First Q&A

Seuraavana vuorossa olisi ensimmäinen vastausosa! Kiitos älyttömästi kaikille kysymyksien laittajille Näitä tuli valtavasti, joten teen nämä vastauspostaukset kahdessa tai jopa kolmessa eri osassa. Jos et ehtinyt käydä kysymässä kysymyksiä tai jotain tulee vielä mieleen niin niitä voi laittaa kommenttiboksiin tai käydä täällä lukemassa edelliset vastauspostaukset. Tässä tulee kuitenkin nyt se ensimmäinen osa:

B A S I C
Minkä ikänen olet? 20v.

Missä kuussa oot syntynyt? Maaliskuulla eli aika alkuvuodesta :)

Minkä väriset silmät sulla on? Ruskeat

Kuinka pitkä oot? Viime kerralla, kun koulussa on ollut terveystarkastus niin olin 162cm.

Haluisitko olla pitempi tai lyhempi  vai ootko mielestäsi sopivan pitunen? Mä oon tyytyväinen tähän pituuteen. Tämä on aika sopiva mitta, sillä pystyn käyttää huoletta korkkareita eikä tarvitse pelätä olevansa ”liian pitkä”.

Mitä kouluja olet käynyt? Perus ala-ja yläasteen sekä opiskelin kolmen vuoden liiketalouden koulutuksen (tunnetummin kauppiksen) ja oon nyt merkonomi.

Suosittelisitko Seinäjoen kauppista? Ehdottomasti! Mä tykkään henkilökohtaisesti sellaisesta ”vapaammasta” opiskelusta ja siellä tehdään paljon ryhmätöitä, työharjoitteluita sekä etätehtäviä. Se on myös loistava valinta jos ei tiedä mitä tulevaisuudessa haluaa tehdä.

Mitä teet työksesi? Oon töissä kaupan alalla.

Missä Tatu on töissä? En halua valitettavasti kertoa täällä tarkemmin meidän työpaikkojen nimiä yms. mutta Tatu on sähkömies ja tekee sen alan töitä.

Vastaako sun työ sun ammattia? Joo vastaa! Oon aina tiennyt, että tämä on mulle se oikea ala, koska rakastan asiakaspalvelua, ihmisten kanssa olemista ja heidän auttamista.

Bannerit3-001Ootko kokoaika vai keikkatyöläinen? Kokoaika työläinen, teen noin 34 tuntia viikossa töitä.

Mikä oli ensimmäinen kesätyösi? Olin pari viikkoa äidin työpaikalla pienenä apulaisena.

Mistä ammatista lapsena haaveilit eniten? Ensimmäisenä eläinlääkäristä ja sen jälkeen sisustussuunnittelijasta. Tuo jälkimmäinen vaihtoehto houkuttelee vieläkin vähän, mutta ei sitä koskaan tiedä!

Onko sulla tällä hetkellä harrastuksia? Tämä bloggaaminen on tällä hetkellä mun suurin ja säännöllisin harrastus sekä käyn välillä lenkillä ja juoksemassa.

Mitä kaikkea olet harrastanut? Oon harrastanut pienenä judoa sekä epäsäännöllisesti kosketinsoittimen soittamista :-D

Elääkö sun molemmat vanhemmat? Joo elää.

Minkälaiset välit sinulla on läheisiisi, esim perheeseen? Todella hyvät, vaikka en asu enää kotona niin siellä tulee silti käytyä monta kertaa viikossa sekä soiteltua. Tykkään myös viettää läheisten kanssa paljon aikaa yhdessä, esimerkiksi ollaan suunniteltu huomenna menevämme äitin kanssa shoppailemaan ja syömään johonkin! Ihanaa laatuaikaa tiedossa

Missä päin Seinäjokea asut? Keskustan läheisyydessä. Asuttiin ennemmin noin 5 kilometriä kauempana keskustaa ja en ennemmin osannut kuvitellakkaan miten paljon helpompaa on asua näin lähellä kaikkia palveluita!

Tykkäätkö teidän asunnosta/asuinalueesta? Joo tykkään tosi paljon!

Maksatteko yleensä kaikki puoliksi vai millanen taktiikka teillä on? Joo vuokra + sähkö-ja vesilaskut maksetaan puoliksi. Sitten huonekalujen ja muiden sisutusjuttujen kohdalla vähän kumpikin ostaa jotain sen enempää tasan laskematta. Sama myös ruokakaupassa aina maksetaan vähän vuorotellen.

Bannerit3Ootko enemmän ujo vai ”riehakas”? Oudossa seurassa aluksi hieman ujo, mutta muuten oon sellainen rento ja vähän riehakas tyyppi. Oudossa seurassakaan ei mene kauaa, kun oon jo jutellut kaikkien kanssa :-D

Oletko tyytyväinen itseesi? Kyllä mä oon ihan tyytyväinen. Aina tietysti jokainen löytää jotain pientä mitä muuttaisi, mutta oon tyytyväinen itseeni näin :)

Millä kolmella sanalla kuvailisit sun luonnetta? Huoleton, rento ja pyrin aina löytämään asioista positiiviset puolet, joten ehkä kolmanneksi sopii positiivinen?

