Ja hyvän päätöksen teit, kun ostit tämän :p Tämä on nimittäin aivan ihana ja niin mukava päällä :)! <3

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla, että asu oli mieluinen! :) Kiitos hurjan paljon piristyksestä <3 (:

 9. Avatar matildanna sanoo:

  Olin tulossa sanomaan samaa kuin Janni! Jotenkin niin ihana kokonaisuus yksinkertaisuudessaan – kaikki sopii niin kaunisiti yhteen (hiusten väriä myöten) <;

  Ihana löytö tuo mekko!

 10. Avatar Eerika sanoo:

  Toi on kyllä niin ihana asu!❤️ Jotenkin musta tuntuu, että kaikki uudet vaatteet mitä nään sun päällä on munkin pakko hankkii kesäks, toikin mekko on niin kesäinen ja varmasti tosi mukava päällä. :-) Ja tuo laukku, miten laukku voi olla niin täydellinen ja taas sain ihanan ihanan kesävälityksen näistä sun kuvista! :-) ❤️

 11. Avatar inka p sanoo:

  oi ihana mekko! mä oon ihan hullaantunu off-shoulder paitoihin, mut pitää varmaa täydentää vaatekaappia tollasella mekollaki, näyttää nimittäin sen verran kivalta! :-)

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana sinä! :) sullako aina on hyviä ideoita ja vinkkejä niin mitä tarjoilisit tupareissa? juomaa ja ruokaa siis :) entä mitä toivoisit synttärilahjaksi? Kaikki alkaa kysellä jo ja en keksi mitää :p

 13. Avatar Jenna sanoo:

  oi että! ihana asu<3

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  ootko jo testaillu sitä sunkiss jellyä?:) miten on toiminut?

 15. Avatar Aada sanoo:

  Kaunis asu ja Saija myös <3 Tosi pirtee postaus ihanilla kuvilla !

 16. Avatar Ilonaah sanoo:

  äääääh apuaaa! ♥ tää asu on niin täydellinen! ♥ toi mekko on mun uus rakkaus, pakko munkin tommonen on saada! pitääkin käydä kattomassa ja toivoo että mun kokoja on jäljellä! ♥ toi laukku on myös aivan ihana, oon unelmoinu kauan michael korsin laukuista, mut ehkä joskus kun on enemmän rahaa! :) oot kyllä niin täydellinen ja kaunis saija! ♥ älä anna ikinä kenenkää väittää mitää muuta! :) ♥

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mikä teksti tossa sun käden pienessä tatskassa on?:)

 18. Avatar Katri sanoo:

  Vau upee mekko!! todella nätti! ja samoin sä myös! :-)

 19. Avatar Reetta sanoo:

  Toimii hyvin tuo asu ja kesällä on just kiva idea olkapäät paljastava vaate :)

 20. Avatar iikku sanoo:

  Voi mikä kaunotar♥ Tuo mekko on kyllä niin hyvännäköinen ja etenkin sun päällä! Yksinkertaista ja kaunista.

 21. Avatar Enni sanoo:

  Voi olet niin kaunis <3 xx

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana mekko! Haluaisitko joskus tehdä postauksen sun kaikista tatuoinneista? :)

 23. Avatar Viivi Sofia sanoo:

  Aivan ihana asu, rakastan sun tyyliä! ;3

 24. Avatar Nelli sanoo:

  ihana asu, niin luonnonkaunis saija ja kivat yksityiskohdat tässäkin asussa ❤ tykkään noista pitsiballerinoista tosi paljon ja oon ettiny tommosia valkosia pitkään. mustia ja pinkkejä löytyy monesta kaupasta, mutta valkoset ois niin kivat :( onko siitä kauan kun ostit noi? :)

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon pitkään miettiny kuka susta tulee mieleen ja tajusin tänään et sulla on samanlaisia kasvon piirteitä kuin Pretty Little Liarsin Melissalla :D

 26. Avatar Jenica sanoo:

  Ihanan yksinkertainen asu! :)

 27. Avatar enna sanoo:

  Tosi ihana asu! toi laukku on varsinkin tosi kivannäkönen, tykkään! :)

 28. oihh rakastuin tähän kesätyyyliiin <3 ihana sinä!

