Summer moments

Pari postausta sitten mainitsinkin, että mulla on tällä hetkellä inspiraatiota tämän blogin suhteen vähän liiankin paljon :-D Moniamonia postausideoita, kuvausaiheita sekä teidän toivepostauksia! Mutta niiden välissä tykkään kertoa mun perus arjesta ja tekemisistä, joten vuorossa olisi puhelimen kuvia sekä muutamia Instagramissa julkaistuja räpsyjä

Instagramissa mun tekemisiä voi muuten seurailla nimimerkillä @saijis

PicMonkey Collage2
1. Käytiin pari päivää sitten Iriksen kanssa Arnoldsissa testaamassa paljon kehuttu Croniz! Otettiin yksi puoliksi ja isot kupit Vaniljalattea. Tuo oli juuri sellainen, jota syö ehkä sen puolet… Mutta kivaa vaihtelua perus donitseille, käykää ihmeessä maistamassa! 2. Muutama julkaisematon kuva vielä juhannukselta. Tuo asu sekä kuvan tausta sopi yllättävän hyvin yhteen. 3. Heinäkuu – mun ehdoton suosikki kuukausi! Tällä kuulla aio tehdä paljon kaikkea kivaa, nähdä kavereita sekä nauttia vaan kesästä! 4. Tässä oli menossa ostospostauksen kuvaaminen, joka sitten jäi kesken. Mutta kuvailen sen lähiaikoina loppuun :)

9889_n

5. Meille tuli Tatun kanssa kolme vuotta seurustelua täyteen 28.6  Ei silloin heti ehditty sitä juhlia vaan juhlittiin sitä viime viikolla, kun kummallekkin sattui vapaa ilta! Käytiin Amarillossa syömässä ja illalla suunnattiin vielä leffaan katsomaan uusin Transformers. Otettiin juhlapäivän kunniaksi jälkkäriksi jäinen Cherrita – namm!

PicMonkey Collage1
6. Vapaapäivä, rauhallinen aamu, iPadiltä muutama jakso Pretty Little Liarssia ja aamupalaksi teetä + tuoreita kirsikoita. Muuta ei tarvita arjen keskellä! 7. Tämä kuva on otettu noin viikko sitten Vero Modan sovituskopista, kun kokeilin harmaata hapsumekkoa. Joka muistuttaa vähän Pocahontasta :-D 8. Michael Korsin perhe kasvoi viime viikolla uudella jäsenellä! Kuinka moni arvaa mitä paketista mahtoi paljastua? Ajattelin postailla tästä varmaan seuraavaksi 9. Oon ihan koukussa näihin Macarons-leivoksiin! Oonkin ajatellut tämän kesän aikana opetella tekemään niitä itse, joten jos teillä jollakin on tiedossa joku hyvä ohje niin saa vinkata tänne päin!

361516141_n

10. Niin herkullinen lankkupizza! En oikein koskaan tilaa tai syö missään paikassa pizzaa, mutta tälläine salaatimpi vaihtoehto on juuri täydellinen mun makuun ♥ 

PicMonkey Collage3
11. Voisiko joku toimittaa mulle kotiin tälläisen kärryllisen tuoreita mansikoita??  12. Aurinkoinen aamu lähti käyntiin mansikka-banaanismoothiella! Yhtä hyvä kiireisen aamun pelastaja, kun kuppi kuumaa kahvia mukaan. 13. Vielä on pari päivää aikaa käydä osallistumassa Bangerheadin 100€:n arvoisen lahjakortin arvontaan! Jos et oo käynyt vielä osallistumassa niin sinne pääset täältä14. Meillä on tänne Seinäjoelle ilmestynyt melkein jokaiseen isompaan kauppaan omat salaattibaarit! Kippo täyteen salaattisekoituksia, lisukkeita, lihaa, kanaa tai ihan mitä vaan itse haluat. Mä ainakin innostuin tuon ”baarin” kohdalla niin, että mun kiposta löytyi vähän kaikkea eri maistettavaa :-D

10521904_102z

15. Lupailinkin teille kuvaa uudesta kukkapannasta hiuksissa ja tässä tulee! Se on toiminut mulla jo kolmen erilaisen asun piristyksenä Ihanan kesäinen ja huoleton!


