Lately summer shopping

Heippa kaikille! Mun edellisestä ostospostauksesta on kulunut jo reilu kuukausi, joten ajattelin tulla nyt esittelemään mun vaatekaapin ja meikkilaatikon uutuuksia! Näitä ostoksia on kuukauden aikana kertynyt aika paljon, mutta en tykkää tehdä näistä mitään ”kilometripostauksia”. Niinpä esittelen nyt osaa ja loput vähän myöhemmin. Tässä onkin mulle yksi hyvä vinkki – Muistaa tehdä näitä vähän useammin, sillä niin moni teistä tykkää näistä postauksista! Ja toivottavasti tykkäätte myös tästä

_MG_9119

Muutamat shortsit on tullut vielä hankittua tälle kesälle ja toivotaan, että näistä pystyy nauttia pitkälle syksyyn asti Vasemman puoleiset nudet vilahti asukuvissa pari postausta sitten ja ne onkin tämän hetken yhdet suosikit! Ostin ne H&M;:ltä ja hintaa oli 14.90€. Mustavalkoiset shortsit on näistä uusimmat, sillä ne tuli viime viikolla Gina Tricotin paketissa! En oo koskaan omistanut raitashortseja ja vähän pelkäsin, että miltä ne näyttää päällä… Ensimmäinen ajatus oli, että miksen oo aiemmin tajunnut ostaa tälläisiä?? Nämä oli 14.95€. Viimeisenä oikealla H&M;:n ohuet vähän farkkumaiset loose fit-tyyliset shortsit, jotka menee täydellisesti vaaleiden yläosien kanssa. En malta odottaa, että pääsen pukemaan nämä päälleni jonkun valkoisen paidan seuraksi! Jos nyt en väärin muista niin nämä oli ehkä 19.95€? Korjatkaa joku jos oon väärässä :)

_MG_9085Mun blogia pidemmän aikaa seuranneet saattaa muistaakkin mun yhden keräilykohteen :-D Nimittäin puhelimenkuoret! Niitä löytyy aika paljon, mutta oon suunnittelut luopuvani joistakin ja ajattelin laittaa ne pian ilmestyvälle blogikirppikselle myyntiin – Miltäs kuulostaisi? Mutta kokoelma kasvoi jälleen valkoisella käärmeennahkaa olevilla kuorilla, jotka löytyi tänään äitin kanssa Glitterissä kierrellessä. Jos ootte ostamassa kyseisiä kuoria niin niistä on jokainen erilainen! Joissakin näissä on kuviot pieniä ja hetken aikaa sain etsiä kaikkien kuorien joukosta tälläistä, jossa on vähän isommat kuviot Nämä oli 8.90€. Yhdet kuoret on ollut mun ostoslistalla jo niin kauan, kun muistan… Nimittäin Victoria’s Secretin aivan ihanat pinkit kännykänkuoret. Ette arvaa miten iloinen olin, kun näin sattumalta eräällä Facebookin myyntisivulla kyseiset kuoret ja ne oli vielä avaamattomassa paketissa!! Muutamat onnen kiljaisut taisin päästää :-D Maksoin näistä postikulujen kanssa 25.00€.

_MG_9256
Mustavalkoisten shortsien kanssa Gina Tricotin paketista paljastui myös mm. tämä pitsinen baby bluen värinen peplum! Tämä on ollut ostamisen jälkeen ehkä vähän liiankin ahkerassa käytössä ja tulee varmasti näkymään täällä bloginkin puolella asukuvissa Lisäksi tässä on selässä kiva halkio yksityiskohta ja se on pitkälle alas asti avoin! Hintaa tällä peplumilla oli 16.95€.