Uskallatko mennä itse juttelemaan vieraille, mutta kiinnostaville ihmisille vai odotatko, että sulle tullaan puhumaan? Kyllä mä yleensä uskallan! Ja musta on tosi kiva tavata uusia ihmisiä :) Tykkään kuitenkin myös, että mulle tullaan juttelemaan esimerkiksi silloin, kun lukijat tulee moikkaamaan jos törmätään jossain

Missä asiassa oot tosi hyvä? Varmaankin valokuvaamisessa, jossa oon kehittinyt huomattavasti niihin aikoihin verrattuna, kun sain järkkärin. Tässä asiassa haluan myös kehittyä jatkuvasti lisää!

Entä missä asiassa oot taas huono? Oon tosi huono arvioimaan matkoja, pituuksia jne. Hetki sitten arvioin meidän yhden seinän pituuden  ja se meni hieman yläkanttiin…

Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi? Tuun onnelliseksi todella pienistäkin asioista, esimerkiksi hyvästä ruuasta, seurasta, kovan siivouksen jälkeisestä puhtaasta kodista, vastaantulijoiden hymyistä, teidän ihanista kommenteista, vapaapäivistä, kahvihetkistä, pitkistä hitaista aamuista ja tämä lista varmaan jatkuisi loputtomiin :-D Mut on aika helppo saada onnelliseksi.

Mitkä asiat ärsyttävät sinua? Ilkeät ihmiset, huonosti nukut yöt ja kiire…

Oletko perfektionisti? Oon siivouksen ja valmiin kodin suhteen. Välillä mua ahdistaa, kun meidän koti ei ole vielä täysin valmis :-D Ja sama koskee myös jos täällä on vähänkin sotkuista. 

Oletko ns. ”kotihiiri” vai ”kova menemään?” Vähän molempia, mutta ehkä enemmän kotihiiri. Tykkään viettää paljon aikaa kotona, mutta silloin tällöin on kiva lähteä kavereiden kanssa ulos tuulettumaan. Sopivassa määrin molempia.

Bannerit3-002
Onko sun elämässä oikeasti koskaan vastoinkäymisiä tai ongelmia? Kyllä on, kaikilla on välillä. Mä pyrin yleensä jättämään kaikki vastoinkäymiset taakseni ja keskittymään tulevaisuuteen, sen enempää asioita miettimättä :) Jätän myös kaikki sellaiset negatiiviset asiat täältä blogista pois, sillä haluan pitää tämän blogin positiivisena ja iloisena paikkana kaikille

Kadutko mitään, mitä oot tehny? Tämä oli ihanan erilainen kysymys! Ei ainakaan nyt tuu mieleen mitään mitä katuisin.

Mitä pelkäät? Läheisten kuolemaa, tulipaloja ja onnettomuuksia.

Pelkäätkö jotain näistä: ahtaat paikat, hammaslääkäri, hämähäkit, korkeat paikat? Noista pelkään ensimmäisenä hammaslääkäriä ja sitten hämähäkkejä… Oon ihan kauhuissani, kun pian pitäisi varata aika hammaslääkärille :-D

Hartain toiveesi? Tällä hetkellä toivon ehkä eniten, että tämä vuosi jatkuisi yhtä hyvänä kun mitä se on ollut tähän asti. Paljon kivoja juttuja on tapahtunut ja paljon tulee toivottavasti vielä tapahtumaan!

Millaisista ihmisistä et pidä? Apua tämä oli vaikea! Mutta jos pitää yksi sanoa niin ehkä negatiivisistä ihmisistä.

Mitä asioita arvostat ihmisessä? Arvostan sellaisia ihmisiä, jotka osaa olla onnellisia toisten ihmisten puolesta. Sellaisia ihmisiä on nykyään aivan liian harvassa, joten se on mun mielestä yksi hiennoimmista luonteen piirteistä :)

Oletko jostain asiasta lapsuudessasi katkera? Tämä on paha :-D Mulle ei nimittäin tuu mitään nyt mieleen. 

Kerro vähän sun ala-aste ajoista, olitko sellanen pahis, tottelematon kakara? Vai kiltti koulutyttö joka menestyi hyvin? Olin ehkä niiden väliltä. Koulunkäynti kiinnosti vähän, mutta en kuitenkaan ollut mikään kympin oppilas. Sellainen aika perus :) 

Minkälainen olit itse 13-vuotiaana tai minkälainen sen ikäisen mielestäsi kuuluisi olla? Olin aika rauhallinen, vietin paljon aikaa kavereiden kanssa. Mun mielestä silloin oli ihanaa huolettomuus ja se aika, kun ei tarvinnut olla vielä vastuussa omista ruuista, menoista, tulevaisuudesta. Silloin kannattaa ehdottomasti nauttia nuoruudesta ♥ 

Bannerit3-003
Millaisille asioille olet addiktoitunut?Voisi melkein sanoa, että tälle blogille, puhelimelle, kahville ja veden juonnille :-D

Mikä asia on mielestäsi parhain itsessäsi (Luonne ja ulkonäkö)? Huolettomuus (ehkä joskus jopa vähän liiankin..) ja se, että harvoin stressaan mitään :-D Oon vähän sellainen hetkessä eläjä enkä mieti liikaa tulevaa. Jos pitää mainita joku asia ulkonäössä niin oon tällä hetkellä tosi tyytyväinen mun hiuksiin! Ne on kasvanut vuoden sisällä huimasti ja väri on lähellä mun omaa väriä, jota mulla on ollut ikävä jo parin viime vuoden ajan!

