Life via Instagram @saijis

PicMonkey Collage1

1. Mikä super ihana yllätys löytyi Keskiseltä viikko sitten – Victoria’s Secretin kosmetiikkaa!! Mentiin Iriksen kanssa ihan sekaisin, kun nähtiin nuo pullot. Oikeastaan tuon hyllyn edessä vietettiin varmaan puoli tuntia… Tuoksuttelua, näpräystä, miljoona kuvaa kyseisestä hyllystä Instagramiin (hahha:D) ja päätösten tekoa. Valikoima oli vielä aika pieni, joten toivotaan että se laajenee isommaksi. Mukaan tarttui kuitenkin uusi body mist ja ensimmäistä kertaa lähti testaukseen suihkugeeli! 2. Sunnuntai-ilta koostui Oikeasti Aikuiset 2-leffasta sekä pussillisesta pähkinöitä. Mun yksi suurin pahe on nämä kaupoissa olevat irtopähkinät! Niiden pussiin laitossa tulee aina vähän innostuttua liikaa… 3. Vielä yksi kuva tästä smoothiesta. Oli ilo huomata, että moni teistä tykkää mun ohjeista ja vielä lähtee testamaan näitä. Kertokaa sitten, kun ootte kokeilleet että mitä piditte! 4. Tästä kuvasta huomasin itsekkin vasta kuinka paljon mun hiukset on parissa kuukaudessa kasvaneet. Tyvikasvu täytyy värjätä taas pian! Hetki sitten sanoinkin, että en osaisi enää elää pidennysten kanssa vaan nämä luonnolliset on ainakin kolme kertaa paremmat

IMG_5597s

5. Eilisen asu näytti tältä – Päällä oli valkoista ja sinistä! Oon ihastunut kaikkiin seilori-henkisiin vaatteisiin ja asuyhdistelmiin. Kuvassa vilahtavan huivin löysin pitkän etsinnän jälkeen Gina Tricotista!

PicMonkey Collage4
6. Julkaisen täällä harvoin mitään luontokuvia. Tässä kuvassa oli kuitenkin niin ihanat värit, että siitä oikein hehkuu kesäinen tunnelma. 7. Joku joskus kysyi, että syönkö koskaan herkkuja niin tässä postauksessa näkyy kaksi mun suurta herkkua. Pähkinät ja irttikset! Tarkennettuna Makuunin omat… 8. Meinattiin lähteä lauantaina vähän juhlimaan, mutta päätettiinkin skipata se ja mentiin yhdessä ulos syömään. Sen jälkeen iski väsymys ja oikeastaan hyvä niin, sillä seuraavana yönä tuli nukuttua rentouttavat 10 tunnin yöunet. Luksusta! 9. Ajattelin viikonloppuna vihdoin ja viimein korkata uudet valkoiset korkkarit! Nämä vaan näyttää paremmalta rusketuksen kanssa, joten toivotaan että sekin ilmestyy pian jäädäkseen pidemmäksi aikaa ;)

IMG_5327

10. Rentouttavien yöunien jälkeen jatkoin sunnuntai aamua vielä rennommissa merkeissä. Yökkärit päällä, lehtiä ja tuoreita marjoja sängystä käsin.

PicMonkey Collage2
11. Mun on jo parin päivän ajan tehnyt mieli kuvassa vasemalla näkyvää viime kesän suosikki juomaa – Dumle pirtelöä! Taidan käydä tänään katsomassa saisiko sitä vielä. 12. Odotettu kesäkuu saapui! Tämä kuva oli matkalla Instagramiin, mutta se ei sinne sitten ikinä ehtinyt muiden kuvien takia. 13. Muutama viikko sitten käytiin neljän hengen porukalla hohtokeilaamassa. Tein muutaman täyskaadon ja aina keilatessa tulee mieleen – Miksen harrasta tätä vähän useammin, kun kerran puolessa vuodessa? 14. Nämä uudet kesäiset kukkashortsit motivoi sateisina päivinä ja muistuttaa, että ehkä nämä saa taas pian pukea jalkaan. Itse asiassa nyt tännekkin päin Suomea on luvattu  pitkästä aikaa aurinkoisempia kelejä, jeii!!