Bannerit3
Sain tästä mekosta tosi paljon kyselyitä piknikki-postaukseen ja ajatteli nyt kertoa vähän tarkemmin siitä! Eli ostin tämän H&M;:n liikkeestä noin viikko sitten. Mä oon alunperin tilannut tämän jo huhtikuun puolella netistä, mutta sen lähetys siirtyi koko ajan viikolla ja taas viikolla… Olin jo epätoivon partaalla ja pelkäsin, etten tuu saamaan sitä koko kesänä! Mutta onneksi niitä ilmestyi vihdoinkin liikkeisiin ja sain omani. Mainitsinkin ennemmin, että tämä on täydellinen rannalle, kaupungille sekä se menee myös juhlissa, kun lisää vain korkkarit ja koruja Todella monikäyttöinen mekko siis! Niin ja tämä maksoi 24.95€.

_MG_9217Yksi tämän päivän löydöistä on myös nämä kiiltävän beiget perusmalliset balleriinat. Mä oon maailman huonoin ostamaan perus kenkiä… Mun huomio kiinnittyy aina kaikkiin erikoisiin ja sen takia mulla on yleensä vaatekriisien sijaan kenkäkriisi :-D Nyt ostin (pienellä äitin kannustuksella) nämä beigen väriset balleriinat Käytän pukeutumisessa paljon beigeä, joten nämä tulee sopimaan moneen erilaiseen asuun! Ja tuon kiiltävän pinnan ansiosta nämä ei kuitenkaan ole liian tylsät mun makuun. Nämä löytyi H&M;:ltä ja maksoi 9.95€.

_MG_9229
Tämä Mart of Chinalta saatu beige takki nahkaisilla hihoilla vilahti kerran täällä blogissa ja muutama pyysi parempaa esittelyä siitä, joten täältä tulee Eli tässä takissa on nahkaiset hihat ja muuten se on sellaista normaalin vahvuusta kangasta, jonka takia tämä menee hyvin syksyllä, kesällä ja keväällä! Tämä on yksi niistä harvoista mun tämän mallisista takeista, joka näyttää hyvältä auki sekä kiinni. Tämän kyseinen takki löytyy täältä!

_MG_8398
Seuraavaksi nämä paljon mielipiteitä jakavat terveyssandaalit. Mä en olisi vielä kuukausi sitten uskonut, että tälläiset tulisi näkymään mun jalassa melkein päivittäin… Mutta niin vaan kävi ja ajattelin etsiä vielä tälläiset perus valkoiset Tuo malli on ihanan rento eikä nämä muistuta liikaa työkenkiä :-D Tilasin nämä Nellyltä ja mulla kävi tuuri, sillä ne oli 50%:n alennuksessa! Näille jäi alennuksen jälkeen hintaa noin 16.95€.

_MG_9181
Kosmetiikkaa ja muutamia meikkejä on tullut päivitettyä uusiin! Sieltä löytyy Freemanin vartalonkuorintavoide, joka tuoksuu taivaalliselta granaattiomenalta. Hintaa oli 4.90€. Lisäksi ajattelin testailla uutta Lorealin Casting Sunkiss Jellyä tekemään mun raidoista enemmän auringonvaaleat Tämä kyseinen voide oli noin 8.00€, uusi meikkivoidesivellin ja päätin testata tätä paljon kehuttua Cailapin omaa, joka maksoi 14.90€. Lisäksi uusi tussimainen Maybellinen eyeliner 10.90€, meikkisiveltimien puhdistusspray H&;M:ltä 3.95€, lisää Baby Lipsejä 4.50€/kpl ja Victoria’s Secrettiä Keskiseltä ja nämä oli noin 15.00€/kpl.

Mitäs tykkäätte näistä ostospostauksista? Entä kyseisistä ostoksista?

76 Responses to “Lately summer shopping”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  kiva postaus! :-) ihania vaatteita! ja varmasti sopivat sulle tosi hyvin! ootko laskenut yhtään kuinka paljon käytät kk aikana kosmetiikkaan ja vaatteisiin rahaa? ja miten voit käyttää noin paljon rahaa vaatteisiin? ja oletko millainen vaatteitten käyttäjä, että ovatko ne vain muutaman viikon tai kk in ja seuraavana viikkona tai kk out? :) kiitos jos vastaat!