PicMonkey Collage4
16. Mä sorruin näihin terveyssandaaleihin :-D En tykkää oikein mistään niiden mallista, mutta näissä oli jotain kiehtovaa! Tuo leopardikuosi sopii noihin hyvin ja sellainen paha ”työkenkä”-fiilis jää pois. Yllätyin positiivisesti siitä, miten hyvät nämä on jalassa! Niin tukevat ja voisin kuvitella käveleväni noilla monien kilometrien matkoja. Mitäs mieltä te ootte kyseisistä kengistä? 17. Söin Amarillossa ensimmäisen kerran Pulled Porkkia ja siitä on tullut kivaa vaihtelua mun joka kertaisiin perus kana-annoksiin…  18. Tämä kuva on otettu myös juhannuksena Power Parkista. Sateisena päivänä takki päällä ja välipalaksi syötiin kuumia popcorneja. 19. En malttanut vieläkään polttaa Voluspan uutta kynttilää, mutta oon tajunnut että se on alkanut tuoksua olohuoneessa ilman polttamistakin. Ja nyt se toimii yhtä aikaa koristeena sekä raikastimena!

3o339

20. Mulle on tullut viime aikoina sellainen tapa, että ostan puhtaaseen kotiin tuoreita kukkia! Vähän niin, kun palkintona ahkerasta siivoamisesta ja kiiltävästä kodista. Ehkä vähän hassu tapa, mutta motivoi vielä enemmän siivoamaan!

Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta?


76 Comments
 • Avatar
  Janette Hänninen
  Posted at 13:31h, 07 heinäkuu Vastaa

  Tälläset postaukset on kivoja! :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:43h, 07 heinäkuu Vastaa

  Niin kiva kuulla, että nämä on mieluisia postauksia :)! Mäki tykkään tosi paljon, kun näistä näkee viime aikaisia tekemisiä ja kuulumisia!:)

 • Avatar
  Pinja Rosa
  Posted at 13:49h, 07 heinäkuu Vastaa

  Mun blogissa on hyvä täyte ohje noille macaronsseille :)

  http://pinjan-siemenia.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:51h, 07 heinäkuu Vastaa

  Mä niin tykkään tällaisista postauksista :)! Kuvia on niin kiva katsoa ja kuvatekstit on kivoja!:)

 • Avatar
  Emzi
  Posted at 13:51h, 07 heinäkuu Vastaa

  Tosi kivoja kuvia :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:53h, 07 heinäkuu Vastaa

  Oo pakko käydä heti katsomassa <3 Kiitos vinkistä! :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:54h, 07 heinäkuu Vastaa

  Ihana kuulla, että tykkäät näistä !(: Näiden postausten toteuttaminen on niin kivaa, että mielelläni teen näitä :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 13:55h, 07 heinäkuu Vastaa

  Kiitos kovasti! :) Kiva, että pidit :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:00h, 07 heinäkuu Vastaa

  Tosi kiva postaus! <3 :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:08h, 07 heinäkuu Vastaa

  Mistä tommosia siistejä lankkupizzoja saa :o

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 14:08h, 07 heinäkuu Vastaa

  Oo kiitos hurjan paljon:)! <3

 • Avatar
  Sofia S.
  Posted at 14:16h, 07 heinäkuu Vastaa

  Kinuskikissan sivuilla on tosi herkullinen ohje macaronseihin, niitä on monet kerrat kotiin tehty ja nopeasti ne häviävätkin :D Tosi ihana postaus, näitä on mukava katsella :)

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 14:28h, 07 heinäkuu Vastaa

  Oi tää oli superkiva postaus ja on tosi kiva, että teet näitä postauksia useesti, niin saa aina jotain piristävää lukemista kesälle!❤️ Ja jos haluut kokeilla joskus noiden macaronsien leipomista, niin se on sitten aika vaikeeta, oon itse kokeillut niiden leipomista ja harvalla ne onnistuu ekaa kertaa, mutta niitä on kyllä kivaa leipoa, saa kokemusta vähän erilaisistakin leivonnaisista, haha. :-D