Ootko koskaan ollut millään tavalla itsetuhoinen? Eii en ole.

Onko sulla paljon kavereita? Sanotaan, että sopivasti :)

Onko kukaan sun lapsuudenkavereista enää sun läheinen kaveri? Joo on Ollaan tunnettu Sannin kanssa ensimmäisestä koulupäivästä lähtien ja siitä päivästä lähtien ollaan oltu ystäviä. Nyt nopeasti laskettuna ollaan tunnettu jo yli 13-vuotta!

Parhain tapa rentoutua? Rakastan rentoutua aamulla! Laitain yleensä vapaapäivinä herätyksen soimaan aikaisin, luen rauhassa blogeja ja vastailen kommentteihin, juon kupillisen aamukahvia, käyn suihkussa, otan aurinkoa, katselen sarjoja jne – Tälläisinä aamuina rentoudun kaikista parhaiten.

Mikä on ollut elämäsi huonoin vuosi? Mulla ei oo ikinä ollut mitään hirveää vuotta (koputin puuta), mutta ehkä viime vuosi oli kaikista rankin inttileskeyden takia, mutta toisaalta se myös opetti paljon ja oli kokemuksena mielenkiintoinen.

Entä parhain? Oon tykännyt paljon tästä vuodesta, joten vastataan sen.

Paras päätöksesi tähän asti? Varmaankin lähteä opiskelemaan liiketaloutta. Oon onnellinen, että oon saanut sellaisen koulutuksen, jonka alan töitä haluan tulevaisuudessa tehdä.

Montako tatuointia sulla on ja kadutko niistä mitään? Mulla on kolme tatuointia, kaksi pientä ja yksi vähän isompi. Oon jokaisen kohdalla harkinnut kauan niiden ottamista, tarkoituksia ja paikkoja, joten en yhdenkään kohdalla kadu niitä. Ja tuskin tuun koskaan katumaan!

Onko sulla ollut lemmikkejä? Joo on kaksi kissaa, toinen jouduttiin lopettamaan ja toinen jäi muutamia vuosia sitten auton alle

Haluaisitko/haluaisitteko lemmikkejä? Joo ehdottomasti! Ollaan jo reilun vuoden ajan puhuttu koiran ottamisesta ja tällä hetkellä mulla on suuri koirakuume menossa :-D (Okei ehkä se on vähä koko ajan päällä.) Mutta ehkä joskus tulevaisuudessa on sen aika.

Missä paikoissa maailmalla oot käynyt? Oon käynyt Thaimaassa ja siellä Bangkokissa sekä Pattaylla. Sekä perus Virossa ja Ruosissa.

Onko lähiaikoina suunnitelmissa mitään matkoja? Joo meillä on Tatulla tällä hetkellä kova matkakuume päällä, joten se ehkä toteutetaan kun aikataulu on kummallekkin sopiva. Mutta nyt nautitaan ensin kunnolla Suomen kesästä!

Jos saisit muuttaa mihin päin maailmaa tahansa, mihin muuttaisit? Varmaan johonkin lämpimään esimerkiksi Miamiin tai Los Angelesiin! Mutta en tiedä haluaisinko lähteä niin kauas niin yksi hyvä vaihtoehto olisi myös vieressä oleva Tukholma.

Minne haluaisit matkustaa seuraavaks ? Ulkomailla ja Suomessa? Suomessa haluaisin lähteä nyt johonkin kauemmaksi huvipuistoon, joten ehkä nyt kävisi pieni irtiotto arjesta Tampereelle tai Helsinkiin. Ulkomaille lähtisin varmaan johonkin hyvinhyvin lämpimään maahan.

Mitä esinettä/asiaa ilman et voisi elää? Varmaankin puhelinta tai tietokonetta. Myös kamerasta on tullut parin vuoden sisällä tärkeä osa jokaista päivää.

Jos sua ärsyttää niin mitä teet, lähetkö esim. lenkille tuulettaan päätä tms? Mä alan siivoamaan :-D Haha Tatu aina nauraa tälle, kun puran mun ärsytyksen järjestämiseen ja imurointiin. Mutta juoksulenkki tulee hyvänä kakkosena!

 F A V O R I T E S

Väri? Nyt on paha :-D Mulla on monia suosikkeja, mutta valkoinen vie ehkä voiton!

Väriyhdistelmä? Tämä on helpompi eli valkoisen ja kullan yhdistelmä toimii aina ihan missä tahansa

Kynsilakka? Essien Color Rock The Boat 841.

Kosmetiikkamerkki? Sanon tähän yllätys yllätys Victoria’s Secret :D

Bannerit3-004 Vaate? Valkoinen yksinkertainen takki, joka vilahti täällä blogissa monesti keväällä.

Kengät? Uudet terveyssandaalit – Vannoin, etten ikinä tuu sellaisia ostamaan! Haha nyt ei jalassa muuta edes enää näy…

Asukokonaisuus? Tällä hetkellä miellyttää paljon tässä postauksessa oleva kokonaisuus! 