 2. Avatar Helmi sanoo:

  Voi ei, ihan täydellisiä ostoksia! <3 rakastuin varsinkin tuohon vaaleansiniseen peplumiin, VS:n kuoriin, valkoiseen pitsimekkoon ja kaikkiin kosmetiikkatuotteisiin! (toisinsanoen kaikkeen) :-D nyt jäi kyllä mietityttämään että koska sä noita VS:n tuotteita Keskiseltä löysit? Mä nimittäin kävin tasan kaksi viikkoa sitten, ja myyjä kertoikin että kyseiset tuotteet oli loppu! :o oon niitä niin kauan metsästänyt.. Kuitenkin, taas kerran ihana postaus kaikin puolin, mun ehdoton lemppariblogi! <3

 3. Avatar Eveliina sanoo:

  Aivan täydellisiä kaikki! Ja mä tykkään aivan älyttömästi tälläSistä postauksista!! Ei liian pitkä, mutta ei liian lyhyt. Tiiätkö myydäänkö noita Baby lipsejä jossain muuallakin..? Itse haluaisin sellaisen (keräilen huulirasvoja :D ) mutta ei meinaa löytyä :/

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon!! :) Oon mä muutamankin kerran, mutta se on niin kuukausi kohtaista :) Välillä käytän enemmän ja välillä taas tosi vähän :) Nämä ostokset on kuukauden ja jotkut sen ylikin ostettuja, joten niitä tulee ostettua aika satunnaisesti :) Mä pyrin aina ostamaan sellaisia vaatteita, joista tykkään mahdollisimman kauan. Esimerkiksi takkien, kenkien, laukkujen yms. kohdalla mietin tarkkaan, koska haluan niiden pysyvän mun käytössä pitkään :)!

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vitsit miten ihana kuulla, että tykkäsit näistä :)!! <3 Nuo mitkä luettelit on myös mun mielestä ehkä parhaimmat ostokset näistä :p Oon ostanut nuo jo kuukausi sitten :/ Kuulin kans, että ne on sieltä loppu mutta kuulemma eräs myyjä oli sanonut, että he yrittää saada niitä lisää uudestaan saataville :)! Toivotaan, että pian tulee lisää ja paljon enemmän valikoimaa ;-) Voi ihana sinä, kiitos jälleen niin kivasta kommentista :) Piristit tällä paljon mun iltaa<3! :)

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania vaatteita ja kosmetiikkatuotteita!♥ (:

 7. Avatar Emzi sanoo:

  Oon kokeillu tota maybellinen rajauskynää ja ainakin tähän asti tykänny :D

 8. Avatar Helmi sanoo:

  Ai okei, mä jo aattelin että onko niitä tullut lisää:-/ pitää tiuhaan tarkistella jos tulis lisää, ne on nimittäin niin ihanan tuoksuisia! :-)

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä ostit nuo baby lips- huulirasvat? Ei ole näkynyt sokoksella, vieläkään! :)

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  tosi kivoja juttuja oot löytänyt! sun blogi on tosi kiva, yksi lemppareista!:)

 11. Avatar Eerika sanoo:

  Voi ei todella ihana postaus!❤️ Suoraan sanottuna rakastan ostospostauksia ja en oo aiemmin tainnut sulta edes sellaista nähnyt, mutta nyt vihdoin näin ja ahh näitä on vaan niin kiva lueskella ja katsella, kun ostat vielä niin ihania juttuja. Nyt tekiskin hirvee mieli mennä shoppailemaan, kun noi sun kuvat on vaan niin värikkäitä, valosia ja kiinnostavia. :-)

 12. Avatar Janette sanoo:

  Moikka. Kiva postaus, ihanasti saat aina kaikista kuvista ihanan väriset ja nököset :)
  Koska teet kysymyspostaukselle jatkoa, vai olikol se siinä:)?
  Mulla on valkoiset shortsit samaa kuosia kun toi sun mekko, olis kyllä niin unelma saada tollanenkin :) Sopii sulle hyvin! ♥

