Q&A Part two

Heippa ja ihanaa alkavaa viikonloppua Nyt olisi vuorossa toinen vastausosa, jossa on mm. bloggaamista, kauneutta, parisuhdetta sekä tulevaisuutta koskevat kysymykset. Vaikka tiivistin samanlaiset ja vähän samantyyliset kysymykset yhteen niin näitä tuli silti monta sataa :-D Eli tämän jälkeen tulee vielä yksi yhtä iso osa, mutta julkaisen sen varmaan joskus vähän myöhemmin! Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta asiaan:

B L O G

Kauanko oot blogannut? Syyskuulla tulee täyteen kaksi vuotta! Olisiko teillä jotain erityisiä toiveita ”vuosipäivän” erikoiseen postaukseen?

Onko tämä sun ensimmäinen blogi vai onko sulla ollu aikasemmin blogia? Periaatteessa joo ja periaatteessa ei :-D Mulla oli tätä ennemmin blogi, joka oli pystyssä ehkä kaksi kuukautta ja sitä luki vain lähimmät kaverit. Mutta tämä on ensimmäinen sellainen kunnon blogi, jota aloin kirjoittamaan.

Miten oot saanut näin paljon lukijoita? Tämä on yksi vaikeimmista kysymyksistä! En osaa sanoa tarkkaa vastausta, mutta luulen että mun aktiivinen postaustahti ja kommentteihin vastaaminen on ollut merkittävässä roolissa. Lukijat ei ilmestynyt heti, mutta pikkuhiljaa niitä on alkanut tulla tasaiseen tahtiin.

Miten suhtaudut blogisi suosioon? Esim, kun saat niin paljon posiitivista palautetta yms? Mä en ajattele sitä mitenkään ihmeellisesti vaan oon enemmänkin otettu niistä kaikista palautteista, joita saan! Musta on hienoa huomata, että mun kirjoituksista ja kuvista niin moni saa inspiraatiota ja pystyy samaistumaan niihin.

Koetko itsesi hyväksi bloggaajaksi? Mä oon niin huono arvioimaan itseäni! Oon tällä hetkellä tosi tyytyväinen mun bloggaukseen, mutta löydän usein myös jotain missä haluaisin vielä kehittyä lisää ja lisää… 

Mitkä on bloggaamisen parhaita puolia? Kaikki ihanat kommentit ja sähköpostit lukijoilta, muiden auttaminen, muistojen kerääminen, kun bloggajana tulee otettua niin paljon kuvamateriaalia, itsensä toteuttaminen, uusiin ihmisiin tutustuminen ja yksi hyvä puoli on se, että oon löytänyt mulle sellaisen harrastuksen, johon haluan panostaa täysillä. Lisäksi mulla ei oo koskaan sellaisia ”mitä sitä teksisi”-tunnetta, koska täällä blogin puolella löytyy aina tehtävää – Kommentteihin vastailua, kuvien muokkausta, ulkoasun muutoksia, postausten suunnittelua jne. Ei niitä kaikki hyviä puolia tajua edes kirjoittaa tähän, mutta niitä on valtava määrä!

Entä huonoja? Ne ilkeät kommentit voisi mainita tässä, mutta mä oon niin ”laiska” välittämään niistä, että en laskisi niitä enää huonnoimmiksi puoliksi vaan ehkä se, että mulla on koko ajan mielessä se bloggaaminen. Kun mennään johonkin niin pitää muistaa ladata kameran akku, ottaa paljon kuvia ja elää niitä hetkiä sen kameran linssin kautta. Mutta noi on niin pieniä huonoja puolia, että ei ne tunnu missään verrattuna niihin kaikkiin hyviin puoliin, joita tämä tuo tullessaan!

Mitä mieltä oot meistä lukijoista? Pakko sanoa, että voi kun saisin joskus nähdä teidät kaikki livenä! Mitä enemmän oon teidän kommentteja lukenut niin sitä enemmän on tullut sellainen olo, että ootte aivan ihania persoonia! Arvostan teidän kaikkien kommentteja ja saatte mut niin iloiseksi niillä. Usein luen teidän kommentteja puhelimella jossain ja yhtäkkiä huomaan, että oon esim. linkassa hymyillyt vaan itsekseni :D En pysty sanoilla edes tarpeeksi kiittämään teitä, mutta ootte suurin syy siihen miksi mä tykkään tehdä tätä – KIITOS 

Mitä luulet, että minkä ikäsiä lukijoita sulla on eniten? Tee joskus sellanen palkki tohon reunaan missä on kysely nii näet itsekkin! Kiva idea, voisin kyllä tehdä! Viime kertaisen Indiedaysin kautta tehdyn tutkimuksen mukaan täällä on eniten 15-18 vuotiaita.

Mistä saat inspiraatiota sun postauksiin? Suurin osa tulee omasta päästä :-D Niitä tupsahtelee mieleen aina välillä (yleensä sellaisinä hetkinä, kun niitä ei pääse kirjoittamaan mihinkään ylös). Lisäksi tulee toteutettua paljon teidän lukijoiden toiveta, joten te toimitte yhtenä tärkeänä inspiraation lähteenä.

nerit3-002


Millä oot tehnyt sun blogin bannerin? Tein sen Picasalla. Valitsin 12 kuvaa, joista kolme oli pelkkiä valkoisia ja laitoin ne kaikki kollaasiin. Sitten siirsin ne pelkät valkoiset kuvat siihen keskelle, joten siihen tuli niistä ”tyhjä rivi” ja kirjoitin Saijis-tekstin. Yllättävän helppoa!

Miten teet sun jotkut kollaasit sillä tavalla, että siinä kuvakollaasin keskellä on sellainen valkonen vähän läpinäkyvä ruutu, jossa lukee se teksti? Teen sen PicMonkey-nimisessä netissä toimivassa muokkausohjelmassa. Eli sinne ladataan kuva Edit-kohdasta, reunaan avautuu muokkausvalikko ja sieltä klikataan perhosen kuvaan. Sieltä valitaan ensimmäisestä kohdasta suorakulmainen laatikko, jonka jälkeen se ilmestyy kuvaan. Sitten muutetaan sen väri valkoiseksi ja alapuolella olevasta läpinäkyvyys kohdasta valitaan haluama määrä sitä. Sitten vaan normaalisti teksti kohdasta teksti siihen päälle. Helppoa, mutta vaikea selittää :) Kysykää vaan jos jäi vielä epäselvyyksiä niin autan mielelläni.