IMG_5612


15.  Hetki sitten saatu paketti Nordicfeeliltä ja sieltä paljastui testaukseen uusia Maybellinen Baby Lips-huulirasvoja sekä lisää Victoria’s Secrettiä. Yllättyikö joku, että tämä on mun yksi suosikki kosmettiikkamerkki? :-D Näitä tulee käytettyä päivittäin, joten uudet tulee aina tarpeeseen!

PicMonkey Collage3s
16. Salaattikuvia onkin näissä postauksissa jo totuttu näkemään. Ensimmäistä kertaa puristin salaatin päälle tuoretta sitruunaa ja se toimi siinä yllättävän hyvin! 17. Käytiin muutama päivä sitten leffassa katsomassa Brick Mansions-niminen leffa. Oli kiva nähdä edesmenneen Paul Walkerin viimeinen kokonaan näytelty leffa. Kaikki hänen näyttelemänsä leffat on hyviä eikä tämäkään ollut poikkeus vaan päinvastoin – Yli hyvä! Suosittelen käymään katsomassa :) 18. Pienen tauon jälkeen oon taas palannut katsomaan Pretty Little Liarsia ja jokainen jakso päättyy niin jännittävästi, että tulee tämä klassinen: Yksi jakso vielä… 19. Tämä kuva on otettu viime kesänä Virosta! Ollaan vähän suunniteltu uutta laivaristeilyä kesälle ja ehkä suunnataan tällä kertaa Tukholmaan. Saa nähdä mihinkä päädytään!

IMG_4371

20. Testattiin Iriksen kanssa Coffee Housessa uutta suklaa-appelsiini lattea! Pohjalla oli suklaata sekä laten päällä kermavaahtoa ja paljon raastettua appelsiininkuorta. Namm

Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta?


42 Responses to “Life via Instagram @saijis”

 1. Avatar Jenni sanoo:

  Baby Lips & Victoria's Secret, rakkautta♥

 2. Avatar Johanna sanoo:

  kyllä luonnollinen hiusten pituus on paljo ihanempi kuin pidennykset jos vain jaksaa hoitaa hiuksia <3 tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta muutenkin :-))

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mikä on sun lemppari noista vs body misteistä? :)

 4. Avatar Miia sanoo:

  Ihanan raikkaita kuvia! Sun postauksia on aina ilo lukea, tästä blogista oikeen huokuu positiivisuus :)

 5. Tosi kivoja kuvia!! :)
  Teeppä nuista baby lipseistä siten jonkinlainen arvostelu ? :-)

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miten ihmeessä tuonne nordicfeeliin rekisteröidytään, kun en mistään sitä löytänyt?:)

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Siis noi nordicfeelin tuotteet niin saitko ne niinkun yhteistyön kautta vai maksoitko ite? Mulle jäi vaa pikkuse mietityttää ei yhteistyössä siis mitään vikaa ole mutta muuten vaan kysyn :D ja baby lips, mun rakkaushuulirasva<3 ne tuoksut on niiiin ihania ja kosteuttaakin ihan kivasti vaikkakin ei rohtuneita huulia paranna :) victoria's secretiä on myös pakko saada laivalta, siellä kait hieman halvempia ja kun keskiselle on sen verran matkaa ja ois kiva päästä tuoksuttelee niit ihan paikan päällä! Ite omistan yhen PINKin käsirasvan, joka on osottautunu kyllä ihan huipuksi! Tulipas nyt pitkä teksti kaikkea turhaa heh..! Mutta aivan ihana blogi ja oikeastaan mun ihan suosikkiblogi kaikista! Seuraavaa postausta odotellessa :D

 8. Avatar Fannia sanoo:

  Suosittelen kyllä Tukholmaa! Oltiin viime syksynä siellä parhaan ystävän kanssa ja se oli kyllä ihana paikka! Ihan parhaat shoppailumahdollisuudet, ihanan näköstä ja täydellisen tyylikkäitä naisia jokapuolella!