 • Avatar
  Kaisa Siitonen
  Posted at 14:51h, 07 heinäkuu Vastaa

  Kiva postaus ja kivoja kuvia! Tosi kivat noi terveyssandaalit tolla kuosilla! Yllättävän kivat vaikka muuten noi kengät ei kyllä mun makuun olekkaan :D Ja ihana toi kukkapantakin! <3 Heinäkuu on munkin suosikki, koska yleensä täällä Suomessa silloin alkaa olla lämmin ja pääsee kesän makuun :) Kerran tein macaroneja ja voin sanoa, että täytettä tuli ainakin meille niin paljon, että yli puolet jäi käyttämättä, vaikka ohjeen sanoma määrä sitä tehtiin. :/ Mutta juu, kiva postaus jälleen!

 • Avatar
  Henna
  Posted at 15:26h, 07 heinäkuu Vastaa

  Kiva postaus! :-) Mistä nuo ekan kollaasin shortsit on peräisin?(:

 • Avatar
  rebekka
  Posted at 17:12h, 07 heinäkuu Vastaa

  Missä kaupoissa Seinäjoella on noita salaattibaareja?:)

 • Avatar
  Elisabeth
  Posted at 17:30h, 07 heinäkuu Vastaa

  Saija mä niin rakastan sun blogia! Aluksi en oikeen tiennyt onko tää blogi sellanen jota jaksaisin lukea, mutta nyt oon lukenu sun postauksia jo moneen kertaan. :-) Ihanan inspiroiva ja innoittava! Oispa mullakin noin suuri inspiraatio blogia kohtaan ja osaisinpa mäkin pitää yllä tälläistä näin ihanaa. :) Ei muutakun jatka samaan malliin!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:04h, 07 heinäkuu Vastaa

  nää on just huippuja postauksia! :)

 • Avatar
  Annika J
  Posted at 18:50h, 07 heinäkuu Vastaa

  Tosi kiva postaus, tykkäsin ! :-) Mä en erityisemmin noista terveyssandaaleista tykkää, mutta täytyy kyllä sanoa että noi leopardikuvioiset on oikeestaan aika kivan näköiset ! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:56h, 07 heinäkuu Vastaa

  Hyvän mielen blogi!:))

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:57h, 07 heinäkuu Vastaa

  Nää on ihan parhaita nää insta-postaukset ! :-) Ja ei hitto sä oot oikeesti yks kauneimmista ihmisistä ketä tiedän! Toi kuva missä sulla on toi kukkapanta, wau! <3

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 20:32h, 07 heinäkuu Vastaa

  Mäkin haluisin opetella tekeen macaronseja itse :-) En oo päässy noita vielä eläessäni maistamaan, vaikka kehuja oon kuullu paljon. :P

 • Avatar
  Aada
  Posted at 20:36h, 07 heinäkuu Vastaa

  Tosi ihana postaus :3

  Oikeesti mää niin rakastan sun blogia, kuvia ja kaikkea siinä ! Näitä sun tekstejäs jaksais lukea loputtomiin. Vastaat kommenttehin niin ihanasti aina, oikeesti piristää päivää, kuten myös sun tekstit. Vaikutat itsekkin ihan älyttömän mukavalta ja ihanalta ihmiseltä ! :)
  Tää oli ehkä vaan kehu muiden joukossa, mutta mää oikeesti myöskin tarkotin tätä !