Mikä on sun blogin postauksen otsikon fontti? Gruppo :)

Entä tekstin? Trebuchet


Ketkä kommentoi eniten sun postauksia anonyymit vai ns. nimelliset? Nimelliset. Mä oon usein kuullut, että anonyymit on yleisimpiä kommentoijia monilla, mutta mulla on tämä ihan toisinpäin. Arvostan kuitenkin kaikkia kommentteja, riippumatta siitä onko ne tullut nimellisenä vai anonyyminä.


Millainen on sun mielestä hyvä blogi? Mä tykkään sellaisista, jotka päivittyy ahkeraan tahtiin mutta postaukset ei oo kuitenkaan tylsiä tai pakolla tehtyjä. Lisäksi isot kuvat, selkeä ulkoasu ja kommentteihin vastaaminen on mun mielestä pelkkiä suuria plussia!

Kommentoitko paljon muiden blogeja? Mulla on muutamia sellaisia vakioblogeja, joiden postauksia kommentoin aika usein! Ei voi sanoa, että päivittäin mutta muutamia kertoja viikossa tulee kirjoiteltua kivoja piristyksiä.


Minkälaisia blogeja tykkäät lukee? Täytyy myöntää, että mun tulee luettua oikeasti tosi vähän blogeja :D Mutta ehkä eniten tykkään lifestyle-henkisistä blogeista, joissa näkyy välillä myös asuja, ruokaohjeita ja sisustuspostauksia!

Kuinka monta blogia sulla on lukulistallasi? Näyttäisi nopean laskun jälkeen olevan 44 kappaletta, mutta niistä on reilusti yli puolet lopettanut bloggaamisen… Se on tosi ikävää miten niin moni on lopettanut tämän :(

Mikä on sun suosikki blogi? Ehkä yksi kautta aikojen suosikki on Ruotsalainen Kenzas.

rit3-001


Mikä on sun lemppari ns. aloitteleva blogi, joka ei ole hirveän suosittu? En halua mainita tähän vaan yhtä tai muutamia… Voisin kuitenkin tehdä tässä jossain vaiheessa sellaisen postauksen, josta näkyy ne blogit mitä oon lukenut jo kauan aikaa ja mistä mä tykkään. Miltä kuulostaisi?

Minkälaisia vinkkejä antaisit aloittavalle bloggaajalle? Kannattaa aivan ensimmäisenä panostaa yksinkertaiseen, mutta omantyyliseen ulkoasuun, kirjoittaa johonkin blogin tietoihin mitä aihealuetta blogi käsittelee, mistä tuut kirjoittamaan jne. Kiinnittää huomiota oikeinkirjoitukseen, isoihin kuviin sekä jos juttua riittää niin kannattaa päivitellä ahkerasti, mutta sellaiset turhat postaukset kannattaa jättää kokonaan pois.

Ootko koskaan miettinyt, että kuinka pitkään jaksat pitää blogia? Oon mä sitä joskus mietitnyt. Eräs päivä sanoinkin, että vähän olisi siistiä blogata vielä vanhanakin. Ei tätä tietysti koko elämäänsä edes varmaan pysty kirjoittamaan, mutta tästä on tullut nyt niin tärkeä osa elämää… Joten tuskin tuun vielä piiiiitkään aikaan lopettamaan tätä

Ootko koskaan harkinnut lopettavasi tätä? Koskaan ei oo tullut sellaista hetkeä, että olisin tosissani miettinyt tämän lopettamista. 

Miten kauan pystyisit olemaan bloggaamatta, kun joskus sanoit että olet tähän täysin hurahtanut? Mulle tekisi jo varmaan viikko tiukkaa olla bloggaamatta :-D Joskus jos en pääse pariin päivään postaamaan niin tätä tulee jollain omalla tapaa ikävä. Mutta parin vuoden ajan oon täällä näkynyt melkein joka päivä niin ei sitä ihan heti osaisi elää päiviä ilman tätä.

Mikä kamera sulla on? Mulla on Canon EOS 1100D.

Entä objektiivi? Se ihan perus 18-55mm, joka tuli tämän kameran mukana.

Haluisitko jonkun uuden objektiivin? Joo! Hävettää vaan myöntää, mutta en ymmärrä niistä yhtään mitään :-D Oon pärjännyt tällä nykyisellä tosi pitkään enkä oikeastaan tiedä minkä haluaisin tai mitä tarvitsisin tällä hetkellä. Ehkä sitten ostan, kun tulee joku hyvä ja tarpeellinen vastaan.

Onko sulla mikä tietokone? Mulla on sellainen kiiltävä valkoinen Samsung Ativ Book 2 :)

Millä muokkaat sun kuvat? Muokkaan yleensä Picasalla valotukset ja kontrastit sekä PicMonkeyllä teen kuviin tarvittaessa tekstit, niiden laatikot ja kollaasit.

erit3-003


Millä muokkaat sun Instagram kuvat? Jos oon ottanut sinne menevät kuvat puhelimella niin Pixlr Express+-nimisellä ohjelmalla tai sitten ihan vaan Instagramin omilla muokkauksilla.

Voisitko tehdä joskus postauksen, missä kerrot vinkkejä vaatteiden yhdistelemiseen? Hei tämä kuulostaa kivalta idealta :) Katsotaan jos jossain välissä toteuttaisin tämän!

Entä postauksen kouluajoistasi? Mulla on edellisellä koneella kaikki kuvat ja se kone on tällä hetkellä rikki… Mutta jos joskus saan kuvat sieltä niin voisin jonkun postauksen kehitellä.

Voisitko tehdä taas kuvapostauksen jossain vaiheessa? Ne on kyllä munkin yksiä suosikkeja Voisin joskus syksyllä vaikka kehitellä tämän uudestaan!