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oo ihania kuvia! ♥ onko tuo nordicfeel hyvä? Tai siis tuleeko tuotteet nopeasti ja paljonko postimaksut yms?:) -jenna

 10. Avatar Jutta sanoo:

  Sä oot niin hyvä kuvaamaan ihan tavallisia arjen asioita, että ihan kateeksi käy ;). Sun postauksista huokuu niin hyvä fiilis, että huomaan jo ensimmäisen lauseen jälkeen lukevani näitä hymy korvissa! ♥

 11. Avatar PolishedxPink sanoo:

  Mielettömän kauniita kuvia ja oi että mää sitten tykästyin tähän sinun blogiin! aivan ihana, täältä sait juuri uuden lukijan (:

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toivon et vastaat tähän pian!!

  Onko noi kaikki victoria's secret tuoksut tossa setissä hyviä, joten kannattaako tollanen setti tilata? Ja mitä mieltä oot noista babylipseistä, kannattaako satsata ihan 2-3 kpl? :-)

  Kiitos jo etukäteen :-)

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus<3 Tuun aina hyvälle tuulelle kun pääsee lukee sun juttuja & kattoo kauniita kuvia!

 14. Avatar Janni sanoo:

  Ihania kuvia taas kerran Saija :) Ja noista kaiksta VS jutuista ei varmaan tarvitse edes mitään sanoa…♥ Tilasin itsekin hiljattain nordicfeeliltä yhen bodymistin ja -lotionin lisää, eikä kyllä jäänyt mitään huonoa sanottavaa kyseisestä puljusta ainakaan näin ekan tilauksen myötä! :)

 15. Avatar Nelli sanoo:

  Miten ihana postaus taas ja kauniit kuvat :-) ♥

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Veit sanat mun suusta! :) Mun ehdottomat lempparit tällä hetkellä ♥

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Oon samaa mieltä :)! Luonnolliset hiukset on niin ihanat ja paljon "kevyemmät" :) Voi miten ihana kuulla, että tykkäsit :)<3

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Pure Seduction tai Coconut Passion :) En osannut päättää noista kahdesta, vaikka nuo on kaikki aivan taivaallisen tuoksuisia :) ♥

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei mikä ihanaihana kommentti! :) Kiitos älyttömästi Miia ja sait mut niin iloiseksi tällä kommentilla :) <3

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti!! :) Hei joo itse asiassa ajattelin pian tehdä niistä postauksen ;-))

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Mun mielestä sinne rekisteröidytään ensimmäisen kerran, kun tehdään tilausta! :)

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Joo sain yhteistyön kautta :) Kirjoitan niistä paremman postauksen pian :) Oi vitsit kuulostaa hyvältä ja nuo vaikuttaa kyllä niin hyviltä :) Odotan innolla, että pääsen paremmin testailemaan <3 Joo laivalla on vissiin vaikka mitä ihania vaihtoehtoja niistä! :) Ne on nimittäin niin parhaita tuotteita :) Multa löytyy body mistinä, vartalorasvana, suihkugeelinä yms. ja kaikkiin oon ollut älyttömän tyytyväinen eikä yhtään mitään huonoa sanottavaa! Aww niin ihana kuulla tälläistä! :) Kiitos superisti♥

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Oon kans kuullut siitä niin paljon hyvää ja itse oon ollut viimeksi pienenä siellä, joten en muista siitä yhtään mitään :/ Oi vitsit kuulostaa niin hyvältä, että pakko päästä sinne

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti tuhannesti ♥! Joo on tosi hyvä, oon tilannut sieltä jo parin vuoden ajan kosmetiikkaa ja aina on tullut noin 2-4 päivässä :) Postikulut on noin 5€ ja yli 59€:n tilauksiin ilmaiset :)!