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:36h, 07 heinäkuu Vastaa

  Hei sori ku kysyn ehkä vähä hassua kysymystä, mutta silloin kun kävitte jyskistä ostamassa sen valkosen tv-tason, niin tarvittitteko siihen peräkärryä tms. että saitte sen kiikutettua kotiin? :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:38h, 07 heinäkuu Vastaa

  Ihana postaus!!♡
  mistä ostit kukkapannan ja paljonko se maksoi?:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:27h, 07 heinäkuu Vastaa

  Voieii suoraansanoen järkyttävät noi sandaalit :D muuten kiva postaus ja ihania kuvia!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:55h, 07 heinäkuu Vastaa

  Kotipizzasta :) Kannattaa ehdottomasti käydä maistamssa! ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:56h, 07 heinäkuu Vastaa

  Oi kiitos sulle Sofia vinkistä :) Täytyy käydä katsomassa sieltä :)! Ne on niin älyttömän hyviä ja olisi kiva osata tehdä itse :) Kiitos hirmuisesti :) Ihana kuulla, että tykkäät näistä<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:07h, 07 heinäkuu Vastaa

  Eikä miten ihana kuulla, että tykkäsit tästä postauksista :)! Aivan ihanasti sanottu, kiitos sulle hirmuisesti Eerika :) Tykkään ja arvostan paljon, että jaksat kommentoida mulle niin usein :) Nämä sun kommentit piristää aina niin paljon! ♥ Totta :D Oon kans kuullut, että harvoin onnistuu ensimmäisellä tai toisellakaan kerralla :/ Mutta jos mulla on vielä kärsivällisyyttä niin sitten niin kauan, että niiden tekeminen onnistuu :) Joo kokemusta rikkaampana ainakin jos ei muuta! ;-)

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 22:27h, 07 heinäkuu Vastaa

  Nää kuvat ovat jotain niin ihanaa♥ Täydellisiä kesäjuttuja – värejä, kukkapanta, ruokaa♥ Nää tällaiset postaukset ovat niib kivoja :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:34h, 07 heinäkuu Vastaa

  Vaikka oonkin noita kuvia instagramissa nähnyt nii silti ei yhtää tullut sellanen olo että en jaksa lukea tätä loppuun sillä nää kuvat on aivan ihanan raikkaita!<3 ja täytyy vielä sanoa että olet iha älyttömän kaunis!!:)) kukat tuo kyllä sellasta ihanaa piristystä kotiin ja ne näyttää ihan super kivoilta:) -jenna

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:36h, 07 heinäkuu Vastaa

  Kiitos hirmu paljon Kaisa!! :) Ihana illan piristys kommentti <3 Munkin mielestä nuo kengät on yllättävän kivat :) Mä en tykkää ollenkaan muista, mutta nuo kolahti heti :p Heinäkuu on niin paras kuukausi :) Kesä on alkanut kunnolla, on lämmintä, pääsee uimaan lämpimämpään veteen ja muutenkin kaikki on heinäkuussa vaan parempaa! <3 :) Aijaa :o Täytyy muistaa tuo :) Kiitos paljon tästä vinkistä, siitä oli apua! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:36h, 07 heinäkuu Vastaa

  Oo voi kiitos paljon Henna :)) Tilasin ne H&M;:ltä! :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:39h, 07 heinäkuu Vastaa

  Oon nähnyt ainakin Cittareissa, Prismassa ja K-marketissa :)! Voi olla myös S-marketeissakin! (:

 • Avatar
  mimmi
  Posted at 23:01h, 07 heinäkuu Vastaa

  Oi noi salaattibaarit täällä seinäjoella on kyllä ihan parhautta !
  ihana postaus taas kerran kera täydellisten kuvien :3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:22h, 07 heinäkuu Vastaa

  ÄÄ voi eikä! Ihanaihana sinä! :) Et tiedäkkään miten iloiseksi tulin tästä sun kommentista :) Kun luin tätä niin huomasin hetken päästä hymyileväni :) Aww kiitos tuhannesti näistä sanoista :)! Vitsit miten paljon näistä kommenteista saa lisää inspiraatiota ja tulee tosi iloinen olo :) Arvostan sitä, että jaksat kommentoida usein :) Kiitos sulle vielä kerran ihana<3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:23h, 07 heinäkuu Vastaa

  Wau tosi kiva huomata, että nämä postaukset miellyttää!! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:24h, 07 heinäkuu Vastaa

  Kiitos tuhannesti ihana Annika:) Tosi kiva, että tykkäsit tästä =) Mä oon kans samaa mieltä sun kanssa :) En oikein tykkää niistä, mutta nämä leopardiset on kyllä aivan ihanat <3 :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:27h, 07 heinäkuu Vastaa