Onnistunein postaus omasta blogista? Apua miten vaikea! En osaa nyt ainakaan mainita mitään yhtä ja tiettyä :-D

Ootko ajatellut koskaan tekeväsi blogiin videoita? Oon tehnytkin muutamia ja ne löytyy Video-tagista täältä! Mä tykkään tehdä enemmän kuvallisia postauksia, mutta esimerkiksi asuntopostaus oli kivaa vaihtelua videon muodossa! Joten kyllä niitä tullaan varmaan näkemään aina silloin tällöin täällä :)


Entä ootko ajatellut aloittavasti vloggaajaksi? Een usko. Mä tykkään ottaa paljon kuvia ja kirjoittaa tekstejä, joten tämä on mulle oikea tapa bloggailla


Tietokone vai iPad? Tietokone! Meillä on Tatu ominut kokonaan iPadin itselleen, joten mun tulee käytettyä sitä enää tosi harvoin. Tykkään enemmän olla normi koneella, kun tällä on helpompi kirjoittaa postauksia, siirtää kuvia, muokata niitä jne.

Kännykkä vai tietokone? Ää nyt pistit pahan! Ehkä kuitenkin valitsen taas tähänkin tietokoneen :-D


B E A U T Y

Meikkaatko joka päivä vaikka et mene minnekkään? Ei en meikkaa. Mä pyrin pitämään vähintään kaksi meikitöntä päivää viikossa ja en jaksa meikata minkään kauppareissun takia yms.

t3-004


Voisitko elää viikon ilman meikkiä? Voisin helposti :-D Mulla on tälläkin hetkellä vaan ripsaria, joten helppo olis luopua siitäkin!

Kuukausi ilman ripsaria vai meikkivoidetta? Meikkivoidetta! Tällä linjalla mennään itse asiassa usein kesäisin, koska en tykkää pitää kuumalla ilmalla yhtään meikkivoidetta ja iho näyttää paljon heleämmältä ilman sitä.

Minkä ikäisenä aloit meikkaamaan? Joskus 12 vuoden ikäisenä aloitin varmaan jollain perus ripsarilla.

Arkimeikki? Meikkivoide (aina välillä) aurinkopuuteri, kulmakynä, tussimaisella eyelinerillä ohuet rajaukset ja ripsari. Plus vielä joku huulirasva tai vaalea huulipuna.

Surkein kokeilemasi kosmetiikkatuote? E.l.f:n nestemäinen rajauskynä. En tiedä oliko mulle sattunut joku maanantaikappale vai mitä ihmettä.. Se oli nimittäin niin löysää, ettei se meinannut ollenkaan pysyä silmissä vaan se valui koko ajan kasvoille. Loppujen lopuksi se purkki tippui kokonaan lattialle ja levisi koko kylppäriin seiniä myöden…

Mikä on halvin hyväksi toteamasi kosmetiikkatuote – (Nimi ja hinta)? Äää tähän on ihan pakko mainita mun luottohuulipuna, jota oon käyttänyt kohta varmaan kahden vuoden ajan? Kyseessä on Lumene Natural Coden nuden värinen huulipuna sävyssä 3. Se on ihanan hempeä nude ja pysyy huulilla kauan En edes halua tietää, että monesko purkki mulla on menossa sitä, haha :D Niin ja sillä on hintaa normaalisti vaan n. 7€, mutta esimerkiksi eilen se oli Anttilassa tarjouksessa vähän päälle 5€. Nyt alkoi heti kaduttamaan, kun en ostanut sitä varastoon…

Mitä kosmetiikkatuotetta et pystyisi jättämään pois arkisesta käytöstä? Tämä oli tosi helppo! Ehdottomasti kasvojen kosteuttavaa päivävoidetta! Mulla kuivuu kasvot tosi helposti (ja varsinkin talvella), joten niiden kosteutus on tosi tärkeää enkä varmaan osaisi enää elää ilman mun rasvapurkkia

Onko sulla joku kauneusrutiini, jonka teet joka päivä? Minkälainen? On mulla parikin eli joka iltainen meikkien puhdistus kasvoista pois, kasvojen kosteutus ja joka aamuinen puhdistus kasvovedellä. Ne on sellaiset top3-asiaa, jotka teen joka päivä!

Onko sulla/onko sulla ollut epäpuhtauksia ihossa? Mä oon ollut aika onnekas (kop kop), kun oon selvinnyt ilman minkäälaisia epäpuhtauksia. Välillä saattaa tulla pari näppyä, mutta nekin johtuu yleensä ihon kuivuudesta.

Pesetkö hampaat ennen vai jälkeen aamupalan? Ennen pesin aamupalan jälkeen. Nyt oon kuitenkin viime päivinä alkanut opetella pesemään ne ennen aamupalaa ja kahvia, koska se on hampaille huomattavasti parempi vaihtoehto!

erit3


Mitä mieltä oot värillisistä ripsareista? Mä en itse henkilökohtaisesti tykkää itselläni, mutta joillekkin esimerkiksi ruskea ripsari voi sopia paremmin, kun musta!

Mikä on sun hiusten luonnollinen väri? Aika lähellä mun nykyistä väriä, sellainen aika vaalea ruskea :) Mutta ehkä vähän perus Suomalaiseen maantienharmaaseen taittava…

Ootko värjännyt sun hiuksia, jos oot niin miten? Oon värjännyt aluksi vaaleita raitoja, sen jälkeen värjäsin tummanruskeaksi tai oikeastaan mustaksi. Ja sitten se lähti itsestään vaalentumaan takaisin ruskeaksi ja nyt nämä on melkein takaisin ”lähtöpisteessä” + vaaleita raitoja. Mulla on ollut niin ikävä tätä vaaleaa ruskeeta, että en enää ikinä värjää tummaksi :D

Minkä ikäisenä värjäsit sun hiukset ensimmäisen kerran? Ööö joskus 10-11-vuotiaana laitettiin ensimmäisen kerran sellaisia auringonvaaleita raitoja.

Miten hoidat sun hiuksia? Käytän kiiltoa tuovaa shampoota ja korjaavaa hoitoainetta. Käytän aina lämpösuojaa! Lisäksi laitan välillä öljyhoitoja ja muita hoitosuihkeita.