Vaatekauppa? BikBok.

Nettivaatekauppa? Gina Tricot.

Ruoka? Kana caesarsalaatti ja tortillat.

Juoma? Vesi.

Drinkki? Marianne ja Kelkka.

Sipsi? Kartanon Valkosipuli & kermaviili.

Herkku? Irtokarkit! Ja varsinkin mun suurin pahe on Makuunin omat…

Kesän herkku? Tuoreita mansikoita, kirsikoita ja pensasmustikoita yhdessä, nammm

Bannerit3-005Jäätelömaku? Ben&Jerry;’sin klassinen Cookie Dough. En muista koska olisin viimeksi syönyt sitä – Täytyy varmaan käydä huomenna ostamassa purkki sitä ;-)

Kahvila? Coffee House!

Ruokapaikka? Ehkä eniten tulee käytyä Amarillossa ja sen uudistunut lista on itse asiassa paljon parempi, mitä aluksi ajattelin.

Tuoksu? Ralph Lauren The Pig Pony Collection #2 sekä kaikki mitkä tuoksuu vaniljalta.

Hiustyyli? Oon viime aikoina hurahtanut kihartamaan ensin hiukset kiharalle ja sitten ponnarille eli ”kiharaponnari”. Se näkyikin hetki sitten eräässä asupostauksessa :)

Laite Power Parkissa? Vapaapudotus ja kuumalla ilmalla tukkijoen tyyppinen Kwai River.

Nettisivustot? Blogger, Hotmail, Facebook ja erilaiset verkkokaupat.

Saamasi lahja? Varmaankin iPhone 5:nen, jota ilman enää varmaan osaisi elää…

Elokuva? Babymakers on yksi hauskimmista komedioista, joita oon nähnyt. Suosittelen lämpimästi joskus katsomaan sen!

Juhlapyhä? Joulu! Vitsit miten paljon rakastan joulua, niitä ruokia, sitä tunnelmaa ja valkoisia joulukuusia. Kesän jälkeen alan usein jo odottamaan joulua :D

Urheilulaji, jota tykkäät itse pelata? Sulkapallo, se oli koulussa aina mun yksi suosikki. Täytyisi joku kerta käydä pelaamassa sitä taas.

Penkkiurheilulaji? Jääkiekko, rakastan seurata varsinkin MM-kisoja ja tehdä kotiin kunnon kisakatsomon!

Paikat Seinäjoella? Törnävän saari. Siellä on vaikka miten kivoja kuvauspaikkoja ja se on kesällä niin kaunis esimerkiksi ihan vaan lenkkipolkuna.

Resepti? Äitin tekemän mustikkapiirakan reseptillä piirakka onnistuu aina!

Seuraavassa osassa tuleekin mm. blogiin ja kauneuteen liittyvät kysymykset! Mutta mitäs te tykkäätte yleensä tälläisistä vastauspostauksista?

59 Comments
 • Avatar
  Marjatta Anttila
  Posted at 22:33h, 13 heinäkuu Vastaa

  Tää oli tosi kiva postaus! Jotenkin vaikutat tosi positiiviselta ihmiseltä ja se näkyy kirjotustyylissäs, tykkään! Sun kuvas on aivan upeita, aina vaan postaus postauksen jälkeen!! (:

 • Avatar
  Janni
  Posted at 22:35h, 13 heinäkuu Vastaa

  Voi että, oot kyllä niin fiksun ja ihanan oloinen Saija! Monia kohtia joissa mielipiteet kohtaa kyllä niin täysin. Näitä vastauksia oli kiva ja mielenkiintosta lukea, oot niin positiivinen ja symppis – noin ilosesta asenteesta sais moni ottaa mallia. Jään oottelemaan näitä lisää :)

 • Avatar
  Kata
  Posted at 22:36h, 13 heinäkuu Vastaa

  Kiva saada tän avulla tietää susta enempi kaikkea perusjuttua ym:)

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 22:36h, 13 heinäkuu Vastaa

  Sä vastasit niin ihanasti ja yksityiskohtaisesti jokaiseen kysymykseen ♥. Näitä oli kiva lukea :)). Vaikutat niin ihanalta ja positiiviseltä ihmiseltä! ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:44h, 13 heinäkuu Vastaa

  Hauska tietää netissä nähtyjen ihmisten pituuksia, luulin suaki paljo pidemmäksi!!:-D Ite oon 164cm ja tunnen itteni lyhyeks. :D Ajattelin että sää oisit 175cm tai vastaavaa haha. :D Oli mielenkiintosa lukea näitä, vaikken jaksanut kaikkea lukea ku en sillai vakituisesti lue ees tätä blogia, vielä ainakaan :)

 • Avatar
  Inka sieni
  Posted at 23:11h, 13 heinäkuu Vastaa

  Mielenkiintosia vastauksia ja nää jaksaa oikeesti lukea! Yleensä ko jotkut vastaa kysymyksiin teksillä ei millää jaksais lukea pitkiä stooreja mut nää jaksaa kyllä lukasta iha mielenkiinnonkin kanssa ♥ kiva kans tietää susta uusia juttuja! :–) Seuraavaa osaa odotellessa!