  Aww jotenkin tosi ihanasti sanottu :) Kiitos kovasti ihanasta piristyksestä ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:33h, 07 heinäkuu Vastaa

  Tosi kiva kuulla, että tykkäät näistä postauksista :)! Näitä on myös todella kiva toteutella ja kerätä kuvia yhteen kollaasiksi :) Ää höpö höpö! Mutta kiitos älyttömästi :) Niin ihanasti sanottu <3!! :)

 • Avatar
  Anette
  Posted at 23:34h, 07 heinäkuu Vastaa

  Eikä! Mä kattelin myös noita terveyssandaaleita Nellyltä, mutta jostain syystä jätin ne tilaamatta. Nyt on kuitenkin ehkä jopa pakko klikkailla ne itellekin ;-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:37h, 07 heinäkuu Vastaa

  Olisi niin siistiä osata tehdä itse :)! Varmaan tarjoilisin jokaisissa mahdollisissa juhlissa ;-D Voi kannattaa joskus ostaa pakastealtaalta noita Pirkan omia :) Ne on tosi hyviä ja mun suosikki niistä on vaniljan maku :p<3

 • Avatar
  Emilia Pennanen
  Posted at 23:37h, 07 heinäkuu Vastaa

  Tosi kiva postaus :) ja onnea 3 vuotis päivälle näin myöhässä :D ja ite kanssa suosittelen tota kinuskikissan ohjetta macaronsseille, kerran oon tehny :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:53h, 07 heinäkuu Vastaa

  Kiitos hurjan paljon:)! Ei vitsit miten ihanasti sanottu! Oon ihan sanaton<3 Niin mukava kuulla tälläistä palautetta ja näistä saa niin paljon uutta inspiraatiota tätä blogia kohtaan, kun siellä ruudun toisella puolella on noin ihania lukijoita :)! Tosi kiva, että päätit tulla kommentoimaan :) Kiitos vielä kerran tästä huippu kivasta kommentista :) <3!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:54h, 07 heinäkuu Vastaa

  Ei haittaa :) Hauska vastailla tälläiseen kysymykseen :D! Eli ei tarvittu:) Mentiin normaalin kokoisella henkilöautolla ja kaadettiin takaa yksi penkki. Sitten laitettiin se tv-tason paketti takaluukusta ja se tuli vähän sen kaadetun penkin päälle :) Jos vaan mahdollista niin suosittelen tuota keinoa :) Paketti pysyy myös hyvin paikoillaan noin tehdessä! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:55h, 07 heinäkuu Vastaa

  Kiitos kovasti ♥ Ostin sen Glitteristä ja hintaa oli 11.90€ :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:57h, 07 heinäkuu Vastaa

  Mäki ajattelin noin vielä hetki sitten noista :-D Mutta mieli jotenkin muuttu ja noi leopardikuosiset oli jotenkin tosi kivat :)! Kiva kuulla, että muuten tykkäsit :) Kiitos paljon:)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:58h, 07 heinäkuu Vastaa

  Voi eikä! :) Kiitos hirmu paljon ihanainen :) Nämä sun kommentit piristää aina niin paljon ja tuun niistä hyvälle tuulelle! :) Oot ihana piristäjä ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:09h, 08 heinäkuu Vastaa

  Niin huippua kuulla, että jaksat katsoa näitä siltikin vaikka oot suurimman osan jo nähnyt :)! Oo kiitos paljon ihana Jenna :)! Ihanaa, kun jaksat piristää mua niin usein näillä sun kommenteilla <3 Oon samaa mieltä :) Tuoreet kukat piristää niin paljon ja tuo kivan viimeistelyn kotiin :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:10h, 08 heinäkuu Vastaa

  Niin on! :) Tosi kiva, että saatiin ne tänne :) Voi eikä kiitos tuhannesti ihana Mimmi! :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:11h, 08 heinäkuu Vastaa