Mitä mieltä oot kauneusleikkauksista? Jos sulla olisi esim joku silmäänpistävä asia kasvoissa, jonka saisit korjattua kauneusleikkauksen avulla niin menisitkö/harkitsisitko? Jos se silmäänpistävä asia on ollut siinä koko elämän ajan niin en varmaan menisi. Mä luulen, että en edes uskaltaisi mennä! Jos kuitenkin nyt joutuisin johonkin onnettomuuteen ja kasvoihin tulisi joku merkittävän iso ja elämää haittaava asia niin sitten harkitsisin tarkemmin.

Voisitko koskaan kuvitella ottavasi silikoneja? Kyllä mä voisin kuvitella ottavani, mutta en tunne niille mitään erityistä tarvetta.

Entä tatuointeja? Joo multa itse asiassa löytyy niitä jo kolme. Kaksi pientä ja yksi vähän isompi!

Kauneimmat julkkikset? Varmaankin Eva Longoria ja Rosie Huntington Whiteley.

Kaunein Victoria’s Secret-malli? Tykkään älyttömästi Adriana Liman kasvojenpiirteistä ja hän on muutenkin ollut aina sellainen kestosuosikki niissä muotinäytöksissä. Toinen lemppari on Candice Swanepoel!

3-006


Kerro vähän Nordicfeeliltä tilaamisesta! Onko helppoa? Tuleeko ne tuotteet Suomesta? Miten maksetaan? Tilaaminen on älyttömän helppoa, ensimmäisellä kerralla tilatessa luodaan oma käyttäjätili, josta pystyy seurata tehtyjä tilauksia, maksamista jne. Tuotteet lähetetään oman käsitykseni mukaan Ruotsista ja ne tulee parissa päivässä lähimpään Siwaan, Ärrälle tai postiin. Maksuna onnistuu verkkopankki, luottokortit, lasku ja postiennakko eli kaikki nämä normaalit maksutavat. Oon käyttänyt verkkokauppaa jo siitä asti, kun se tuli Suomeen ja oon aina ollut älyttömän tyytyväinen Plussaa vielä nopeasta toimituksesta!


R E L A T I O N S H I P | F U T U RE


Milloin tapasitte Tatun kanssa ensimmäisen kerran? Haha mua aina vähän hymyilyttää tämän kysymyksen kohdalla, koska ollaan tavattu ensimmäisen kerran jo päiväkodissa Se oli se pieni poika, joka aina kiusasi mua :-D Mutta sen jälkeen tutustuttiin kunnolla joskus yli kolme vuotta sitten, kun oltiin yhtä aikaa erään kaverin luona viettämässä iltaa!

Kauanko ootte seurustellut? 28.6 tuli juuri kolme vuotta täyteen – Hui, kun aika on mennyt nopeasti!

Kuinka vanhoja olitte tatun kanssa, kun rupesitte seurustelemaan? Oltiin kummatkin silloin 17v.

Ajatteletko teidän pysyvän yhdessä loppuelämänne?
Eihän sitä voi koskaan tietää tai ennustaa tulevaa, mutta toivon ainakin niin

Miten vietätte aikaa yhdessä? Katsotaan sarjoja, tehdään ruokaa, käydään ulkona syömässä, keilaamassa, shoppailemassa, uimassa, reissataa, käydään leffassa, siivotaan, sisustetaan meidän kotia ja oikeastaan ihan mitä vaan mieleen tulee!

Osaako Tatu yllättää romanttisilla asioilla, mikä on sellainen joka on jäänyt mieleen?Joo osaa ja me yllätetään tosi usein toisiamme pienillä teoilla! Tatun yllätyksenä toimii monesti ruuanlaitto valmiiksi, kun tuun kotia tai kodin siivoaminen. Mutta ehkä yksi mieleenpainuvimmista on se, kun joskus armeijan aikaan se ilmoitti mulle tulevansa perjantaina vasta kotiin, mutta torstai iltana se jo ilmestyikin yllätyksenä oven taakse!

Kuinka monen kanssa oot seurustellu elämäsi aikana? Vakavasti kerran aiemmin ennen tätä.

Millä adjektiiveillä kuvailisit Tatun luonnetta? (Max 4) Huumorintajuinen, rakastava ja omalla tapaa vähän höpsö!

Kehuuko Tatu sua? Joo kehuu, me kehutaan päivittäin jollain tapaa aina toisiamme. Mun mielestä tälläiset pienet teot merkitsee paljon arjessa.

Brit3-005


Mitkä asiat ovat onnellisen parisuhteen ”avaimet”? Luottamus, avoimuus ja omalla tapaa sellainen toisesta huolehtimen sekä välittäminen.

 
Yksi tärkeä puoli pojassa? Varmaankin se, että se näyttää välittävänsä ja huolehtivansa susta. Jokainen tietysti näyttää sen eri tavalla, mutta sellaiset omanlaiset teot merkitsee paljon!

Mitä neuvoja ja vinkkejä antaisit kaikille inttileskille siitä, kuinka käyttää aikaansa kun poikaystävä on armeijassa ja mitä kannattaa/ei kannata tehdä jotta molempien armeija aika sujuisi hyvin? Ei kannata liikaa ajatella sen huonoja puolia vaan antaa mennä päivä kerrallaan. Eikä sitä ikävän tunnetta kannata purkaa toiseen pahalla tavalla vaan käsitellä ne tunteet ensin omassa päässä, koska se tilanne ei ole kummankaan syy. Aikaansa voi käyttää näkemällä kavereita, perhettä, suunnittelemalla tulevia yhteisiä viikonloppuja ja kannattaa myös keksiä joku sellainen juttu itselle, mitä tekee yksin kotona ollessa. Esim. mulla toimi tämä blogi sellaisena pakopaikkana, kun aloin kirjoittamaan postausta niin ne ajatukset siitä toisesta jäi hetkeksi muualle.

Millanen oli sun ensisuudelma? Haha varmasti näkemisen arvoinen! En oikeastaan muista siitä mitään, mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna varmaan aika hassu :-D


Tykkäätkö lapsista? Joo tykkään tosi paljon!

Haluaisitko omia? Joo ehdottomasti Vielä ei ole sen hetki, mutta joskus tulevaisuudessa haluan.

Jos niin montako? Haluaisin sen klassisen kaksi, mutta myös kolme olisi sellainen mieluinen määrä.