 13. Avatar Reetta sanoo:

  Täytyy ehkä itsekin käydä Hennesillä kurkkaamassa tuota valkoista mekkoa, näyttää niin täydelliseltä <3

  reetta-s.blogspot.fi

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Olispa tullut :/ Tarkoitus olisi nimittäin huomenna lähteä käymässä Keskisellä:)! Joo niin pitää :) Ne on niin parhaita tuoksuja ♥

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Voi eikä kiitos tuhannesti ihana Eveliina!! :) Ja tosi mukava huomata, että tykkäät näistä postauksista :) Nämä on munkin mielestä tosi kivoja tehdä aina välillä ♥ Ei ainakaan vielä, mutta ensi kuussa niitä pitäisi saada jokaisesta kaupasta :p Joten vielä hetki täytyy malttaa odottaa ;)!

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitos hurjan paljon :) Mäki tykkään älyttömästi kaikista :) ♥!

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Joo se on ihan paras! :-D En varmaan tuu koskaan vaihtamaan tuosta pois :p Kiva kuulla, että oot kans tykännyt! :)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Nordicfeeliltä :)! Se taitaakin olla tällä hetkellä ainoa paikka, josta niitä saa :/ Mutta ensi kuulla niiden pitäisi ilmestyä jokaiseen kauppaan, jossa on Maybellinen tuotteita!:)

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten ihana piristys kommentti! (: Kiitos hirmuisesti ja niin ihana kuulla tälläistä palautetta! :) <3

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Äää eikä mikä kommentti! :) Niin huippua kuulla, että niin moni teistä tykkää näistä postauksista ♥ Nämä on yksiä munkin suosikkeja ja täytyykin tästä lähtien tehdä näitä vähän useammin! (: Aw oot niin ihana ja vitsit miten arvostan paljon sun kommentteja :) Jaksat aina piristää mua näillä ihanilla sanoilla :) Kiitos sulle älyttömän paljon ihana ♥:)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti Janette!! :) Aivan ihanasti sanottu ♥ :) Lähiaikoina on tulossa toinen osa kysymyspostaukseen :p Onko! Voi eikä ne on varmasti myös niin ihanat!! :) Tuo kangas näyttää nimittäin varmaan ihan missä vaatteessa tahansa hyvältä :p Kannattaa käydä katsomassa olisiko näitä vielä H&M;:llä jäljellä ♥ :>

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Ehdottomasti kannattaa :)! Se menee niin moneen eri tarkoitukseen ja tulee varmasti sopimaan myös sulle!:) <3

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta! Oon nyt jo vähän aikaa seuraillut sun blogia ja täytyy myöntää että oon ihan koukussa tähän. Sulla on tosi selkeetä tekstiä, aivan ihania kuvia ja musta on ihana huomata kuinka hyvin otat huomioon sun lukijoiden toivepostaukset ja vastailet aina kaikkiin kommentteihin! Sun blogi on ehdottomasti paras, minkä oon tähän mennessä löytänyt! Oikein ihanaa kesänjatkoo sulle :-) <3

 24. Avatar Henna sanoo:

  Ihania ostoksia, varsinkin nuo kaikki shortsit ja terveyssandaalit :-)

 25. Avatar Sanni sanoo:

  Ihania ostoksia! Miten onnistutkaan aina löytämään kaikkea noin kivannäköstä :D Toi sininen peplum on kyllä ihan täydellinen ❤

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onks nuo suihkugeeleja vai mitä nuo v.secretit? :) jos on nii minkä tuoksusia? :)

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Jeeee! Vihdoinkin! :3

 28. Avatar Anonyymi sanoo:

  mullakin on noi ginan raitashortsit :-D täytyy tosin vähän harjotella yhdistää ne johonkin haha! oottelen niistä asukuvia tai ideoita jos sais vähän inspistä! :-)

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tulikoha mun kommentti… let's try again! :p siis oliko nuo victoria's secretit suihkugeelejä vai? Ja minkä tuoksusia? :)