 29. Avatar Minna sanoo:

  Vautsi, sopii sulle ihanasti! Sun postaukset saa aina hyvälle tuulelle ♥:)

 30. Avatar Natalia sanoo:

  Mä oon tänä kesänä rakastunut ihan täysin just noihin off shoulder paitoihin ja mekkoihin ja hamstrannu niitä kaappiin oikein olan takaa :D

 31. Avatar Jutta sanoo:

  Vitsit kuinka kivan näköinen toi mekko on! Juuri niin kuin sanoit, yksinkertainen muttei kuitenkaan tylsä :). Toi mekon yläosan pitsireunus on niin söpö ja tyttömäinen♥. Täydellinen asukokonaisuus, ei voi muuta sanoa!

 32. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tuo asu on kyllä tosi raikas ja näyttää sun päällä hyvältä kun oot semmonen kaunis ja luonnollisen ruskee ♥ & oon niiiin kade tuosta MK:n laukusta ♥ :p -jenna

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Niiiin iso kiitos sulle ihanainen ♥ Voi eikä mikä huippu kommentti :)! Tosi kiva kuulla, että mun uudet vaatteet miellyttää sua :) Tuo mekko on aivan ihana ja se on älyttömän pehmeetä materiaalia, joten sitä voi pitää monessa eri tarkoituksessa :)! Mäki tykkään niin paljon tuosta laukusta:) Viime päivinä ei oo muuta laukkua edes ollut käytössä :p Kiitos sulle ihana Eerika näistä sanoista, arvostan kun jaksat kommentoida niin usein! :) ♥

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin aivan ihana!! :) Ne on niin kivoja ja olkapäiden paljaaksi jääminen tekee monesti tylsästä paidasta huomattavasti kivemman :) Oi ehdottomasti kannattaa :p Tuo on niin kivan näköinen ja ihana päällä =) <3

 35. Avatar Annika J sanoo:

  Oi aivan ihana mekko ! <3

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Aw kiitos toinen ihana :)! Mä tarjoilin meidän omissa coktailtikkuja, joihin laitoin lihapullia, nakkia, juustoa ja viinirypäleitä :) Sitten yksi hyvä on, että teet ison pellillisen pizzaa ja leikkaat ne pieniksi paloiksi :) Sitten mä tykkään paljon niistä pienistä ruissipseistä, joihin voi laittaa päälle esimerkiksi eri makuisia tuorejuustoja :) Niiden lisäksi perus karkkia, keksiä ja sipsiä niin tarjoilut on varmasti mieluisia :p Ja juomana jos alkoholia haluaa niin joku kivan kesäinen booli tai sitten jotain drinkkejä :) Esim. Fresitan Facebook-sivuilla on herkullisia ohjeita :) Boolin pystyy tehdä myös alkoholittomana ja koristeeksi mansikoita :)! Synttärilahjaksi kannattaa toivoa jotain hyödyllistä :) Esimerkiksi astioita, pussilakanoita, sisustustavaroita, pyyhkeitä, leffoja, sarjoja jne. :) Kannattaa miettiä jotain sellaista, mitä tulee tarvitsemaan :) Jos ei muuta keksi niin raha on myös yksi hyvä ja toimiva lahja aina! (:

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vitsit kiitos hurjasti ihana Jenna! <3 :)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on!:) Heti ensimmäisen käytön jälkeen se vaalensi hiuksia yllättävän paljon :p Laitoin märkiin hiuksiin ja kuivasin hiustenkuivaajalla niin se vielä tehosti lopputulosta :) Kolmen tai neljän käyttökerran jälkeen näkee sen lopullisen tuloksen :) Yksi huono puoli on, että se kuivattaa hiuksia :/ Mutta kaikki vaalennusaineet tekee sen, joten kannattaa olla hyvä korjaava hoitoaine käytössä niin ei oo mitään huolta! :)

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Ää kiitos hirmu paljon sulle ihana Aada! (: Kiitos sulle pirteästä kommentista<3!