 • Avatar
  Vera
  Posted at 23:36h, 13 heinäkuu Vastaa

  Ihana postaus! Odotan jo seuraavaa osaa! ♡

  http://pinjavera.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:41h, 13 heinäkuu Vastaa

  moikka saija! olisi kiva jos tekisit postauksen sun tatuoinneista ja lävistyksistä!? vastaathan mahd. pian toteutatko tämän postauksen!:3 odotan jo innolla!♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:47h, 13 heinäkuu Vastaa

  ihana tää postaus :) ensimmäinen sellainen Q&A; minkä jaksoin lukea kokonaan mitään skippaamatta! videot ovat hieman tylsäksi käyneitä, koska jos on joku tiedetty kysymys niin ei voi skipata. :/ mutta tässä voi skipata kätevästi! huippu hyvii vastauksia sulla :) ♡ jatka samaan malliin tän blogin suhteen! ja ihailtavaa on ettet esim kerro tänne tarkemmin missä sinä ja tatu olette töissä.. luultavasti se loisi vain huonoa katsetta työnantajilta. monet bloggaajat jälki käteen ovat katuneet sitä, että ovat julkaisseet liian henkilökohtaisia asioita blogiinsa. joten piä sä sun yksityisyytesi :) ♡

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 23:53h, 13 heinäkuu Vastaa

  Tosi kiva! Tykkäsin, ja on kiva ku vastaat aina niin ilosesti! Oon aika samanlainen, jos joku asia ärsyttää, rupeen siivoomaan ;-)

 • Avatar
  Kaisa Siitonen
  Posted at 00:10h, 14 heinäkuu Vastaa

  Tosi kivoja tälläset postaukset! On aina kiva lukea, että löytyykö samoja juttuja ja muutenkin kiva saada tietää erilaisia asioita ihmisistä! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:18h, 14 heinäkuu Vastaa

  Tosi kiva tää postaus, seuraavaa kysymyspostausta odotellessa! :)

 • Avatar
  Josefiina
  Posted at 00:22h, 14 heinäkuu Vastaa

  Vastasit tosi kivasti, oli kiva lukea :) Ootan jo innolla tokaa osaa! :D

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 00:32h, 14 heinäkuu Vastaa

  On aina tosi hauskaa lukea tälläsiä postauksia, koska saa sellasen ihan selkeen ajatuksen bloggaajista ja että millasia ne on, esim. tätäkin oli kivaa lukea, sillä sain tietää susta monia uusia asioita, niin se jotenkin helpottaa lukemaan sitten niitä tulevia postauksia, kun tietää mitkä ovat bloggaajan kiinnostuksen kohteet yms. :-) Haluunkin jo päästä lukemaan niitä blogiin ja kauneuteen liittyviä vastauksia!❤️

 • Avatar
  Rezguu
  Posted at 00:39h, 14 heinäkuu Vastaa

  Tosi kiva tällainen postaus! :) Oon yhdeksännelle luokalle menevä jalasjärveläinen ja mun pitäiskin tietää alle puolen vuoden päästä, minne meen opiskelemaan. Mulla ei aluks ollut mitään hajua minne menisin, joten ajattelin vaan, että ´pakko mennä lukioon´, mutta sitten mun vanhemmat ehdottikin tuota Seinäjoen kauppista. Haluaisin tehdä kaksoistutkinnon, mutta toisaalta pelottaa vähän mennä sellaiseen kouluun, josta ei ketään tunne entuudestaan. Nyt mulla onkin valinnanvaikeus, että meenkö Jalasjärven lukioon vai Seinäjoelle kauppikseen… :D Sori, tällänen romaani, mutta oli kiva kuulla, että sä viihdyit siellä! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:49h, 14 heinäkuu Vastaa

  Niin mahtava kuulla, että tykkäsit tästä ja että sait tietoon enemmän asioita :)! Näitä postauksia on mun mielestä niin kiva toteutalla :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:11h, 14 heinäkuu Vastaa

  Voi vitsit miten ihana kuulla, että tykkäsit mun vastauksista :)! ♥ Oot niin ihana piristäjä ja tuun aina iloiseksi sun ihanista sanoista :) Kiitos älyttömän paljon ihanaihana Jutta ♥ :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:12h, 14 heinäkuu Vastaa

  Ei vitsit miten huippua kuulla, että postaus oli mieluinen :)! Aww aivan ihanasti sanottu <3 Kiitos sulle tuhannesti ja tosi kiva, että positiivisuus välittyy myös sinne ruudun toiselle puolelle :) Kiitos vielä kerran hurjan paljon <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:18h, 14 heinäkuu Vastaa

  Eikä miten ihana saada tälläistä palautetta!! :) Aivan ihanasti sanottu :) Sait mut hymyilemään tällä kommentilla ja mä täällä hymy huulessa kirjoittelen sulle tätä vastausta :)! Tosi kiva, että jaksat kommentoida niin usein mulle ja piristää mun päivää :) Arvostan sitä paljon! :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:21h, 14 heinäkuu Vastaa

  Oikeesti!! :D Eikä :-D Haha joo oon aika lyhyt ja tosi moni muukin on sanonut, että näytän blogin kuvissa paljon pidemmältä :D Mutta sitä pituutta on niin hankala arvioida kuvista :) Kiva, että päätit tulla kommentoimaan vaikka et vakituisesti tätä blogia vielä lue :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:33h, 14 heinäkuu Vastaa