 30. Avatar Kata sanoo:

  Aivan ihania ostoksia ♥ Mulla olisi hirmuinen shoppailukuume ja nämä sun postauksesi aina pahentavat mut shoppailuhimoa:D Mun on vain pakko olla shoppailulakossa, mutta se palkkitaan kyllä kuukauden päästä..:3
  Ja tuo H&M;:n mekko näyttää paljon paremmalta sun ylläsi kuin henkarissa, eli plussaa kun pistit tuon kuvan susta sen mekon viereen mikä roikkuu henkarissa. Tosta voisin ottaa vinkkiä ja oppia sulta – nimittäin suurinosa vaatteista eivät näytä imartelevilta henkarissa ja sitä myötä ei iske katsojaan:D

 31. Avatar Nelli sanoo:

  oot taas tehny ihania löytöjä ♥ mun suosikkeja oli toi ginatricotin peplum (niin ihana väri!) sekä kaikki h&m;:n ostokset ♥

 32. Avatar Maija sanoo:

  Tosi ihania ostoksia ja tosi ihana blogi! Yks mun lempiblogeista c: Täytyy vielä kysyä, että miten saat noista kuvista noin ihanan valoisia?

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Siis sako Keskiseltä Baby Lipsejä tai VS? :o

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ainakin Tampereen ja Helsingin Stockmannilla myydään jo! :)

 35. Avatar Emmi sanoo:

  Ehdottomasti useammin näitä ostospostauksia! Mä niin tykkään lukea näitä, saa itsekin ideoita, mitä ostaisi ;) ostinkin Ginalta ne mustat shortsit, kun kehuit mukaviksi päällä (: ja sitä kyllä ovatkin♡ jatka samaan malliin!! (:

 36. Avatar Emmi sanoo:

  Tarkoitin mustilla siis leopardikuvioisia.. :D

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ainakin Turun sokoksesta saa jo noita baby lipsejä (:

 38. Avatar Minna sanoo:

  Tosi upeita ostoksia, sun tyyli on ihana ♥ Vitsi, toivottavasti Keskisellä olis noita VS:n tuotteita kun itse menen sinne :-) Ihanaa viikon alkua!

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vähän kiva, että sinne on jo ilmestynyt niitä :)! Toivotaan, että ilmestyy pian myös muualle Suomeen :p!

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mikkelin sokoksessakin myytiin :) hintaa 3,90€

 41. Hiemanko innostuin kun Siljankin laivoilla oli VS tuoksuja, mistejä ja suihkugeelejä myynnissä. Sen tiesin että viikkarilla on niitä, mutta mun ilme oli kuulemma näkemisen arvonen kun sen hyllyn bongasin sieltä taxfreestä :D Oli siinä poikaystävällä kestämistä kun tutkin kaiken siinä hyllyssä läpi!

 42. Moikka!:–) oon harkinnu kans ite ton sun kiss gellyn ostamista, mut aattelin kysästä sulta ensin (jos oot sattunu kokeilee sitä jo/ tiiät siitä mitään enempää), että rasittaako hiusta miten paljon?:–)

 43. Avatar Ilonaah sanoo:

  oi nää ostospostaukset on ihan täydellisiä! ♥ oikeesti oon niin onnellinen sun puolesta kun löysit noin ihania juttuja, etten osaa valita edes lempparia, apua! ♥ :)
  mutta jos pitäis sanoa, niin tuo mekko, nuo beiget sortsit ja tuo peplum on aivan lempparini! ♥

 44. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei, tuo Mart of Chinalta beigeä takki, haluan itsekkin samalaisen! Tilasitko itse tuolta sivulta jonka linkkasit tuohon ja onko se luotettava? En ole ennen kuullut tuosta sivusta, niin en uskalla tilata.