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Oot niin ihana ja oon ihan sanaton aina näiden sun huippu ihanien kommenttien kohdalla ♥ Käy ihmeessä katsomassa olisiko niitä vielä jäljellä ja mä pidän peukut pystyssä, että niitä olisi vielä jäljellä :)! Voi toivotaan, että saat vielä oman laukkusi :) Tuo on kyllä ihana ja niin käytännöllinen :)! Aww voi ei miten ihanasti sanottu ja varsinkin nuo viimeiset lauseet :) Oot niin ihana ja vitsit miten arvostan sua sekä sun ahkeraa kommentointia :) Iso kiitos sulle, oot huippu ♥! (:

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Siinä lukee Promise :)!

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin niin ihana :) Tuo pitsireunus ja valkoinen väri vielä kruunaa sen! :) Voi kiitos paljon Katri ihanasta kommentista:)!

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti Reetta! (: Joo ne on ihanan yksinkertaisia, mutta silti täydellisiä vaatteita kesäksi! :>

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Oii kiitos älyttömästi ihanainen ♥ :) Mäki tykkään niin paljon ja tuo on niin täydellinen kesäksi! :) Simppeli, mutta näyttävä(:

 45. Avatar Ida sanoo:

  Haha oli kiva nähdä sut ihan luonnossakin, sai heti ihan erilaisen kuvan sillä lailla positiivisesti! Tosin se mun ja Topiaksen pikamoikkaus mahtoi olla aika sekava ;DD

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Mikä ihana piristys :) Kiitos paljon ihana Enni<3! :)

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva kuulla, että pidät siitä :)! Oon itse asiassa tehnyt jo muutamiakin :) Ne löytyy blogin reunassa olevista tageista Tattoos-kohtaa klikkaamalla!:)

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Niin huippua kuulla tälläistä palautetta :) Tosi kiva, että tykkäät siitä! :) Kiitos hirmuisesti ♥

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  Wou sain just äske tietää että asut seinäjoella, itekkin asun täällä joten jos sut sattuu joskus jossain näkeen nii saako tulla pyytää yhteiskuvaa? (:

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Ää kiitos älyttömän paljon ihana Nelli ♥! :) Niin kiva kuulla, että asu oli mieluinen :) Mäki etsin noita kauan ja varsinkin valkoisia, mutta joka paikasta ne oli loppu :/ Mä tilasin noi joskus kaksi viikko sitten H&M;:n netistä :) Kannattaa katsoa sieltä, kun niistä on yleensä enemmän kokoja netissä! (:

 51. Voi että miten ihana mekko! Ja voi miten ihana sinä! Pakko käydä kattomassa jos vielä munkin kokoa löytyisi! Mekko sopii sulle tosi ihanasti! Oikeastaan toi ruskea laukku on monipuolisempi värinä kuin musta, koska se on pehmeän värinen valkoisen kanssa eikä oo niin kolkko ja kova kuin musta :) tosi kiva asu ja kiva postaus! <3

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä :-D Se on mun yksi ehdoton suosikki sarja :) Mutta vähän kiva :p! Nyt varmaan katon seuraavassa jaksossa koko ajan Melissaa ja sen kasvojen piirteitä :D!

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit kiitos ihanasta piristyksestä! :))

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos sulle Enna:)! Ihana kuulla, että tykkäät siitä :) Se on kyllä yksi ehdoton suosikki laukuista tällä hetkellä <3!

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Oo niin kiva huomata, että tykkäsit tästä :-)! Kiitos hurjasti ihanuus <3!