  Katoitko! Oii kannattaa käydä klikkailemassa ostoskoriin ;) Noi on nimittäin niiiin ihanat ja tuo kuosi kruunaa ne :) Lisäksi ne älyttömän mukavat jalassa <3 Ne on muuten nyt siellä alennuksessa ;-))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 00:18h, 08 heinäkuu Vastaa

  Kiitti kovasti Emilia!! :) Ei haittaa yhtään :p Mä taidan testata sitä, kun niin moni suosittelee kyseistä ohjetta :)! Kiitos sulle vinkistä :p Pakko päästä pian testaamaan ;-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 02:59h, 08 heinäkuu Vastaa

  Onpa hassua…jokainen blogi mainostaa nykyään sitä kuinka ostaa tuoreita kukkia kotia piristämään. Ja tätä mainostetaan kovin omaperäisenäkin tapana, huoh, yksi bloggaaja hoksaa, että "hei tuoreet kukat on kivoja" niin muut ostaa heti perässä…Ei siinä mitään, kukat on ihan nättejä, mutta ei vaan jaksais aina tuijottaa niitä viikkokatsauksissa.

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 11:17h, 08 heinäkuu Vastaa

  Kiitos mielipiteestäsi :)! Mä vähän luulen, että niitä "hehkutetaan" ja kuvaillaan blogiin, koska ne on tosi kuvauksellisia :) Niistä saa vaikka minkälaisia kuvia otettua :) Mutta en aio niitä joka kerta kuvailla:)!

 • Avatar
  Vilma Järvinen
  Posted at 12:44h, 08 heinäkuu Vastaa

  Vitsi tää oli kiva postaus! Yleensä tälläset "puhelinkuva postaukset" on tosi samanlaisia ja ehkä vähän tylsiä, mutta tää oli tosi erilainen, siis hyvällä tapaa :-D kivan piristäviä kuvia ja kiva asettelu niissä (:

  http://justchilling-v.blogspot.fi

 • Avatar
  imlacking
  Posted at 14:11h, 08 heinäkuu Vastaa

  Kivan näköinen tuo pizza. Mä oon nyt tehnyt muutamia kertoja itse kotona pizzaa, kun oon löytänyt kivoja pohjaohjeita, mm. kukkakaalipizzapohjan ja kukkakaali-porkkanan sekä yhden mun vähähiilihydraattisen pohjan. Kiva kokeilla erilaisia pohjia ja niiden tekeminen on suht nopeetakin ja helppoa.

 • Avatar
  Emma
  Posted at 14:36h, 08 heinäkuu Vastaa

  jee, nää sun tälläset postaukset on mun suosikkeja :-) oioii, odotan jo että mikä Kors sieltä paljastuu! ;-) ♥

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 16:42h, 08 heinäkuu Vastaa

  Oon ehkä kysyny tätä ennenki, mutta mistä sä haet noita macaroneja? :D Niiiiin hyvän näköisiä että <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

 • Avatar
  Veera
  Posted at 16:44h, 08 heinäkuu Vastaa

  Ihanat nuo sandaalit Nellyltä! :)

 • Avatar
  Jenna Juliet
  Posted at 19:41h, 08 heinäkuu Vastaa

  Ihana Saijis!<3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:05h, 08 heinäkuu Vastaa

  Moi saija, oon sama ano jolle vastasit (viestin alku): Tuo takki on munkin lemppari ja niin täydellinen kesäiltoihin ja kylmempiin päiviin <3 Voi eikä mikä ihanaihana piristys kommentti! WAU kiitos älyttömästi :) Awww niin ihanasti sanottu :) varmasti kaikki tänne kommentoineet on samaa mieltä että sun vastaukset on niitä, jotka piristää päivän: vastaat kaikkiin kommentteihin ystävällisesti ja asiallisesti! Ja vielä tähän postaukseen, vaikka olenkin aikalailla terveyssandaaleiden vastustaja niin nuo yksilöt ovat näteimmät näkemäni, jopa kivat haha ;-) nää postaukset on tosi kivoja, tässä oli erityisen kiva "sommittelu", jotkut vain osaavat tälläiset asiat! Hyvää kesän jatkoa sulle! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:12h, 08 heinäkuu Vastaa