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten ihana oot!! Vitsit heti, kun luin tämän kommentin niin hymy nousi korviin asti :) Kiitos kiitos älyttömän paljon ihanuus :) Niin ihana kuulla tälläistä palautetta, pus ♥!

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Oo miten ihanasti sanottu :)<3 Kiitos hirmu paljon ja tervetuloa lukijaksi!! :)

 27. Avatar Saijis sanoo:

  ON! Tällä hetkellä mulla on käsissä niitä kaikkia, kun innostuin vähän suihkuttelemaan :D Rakastuin kuitenkin niihin kaikkiin <3 Ehdottomasti suosittelen tuota settiä, vaikka ne on hieman pienempiä pulloja mutta tuosta löytää heti lempparit ja noi on niin käteviä ottaa laukkuun mukaan :) Ja Baby Lipseihin kannattaa ehdottomasti satsata, nuo on oikeasti tosi hyviä ja itsekkin aion hankkia ne loputkin :) Nousi kyllä ykkös huulirasvaksi heti :p!

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Wau ihana sinä :) Kiitos superisti ja niin ihana kuulla, että tykkäätte näistä :) Kiitos paljon tästä ihanasta illan piristyksestä <3 :)!

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti hirmuisesti ihana Janni :)! Joo ne ei paljon sanoja kaipaa – kaikki on niin iiihania ♥! Oi ihana kuulla, että säkin oot tykännyt :) Mä oon tilannut sieltä jo parin vuoden ajan kosmetiikkaa ja oon kyllä aina ollut tosi tyytyväinen :) Teenkin tästä ja paketin sisällöstä paremman postauksen lähiaikoina ;>!

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit kiitos tuhannesti! :) Kiva, että tykkäsit :)♥

 31. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi elokuva oli ihan paska :D Ei mitään juonta vaan niin yksinkertanen elokuva ku olla ja voi..

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos älyttömästi Amanda ♥! :) Niin munkin mielestä :) Täydelliset kesäksi ♥

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa :-D Mun mielestä se taas oli tosi hyvä :) Mut makuasioitahan nämä on:)!

 34. Avatar Saijis sanoo:

  En tiedä miten ne sinne tuli ensimmäisenä, mutta täysin aitoja oli :) Mulla on niitä paljon ja sielä oli joitakin samoja mitä mulla on niin ihan samanlaiset pullot, tuoksut yms. ja ne oli siellä merkkituoksujen hyllyllä, joten ne on tilattu varmaan jostain sellaisesta tukusta :) Ehdottomasti kannattaa!! ;-)♥

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oliko 5. kohtaan tarkoitus kirjoittaa "Eilisen asu näytti tältä" ? :) Ihania kuvia ja ai että nuo korkokengät! Ihailin itekin samanlaisia juuri muutama päivä sitten! :D

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Oho hupsis yksi sana on kadonnut johonkin :D Kiitos paljon, kun huomautit :)! Eikö ookkin :) Ne on niin ihanat ja todella hyvät jalassa :)!

 37. Avatar Jenna Juliet sanoo:

  Taas niin ihania kuvia♥ Tää blogi on vaan yksinkertasesti mun suosikki ja on ollut aina♥

 38. Avatar Anna sanoo:

  Löysin sun blogis just yhen toisen blogin kautta, ja onneks löysinkin! Aivan ihania kuvia, selasin tekstejäs vaikka kuinka kauan läpi. :)

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos älyttömästi :)! Niin ihana kuulla, että oot tykännyt ♥!

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Oii vähän kiva, että löysit tänne :)! Kiitos hirmu paljon ja tervetuloa seurailemaan :)<3

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Muistatko yhtään minkä hintaisia noi vs tuotteet tuolla keskisellä maksoivat? Jos kaikista tuoksuista saisi valita niin mikä on oma lempparisi ja ostamisen arvoinen? :)

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Muistatko yhtään minkä hintaisia noi vs tuotteet tuolla keskisellä maksoivat? Jos kaikista tuoksuista saisi valita niin mikä on oma lempparisi ja ostamisen arvoinen? :)

Kommentoi