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  edelliseen postaukseen puhelimeni ei millään suostunut näyttämään kommenttikenttää mihin olisin voinut kommentoida! ähh.. mieleeni tuli kysymys että oletko kihloissa tatun kanssa vielä? ja eikä miten ihana toi sun asusteesi on♡ valkonen kyllä kerta kaikkiaan pukee sua! oot ihanan ruskettunut:( tarttuisipa mullekkin aurinko niin hyvin! tai edes lähes yhtä hyvin:( palan vaan.. sitten viikkojen jälkeen tapahtuu todella pieni ruskettuminen.. ähh! ja sitten vielä toinen kysymys miten jaksat aina olla niin positiivisena täällä blogissa ja kaikkiin mihin vastaat? vaikkakin se on saatettu kysyä moniakin kertoja :o mut tosi ihailtavaa että vastaat kaikille sulle kommentoijille♥ isot plussat siitä sulle ja ihanista isoista&selkeist;ä kuvista!!

 57. Avatar Karoliina h sanoo:

  Ompa nätti asu, niinku säki! Oikeesti oot niin kaunis ja sun hiukset on ihan täydelliset :)!

 58. Avatar AlinaAurora sanoo:

  Ihana! Sopii sulle niin hyvin ♥

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei kiitos sulle Minna tuhannesti! :) Niin ihana kuulla tälläistä palautetta :) Ja tosi kiva, että oot tykännyt tästä! (: ♥

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kuulostaa niin hyvältä! :) Oon kateellinen :D! Nimittän mäki oon etsinyt, mutta niitä on ollut jotenkin tosi huonosti saatavilla tänä vuonna :/ Mutta ehkä niitä vielä ilmestyy lisää kauppoihin! ;-)

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Mä pidän siitä kans niin paljon :)! Ja juuri se, että se on yksinkertainen mutta ei kuitenkaan liian yksinkertainen ♥ Voi niinpä :) Tuo reunus kyllä kruunaa koko kokonaisuuden! (: Kiitos sulle paljon ihana Jutta :) Nämä sun kommentit piristää aina niin paljon ja tuun niistä aina hyvälle mielelle :) Kiitos ♥!

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä mikä huippu ihana kommentti! ♥ Wau kiitos sulle hurjan paljon ihana Jenna:) Niin ihanasti sanottu :) Ja mä tykkään kans älyttömästi tuosta laukusta :) Se sopii piristämään monia erilaisia asuja ja aurinkolasit on kivasti saman sävyiset sen kanssa :) Toivottavasti saat vielä omasi! ♥ (:

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Niin mukava kuulla, että tykkäät siitä :) Se on kyllä kesän yksi ehdoton suosikki mekoista <3! :)

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Voi niin oli ja tosi kiva, että sait sellaisen kuvan :) Haha :D Mutta paremmalla ajalla joskus! :)

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Joo asun :)! Kyllä saa totta kai :) Toivottavasti joskus törmätään jossain! :p

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kiva kuulla, että tykkäät siitä! :) Joo ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa :p Ja toivotaan, että löydät vielä omasi :) Voi oon sun kanssa niin samaa mieltä :) Se musta olisi vähän liian synkkä mun makuun, mutta tuo ruskea on jotenkin lämmin ja sopii moneen erilaiseen asuun :) Kiitos sulle hirmuisesti ihanainen :)<3!

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Ää eikä :s Mistähän se johtuu :/ Ei olla vielä kihloissa, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa :)! Joo mä rusketun aika nopeasti ja varsinkin kaulasta sekä jaloista :) Mutta esim. käsiin ei tartu aurinko niin hyvin :/ Toivotaan, että saat vielä tänä kesänä hyvän rusketuksen itsellesi :)! Mä en tiedä oikein mistä se johtuu :) Mutta luulen, että kun oon muutenkin positiivinen ja energinen niin se sama tunne välittyy myös tänne blogiin :) Ja suurin syy taitaa olla se, kun tykkään tästä bloggaamisesta niin paljon :) Silloin sitä tulee panostettua tähän täysilä! :) Kiitos sulle huippu ihanista sanoista ja kommentista :) Tämä oli niin ihana piristys ♥! :)

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit kiitos sulle älyttömän paljon Karoliina! :) Et tiedäkkään miten iloiseksi tulin sun kommentista :) Kiitos vielä kerran<3! :)