 45. Avatar Jutta sanoo:

  Apua, miten ihania ostoksia taas! Mä en edes osaa valita (jälleen :D) noista lemppareita, sillä mä voisin ottaanoista jokaisen itselleni♥.
  Nyt muhun kyllä iski kauhea shoppailukuume :D. Toivottavasti mä jaksan noiden ihanien kuvien jälkeen vielä odottaa muutaman viikon ennen rahantuhlausta :DD.

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten mukava kuulla, että postaus oli mieleinen!! :) Niin ihana kuulla tälläistä palautetta ja näistä kommenteista saa niin paljon lisää inspiraatiota tätä bloggaamiseen :) Mun mielestä kommentteihin vastaaminen on tosi kivaa ja tärkeää :) Tätä kautta pystyy pitää kontaktia teihin lukijoihin :) Niin ihanaihana kommentti :) Kiitos sulle älyttömän paljon ja ihanaa kesän jatkoa myös sinne <3! (:

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti Henna! (: Mäki tykkään älyttömästi noista terveyssandaaleista :) Ja en olisi ikinä uskonut, että ne on noin mukavat jalassa ♥=)!

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit kiitos sulle paljon Sanni :)! Voi eikä :-D Välillä kyllä tuntuu löytyvän vähän liikaakin kaikkea kivaa ;-) Oon niin samaa mieltä sun kanssa :) Se on kyllä aivan ihana ♥!

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kiva, että ne on alkanut ilmestyä myös muualle! :))

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Siinä on toinen suihkugeeli ja toinen on body mist :) Tuoksuina suihkugeelissä on Such a Flirt ja body mistissä Secret Charm :)!

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit vähän kiva! :) On niin suloiset shortsit :p Mä tykkään yhdistellä niitä läpikuultavaan toppiin tai naruolkaintoppiin :) Katsotaan jos pian saisin tänne asukuvia niistä niin pääsisit näkemään vähän inspiraatiota! (:

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Joo tuli ;-) Vastasin sulle siihen tuonne ylemmäs! :)

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon Kata ♥ Eikä :-D Shoppailulakko on niin vaikeaa, mutta pitkä odotus palkintaan aina lopulta ;-) Tuo on muuten totta :)! Mekko tulee huomattavasti paremmin esille tuossa asukuvssa, kun pelkässä henkarissa :) Monen vaatteen kohdalla käy niin, mutta ei sitä ikinä kaupassa pyöriessä aina muista!:D

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hurjasti ihanainen Nelli :)! Osaat kyllä aina piristää näillä kommenteilla mun päivää :) Ja arvostan sitä, että jaksat kommentoida niin usein :)! Kiitos vielä kerran ♥

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vitsit miten mukava kuulla, että tykkäät tästä :)! Kiitos sulle älyttömän paljon ihanasta piristyksestä ♥ :) Mä lisään yleensä kamerassa heti kuviin valoa ja otan kuvat yleensä aina luonnonvalossa valkoista taustaa vasten :) Lisäksi lisään vielä koneella tarvittaessa valoa ja kontrastia :)! Toivottavasti tästä oli vähän edea apua :p!

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Victoria's Secrettiä sieltä saa! (:

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Wau niin kiva kuulla, että tykkäät näistä!! :) Nämä on munkin yksiä ehdottomia suosikkeja <3 Ostitko! Voi miten kiva, että musta oli apua :)! Kiitos sulle paljon Emmi ihanasta kommentista :)!

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Aa joo :) Ymmärsin aika hyvin mistä puhuit! ;>

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Vähän kiva, että niitä on ilmestynyt nyt myös kunnolla kauppoihin! (:

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos tuhannesti ihana Minna!! :) ♥ Hei mä kävin tänään Keskisellä ja sinne oli ilmestynyt kokonainen pöytä täyteen VS:n tuotteita ;-)! Kiitos paljon ja sinne sulle myös :) ♥

 61. Avatar Saara sanoo:

  Ihania noi kaikkia shortsit!:) Haluun kans;D

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä ihana sinä! :D Mun mielestä on niin kiva, että niitä on ilmestynyt myös laivoille, koska siellä on muutenkin aina parhaimmat kosmetiikka-osastot :)! Mä vähän luulen, että meillä käy kans niin, kun pääsen parin viikon päästä Viking Linen VS-osastolle ;-D!