  Tosi kiva, että jaksoit lukea nämä vastaukset! :) Pelkäsin vähän, että näistä tulee liian pitkiä niin jaoin nämä moneen eri osaan niin ei käy liian tylsäksi :)! Niin ihanasti sanottu :)! Kiitos sulle piristyksestä ja ihana kuulla, että odotat jo seuraavaa osaa ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 01:34h, 14 heinäkuu Vastaa

  Kiitos tuhannesti Vera! :) Ja niin mahtava kuulla, että odotat jo seuraavaa osaa :) Näitä postauksia on niin kiva toteutella :) <3

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 09:10h, 14 heinäkuu Vastaa

  Kerrankin kysymyspostaus, jonka jaksoin lukea alusta loppuun! Ja vähän harmittikin, kun vastaukset loppuivat niin nopeasti :D innolla odotan seuraavaa osaa! (: ja totta, olet ihanan positiivinen luonteeltasi!♡

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:15h, 14 heinäkuu Vastaa

  Itse asiassa oon tehnyt postauksen mun tatuoinneista :) Se löytyy blogin reunassa olevasta Tattoos-tagista klikkaamalla :) ♥ Ja mulla on enää yksi lävistys – napakoru niin siitä en mitään postausta ihan saa aikaan :) Mutta käy ihmeessä lukemassa nuo postaukset, jotka löytyy tuolta :) ♥!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:22h, 14 heinäkuu Vastaa

  Tää ei liity tähän postaukseen, mutta haluisin kysyä sulta pari kysymystä blogiin liittyen!
  Ensinnäkin oot ainoa suosittu bloggaaja, joka vastaa jokaiseen kommenttiin, se on tosi ihanaa<3
  Eli sitten: kuinka nopeasti sulle alkoi tulla lukijoita, menikö esim. vuosi, kaks vuotta, että sait tälläsen lukijamäärän? :)
  Tuliko ne sillein yksi kerrallaan esim. alussa ja kun pääsit jonkun "rajan" ohi, niin alkoi tulla kymmeniä kerralla?
  Miten sait sun blogin näin suosituksi, vaikka lifestyle blogeja tulee kuin sieniä sateella? :D
  Mitä mieltä oot Indiedays -blogeista? mua harmittaa, kun kaikki keitä seurasin niistä on mennyt huononpaan suuntaan :/ tulee sellanen väkisin tehty -fiilis aina postausten jälkeen.. mun mielestä se on ärsyttävää, kun bloggaamisesta tulee työ, niin se otetaan kauhean virallisesti ja kaikki postaukset on ns. täydellisiä! Tiiätkö mitä tarkotan :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:53h, 14 heinäkuu Vastaa

  Kiva tää postau, mä ootan jo nyt joulua!! :D vaikka kesäkin on niin ihanaa aikaa mut joulussa on niin ihana tunnelma, pimeys , kynttilät… Niin täydellistä!! Vuosi vois olla sellane 6kk josta 4kk kesää ja 2kk talvee niin tulis aina talven jälkeen kesä nopee xdxd

 • Avatar
  Natalia
  Posted at 10:14h, 14 heinäkuu Vastaa

  Tykkäsin paljon lukea tätä, oli myös mielenkiintosia kysymyksiä! :) oisin myös vastannut ite tosi moneen kohtaan hyvin samallalailla!!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:24h, 14 heinäkuu Vastaa

  Moi! Voitko tehdä postauksen sun tatuoinneista, ois kiva tietää mimmosia ne on ja niiden tarkotukset:)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 15:25h, 14 heinäkuu Vastaa

  oii, ihana postaus ♥ innolla luin tämän alusta loppuun ja välissä olleet kollaasit oli nättejä :–) hihii, odotankin jo seuraavaa ♥

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 18:07h, 14 heinäkuu Vastaa

  tää on niitä harvoja vastauspostauksia, kun jaksan lukea kaikki vastaukset ♥ sun kirjotustyyli on näissä semmonen lyhyt ja ytimekäs, josta mä tykkään ♥ laitoin tonne you can ask me everything postaukseen muutaman kysymyksen, toivottavasti ne ehtii vielä mukaan seuraaviin vastauspostauksiin :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:21h, 14 heinäkuu Vastaa

  Niin kiva kuulla, että tälläinen postaus oli mieleinen :)! Oi vitsit vähän kiva :) Ää niin ihanasti sanottu! :) Voi eikä miten iloiseksi teit mut tällä kommentilla :) Kiitos hirmu paljon ♥ :) Joo mä haluan pitää ne asiat poissa täältä blogista ja suurin syy on juuri se, etten halua kertoa täällä liian henkilökohtaisia asioita :)! Enkä halua tulla katumaan jälkikäteen jotain mitä oon täällä sanonut :s Mutta näin on hyvä!! :) Kiitos sulle vielä kerran kivasta kommentista:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:22h, 14 heinäkuu Vastaa