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäät siitä :)! Munkin mielestä se on aivan ihana ja malli on täydellinen :) Kiitos hurjasti piristyksestä! ♥

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Oo voi kiitos paljon ihanainen! :) Mäki tykkäsin paljon tästä koko kokonaisuudesta ja laukku sopii niin hyvin yhteen hiusten sekä aurinkolasien kanssa :) Kiitos vielä kerran ihanista sanoista<3 :)

 71. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miks mun kommentti ei tullu :(( mut joo ihana sinä ja upee mekko!♥ kyselin siis tarjoiluvinkkejä tupateihin, sekä juoma että ruokapuolella? :) ja sulla kun aina leikkaa niin keksitkö mitä voisin pyytää synttärilahjaksi, ideat vähissä ja jtn pitäs keksii… mitä esim ite nyt toivoisit? :)

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä se tuli! :) Se on tuolla ylhäällä, jossa mulla on tosi pitkä vastaus ja se on toinen anonyyminä tullut kommentti :)! Toivottavasti löydät sen :p Ja kiitos hirmuisesti ♥ :)

 73. Avatar Johanna sanoo:

  Tuommonen on just upea ja tykkään itekki tommosista olkapäitä paljastavista paidoista <33 ois kyl jännä nähä kyl joskus livenäki jossain. ;o :-)

 74. Avatar Emma sanoo:

  Oi miten kaunis asu, ja kaunis oot säkin ! :-) toi Korsin laukku on vaan niiin ♥__♥

 75. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana mekko! Sopii sulle todella hyvin! :)

 76. Avatar Anonyymi sanoo:

  miltä tuntuu kun joku näkee sut vaan kaupungilla ja tulee pyytämään yhteiskuvaa ja vaikka nimmariakin? :-D haha oon miettiny aina tota, että on varmaan aika otettu olo koska kuitenkin tämähän on vain bloggaamista! mut sen sä kyllä osaat :-) ja annat loistavaa roolimallia nuoremmille! jos multa joku kysyisi idolia tai roolimallia niin kyllä mä sut tän bloggaamisen suhteen sanoisin! ja ääh oon niin kateellinen.. miten sun päällä kaikki vaatteet näyttää niin hyvältä? tuleeko sulla ikinä sellaisia vaatteita edes vastaan, etteivät ne ainakaan omasta mielestäsi sopisi päällesi? :-D musta nimittäin kaikki sun blogissa näkyvät vaatteet istuu täydellisesti sun päälle!

 77. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihana mekko! ♥ soppii siule:)

 78. Avatar Anonyymi sanoo:

  Näkyykö tästästä mekosta paljon läpi? Kokeilin yhtä samankaltaista ja siitä näkyi alkkarit läpi kilometrien päähän! :D

 79. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aijjaa no niimpäs ootkin! :D Tosi kauniita tatuointeja! :o

 80. Avatar annieveliina sanoo:

  Saija sun hiukset on nyt niin ihanan väriset!<3

 81. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sulla on ihanan värinen iho!:D Ja kaikki vaatteet tuntuu sopivan sulle. Itse en varmaan olisi esim. kyseistä mekkoa kaupassa katsonut/sovittanut, mutta blogisi kautta olen ehkä hieman rohkaistunut kaupassa katselemaan hieman erikoisempiakin vaatteita, kun olen kuviasi katsellessa huomannut, että joku vaatetyyli/yhdistelmät, mistä en aikaisemmin ole tykännyt, näyttääkin päälle puettuna ihan erilaiselta.:) Sitten on kaupassakin tullut kokeiltua ja todettua että ei se vaatemalli olekaan niin kamala päällä mitä kaupan hyllyllä.:D Kai sitä on jotenkin asiaan "herännyt". Tätäkin mekkoa nyt varmasti kokeilisin/metsästäisin kaupasta jos meillä täällä olisi Gina Tricot. Nyt jopa hieman harmittaa, että pitäisi noin 2 tunnin ajomatkan päähän lähteä, että Ginaan pääsisi.:D