  Ja edelliseen kommenttiin vielä: en malta odottaa mk:n uutuuden näkemistä, oisko jet set -sarjan laukku? :> kyllä tuommosen laukun kotiuttais mielellään, jos budjetin sais olemaan samaa mieltä :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 01:37h, 09 heinäkuu Vastaa

  Apua muistan vielä ku teit sen postauksen missä sulla ja tatulla tuli 2vuotta täyteen! Oon seurannut sua täällä ihan hirveen kauan!! Oot ihana ja paras bloggaaja …♥ onnea teille ja jatka samaan malliin! :-) harmi ku mulla ei oo tätä tiliä niin en voi nimellä kommentoida :-(
  -Roosa

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:03h, 09 heinäkuu Vastaa

  Voi eikä miten ihana kuulla, että postaus oli mieluinen :)! Mä yritän tehdä näistä aina mielenkiintoisia niin näitä on kivempi katsoa :) Kiitos sulle hirmu paljon ihanasta kommentista :)!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 06:05h, 09 heinäkuu Vastaa

  Oo kuulostaa hyvältä :p! Itse tekemää pizzapohjaa ei voita mikään :) Täytyy joskus kokeilla näitä sun ideoita jos vaikka oppisin syömään pizzaa paremmin:) Kiitti vinkeistä (:

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:26h, 09 heinäkuu Vastaa

  Voi damn, eli tarviin peräkärryt! Mersussa kun on takakontin ja takapenkkien välissä tankki, niin ei pysty kaataa :s

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:43h, 09 heinäkuu Vastaa

  aiotko mennä solar soundeille?

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:43h, 09 heinäkuu Vastaa

  Aww niin ihana kuulla, että tykkäät näistä :)!! Hihi aion esitellä sen pian ;-) En nimittäin millään malttaisi odottaa sen esittelemistä ♥ :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:44h, 09 heinäkuu Vastaa

  Ostan niitä Citymarketin pakastealtaalta :) Ne on Pirkan omia ja myydään vaan joissakin Cittarin kaupoissa :) Suosittelen ostamaan ja kokeilemaan:) Ne on niin herkullisia ja vanilja on mun lemppari maku<3 :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:45h, 09 heinäkuu Vastaa

  Eikö ookkin!! :) Oon ihan rakastunut niihin ♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 17:50h, 09 heinäkuu Vastaa

  Voi toinen ihanuus siellä! :)<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:47h, 09 heinäkuu Vastaa

  Voi eikä oon ihan sanaton..!! <3 Et tiedä miten paljon hymyilin, kun luin tätä kommenttia :) Aww niin ihanaa huomata, miten ihania lukijoita siellä ruudun toisella puolella on :)! Kiitos sulle älyttömästi näistä ihanista sanoista ja arvostan niin paljon sitä, että jaksat kommentoida :) Näistä saa niin paljon uutta inspiraatiota tähän blogiin ja näistä tulee niin hyvä mieli<3 Kiitoskiitos vielä kerran :) En osaa sanoin kuvailla miten iloinen oon tästä kommentista :) Ihanaa kesän jatkoa myös sulle<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:49h, 09 heinäkuu Vastaa

  Oo tosi kiva, että paketin sisältö kiinnostaa ;)! Hmm saatat olla oikeassa :p Esittelen sen jo varmaan huomenna, joten pian selviää ;> Kaikki MK:n laukut on niin ihania, ah voisin ottaa ne kaikki<3 :D!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:55h, 09 heinäkuu Vastaa

  Muistatko! :) Voi eikä miten ihanaihana kuulla, että oot seurannu siitä asti :) Vähän ihana piristys kommentti :)! Kiitos hirmu paljon kummankin puolesta ♥ Ei se haittaa :)! Kun laitat nimen aina perään niin tiedän kuka oot! :p♥

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:55h, 09 heinäkuu Vastaa

  Joo ainakin pihalla käymään :)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 21:56h, 09 heinäkuu Vastaa

  Eikä :s Sitten kyllä melkein kannattaa olla peräkärryt niin menee helpoiten ja turvallisesti :)!

Post A Comment