  Oo kiitos tuhannesti Eveliina!! :) Voi eikä miten ihanasti sanottu

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:24h, 14 heinäkuu Vastaa

  Kiitos tuhannesti Kaisa ja niin huippua kuulla, että tykkäsit tästä postauksesta :)! Ja munkin mielestä nämä on niin kivoja postauksia, kun saa tietää joitain asioita, joita ei ennemmin oo tiennyt ja mielikuva bloggaajasta selventyy ehkä vielä paremmin näiden postauksien kautta! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:26h, 14 heinäkuu Vastaa

  Ihanaa kuulla, että pidit postauksesta! (: Ja niin mukava huomata, että seuraavaa osaa jo odotellaan :) Se tulee varmaan ihan lähiaikoina :p<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:27h, 14 heinäkuu Vastaa

  Ää kiitos hurjan paljon ihana Josefiina!! (: Niin kiva kuulla, että pidit ja että seuraavaa osaa jo odotellaan :) Voisin tehdä ihan lähiaikoina! ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:39h, 14 heinäkuu Vastaa

  Veit ihan sanat mun suusta! :) Mä ajattelen nimittäin ihan samoin näistä postauksista ja näistä saa oikeasti paljon lisää tietoa :)! Tosi kiva, että tykkäsit lukea tätä :) Ja niin ihana kuulla, että odotat jo seuraavaa osaa :) Mäki odotan jo innolla, että pääsen postailemaan sen teille :) ♥!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:49h, 14 heinäkuu Vastaa

  Niin ihana kuulla, että tykkäsit tästä postauksesta! :) Mä suosittelen sulle lämpimästi Seinäjoen kauppista ja kaksoistutkinto kuulostaa tosi hyvältä :) Siellä myös tutustutaan tosi hyvin luokkakavereihin ja mennään erilaisiin tutustumispäiviin niin tuut varmasti löytämään sieltä paljon uusia kavereita :)! Ja mä tykkäsin ainakin tosi paljon siitä opiskelurytmistä ja sen ohella on varmaan aika helppo suorittaa myös lukio :) Mutta kummatkin on varmasti hyviä vaihtoehtoja ja paljon sulle tsemppiä valinnan tekemiseen :) <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 18:50h, 14 heinäkuu Vastaa

  Aww miten ihana oot! :D Ja tosi kiva, että tuntui vastausten loppuvan kesken, koska pelkäsin jo että tämä on liian pitkä :) Mutta onneksi ei ollut ja ihana kuulla, että odotat jo seuraavaa postausta :)! Hih kiitos hirmuisesti Emmi ♥ :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:00h, 14 heinäkuu Vastaa

  Ihana postaus, kiva nähdä vastaukset ainakin itse lähettämiin kysymyksiin! :) alkuvuodesta esittelit niitä meikkisiveltimiä sammydressiltä, ja haluaisin tietää kaikkia omia kokemuksiasi kyseisestä nettikaupasta jos osaat vastata! (Esim toimituskulut, -aika, ja oma mielipiteesi!) kiitos jo etukäteen vastauksesta :) vaikuttaa tosi kivalta kaupalta!

 • Avatar
  Henna
  Posted at 21:53h, 14 heinäkuu Vastaa

  Mistä tuo bannerissakin oleva tarjotin on peräisin? :) Yhdellä kaverillakin on mutta se on kirpputorilta ja murrr sekään ei tiennyt mistä alunperin! x(

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:03h, 14 heinäkuu Vastaa

  En oo aikasemmin kommentoinu sun blogia, vaikka on tehny monesti mieli. Sun tyyli blogata on uskomaton! Varsinkin kun vastaat kaikille kommentoijille ihanasti, vaikka he sanois mitä! Oot ehottomasti mun suosikkibloggaaja, ja postausten lukeminen saa hyvälle mielelle. :) Toivon, et jatkat samaan malliin ja pitkään!♡ -Sanna

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:37h, 14 heinäkuu Vastaa

  hirveästi sulla anonyymi lukijoitakin ilmi selvästi! että hengessä ollaan monet mukana vaikka lukijalistalla meitä ei näykkään :) ♡ ihanaa loppu kesää sulle! toivottavasti säät suosii vielä meitä vaalea ihoisempiakin saamaan talven valkoiseen väriin hieman ruskeaa sävyä:'D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:47h, 14 heinäkuu Vastaa

  Oi vähän kiva, että päätit laittaa kysymyksiä mulle tähän :)! Aww niin ihanasti sanottu! :) Kiitos älyttömästi <3 Mun mielestä kommentteihin vastaaminen on niin kivaa ja tässä saa kontaktia lukijoihin :)! Mä oon blogannut vähän alle kaksi vuotta, mutta lukijoita alkoi tulla noin 8 kuukauden bloggauksen jälkeen ja sitten, kun 500 lukijan raja ylittyi niin se alkoi nousta tiuhaan tahtia :) Eli se oli sellainen "raja" :) En oikeastaan tiedä :-D Oon joskus miettinyt tuota itsekkin, mutta luulen että aktiivinen postaustahti ja kommentteihin vastaaminen on ollut isossa roolissa tätä :)! Mä seuraan joitakin Indiedaysin bloggaajia satunnaisesti :) Ja tosi harmi, ettet tykkää niistä enää :s Munkin muutaman suosikki bloggaajan kohdalla on joskus käynyt niin, että laatu huonontuu vuosien myötä :/ Se on ikävää lukijoiden kannalta :( Mutta toivottavasti alat taas tykkäämään niistä tai löydät uutta hyvää luettavaa! :) Ja kiitos sulle paljon näistä kivoista kysymyksistä <3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:49h, 14 heinäkuu Vastaa