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Joo oon kerran ehtinyt testaamaan ja mulla ainakin näkyi tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen :)! Olin ihan yllättynyt, että se alkoi heti vaalentamaan hiuksia ja käytin hiustenkuivaajaa avuksi, kun sillä lämmittää hiuksia niin vaikutus näkyy vielä paremmin :) Ja ne ehkä hieman kuivasi hiuksia, mutta ei mitenkään niin paljon kun esim. värinpoistot ja muut vaalennusaineet! (:

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Ää eikä miten ihana oot!! :) Niin kiva kuulla, että nämä postaukset on mieluisia :) ♥ Niin kiva huomata, että ostokset miellyttää myös sua yhtä paljon, kun mua :) Saat aina mun hymyn huulille näillä sun super ihanilla kommenteilla :) Kiitos hirmuisesti ♥! =)

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Joo se on tuolta sivuilta saatu ja tilattu :)! On tosi luotettava ja toimitus oli yllättävän nopea verrattuna muihin samantyylisiin sivustoihin :) Suosittelen kyllä lämpimästi tätä sivustoa :)<3

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Aww eikä mikä ihanuus oot!! :) Voi vitsit meillä on kyllä niin samanlainen maku ja tyyli :) Kiitos tuhannesti ♥ Voi eikä :-D Mä pidän sulle peukkuja, että maltat odottaa vielä hetken ;-) Sä pystyt siihen :)!

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki tykkään älyttömästi :) Nyt vaan äkkiä shoppailemaan ennen, kun kaikki kivat shortsit loppuu kaupoista! ;>

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  voitko linkittää noi terveyssandaalit, haluun sellaset mut jostain syystä en löydä? :/
  ihania ostoksia, haluun kans :D

 69. Avatar Johanna sanoo:

  Juu muistan ku keräsit muita puhelin kuoria! :-) ihana toi valkonen mekko! <3 sopii sulle niin hyvin :-3 pitäisi itekki opetella pitämään enemmän mekkoja..:-D

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Ne näyttäisi olevan näköjään tällä hetkellä valitettavasti loppu:( Kannattaa kuitenkin seurailla sivustoa, jos niitä tulisi pian lisää! :) Oi kiva, että ostokset oli mieluisia :)!

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Haha muistatko! :-D Se on kyllä aivan ihana ja yksi tämän hetken suosikki ♥ :) Joo kannattaa, ne on ihanan huolettomia ja varsinkin pitsimekot menee moneen eri tarkoitukseen :-)!

 72. Avatar Nea Maria sanoo:

  Tää ostosten esittely postaus oli tosi kiva! Tykkään lueskella tälläsiä ja varsinkin kun sä olit tehnyt sen. Oon nimittäin ihastunut sun blogiin ja liityin lukijaksikin! Olis kiva, jos tekisit ostosten esittelyjä jatkossakin. Nää kuvat oli tosi kivoja, värikkäitä ja valoisia! : )❤️

 73. Avatar Annika J sanoo:

  Nää ostosten esittely postaukset on tosi kivoja ! :) Ihania ostoksia <3

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Voi eikä mikä ihana kommentti :)! Niin ihana kuulla, että oot tykännyt tästä blogista ja näistä postauksista :) Kiitos hirmuisesti ja tervetuloa lukijaksi ♥! :)

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ihana kuulla, että tykkäät näistä!:-) Kiitos tuhannesti ihanuus <3 :)

 76. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei! Minkä kokosena sulla on toi takki ja mitä kokoa yleensä käytät? Aivan ihana, mutta en tiedä uskallanko tilata kun pienin koko näytti olevan S ja yleensä käytän XS (ja senkin hartiat usein reilut!) :/
  Ihania ostoksia kaikki muutkin :)

Kommentoi