Minkä nimen antaisit lapsillesi? Tykkään paljon Aada, Iida ja Nelli nimistä tytöillä sekä pojilla Aleks, Joel, Mikael ja Miro nimistä. Eli jos nyt pitäisi päättää nopeasti niin varmaankin jonkun näistä!

Haluaisitko mennä naimisiin? Joo haluaisin! Ne on myös joskus tulevaisuudessa tiedossa, mutta ei aivan vielä.

Mitä aiot tehdä vielä tänä kesänä? Aion tehdä vielä vaikka mitä ja eniten varsinkin nauttia täysillä loppukesästä Eli ainakin ensi viikon lauantaina lähdetään Viking Gracelle risteilylle, sitten elokuulla suunnistetaan Tatun, Sannin ja hänen poikaystävänsä kanssa Helsinkiin koko viikonlopuksi. Tiedossa on Cheekin Stadion keikka, shoppailua, ulkona syömistä jne. Sitten on vielä muutamat juhlat, Iriksen 18v. synttärit, kesän aikana täytyy varmaan käydä vielä kerran Ikeassa, paljon piknikeillä, uida ja ottaa aurinkoa!

Pelkäätkö mitään tulevaisuudessa vai menetkö into täynnä eteenpäin? En onneksi pelkää tällä hetkellä mitään. Mainitsinkin, että oon vähän sellainen hetkessä eläjä ja harvoin pelkään/stressaan mitään tulevaa. Pyrin nauttimaan täysillä tästä hetkestä!

Mitkä on sun unelmat? Mulla on aika perus unelmia eli hyvä vakituinen työpaikka, iso omakotitalo, lapsia, onnellinen parisuhde, häät sekä paljon matkustelua, bloggaamista haluan myös jatkaa mahdollisimman pitkään ja ehkä yksi sellainen mikä näistä on ehkä eniten ajankohtainen niin halutaan jossain vaiheessa ottaa koira. Siinä olisi varmaan tiivistettynä mun suurimmat unelmat yhteen

Seuraavaan osaan tuleekin sitten muoti, ruoka/liikunta ja erilaiset random kysymykset! Mitäs piditte tästä vastausosasta?

63 Comments
 • Avatar
  hanipupu
  Posted at 18:47h, 18 heinäkuu Vastaa

  Niin mistä olit ostanu viimmesessä ostos postauksessa näkyneet Baby lipsit,eivät keskisellä edes tiennet mitä ne on :Dsä oot aivan huippu bloggaaja,voisikko tehä meikkien esittelyn,mieluiten videolla!?

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 19:52h, 18 heinäkuu Vastaa

  Sä kyllä vastaan niin ihanasti jokaiseen kysymykseen ♥. Mä en vaan osaa edes sanoin kuvailla, kuinka paljon nää sun postaukset piristää mun päiviä! :) Aina, jos on yhtään "masentavampi" päivä, niin se muuttuu heti paremmaksi sun blogia lueskellessa. Jos siihen hätään ei ole uutta postausta luettavaksi, niin sun kaikki vanhatkin postaukset saa mulle hymyn huulille ja
  päivän jatkumaan paremmin! ♥
  Toivon ja uskon, että noi sun suurimmat unelmat toteutuvat! Ansaitset niistä jokaisen! <3

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 19:56h, 18 heinäkuu Vastaa

  Nämä kysymyspostaukset on aina niin kivoja koska näiden kautta oppii bloggaajasta aina vähän jotain uutta :)

  Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

  reetta-s.blogspot.fi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:35h, 18 heinäkuu Vastaa

  Tee joskus joku postaus sun tatuoinneista :)

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 20:47h, 18 heinäkuu Vastaa

  Kerrassaan ihana postaus!❤️ Rakastan niin paljon lukea näitä sun vastauksia, kun saa susta tietää niin paljon enemmän ja kaikkia noita mitä mainitsit, että olisko meidän kivaa nähdä sellainen ja sellainen postaus, niin vastaan nyt että olis kivaa nähdä ehdottomasti ne KAIKKI postaukset enemmän kuin mielelläni, haha. :-)

 • Avatar
  Laura Ahtonen
  Posted at 20:49h, 18 heinäkuu Vastaa

  Blogisi on arvosteltu http://lauraahtonen.blogspot.fi/

 • Avatar
  Julia(:
  Posted at 20:50h, 18 heinäkuu Vastaa

  Seinäjoen anttilassa myidään jo Baby lipsejä! ♡.♡

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:53h, 18 heinäkuu Vastaa

  Kyseisen postauksen kommenttiboksissa lukee, että Nordicfeeliltä

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:34h, 18 heinäkuu Vastaa

  Tilasin ne Nordicfeeliltä :)! Mutta nyt ne on kuulemma alkanut ilmestyä muihinkin kauppoihin :) Kannattaa käydä katsomassa ainakin Anttilasta, Sokokselta ja Emotionista! (: Aww kiitos älyttömästi ja kiva idea :) Katsotaan jos toteuttaisin sen jossain välissä :)<3

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 22:14h, 18 heinäkuu Vastaa

  sun postaukset saa aina hymyilemään, oli kyseessä mikä aihe tahansa ♥ aina blogeja selaillessa katon ekana, että onko sulta tullu postausta :-D ♥ tykkään niin paljon sun kirjotustyylistä ja tän blogin perusteella oot tosi ilonen, menevä ja ystävällinen persoona :) ♥ ootan innolla jo tästä seuraavaa osaa, koska musta on kiva kuulla muiden mielipiteitä muotiin sun muuhun liittyvistä jutuista :-) !

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:29h, 18 heinäkuu Vastaa

  jeah, taas tosi hyviä vastauksia! :) Olis joskus ihanaa nähdä sut livenä ja päästä jutustaan jos joskus toteutettais sellanen iso bloggaajien miitti!