  Odotatko! "Huh" etten oo ainut!! :-D Joulu on niin parasta aikaa<3 Joo tuollainen vuosi olisi ihan täydellinen! :) Kesän jälkeen jouluun odotukset ja joulun jälkeen kesään ;)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:53h, 14 heinäkuu Vastaa

  Niin ihana kuulla, että tykkäsit tästä postauksesta! :) Munkin mielestä nuo kysymykset oli ihanan erilaisia ja mielenkiintoisia :) Voi vitsit vähän kiva :) Ollaan sitten aika samanlaisia! :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:56h, 14 heinäkuu Vastaa

  Oon jo tehnyt :) Henkilökohtaisia tarkoituksia en halua tarkemmin kertoa, mutta postauksia niistä löytyy blogin reunassa olevasta Tattoos-tagista klikkaamalla! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:57h, 14 heinäkuu Vastaa

  Ää voi ei ihana Emma!!:)♥ Kiitos älyttömän paljon ja niin mukava kuulla, että odotat jo seuraavaa osaa :) ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:58h, 14 heinäkuu Vastaa

  Tälläistä palautetta on aivan ihana saada!! :) Kiitos sulle hirmu paljon Nelli! ♥ Ja näinkin sun kysymykset ja yritän laittaa niistä mahdollisimman monta seuraaviin vastauspostauksiin :) Kiitos sulle ihanasta kommentista ♥! :)

 • Avatar
  Rezguu
  Posted at 23:03h, 14 heinäkuu Vastaa

  Voi kiitti! ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:01h, 15 heinäkuu Vastaa

  Kiitos tuhannesti!! :) Mulla on pelkkää hyvää sanottavana kyseisestä nettikaupasta :) Aluksi ajattelin, että kauankohan tuotteiden kestää tulla, mutta ne tulikin jo parissa viikossa ilmaisilla postikuluilla :) Jos haluaa nopeamman toimituksen niin se maksaa vaan muutaman euron :)! Tykkäsin muutenkin paljon siveltimien laadusta eikä niistä oo yhtään lähtenyt irtoamaan "karvoja" :) Suosittelen kyllä lämpimästi kyseistä kauppaa ja siellä on vielä niin halvat hinnat :p<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:01h, 15 heinäkuu Vastaa

  Se on Ikeasta! :) Aa voi eikä :s Kiva, että päätit tulla kysymään multa :)! Autan mielelläni! :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:07h, 15 heinäkuu Vastaa

  Voi eikä miten kiva, että tulit nyt kommetoimaan! :) Arvostan sitä suuresti <3 Ja tämä sun kommentti sai mut niin iloiseksi :) Tälläistä palautetta on aina niin mukava kuulla ja inspiraatio tätä blogia kohtaan vaan nousee, kun siellä ruudun toisella puolella on noin ihania lukijoita :) Kiitoskiitos vielä kerran, oon ihan sanaton! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:08h, 15 heinäkuu Vastaa

  Niin ihana kuulla, että myös teitä löytyy niin paljon!! :) Ja kiitos paljon <3 Sekä samoin myös sulle ihanaa kesän jatkoa :)! Niinpä :) Toivotaan, että aurinkoiset säät jatkuu pitkälle syksyyn! ;-))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:09h, 15 heinäkuu Vastaa

  :) ♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:44h, 15 heinäkuu Vastaa

  Tää oli tosi kiva postaus ko tuntuu et oppii vähä ihmisestä jonka blogia seurailee! :)
  Mäki jäin tässä reilut viikko sitten inttileskeksi, nii haluisin kysyy et miten sulla meni tuo aika? Tää alku on mulle aika raskasta mut onneks kohta alkaa opiskelut nii onpahan jotakin tekemistä :D Kauanko Tatu muuten oli armeijassa?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:53h, 17 heinäkuu Vastaa

  Mistä toi kukkakuvioinen peplumpaita on ostettu, mikä roikkuu tos hengarissa?? se näyttää ihanalle :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:24h, 18 heinäkuu Vastaa

  Niin ihana kuulla, että opit tästä jotain uutta! :) Kiitos sulle älyttömästi :) Hei mä tein itse asiassa tästä aiheesta postauksen pari päivää sitten, joten jos et oo vielä käynyt lukemassa sitä niin kannattaa käydä nyt :) Tatu oli puoli vuotta :) Pelkäsin aina, että se jää vuodeksi, mutta onneksi kävi näin! :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:27h, 18 heinäkuu Vastaa

  Eikö ookkin aivan ihana! <3 Se on ostettu Ginasta :)!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:45h, 18 heinäkuu Vastaa

  On todella ihana!! <3 onks toi sulla ollu jossain postauksessa päällä? jos ei niin voisitko tehä sellasen asu postauksen? :) ja millon toi on ostettu että onkohan noita enää :D tykkään nii paljon tollasista paidoista, mut en löydä mistään:/

Post A Comment