 82. Avatar Saijis sanoo:

  Joo! :) Voi kiitos hirmu paljon :)<3

 83. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla Johanna, että tämä asu miellytti sua :) Ja nuo paidat/mekot on munkin yksiä tämän hetken ehdottomia suosikkeja

 84. Avatar Saijis sanoo:

  Aw oot Emma niin ihana! :) Kiitos sulle älyttömän paljon ihanista sanoista (: Eikö ookkin! :) Oon kans niin tykästynyt tuohon ja se näkyykin melkein joka päivä mun käytössä ♥ :)

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti :)! Ihana piristys kommentti !:)

 86. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti :)! Ihana piristys kommentti !:)

 87. Avatar Saijis sanoo:

  Onhan se vähän hassua, mutta oon siitä niin otettu ja mun mielestä se on älyttömän hauskaa :) Arvostan sitä, että niin moni tulee juttelemaan ja pyytämään kuviin<3 Vielä ei oo kukaan tuota nimmaria pyytänyt, mutta muuten kuvia yms. :)! Eikä mä luin tämän kommentin muutamaankin kertaan ja teit mut tällä niin iloiseksi :) Musta on hienoa olla roolimalli muille ja näyttää vinkkejä, jakaa ohjeita jne. :) Aww ihana oot <3 Kyllä mun mielestä aina välillä sovistuskopissa jotkut vaatteet näyttää päällä vähä tyhmältä, mutta suurin osa näyttää aina hyvältä :) Ja sen takia harvoin mä enää edes sovitan vaatteita, koska "luotan" siihen että ne on hyviä ja sopii mulle :) En pysty sanoin tarpeeksi kiittämään sua, mutta sun kommentti oli kyllä niin ihana! :) Kiitos tuhannesti <3!

 88. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi mukava kuulla, että pidät siitä! :) Kiitos hurjan paljon sulle ♥ :)!

 89. Avatar Saijis sanoo:

  Edestä ei yhtään ja takaa ehkä hitusen verran :) Tuolla on alimmaisena sellainen "alushame", joka estää sen ettei pahemmin näy :) Mulla oli tuolloin harmaat alusvaatteet ja ne ei näkynyt oikeastaan ollenkaan :) Mutta esim. mustat voi näkyä vähän paremmin, mutta ei niin että se haittaisi! :>

 90. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ihana kommentti!! :) Mä oon nimittäin itsekkin tällä hetkellä niin tyytyväinen tähän nykyiseen väriin :p Kiitos paljon ihana <3

 91. Avatar Saijis sanoo:

  ÄÄÄ oon sanaton, wau<3 Ihan mieletöntä kuulla tälläistä palautetta ja en edes tiedä, että mistä aloittaisin :) Mä oon kans tyytyväinen tällä hetkellä mun luonnolliseen rusketukseen:) Niin huippua kuulla tälläistä konkreettista palautetta, että mun asut ja puketuminen on auttanut muita omassa tyylissään :) Nämä on juuri niitä suurimpia syitä, joiden takia mä tykkään tästä bloggaamisesta:) Mä luin tätä sun kommenttia monta kertaa hymyissä suin <3 Tosi kiva, että oot uskaltanut kokeilla erilaisia vaatteita ja huomannut, että ne ei ookkaan niin pahoja :) Monesti henkarilla joku vaate saattaa näyttää hassulta, mutta päällä mielipide voi muuttua paljonkin :) Voi eikä :s Tosi harmi, että on niin pitkä matka :/ Meillä on kans täältä Seinäjoelta lähimpään Gina Tricottiin noin tunnin ajomatka, kun lähin sijaitsee Vaasassa :/ (Saisi kyllä tulla jo tännekkin.. :s) Mutta mä tilaan yleensä netistä, kun siellä on niin paljon valikoimaa, nopea toimitus ja helppo palauttaa jos joku vaate ei miellytäkkään :) Kiitos sulle tästä ihanasta kommentista, arvostan sitä suuresti ♥!

Kommentoi