  Mut mun piti kysästä sulta et onks sulla kokemusta wish.com -nettikaupasta? :o Se sijaitsee kiinassa ja haluisin tilata sieltä vain muutaman vaatteen mutta en sitten uskalla.. :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:42h, 18 heinäkuu Vastaa

  Äää voi eikä Jutta! ♥ Mikä ihana kommentti :)! Teit mut ihan sanattomaksi tällä kommentilla ja niin, kun sanoin niin en pysty tarpeeksi edes kiittämään näistä kommenteista wau :)! Ja nuo viimeiset sanat oli niin ihanasti sanottu :)! Kiitos kiitos tuhannesti ihanainen :) Tosi kiva, että jaksat kommentoida niin usein, arvostan sitä ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:48h, 18 heinäkuu Vastaa

  Oi vitsit tosi kiva, että tykkäät näistä :)! Munkin mielestä näistä oppii tuntemaan bloggaajan paljon paremmin :)! Kiitos hurjasti Reetta <3!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:57h, 18 heinäkuu Vastaa

  Nordicfeelin paketit tulevat kyllä ihan postilaatikkoon nykyään eli ihan suoraan kotiin:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:57h, 18 heinäkuu Vastaa

  Oi, ihania noi vastaukset noihin lukijoita käsitteleviin kysymyksiin! Jotkut bloggaajat tuntuu tavallaan "ylpistyvän" kun saa paljon lukijoita, eikä kommentteihin sitten vastata kunnolla yms, mutta sä olet aina niin ihana kommenttivastauksissa :) Muutenkin blogista näkyy, että tykkäät tästä hommasta oikeesti. Ihan huippublogi <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:05h, 18 heinäkuu Vastaa

  Oon itse asiassa tehnyt muutamia :)! Ne löytyy blogin reunasta Tattoos-tagista! :>

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:21h, 18 heinäkuu Vastaa

  Aiotko vielä jatkaa opiskelua? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:30h, 18 heinäkuu Vastaa

  Huh kylläpäs siinä oli paljon luettavaa! :) mutta piristi iltaa kummasti♥ "Loppujen lopuksi se purkki tippui kokonaan lattialle ja levisi koko kylppäriin seiniä myöden…" <— tälle nauroin varmaan 5min putkeen :'') Täällä venaillaan myös stadion keikkaa! Oot ihana!♥♥

 • Avatar
  Kaisa Siitonen
  Posted at 02:39h, 19 heinäkuu Vastaa

  Voi että! Tämä toinenkin osa oli niin kiva! Toi että jaat nämä postaukset kolmeen osaan ja eri aiheisiin on tosi kiva niin ei tule sellaista kilometrin pitusta sekalaista postausta jota kukaan ei jaksa lukea! :) Oon lukenut tätä sun blogia jo pitkän aikaa, mutta vasta nyt oon oikeestaan alkanut kunnolla seuraamaan ja tykästynyt todella kovasti lukemaan sun pirteitä postauksia! Lisäksi, että sulla on pirteitä ja raikkaita kuvia niin kirjotat jotenkin niin piristävästi ja saat ainakin mulla aikaan pirteyden ja energisyyden tunteen :D Vastaat myös tosi kivasti kaikille kommentoijille, etkä vaan vastaa muutamalla sanalla puhumattakaan siitä, jos jättäisit kokonaan vastaamatta! Siitä, että vastaat niin pitkästi tulee myös kommentin lähettäjälle hyvä mieli, että sai kivan vastauksen :) Oot ihan huippu ja varmasti tosi mukava! Tää blogi on ihana kaikkine teksteineen ja kuvineen! <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:53h, 19 heinäkuu Vastaa

  Voi vitsit kiitos älyttömän paljon Eerika! :) ♥ Ja mahtava huomata, että tykkäät näistä postauksista :) Nämä on munkin mielestä tosi kivoja ja näistä oppii niin paljon lisää tietämään bloggaajasta :) Aww niin ihana kuulla, että ne kuulostaa sun mielestä hyviltä ideoilta :) Kiitos tuhannesti aivan ihanasta päivän piristyksestä jälleen ihana ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:55h, 19 heinäkuu Vastaa

  Tosi kiva postaus sun lempiblogeista! :) Kiitos paljon ja ihana kuulla, että oot pitänyt tästä blogista! (: <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:57h, 19 heinäkuu Vastaa

  Myydäänkö! Oo vähän kiva! :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 07:59h, 19 heinäkuu Vastaa

  Aww voi eikä mikä huippu kommentti!! (: Kiitoskiitos hurjasti ♥ Niin mukava kuulla tälläistä palautetta :) Mä tulin niin iloiseksi sun sanoista ja tälläisistä kommenteista saa ihan uutta inspiraatiota tätä blogia kohtaan :)! Niin ihana huomata, että odotat jo seuraavaa osaa :) Kiitos sulle Nelli näistä ihanista sanoista ♥! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:01h, 19 heinäkuu Vastaa

  Kiitos paljon ja huippua kuulla, että pidit:)! Vähän sellainen olisi kiva joskus toteuttaa! (: Pääsisi näkemään muita livenä ja jakamaan ajatuksia samasta aiheesta (: Ei valitettavasti ole kokemusta :/ Pakko mennä heti katsomaan mikä se on ja mitä siellä myydään :p Mutta oon tilannut muutamista nettikaupoista, jotka on toimittanut Kiinasta eikä mitään ongelmia oo tullut :)! Rohkeasti vaan tilaamaan ja ei kannata millään parilla sataa tilata, kun sitten ne jää tulliin mutta silleen sopivasti, kun tilaa niin ei oo mitään vaaraa :) Ja yleensä ne vielä toimittaa ilmaisilla postikuluilla! :> Mutta kysy vaan jos haluat kuulla lisää mun mielipiteitä tai kokemuksia Kiinasta tilaamisesta:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:03h, 19 heinäkuu Vastaa

  Niin tulee jos tilaa vähän tuotteita kerralla :) Silloin, kun paketti mahtuu postilaatikosta niin se tiputetaan sinne, mutta isommat paketit menee postiin :) Mulla on kerran tullut kaksi huulipunaa kotia, mutta kaikki muut isommat tilaukset on aina mennyt postiin tai Siwaan :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:05h, 19 heinäkuu Vastaa

  Mä en ymmärrä, että ajan kuluessa se kommentteihin vastaaminen jää :/ Mun mielestä tämä on älyttömän hauskaa ja saa pitää kontakteja teihin lukijoihin :) Aw niin ihanasti sanottu :) Ja huippua kuulla, että oot tykännyt tästä blogista :) Mun huulille nousi iso hymy noista kivoista asioista mitä sanoit :) Kiitos tuhannesti tästä! <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:06h, 19 heinäkuu Vastaa

  En ainakaan ihan vielä, mutta kyllä varmaan jossain välissä! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 08:07h, 19 heinäkuu Vastaa

  Joo tämän tekemiseen meni myös pieni tovi :)! Mutta oli kyllä positiivinen yllätys, että kysymyksiä tuli niinkin paljon ♥ Hhaha eikä :-D Mua ei siinä kohtaa naurattanut, mutta näin jälkeen päin on alkanut naurattaa :D Ainakin pääsin sitten eroon siitä huonosta tuotteesta ;) Oi vitsit toivottavasti tulee ikimuistoinen keikka! :) Kiitos paljon toinen ihanainen ♥!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:29h, 19 heinäkuu Vastaa

  Kumpana päivänä tuut stadikalle :) ?

 • Avatar
  Elina
  Posted at 12:45h, 19 heinäkuu Vastaa

  Ootko tehnyt vielä miten otat ja miten muokkaat kuvasi postausta ? Jos et niin se ois tosi kiva koska sun kuvat on niin hyviä että jos saisi ittellekkin jotai hyviä vinkkejä! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:56h, 19 heinäkuu Vastaa

  Ois kiva jos voisit tehä semmosen postauksen että kerrot vähän miten sun blogi on muuttunut täs parin vuoden aikana sitte kertoisit että miks aloitit blogaa ja tälläsii perus. Vaikka että miten sä ite olet muuttunut tän blogaamisen aikana ja sillain.

 • Avatar
  Jenny
  Posted at 14:56h, 19 heinäkuu Vastaa

  Haluan sanoa että oli todella ihana lukea tätä sinun vastauspostausta! :)

  http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:11h, 19 heinäkuu Vastaa

  Vitsit miten hyvin ja selkeästi ooot vastannu näihin kysymyksiin!! :) tätä oli tosi kiva lukea! (: toivottavasti saat toteutettua kaikki unelmasi ja pysyt terveenä, koska ansaitset sen kaiken!!!!<3 -jenna

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:47h, 19 heinäkuu Vastaa

  ihanaa!♥
  millä asetuksilla muuten kuvaat? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:09h, 19 heinäkuu Vastaa

  Moi! Olis kiva jos tekisit joskus taas polyvorella niitä asukokonaisuuksia. :) Ne on nii hienoja! Miten sillä polyvorella tehdään niitä asukokonaisuuksia, pitääkö olla kirjautunut? Olis kiva jos auttaisit! :)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 17:43h, 19 heinäkuu Vastaa

  oi että, tätäkin vastauspostausta oli NIIIN ihana lukea ♥ kiitos Saija ♥ :–)

 • Avatar
  Ilonaah
  Posted at 21:44h, 19 heinäkuu Vastaa

  ihana postaus jälleen niin kuin aina! ♥ osut kyllä aina suoraan mun sydämeen näillä! ♥

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 07:52h, 20 heinäkuu Vastaa

  Löysin omat Babylipsini Ylivieskan Citymarketista! (: hyllyt pullollaan huulirasvaa, ainoastaan pinkkiä ei ollut ollenkaan :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:45h, 20 heinäkuu Vastaa

  Voi vähän kiva! :) Niitä on nyt alkanut tulla muuallekkin :p Aijaa voi eikä :s Oon kans kuullut, että se pinkki on monesta paikkaa loppunut heti :/

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:29h, 20 heinäkuu Vastaa

  Ää ei vitsit miten ihana kuulla, että tykkäsit tästä!! :) Munkin mielestä nämä on paljon kivempia, kun ne jakaa moneen eri osaa :) Lisäksi niiden lukemiseen jaksaa paremmin keskittyä, kun ne ei oo liian pitkiä :) Niin mukava huomata, että oot alkanut seurailla tätä kunnolla ja tykästynyt tähän<3 Tälläistä palautetta on niin kiva saada!:) Vitsit miten paljon piristi, kun tulin Bloggeriin lukemaan tämän sun kommentin :) Tälläisistä kommenteista saa niin paljon uutta inspiraatiota tähän bloggaamiseen, kun tietää että siellä ruudun toisella puolella on noin ihania lukijoita! :) Ja niin huippua varsinkin se, että sullekkin tulee pirteä ja energinen olo postauksista :) Niin ihana kuulla :)! Kiitos sulle älyttömästi näistä aivan ihanista sanoista <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:30h, 20 heinäkuu Vastaa

  Perjantaina! (: En malta odottaa, että millaisen shown Cheek pistää pystyyn ;>

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:31h, 20 heinäkuu Vastaa

  Tää sun blogi on täynnä inspiroivia postauksia :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:31h, 20 heinäkuu Vastaa

  Kiitos hirmu paljon!! :) Oon tehnyt hetki sitten postauksen kuvien muokkaamisesta :) Kannattaa käydä lukemassa se, jos saisit sieltä uusia vinkkejä :p Se löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/03/picture-editing.html

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:34h, 20 heinäkuu Vastaa

  Voi vähän kuulostaa kivalta idealta! :) Tuo olisi omalla tavalla ihanan erilainen postaus :) Kiitos sulle paljon tästä ideasta! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:35h, 20 heinäkuu Vastaa

  Aww ihana sinä!:) Niin mukava kuulla, että tykkäsit tästä :) Kiitos paljon Jenny <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:36h, 20 heinäkuu Vastaa

  Oi ihana kuulla, että pidit! (: Ja tosi kiva, että tykkäsit lukea tätä vaikka olikin pitkä postaus:) Eikä mikä kommentti :) Kiitos hurjan paljon sulle Jenna näistä ihanista sanoista<3! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:37h, 20 heinäkuu Vastaa

  Iso kiitos ♥! :) Mä kuvaan yleensä P, M tai Av-asetuksilla! :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:39h, 20 heinäkuu Vastaa

  Hei tosi kiva idea :) Voisin taas joskus tehdä lisää niitä asukokonaisuuksia! :) Kiitos sulle paljon tästä vinkistä :) Kyllä pitää olla kirjautunut sisälle jos haluaa tallentaa sen ja jakaa jossain :-) Mutta sieltä ylhäältä, kun painaa Create niin pääsee luomaan kollaaseja ja kun se on valmis niin vasemmalta painaa Puplish niin se tallentuu! (: Kysy vaan jos jäi vielä jotain epäselvää niin autan mielelläni!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:40h, 20 heinäkuu Vastaa

  Ei miten ihana oot Emma!! :)♥ Sun kommentit piristää aina niin paljon ja saa mut hyvälle mielelle :) Kiitos hirmuisesti! :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:43h, 20 heinäkuu Vastaa

  Voi ei miten mukava saada tälläistä palautetta! :) ♥ Mä tulin niin iloiseksi näistä sun sanoista ja arvostan sitä, kun jaksat kommentoida niin usein :) Kiitoskiitos hurjasti ihanainen ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:44h, 20 heinäkuu Vastaa

  Aw jotenkin niin ihanasti sanottu! (: Kiitos tuhannesti sulle tästä piristyksestä :) <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:00h, 20 heinäkuu Vastaa

  miten saisin lukijoita blogille? Mulla on 400 ja kukaan ei lue… sulla yli 2000!!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:19h, 20 heinäkuu Vastaa

  sun blogis on ihan huikea! tuun aina ekana kattoon onko tänne tullu uusia postauksia :) vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä<3

 • Avatar
  Nomi
  Posted at 13:47h, 20 heinäkuu Vastaa

  Ah ihanan kesäisiä kuvia <3

  Nomi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:53h, 20 heinäkuu Vastaa

  Miten saat noin teräviä ja tarkkoja kuvia, mulla on sama kamera ja objektiivi ne ei oikeen onnistu.. Esim. mitä automaattii käytät ja miten muokkaat sun kuvia? Ois tosi ihanaa jos vastaisit :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:42h, 20 heinäkuu Vastaa

  Harvassa on bloggaajat jotka huonoihin puoliin ei ilkeitä kommentteja mainitse. Ja sitten nämä kamera kysymykset yms. joita kysellään aika paljonkin. Muut laittaa ukk-sivun ja sinne kaikki sellaiset kysymykset, mutta sinä jaksat aina vain vastailla niihinkin kysymyksiin etkä valita siitä, miten ihmiset kyselevät aina samaa eivätkä jaksa itse etsiä vastauksia blogista vaikka varmasti kysymykseen vastaus löytyisi. Olen aika uusi lukia, mutta pakko silti sanoa, että sinä et taida ollenkaan blogissa valittaa:D Jokainen bloggaaja on jossain vaiheessa valittanut jostain joka liittyy lukijoiden kysymyksiin tai kommentointiin tms. blogijuttuun, mutta täältä en kertaakaan ole lukenut valitusta. Olet niin ihanan positiivinen kaikesta ja tunnut välittävän lukijoista tietyllä tasolla, joka taas antaa lukijoille inspiraatiota lukea pitkät tekstit ja kommentoida:) Itse en mitenkään pyri kommentoimaan usein, mutta sinun blogissasi kommentoin melkein jokaiseen postaukseen:D Ja tämä blogi todellakin on ainoa johon kommentoin usein! Yleensä en muissa blogeissa kommentoi mitään, koska jotenkin se vain aina jää.

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:43h, 20 heinäkuu Vastaa

  Jos sulla on 400 niin kyllähän sitä moni lukee :)! Mutta pikkuhiljaa niitä lukijoita tulee :) Muutamia vinkkejä mulla on eli kannattaa olla aktiivinen postaaja, lisätä isoja kuvia, vastailla kommentteihin, kommentoida muille, kiinnittää huomiota oikeinkirjoitukseen sekä tehdä monipuolisia postauksia :) Eli välissä normaalimpia postauksia ja välillä taas toteutella lukijoiden toiveita :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:45h, 20 heinäkuu Vastaa

  Aww voi ei miten ihana kommentti! :) Niin huippua kuulla, että tykkäät tästä ja varsinkin tuo viimeinen lause sai mulla hymyn huulille :) Kiitos hirmuisesti<3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:47h, 20 heinäkuu Vastaa

  Oi kiitos paljon piristyksestä Nomi! :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:51h, 20 heinäkuu Vastaa

  Mä kuvaan yleensä P, M tai Av-asetuksilla ja lisään kamerassa tarvittaessa lisää valoa niin kuvista tulee kirkkaita ja värikkäitä :) Lisäksi lisään koneella Picasa-nimisessä ohjelmassa lisää valoa ja kontrastia:) Tein hetki sitten kuvanmuokkauksesta postauksen, joka kannattaa käydä lukemassa täällä:

  http://saijis.blogspot.fi/2014/03/picture-editing.html

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 19:16h, 20 heinäkuu Vastaa

  Mä luin tämän kommentin monesti :) Aivan ihana, oon ihan sanaton! <3 Mä ajattelen sen niin, että jokaisen on helpompi kysyä multa sitä uusimmassa postauksessa, kun lähteä etsimään monienmonien postausten joukosta sitä oikeaa vastausta :) Ja ilo mielin autan ja vastailen kysymyksiin, koska mun mielestä kommentteihin vastaaminen on älyttömän hauskaa ja siinä saa kontaktia lukijoihin:)! Voi eikä miten ihanasti sanottu :) Arvostan sitä suuresti, että jaksat ja haluat kommentoida mulle :) Kaikki kommentit piristää niin paljon mun päivää ja niistä saa omanlaista uutta inspiraatiota tähän bloggaamiseen :)! Mukava myös huomata, että mun positiivisyys välittyy myös teihin lukijoihin :) En varmaan pysty tarpeeksi kiittämään sua tästä ihanasta kommentista ja näistä sanoista :) Teit mut niin iloiseksi, kiitos älyttömän paljon <3!

 • Avatar
  Kata
  Posted at 21:07h, 20 heinäkuu Vastaa

  Hei mistä oot ostanut tuon sun vaaterekin ja paljonko sillä oli hintaa? :) Yritin ikeasta katsella vaaterekkejä, mut ne oli hirveän huteran oloisia ja liian kapeita. :(

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:09h, 20 heinäkuu Vastaa

  mistä oot ostanu nude tude paletin? :-)

Post A Comment